Plotkowy dla dietetyczek :) V - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-28, 10:03   #1081
agness51
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Dzień dobry dziewczyny
Miłego dnia .

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-28, 10:38   #1082
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Ewuś po zdjęciach widzę, że wczasy udane Powiedz mi Kochana jak u Ciebie wyglądało przechodzenie na drugą stronę ulicy Ja pamiętam, że był to niewątpliwie najbardziej ekscytujący moment z całego wyjazdu

oj tak, to zdecydowanie były sporty ekstremalne gorsze było tylko prowadzenie auta wśród tych wszystkich szalonych Turków oni tam chyba nie mają żadnych przepisów
Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Yerba korzystaj póki możesz Obrnonisz się, znajdziesz pracę i koniec ze spontanicznymi wyjazdami Więc się nie śpiesz z obroną
otóż to
Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
to raczej TZtowi gratulowac,ze taka wspaniala zone bedzie mial
no ba

Cytat:
ja juz gotowa do wyjscia,cos mnie dalej neka to chorobsko...kaszle jak niewiem..na szczescie jutro piatek i sobie bede mogla odpoczac(chociaz tak nie calkiem bo mamy duzo rzeczy do pozalatwaiania..)
koniecznie znajdź czas na odpoczynek i wykuruj się do końca

zjadłam pyszne śniadanko (tęskniłam za owsianką ) i idę się pakować do Kato. Zamierzam dziś się sporo nauczyć <ambitne plany > Mam nadzieję ze mi się to uda

miłego dzionka

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-28, 17:16   #1083
matryca3
Zadomowienie

heh..
hmm dzis anwet nawet dobrz mi posżło odchudzanko jezdziłam na rowerku sacerowałam..i mysle czy by u nie pobiegac zaraz tylo chce mi sie i nie chce nie wiem
Stary 2008-08-28, 17:43   #1084
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
koniecznie znajdź czas na odpoczynek i wykuruj się do końca
eh, jakbym mogla tak lezec i chorowac to bym chorowala i chorowalaa tak na serio to po 2 dniach w lozku ja mam totalnie dosc,wszystko mnie boli..ja z natury nie umiem usiedziec na miejscu i bezczynnosc mnie zabija
zjadłam pyszne śniadanko (tęskniłam za owsianką ) i idę się pakować do Kato. Zamierzam dziś się sporo nauczyć <ambitne plany > Mam nadzieję ze mi się to uda

miłego dzionka
ja owsianki od zimy nie jadlamchyba na weekend sobie zafunduje..
no i jak?naumialas juz sie?

Cytat:
Napisane przez matryca3 Pokaż wiadomość
heh..
hmm dzis anwet nawet dobrz mi posżło odchudzanko jezdziłam na rowerku sacerowałam..i mysle czy by u nie pobiegac zaraz tylo chce mi sie i nie chce nie wiem
no to pieknie, rower,spacer,bieganie.... jeszcze tylko na chwile na basen,potem silownia,joga,kickboxing i na zakonczenie pilates
spokojnie slonko,nie wszystko na raz,cwiczenia nie zajac.Nie przedobrzyj,organizm sie tez musi zregenerowac..

hej laleczki,

ja juz po pracy i obiadku,czekam na TZ i jedziemy na zakupy jedzeniowe.jutro idziemy do sasiadow i chcialam cos upichcic.

milego wieczorka
Stary 2008-08-28, 17:47   #1085
noname12345TPa
Gość

Guten Abend!
Agolek - znowu mi apetyt robisz.... ach a u mnie tadżin był! i buziaczki byś wyzdrowiała
Ewuś - ucz się ucz, będzie dobrze i miłego pobytu w Kato.
A u mnie - stara bida. Właśnie sobie w farbie siedzę.
Wieczorem dam wam foto by pokazać jak to wyszło
Dobrego wieczorka dziewczyny
Stary 2008-08-28, 19:40   #1086
matryca3
Zadomowienie

pobiegałąm jednak dokąłdnie 17 mint heh alekurcze cos w dole brzuszka mnie boli..;/tak jakby jajnik;p ciekawe dlaczego?
Stary 2008-08-28, 20:08   #1087
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Jeeeju, dziewczyny, nie pisałam tutaj trochę i jakoś nie mogę się teraz wbić w wątek. Muszę ponadrabiać zaległości, więc napiszę trochę co u mnie i idę Was poczytać.

Znowu mnie gorączka łapie, wczoraj wieczorem 39.4 stopnii celsjusza, ruszać mogłam tylko stopami i rękoma, siły nie miałam . Więc i drugi dzień siedzę w domu i obijam się. Jutro rano znów na zakupy, poluję na nowe spodnie i jakąś bluzeczkę, a do tego jakieś tam pierdoły do szkoły.
Z panem M. też niezadobrze mi coś idzie, bo on może i nie ma kasy na koncie i pisze od swojej mamy do mnie (hah, tyle dobrze) , ale, no nie wiem, w każdym bądź razie jest tak dziwnie.

No to ja Was tam podczytam i kładę się powoli, bo nienajlepiej się czuję.

" taka ludzka natura, że możemy mieć dobry przykład,
a i tak potrafimy tylko źle wybrać. "

EwelkaaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-29, 00:29   #1088
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Czisas, ale jestem zmęczona cały wieczór się uczyłam a tu jeszcze jutro na 8 do dermatologa a później na uczelnię toż to ja nieprzywykła na wycieczki to się zbierać mogę, ale nie do takich przyziemnych spraw

miłych snów Kochane

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-08-29, 14:05   #1089
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

A gdzie Wy się podziewacie?

to ja już zdążyłam pójść do dermatologa, na uczelnię po wpis, do dwóch bibliotek aby dowiedzieć się że z okazji tego ze zbliża się rok akademicki i studenci się muszą uczyć są wszystkie pozamykane, a Wy nadal milczycie?

nie ładnie

idę jakiś obiadek sklecić i doprowadzić się do porządku bo imprezka małą sie dziś szykuje nie można się cały czas uczyć

miłego popołudnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-08-29, 16:11   #1090
Spaza
Zakorzenienie

Rzeczywiście straszna tu pustka
powinnam zacząć się uczyć, bo niedługo egzamin... czemu ja przekładałam go na wrzesień? tak mi się nie chce...
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-29, 16:37   #1091
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
niektorzy pracuja smiem twierdzic

idę jakiś obiadek sklecić i doprowadzić się do porządku bo imprezka małą sie dziś szykuje

miłego popołudnia
baw sie dobrze! ja tez dzis na mala imprezke do sasiadow ide! daawno sie nie widzielismy z nimi a oni beda do nas na slub przylatywac!nigdy nie sadzilam,ze sie tak zaprzyjaznie ze szkotami i to o 20 lat starszymi ode mnie

zrobilam dzis nawet rano o 7 salatke z kuskusu,ktora im tak smakowala i cholera posolilam ja 2 razy i spierniczylam! zapomnialam,ze juz byla solon i sypnelam jeszcze zanim sprobowalam..glupie dziewcze..

za 20 min koncze,jade do domu,zjem pizze i zrobie oko a potem......
milego weekendu laleczki!!
Stary 2008-08-29, 19:25   #1092
matryca3
Zadomowienie

AGOLKU a mozesz poda przeis? bo lubie kus kus
Stary 2008-08-29, 19:52   #1093
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Rzeczywiście tutaj cicho, nosz, jak zaczęłam pisać to nikt nie pisze

Ja się niedawno dowiedziałam, że moja babcia dostała wylewu i jest sparaliżowana..nie utrzymujemy kontaktu (co z tego, że mieszka ulice dalej...), ale nie sądziłam, że tak mnie to dotknie. Rano do niej jedziemy. A jak narazie to siedzę i się zastanawiam co to dalej ze mną będzie .

" taka ludzka natura, że możemy mieć dobry przykład,
a i tak potrafimy tylko źle wybrać. "

EwelkaaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-29, 21:08   #1094
orzeszek01
Zakorzenienie

Czesc

Taka cisza bo ja mało co pisze
Dzis musialam isc po zaświadczenie od lekarza,ze nie ma przeciwskazan zebym podjeła studia,oczekalam sie jak głupia ponad godzine w przychodni bo to ktoś sie wpychał to cos
Potem musiałam isc do skarbówki tez po jakies zaswiadczenia do studiów, w poniedziałek albo wtorek bede musiala jechac do krk wszystko pozałatwiac z akademikiem i w ogoledobrze,ze kolezanka mojej siostry mi pomoze,i prawdopodobnie bede z nia mieszkac.

no i u mnie tyle z nowości

mam jeszcze miesiąc wakacji wiec mam zamiar z nich leiuchowo skorzystac
współczuję wszytskim tym,które w poniedziałek na galowo bedą musiały isc na rozpoczęcie roku szkolnego

Dobranocka
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-30, 00:57   #1095
matryca3
Zadomowienie

ja to sie cieze ze do szkoły ide...chociaz nie bede tyle zrec

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-30, 07:01   #1096
Baby14
Zakorzenienie

Dzien dobry
Rzecztwiscie pustki niesamowite
Ale zreszta ja tez odpisze od czzasu do czaasu bo wiecej nie dam rady przed tą szkola. MUsze jeszcze dziś kupic biała bluzke na galowo i ostatki
Pewnie od wrzesnia wątek ruszy pełna para

Cytat:

to ja już zdążyłam pójść do dermatologa, na uczelnię po wpis, do dwóch bibliotek aby dowiedzieć się że z okazji tego ze zbliża się rok akademicki i studenci się muszą uczyć są wszystkie pozamykane, a Wy nadal milczycie?

nie ładnie

idę jakiś obiadek sklecić i doprowadzić się do porządku bo imprezka małą sie dziś szykuje nie można się cały czas uczyć

miłego popołudnia
Ta znow imprezuje?;> Powinnas sie w piekle smazyc W domu miałas imprezke>?

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
powinnam zacząć się uczyć, bo niedługo egzamin... czemu ja przekładałam go na wrzesień? tak mi się nie chce...
Ech...nikomu sie nie chce...ja miałam ksiazke do fizyki przez wakacje czytac zeby znow nie bylo cienkich ocen i jakos tak sie zdarzylo ,ze przeleciałam tylko raz i jak zobaczyłam jakie tam głupoty pisza to mi sie odechcialo

Cytat:
baw sie dobrze! ja tez dzis na mala imprezke do sasiadow ide! daawno sie nie widzielismy z nimi a oni beda do nas na slub przylatywac!nigdy nie sadzilam,ze sie tak zaprzyjaznie ze szkotami i to o 20 lat starszymi ode mnie

zrobilam dzis nawet rano o 7 salatke z kuskusu,ktora im tak smakowala i cholera posolilam ja 2 razy i spierniczylam! zapomnialam,ze juz byla solon i sypnelam jeszcze zanim sprobowalam..glupie dziewcze..

za 20 min koncze,jade do domu,zjem pizze i zrobie oko a potem......
milego weekendu laleczki!!
Zazdroszcze sasiadow w takim razie A Ty agolku jestes na stałe za granica? Bo jakos nigdy nie doczytałam planow Twoich

Swoja droga...fajną masz prace ze mozesz z niej do nas pisac
Co to jest "zrobie oko"?

Cytat:
Napisane przez EwelkaaS Pokaż wiadomość
Rzeczywiście tutaj cicho, nosz, jak zaczęłam pisać to nikt nie pisze

Ja się niedawno dowiedziałam, że moja babcia dostała wylewu i jest sparaliżowana..nie utrzymujemy kontaktu (co z tego, że mieszka ulice dalej...), ale nie sądziłam, że tak mnie to dotknie. Rano do niej jedziemy. A jak narazie to siedzę i się zastanawiam co to dalej ze mną będzie .
zeby bylo lepiej z babcia wiem ze moze nie utrzymujecie kontaktu ,ale to jednak babcia i jak cos zlego sie stanie to wiadomo ze wiezi sie poglebiaja...

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
Czesc

Taka cisza bo ja mało co pisze
Dzis musialam isc po zaświadczenie od lekarza,ze nie ma przeciwskazan zebym podjeła studia,oczekalam sie jak głupia ponad godzine w przychodni bo to ktoś sie wpychał to cos
Potem musiałam isc do skarbówki tez po jakies zaswiadczenia do studiów, w poniedziałek albo wtorek bede musiala jechac do krk wszystko pozałatwiac z akademikiem i w ogoledobrze,ze kolezanka mojej siostry mi pomoze,i prawdopodobnie bede z nia mieszkac.

no i u mnie tyle z nowości

mam jeszcze miesiąc wakacji wiec mam zamiar z nich leiuchowo skorzystac
współczuję wszytskim tym,które w poniedziałek na galowo bedą musiały isc na rozpoczęcie roku szkolnego

Dobranocka
Ta ma jeszcze miesiac wakacji szczesciara
Czyli Krakow wita Dominike
Chciałabym Cie spotkac

Miłego dnia
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-30, 07:43   #1097
Spaza
Zakorzenienie

Dzień dobry
ja muszę się w końcu zacząć uczyć, a tak mi się nie chce

miłego dnia
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-30, 10:22   #1098
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez matryca3 Pokaż wiadomość
AGOLKU a mozesz poda przeis? bo lubie kus kus
juz mowie: to chyna najprostrza salatka na swiecie

-opakowanie kuskusu(ja uzywam takie 110gram) o smaku pomidorowym albo innym,moze tez byc zwykly kuskus
-cebula
-groszek
-kukurydza
-sos pomidorowy w sloiku typu Dolmio

cebulke w kosteczke i podsmazasz na patelni,kuskus zalewasz woda osobna i czekasz az sie zaparzy. Do cebulki wlewasz sloik sosu,ddajsz groszek,kukurydze i zaparzony kukskus.Trzymasz na gazie przez ok 5 min.Potem czekasz az wystygnie i gotowefajnie smakuje jakos dodatek do grill,ze swieza bagietka.

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
Dzien dobry
Zazdroszcze sasiadow w takim razie A Ty agolku jestes na stałe za granica? Bo jakos nigdy nie doczytałam planow Twoichtaaa,od 4 lat w Szkocji a wczesniej rok w Londynie..ale wracam do Polski za rok jakos bo juz mam dosc..

Swoja droga...fajną masz prace ze mozesz z niej do nas pisacmamy w pracy 1godzinna przerwe na lunch i wtedy pisze
Co to jest "zrobie oko"?
Zrobie oko tzn sie drzemne chwile zazwyczaj robie oko przed wyjsciem na impreze

dzien dobry

imprezka sie udala wczoraj,wrocilam o 1 a TZ po 3 i jestem na neigo troche zla bo teraz jest,ze tak powiem skacowany i wogole a wiedzial,ze mamy dzis miasto w planach i sporo rzeczy do zalatwienia..
mam nadzieje,ze uda sie go zmobilizowac do wyjscia w okolicach poludnia..

milego dzionka wam zycze
Stary 2008-08-30, 14:49   #1099
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Witajcie znów
Czytam codziennie, ale jakoś znów nie mogłam się wdrążyć chyba najlepsze rozwiązanie to "na chama"

Powiem poprostu co mi się ciśnie na język...
Wtedy jak pisałam ostatniego posta zerwałam z R.
Oczywiście prowadzę śledztwo, czytam jego wypowiedzi na forum klasowym etc. Wytropiłam, że szukał mojego kodu pocztowego. Tak się zastanawiam po co mu mój kod... czyżby chciałby podesłać mi bombę?
Wczoraj dzwoni mi telefon - mama, z pytaniem czy dzwonił do mnie tata. Poczta kwiatowa do mnie Kobita jeszcze pytała mojego tatę, czy może wiedzieć, kto odbiera: "mąż, brat...?" Podobno miała fajną minę słysząc "ojciec".
Niestety, bukiet nie sprawi, że zacznę z nim być 3 raz...

Kolejna sprawa...
Ostatnio jakieś dwa razy mijałyśmy z koleżanką, kumpla sąsiada jak czekał akurat pod moim blokiem. Gapił się na mnie, ale to nic dziwnego, gdy widywał mnie regularnie od 2-3lat. Nawet próbował pomóc mojemu sąsiadowi zeswatać go ze mną.
Aż tu nagle dwa dni temu, gdy reklama przerwała mój south park (istotna informacja, ot co )... podchodzę do komputera... wiadomość od niego na gg Przedstawił się i miałam go na liście, więc nie musiałam się zastanawiać. Nie chciało mi się z nim rozmawiać, więc "z/w" i nie wróciłam. Następnego dnia prosił mnie o numer telefonu, podał też swój. Po kilkunastu godzinach z grzeczności napisałam Odrazu odpisał z innego numeru, że skończyła mu się karta, czy się z nim spotkam w niedzielę, bla bla bla... i "dobranoc piękna ". Oczywiście budzi to moje wątpliwości, bo już wyobrażam sobie, że to jakiś żart. Pozatym... tak nagle stałam się piękna? Och, wspaniała bzdura. Tak więc pewnie się z nim jutro nie dogadam co do godziny

Przepraszam, że tak bez odpisania, ale pewnie, żeby wbić się byłoby to takie wyrywkowe "pierdu, pierdu", więc wolę odpisać wieczorem, na dzisiejsze posty

...And I need you now somehow, And I need you now somehow.
Mangolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-30, 15:03   #1100
enex
Zakorzenienie

Agolek - świetnie, że podałaś przepis, też z chęcią skorzystam, bo uwielbiammmm kuskusa, tylko już nie mam weny jak by go przyrządzić.

Spaza - , ale już do książek.

orzeszek01 - ale się masz fajnie, ja zaczynam za dwa tygodnie już.

Baby14 - ja miałam powtórzyć cały semestr farmakologii, bo teraz mam z tego w zimie egzamin a zeszłym olewałam ten przedmiot na ile to było tylko możliwe i...jak leży tak leży, kwiczy w dodatku, prochem osiada podręcznik.

Mangolina - żeby też od ciebie nie był post na tematy miłosne.

matryca3 - dokładnie z tego samego powodu się cieszę - nareszcie życie będzie uporządkowane a nie taki nieład, anarchia wakacyjna. Nic przeciw wolnemu, ale zamiast chudnąć ja się rozrastałam w te wakacje...
Stary 2008-08-30, 15:51   #1101
orzeszek01
Zakorzenienie

Enex, a ja dalej nie dostałam fotek-zapomniałas o mnie?

U mnie nic ciekawego,siedze sobie,czytam ksiazke,cos sie ruszam,cwicze,próbuje zrobic z mojego galaretowego ciała pełnego rozstępów cokolwiek
chciałam isc dzis na spacer,ale w koncu zrezygnowałam-wstydziłam sie

Chce zmienic swoje ciało ćwiczeniami, ale mam wrazenie ze to g. da

Najchętniej siedziałabym pod kocem cały czas.
Mam doła,wiec sie zamykam,

Stary 2008-08-30, 16:17   #1102
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
ja mam 3 rzeczy na wrzesień pzełożone, więc w sumie już mam totalny koniec wolnego

Cytat:
Napisane przez EwelkaaS Pokaż wiadomość

mam nadzieję że będzi dobrze Kochana

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość

Ta znow imprezuje?;> Powinnas sie w piekle smazyc W domu miałas imprezke>?
^^
w domu i nawet nie poszliśmy nigdzie na miasto jakaś nowość

Cytat:
juz mowie: to chyna najprostrza salatka na swiecie

-opakowanie kuskusu(ja uzywam takie 110gram) o smaku pomidorowym albo innym,moze tez byc zwykly kuskus
-cebula
-groszek
-kukurydza
-sos pomidorowy w sloiku typu Dolmio

cebulke w kosteczke i podsmazasz na patelni,kuskus zalewasz woda osobna i czekasz az sie zaparzy. Do cebulki wlewasz sloik sosu,ddajsz groszek,kukurydze i zaparzony kukskus.Trzymasz na gazie przez ok 5 min.Potem czekasz az wystygnie i gotowefajnie smakuje jakos dodatek do grill,ze swieza bagietka.
super przepis musze wypróbować
Cytat:
imprezka sie udala wczoraj,wrocilam o 1 a TZ po 3 i jestem na neigo troche zla bo teraz jest,ze tak powiem skacowany i wogole a wiedzial,ze mamy dzis miasto w planach i sporo rzeczy do zalatwienia..
mam nadzieje,ze uda sie go zmobilizowac do wyjscia w okolicach poludnia..
i jak TŻ? pozbierał się?

Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość

Powiem poprostu co mi się ciśnie na język...
Wtedy jak pisałam ostatniego posta zerwałam z R.
Oczywiście prowadzę śledztwo, czytam jego wypowiedzi na forum klasowym etc. Wytropiłam, że szukał mojego kodu pocztowego. Tak się zastanawiam po co mu mój kod... czyżby chciałby podesłać mi bombę?
Wczoraj dzwoni mi telefon - mama, z pytaniem czy dzwonił do mnie tata. Poczta kwiatowa do mnie Kobita jeszcze pytała mojego tatę, czy może wiedzieć, kto odbiera: "mąż, brat...?" Podobno miała fajną minę słysząc "ojciec".
Niestety, bukiet nie sprawi, że zacznę z nim być 3 raz...

Kolejna sprawa...
Ostatnio jakieś dwa razy mijałyśmy z koleżanką, kumpla sąsiada jak czekał akurat pod moim blokiem. Gapił się na mnie, ale to nic dziwnego, gdy widywał mnie regularnie od 2-3lat. Nawet próbował pomóc mojemu sąsiadowi zeswatać go ze mną.
Aż tu nagle dwa dni temu, gdy reklama przerwała mój south park (istotna informacja, ot co )... podchodzę do komputera... wiadomość od niego na gg Przedstawił się i miałam go na liście, więc nie musiałam się zastanawiać. Nie chciało mi się z nim rozmawiać, więc "z/w" i nie wróciłam. Następnego dnia prosił mnie o numer telefonu, podał też swój. Po kilkunastu godzinach z grzeczności napisałam Odrazu odpisał z innego numeru, że skończyła mu się karta, czy się z nim spotkam w niedzielę, bla bla bla... i "dobranoc piękna ". Oczywiście budzi to moje wątpliwości, bo już wyobrażam sobie, że to jakiś żart. Pozatym... tak nagle stałam się piękna? Och, wspaniała bzdura. Tak więc pewnie się z nim jutro nie dogadam co do godziny
nieźle z tymi kwiatami

czekam na relacje jak sie rozwini sytuacja z nowym tajemniczym panem
Cytat:
Mam doła,wiec sie zamykam
ale Ty kopa potrzebujesz, natychmiastowo! taka laska a takie głupoty gada

Ja już wróciłam do rodziców (na weekend tylko). Imprezka bardzo udana na szczęscie nie piłam bardzo dużo więc dziś czuję się dobrze i mogę funkconować ogólni domówka nam wyszła, ale może i dobrze, pogda nie zachęcała do szlajania się po mieście, a w domu miło się "siedziało" a raczej popijało, tańczyło i gadało dziwne rzeczy

id się jeszcze pouczyć trochę, bo już wczoraj cały dzień zmarnowałam...

miłego wieczorka

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-08-30, 16:32   #1103
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez enex Pokaż wiadomość
Agolek - świetnie, że podałaś przepis, też z chęcią skorzystam, bo uwielbiammmm kuskusa, tylko już nie mam weny jak by go przyrządzić.

...
prosze bardzo,mam nadzieje ze bedzie smakowacczekam na relacje

Cytat:
U mnie nic ciekawego,siedze sobie,czytam ksiazke,cos sie ruszam,cwicze,próbuje zrobic z mojego galaretowego ciała pełnego rozstępów cokolwiek
chciałam isc dzis na spacer,ale w koncu zrezygnowałam-wstydziłam sie

wstydzilas sie isc na spacer?
Chce zmienic swoje ciało ćwiczeniami, ale mam wrazenie ze to g. daa czemu masz takie wrazenie? Jak bedziesz sie troche wiecej ruszala,ograniczysz wegle,zaczniesz uzywac kremow ujedrniajacych to napewno zobaczysz efekty!
Mam doła,wiec sie zamykam,
Orzeszek,ty sie w garsc kobieto i przestan uzalac nad sobawyjdz spod tego koca,idz na spacer albo pobiegaj,potem jakies rzuszki i przysiady,zrob sobie kapiel pachnaca,peeling,wysmaruj sie kremami i od razu bedzie ci lepiej.Chowanie sie pod kocem nic nie da..

Cytat:
super przepis musze wypróbować

daj znac czy ci smakowalo
i jak TŻ? pozbierał się? zostal pozbieranypojechalismy do miasta
miłego wieczorka
tobie tez milego

hej laleczki

ja wrocilam z miasta wlasnie, kupilam piekny naszyknik Swarovski'ego dla malej na chrzciny,dla siebie sliczny taki sweterk-bolerko krotki z dzierganej dzianinki(mam nadzieje,ze wiecie o co chodzi,nie wiem jaka fachowa nazwa tegnarzca sie to tylko na ramiona,krociutki,bo mam sukienke czarna z gorsetem z odkrytymi ramionami a nie chce w kosciele tak byc,no i nie wiem jaka pogoda bedzie).

jutro pojade kupic torebke kopertowke i sliczny naszyjnik widzialam..

bylismy w KFC na obiedzie a teraz zalegam na sofe i robie oko

milego!
Stary 2008-08-30, 16:38   #1104
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:
prosze bardzo,mam nadzieje ze bedzie smakowacczekam na relacje

Orzeszek,ty sie w garsc kobieto i przestan uzalac nad sobawyjdz spod tego koca,idz na spacer albo pobiegaj,potem jakies rzuszki i przysiady,zrob sobie kapiel pachnaca,peeling,wysmaruj sie kremami i od razu bedzie ci lepiej.Chowanie sie pod kocem nic nie da..

wiem ze Wam tu marudze wiem
ćwicze przeciez codziennie i brzuszki i 8minutówki i taniiec-to nie jest tak ze siedze pod kocem i becze

Stary 2008-08-30, 17:11   #1105
enex
Zakorzenienie

Orzeszku ja jeszcze od tego czasu nikomu nie wysłałam i teraz mam za swoje, bo muszę odkopać na KZ wszystkie maile kto mi jaki podawał, o zabawę się nie muszę troszczyć.
Ha a o galarecie to wiem swoje...miałam przez wakacje nabrać formy a zamiast tego siedzę na tyłku, relaksuję żrem i śpię a tłuszcz mi już i uszy obrasta, no mam jeszcze dwa tygodnie, żeby przynajmniej zbliżyć się do obrazu potatrowego....

Agolek spróbuję, spróbuję
Stary 2008-08-30, 17:51   #1106
orzeszek01
Zakorzenienie

A to dobrze,bo juz myslałam,ze zostałam pominiętaa maila Ci wyślę na PW
ja mam na zrobienie cos w miare ze sobą wrzesień i zamierzam ostro walczyć..znaczy sie zaczełam juz teraz

Stary 2008-08-30, 17:55   #1107
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Orzeszku, niestety nie pomogę Ci słowami, ani ja ani nikt na tym forum Bo nasze zdanie już znasz, ale powiem, że... mam tak samo jak Ty...

Ewuś, raczej się nie rozwinie, bo ja uważam, że to jakiś żart/plan stworzony przez mojego sąsiada...

Wiecie, że wydaje mi się... może nie powinnam o tym mówić, ale... zastanawiam się czy jestem aseksualna. Oto ciekawy artykuł: http://dyskusje.we-dwoje.pl/aseksual...t,w169369.html
Może jak się któreś z Was będzie nudzić to przypasujecie to do mnie
Opcje są dwie:
a) Rzeczywiście jestem aseksualna
b) Trafiam na beznadziejnych facetów (bo pociągają mnie czarnoskórzy mężczyźni )
Chyba tak przyzwyczaiłam się do pobytu poza domem, że dzień spędzony w 4 ścianach mi nie służy

...And I need you now somehow, And I need you now somehow.
Mangolina jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-30, 18:21   #1108
Tarantulek
Rozeznanie

Hello, wróciłam

Byłam 3 dni u babki gdzie w przepięknej górskiej scenerii rodem z "Janosika" zbierałam ziemniakihehe i czuję się jakbym cwiczyła cały dzien na siłowni heheeWróciłysmy z mama niedawno, ukapałam sie, pojadłam, poczytam co tu się dzieje ciekawego i idę przed TV się połozyc

To dobrej nocki

To ja Mercy!
Tarantulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-30, 21:02   #1109
cher
Raczkowanie

oo. to ja odpiszę Wam chociaż trochę. [no doba postaram się].

Tarantulek - witaj z powrotem! śpij dobrze i odpoczywaj [już w swoim łóżku].
Mangolina - moja przyjaciółka gdy widzi murzynów po prostu wariuje z radości!
podobno nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki, ale znam przypadki, gdzie ludzie próbowali i im się udało, a znam przypadki, że próbowali i siedem razy ale nic z tego.. no i co z tym sąsiadem?! :P
agolek i jak Ci się udał wypad na miasto z Tż-tem? aaa już doczytałam :P na pewno będziesz ładnie wyglądała!
orzeszek01 Ty jeszcze miesiąc do szkoły, a ja w poniedziałek do szkoły. kurczaki. ale korzystaj z tego i baw się dobrze!
a swoją drogą ja ostatnio byłam z przyjaciółką w zusie i natknęłyśmy się na tak nie miłe kobiety, że szok.
tulę. mocno mocno. każdy ma czasem gorsze dni!
Baby14 przybij piątkę :P w poniedziałek rozpoczęcie roku. ale szybko zleci :P uczyć w wakacje też się 'podobno' miałam. ekhm. noooooooo..
EwelkaaS mam nadzieję, że z Babcią będzie w porządku za jakiś czas.
Enex tulę. tulę. tulę. tak po prostu. lubię ład w moim życiu jaki wprowadza szkoła.
Ewusia_marchew miłej nauki [?! ] i wieczoru udanego!

ufff.. to chyba wszystko. trochę pokracznie mi to wyszło, ale mam nadzieję, że u nikogo niczego nie pomyliłam. jeśli tak to przepraszam!

udanego wieczoru Kochane! trzymajcie się wszystkie. i uśmiech proszę!
Stary 2008-08-30, 22:36   #1110
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

ja wrocilam z miasta wlasnie, kupilam piekny naszyknik Swarovski'ego dla malej na chrzciny,dla siebie sliczny taki sweterk-bolerko krotki z dzierganej dzianinki(mam nadzieje,ze wiecie o co chodzi,nie wiem jaka fachowa nazwa tegnarzca sie to tylko na ramiona,krociutki,bo mam sukienke czarna z gorsetem z odkrytymi ramionami a nie chce w kosciele tak byc,no i nie wiem jaka pogoda bedzie).

jutro pojade kupic torebke kopertowke i sliczny naszyjnik widzialam..
ale będziesz ślicznie wyglądać na tych chrzcinach chętnie bym to zobaczyła

Cytat:

Ewuś, raczej się nie rozwinie, bo ja uważam, że to jakiś żart/plan stworzony przez mojego sąsiada...

jakkolwiek istnieje szansa pewnie ze żart jednak nie będzie żartem
Cytat:

Wiecie, że wydaje mi się... może nie powinnam o tym mówić, ale... zastanawiam się czy jestem aseksualna. Oto ciekawy artykuł: http://dyskusje.we-dwoje.pl/aseksual...t,w169369.html
Może jak się któreś z Was będzie nudzić to przypasujecie to do mnie
Opcje są dwie:
a) Rzeczywiście jestem aseksualna
b) Trafiam na beznadziejnych facetów (bo pociągają mnie czarnoskórzy mężczyźni )
Chyba tak przyzwyczaiłam się do pobytu poza domem, że dzień spędzony w 4 ścianach mi nie służy
ja myślę że raczej to drugie, a to akurat łatwe trafić na beznadziejnego faceta bo większość z nich taka jest

Cytat:
Napisane przez Tarantulek Pokaż wiadomość
Hello, wróciłam

Byłam 3 dni u babki gdzie w przepięknej górskiej scenerii rodem z "Janosika" zbierałam ziemniakihehe i czuję się jakbym cwiczyła cały dzien na siłowni heheeWróciłysmy z mama niedawno, ukapałam sie, pojadłam, poczytam co tu się dzieje ciekawego i idę przed TV się połozyc
kopałaś ziemniaki? przepraszam, ale normalnie próbowałam to sobie wyobrazić i skojarzyło mi się z PLR-em

Cytat:
Napisane przez cher Pokaż wiadomość
Ewusia_marchew miłej nauki [?! ] i wieczoru udanego!
miła nauka - impossible
a wieczór był miły w sumie film i drinek z rodziną tylko przysypiałam nieco, bo od 2 dni prawie nie spałam zaraz idę to zadrobić

dobranoc

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości