Rozstanie z facetem - część 11 :( - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-14, 16:19   #1021
Ofelia 20
Zadomowienie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 11 :(

Cytat:
Napisane przez Anemone Pokaż wiadomość
'Jestem na dnie oceanu... Nie umieram, bo ciągle ktoś dostarcza mi butlę z tlenem. Ale na samym dnie jest zimno... Nie trudno o śmierć.
Ja wiem, że przypłyniesz.
Ale czy złapiesz za rękę i wypchniesz na powierzchnię? Czy może zabierzesz ostatnią butlę tlenu?'*

Tak się czuję.
Jest okropnie W ciągu całego dnia, zjadłam 3 duże pierniczki, kolbę kukurydzy i teraz jem miseczkę lodów... Nic mi się nie chce

* tekst mój, bynajmniej.
Kiedy eks mnie zostawił pierwszy raz w kwietniu, też sie tak czułam. Przez tydzien prawie nic nie jadłam, tylko odpalałam jedną fajke od drugiej... chodziłam jak taki cień, z nikim nie rozmawiałam, na zajeciach siedziałam na samym koncu sali i byłam nieobecna. Tylko, że my sie potem zeszliśmy... ale co z tego jak teraz ja musiałam z nim zerwać, bo On i tak by sie predzej czy pozniej ze mna rozstał. To wszystko takie pokrecone.

Kochana będzie coraz lepiej, nie wymagaj od siebie teraz za wiele, to normalne, ze potrzebujesz czasu zeby sie pozbierac. Jak poczytasz watek rozstaniowy, to wiekszosc dziewczyn po kilku tygodniach, miesiacach zaczelo sie umawiac na randki zyc na nowo tylko nie zamykaj sie w domu, to najgorsze co możesz zrobić.

---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

Cytat:
Napisane przez wadera4 Pokaż wiadomość
a wyobrażacie sobie seks z takim ciachem?
jejku przepraszam, ja znowu tylko o jednym, ale niewyżyta jestem
Spoko nie krepuj się
Tylko z eksem tego nie rób!!
Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 16:26   #1022
wadera4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martuch_ Pokaż wiadomość
Pijaaaczki

my jesteśmy smakoszki delektujemy się

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość

Spoko nie krepuj się
Tylko z eksem tego nie rób!!
zrobiłam rachunek sumienia i obiecuję, że więcej się to nie powtórzy

Są groby uwiecznione tylko wspomnieniem, na których wciąż tli się płomień rozpaczy.
wadera4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 16:29   #1023
Anemone
Mother of Cat

Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość
Kiedy eks mnie zostawił pierwszy raz w kwietniu, też sie tak czułam. Przez tydzien prawie nic nie jadłam, tylko odpalałam jedną fajke od drugiej... chodziłam jak taki cień, z nikim nie rozmawiałam, na zajeciach siedziałam na samym koncu sali i byłam nieobecna. Tylko, że my sie potem zeszliśmy... ale co z tego jak teraz ja musiałam z nim zerwać, bo On i tak by sie predzej czy pozniej ze mna rozstał. To wszystko takie pokrecone.

Kochana będzie coraz lepiej, nie wymagaj od siebie teraz za wiele, to normalne, ze potrzebujesz czasu zeby sie pozbierac. Jak poczytasz watek rozstaniowy, to wiekszosc dziewczyn po kilku tygodniach, miesiacach zaczelo sie umawiac na randki zyc na nowo tylko nie zamykaj sie w domu, to najgorsze co możesz zrobić.
Spokojnie, ja wychodzę.
Codziennie. Na ileś-tam godzin. Ale nadzieję nadal mam... Choć nie wiem, czy powinnam ją mieć
zaręczyliśmy się 15 listopada 2015
ślub 30 grudnia 2017

Edytowane przez Anemone
Czas edycji: 2010-08-14 o 20:39
Anemone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 16:36   #1024
wadera4
Wtajemniczenie

dziewczynki uciekam do domu, będę jutro.
pamiętajcie: syty głodnego nigdy nie zrozumie!

Są groby uwiecznione tylko wspomnieniem, na których wciąż tli się płomień rozpaczy.
wadera4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 16:37   #1025
marg0lcia
Zadomowienie

Boże! Jak ja go nienawidzę! Przysięgam, NIENAWIDZĘ GO!

