Powiększanie piersi cz.7 - Strona 361 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-31, 18:01   #10801
Andzikus
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
Andzikusku jakby to było takie proste wypytać już tam pisałam, ale parę stron temu, że ja go pytam a on tylko: to tak ma być, to tak jest....
postanowiliśmy z TŻ, że we wtorek tam pojedziemy, spytam dlaczego tak często jeździć muszę i powiem, że to moja ostatnia wizyta bo finansowo nie wyrabiam a że jeszcze dodatkowo bezrobotna od 3 miesięcy jestem to mi się fundusze kończą i spytam czy mogę się z nim kontaktować mailowo.
No i dobrze. Ja tam jestem takie zwierze, ktore musi wszystko wiedziec i w tym wzgledzie jestem upierdliwa do konca. Dlatego jeszcze przed zabiegiem, pomimo, ze wszystko zdecydowane a implanty kupione mam jeszcze jedno spotkanie z pania doktor. Przejelam sie tym Waszym gadaniem na temat wielkosci implantu i zaczelam p. dr dziure w brzuchu wiercic, ze moze trzeba wieksze, ze moze jeszcze wymienic itp ale p. dr byla nieugieta i stwierdzila, ze to nie jst dobry pomysl. Zapytalam dlaczego, zaprosila mnie na rozmowe w ktorej wszystko mi wytlumaczy. To jest dla mnie OK
Pozdrowienia cieplutkie

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 18:10   #10802
MILENKA2012
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Andzikus Pokaż wiadomość
No i dobrze. Ja tam jestem takie zwierze, ktore musi wszystko wiedziec i w tym wzgledzie jestem upierdliwa do konca. Dlatego jeszcze przed zabiegiem, pomimo, ze wszystko zdecydowane a implanty kupione mam jeszcze jedno spotkanie z pania doktor. Przejelam sie tym Waszym gadaniem na temat wielkosci implantu i zaczelam p. dr dziure w brzuchu wiercic, ze moze trzeba wieksze, ze moze jeszcze wymienic itp ale p. dr byla nieugieta i stwierdzila, ze to nie jst dobry pomysl. Zapytalam dlaczego, zaprosila mnie na rozmowe w ktorej wszystko mi wytlumaczy. To jest dla mnie OK
Pozdrowienia cieplutkie
Andzikus fajnie że masz op przede mną bo ciekawa jestem jak Twoje wyjdą z tą projekcją 5,8cm... ja zastanawiam się nad projekcją 5,7cm cała spanikowana że będą barrrrrdzoooo duże ale jak luknę u Ciebie to będę miała jakiś pogląd
MILENKA2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 18:15   #10803
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
po operacji Ci wsadzają rurkę w cięcie. ale nie wiem jak to jest z cięciem przy sutku?
nie wiem jak to się odbywa czy nie doszywają do końca i potem zaszywają czy jak

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

DLA LUDZI O STALOWYCH NERWACH

http://www.youtube.com/watch?v=WveLfOkSgek od 5min. fakt, że to nie cycuszki ale to mniej więcej takie coś
toniu troszkę mi rozjaśniłaś ale filmiku nie obejrzałam, bo nie chcę wiedziec co mnie czeka może się obejdzie bez

Cytat:
Napisane przez Ise Pokaż wiadomość
Te dreny to koło szwow gdzieś takie malutkie dziurki i do nich te rurki wsadzone odprowadzajace krew i miałam takie dwa baniaczki do których ta krew splywala. Tz mi to oproznial. Wogole cała operacja to mój pomysł a on sie tak zachowuje No.... Najpiękniej na świecie! A wiem ile go to wszystko kosztuje nie lubi widoku krwi a tu takie rzeczy. Jeszcze dziś rano zawiózł mnie do lekarza potem do pracy po pracy dopiero o 21 wróci!a cała noc leżał koło mnie na ziemi bo bal sie ze mnie dotknie na lozku... Marzenie nie chłopak!
ise ojj kochany masz prawdziwe wsparcie

Cytat:
Napisane przez sherry.b Pokaż wiadomość
Zastanawiam się czy nie skorzystać po operacji, z jakiegoś hotelu w Krakowie. Tylko czy ja poradzę sobie zupełnie sama z sobą w hotelowym pokoju, gdzie nie będzie nikogo do pomocy.
sherry ja to też razem z TZ będziemy musieli przez kilka dni raczej sobie coś gdzieś wynając, bo w takim stanie to ja do domu nie będę mogła wrócic...

Cytat:
Napisane przez MILENKA2012 Pokaż wiadomość
Sherry nie bój się drenów bo Kasprzyk nie robi drenów chyba że jest wyjątkowy przypadek który drenów wymaga ale to bardzo rzadko
...bo dobrze kojarzę że Ty też do Kasprzyka? a tak wogóle to jakie masz mieć żelki?
milenko ooo ja też do Kasprzyka, oby to była prawda
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 18:23   #10804
sherry.b
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ilovesleeping Pokaż wiadomość

sherry ja to też razem z TZ będziemy musieli przez kilka dni raczej sobie coś gdzieś wynając, bo w takim stanie to ja do domu nie będę mogła wrócic...

Ja mam bezwględnie mieć jakieś 270-290. Trzech lekarzy potwierdzilo, że nie da rady nic więcej u mnie.
Kasprzyk zarzekał się, że będzie dobrze, więc ufam mu, bo zna moje obawy i wie co ma mi wyjść a to Jego głowa jak to zrobi
sherry.b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 18:27   #10805
MILENKA2012
Raczkowanie

Cytat:

no to super ILove sporo nas będzie od Kasprzyka Mune już jest zrobiona szczęściara a następne w kolejce to Izzi, ja, Sherry i Ty chyba że jeszcze kogoś pominęłam?

Sherry dziwne że max 290 Ci się zmieści bo jak patrzę na Twoją wyjściówkę to wydaje się że mogłobybyć więcej, no ale skoro aż trzech lekarzy tak uważa to widocznie tak musi być
mi też Kasprzyk zaproponował 295MF ale będę z nim jeszcze dyskutować o tyci tyci większych w dniu zabiegu

Edytowane przez MILENKA2012
Czas edycji: 2012-03-31 o 18:36
Stary 2012-03-31, 18:44   #10806
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez sherry.b Pokaż wiadomość
Ja mam bezwględnie mieć jakieś 270-290. Trzech lekarzy potwierdzilo, że nie da rady nic więcej u mnie.
Kasprzyk zarzekał się, że będzie dobrze, więc ufam mu, bo zna moje obawy i wie co ma mi wyjść a to Jego głowa jak to zrobi
sherry ale to pisałaś do innych lekarzy i wysłałaś zdjęcia wyjściówki czy byłaś osobiście? I którzy to byli lekarze?

Cytat:
no to super ILove sporo nas będzie od Kasprzyka Mune już jest zrobiona szczęściara a następne w kolejce to Izzi, ja, Sherry i Ty chyba że jeszcze kogoś pominęłam?
milenko mune ma śliczne piersiątka i mam nadzieję, że nam wszystkim takie super wyjdą ja za 2 tyg i 3 dni mam konsultację dopiero, ale już chodzę podekscytowana
Stary 2012-03-31, 18:53   #10807
MILENKA2012
Raczkowanie

Cytat:

milenko mune ma śliczne piersiątka i mam nadzieję, że nam wszystkim takie super wyjdą ja za 2 tyg i 3 dni mam konsultację dopiero, ale już chodzę podekscytowana
ilove ale jesteś zdecydowana czy dopiero po konsultacji podejmiesz decyzję czy robisz czy nie? na kiedy chcesz mieć termin op?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-31, 19:02   #10808
grazia78
Raczkowanie

Dobry wieczór kochane dziewczęta
Wczoraj byłam na zalupkach kupiłam dwa piękne staniczki TRIUMPHA mam rozmiar 70E aż w szoku byłam,że takie duże się zrobiły wstawię foteczki jutro jakoś.
ANIKA75 ja mam problem cały czas z zapchanym nosem nie zawsze czuje zapachy dziwne
A tak a apropos jestem za telenowelą z naszymi wydarzeniami z TŻ
teraz się śmieję a nie dawno płakałam całą noc. Kochane pozatym rozmawiałam z moją teściową na jego temat jak się zachował i była w szoku

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

zaczyna się X FACTOR uwielbiam ten program
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 19:05   #10809
MILENKA2012
Raczkowanie

Grazia przyjmiesz zaproszenie?
no i mam nadzieję że Twoja teściowa powie parę "ciepłych" słów swojemu synkowi po tym jego skandalicznym zachowaniu
...ale dobrze że już jest wszyski ok

Czas edycji: 2012-03-31 o 19:13
Stary 2012-03-31, 19:11   #10810
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
ilove ale jesteś zdecydowana czy dopiero po konsultacji podejmiesz decyzję czy robisz czy nie? na kiedy chcesz mieć termin op?
milenko jestem zdecydowana już teraz a termin to bym chciała jakoś na sierpień... mogłabym już zrobic w maju, ale wakacji bym nie miała, a tak to się przemęczę jeszcze jedne wakacje bez cycków a na następne już bym miała

Cytat:
Napisane przez grazia78 Pokaż wiadomość
Wczoraj byłam na zalupkach kupiłam dwa piękne staniczki TRIUMPHA mam rozmiar 70E aż w szoku byłam,że takie duże się zrobiły wstawię foteczki jutro jakoś.
ANIKA75 ja mam problem cały czas z zapchanym nosem nie zawsze czuje zapachy dziwne
teraz się śmieję a nie dawno płakałam całą noc. Kochane pozatym rozmawiałam z moją teściową na jego temat jak się zachował i była w szoku

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

graziu dziękuję za przyjęcie zaproszenia, długo czekało a zaraz pójdę obejrzec panienki bo widziałam na głównych zdjęciach, że są piękne
Stary 2012-03-31, 19:16   #10811
MILENKA2012
Raczkowanie

[QUOTE=ilovesleeping;33260 805]milenko jestem zdecydowana już teraz a termin to bym chciała jakoś na sierpień... mogłabym już zrobic w maju, ale wakacji bym nie miała, a tak to się przemęczę jeszcze jedne wakacje bez cycków a na następne już bym miała

ilove ja robię w maju i zamierzam już w te wakacje dumnie prezentować pierś jak jesteś zdecydowana to nie ma na co czekać, im szybciej tym lepiej zapisuj się na maj razem ze mną

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-31, 19:17   #10812
beatabo1986
Raczkowanie

Witajcie

Jestem tu już któryś raz, ale do tej pory tylko czytałam wasze posty, ale teraz jak mam już termin operacji i wybraną klinikę oraz doktora to chyba się trochę poudzielam tutaj, bo jednak kilka pytań i wątpliwości jednak mam, a najlepiej dopytać kobitki, które już robiły cycuszki lub, które niebawem będą je robiły.
Stary 2012-03-31, 19:20   #10813
MILENKA2012
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez beatabo1986 Pokaż wiadomość
Witajcie

Jestem tu już któryś raz, ale do tej pory tylko czytałam wasze posty, ale teraz jak mam już termin operacji i wybraną klinikę oraz doktora to chyba się trochę poudzielam tutaj, bo jednak kilka pytań i wątpliwości jednak mam, a najlepiej dopytać kobitki, które już robiły cycuszki lub, które niebawem będą je robiły.
no to witaj w naszej bajce beatabo ja też jestem dopiero kandydatką na cycolinkę
Stary 2012-03-31, 19:25   #10814
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
[

ilove ja robię w maju i zamierzam już w te wakacje dumnie prezentować pierś jak jesteś zdecydowana to nie ma na co czekać, im szybciej tym lepiej zapisuj się na maj razem ze mną
milenko ale ja bym mogła jakoś pod koniec maja dopiero niestety... Dochodzą do tego egzaminy a przecież te kilka dni musiałabym leżec i odpoczywac. I cały czas chodzic w pancerniaku i wolałabym go nie zdejmowac na wakacje żeby założyc kostium...Niech się spokojnie uformują

graziu!!! ... szczena mi opadła jak zobaczyłam Twoje nabytki one od początku były takie równiutkie:eh em:

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Cytat:
Witajcie

beatko witaj u nas
Stary 2012-03-31, 19:41   #10815
anika75
Zadomowienie

Cytat:
A ja już w ten czwartek . Mam nadzieję, że Pani dr nie zaproponuje mi dużych wkładek, bo nie zrobię i będę żyć ze swoimi krzywulcami

Cytat:

graziu . Z tym noskiem to może jakieś polipy? Albo alergia... Laryngolog zaprasza
Super, że z mężusiem już ok, ale zachował się jak ostatni kretyn (za przeproszeniem), tyle łez przez niego wylałaś . Bardzo dobrze, że opowiedziałaś teściowej, chłopy są posłuszne swoim mamuśkom, jak dostanie reprymendę to następnym razem pomyśli, zanim coś głupiego strzeli
A ja oglądam Bitwę na głosy, ale tylko dlatego, że jest drużyna z moich okolic. Głosujcie na Panasa, jakby co

Cytat:
Witajcie

Witam

Cytat:
milenko ale ja bym mogła jakoś pod koniec maja dopiero niestety... Dochodzą do tego egzaminy a przecież te kilka dni musiałabym leżec i odpoczywac. I cały czas chodzic w pancerniaku i wolałabym go nie zdejmowac na wakacje żeby założyc kostium...Niech się spokojnie uformują

graziu!!! ... szczena mi opadła jak zobaczyłam Twoje nabytki one od początku były takie równiutkie:eh em:

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

beatko witaj u nas
O tak, Grazia ma cudowne bimbałki

Edytowane przez anika75
Czas edycji: 2012-03-31 o 19:45
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 19:48   #10816
mune
Raczkowanie

Cytat:

W odpowiedzi na wątpliwości, potwierdzam, że drenów u naszego lekarza nie ma, chyba, że jest to podwieszenie np., bo to już poważniejszy zabieg. W wyjątkowych sytuacjach tylko może się zdarzyć, że zaistnieje konieczność drenów, ale to jest rzadkość. Ja się obudziłam tylko z plastrami i tyle.

Pewnie, że Wam wszystkim śliczne wyjdą !!!!!. Doctorcito jest świetnym specem Tak powiem szczerze, że jakbym miała jutro się kłaść u niego jeszcze raz na stół, to zrobiłabym to bez wahania i z uśmiechem od ucha do ucha. Niemniej podkreślam, że to tylko moje subiektywne odczucia, bo ktoś może mieć inne zdanie.
Ja tylko mam nadzieję, że moje ładnie dojrzeją i nic im się nie stanie. Boję się jakoś tej torebki, albo marszczenia....ufff nic to, musi być dobrze!!!!

Edytowane przez mune
Czas edycji: 2012-03-31 o 19:54
mune jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 20:00   #10817
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mune Pokaż wiadomość
W odpowiedzi na wątpliwości, potwierdzam, że drenów u naszego lekarza nie ma, chyba, że jest to podwieszenie np., bo to już poważniejszy zabieg. W wyjątkowych sytuacjach tylko może się zdarzyć, że zaistnieje konieczność drenów, ale to jest rzadkość. Ja się obudziłam tylko z plastrami i tyle.

Pewnie, że Wam wszystkim śliczne wyjdą !!!!!. Doctorcito jest świetnym specem Tak powiem szczerze, że jakbym miała jutro się kłaść u niego jeszcze raz na stół, to zrobiłabym to bez wahania i z uśmiechem od ucha do ucha. Niemniej podkreślam, że to tylko moje subiektywne odczucia, bo ktoś może mieć inne zdanie.
Ja tylko mam nadzieję, że moje ładnie dojrzeją i nic im się nie stanie. Boję się jakoś tej torebki, albo marszczenia....ufff nic to, musi być dobrze!!!!
Oj, no jasne, że będzie dobrze . Zarówno Twoje jak i pozostałych dziewczynek, a może kiedyś moje - wszystkie będą piękne, a na pewno piękniejsze od wyjściówek

Ise, wrzucaj foteczki Kochana, bo ciekawość zżera

Edytowane przez anika75
Czas edycji: 2012-03-31 o 20:03
Stary 2012-03-31, 20:07   #10818
kicia_nh
Zadomowienie

Sherry ja jak zaczęłam zajmować się wyliczanką to też trochę dziwne mi się to wydawało, ale zauważyłam, że jak w wyliczance jest 1 oznacza dzień operacji a jak dwa że na drugi dzień jest operacja Więc nic się nie przejmuj, tak ma być i tak chyba było od początku

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 20:13   #10819
mune
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Sherry ja jak zaczęłam zajmować się wyliczanką to też trochę dziwne mi się to wydawało, ale zauważyłam, że jak w wyliczance jest 1 oznacza dzień operacji a jak dwa że na drugi dzień jest operacja Więc nic się nie przejmuj, tak ma być i tak chyba było od początku
Tak, kicia ma rację, od początku tak było Jak będą dwa dni to ukaże się JUTRO i jak się to zobaczy, to dopiero jest uczucie
Stary 2012-03-31, 20:13   #10820
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
A ja już w ten czwartek . Mam nadzieję, że Pani dr nie zaproponuje mi dużych wkładek, bo nie zrobię i będę żyć ze swoimi krzywulcami
anika a u kogo Ty robisz? a joasi kiedyś pisała, że większośc lekarzy preferuje pracę z małymi implantami, może Twój lekarz też takie woli

Cytat:

mune!!! pocieszyłaś mnie kobieto ja na początku chciałam iśc do dr Kociszewskiej do Wawy, jak Andzikus nasz, ale nagle jakoś zmieniłam zdanie i bach - Kasprzyk Kraków. Nie pamiętam nawet jak to było, że na niego się zdecydowałam
Stary 2012-03-31, 20:17   #10821
mune
Raczkowanie

Cytat:
Oj, no jasne, że będzie dobrze . Zarówno Twoje jak i pozostałych dziewczynek, a może kiedyś moje - wszystkie będą piękne, a na pewno piękniejsze od wyjściówek
Dokładnie !!!! Też tak uważam, że wszystkie cyce są piękne. I piękne jest to, że każde są inne mimo podobnych implantów, bo wszystkie tu jesteśmy wyjątkowe!!!
Aniczko, ani się obejrzysz, a Twoja wyjściówka pozostanie tylko bladym wspomnieniem Ja już się tak z nimi oswoiłam, że zaczynam mieć wrażenie, że zawsze takie miałam....a jakże Dlatego nie warto mówić, że się ma zrobione, bo one w niczym nie przypominają tych sztucznych balonówek z rozbieranych magazynów, hehe...
Stary 2012-03-31, 20:24   #10822
anika75
Zadomowienie

Cytat:
anika a u kogo Ty robisz? a joasi kiedyś pisała, że większośc lekarzy preferuje pracę z małymi implantami, może Twój lekarz też takie woli
U dr Skwiercz. To taka kobitka z jajami, jak zaproponuje rozmiarek, to podobno nie ma zmiłuj . Zresztą moja wyjściówka jest trudna, a ponoć tylko większy rozmiar jest w stanie wyrównać moją asymetrię. Tylko ja nie chcę dużych i tu jest pies pogrzebany . Chcę anatomki max. 350 ml, nie więcej. Wszystko wyjaśni się w czwartek...
Stary 2012-03-31, 20:26   #10823
MILENKA2012
Raczkowanie

Cytat:
Dokładnie !!!! Też tak uważam, że wszystkie cyce są piękne. I piękne jest to, że każde są inne mimo podobnych implantów, bo wszystkie tu jesteśmy wyjątkowe!!!
Aniczko, ani się obejrzysz, a Twoja wyjściówka pozostanie tylko bladym wspomnieniem Ja już się tak z nimi oswoiłam, że zaczynam mieć wrażenie, że zawsze takie miałam....a jakże Dlatego nie warto mówić, że się ma zrobione, bo one w niczym nie przypominają tych sztucznych balonówek z rozbieranych magazynów, hehe...
Mune zajrzałam tam dzisiaj do Ciebie i muszę przyznać że bardzo ładnie się prezentują wcale się nie dziwię że masz wrażenie że są Twoje od zawsze, ja z takimi też bym się szybko zaprzyjaźniła
no i jak w Twoją wyjściówkę doktorek 370 zapakował to mi musi zmieścić 325 choćby miał kolanem dopychać
Stary 2012-03-31, 20:26   #10824
mune
Raczkowanie

Cytat:

mune!!! pocieszyłaś mnie kobieto ja na początku chciałam iśc do dr Kociszewskiej do Wawy, jak Andzikus nasz, ale nagle jakoś zmieniłam zdanie i bach - Kasprzyk Kraków. Nie pamiętam nawet jak to było, że na niego się zdecydowałam

No właśnie ja też jakoś nie kojarzę, że Ty też do niego!!! Uważam, że super wybór, choć nie znam opinii o tamtej p. doktor, a z tego co piszę Andzikus wygląda na dobrą specjalistkę, choć przyznam, że nie znam jej prac. U mnie to też jakoś naturalnie wyszło, bo ja leniwa i szukałam kogoś z KRK i pasowało mi, że ma opinię, że nie robi dużych.....a jak poszłam na konsultację to już potem byłam pewna, choć dzięki naszym dziewczynkom zmieniłam preferencję odnośnie tego, że chcę najmniejsze z możliwych, hihi. Za co będę im dozgonnie wdzięczna
Stary 2012-03-31, 20:32   #10825
anika75
Zadomowienie

Cytat:
O tak . My nie robimy sobie cyców po to, by zaistnieć w magazynach dla mężczyzn, tudzież w filmach 18+, ale po to, by w końcu poczuć się pełnowartościowymi kobietami. Zabrzmiało to niezbyt przyjemnie, ale ja tak właśnie się czuję - niepełnowartościowa .
Stary 2012-03-31, 20:35   #10826
mune
Raczkowanie

Cytat:
Mune zajrzałam tam dzisiaj do Ciebie i muszę przyznać że bardzo ładnie się prezentują wcale się nie dziwię że masz wrażenie że są Twoje od zawsze, ja z takimi też bym się szybko zaprzyjaźniła
no i jak w Twoją wyjściówkę doktorek 370 zapakował to mi musi zmieścić 325 choćby miał kolanem dopychać
No kochana mnie tak powiedział na mierzeniu przed operacją....że "będzie te 370 kolanem dopychał"....dostałam wtedy głupawki, że hej Jak wyszłam pomaziana z gabinetu, to tylko pytałam przyjaciółkę, czy mi na pewno nasmarował na klacie 370, bo nie mogłam sama dojrzeć.
A tak na serio, to rzeczywiście ze skórą był problem, bo mam takie znamię u dołu cycka, które chciał mi wyciąć od razu, to nie dało rady, bo skóry było co do milimetra. Ja mam dosyć zbitą tkankę, nie rodziłam, więc był szkopuł.

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

Cytat:
O tak . My nie robimy sobie cyców po to, by zaistnieć w magazynach dla mężczyzn, tudzież w filmach 18+, ale po to, by w końcu poczuć się pełnowartościowymi kobietami. Zabrzmiało to niezbyt przyjemnie, ale ja tak właśnie się czuję - niepełnowartościowa .
Ja też miałam właśnie takie odczucie.... zawsze z tyłu głowy, że coś ze mną jest nie tak....że nie mam wszystkiego na swoim miejscu

Edytowane przez mune
Czas edycji: 2012-03-31 o 20:37
Stary 2012-03-31, 20:46   #10827
grazia78
Raczkowanie

Cytat:

beatko witaj u nas
BARDZO KOCHANA DZIĘKUJĘ
Stary 2012-03-31, 20:47   #10828
MILENKA2012
Raczkowanie

Cytat:
No kochana mnie tak powiedział na mierzeniu przed operacją....że "będzie te 370 kolanem dopychał"....dostałam wtedy głupawki, że hej Jak wyszłam pomaziana z gabinetu, to tylko pytałam przyjaciółkę, czy mi na pewno nasmarował na klacie 370, bo nie mogłam sama dojrzeć.
A tak na serio, to rzeczywiście ze skórą był problem, bo mam takie znamię u dołu cycka, które chciał mi wyciąć od razu, to nie dało rady, bo skóry było co do milimetra. Ja mam dosyć zbitą tkankę, nie rodziłam, więc był szkopuł.

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

Ja też miałam właśnie takie odczucie.... zawsze z tyłu głowy, że coś ze mną jest nie tak....że nie mam wszystkiego na swoim miejscu
Mune ja też jeszcze nie rodziłam i generalnie z rozciągliwością samej skóry u mnie też nie jest za dobrze dlatego teraz smaruje jak szalona kremem Mustela przeciw rozstępom bo boję sie że mogą się pojawić i zeszpecić efekt końcowy ale mam trochę tłuszczyku pod skórą i poniżej piersi i z boku od pleców też więc pocieszam się że jakoś z tamtąd ta skóra się ponaciąga i będzie miodzio

oj Grazia u Ciebie to jest na co popatrzeć kawał cycka ale jakie ładniutkie, równiutkie no, no na plaży męski trup będzie się słał gęsto

Czas edycji: 2012-03-31 o 20:55
Stary 2012-03-31, 20:51   #10829
grazia78
Raczkowanie

Powiem wam kochane,że byłam jeszcze w CALZEDONI przymierzać kostiumy znalazłam fajny ale brak mojego numeru mam tam 5 a przymierzałam 4 niestety za mała o jak przykropani domnie boszeeee jakbym chciała mieć taki biust jak pani nie dość że jest pani szczupła to jeszcze panią tak Bóg obdarzył takim pięknym biustem jubi tak jak mówio
Stary 2012-03-31, 20:56   #10830
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Powiem wam kochane,że byłam jeszcze w CALZEDONI przymierzać kostiumy znalazłam fajny ale brak mojego numeru mam tam 5 a przymierzałam 4 niestety za mała o jak przykropani domnie boszeeee jakbym chciała mieć taki biust jak pani nie dość że jest pani szczupła to jeszcze panią tak Bóg obdarzył takim pięknym biustem jubi tak jak mówio
Hihihihi, Bóg nie obdarzył, ale dr Polak naprawił Jego błąd
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości