|
|
#1081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Dzień dobry dziewczyny
Miłego dnia .
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#1082 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj tak, to zdecydowanie były sporty ekstremalne oni tam chyba nie mają żadnych przepisów ![]() Cytat:
![]() no ba ![]() Cytat:
zjadłam pyszne śniadanko (tęskniłam za owsianką ) i idę się pakować do Kato. Zamierzam dziś się sporo nauczyć <ambitne plany > Mam nadzieję ze mi się to uda ![]() miłego dzionka
|
|||
|
|
|
#1083 |
|
Zadomowienie
|
heh..
![]() hmm dzis anwet nawet dobrz mi posżło odchudzanko jezdziłam na rowerku sacerowałam..i mysle czy by u nie pobiegac zaraz tylo chce mi sie i nie chce nie wiem
|
#1084 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chyba na weekend sobie zafunduje..![]() no i jak?naumialas juz sie? ![]() Cytat:
jeszcze tylko na chwile na basen,potem silownia,joga,kickboxing i na zakonczenie pilates spokojnie slonko,nie wszystko na raz,cwiczenia nie zajac.Nie przedobrzyj,organizm sie tez musi zregenerowac.. hej laleczki, ja juz po pracy i obiadku,czekam na TZ i jedziemy na zakupy jedzeniowe.jutro idziemy do sasiadow i chcialam cos upichcic. ![]() milego wieczorka
|
|
#1085 |
|
Gość
|
Guten Abend!
Agolek - znowu mi apetyt robisz.... ach a u mnie tadżin był! i buziaczki byś wyzdrowiała Ewuś - ucz się ucz, będzie dobrze i miłego pobytu w Kato. A u mnie - stara bida. Właśnie sobie w farbie siedzę. Wieczorem dam wam foto by pokazać jak to wyszło Dobrego wieczorka dziewczyny |
|
|
|
#1086 |
|
Zadomowienie
|
pobiegałąm jednak
dokąłdnie 17 mint heh alekurcze cos w dole brzuszka mnie boli..;/tak jakby jajnik;p ciekawe dlaczego?
|
#1087 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeeeju, dziewczyny, nie pisałam tutaj trochę i jakoś nie mogę się teraz wbić w wątek. Muszę ponadrabiać zaległości, więc napiszę trochę co u mnie i idę Was poczytać.
Znowu mnie gorączka łapie, wczoraj wieczorem 39.4 stopnii celsjusza, ruszać mogłam tylko stopami i rękoma, siły nie miałam . Więc i drugi dzień siedzę w domu i obijam się. Jutro rano znów na zakupy, poluję na nowe spodnie i jakąś bluzeczkę, a do tego jakieś tam pierdoły do szkoły.Z panem M. też niezadobrze mi coś idzie, bo on może i nie ma kasy na koncie i pisze od swojej mamy do mnie (hah, tyle dobrze ) , ale, no nie wiem, w każdym bądź razie jest tak dziwnie. No to ja Was tam podczytam i kładę się powoli, bo nienajlepiej się czuję.
|
|
#1088 |
|
Zakorzenienie
|
Czisas, ale jestem zmęczona
cały wieczór się uczyłam a tu jeszcze jutro na 8 do dermatologa a później na uczelnię toż to ja nieprzywykła na wycieczki to się zbierać mogę, ale nie do takich przyziemnych spraw ![]() miłych snów Kochane |
|
|
|
#1089 |
|
Zakorzenienie
|
A gdzie Wy się podziewacie?
![]() to ja już zdążyłam pójść do dermatologa, na uczelnię po wpis, do dwóch bibliotek aby dowiedzieć się że z okazji tego ze zbliża się rok akademicki i studenci się muszą uczyć są wszystkie pozamykane, a Wy nadal milczycie? nie ładnie ![]() idę jakiś obiadek sklecić i doprowadzić się do porządku bo imprezka małą sie dziś szykuje nie można się cały czas uczyć miłego popołudnia
|
|
|
|
#1090 |
|
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście straszna tu pustka
![]() powinnam zacząć się uczyć, bo niedługo egzamin... czemu ja przekładałam go na wrzesień? |
|
|
|
#1091 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
daawno sie nie widzielismy z nimi a oni beda do nas na slub przylatywac!nigdy nie sadzilam,ze sie tak zaprzyjaznie ze szkotami i to o 20 lat starszymi ode mnie![]() zrobilam dzis nawet rano o 7 salatke z kuskusu,ktora im tak smakowala i cholera posolilam ja 2 razy i spierniczylam! zapomnialam,ze juz byla solon i sypnelam jeszcze zanim sprobowalam..glupie dziewcze.. za 20 min koncze,jade do domu,zjem pizze i zrobie oko a potem...... ![]() milego weekendu laleczki!!
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1092 |
|
Zadomowienie
|
AGOLKU a mozesz poda przeis?
bo lubie kus kus
|
#1093 |
|
Wtajemniczenie
|
Rzeczywiście tutaj cicho, nosz, jak zaczęłam pisać to nikt nie pisze
![]() Ja się niedawno dowiedziałam, że moja babcia dostała wylewu i jest sparaliżowana..nie utrzymujemy kontaktu (co z tego, że mieszka ulice dalej...), ale nie sądziłam, że tak mnie to dotknie. Rano do niej jedziemy. A jak narazie to siedzę i się zastanawiam co to dalej ze mną będzie .
|
#1094 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Taka cisza bo ja mało co pisze ![]() ![]() Dzis musialam isc po zaświadczenie od lekarza,ze nie ma przeciwskazan zebym podjeła studia,oczekalam sie jak głupia ponad godzine w przychodni bo to ktoś sie wpychał to cos ![]() Potem musiałam isc do skarbówki tez po jakies zaswiadczenia do studiów, w poniedziałek albo wtorek bede musiala jechac do krk wszystko pozałatwiac z akademikiem i w ogole dobrze,ze kolezanka mojej siostry mi pomoze,i prawdopodobnie bede z nia mieszkac.no i u mnie tyle z nowości ![]() mam jeszcze miesiąc wakacji wiec mam zamiar z nich leiuchowo skorzystac współczuję wszytskim tym,które w poniedziałek na galowo bedą musiały isc na rozpoczęcie roku szkolnego ![]() Dobranocka
|
#1095 |
|
Zadomowienie
|
ja to sie cieze ze do szkoły ide...chociaz nie bede tyle zrec
|
#1096 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Rzecztwiscie pustki niesamowite ![]() Ale zreszta ja tez odpisze od czzasu do czaasu bo wiecej nie dam rady przed tą szkola. MUsze jeszcze dziś kupic biała bluzke na galowo i ostatki ![]() Pewnie od wrzesnia wątek ruszy pełna para ![]() Cytat:
W domu miałas imprezke>?Cytat:
![]() Cytat:
![]() Swoja droga...fajną masz prace ze mozesz z niej do nas pisac ![]() Co to jest "zrobie oko"? ![]() Cytat:
zeby bylo lepiej z babciaCytat:
![]() Czyli Krakow wita Dominike Chciałabym Cie spotkac ![]() Miłego dnia |
|||||
|
|
|
#1097 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
ja muszę się w końcu zacząć uczyć, a tak mi się nie chce ![]() miłego dnia |
|
|
|
#1098 | |
|
Wtajemniczenie
|
juz mowie: to chyna najprostrza salatka na swiecie
![]() -opakowanie kuskusu(ja uzywam takie 110gram) o smaku pomidorowym albo innym,moze tez byc zwykly kuskus -cebula -groszek -kukurydza -sos pomidorowy w sloiku typu Dolmio cebulke w kosteczke i podsmazasz na patelni,kuskus zalewasz woda osobna i czekasz az sie zaparzy. Do cebulki wlewasz sloik sosu,ddajsz groszek,kukurydze i zaparzony kukskus.Trzymasz na gazie przez ok 5 min.Potem czekasz az wystygnie i gotowe fajnie smakuje jakos dodatek do grill,ze swieza bagietka.Cytat:
zazwyczaj robie oko przed wyjsciem na impreze![]() dzien dobry ![]() imprezka sie udala wczoraj,wrocilam o 1 a TZ po 3 i jestem na neigo troche zla bo teraz jest,ze tak powiem skacowany i wogole a wiedzial,ze mamy dzis miasto w planach i sporo rzeczy do zalatwienia.. mam nadzieje,ze uda sie go zmobilizowac do wyjscia w okolicach poludnia.. milego dzionka wam zycze
|
|
#1099 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie znów
![]() Czytam codziennie, ale jakoś znów nie mogłam się wdrążyć chyba najlepsze rozwiązanie to "na chama" ![]() Powiem poprostu co mi się ciśnie na język... Wtedy jak pisałam ostatniego posta zerwałam z R. Oczywiście prowadzę śledztwo, czytam jego wypowiedzi na forum klasowym etc. Wytropiłam, że szukał mojego kodu pocztowego. Tak się zastanawiam po co mu mój kod... czyżby chciałby podesłać mi bombę? ![]() Wczoraj dzwoni mi telefon - mama, z pytaniem czy dzwonił do mnie tata. Poczta kwiatowa do mnie Kobita jeszcze pytała mojego tatę, czy może wiedzieć, kto odbiera: "mąż, brat...?" Podobno miała fajną minę słysząc "ojciec".Niestety, bukiet nie sprawi, że zacznę z nim być 3 raz... Kolejna sprawa... Ostatnio jakieś dwa razy mijałyśmy z koleżanką, kumpla sąsiada jak czekał akurat pod moim blokiem. Gapił się na mnie, ale to nic dziwnego, gdy widywał mnie regularnie od 2-3lat. Nawet próbował pomóc mojemu sąsiadowi zeswatać go ze mną. Aż tu nagle dwa dni temu, gdy reklama przerwała mój south park (istotna informacja, ot co )... podchodzę do komputera... wiadomość od niego na gg ![]() ![]() Przedstawił się i miałam go na liście, więc nie musiałam się zastanawiać. Nie chciało mi się z nim rozmawiać, więc "z/w" i nie wróciłam. Następnego dnia prosił mnie o numer telefonu, podał też swój. Po kilkunastu godzinach z grzeczności napisałam Odrazu odpisał z innego numeru, że skończyła mu się karta, czy się z nim spotkam w niedzielę, bla bla bla... i "dobranoc piękna ". Oczywiście budzi to moje wątpliwości, bo już wyobrażam sobie, że to jakiś żart. Pozatym... tak nagle stałam się piękna? Och, wspaniała bzdura. Tak więc pewnie się z nim jutro nie dogadam co do godziny![]() Przepraszam, że tak bez odpisania, ale pewnie, żeby wbić się byłoby to takie wyrywkowe "pierdu, pierdu", więc wolę odpisać wieczorem, na dzisiejsze posty
|
|
#1100 |
|
Zakorzenienie
|
Agolek - świetnie, że podałaś przepis, też z chęcią skorzystam, bo uwielbiammmm kuskusa, tylko już nie mam weny jak by go przyrządzić
.Spaza - .orzeszek01 - ale się masz fajnie, ja zaczynam za dwa tygodnie już .Baby14 - ja miałam powtórzyć cały semestr farmakologii, bo teraz mam z tego w zimie egzamin a zeszłym olewałam ten przedmiot na ile to było tylko możliwe i...jak leży tak leży, kwiczy w dodatku, prochem osiada podręcznik .Mangolina - żeby też od ciebie nie był post na tematy miłosne .matryca3 - dokładnie z tego samego powodu się cieszę - nareszcie życie będzie uporządkowane a nie taki nieład, anarchia wakacyjna. Nic przeciw wolnemu, ale zamiast chudnąć ja się rozrastałam w te wakacje ...
|
#1101 |
|
Zakorzenienie
|
Enex, a ja dalej nie dostałam fotek-zapomniałas o mnie?
![]() U mnie nic ciekawego,siedze sobie,czytam ksiazke,cos sie ruszam,cwicze,próbuje zrobic z mojego galaretowego ciała pełnego rozstępów cokolwiek ![]() chciałam isc dzis na spacer,ale w koncu zrezygnowałam-wstydziłam sie ![]() Chce zmienic swoje ciało ćwiczeniami, ale mam wrazenie ze to g. da ![]() Najchętniej siedziałabym pod kocem cały czas. Mam doła,wiec sie zamykam,
|
#1102 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
w domu i nawet nie poszliśmy nigdzie na miasto jakaś nowość ![]() Cytat:
musze wypróbować Cytat:
Cytat:
![]() czekam na relacje jak sie rozwini sytuacja z nowym tajemniczym panem ![]() Cytat:
![]() Ja już wróciłam do rodziców (na weekend tylko). Imprezka bardzo udana na szczęscie nie piłam bardzo dużo więc dziś czuję się dobrze i mogę funkconować ogólni domówka nam wyszła, ale może i dobrze, pogda nie zachęcała do szlajania się po mieście, a w domu miło się "siedziało" a raczej popijało, tańczyło i gadało dziwne rzeczy ![]() id się jeszcze pouczyć trochę, bo już wczoraj cały dzień zmarnowałam... miłego wieczorka |
|||||||
|
|
|
#1103 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wyjdz spod tego koca,idz na spacer albo pobiegaj,potem jakies rzuszki i przysiady,zrob sobie kapiel pachnaca,peeling,wysmaruj sie kremami i od razu bedzie ci lepiej.Chowanie sie pod kocem nic nie da..Cytat:
hej laleczki ja wrocilam z miasta wlasnie, kupilam piekny naszyknik Swarovski'ego dla malej na chrzciny,dla siebie sliczny taki sweterk-bolerko krotki z dzierganej dzianinki(mam nadzieje,ze wiecie o co chodzi,nie wiem jaka fachowa nazwa teg narzca sie to tylko na ramiona,krociutki,bo mam sukienke czarna z gorsetem z odkrytymi ramionami a nie chce w kosciele tak byc,no i nie wiem jaka pogoda bedzie).jutro pojade kupic torebke kopertowke i sliczny naszyjnik widzialam.. ![]() bylismy w KFC na obiedzie a teraz zalegam na sofe i robie oko ![]() milego!
|
|
#1104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ćwicze przeciez codziennie i brzuszki i 8minutówki i taniiec-to nie jest tak ze siedze pod kocem i becze
|
|
#1105 |
|
Zakorzenienie
|
Orzeszku ja jeszcze od tego czasu nikomu nie wysłałam
i teraz mam za swoje, bo muszę odkopać na KZ wszystkie maile kto mi jaki podawał, o zabawę się nie muszę troszczyć .Ha a o galarecie to wiem swoje...miałam przez wakacje nabrać formy a zamiast tego siedzę na tyłku, relaksuję żrem i śpię a tłuszcz mi już i uszy obrasta , no mam jeszcze dwa tygodnie, żeby przynajmniej zbliżyć się do obrazu potatrowego... .Agolek spróbuję, spróbuję
|
#1106 |
|
Zakorzenienie
|
A to dobrze,bo juz myslałam,ze zostałam pominięta
a maila Ci wyślę na PW![]() ja mam na zrobienie cos w miare ze sobą wrzesień i zamierzam ostro walczyć..znaczy sie zaczełam juz teraz
|
#1107 |
|
Zakorzenienie
|
Orzeszku, niestety nie pomogę Ci słowami, ani ja ani nikt na tym forum
Bo nasze zdanie już znasz, ale powiem, że... mam tak samo jak Ty...Ewuś, raczej się nie rozwinie, bo ja uważam, że to jakiś żart/plan stworzony przez mojego sąsiada... ![]() Wiecie, że wydaje mi się... może nie powinnam o tym mówić, ale... zastanawiam się czy jestem aseksualna. Oto ciekawy artykuł: http://dyskusje.we-dwoje.pl/aseksual...t,w169369.html Może jak się któreś z Was będzie nudzić to przypasujecie to do mnie ![]() Opcje są dwie: a) Rzeczywiście jestem aseksualna b) Trafiam na beznadziejnych facetów (bo pociągają mnie czarnoskórzy mężczyźni )Chyba tak przyzwyczaiłam się do pobytu poza domem, że dzień spędzony w 4 ścianach mi nie służy
|
|
#1108 |
|
Rozeznanie
|
Hello, wróciłam
![]() Byłam 3 dni u babki gdzie w przepięknej górskiej scenerii rodem z "Janosika" zbierałam ziemniaki hehe i czuję się jakbym cwiczyła cały dzien na siłowni hehee Wróciłysmy z mama niedawno, ukapałam sie, pojadłam, poczytam co tu się dzieje ciekawego i idę przed TV się połozyc![]() To dobrej nocki
|
#1109 |
|
Raczkowanie
|
oo. to ja odpiszę Wam chociaż trochę. [no doba postaram się].
Tarantulek - witaj z powrotem! śpij dobrze i odpoczywaj [już w swoim łóżku]. Mangolina - moja przyjaciółka gdy widzi murzynów po prostu wariuje z radości! podobno nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki, ale znam przypadki, gdzie ludzie próbowali i im się udało, a znam przypadki, że próbowali i siedem razy ale nic z tego.. no i co z tym sąsiadem?! :P agolek i jak Ci się udał wypad na miasto z Tż-tem? aaa już doczytałam :P na pewno będziesz ładnie wyglądała! orzeszek01 Ty jeszcze miesiąc do szkoły, a ja w poniedziałek do szkoły. kurczaki. ale korzystaj z tego i baw się dobrze! a swoją drogą ja ostatnio byłam z przyjaciółką w zusie i natknęłyśmy się na tak nie miłe kobiety, że szok. tulę. mocno mocno. każdy ma czasem gorsze dni! Baby14 przybij piątkę :P w poniedziałek rozpoczęcie roku. ale szybko zleci :P uczyć w wakacje też się 'podobno' miałam. ekhm. noooooooo.. EwelkaaS mam nadzieję, że z Babcią będzie w porządku za jakiś czas. Enex tulę. tulę. tulę. tak po prostu. lubię ład w moim życiu jaki wprowadza szkoła. Ewusia_marchew miłej nauki [?! ] i wieczoru udanego!ufff.. to chyba wszystko. trochę pokracznie mi to wyszło, ale mam nadzieję, że u nikogo niczego nie pomyliłam. jeśli tak to przepraszam! udanego wieczoru Kochane! trzymajcie się wszystkie. i uśmiech proszę!
|
#1110 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chętnie bym to zobaczyła ![]() Cytat:
jakkolwiek istnieje szansa pewnie ze żart jednak nie będzie żartem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() miła nauka - impossible a wieczór był miły w sumie film i drinek z rodziną tylko przysypiałam nieco, bo od 2 dni prawie nie spałam zaraz idę to zadrobić ![]() dobranoc
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:24.

.

Ja pamiętam, że był to niewątpliwie najbardziej ekscytujący moment z całego wyjazdu
oni tam chyba nie mają żadnych przepisów 
Więc się nie śpiesz z obroną
) i idę się pakować do Kato. Zamierzam dziś się sporo nauczyć <ambitne plany 

. Więc i drugi dzień siedzę w domu i obijam się. Jutro rano znów na zakupy, poluję na nowe spodnie i jakąś bluzeczkę, a do tego jakieś tam pierdoły do szkoły.

cały wieczór się uczyłam a tu jeszcze jutro na 8 do dermatologa a później na uczelnię 

zeby bylo lepiej z babcia
Poczta kwiatowa do mnie