Kiedy poznajesz kogoś, kto ci się podoba i spotykasz się z nim, powinnaś czuć się lepiej, a nie gorzej.
marg0lcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 17:37   #1026
_paula_20
Raczkowanie

"Nasza historia składa się z trzech części: początku, środka i końca. I chodź w ten sposób rozwija się każda historia, nadal nie mogę uwierzyć, że nasza nie będzie trwała wiecznie.
Zastanawiam się nad tym wszystkim i jak zwykle wraca do mnie wspomnienie wspólnie spędzonego czasu. Cofam się pamięcią do chwili, kiedy to się zaczęło, ponieważ to jedyne, co mi pozostało."

Przepisałam ten cytat z książki Nicholasa Sparksa "I wciąż ją kocham" bo sprawił dzisiaj, że wspomnienia z przed dwóch lat wróciły jakby to było wczoraj....

Happiness is a choice. And it's free. Play on.
_paula_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 17:45   #1027
Manja25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez _paula_20 Pokaż wiadomość
"Nasza historia składa się z trzech części: początku, środka i końca. I chodź w ten sposób rozwija się każda historia, nadal nie mogę uwierzyć, że nasza nie będzie trwała wiecznie.
Zastanawiam się nad tym wszystkim i jak zwykle wraca do mnie wspomnienie wspólnie spędzonego czasu. Cofam się pamięcią do chwili, kiedy to się zaczęło, ponieważ to jedyne, co mi pozostało."

Przepisałam ten cytat z książki Nicholasa Sparksa "I wciąż ją kocham" bo sprawił dzisiaj, że wspomnienia z przed dwóch lat wróciły jakby to było wczoraj....
ehhh....wspomnienia...

ps. na podstawie tej książki jest chyba film ''Dear John"...
Stary 2010-08-14, 18:00   #1028
monia55598
Raczkowanie

ofelio na ile sie rozstaliscie wczesniej?

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

Ehh uwielbiam seks w wiekim miescie
Zawsze podnosi mnie na duchu a ta czesc byla taka kolorowa i bajeczna
Ehh gdybym ja mogla sie przeniesc na weekend do raju
monia55598 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 18:01   #1029
OtTakaJa
Zakorzenienie

Napisał do mnie ex. Zapytał się co bym chciała zrobić gdyby jutro był ten koniec świata. Odpisałam mu, że 'marzy mi się fantastyczny, długi, romantyczny Seks przez duże S'. Po jakiego grzyba ja mu odpisuję? Już tyle razy sobie obiecywałam, że więcej nie odpiszę

OtTakaJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 18:04   #1030
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marg0lcia Pokaż wiadomość
Boże! Jak ja go nienawidzę! Przysięgam, NIENAWIDZĘ GO!
Co się stało? Poza tym widzę postęp. Jest słowo "nienawidzę" zamiast "kocham"

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

Cytat:
Napisane przez OtTakaJa Pokaż wiadomość

Napisał do mnie ex. Zapytał się co bym chciała zrobić gdyby jutro był ten koniec świata. Odpisałam mu, że 'marzy mi się fantastyczny, długi, romantyczny Seks przez duże S'. Po jakiego grzyba ja mu odpisuję? Już tyle razy sobie obiecywałam, że więcej nie odpiszę
A co on tak o końcu świata? Było mu napisać, że byś się wyżyła na nim za wszystkie krzywdy, które Ci zrobił

"Pragnienia łamią nam serce, męczą nas.
Pożądanie rujnuje nam życie.
Ale jeśli chodzi o pragnienia,
najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą."

.

