![]() |
#1081 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Dzień dobry dziewczyny
![]() Miłego dnia ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#1082 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj tak, to zdecydowanie były sporty ekstremalne ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() no ba ![]() Cytat:
![]() zjadłam pyszne śniadanko (tęskniłam za owsianką ![]() ![]() ![]() miłego dzionka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1083 |
Zadomowienie
|
heh..
![]() hmm dzis anwet nawet dobrz mi posżło odchudzanko ![]() ![]() ![]() ![]()
#1084 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() no i jak?naumialas juz sie? ![]() Cytat:
![]() ![]() spokojnie slonko,nie wszystko na raz,cwiczenia nie zajac.Nie przedobrzyj,organizm sie tez musi zregenerowac.. ![]() hej laleczki, ja juz po pracy i obiadku,czekam na TZ i jedziemy na zakupy jedzeniowe.jutro idziemy do sasiadow i chcialam cos upichcic. ![]() milego wieczorka
![]() |
#1085 |
Gość
|
Guten Abend!
Agolek - znowu mi apetyt robisz.... ach a u mnie tadżin był! i buziaczki byś wyzdrowiała ![]() Ewuś - ucz się ucz, będzie dobrze i miłego pobytu w Kato. ![]() ![]() A u mnie - stara bida. Właśnie sobie w farbie siedzę. ![]() Wieczorem dam wam foto by pokazać jak to wyszło Dobrego wieczorka dziewczyny ![]() |
![]() |
![]() |
#1086 |
Zadomowienie
|
pobiegałąm jednak
![]() ![]()
#1087 |
Wtajemniczenie
|
Jeeeju, dziewczyny, nie pisałam tutaj trochę i jakoś nie mogę się teraz wbić w wątek. Muszę ponadrabiać zaległości, więc napiszę trochę co u mnie i idę Was poczytać.
Znowu mnie gorączka łapie, wczoraj wieczorem 39.4 stopnii celsjusza, ruszać mogłam tylko stopami i rękoma, siły nie miałam ![]() Z panem M. też niezadobrze mi coś idzie, bo on może i nie ma kasy na koncie i pisze od swojej mamy do mnie (hah, tyle dobrze ![]() No to ja Was tam podczytam i kładę się powoli, bo nienajlepiej się czuję.
#1088 |
Zakorzenienie
|
Czisas, ale jestem zmęczona
![]() ![]() ![]() ![]() miłych snów Kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1089 |
Zakorzenienie
|
A gdzie Wy się podziewacie?
![]() ![]() ![]() to ja już zdążyłam pójść do dermatologa, na uczelnię po wpis, do dwóch bibliotek aby dowiedzieć się że z okazji tego ze zbliża się rok akademicki i studenci się muszą uczyć są wszystkie pozamykane, a Wy nadal milczycie? ![]() nie ładnie ![]() idę jakiś obiadek sklecić i doprowadzić się do porządku bo imprezka małą sie dziś szykuje ![]() ![]() miłego popołudnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1090 |
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście straszna tu pustka
![]() powinnam zacząć się uczyć, bo niedługo egzamin... czemu ja przekładałam go na wrzesień? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1091 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() zrobilam dzis nawet rano o 7 salatke z kuskusu,ktora im tak smakowala i cholera posolilam ja 2 razy i spierniczylam! zapomnialam,ze juz byla solon i sypnelam jeszcze zanim sprobowalam..glupie dziewcze.. za 20 min koncze,jade do domu,zjem pizze i zrobie oko a potem...... ![]() milego weekendu laleczki!!
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1092 |
Zadomowienie
|
AGOLKU a mozesz poda przeis?
![]() ![]()
#1093 |
Wtajemniczenie
|
Rzeczywiście tutaj cicho, nosz, jak zaczęłam pisać to nikt nie pisze
![]() Ja się niedawno dowiedziałam, że moja babcia dostała wylewu i jest sparaliżowana..nie utrzymujemy kontaktu (co z tego, że mieszka ulice dalej...), ale nie sądziłam, że tak mnie to dotknie. Rano do niej jedziemy. A jak narazie to siedzę i się zastanawiam co to dalej ze mną będzie . ![]()
#1094 |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Taka cisza bo ja mało co pisze ![]() ![]() Dzis musialam isc po zaświadczenie od lekarza,ze nie ma przeciwskazan zebym podjeła studia,oczekalam sie jak głupia ponad godzine w przychodni bo to ktoś sie wpychał to cos ![]() Potem musiałam isc do skarbówki tez po jakies zaswiadczenia do studiów, w poniedziałek albo wtorek bede musiala jechac do krk wszystko pozałatwiac z akademikiem i w ogole ![]() no i u mnie tyle z nowości ![]() mam jeszcze miesiąc wakacji wiec mam zamiar z nich leiuchowo skorzystac ![]() współczuję wszytskim tym,które w poniedziałek na galowo bedą musiały isc na rozpoczęcie roku szkolnego ![]() Dobranocka ![]()
#1095 |
Zadomowienie
|
ja to sie cieze ze do szkoły ide...chociaz nie bede tyle zrec
![]()
![]() |
#1096 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Rzecztwiscie pustki niesamowite ![]() Ale zreszta ja tez odpisze od czzasu do czaasu bo wiecej nie dam rady przed tą szkola. MUsze jeszcze dziś kupic biała bluzke na galowo i ostatki ![]() Pewnie od wrzesnia wątek ruszy pełna para ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Swoja droga...fajną masz prace ze mozesz z niej do nas pisac ![]() Co to jest "zrobie oko"? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Czyli Krakow wita Dominike ![]() Chciałabym Cie spotkac ![]() Miłego dnia ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1097 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ja muszę się w końcu zacząć uczyć, a tak mi się nie chce ![]() miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1098 | |
Wtajemniczenie
|
juz mowie: to chyna najprostrza salatka na swiecie
![]() -opakowanie kuskusu(ja uzywam takie 110gram) o smaku pomidorowym albo innym,moze tez byc zwykly kuskus -cebula -groszek -kukurydza -sos pomidorowy w sloiku typu Dolmio cebulke w kosteczke i podsmazasz na patelni,kuskus zalewasz woda osobna i czekasz az sie zaparzy. Do cebulki wlewasz sloik sosu,ddajsz groszek,kukurydze i zaparzony kukskus.Trzymasz na gazie przez ok 5 min.Potem czekasz az wystygnie i gotowe ![]() Cytat:
![]() ![]() dzien dobry ![]() imprezka sie udala wczoraj,wrocilam o 1 a TZ po 3 i jestem na neigo troche zla bo teraz jest,ze tak powiem skacowany i wogole a wiedzial,ze mamy dzis miasto w planach i sporo rzeczy do zalatwienia.. mam nadzieje,ze uda sie go zmobilizowac do wyjscia w okolicach poludnia.. milego dzionka wam zycze ![]()
![]() |
#1099 |
Zakorzenienie
|
Witajcie znów
![]() Czytam codziennie, ale jakoś znów nie mogłam się wdrążyć ![]() ![]() Powiem poprostu co mi się ciśnie na język... Wtedy jak pisałam ostatniego posta zerwałam z R. Oczywiście prowadzę śledztwo, czytam jego wypowiedzi na forum klasowym etc. Wytropiłam, że szukał mojego kodu pocztowego. Tak się zastanawiam po co mu mój kod... czyżby chciałby podesłać mi bombę? ![]() Wczoraj dzwoni mi telefon - mama, z pytaniem czy dzwonił do mnie tata. ![]() ![]() Niestety, bukiet nie sprawi, że zacznę z nim być 3 raz... Kolejna sprawa... Ostatnio jakieś dwa razy mijałyśmy z koleżanką, kumpla sąsiada jak czekał akurat pod moim blokiem. Gapił się na mnie, ale to nic dziwnego, gdy widywał mnie regularnie od 2-3lat. Nawet próbował pomóc mojemu sąsiadowi zeswatać go ze mną. Aż tu nagle dwa dni temu, gdy reklama przerwała mój south park (istotna informacja, ot co ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przepraszam, że tak bez odpisania, ale pewnie, żeby wbić się byłoby to takie wyrywkowe "pierdu, pierdu", więc wolę odpisać wieczorem, na dzisiejsze posty ![]()
![]() |
#1100 |
Zakorzenienie
|
Agolek - świetnie, że podałaś przepis, też z chęcią skorzystam, bo uwielbiammmm kuskusa, tylko już nie mam weny jak by go przyrządzić
![]() Spaza - ![]() ![]() orzeszek01 - ale się masz fajnie, ja zaczynam za dwa tygodnie już ![]() Baby14 - ja miałam powtórzyć cały semestr farmakologii, bo teraz mam z tego w zimie egzamin a zeszłym olewałam ten przedmiot na ile to było tylko możliwe i...jak leży tak leży, kwiczy w dodatku, prochem osiada podręcznik ![]() Mangolina - żeby też od ciebie nie był post na tematy miłosne ![]() ![]() matryca3 - dokładnie z tego samego powodu się cieszę - nareszcie życie będzie uporządkowane a nie taki nieład, anarchia wakacyjna. Nic przeciw wolnemu, ale zamiast chudnąć ja się rozrastałam w te wakacje ![]()
#1101 |
Zakorzenienie
|
Enex, a ja dalej nie dostałam fotek-zapomniałas o mnie?
![]() U mnie nic ciekawego,siedze sobie,czytam ksiazke,cos sie ruszam,cwicze,próbuje zrobic z mojego galaretowego ciała pełnego rozstępów cokolwiek ![]() chciałam isc dzis na spacer,ale w koncu zrezygnowałam-wstydziłam sie ![]() Chce zmienic swoje ciało ćwiczeniami, ale mam wrazenie ze to g. da ![]() Najchętniej siedziałabym pod kocem cały czas. Mam doła,wiec sie zamykam, ![]()
#1102 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
w domu i nawet nie poszliśmy nigdzie na miasto ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() czekam na relacje jak sie rozwini sytuacja z nowym tajemniczym panem ![]() Cytat:
![]() Ja już wróciłam do rodziców (na weekend tylko). Imprezka bardzo udana ![]() ![]() ![]() id się jeszcze pouczyć trochę, bo już wczoraj cały dzień zmarnowałam... miłego wieczorka ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1103 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() hej laleczki ja wrocilam z miasta wlasnie, kupilam piekny naszyknik Swarovski'ego dla malej na chrzciny,dla siebie sliczny taki sweterk-bolerko krotki z dzierganej dzianinki(mam nadzieje,ze wiecie o co chodzi,nie wiem jaka fachowa nazwa teg ![]() jutro pojade kupic torebke kopertowke i sliczny naszyjnik widzialam.. ![]() bylismy w KFC na obiedzie a teraz zalegam na sofe i robie oko ![]() milego!
![]() |
#1104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ćwicze przeciez codziennie i brzuszki i 8minutówki i taniiec-to nie jest tak ze siedze pod kocem i becze ![]()
![]() |
#1105 |
Zakorzenienie
|
Orzeszku ja jeszcze od tego czasu nikomu nie wysłałam
![]() ![]() Ha a o galarecie to wiem swoje...miałam przez wakacje nabrać formy a zamiast tego siedzę na tyłku, relaksuję żrem i śpię a tłuszcz mi już i uszy obrasta ![]() ![]() Agolek spróbuję, spróbuję ![]()
#1106 |
Zakorzenienie
|
A to dobrze,bo juz myslałam,ze zostałam pominięta
![]() ![]() ja mam na zrobienie cos w miare ze sobą wrzesień i zamierzam ostro walczyć..znaczy sie zaczełam juz teraz ![]()
#1107 |
Zakorzenienie
|
Orzeszku, niestety nie pomogę Ci słowami, ani ja ani nikt na tym forum
![]() Ewuś, raczej się nie rozwinie, bo ja uważam, że to jakiś żart/plan stworzony przez mojego sąsiada... ![]() Wiecie, że wydaje mi się... może nie powinnam o tym mówić, ale... zastanawiam się czy jestem aseksualna. Oto ciekawy artykuł: http://dyskusje.we-dwoje.pl/aseksual...t,w169369.html Może jak się któreś z Was będzie nudzić to przypasujecie to do mnie ![]() Opcje są dwie: a) Rzeczywiście jestem aseksualna b) Trafiam na beznadziejnych facetów (bo pociągają mnie czarnoskórzy mężczyźni ![]() Chyba tak przyzwyczaiłam się do pobytu poza domem, że dzień spędzony w 4 ścianach mi nie służy ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1108 |
Rozeznanie
|
Hello, wróciłam
![]() Byłam 3 dni u babki gdzie w przepięknej górskiej scenerii rodem z "Janosika" zbierałam ziemniaki ![]() ![]() ![]() To dobrej nocki ![]()
#1109 |
Raczkowanie
|
oo. to ja odpiszę Wam chociaż trochę. [no doba postaram się].
Tarantulek - witaj z powrotem! ![]() Mangolina - moja przyjaciółka gdy widzi murzynów po prostu wariuje z radości! podobno nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki, ale znam przypadki, gdzie ludzie próbowali i im się udało, a znam przypadki, że próbowali i siedem razy ale nic z tego.. no i co z tym sąsiadem?! :P agolek i jak Ci się udał wypad na miasto z Tż-tem? ![]() orzeszek01 Ty jeszcze miesiąc do szkoły, a ja w poniedziałek do szkoły. kurczaki. ale korzystaj z tego i baw się dobrze! a swoją drogą ja ostatnio byłam z przyjaciółką w zusie i natknęłyśmy się na tak nie miłe kobiety, że szok. tulę. mocno mocno. każdy ma czasem gorsze dni! Baby14 przybij piątkę :P w poniedziałek rozpoczęcie roku. ale szybko zleci :P uczyć w wakacje też się 'podobno' miałam. ekhm. noooooooo.. EwelkaaS mam nadzieję, że z Babcią będzie w porządku za jakiś czas. Enex tulę. tulę. tulę. tak po prostu. lubię ład w moim życiu jaki wprowadza szkoła. Ewusia_marchew miłej nauki [?! ![]() ufff.. to chyba wszystko. trochę pokracznie mi to wyszło, ale mam nadzieję, że u nikogo niczego nie pomyliłam. jeśli tak to przepraszam! udanego wieczoru Kochane! trzymajcie się wszystkie. i uśmiech proszę! ![]()
#1110 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
jakkolwiek istnieje szansa pewnie ze żart jednak nie będzie żartem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() miła nauka - impossible ![]() a wieczór był miły w sumie ![]() ![]() ![]() ![]() dobranoc ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.