![]() |
#1051 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. V :-))
Cytat:
jedyny sposób na lepsze, szybsze działanie to ginekolog prowadzący z tego szpitala... i tu dupa- bo takiego teraz właśnie nie mam. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1052 |
Zakorzenienie
|
Lea współczucia, słyszałam o tej aferze... Musisz udać się do innego lekarza, nie masz wyjścia...
U nas w szpitalu ostatnio tez afera z aferą. Niedawno dwie matki przez dwa dni opiekowły się i karmiły nie swoje dzieci. Doszło do podmianki i dopiero po tych dwóch dniach zaczęto coś podejrzewać. Teraz robią badania DNA które dziecko czyjej. Teraz znowu jakieś dzieciątko wypadło na podłogę podczas porodu naturalnego na stojąco...
![]() |
#1053 |
Raczkowanie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;19681015]Kobiety, zaczerpnęłam info tu i tam... i wyobraźcie sobie, że to moja ginka.
![]() ![]() ![]() Miałam do niej jechać na wizytę we wtorek... i co teraz mam zrobić? do innego lekarza jechać? ![]() Ja nie mam zamiaru jechać do szpitala po terminie i leżeć i czekać... ![]() ![]() I miałam nadzieje, że na tej wizycie ona mi zrobi jakiś masaż szyjki, cokolwiek, i coś ruszy, a tu dupa. ![]() Kurde, czemu mam takiego pecha, przy pierwszym porodzie ginka mi na wczasy uciekła, a teraz druga ginke mi prokuratura zgarnęła- ... ![]() -kurde, jestem w szoku, jak można po pijanemu cc robić? ![]() Jak można w ogóle do pracy się wstawić? ![]() ![]() ![]() Oszszsz w morde... ale może jakieś inne giny przejmą jej pacjentów???Albo coś, nie wiem , nawet nie umiem sobie tego wyobrazić... Ale będzie doobrze, szczęscie ze na Ciebie nie trafiło .... ![]() Trzymam kciuki za rychłe rozpakowanie mimmo wszystko... khm khm, tak wiesz .... egoistycznie, bo nie smiem sie w kolejkę przed Cię ![]() Hy hy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1054 |
Zadomowienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;19681015]Kobiety, zaczerpnęłam info tu i tam... i wyobraźcie sobie, że to moja ginka.
![]() ![]() ![]() Miałam do niej jechać na wizytę we wtorek... i co teraz mam zrobić? do innego lekarza jechać? ![]() Ja nie mam zamiaru jechać do szpitala po terminie i leżeć i czekać... ![]() ![]() I miałam nadzieje, że na tej wizycie ona mi zrobi jakiś masaż szyjki, cokolwiek, i coś ruszy, a tu dupa. ![]() Kurde, czemu mam takiego pecha, przy pierwszym porodzie ginka mi na wczasy uciekła, a teraz druga ginke mi prokuratura zgarnęła- ... ![]() -kurde, jestem w szoku, jak można po pijanemu cc robić? ![]() Jak można w ogóle do pracy się wstawić? ![]() O cholera ![]() ![]() Tak na samej koncówce , jednak co innego zmiana gina w trakcie trwania ciaży powiedzmy w połowie czy na początku a tu tak na sam koniec to już dupa . Bo nikt cie tak nie zna jak twój lekarz prowadzący i masz już zaufanie . Kurcze ale teraz to juz jakie zaufanie - nie no porażka - sorry lea ale babe powinni rozstrzelac ![]() Nie masz kogoś kto ma zaufanego gina i może ci go polecic na to ostatnie badanie ![]() ![]()
![]() |
#1055 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Lea nie martw się na zapas, po prostu idź do innego lekarza.. W tej sytuacji naprawdę stało się szczęście w nieszczęściu- uwierz- cieszyłabym się, że ta baba nie mogłaby odbierać mojego porodu ![]()
![]() |
![]() |
#1056 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() na wizytę państwową nie ma szans nigdzie- pal to licho... ale umówić z dnia na dzień wizytę prywatna - też nie jest łatwo. ![]() Póki co mam namiary na jednego lekarza, który pracuje w tym szpitalu i przyjmuje prywatnie w Tarnowskich Górach, gabinet ma czynny w poniedziałki popołudni, mam nadzieję, że uda mi się załapać jutro na wizytę. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1057 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Po przeczytaniu tego można schizy dostac - ja mam iśc na porodówke wyluzowana a nie myślec że mi dzieci podmienią .
![]() |
![]() |
#1058 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;19679709] Kobiety, słyszałyście o tej pijanej lekarce, która robiła cc w Tarnowskich Górach? Była pod wpływem alkoholu i zraniła noworodka. ![]() ![]() ![]() Słyszałam i byłam w szoku. lea, kurcze, nie zazdroszczę sytuacji. Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1059 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie to trochę dziwna historia- własnego dziecka nie poznać. Mój pierwszy syn był tak charakterystyczny, że sposród tysiąca noworodków bym go rozpoznała chyba, a miałam cesarkę i widziłam go tylko chwilę po porodzie.
![]() |
![]() |
#1060 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() Miałam do niej jechać na wizytę we wtorek... i co teraz mam zrobić? do innego lekarza jechać? ![]() Ja nie mam zamiaru jechać do szpitala po terminie i leżeć i czekać... ![]() ![]() I miałam nadzieje, że na tej wizycie ona mi zrobi jakiś masaż szyjki, cokolwiek, i coś ruszy, a tu dupa. ![]() Kurde, czemu mam takiego pecha, przy pierwszym porodzie ginka mi na wczasy uciekła, a teraz druga ginke mi prokuratura zgarnęła- ... ![]() -kurde, jestem w szoku, jak można po pijanemu cc robić? ![]() Jak można w ogóle do pracy się wstawić? ![]() O matko ![]() ![]() ![]() Współczuję Ci kochana ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1061 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() Miałam do niej jechać na wizytę we wtorek... i co teraz mam zrobić? do innego lekarza jechać? ![]() Ja nie mam zamiaru jechać do szpitala po terminie i leżeć i czekać... ![]() ![]() I miałam nadzieje, że na tej wizycie ona mi zrobi jakiś masaż szyjki, cokolwiek, i coś ruszy, a tu dupa. ![]() Kurde, czemu mam takiego pecha, przy pierwszym porodzie ginka mi na wczasy uciekła, a teraz druga ginke mi prokuratura zgarnęła- ... ![]() -kurde, jestem w szoku, jak można po pijanemu cc robić? ![]() Jak można w ogóle do pracy się wstawić? ![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;19681848]niestety żadnych innych ginów w tej poradni nie ma... ![]() na wizytę państwową nie ma szans nigdzie- pal to licho... ale umówić z dnia na dzień wizytę prywatna - też nie jest łatwo. ![]() Póki co mam namiary na jednego lekarza, który pracuje w tym szpitalu i przyjmuje prywatnie w Tarnowskich Górach, gabinet ma czynny w poniedziałki popołudni, mam nadzieję, że uda mi się załapać jutro na wizytę. ![]() ![]() [/QUOTE] Wszystko się ułoży ![]() Ja miałam sytuacje na poczatku ciązy - byłam na potwierdzeniu u lekarza (jeszcze nie był moim lekarzem prowadzącym ,ale go rozważałam), którego tydzień później zatrzymali z 2-ma promilami na odzdziale. nic sie nikomu nie stało na szczescie. został zawieszony czy wywalony, ale wiem ze sie nie przejął i znów pracuje. miedzy innymi dlatego zmieniałam i lekarza i miasto i szpital (za co oczywiscie byłam krytykowana. że jak to "nie rodzę w powiatowym?") i teraz to licze na polozne tylko. dziękuję ![]()
![]() |
#1062 |
Rozeznanie
|
Lea- mam nadzieję, że dostaniesz się jutro do tego lekarza
![]() Ja już lecę spać, pokłóciłam się z małżem- super, na pewno zasnę ![]() Dobranoc.
![]() |
#1063 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Miałam do niej jechać na wizytę we wtorek... i co teraz mam zrobić? do innego lekarza jechać? ![]() Ja nie mam zamiaru jechać do szpitala po terminie i leżeć i czekać... ![]() ![]() I miałam nadzieje, że na tej wizycie ona mi zrobi jakiś masaż szyjki, cokolwiek, i coś ruszy, a tu dupa. ![]() Kurde, czemu mam takiego pecha, przy pierwszym porodzie ginka mi na wczasy uciekła, a teraz druga ginke mi prokuratura zgarnęła- ... ![]() -kurde, jestem w szoku, jak można po pijanemu cc robić? ![]() Jak można w ogóle do pracy się wstawić? ![]() O kurcze.Mam nadzieje,ze się jutro dostaniesz do innego ginka i będzie dobrze. Cytat:
To tak jak ja. Z lasu wrócił z kwiatami a na koniec dnia się pokłuciliśmy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1064 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem co się dzieje, ale chyba mi wody odeszły... ok 5 (czyli jakieś 1,5 h temu) nagle ze mnie chlusnęło, ledwo do łazienki doleciałam, a co wstałam z kibelka to znowu ciekło... i to nie mocz, tylko raczej wody, bo z tego co już wyczytałam mają być przezroczyste i pachnące świeżą rybą (moje mają zapach mydlin
![]() Kręcę się po domu, nie wiem co robić, skurcze są takie leciutkie... a ja oczywiście nie ogolona i nie spakowana... Jakby co, to trzymajcie kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1065 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1066 | |
Konto usunięte
|
![]() ![]() ![]() Miałam do niej jechać na wizytę we wtorek... i co teraz mam zrobić? do innego lekarza jechać? ![]() Ja nie mam zamiaru jechać do szpitala po terminie i leżeć i czekać... ![]() ![]() I miałam nadzieje, że na tej wizycie ona mi zrobi jakiś masaż szyjki, cokolwiek, i coś ruszy, a tu dupa. ![]() Kurde, czemu mam takiego pecha, przy pierwszym porodzie ginka mi na wczasy uciekła, a teraz druga ginke mi prokuratura zgarnęła- ... ![]() -kurde, jestem w szoku, jak można po pijanemu cc robić? ![]() Jak można w ogóle do pracy się wstawić? ![]() Lea, cholera, współczuję.... ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1067 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja wciąż w dwupaku, Tymek sobie spokojnie w brzuszku siedzi... ![]() ![]() Udało mi się zarejestrować do innego lekarza, który też pracuje w tym szpitalu. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1068 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;19685945]śmigaj do szpitala obadać sytuację. ![]() Ja wciąż w dwupaku, Tymek sobie spokojnie w brzuszku siedzi... ![]() ![]() Udało mi się zarejestrować do innego lekarza, który też pracuje w tym szpitalu. ![]() ![]() Fajnie,że udało się z tym lekarzem ![]() A Tymek uparciuch jeden,już go czerwcówki wyprzedzają... ![]() Dzień Dobry ![]() Ja również 2w1 (cztery dni do terminu) i nic się nie dzieje... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1069 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry dziewczyny ![]() Od wczoraj mi cieknie z nosa a dziś się obudziłam z bolącym gardłem :/ Która mnie zaraziła co? ![]() Ale dziś wizyta u gina to może dotrwam.
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1070 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja Cię na pewno nie zaraziłam,bom zdrowa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1071 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to zrobiłam sobie z cukrem - miętowo-cytrynową ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1072 | ||||
Zadomowienie
|
Witajcie kobitki
![]() Nie zagladalam tu przez weekend, bo byla ladna pogoda, wiec zrobilam sobie wolne od lezenia i spedzilam dwa dni na lezaczku pod parasolem w ogrodzie ![]() Ale to, co tu zastalam dzis rano budzi trwogę!!! Cytat:
![]() ![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;19681015]Kobiety, zaczerpnęłam info tu i tam... i wyobraźcie sobie, że to moja ginka. ![]() ![]() ![]() Miałam do niej jechać na wizytę we wtorek... i co teraz mam zrobić? do innego lekarza jechać? ![]() Ja nie mam zamiaru jechać do szpitala po terminie i leżeć i czekać... ![]() ![]() I miałam nadzieje, że na tej wizycie ona mi zrobi jakiś masaż szyjki, cokolwiek, i coś ruszy, a tu dupa. ![]() Kurde, czemu mam takiego pecha, przy pierwszym porodzie ginka mi na wczasy uciekła, a teraz druga ginke mi prokuratura zgarnęła- ... ![]() -kurde, jestem w szoku, jak można po pijanemu cc robić? ![]() Jak można w ogóle do pracy się wstawić? ![]() lea, twoja historia wydaje sie byc wrecz nieprawdopodobna!!! Jak mozna??? ![]() Ciesze sie, ze znalazlas innego lekarza. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A mnie mama wczoraj zdolowala. powiedziala mi, ze mam brzuch nisko ![]() ![]() jak znajde ladowarke do aparatu to cykne fotki, zebyscie mogly ocenic. zestresowalam sie kurcze. niech mloda jeszcze posiedzi troche w swoim M1.
![]() |
![]() |
#1073 | |
Zakorzenienie
|
Witam,
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;19685945]śmigaj do szpitala obadać sytuację. ![]() Ja wciąż w dwupaku, Tymek sobie spokojnie w brzuszku siedzi... ![]() ![]() Udało mi się zarejestrować do innego lekarza, który też pracuje w tym szpitalu. ![]() ![]() To dobrze, że idziesz do lekarza. W uk jak odejda wody a nie masz skurczy to czekają do 24 na skurcze. Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1074 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Swoją drogą nie moge sie już doczekac ![]() A specyfika opadania brzucha u każdej kobiety jest inna - u jednaj opada już kilka tygodni przed porodem u innej kilka dni ![]()
![]() |
![]() |
#1075 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1076 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie znasz dnia ani godziny ![]() ![]() Każda może byc nastepna ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1078 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tak czy siak pójdę i zrobię te ostatnie badania, zeby mieć na wizytę na 14 czerwca. niech looknie do tego ostatni raz. Cytat:
![]() ![]() [1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;1967761 3]aaa, napiszę tutaj, chociaż Angkorcz z rozpędu pochwaliła się jeszcze na starym wątku... [/QUOTE] Gratulacje dla mamy i synka ![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;19681015]Kobiety, zaczerpnęłam info tu i tam... i wyobraźcie sobie, że to moja ginka. ![]() ![]() ![]() Miałam do niej jechać na wizytę we wtorek... i co teraz mam zrobić? do innego lekarza jechać? ![]() Ja nie mam zamiaru jechać do szpitala po terminie i leżeć i czekać... ![]() ![]() I miałam nadzieje, że na tej wizycie ona mi zrobi jakiś masaż szyjki, cokolwiek, i coś ruszy, a tu dupa. ![]() Kurde, czemu mam takiego pecha, przy pierwszym porodzie ginka mi na wczasy uciekła, a teraz druga ginke mi prokuratura zgarnęła- ... ![]() -kurde, jestem w szoku, jak można po pijanemu cc robić? ![]() Jak można w ogóle do pracy się wstawić? ![]() Lea - współczuję. doczytałam już, że masz kogoś w zastępstwie. trzymam kciuki, żeby na sam koniec obyło się bez stresów i problemów. daj znać po wizycie. Cytat:
pewnie małż aż tak Cię tym fotelikiem wczoraj wnerwił ![]() trzymam kciuki! my w dwupaku. wczoraj po raz pierwszy poczułam te skurcze przepowiadające, a przynajmniej myślę, że to było to ![]() wczoraj też po raz pierwszy musiałam zrezygnować na razie z noszenia obrączki. włożyć się da, ale zdjąć już ciężko. i wnioskuję, że wczoraj był dzień kłótni z TŻtami. u nas może nie kłótnia, ale strzelił focha, bo mięsko, które jego matka przygotowała, chciałam zrobić po swojemu i szybciej, a nie tak, jak ona radziła. oczywiście mi nie wyszło, przez co czekanie na obiad się przeciągnęło. usłyszałam jaka to jestem uparta i leniwa (!) i że godzina zmarnowana, a w tym czasie miał w planach coś uprzątnąć na górze, żeby to się wszystko posuwało do przodu... no kurka, nikt mu nie kazał leżeć przed tv, gdy obiad się opóźniał... no i chodził taki naburmuszony, jeszzce dzisiaj go trochę trzymało, ale poza tym ok. przejdzie mu w końcu ![]() a dziś już zdążyłam zakupy zrobić, teraz mama myje kolejne okna, ja wstawiłam pranie, drugie przygotowałam, zaraz też się zabiorę za jakieś sprzątanie i może poprasuję trochę. czas goni. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1079 |
Zakorzenienie
|
hanjah, trzymam kciuki i czekamy na córeczkę
![]() marrticzka, pakuj się kobieto, bo nie znasz dnia ani godziny ![]() Ja rodziłam w 36 tc, ale byłam już spakowana od paru tygodni ![]()
![]() |
#1080 |
Konto usunięte
|
Ja byłam spakowana chyba w 33 tygodniu już
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:08.