Edytowane przez mrytka
Czas edycji: 2010-08-14 o 18:09
mrytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 18:05   #1031
monia55598
Raczkowanie

Dzis chyba odczuwam taka mega tesknote......dalabym wszystko by moc sie przytulic tylko przytulic...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-14, 18:09   #1032
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Manja25 Pokaż wiadomość
ehhh....wspomnienia...

ps. na podstawie tej książki jest chyba film ''Dear John"...
Jest, jest pożyczyłam od koleżanki i muszę niedługo obejrzeć

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

Cytat:
Napisane przez monia55598 Pokaż wiadomość
Dzis chyba odczuwam taka mega tesknote......dalabym wszystko by moc sie przytulic tylko przytulic...
Przez Was też mi się zaczęło tęsknić za tym moim niedoszłym
W dodatku miałam dzisiaj spotkać się z kolegą na piwo, ale jego siostra robi imprezę i chciał, żebym zamiast na piwo poszła z nim tam. No, ale ja za jego siostrą i jej towarzystwem nie przepadam, więc zostaje mi samotny wieczór

.
Stary 2010-08-14, 18:09   #1033
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Oooo to serio ostro. Niby był pijany, ale to go nieusprawiedliwia. Nie martw się, ludzie na niego popatrzyli dziwnie, nie na Ciebie. NIE JEST CIEBIE WART, skoro taką scenę odwalił.

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

Miłego oglądania, aa i potem odczucia z filmu proszę

Jeśli mam być szczera to film mocno mi nie leży;/
Ogólnie widoki z Abu Dabi świetne ale wątek ciągle ten sam...
3 mężatki,Samantha nadal podrywa na krótkie stosunki...
Wątek Carry i Aidana ale tylko chwilowy...
Według mnie szału nie ma:P
Ja zaraz lecę się szykować na spotkanie
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 18:13   #1034
OtTakaJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mrytka Pokaż wiadomość
A co on tak o końcu świata? Było mu napisać, że byś się wyżyła na nim za wszystkie krzywdy, które Ci zrobił
No bo jutro ma być koniec świata, nie słyszałyście? U mnie w gazecie lokalnej nawet napisali. Zjob.kałam go ze po co w ogóle napisał to on nic, milusi aż mi słabo. Wcześniej by się obraził 5razy za takie słowa ode mnie.
Kurczę, boję się jednego. Dziś idę do przyjaciółki na grilla i boję się, że jak wypiję sobie to coś z tym seksem mi odpali. Obym tylko do niego nie napisała w tejże sprawie

Stary 2010-08-14, 18:20   #1035
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
No bo jutro ma być koniec świata, nie słyszałyście? U mnie w gazecie lokalnej nawet napisali. Zjob.kałam go ze po co w ogóle napisał to on nic, milusi aż mi słabo. Wcześniej by się obraził 5razy za takie słowa ode mnie.
Kurczę, boję się jednego. Dziś idę do przyjaciółki na grilla i boję się, że jak wypiję sobie to coś z tym seksem mi odpali. Obym tylko do niego nie napisała w tejże sprawie
Koniec świata? A ja siedzę w domu Bardziej mi odpowiadał inny termin na koniec świata. Gdzieś czytałam, że jest przełożony jeszcze kilka lat po 2012r.
Wyłącz telefon i daj przyjaciółce niech go pilnuje i nie napiszesz wtedy

Dziewczyny, muszę się was poradzić
Znajomi szykują imprezę, na której może być mój niedoszły, który jakiś miesiąc temu po 1,5 miesięcznej znajomości (kilkanaście spotkań, codziennie smsy itp.) nagle przestał się do mnie odzywać. No i nie wiem czy iść, bo jak ja tam będę i on to będzie taka dziwna sytuacja, bo nie będę wiedziała jak się zachować. Tak jak przedtem przed tym jego milczeniem? Czy udać, że się nie znamy? no nie wiem jakie może być dobre wyjście z tej sytuacji

.

Edytowane przez mrytka
Czas edycji: 2010-08-14 o 18:21
Stary 2010-08-14, 18:21   #1036
_paula_20
Raczkowanie

[QUOTE=mrytka;21373224]Jest, jest pożyczyłam od koleżanki i muszę niedługo obejrzeć

polecam ten film, jest świetny ale książka jednak lepsza.

Stary 2010-08-14, 18:23   #1037
Magdalena Ka
Zadomowienie

Cytat:
Koniec świata? A ja siedzę w domu Bardziej mi odpowiadał inny termin na koniec świata. Gdzieś czytałam, że jest przełożony jeszcze kilka lat po 2012r.

Znajomi szykują imprezę, na której może być mój niedoszły, który jakiś miesiąc temu po 1,5 miesięcznej znajomości (kilkanaście spotkań, codziennie smsy itp.) nagle przestał się do mnie odzywać. No i nie wiem czy iść, bo jak ja tam będę i on to będzie taka dziwna sytuacja, bo nie będę wiedziała jak się zachować. Tak jak przedtem przed tym jego milczeniem? Czy udać, że się nie znamy? no nie wiem jakie może być dobre wyjście z tej sytuacji
Idz i baw się świetnie!!
Jeszcze tego brakuje, żebyś przez niego nie poszła na świetną imprezę.

strach jest dobry. dobrze jest się bać. to znaczy, że masz coś jeszcze do stracenia.

co jest sensem życia?
żyć!

"Nawet partnerzy żądający pełnej wolności, siadając za kierownicą nie jadą lewą stroną. Dlaczego? Mają świadomość ograniczenia i konsekwencji łamania praw".

Magdalena Ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 18:25   #1038
OtTakaJa
Zakorzenienie

Cytat:

Oj tak jak znam siebie to oddanie tel. nie pomoże jak się zawezmę. Napiszę od kogoś innego. Głupia ja. Postaram się nie napisać.

Ja na Twoim miejscu bym poszła na tę imprezę i świetnie się bawiła. A co do niego to gadałabym normalnie o ile on by się pierwszy odezwał normalnie. Ale jeśli on by traktował mnie jakbyśmy się nie znali, to bym go miała w poważaniu i bawiła się jeszcze lepiej

Stary 2010-08-14, 18:26   #1039
_paula_20
Raczkowanie

[QUOTE/]
Znajomi szykują imprezę, na której może być mój niedoszły, który jakiś miesiąc temu po 1,5 miesięcznej znajomości (kilkanaście spotkań, codziennie smsy itp.) nagle przestał się do mnie odzywać. No i nie wiem czy iść, bo jak ja tam będę i on to będzie taka dziwna sytuacja, bo nie będę wiedziała jak się zachować. Tak jak przedtem przed tym jego milczeniem? Czy udać, że się nie znamy? no nie wiem jakie może być dobre wyjście z tej sytuacji [/QUOTE]

zrób się na bóstwo i idź konieczne byłam w takiej samej sytuacji nie raz po rozstaniu z chłopakiem przez to że mamy wspólnych znajomych. dlaczego miałabyś tracić przez niego imprezę, to jemu w takiej sytuacji powinno być niezręcznie.

Stary 2010-08-14, 18:32   #1040
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:

polecam ten film, jest świetny ale książka jednak lepsza.
To książkę też będę musiała przeczytać
Cytat:
Oj tak jak znam siebie to oddanie tel. nie pomoże jak się zawezmę. Napiszę od kogoś innego. Głupia ja. Postaram się nie napisać.
Też tak mam, że jak się upiję, to zaraz pisze do kogoś Wtedy mi się podoba, bo taka odważna jestem i w ogóle, ale potem jest gorzej
Cytat:
Napisane przez Magdalena Ka Pokaż wiadomość
Idz i baw się świetnie!!
Jeszcze tego brakuje, żebyś przez niego nie poszła na świetną imprezę.
Cytat:
Ja na Twoim miejscu bym poszła na tę imprezę i świetnie się bawiła. A co do niego to gadałabym normalnie o ile on by się pierwszy odezwał normalnie. Ale jeśli on by traktował mnie jakbyśmy się nie znali, to bym go miała w poważaniu i bawiła się jeszcze lepiej
Macie rację. Dzięki dziewczyny Pójdę!

---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

Cytat:
zrób się na bóstwo i idź konieczne byłam w takiej samej sytuacji nie raz po rozstaniu z chłopakiem przez to że mamy wspólnych znajomych. dlaczego miałabyś tracić przez niego imprezę, to jemu w takiej sytuacji powinno być niezręcznie.
również dziękuję za doradzenie

.
Stary 2010-08-14, 18:40   #1041
OtTakaJa
Zakorzenienie

Cytat:
Też tak mam, że jak się upiję, to zaraz pisze do kogoś Wtedy mi się podoba, bo taka odważna jestem i w ogóle, ale potem jest gorzej
Mi po alkoholu bardziej brakuje bliskości i albo włącza mi się tęsknota i piszę, albo mam wyje.bane i bawię się wspaniale. Mnie nie wyczuje

Stary 2010-08-14, 19:18   #1042
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Mi po alkoholu bardziej brakuje bliskości i albo włącza mi się tęsknota i piszę, albo mam wyje.bane i bawię się wspaniale. Mnie nie wyczuje
Też mam podobnie U mnie to trochę zależy od humoru z jakim przyszłam

.
Stary 2010-08-14, 19:24   #1043
monia55598
Raczkowanie

Co dziewczeta robicie?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-14, 19:55   #1044
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
ofelio na ile sie rozstaliscie wczesniej?

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

Ehh uwielbiam seks w wiekim miescie
Zawsze podnosi mnie na duchu a ta czesc byla taka kolorowa i bajeczna
Ehh gdybym ja mogla sie przeniesc na weekend do raju
Mieliśmy przerwe gdzieś 1,5 miesiąca. On na początku nic nie pisał, ale potem coraz częsciej i częsciej. Ja sie nie odzywalam nigdy pierwsza do niego, potem zaczeły sie gadki, że bardzo za mną tęskni, ciągle o mnie myśli i się zeszliśmy... a teraz ja go kompnęła w dupe. Wtedy powodem rozstania była odległość i to, że było mu ciężko, jak się potem okazało nie udało mi sie przeprowadzic, wiec znowu byłby związek na odległość... co za beznadzieja.
Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 20:26   #1045
yellowbird
Rozeznanie

Witam ponownie
Wracając do tematu nowych dziewczyn eksów. Była dziś u mnie bliska kumpela, osoba, która jest szczera na zabój. Chciała koniecznie zobaczyć Jego nową. Zobaczyła ją i mówi: " Co?! To ONA?! Jaka MAAARRRNAAAAAA! ". Ja na to: " Oj, mówisz tak tylko po to, żeby mnie pocieszyć, nie jest taka tragiczna... ". " Nie. Fu. Mnie się nie podoba. Marna. ". A wiem, że ona o mnie ma zdanie odwrotne, więc podniosło mnie to wszystko na duchu Kumpela podsumowała to tak: " Pewnie mu od razu dała i dlatego... " No cóż, możliwe... Może się chłopak jeszcze nie wyszalał...
yellowbird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 20:27   #1046
martuch_
Rozeznanie

Wróciłaaaam

Jak tam laseczki humory?

martuch_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 20:34   #1047
marg0lcia
Zadomowienie

Cytat:
Co się stało? Poza tym widzę postęp. Jest słowo "nienawidzę" zamiast "kocham"

Bo jak zwykle poleciał sobie w ch*&^! Zabiję go kiedyś!

A teraz jestem u kolegi... Odezwę sie później ***

Kiedy poznajesz kogoś, kto ci się podoba i spotykasz się z nim, powinnaś czuć się lepiej, a nie gorzej.
marg0lcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 20:45   #1048
Anemone
Mother of Cat

Cytat:
Mam to samo
Cytat:
Wróciłaaaam

Jak tam laseczki humory?
Humor ciągle beznadziejny... Tak sobie myślę, że będę w Nim budzić uczucia... przypominać wszystko...
TŻ (w moim sercu nadal nim jest) mówi, że ona czekała na niego 3 lata (sprzątnęłam jej go sprzed nosa )... To ja powiem, że czekałam całe życie...
ślub 30 grudnia 2017
Stary 2010-08-14, 20:53   #1049
martuch_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Anemone Pokaż wiadomość
Mam to samo

Humor ciągle beznadziejny... Tak sobie myślę, że będę w Nim budzić uczucia... przypominać wszystko...
TŻ (w moim sercu nadal nim jest) mówi, że ona czekała na niego 3 lata (sprzątnęłam jej go sprzed nosa )... To ja powiem, że czekałam całe życie...
ajj takie życie. Zajmij się czymś na co nie miałaś czasu jak byłaś z TŻ. pomaga. testowałam

martuch_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 20:56   #1050
Anemone
Mother of Cat

Cytat:
ajj takie życie. Zajmij się czymś na co nie miałaś czasu jak byłaś z TŻ. pomaga. testowałam
zajmuję się tym. Spotykam się z przyjaciółmi... Wcześniej nie miałam dla nich tyle czasu.

Po co zrywałam? Po cholerę?
Jeśli to nie pomoże, to już nic nie pomoże...
ślub 30 grudnia 2017
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości