Powiększanie piersi cz.7 - Strona 362 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-31, 21:01   #10831
MILENKA2012
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Hihihihi, Bóg nie obdarzył, ale dr Polak naprawił Jego błąd
no generalnie z cyckami to Bóg kiepsko wymyślił i się raczej nie popisał bo w końcu tyle milionów kobiet na całym świecie musi je poprawiać
MILENKA2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 21:04   #10832
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MILENKA2012 Pokaż wiadomość
no generalnie z cyckami to Bóg kiepsko wymyślił i się raczej nie popisał bo w końcu tyle milionów kobiet na całym świecie musi je poprawiać
Bo jak Bóg dzielił cyckami, to my stałyśmy w kolejce po mądrość
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 21:06   #10833
mune
Raczkowanie

Cytat:
Ja to też się tak pocieszam....
mune jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 21:09   #10834
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mune Pokaż wiadomość
Dokładnie !!!! Też tak uważam, że wszystkie cyce są piękne. I piękne jest to, że każde są inne mimo podobnych implantów, bo wszystkie tu jesteśmy wyjątkowe!!!
Aniczko, ani się obejrzysz, a Twoja wyjściówka pozostanie tylko bladym wspomnieniem Ja już się tak z nimi oswoiłam, że zaczynam mieć wrażenie, że zawsze takie miałam....a jakże Dlatego nie warto mówić, że się ma zrobione, bo one w niczym nie przypominają tych sztucznych balonówek z rozbieranych magazynów, hehe...
mune dokładnie - każda ma inne, ale każda ma piękne niecały miesiąc u Ciebie minął a Ty czujesz jakby były od zawsze - super! A po jakim czasie zaczęłaś w miarę normalnie funkcjonowac? Tzn normalnie ruszac rękami, itd?

Cytat:
U dr Skwiercz. To taka kobitka z jajami, jak zaproponuje rozmiarek, to podobno nie ma zmiłuj . Zresztą moja wyjściówka jest trudna, a ponoć tylko większy rozmiar jest w stanie wyrównać moją asymetrię. Tylko ja nie chcę dużych i tu jest pies pogrzebany . Chcę anatomki max. 350 ml, nie więcej. Wszystko wyjaśni się w czwartek...
anika no z tego co dziewczyny tu piszą to z nią się nie dyskutuje ale jest profesjonalistką więc na pewno będziesz zadowolona

Cytat:
No właśnie ja też jakoś nie kojarzę, że Ty też do niego!!! Uważam, że super wybór, choć nie znam opinii o tamtej p. doktor, a z tego co piszę Andzikus wygląda na dobrą specjalistkę, choć przyznam, że nie znam jej prac. U mnie to też jakoś naturalnie wyszło, bo ja leniwa i szukałam kogoś z KRK i pasowało mi, że ma opinię, że nie robi dużych.....a jak poszłam na konsultację to już potem byłam pewna, choć dzięki naszym dziewczynkom zmieniłam preferencję odnośnie tego, że chcę najmniejsze z możliwych, hihi. Za co będę im dozgonnie wdzięczna
mune ja jak wrócę z konsultacji to od razu napiszę co dr mi zaproponował i będę czekała na Wasze opinie

Cytat:
Napisane przez grazia78 Pokaż wiadomość
Powiem wam kochane,że byłam jeszcze w CALZEDONI przymierzać kostiumy znalazłam fajny ale brak mojego numeru mam tam 5 a przymierzałam 4 niestety za mała o jak przykropani domnie boszeeee jakbym chciała mieć taki biust jak pani nie dość że jest pani szczupła to jeszcze panią tak Bóg obdarzył takim pięknym biustem jubi tak jak mówio
też bym chciała takie coś kiedyś usłyszec
Cytat:
anika
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 21:16   #10835
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Powiem wam kochane,że byłam jeszcze w CALZEDONI przymierzać kostiumy znalazłam fajny ale brak mojego numeru mam tam 5 a przymierzałam 4 niestety za mała o jak przykropani domnie boszeeee jakbym chciała mieć taki biust jak pani nie dość że jest pani szczupła to jeszcze panią tak Bóg obdarzył takim pięknym biustem jubi tak jak mówio
Graziu dziwnie z tym Twoim rozmiarkiem Ci powiem, ja nosze Triumpha 70E a tyle cycki mam mniejsze, trafiłam nawet przyciasne modele w tym rozmiarze. dobrze na metke popatrzyłaś??
za to w Calzedonii mierzyłam 4 i całkiem sporo zakrywała ale obwody były wielkie więc 3 sprawdziłam, dla mnie była mała ale pani się podobało, też mi mówiła, że jak się ma takie piersi to nie można ich dużymi miseczkami zasłaniać
ja to zaraz jak ktoś mi komlementy prawi mam ochote powiedzieć "a to robione niedawno" w jęzor się gryze ale jakoś głupio mi tak jakbym troche oszukiwała

Edytowane przez jooasi
Czas edycji: 2012-03-31 o 21:25
jooasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 21:19   #10836
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ilovesleeping Pokaż wiadomość
anika no z tego co dziewczyny tu piszą to z nią się nie dyskutuje ale jest profesjonalistką więc na pewno będziesz zadowolona
Wiem, wiem . Mogłabym mieć duże piersi, wcale bym się nie obraziła . Ale ja w takiej durnej, zacofanej wiosce mieszkam, że jeśli mieszkańcy dowiedzą się, że mam SILIKONY, to mnie na stosie spalą . A nie mogę sobie na to pozwolić, jestem tu "szanowaną nauczycielką"...
Mąż namawia mnie na przeprowadzkę, wówczas nie zważałabym na rozmiar, ale ja mimo wszystko lubię swoją miejscowość - spokój, cisza, nikt nikogo nie okrada, nie morduje...Zdrowe powietrze, jeziorka i lasy dookoła
Stary 2012-03-31, 21:23   #10837
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
oczywiście że tak jest

Anika ja to się doczekać nie moge co tam Ci doktorka zaproponuje z nią się nie dyskutuje ale napewno rozmawia, więc jak jej powiesz szczerze co i jak to napewno się dogadacie i nie zakładaj sobie, ze 350cc to jest max bo u każdego rozmiarek wygląda troche inaczej i wcale to jakoś dużo nie musi być u Ciebie, powiedzmy, że to jest max do większej piersi

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

anika a właśnie zrobisz małe i trafisz do Wrocławia i co?? żałować bedziesz

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-31, 21:28   #10838
MILENKA2012
Raczkowanie

a ja już niedługo pozbędę się wszystkich biustonoszy w rozmiarze 70B wypush -upowanych, gąbczastych imitacji biustu plus kilku kompletów wkładek żelowych, fuj i będę pomykać w mięciutkim sportowym opinającym mój sexowny jędrny biuścik
nie mogę już się doczekać dnia jak pierwszy raz w życiu będę z przyjemnością mydliła moje piersi pod prysznicem chyba od razu dostanę orgazmu

Edytowane przez MILENKA2012
Czas edycji: 2012-03-31 o 21:29
MILENKA2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 21:38   #10839
mune
Raczkowanie

Cytat:
mune dokładnie - każda ma inne, ale każda ma piękne niecały miesiąc u Ciebie minął a Ty czujesz jakby były od zawsze - super! A po jakim czasie zaczęłaś w miarę normalnie funkcjonowac? Tzn normalnie ruszac rękami, itd?
Łooo, ale Ty trudne pytania zadajesz ....kurczę nie pamiętam już, ale jak jechałam na konsultację po tygodniu, to już wszystko robiłam normalnie, bezproblemowo. Chciałam nawet autkiem, ale w końcu wzięłam taksę, potem Izzy mnie zabrała z powrotem, ale musiałam podejść do siebie ze 2 kilometry jeszcze pod górkę i nawet mi to dobrze zrobiło. Oceniam, że po tygodniu już się wraca do żywych.
mune jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 21:40   #10840
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Wiem, wiem . Mogłabym mieć duże piersi, wcale bym się nie obraziła . Ale ja w takiej durnej, zacofanej wiosce mieszkam, że jeśli mieszkańcy dowiedzą się, że mam SILIKONY, to mnie na stosie spalą . A nie mogę sobie na to pozwolić, jestem tu "szanowaną nauczycielką"...
Mąż namawia mnie na przeprowadzkę, wówczas nie zważałabym na rozmiar, ale ja mimo wszystko lubię swoją miejscowość - spokój, cisza, nikt nikogo nie okrada, nie morduje...Zdrowe powietrze, jeziorka i lasy dookoła
anika ja też mieszkam w małej miejscowości... ale jakoś nie myślę o tych ludziach tylko o mojej rodzinie, nie wiem jak to się ukryje no ale ok

Cytat:
Napisane przez MILENKA2012 Pokaż wiadomość
a ja już niedługo pozbędę się wszystkich biustonoszy w rozmiarze 70B wypush -upowanych, gąbczastych imitacji biustu plus kilku kompletów wkładek żelowych, fuj i będę pomykać w mięciutkim sportowym opinającym mój sexowny jędrny biuścik
nie mogę już się doczekać dnia jak pierwszy raz w życiu będę z przyjemnością mydliła moje piersi pod prysznicem chyba od razu dostanę orgazmu
milenko jak Ci zazdroszczę, że to już niedługo ja jak czytam wpisy i oglądam zdjęcia cycolinek to się tak nie mogę moich doczekac! I za każdym razem jestem coraz bardziej pewna swojej decyzji

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

Cytat:
Łooo, ale Ty trudne pytania zadajesz ....kurczę nie pamiętam już, ale jak jechałam na konsultację po tygodniu, to już wszystko robiłam normalnie, bezproblemowo. Chciałam nawet autkiem, ale w końcu wzięłam taksę, potem Izzy mnie zabrała z powrotem, ale musiałam podejść do siebie ze 2 kilometry jeszcze pod górkę i nawet mi to dobrze zrobiło. Oceniam, że po tygodniu już się wraca do żywych.
aa to dobrze może i u mnie tak będzie będę myślec pozytywnie
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 21:40   #10841
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
oczywiście że tak jest

Anika ja to się doczekać nie moge co tam Ci doktorka zaproponuje z nią się nie dyskutuje ale napewno rozmawia, więc jak jej powiesz szczerze co i jak to napewno się dogadacie i nie zakładaj sobie, ze 350cc to jest max bo u każdego rozmiarek wygląda troche inaczej i wcale to jakoś dużo nie musi być u Ciebie, powiedzmy, że to jest max do większej piersi

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

anika a właśnie zrobisz małe i trafisz do Wrocławia i co?? żałować bedziesz
Liczę na szczerą rozmowę z Panią dr, w końcu będę prawie 7 godzin jechać. Mam nadzieję, że nie na darmo

A Wrocław pokochał mój mąż, miłością ślepą i bezinteresowną. On najchętniej już teraz, natychmiast by wyjechał . Ale to szałaput taki, ja muszę panować nad jego emocjami i go stopować . Ale nie zaprzeczam, Wrocław też mi się podoba. Mieszkania też nie są jakieś kosmicznie drogie - mam na myśli te kamieniczne, nie deweloperskie. Jakbyśmy sprzedali nasz domek tutaj, wystarczyłoby na nieduże mieszkanko w kamienicy w Śródmieściu . Ale to niepewna przyszłość...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-31, 22:06   #10842
issabel1
Raczkowanie

[QUOTE=Andzikus;33257773]No pewnie, ze wstawie. Jak tylko bede po i uda mi choc na chwilke sciagnac ancug, w ktorym mnie wypuszcza z kliniki Ale Ty sie na mnie nie patrz i mna nie sugeruj bo w porównaniu z moja, Twoja wyjsciowka to istne bomby!

Andzikus no blagam Cie u mnie to sama skora pusta w srodku A ja tak bardzo chcialam zobaczyc Twoje cycorki bo bedziemy mialy bardzo podobne wkaldki ze nie zauwazylam ze Ty na stol idziesz dzien przede mna

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

Powiedzcie mi dziewczyny te ktore widzialy moja wyjsciowke dla mnie lepsze beda te m+ czy hp bo sama nie wiem czy dobrze z tym wybralam , Wyczytalam ze m+ przy takiej wyjsciowce jaka ja mam moga wyjsc placki takie doradzcie mi cos prosze
Stary 2012-03-31, 22:11   #10843
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:
Teraz go podziwiam, że tak długo wytrzymał. Zrozumiałam też, na czym polega zdrada...Mniej więcej od 6 - 7 lat jest prawie idealnie. Na tyle idealnie, że rozumie moją potrzebę cyckową . Mam nadzieję, że będzie coraz lepiej
.

Ale jak daliście radę z tym wszystkim, to wam już chyba nic nie straszne

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Dziewczynki wiecie co mi tak do głowy przyszło, spiszmy tak wszystkie nasze przeżycia, stworzymy z nichg scenariusz i zbijemy formunę kręcąc niezłą telefowelę kto jest za?

Jestem za

Cytat:
A ja już w ten czwartek . Mam nadzieję, że Pani dr nie zaproponuje mi dużych wkładek, bo nie zrobię i będę żyć ze swoimi krzywulcami
Widzę, że Ty tak ostrożnie jak ja Z tym, że ja mam jeszcze czasu a czasu, żeby zastanowić się czy może jednak nie chcę naprawdę dużych , ale raczej mi się nie zmieni. Ostatnio jakoś stwierdziłam, że z takim tempem zbierania funduszy to biuścik zrobię sobie na... 30-ste urodziny (mam w tym roku 23) Nie pali mi się, byleby je w końcu zrobić Ale ogólnie to też bym się na chwilę obecną nie zgodziła na duże

Cytat:

Chciałabym widzieć jej minę, jakby Ci się wymsknęło "Ale to nie Bóg, to pan doktor "

Cytat:
Ja po mądrość i tyłek

Cytat:
ja to zaraz jak ktoś mi komlementy prawi mam ochote powiedzieć "a to robione niedawno" w jęzor się gryze ale jakoś głupio mi tak jakbym troche oszukiwała

Oj tam, a niech sobie myślą, że natura tak obdarzyła, a co Ja tam jak już zrobię to nie planuję informować zbyt dużej ilości osób

Cytat:
Ale ja w takiej durnej, zacofanej wiosce mieszkam, że jeśli mieszkańcy dowiedzą się, że mam SILIKONY, to mnie na stosie spalą .
Skądś to znam

Cytat:
anika ja też mieszkam w małej miejscowości... ale jakoś nie myślę o tych ludziach tylko o mojej rodzinie, nie wiem jak to się ukryje no ale ok
Rodziny ze strony męża na pewno informować nie będę, niech myślą, że mi urosły same Rodzina z mojej strony - szlaki przetarte, żona kuzyna ma zrobiony biuścik Nie widziałam nigdy z bliska, ale tak jak jest niziutka i drobniutka (i to bardzo), tak ma wg mnie idealnie dobrane. Ma mały biuścik (podobno nie miała kompletnie nic, też nie widziałam z bliska ), ale idealnie wpasowany w jej figurę. Ogólnie nie spotkałam się z jakąś zbulwersowaną opinią w rodzinie na temat jej operacji biustu, więc moja strona rodziny jest o dziwo pod tym względem fajna (o dziwo, bo o czym się nie rozmawia to często zacofane dziwaki , ale biust ich nie zgorszył na szczęście).

Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 22:14   #10844
jooasi
Wtajemniczenie

Isabel ja doradzam hp dr J nie wiedzieć czemu preferuje wkładki m+ jakoby dawały bardziej naturalny efekt i bardzo dużo jego pacjentek potem żałuje tego wyboru bo piersi są szerokie i płaskie. m+ jest dobre wtedy kiedy jest je pod co podłożyć ma się własną pierś do powiększenia albo klatka jest szeroka a nie chce się dużej projekcji.
Stary 2012-03-31, 22:24   #10845
issabel1
Raczkowanie

Rodziny ze strony męża na pewno informować nie będę, niech myślą, że mi urosły same Rodzina z mojej strony - szlaki przetarte, żona kuzyna ma zrobiony biuścik Nie widziałam nigdy z bliska, ale tak jak jest niziutka i drobniutka (i to bardzo), tak ma wg mnie idealnie dobrane. Ma mały biuścik (podobno nie miała kompletnie nic, też nie widziałam z bliska ), ale idealnie wpasowany w jej figurę. Ogólnie nie spotkałam się z jakąś zbulwersowaną opinią w rodzinie na temat jej operacji biustu, więc moja strona rodziny jest o dziwo pod tym względem fajna (o dziwo, bo o czym się nie rozmawia to często zacofane dziwaki , ale biust ich nie zgorszył na szczęście).[/QUOTE]

Hehe ja tak samo moja rodzinka wie i przyjeli to bardzo dobrze obawialam sie mojej mamuski ale bylam w szoku nawet tego nie skomentowala tylko powiedziala ze jesli chce moja sprawa wiec ok i wie tylko moja przyjaciolka i nikt poza nimi nikomu innemu a tym bardziej rodzinie ze strony mazulka nie zamierzam mowic jak cos to bralam tablety i same urosly a wiem ze z ich strony bylabym zdeptana jak schudlam to nikt slowa nie powiedzial ale jak mnie sie przytylo po drugiej corce to wytykali na kazdym kroku ze mi tylek urosl wiec oficjalna wersja jest ze rodzice przylatuja do mnie bo mam operacje na kolano i musza mi pomoc z dzieciaczkami

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

Cytat:
Isabel ja doradzam hp dr J nie wiedzieć czemu preferuje wkładki m+ jakoby dawały bardziej naturalny efekt i bardzo dużo jego pacjentek potem żałuje tego wyboru bo piersi są szerokie i płaskie. m+ jest dobre wtedy kiedy jest je pod co podłożyć ma się własną pierś do powiększenia albo klatka jest szeroka a nie chce się dużej projekcji.
Dziekuje Jooasi za odp tak wlasnie wyczytalam a powiedz mi czy wtedy jak zmienie na hp wszystko sie zmienia wymiary wkladki itd? czy tylko z m+ zmienic na hp ?
Stary 2012-03-31, 22:26   #10846
anika75
Zadomowienie

Świniaczku, masz rację, na razie nic nam nie straszne . W tzw. "międzyczasie" było u mnie podejrzenie ziarnicy złośliwej, mąż był przy mnie , wspierał bardzo...Oby tak dalej

"Ja po mądrość i tyłek "

Oj, skoro mamy się licytować - to ja po mądrość, brzuszysko, garbaty nos i chude patykowate nogi

A biuścik w końcu zrobisz . Z tą kasą jest problem, u mnie też . Zawsze znajdą się jakieś niespodziewane wydatki . Ale zbieram zawzięcie i mam nadzieję, że w styczniu będę już miała nowe cycuszki.
Stary 2012-03-31, 22:32   #10847
jooasi
Wtajemniczenie

Isabel przy zmiane z m+ na hp zostaje się przy szerokości podstawy bo jest dobrana do Twoich wymiarków a projekcja i pojemność wychodzi wtedy większa zaraz zerkne w tabelke i Ci sprawdze co wychodzi z hp przy szer.12cm
Stary 2012-03-31, 22:34   #10848
anika75
Zadomowienie

Lecę lulku. I tak dziś wyjątkowo długo siedziałam. W tygodniu, gdy trzeba wstawać rano do pracy, ja już o 2o.00 jestem wykąpana, ubrana w piżamki i gotowa do snu
Dobranoc
Stary 2012-03-31, 22:38   #10849
jooasi
Wtajemniczenie

Isabel hp dla Ciebie to cpg 333 poj 430cc wymiarki 12x 12,5 projekcja 6,0 fajne ja bym teraz takie brała tylko rozmiar mniejsze bo na szerokosć 11,5 szersze mi nie wchodzą

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-31, 22:43   #10850
tonia87
Rozeznanie

dziewczyny, kupiłam sobie BACTIGRAS... myślałam, że mam rany zagojone. a tak mnie swędzie jak to teraz nałożyłam że zaraz oszaleję. chyba dopiero teraz się goi. parę dni temu jak to nałożyłam to miałam to samo
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 22:50   #10851
issabel1
Raczkowanie

Cytat:
Isabel hp dla Ciebie to cpg 333 poj 430cc wymiarki 12x 12,5 projekcja 6,0 fajne ja bym teraz takie brała tylko rozmiar mniejsze bo na szerokosć 11,5 szersze mi nie wchodzą
Jooasi myslisz ze nie beda za duze pod biustem mam 71cm waska w ramionach 171wzrost no tkanki tluszczowej znikomo a pani na usg powiedziala mi ze gruczoly piersiowe mam bardzo drobniutkie
a jak dotkkne pseudo piers to czuje wylacznie zebra . Nie chce przesadzic kurcze no

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Ale w sumie nie zaszkodzi napisac do dr. i zobacze co on na to jooasi a cos z mniejsza pojemnoscia nie 420 ? sorrki ze Ci zawracam glowe
Stary 2012-03-31, 22:54   #10852
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:
Napisane przez issabel1 Pokaż wiadomość
a wiem ze z ich strony bylabym zdeptana jak schudlam to nikt slowa nie powiedzial ale jak mnie sie przytylo po drugiej corce to wytykali na kazdym kroku ze mi tylek urosl wiec oficjalna wersja jest ze rodzice przylatuja do mnie bo mam operacje na kolano i musza mi pomoc z dzieciaczkami
Skąd oni te rodziny biorą to ja nie wiem Mi też potrafią tylko wytknąć jak przytyję (albo spuchnę przed okresem ), ale jak schudnę czy coś, to nikt słowa nie powie. Momentami to normalnie szlak człowieka trafia

Cytat:
Świniaczku, masz rację, na razie nic nam nie straszne . W tzw. "międzyczasie" było u mnie podejrzenie ziarnicy złośliwej, mąż był przy mnie , wspierał bardzo...Oby tak dalej

Oj, skoro mamy się licytować - to ja po mądrość, brzuszysko, garbaty nos i chude patykowate nogi

A biuścik w końcu zrobisz . Z tą kasą jest problem, u mnie też . Zawsze znajdą się jakieś niespodziewane wydatki . Ale zbieram zawzięcie i mam nadzieję, że w styczniu będę już miała nowe cycuszki.
Tego się z mężem trzymajcie

Hehe, to ja bym musiała chyba wymienić wszystko oprócz nóg (ale i one nie całe, bo uda mam grube ) i wcięcia w talii

Kiedyś zrobię, kiedy nie wiem, ale sam fakt, że kiedyś zrobię mnie jakoś pociesza

Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 22:55   #10853
jooasi
Wtajemniczenie

Isabel żeby zmniejszyć pojemność zostając przy hp musimy zmniejszyć wymiary wkładki, np. przy szerokości 11,5 cm mamy wtedy 380cc, można też zejść z wysokości na model cpg323 ale Ty masz dość nisko piersi położone i nie bedzie to dobry manewr.

wysoka kobitka jesteś możesz sobie pozwolić na większe piersi, 71cm to średni obwodzik a że bierzesz anatomki to nie szkodzi że masz mało tkanki i tak piłki się z tego nie zrobią a ile ważysz?

Edytowane przez jooasi
Czas edycji: 2012-03-31 o 22:59

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-31, 23:07   #10854
issabel1
Raczkowanie

Cytat:
Isabel żeby zmniejszyć pojemność zostając przy hp musimy zmniejszyć wymiary wkładki, np. przy szerokości 11,5 cm mamy wtedy 380cc, można też zejść z wysokości na model cpg323 ale Ty masz dość nisko piersi położone i nie bedzie to dobry manewr.
No to ja juz nic nie wiem co mam wybrac zeby nie przesadzic a zeby bylo dobrze sfiksowalam juz na maksa te co wczesniej mi pisalas napisze do dr . zobacze co mi odpisze zreszta jeszcze bede miala przymiarke przed op? dlaczego to jest takie trudne kurcze no

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

Jooasi 57kg w biodrach mam 89 a waga mi teraz spada chyba ze stresa

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

[QUOTE=Świniaczek;33265463]Skąd oni te rodziny biorą to ja nie wiem Mi też potrafią tylko wytknąć jak przytyję (albo spuchnę przed okresem ), ale jak schudnę czy coś, to nikt słowa nie powie. Momentami to normalnie szlak człowieka trafia

Wiesz co nie wiem choc wydaje mi sie ze z zadrosci ze dobrze wygladamy no nie wiem na rozne sposoby sobie juz to probowalam wytlumaczyc a z drugiej strony to kij im w oko
Stary 2012-03-31, 23:10   #10855
jooasi
Wtajemniczenie

Isabel ale masz wąskie bioderka
dr napewno Cie na mniejsze bedzie namawiał, jak go znam nie zgodzi się na 430cc. tu największe od niego miała Dagaa okrąglaski 400cc ale prawie siłą na nim je wymogła, była pewna swego i miały być 400 i żadne inne, tylko cien wachania i usłyszysz od niego czy chcesz na rurze tańczyć
ja Ci powiem z perspektywy czasu że warto wziąć więcej niż mniej, bo po operacji szybko przyzwyczajamy się do nowych piersi i nie żałujemy potem ani jednego dodatkowego mililtra

jak zaglądasz na beauty to prześledź historie Londyjki miała m+ naleśnikowate i zmieniała na wysoki profil.

Edytowane przez jooasi
Czas edycji: 2012-03-31 o 23:14
Stary 2012-03-31, 23:23   #10856
issabel1
Raczkowanie

Cytat:
Isabel ale masz wąskie bioderka
dr napewno Cie na mniejsze bedzie namawiał, jak go znam nie zgodzi się na 430cc. tu największe od niego miała Dagaa okrąglaski 400cc ale prawie siłą na nim je wymogła, była pewna swego i miały być 400 i żadne inne, tylko cien wachania i usłyszysz od niego czy chcesz na rurze tańczyć
ja Ci powiem z perspektywy czasu że warto wziąć więcej niż mniej, bo po operacji szybko przyzwyczajamy się do nowych piersi i nie żałujemy potem ani jednego dodatkowego mililtra
Wiem wiem proponowal mi 305 ale powiedzialam ze chce 350 i powiedzial ok bez problemu ale z tym hp bede do niego pisac bo nie chce plaskaczy hehe to powiem mu ze chce i juz bo taki zawod moj hihi ( zart oczywiscie) Jooasi no waska a jestem po 3 ciazach ale z dwojga zlego lepiej mniej niz mialoby byc za duzo

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ----------

No wlasnie czytalam o londyjce i dlatego stad moje pytanie odnosnie m+ a hp
Stary 2012-03-31, 23:29   #10857
jooasi
Wtajemniczenie

Isabel doradź się jeszcze Mya Divy, napisz na priv napewno Ci odpisze. ja nie mam takiej wiedzy jak ona. nie wiem też dokładnie jak to jest z anatomkami m+, te naleśnikowate piersi co widziałam to były okrąglaski.
ja też mam trójeczke dzieci ale po trzecim niestety bioderka puściły i już sie nie zeszły a wczesniej chudzielcem byłam. teraz mi wszyscy mówią, że lepiej i bardziej kobieco ale ja uwielbiam szczuplaki.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-31, 23:52   #10858
issabel1
Raczkowanie

Napisze do niej napewno bo dylemat mam straszny zreszta sama widzisz niechce popelnic bledu i pozniej zalowac ze zle wybralam itd. Ty wygladasz swietnie a Twoje cycunie sa przesliczne . Myslalam tez o Wegrzynie tak jak kiedys mi pisalas ale nie jestem wstanie tego wszystkiego ogarnac bo njiestety u mnie nic nmie jest proste i musze zaangazowac w to wszystko pol mojej rodziny no bo mam nietypowa sytuacje niestety no nic w kazdym razie na pewno do Mya napisze i do dr i zobaczymy co z tego bedzie

---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ----------

Jooasi dziekuje ci bardzo za rozmowe i wsparcie ja lece spac bo pewnie moj maly dzikusek sie obudzi w nocu i znow 2h z glowy buziaki dziewczynki do juterka jooasi jeszcze raz dziekuje
Stary 2012-03-31, 23:54   #10859
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
Graziu dziwnie z tym Twoim rozmiarkiem Ci powiem, ja nosze Triumpha 70E a tyle cycki mam mniejsze, trafiłam nawet przyciasne modele w tym rozmiarze. dobrze na metke popatrzyłaś??
za to w Calzedonii mierzyłam 4 i całkiem sporo zakrywała ale obwody były wielkie więc 3 sprawdziłam, dla mnie była mała ale pani się podobało, też mi mówiła, że jak się ma takie piersi to nie można ich dużymi miseczkami zasłaniać
Haha! to tak jak ja! Mam ochote powiedzieć...."taaa - kupione "

Gdzie ja byłam jak mnie nie było? Problemy rozwiązuje, którymi mnie obdarzono... nie bede sie w szczegoły wdawać, bo to rodzinne sprawy...ale muszę pić piwo którego nie naważyłam... Bardzo to boli... ale najwidoczniej w życiu musi tak być. Gorzko ostatnio u mnie... Mnie życie lekcjami już dobrymi obdarza

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 07:18   #10860
anika75
Zadomowienie

Witam w primaaprilisowy dzionek
Gwen, wszystko się ułoży, zobaczysz . Co nas nie zabije, to nas wzmocni
A ja obudziłam się dzisiaj, zaglądam do okna, a tu wszędzie biaaaałoooo
U Was też?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości