![]() |
#1081 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Cytat:
![]() ![]() ![]() Popołudniu chciałabym abyście trzymały kciuki za moją sądną wizytę u lekarza... Bo wiele od niej zaley... ![]() ![]() ![]() ![]() Tymczasem patrze z lekką nerwicą przez okno, bo robi się pochmurno i zapowiada się deszcz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1082 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żadne tam wagary ![]() ![]() Oj to trzymam mocno kciuki za wizyte u lekarza. Daj znac jak poszlo ![]() ![]() A u mnie świeci słoneczko ![]() No to ja zmykam sie ubierac. Paa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1083 |
Zakorzenienie
|
![]()
Taka ładna pogoda - nic tylko wagarować
![]() Chciałam coś wczoraj naskrobać, ale widocznie sąsiad mi ruter przestawił albo wyłączył i straciłam sygnał ![]() Karolinko mam nadzieje, że dzisiejszy dzień będzie lepszy od poprzednich (a o to chyba nie będzie trudno ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jabłuszko ale mama Ci stracha narobiła ![]() ![]() Agolku co za książka ![]() ![]() Ewuś powodzenia w nowej pracy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1084 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() czytam teraz Angels Flight - Michael Connelly. Poleca wszystkim jego ksiazki, sa poprostu rewelacyjne. Zawsze o morderstwie,zawsze swietnie opisane, ciezko przestac czytac ![]() a ja wlansie wypilan kawke i sie zbieram do wyjscia. Zimno jak nie wiem.. Nie moge sie juz piatku doczekac ![]() mileog dnia robaczki ![]()
![]() |
#1085 |
Zakorzenienie
|
ja jestem po pierwszej nocy w nowym mieszkanku w ktorym mieszkam razem z TŻ'etem . Narazie jest okej,tylko tak jakos rodziny mi brakuje ...
![]() a zaraz sie wybieram na cwiczenia z mikrobiologii, na ktore nie jestem zbytnio przygotowana,a wiem,ze bedzie wejsciowka ![]() Trzymajcie kciuki ![]()
#1086 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Jaaa,u mnie w nocy i nad ranem prószył śnieg ![]() ![]() Tamo,Nefre - Trzymam kciuki ![]() Baby - Ładnie to tak nas zaniedbywać?? ^^^ ![]() ![]() Agolku - Oby Ci dzień w pracy szybciutko zleciał ![]() ![]() Andzya - Pewnie początki są zawsze najgorsze,trzeba się przyzwyczaić do nowego otoczenia,i w ogóle ![]() ![]() Oby Ci się poszczęściło na tej wejściówce ![]() Zmuście mnie,żebym się wzięła za naukę ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#1087 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ale masz fajnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ja tam nie jestem wybredna, bo jednak ciężko pogodzić jakąś porządną pracę z moimi dziwnymi studiami, utrzymaniem domu w porządku i innymi obowiązkami, więc taka umowa-zlecenie na kilka dni w miesiącu to dla mnie w sam raz żeby sobie dorobić ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() trzymam kciuki za wejściówkę ![]() Cytat:
![]() ![]() ja też idę do nauki, bo czwartek niebezpiecznie się zbliża a jutro nie będę miała za bardzo czasu na naukę ![]() miłego dzionka ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1088 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Na pewno nie skuszę się na żadną pracę w supermarkecie do wykładania towarów, jako hostessa albo kasjerka (a tego typu ogłoszeń jest masa). Nie chce już pracować w ten sposób. Doszłam do wniosku, że nie po to się tyle uczę, żeby zasuwać przez 10 godzin za marne grosze ![]() Marzy mi się praca w agencji reklamowej, ewentualnie spróbuje praktyk w banku ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1089 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() pomoglo ? ![]() ![]() ja wlasnie koncze lunch. Mam dzis znowu nudnawy dzien ale nie narzekam bo od jutra sie zacznie zadymka ![]() mileog popoludnia kochane. ![]()
![]() |
#1090 |
Przyczajenie
|
Witam !!!!!
Ale mnie dawno nie było!!!! Stęskniłam sie za Wami kochane ![]() Co tam u Was dobrego???? Tamo,Nefre - oczywiście trzymam za Was kciuki ![]() Andzya- trzymam kciuki napewno sie przyzwyczisz do nowego mieszkania ![]() Agness51- PROSZE SIE BRAĆ DO NAUKI ZADNE PLOTECZKI ![]() POZDRAWIAM KOCHANE NAPISZCIE JAK TAM POSZŁO BUZKIIIII ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1091 |
Wtajemniczenie
|
ha
![]() ![]() ![]() ![]() achhhhhh, teraz sie relaksuje, a pod wieczór ide na spotkanie w sprawie pracy. tzn ide tylko tak zobaczyc co i jak,bo to takie "zbiorowe" spotkanie dla zainteresowanych i zwiazanych z rowerami.. ![]() ![]()
#1092 | ||||||||||||||||
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że dziś już lepszy dzień kochana ![]() Cytat:
![]() a co do wagarów to skoro tak popierasz... dziś znów wpadły^^ Patologia jakaś ze mnie się robi, ale skoro pogoda taka śliczna to aż grzech siedzieć na wykładach ... Cytat:
![]() btw. mam dziś takie zakwasy na brzuchu od a6w i takie zakwasy "z tyłu łydek i kolan" od skakanki, że aż strach ![]() Cytat:
![]() życzę powodzenia w ulotkowaniu, do tego trza mieć mega pozytywne nastawienie żeby nie przejmować się wszystkimi ludźmi, którzy nie chcą brać od Ciebie ulotek ![]() A co do angielskiego to też zawsze najbardziej lubię lekcje z native speakerami - zawsze to ciekawsze niż Polak, ktory zgrywa Anglika^^ Fajny miałaś dzień, taki zabiegany Cytat:
![]() Solarka powiadasz? Hmmm... tylko, że to drożej ^^ No i nie wiem w sumie czy naturalne słońce nie jest jednak zdrowsze dla skóry... btw. fajne te słówka z francuskiego, takich to sie jeszcze mozna uczyc ![]() Cytat:
![]() a co do TŻa - nie narzekaj kobieto tylko się ciesz ![]() gujanko widzę, że koniec-końców nie było tak źle ![]() ![]() Miłego spotkania ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() otóż to Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() U mnie to wyglądało mniej więcej tak: "słuchajcie jakby co to nie idę do szkoły" ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki Milkuś, mam nadzieję, że uda Ci się w końcu znaleźć coś odpowiedniego ![]() Cytat:
![]() A ja dziś zmobilizowałam się do pójścia na jedne ćwiczenia aż ![]() Wróciłam do domu i zaraz potem poszłam na relaksujący słoneczny spacer ![]() ![]() Poza tym mam zakwasy o czym wspominałam, lekkiego doła (ale staram się odganiać złe myśli na wszelkie sposoby) i szalonego wk**wa na Szybką Kolej Miejską, która to się remontuje i w efekcie zamiast 6 pociągów na godzinę kursują tylko 2. I tak do końca maja. Jeżdżą co pół godziny, a co gorsza są tak zatłoczone, że masakra... ech ![]() Miłego dnia plotkary ![]()
![]() |
#1093 |
Zadomowienie
|
O żesz,ile nowych postów
![]() Wiosennej aury ciąg dalszy ![]() ![]() Dziś uraczyli mnie informacją ,o podaniu terminów ustnych matur. Z polskiego mam 13 maja we wtorek ![]() ![]() Matka wróciła od mej endokrynolog z wynikami, i babsztyl kazał na miesiąc odstawić hormony tarczycy,oczywiście się nie dostosuje i idę do innego dr'a bez których gdy 2 dni nie wezmę nie funkcjonuję ,a co dopiero jakbym tak postąpiła,...No i waga skoczyłaby 10kilo w górę ![]() ![]() ![]() Szykuję obiad, (jeśli można tym nazwać podgrzewanie pizzy ![]() Trzymajcie się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1094 |
Zakorzenienie
|
Własnie wróciłam od lekarza..
Kochane zapomniałam się pochwalić. Wada wzroku się cxofa ![]() Dzisiaj miałam maturę ustną z polskiego ==' Ludzie, jakie pokopane. Jak będę miała 30% to będzie dobrze... A tak pzoatym to wiecie, ze ucze się podstawowych zabiegów laryngologicznych oraz sanitarnych? ^^ W sensie robienie zastrzyków, szycie, zmienianie ciśnienia w uszach, odcsik z ucha.. Całkiem fajna zabawa jest przy tym. A wszystko dzięki znajomemu lekarzowi... ^^ Kto wie.. moż ekiedyś to się przyda, moze wyjadę gdzies na misję na Ukrainę czy do Afryki a tam takie rzeczy to podstawa ![]() Powinnam teraz siedziec i uczyć się do matury, a ja jak zwykle wizażuję i gram w bilarda ;D Bosko. Schizm - nie funkcjonujesz? A może to już uzależnienie? Agnes - do nauki! ;* Andzya - napisz coś więcje o nowym mieskzaniu, jak wyprowadzka itepe . Mnie to czeka za pól roku ^^ Idę ciosac w bilarda ;D Miłego wtorku kochane ;*
#1095 |
Zadomowienie
|
Nefre-winszuję poprawy z tą wadą wzroku
![]() ![]() ![]() Uzależniona od tyroksyny nie jestem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1096 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tak jak piszesz, Jabluszko, faktycznie nie bylo tak zle. Ostatecznie doktor doskonale wie, ze zaliczam ten przedmiot ponadprogramowo i nie na wlasne zyczenie i pewnie dlatego nie byl taki wymagajacy jaknormalnie. Swoja droga -jeden z bardziej koszących w instytucie, ale ja go akurat cenie, bo jeden z porzadniejszych, ze tak powiem. Nie olewa studentów, wiec gdy sam daje duzo z siebie to i ma prawo od nas wymagac.. ![]() Nefre - a jaka masz wade oczu? gratuluje poprawy. A na maturze na pewno poszlo CI lepiej niz myslisz! ![]() Wogole to dzis upieklam pizze pierwszy raz sama w domu. Balam sie bo mam kiepski piekarnik, ale wyszla idealna. Mysle ze skonczymy z TŻtem zamawianie z knajp i bedziemy teraz cudować sami z pieczeniem.. ![]()
![]() |
#1097 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1098 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() No ja też planuje już od miesiąca ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie daj się dołowi ![]() ![]() Cytat:
![]() Sama bym się takich rzeczy pouczyła ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1099 |
Zakorzenienie
|
Witam ponownie
![]() Otóż muszę się Wam pochwalić,że się nawet pouczyłam ![]() ![]() Gujanko - Gratuluję wypieku ![]() Nefre - Super,że ze wzrokiem wszystko ok ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#1100 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A teraz jak jestem w solarium 15min,to aż żal mi wychodzić,ale wiem że to niezdrowe ![]() Cytat:
![]() ![]() Ależ ja nie lubię grefrutów,coś mnie w nosie aż drapie ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mój dzisiejszy dzień w ogóle nie był lepszy od poprzednich,rano wstałam w podłym humorze,później miałam jeszcze gorszy[koleżanka o której wspominałam] na religii poszliśmy sobie z połową klasy na piwo,na gejografię wróciliśmy rozbawieni i było mi trochę lepiej ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1101 |
Zakorzenienie
|
![]() ... nie żebym chciała Was przekupić kwiatkami :x Niektórzy to się nigdy nie zmienią (taka ja, na przykład ![]() Jednakże szczerze ufam, że u Was wszystko w porządku, a przynajmniej chciałabym, aby tak było. gomen nasai ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1102 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Toc to stary post był ![]() Mam nadzieję, że Twój jutrzejszy dzień będzie lepszy... ![]() Okropnie zalatany dzień... jutrzejszy taki sam się zapowiada i kolejny rownież... bardzo bym chciała aby ten tydzień się nareszcie skończył, najlepiej żeby był juz 15 marca i żebym miała wolne... ehhh... ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Też mam taką nadzieje,po cichu na to liczę ![]() ![]()
![]() |
#1104 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tez zauwazylam,ze zagladam rzadziej niz kiedys i czytam tylko wybrane 2-3 watki. Jesli czujesz,ze taka przerwa dobrze Ci robi to przeczekaj jeszcze. Przypuszczam,ze jako moderatorowi bylo Ci znacznie trudniej czasem poprostu zignorowac pewne rzeczy bo w jakis sposob czujesz sie odpowiedzialna za to co dzieje sie na Dietetyce. Ciesze sie,ze dzis zagladnelas bo bardzo cenie sobie Twoje wypowiedzi i mysle,ze Dietetyka bez Ciebie nie bylalby taka sama ![]() ![]() ja niedawno wrocilam z Lidla,pojechalam specjalnie po moje musy a sie skonczyly!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dobranoc aniolki ![]()
![]() |
#1105 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I od kilku dni mam poważne wahania, zastanawiam się czy nadal chcę to ciągnąć. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zazdroszczę, tak bardzo bardzo ![]() Uznałam ostatnio, że chyba czas, abym pomyślała o kimś na krótszy dłuższy czas. Może jakiś przelotny a jednocześnie dłuższy związek... Jakkolwiek to brzmi. Nic typu "aż po grób" ale... mimo wszystko coś bardziej stałego niż tylko na jeden weekend na imprezie... Ach i jeszcze jedno. Obiecałam coś Wam pewien czas temu, więc załączam zdjęcia. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1106 | ||||||||||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a apetytem się nie martw - to pewnie chwilowe ![]() Cytat:
![]() btw. ustną czy próbną? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() moja Ty towarzyszko niedoli ![]() ![]() najgorzej było wczoraj - jechałam skm o 6:45 i na peronie pełno takich "roboli" stało. Tłumy. A jak kolejka nadjechała to tak się wszyscy rzucili, że obawiałam się staranowania :P Cytat:
![]() Staram się jak mogę... ![]() witaj w klubie ![]() no ja swoją tak ochrzaniłam jak chyba jeszcze nigdy w życiu ![]() Cytat:
![]() a co do piwka, to świetnie sprawdza się przed nielubianymi zajęciami ![]() ![]() Cytat:
![]() agolek wywalił już takiego mądrego posta, że nic dodać nic ując... rozumiem, że rzadziej zaglądasz, rozumiem dlaczego. Pozostaje mi wierzyć, że niedługo sytuacja na Dietetyce się zmieni. ![]() Cytat:
![]() Także nie martw się - następny sprawdzian pójdzie lepiej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
tylko, że kandydata totalnie brak! Ty pewnie kogoś masz na oku, hę? ![]() Cytat:
![]() Jak jutro nie będę miała zakwasów od góry do dołu to zdarzy się cud ![]() ![]() Rany jaki jutro beznadziejny dzień - pobudka o 5, muszę iść na wszystkie zajęcia (co dla mnie, przyzwyczajonej do wagarów, jest nie do pomyślenia), zajęcia meganudne, a na 19 idę do teatru. Wszystko pięknie, do teatru chętnie pójdę, ale... w domu będę po 16 zmęczona cholernie, a przed 18 już będę musiała wyjść i wrócę pewnie ok. 22-23. Zero wytchnienia. Nie znoszę takich dni gdy praktycznie nie mam czasu dla siebie... ![]() Pocieszcie mnieeeeeeee ![]() Od razu dobranoc kochane, śpijcie słodko ![]()
![]() |
#1107 | ||
Zakorzenienie
|
Zobaczysz, że będzie
![]() ![]() Cytat:
![]() A tatoo świetny ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A jeśli Ciebie to pocieszy to powiem Ci, że mój jutrzejszy dzień to pasmo załatwiania nieprzyjemnych spraw + kuuuupa nauki, na którą nie wiem czy znajde czas ![]() ![]() Słodkich snów Kochana i zobaczysz, że nie będzie tak źle ![]() Ale jestem zmęczona ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1108 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dlatego będzie mi ciężko i zdaje sobie z tego sprawę, jednakże nie zamierzam zmieniać tej cechy u siebie. dziękuję ![]() Cytat:
![]() Dziękuję ![]() I jak jesteś zmęczona to uciekaj pod kołderkę, a nie przed kompem siedzisz ![]() Ja chyba wezmę długa kąpiel, mama i dzieciaki już śpią, a ja nie mam co robić... kupiłam nowe olejki do kąpieli więc chyba przyda mi się chwila wyciszenia. A po 5 jak zwykle pobudka. Ale na spanie jeszcze przyjdzie pora ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1109 |
Zakorzenienie
|
ja sie witam i żegnam bo nawet nie mam chwili czasu, żeby poczytać. Jestem zmęczona strasznie, pozatym źle się czuję. Nie lubię takiej pogody. Ale jutro mam wolne więc nadrobie. Buźka
![]()
#1110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miłej, długiej i relaksującej kąpieli ![]() Jednak na dziś się już pożegnam ... ![]() Dobranoc Aniołeczki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:17.