Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011. - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytuł na nowy wakacyjny wątek
Wody Nam odpływaja i Nasze brzdące Nas witają - Lipiec/Sierpień 2011 1 1,30%
Rodzice moi kochanie - za chwilę będę już z WAMI ! - Lipiec/Sierpień 2011 4 5,19%
Jedna mamą, druga z brzuchem, która teraz przywita się z Maluchem ? Lipcówki-sierpniówki 2011 5 6,49%
Szopy z norek wylatują, mamy dzieci już całują. Lipcówki-sierpniówki 2011 18 23,38%
Porodówki zapełniamy, letnie dzieci już witamy. 3 3,90%
Akcję wywoływania rozpoczynamy, wakacyjne maluszki na świecie witamy. 0 0%
Synu, córko, wychodź z brzucha! Idzie lato - mamy słuchaj! 14 18,18%
Torby już spakowane a my nadal nienagadane! 0 0%
Z brzuszkiem pożegnania czas. Drogie dzieci - witamy Was! 1 1,30%
Bociany zaczynają już lądować, letnie mamuśki- czas się rozpakować! 8 10,39%
A my nie znamy dnia ani godziny bo nasze szkraby w nosie mają porodów terminy 3 3,90%
A my jak bomby sobie tykamy i na rozbrojenie cierpliwie czekamy. 3 3,90%
Pękają już brzuszki jak bańki mydlane, wychodzą z nich nasze maluszki kochane. 5 6,49%
Jedne już rozpakowane, inne zaczekane - wciąż w kupie się trzymamy - lipcowo-sierpniowe mamy 2011 2 2,60%
Torby spakowane, łóżeczka skręcone, czekamy na nasze brzdące wymarzone! 1 1,30%
Nareszcie lipcowo-sierpniowe mamusie wymieniają brzuszki na słodkie dzidziusie! 6 7,79%
Ruszające się brzuszki w zapomnienie odchodzą, na ich miejsce cudowne maleństwa się rodzą 0 0%
Mamusie lipcowo-sierpniowe: tykające bomby zegarowe, w każdej chwili urodzić gotowe 3 3,90%
Głosujący: 77. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-20, 11:56   #1021
Natka_
Zakorzenienie

Dot.: Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie opadł mi, mówię Wam :P
Macie jeszcze jedno i ostatnie :P Nie wiedziałam, że tyle frajdy sprawia robienie zdjęć
Cykaj zdjęcia cykaj, bo coś mi się wydaje, że juz niedługo będziesz mogła fotografować jego zawartość
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 11:57   #1022
dusia81
Raczkowanie

GG do dusia81
Dot.: Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.

Natka, Zmalowana ale macie ładne brzuszki - ja sobie sama zdjęcia nie zrobię bo jak nie mam męża w domku to nie mam też aparatów ale z laptopa zrobiłam zdjęcie mojej nowej fryzurce, dziś po lokach nie ma śladu... szkoda że po umyciu wrócą
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg m01.jpg (20,5 KB, 52 załadowań)

dusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 11:57   #1023
Marina1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bartessa Pokaż wiadomość
No

O matko, ale porozrywalo Cię czy takie mocne nacięcie??

jeny to duża głowka, moj Bartek mial obwod glowki 36 i nie chcial się przecisnąc, a byl ciezszy i krótszy. Dziwna jak to masa moze się rozlozyc
podziwiam Cię, oj, ale namęczylas się... a parte jak dlugo trwaly??

Bartessa parte mam napisane w wypisie 45 minut. Choć dla mnie to była wieczność...
A nie popękałam, tylko takie głębookie nacięcie.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 11:58   #1024
jacieeeee
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny nie opadł mi, mówię Wam :P
Macie jeszcze jedno i ostatnie :P Nie wiedziałam, że tyle frajdy sprawia robienie zdjęć
Przepiękne

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 12:00   #1025
Natka_
Zakorzenienie

Marina Ojjj to dużą główkę miał Igorek. Opisuj poród opisuj, bo strasznie jesteśmy ciekawe
Aaaa wczoraj zapomniałam pogratulować udanej próby karmienia

Dusia przecież Twoje naturalne loki są piękne! A fryzurka obecna też bardzo ładna
Stary 2011-06-20, 12:03   #1026
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Piszecie o biegunkach... Ja też od kilku dni latam 3-4 razy dziennie do wc... Więc może to teraz przed porodem normalne

Zmalowana - piękne zdjęcia Może i ja namówię męża żeby mi takie pstryknął

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 12:03   #1027
jacieeeee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
Ja się nieskromnie pochwalę, że moje 10 kg zniknęło bez śladu Brzuch płaski, normalnie w szoku jestem, że to tak od razu może ,,bach" i wrócić na swoje miejsce...
Ty to taka laseczka jesteś, że podejrzewałam że tak będzie Zazdraszczam Ja nigdy zgrabna nie byłam, a po ciąży pewnie trochę mi zejdzie dochodzenie do siebie

Cytat:
Napisane przez dusia81 Pokaż wiadomość
Natka, Zmalowana ale macie ładne brzuszki - ja sobie sama zdjęcia nie zrobię bo jak nie mam męża w domku to nie mam też aparatów ale z laptopa zrobiłam zdjęcie mojej nowej fryzurce, dziś po lokach nie ma śladu... szkoda że po umyciu wrócą
Bardzo twarzowo

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 12:06   #1028
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
Hej. Ja smętna bo dziewczynki znów nie chcą jeść w dodatku Lilka spadła mi z wagi o prawie 100gr. Od dwóch dni pochmurno i wszystko zwalam na pogodę. Czy my kiedyś stąd wyjdziemy?
Na pewno już bardzo niedługo Przeciez wszystko Wam sie tak ładnie układa

Cytat:
Napisane przez dusia81 Pokaż wiadomość
przyniosłam wszystkie reklamowy ubranek rozmiar 56 i 62, a małż pyta czy na pewno będziemy mieć tylko jedno dziecko
Uśmiałam się - im się wydaje że takiemu malutkiemu dziecku to kilka rzeczy wystarczy
A mi się wydaje, że oni mają rację

Cytat:
Napisane przez agni82 Pokaż wiadomość
jeszcze wczoraj brat mi popsuł humor. rozmawialiśmy przez skypa i temat zszedł na jego syna (mój chrześniak) i mój brat mówi: o za rok komunia to możesz mi pomóc finansowo. A co ja mam magiczną maszynkę do robienia pieniędzy???ja przecież nie pracuję teraz i jestem na utrzymaniu mego T. Poza tym z jakiej racji? jeszcze nazwanie mego T. ✂✂✂✂eczka - to mnie wku...na maksa. nie jest łobuzem jak mój brat i ma poukładane w głowie, nie szuka nigdzie zaczepki. to jest taki niespotykanie spokojny człowiek. i na koniec jeszcze dodał , że dobrze jest miec dobrze ustawioną siostrę. Co za debil. to nie ja mam te konta bankowe, tylko T. i w ogóle co za bezczelnośc. normalnie od wczoraj mnie tak nabuzował, że jeszcze dziś mam ochotę czymś rzucic.
Przykro mi to mówić, ale masz wrednego brata. Ja się ma dzieci, to samemu się je utrzymuje, a nie liczy na pomoc ze wszystkich stron. A już na pewno o nią nie dopomina. Tym bardziej jest to szczyt bezczelności, że i Wy spodziewacie się dziecka i to ogromny wydatek. Większy niż komunia...

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
Ahh! No i dzisiaj rozpoczynamy 37 tydzień, czyli 9 miesiąc
Brawo

Natko - doszedł kocyk Jeszcze raz ślicznie dziękujemy To pierwsza (oprócz kropli od Shiry) rzecz dla Tymka którą kupił ktoś inny niż ja

Cytat:
Napisane przez pieleszka Pokaż wiadomość
wstawiam Wam zdjęcia wieloryba w 35 t.c.
Dorodny brzuchal Ale bardzo przy tym zgrabny Ty to chyba wysoka jesteś, co?

Cytat:
Napisane przez nerola Pokaż wiadomość
Brumku i Tymek sobie powiekszył swoje mieszkanko
No pewnie W końcu ma już blisko 2 kg, musi się gdzieś upchnąć

Cytat:
Napisane przez Vaniliova11 Pokaż wiadomość
Ponoć od początku lipca znowu mają być upały Brumek napewno Ci przesle
Oby były! Trzymam Cię za słowo Bo mam już dość tego chłodu który zapanował. Przecież lato to lato. Ma być ciepło, a nawet gorąco...

Cytat:
Wklejam zdjęcie brzucholca z dzisiaj 37tydzień- 9 miesiąc
Zgrabniusi, malusi, śliczniusi

Cytat:
Napisane przez ela_84 Pokaż wiadomość
Mebelki śliczne, a co do terminów... na niektóre wózki, np. teutonia czeka się 3 miesiące
U nas tylko 5 tygodni.

Oczywiście mocno ściskam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty i nie mogę się doczekać relacji

Aha, i jeszcze do dusi - tu masz rozmiarówkę do "K": http://dopasowana.pl/search.php?filter_traits[1212322423]=&filter_sizes=&filter_pr oducer=&filter_select=fil truj

Edytowane przez brumek
Czas edycji: 2011-06-20 o 12:07
brumek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 12:10   #1029
Natka_
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się nieskromnie pochwalę, że moje 10 kg zniknęło bez śladu Brzuch płaski, normalnie w szoku jestem, że to tak od razu może ,,bach" i wrócić na swoje miejsce...
Ty Marinko to taka modeleczka zgrabna byłaś w ciąży, więc nic dziwnego, że tak się szybko kg pozbyłaś Pewnie wyglądasz jak przed ciążą
A napisz proszę jak Ci teraz tak bez brzuszka? Czujesz się dziwnie?

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Natko - doszedł kocyk Jeszcze raz ślicznie dziękujemy To pierwsza (oprócz kropli od Shiry) rzecz dla Tymka którą kupił ktoś inny niż ja
To się bardzo cieszę, że juz doszedł
Stary 2011-06-20, 12:14   #1030
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
A napisz proszę jak Ci teraz tak bez brzuszka? Czujesz się dziwnie?
Ja jak sobie o tym pomyślę, to trochę mi przykro, że już nie będę po porodzi małego w brzuchu czuła... Bo to dla mnie absolutnie magiczne i cudowne
Stary 2011-06-20, 12:27   #1031
dusia81
Raczkowanie

GG do dusia81

Natka, Jacieeeee dziękuję

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość

A mi się wydaje, że oni mają rację

Aha, i jeszcze do dusi - tu masz rozmiarówkę do "K": http://dopasowana.pl/search.php?filter_traits[1212322423]=&filter_sizes=&filter_pr oducer=&filter_select=fil truj
na szczęście odziedziczyłam 70% rzeczy po chrześnicy męża, a resztę kupiła moja mama zakupoholiczka

dzięki za linka, już tam zaglądam...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-20, 12:28   #1032
karolinee1983
Zadomowienie

Cytat:

Ale już Ci ładnie urósł nadal jak dla mnie malutki i zgrabny, ale widać kolosalną różnicę

Cytat:

Dziubek tak mi się Twój avatar spodobał, że sama sobie zrobiłam takie foto. Pochwale się
Pięknie wyszły foteczki, będzie fajna pamiątka. Ja chyba też coś myślę w tym temacie

Cytat:
Witam laseczki!
Korzystając z wolnej chwilki nadrobiłam nowy wątek.
W imieniu Igorka dziękuję za wszystkie miłe słowa!
Moja dzidzia śpi, cycem dalej karmię, dziś udała się dłuższa sesja, ale mały się chyba nie najada bo apetyt ma ogromny Dziś ma polożna przyjechać do nas
Wiecie, piszę opis porodu na notatniku, i nie mogę skończyć Wyjdzie mi długi jak ,,Pan Tadeusz"

Jeśli chodzi o szwy to ja mam 25, bo Igorek miał duży obwód główki 39 cm. I straszszsznie ciężko było go wypchnąć...Jeszcze na partych, między skurczami wymiotowałam więc atrakcji było co nie miara heh
LILCIU I GRATULUJĘ SERDECZNIE
Jejju ile mamuś już rozpakowanych. Nasza lista tak szybko rośnie...

zmalowana ale masz niziutko brzuś...To już tuż tuż. Może nawet i dziś...

natka ales Ty zgrabniocha!

Są jakies wieści od Carmeli?

I agulaabar kurcze, zasmucił i zmartwił mnie Twój post, mam nadzieje, że już dobrze wszystko, że odpoczęlaś i lepiej się czujesz kochana!!! Najważniejsze, że z niunią wszystko dobrze!

I strasznie zakuł mnie w oczy temat, odnośnie nazwania męża Kajool w taki sposób, a nie inny...
Uważam, że to bardzo nieeleganckie i przykre...
Ja uwielbiam mężczyzn z taką karnacją i innej narodowości. Mogłabym patrzeć na nich i patrzeć...mniam.
25 szwów "ładnie" cię nacięli, no ale Igorek taki duży chłop, to co się dziwić. No i pocieszyłaś mnie troszkę, że tak szybko Ci brzuszek spadł, chętnie bym zobaczyła jak to wygląda...

MAJA 06.08.2011 r.

karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 12:45   #1033
agni82
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
Ja też mam takie podejście. Również jest to dla mnie krępująca sytuacja i raczej będę starała się karmić w ustronnych miejscach. Myślę, że tak jest lepiej. A jak będzie? życie zweryfikuje...
a mnie to wszystko jedno. ja się nie krępuję.jak mały zechce jeśc to nie będę się stresowac aby znaleźc miejsce. bardziej martwiło mnie to od strony prawnej.czy nie ma żadnych zakazów. okazuje się, że nikt mi nie może zabronic karmienia nigdzie. więc stanę sobię nawet w środku galerii i będę karmic. ja osobiście nie lubię czekac na jedzenie, a jeśli dziec będzie jak ja to będzie tragedia.

kciuki za egzmainy i powodzenia na wizytach. też sobie chyba pstryknę kilka fotek.
agni82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 12:59   #1034
patik87
Zakorzenienie

Marina pokazuj się w całej okazałości jak teraz wyglądasz. Też bym tak chciała..

Jadę już. Dzięki za zaciśnięte kciuki. Oby pomogły.
patik87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 13:00   #1035
83monia
Zakorzenienie

wrzucam wam mojego - wg suwaczka dzis 36tc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 36tc.jpg (110,5 KB, 75 załadowań)

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 13:04   #1036
dusia81
Raczkowanie

GG do dusia81

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
Śliczny brzusio
ja też chcę takie zdjęcie

Stary 2011-06-20, 13:06   #1037
Zmalowana
Zakorzenienie

83monia super Duży brzuś, ale chyba jeszcze nie opadł ?

Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 13:07   #1038
83monia
Zakorzenienie

jak sobie porównuje z poprzednią ciąża - to jednak mam bardziej spiczasty i ogólnie mniejszy wszerz brzuch - wtedy to była mega piłka od kosza, teraz taka bardziej od rugby

i sama nie wiem czy nie opadł...

Edytowane przez 83monia
Czas edycji: 2011-06-20 o 13:09
Stary 2011-06-20, 13:11   #1039
Zmalowana
Zakorzenienie

Na golasku widać bardziej opadanie, bo w ubraniu ciężko.

Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-20, 13:11   #1040
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nerola Pokaż wiadomość
Wieści od Lilkaa82:
Karolinka ur.19.06.2011 o godz.20:00
waży 2700g 52 cm długości
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny!!
GRATULACJE!!!!

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Witam na prośbę Nerolki wstawiam zdjęcie Karolinki Lilki
Sliczna czarnulka

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość

Dzisiaj czeka mnie ten cholerny egzamin poprawkowy o 16. Zaciskajcie podwójnie kciuki.
: kciuki: nawet poczwórne

Cytat:
Babonik, ale te liści nie są od wywołania porodu, tylko akcja porodowa podobno szybciej potem idzie Jeden skurcz i już dziecko na świecie

Cytat:
A co do karmienia piersią w miejscach publicznych..to ja wychodzi na to jestem niedojrzała. Dla mnie to krępujące. Dla mnie samej, że wystawiam pierś i karmie Maluszka. Psychicznie nie jestem w stanie tego póki co przeskoczyć. Zresztą nawet w domu jakby ktoś był to bym wyszła do drugiego pokoju bo bym się krępowała.

Mi tez sie wydaje, że się będę krępowała, a wszystko okaże się w praktyce.
Cytat:
Dziubek tak mi się Twój avatar spodobał, że sama sobie zrobiłam takie foto. Pochwale się
Śliczny

Cytat:
Witam laseczki!
Korzystając z wolnej chwilki nadrobiłam nowy wątek.
W imieniu Igorka dziękuję za wszystkie miłe słowa!
Moja dzidzia śpi, cycem dalej karmię, dziś udała się dłuższa sesja, ale mały się chyba nie najada bo apetyt ma ogromny Dziś ma polożna przyjechać do nas
Wiecie, piszę opis porodu na notatniku, i nie mogę skończyć Wyjdzie mi długi jak ,,Pan Tadeusz"

Zanka pisała, że ją pogoniło do wc, mnie w noc przed porodem 3 razy pognało i wyczyściło. Taka naturalna lewatywa. I tym sposobem nie robili mi w szpitalu już, choć oczywiście wolałabym mieć. Ale na szczęście się nie obsrałam

Jeśli chodzi o szwy to ja mam 25, bo Igorek miał duży obwód główki 39 cm. I straszszsznie ciężko było go wypchnąć...Jeszcze na partych, między skurczami wymiotowałam więc atrakcji było co nie miara heh
LILCIU I GRATULUJĘ SERDECZNIE
Jejju ile mamuś już rozpakowanych. Nasza lista tak szybko rośnie...

Są jakies wieści od Carmeli?
Super, ze u Ciebie wszystko sie układa pomyslnie a tego brzuszka to zazdroszczę i spadku odrazu 10kg
Na opis porodu w stylu Pana Tadeusza czekam bardzo, bo uwielbiam takie historie

A ja czekam na rodziców i bratanka-mają byc lada chwila. Ugotowałam botwinkę, a dla małego krupniczek-ciekawe czy zje

U nas leje i wogóle pogoda bardzo sie skiepściła

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 13:12   #1041
Bartessa
BAN stały

83monia, urodziwy
ale tez mam wrazenia ze kieruje sie juz ku dołowi

Marina, bo taki urok porodu naturalnego - po nim wszystko wraca na swoje miejsce, chyba ze masz wielkie rozstępy to ciezko, trzeba pomęczyc brzuszek troche.
A po cesarce to zazwyczaj skora potrzebuje czasu
Bartessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 13:15   #1042
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Jakie Ty masz nóżki szczuplutkie
Stary 2011-06-20, 13:21   #1043
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27
Witam

Jakoś nie mogłam sie zebrać wczesniej by napisac.
Dziewczyny Brzuszki macie cudne. Musze i ja jakieś zdjęcia porobic. Fajna pamiątka. Moja mama nie ma ani jednego zdjęcia jak była w ciazy, a szkoda. Chętnie bym zobaczyła jak mieszkałam
Co do karmienia. Wydaje mi sie ze bym sie krepowala Troche w miejscach publicznych, ale to wyjdzie w praniu. Najwazniejsze jest dobro mojej kruszynki
Ja tez mam problemy ze spaniem. Boki mnie bolą strasznie. Wstaje rano z ulga bo juz nie moge ulezec. A gdzie jeszcze do końca ???
Agni82 dobrze Cie rozumiem. Moj brat tez mysli ze jak mieszkam w Anglii to śpię na forsie. Ale ja sie staram tym nie przejmować. Od czasu do czasu cos mu zafunduje jak jestem w Polsce i mam go z głowy (mieszka jeszcze z rodzicami). Jego gadki spływają po mnie jak po kaczce.

Ach No i zapomnialam.... Dzis zaczynamy 32 tc
Stronczek27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 13:21   #1044
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Margaret uparty ten Twój Klusek Więc grzecznie mierz ciśnienie

za super brzusio

Cytat:
Natka jaki Ty masz maleńki ten brzuszek, taki fajny

hehe nie ma sprawy

Cytat:

ee no super ale mnie też się wydaje że jest niżej niż wyżej
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 13:33   #1045
zanetaa88
Zakorzenienie

WIADOMOŚĆ OD AGADUS:

Zrobili jej dzisiaj USG i póki co wszystko w porządku.Macie od Niej gorące pozdrowienia

a teraz z innej beczki.
Jestem zła, cholernie zła na siebie ( wiem, że mnie ostrzegałyście) Pisałam Wam o tych dotacjach unijnych, dostałam jakiś czas temu płytki, które okazały się puste - zadzwoniłam ponownie na nr który do mnie dzwonił i przysłali mi ponownie nowe płytki, natomiast okazało się że jedna z nich znowu nie działa...Chciałam w końcu zadzwonić o zwrot gotówki ( ponoć do 10 dni jest możliwość) a tu cały czas poczta się włącza dzwonię na nr który był podany na paczce, mówi coś że jest nieaktywny, dzwonię na nr który był podany przy moich danych - odbiera jakaś stara babcia i nic nie wie... dzwonie na nr do mnie do mojego miasta który był podany w tych płytkach - jako miejsce do konsultacji związanymi z dotacjami Unijnymi i wiecie co się okazało? Że to jest pkt który sobie istnieje i nie ma żadnego powiązania z tą firma która wysłała mi płytki że ten pkt jest dla tych którzy czegokolwiek chcą się dowiedzieć na temat dotacji unijnych i oni działają przez Unie a nie przez firmę która wydała mi płytki,że wszelkie informację które będę chciała się dowiedzieć co i jak są za darmo i Pani powiedziała, że tak ludzie działają z tymi płytkami- po prostu naciagają aby zaplacić 189zł
Jeszcze znalazłam ten artykuł : http://www.strefabiznesu.gp24.pl/art...aty-42947.html
Co mam teraz zrobić?!

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 13:36   #1046
dusia81
Raczkowanie

GG do dusia81

Mój brzuszek ma dziś piąty raz czkawkę... mała pijaczka mi rośnie

Stary 2011-06-20, 13:38   #1047
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
WIADOMOŚĆ OD AGADUS:

Zrobili jej dzisiaj USG i póki co wszystko w porządku.Macie od Niej gorące pozdrowienia

a teraz z innej beczki.
Jestem zła, cholernie zła na siebie ( wiem, że mnie ostrzegałyście) Pisałam Wam o tych dotacjach unijnych, dostałam jakiś czas temu płytki, które okazały się puste - zadzwoniłam ponownie na nr który do mnie dzwonił i przysłali mi ponownie nowe płytki, natomiast okazało się że jedna z nich znowu nie działa...Chciałam w końcu zadzwonić o zwrot gotówki ( ponoć do 10 dni jest możliwość) a tu cały czas poczta się włącza dzwonię na nr który był podany na paczce, mówi coś że jest nieaktywny, dzwonię na nr który był podany przy moich danych - odbiera jakaś stara babcia i nic nie wie... dzwonie na nr do mnie do mojego miasta który był podany w tych płytkach - jako miejsce do konsultacji związanymi z dotacjami Unijnymi i wiecie co się okazało? Że to jest pkt który sobie istnieje i nie ma żadnego powiązania z tą firma która wysłała mi płytki że ten pkt jest dla tych którzy czegokolwiek chcą się dowiedzieć na temat dotacji unijnych i oni działają przez Unie a nie przez firmę która wydała mi płytki,że wszelkie informację które będę chciała się dowiedzieć co i jak są za darmo i Pani powiedziała, że tak ludzie działają z tymi płytkami- po prostu naciagają aby zaplacić 189zł
Jeszcze znalazłam ten artykuł : http://www.strefabiznesu.gp24.pl/art...aty-42947.html
Co mam teraz zrobić?!
no nie wiem czy coś się da zrobić w tej sytuacji mnie to właśnie zdziwiło że musiałaś za to płacić , bo wszystkie takie info są dostępne w urzędach pracy najczęściej i nie ma mowy o jakimś przedpłacaniu- są działy które się tym zajmują ale to wszystko budżetówka i działa jak każdy inny urząd...
jedynie co to pewnie sprawa z powództwa cywilnego tylko czy się ich znajdzie ???
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 13:41   #1048
Vaniliova11
Zadomowienie

Natka brzuszek zgrabniutki mój jest chyba z 5 razy większy a mam termin tydzień przed Tobą wieczorem postaram sie wstawić fotke
Monia fajna piłka do rugby Tż mi mówi że mój brzuch przypomina piłke do kosza
Zmalowana fajne fotki
Marina za szybki powrót do figury
A my za chwile jedziemy do sr na ćwiczenia
Vaniliova11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 13:42   #1049
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
a teraz z innej beczki.
Co mam teraz zrobić?!
Oj, Żanetko, od początku brzmiało to niefajnie
Stary 2011-06-20, 13:42   #1050
83monia
Zakorzenienie

zaneta - kurcze chyba sie nic nie da. takie samo naciaganie kiedys juz bylo, jakas firma niby rozdawala ksiazki TP a potem sie okazalo ze to prywatna firma i po tygodniu kazdy, kto dostal taka ksiazke musial zaplacic fakture ktora wystawili. a ta babka na zdjeciu co linka podałaś to kolezanka z mojej pracy ew zadzwon do jakiegos RCIE (duzo ich w Polsce) lub wlasnie rzecznika praw konsumenta w Twoim miescie, moze cos wskóracie. ale szczerze to wątpię - informacja byla wprawdzie darmowa, a pewnie zapłaciłaś za "koszty przesyłki i druku materiałów". często tak robią różne firmy i to już nie jest oszustwo...

Edytowane przez 83monia
Czas edycji: 2011-06-20 o 13:47
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości