|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Cytat:
Fajne te bieżniki Cytat:
bo u nas nikt wcześniej nie miał tego buzza i opieraliśmy się na opiniach z netu. Rozważaliśmy jeszcze opcję kupienia playstation move zamiast buzza, ale doszliśmy do wniosku, że w buzza przynajmniej można grać w 4 osoby na raz. A ten move to taka skarbonka, bo jak kupilibyśmy jednego, to pewnie później byśmy chcieli mieć drugiego i jakieś akcesoria, no i gry do tego strasznie drogie są, więc sobie odpuściliśmy ![]() Cytat:
Trzymam żebyś zdążyła na tą kolację.[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;23758338] Martoolka lae długo Cię też nie było [/QUOTE]Byłam, zaglądałam, tylko nie pisałam ![]() No ale teraz jak już nadrobiłam zaległości i jestem na bieżąco to będę częściej pisać ![]() Cytat:
Cytat:
Ja też za Wami tęskniłam i dlatego do Was wróciłam ![]() Ale "bratowy" sylwester Wam się zapowiada Dobre Cytat:
U nas bójki się zdarzają w kolejce do lekarza. Zapisy do dentysty są jakoś raz na kwartał i wtedy tworzy się wielka kolejka, bo każdy chce się zapisać "na fundusz" no i ostatnio koleś nie wytrzymał nerwowo jak mu się ktoś do kolejki wtrącił i się pobili ![]() ![]() Cytat:
Muszę wypisać pocztówki, ale strasznie mi się nie chce... Jutro rano jedziemy na pocztę wysłać paczkę do chrześniaka TŻta i przy okazji chcemy od razu wysłać te kartki. Tylko się martwię, bo prezent, który zamówiłam dla mojej chrześniaczki jeszcze nie dotarł i się obawiam, czy zdąże go do niej wysłać przed Świętami
|
|||||||
|
|
|
#1082 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hmm może ja tez kiedyś w sobie odkryje wielki talent do pichceniaCytat:
Temat wypieków, prezentów, generalnie świątecznie i zimowo ![]() Cytat:
, do tego adidaski ewentualnie lekko sportowe eleganckie ,,laczki" mowy nie ma o sweterkach, spodniach z materiału itp.![]() Gratuluję tysiaczka A ja w końcu ruszyłam pracę magisterską przynajmniej mam z czym jechać na seminarium![]() Nie umyłam sobie głowy Idę się myc bo już ziewam
|
|||
|
|
|
#1083 |
|
Adwokat diabła
|
Co u mnie? Okaże się po nowym roku
|
|
#1084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nom bratowy sylwester jak nic ![]() a ja musze kupić pocztówki i wypisac pocztówki ![]() magolinko za postępy w pisaniu pracy ![]() mój tż też raczej bardziej bluzowy niż sweterkowy, ale ma pare sweterków i zakłady np na koszule jak gdzie wychodzimy black, aleś Ty tajemnicza! wiec czekamy na wieści, oby dobre
|
|
|
|
|
#1085 |
|
Adwokat diabła
|
no jestem tajemnicza, bo sama nie wiem co i jak..
mam nadzieję, że będzie oki!
|
|
#1086 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Martoolka a widzisz to tak jak ja zagladam i cięzko sie pisze... Edytowane przez 5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b Czas edycji: 2010-12-14 o 21:21 |
|
|
|
|
#1087 |
|
Zakorzenienie
|
black, musi być oki, nie ma innej opcji
![]() guśko, mnie też się niekeidy ciezko pisze, ale czytam regularnie bo później byłabym pogubiona ![]() idę do wanny i spać wybieram się od godziny w sumie ale jakoś nie chciało mi sie dupencji ruszyć ![]() dobranoc ha, jeszcze nie poszłam ![]() tak sobie siedzę i myśle, że miałm być dopiero przed ślubem wg pierwszego terminu ... chyba bym zwariowała teraz idę ... Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2010-12-14 o 21:52 |
|
|
|
#1088 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chyba ze tak , moj tz czasem sie ubiera bardziej elegancko, mam nadzieje ze chociaz przejrzy ta ksiazke, ja tez z checia poczytam
|
|
#1089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() acelinko, pisałam wcześniej, że niestety nie ech ale i tak szkodato brat ma fajną robotę, ale co przez resztę roku? i uważaj na paluszki ![]() certina to kup karpia w kawałkach. jest nieco droższy, ale nie trzeba go męczyć osobiście. ja wychodziłam do innego pomieszczenia, jak przychodziło co do czego. lubiłam je sobie nawet podkarmić i pogłaskać w wannie mmmmmm to facet świetny. wygimnastykowany musiał być Martoolka świetny pomysł z wiaderkiem dobranocek
odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj, proszę, u mnie. <a href="link">wszystkowątek </a> ciuchy stary wishlista 18WRZESIEŃ2010 ![]() 08wrzesień2014 Edytowane przez bezaczek7 Czas edycji: 2010-12-14 o 23:38 |
|
|
|
|
#1090 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć,
lecę do pracy, a odpisywać będę po południu. Ostatnio mało się wysypiam i ciągle chodzę zmęczona, ale dzisiaj piękny mroźny dzień się zapowiada, więc mam nadzieję że praca mi szybciutko zleci i wrócę czym prędzej do domku i będę odpoczywać ![]() miłego dnia wszystkim |
|
|
|
#1091 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() A ja dzisiaj jakaś taka nie do życia spać mi się chce strasznie i nic mi się nie chce. Rano nawet miałam kłopoty wyjść z łózka co ostatnio rzadko mi się zdarza chyba muszę zacząć wcześniej chodzić spać ![]() dzisiaj tak sobie myślę ze wczoraj mieliśmy z TZ juz 4 miesiące po ślubie matko jak ten czas zapiernicza.
|
#1092 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wczoraj z moja grupa z hiszpanskiego poszlismy na "kolacje wigilijna" do restauracji. Super bylo, opilam sie Estrelli, nazarlam sie tapas. Po kolacji wiekszosc ludzi poszlo do domu, tylko 4 zostalo (w tym ja) i jeszcze do pobliskiego baru poszlismy na jednego drinka Usmialam sie jak nie wiem co
|
|
|
|
|
#1093 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Kochane
Próbowałam różnych sposobów ale już jestem bezsilna. A wizytę teściowej jakoś przezyłam, choć nie ukrywam, że nie było mi łatwo, jest ciekawska i irytująca. Zepsuł się jej tv i zapodała tak TŻtowi tę kwestię że musiał w poniedziałek pojechać i jej naprawić.
|
#1094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda, ale masz racje skoro miało być nieprzyjemnie to moz elepiej odpuścić, znajdziesz cosik innego ![]() ogólnie to brat pracuje w lesie jakieś drzewo po ścince wywozi, sadzi czasami na szkółkach drzewka. Ogólnie buja się po lesie, najczęściej traktorem ![]() asiulku, trzymam kciuki ![]() woda, super ta kolacyjka to się rozerwałaś troszke kurcze wszyscy mają jakieś spotkanka świąteczne, a ja z pracy pewnie nawet życzeń nie dostane dziś ostatecznie myję okna choćby miały mi ręce odmarznąć i koniec kropka więc uciekam
|
|
|
|
|
#1095 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja wyruszam na wyprawę do domku
![]() acelinko chyba pożyczę od twojego brata ten traktor dzisiaj przyda się na pewno a ja mam dzisiaj na obiad swoja ulubiona przekąskę buchty tzw. kluski na parze jak się strasznie ciesze ![]() ![]() oki uciekam buziaczki Milego dnia i wieczorku
|
|
#1096 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam Was ja już w domku
Przełamałam dzisiaj swój strach i pojechałam do pracy samochodem, aż mnie z rana brzuch bolał na szczęście wszystko okPół dnia w pracy spędziłam dzisiaj w terenie i jutro to samo a zimno jak cholera Przyszły mi bieżniki ![]() certi w Święta kochana trochę odpoczniesz no i po Świętach na wyjeździe też woda sodowa sama z chęcią poszłabym na taką imprezę ![]() asiulek kochana mój mąż ma tak samo z przepraszaniem jest tak samo - nauczyłam go dopiero ja bo sama jak zrobiła źle to go przepraszałam i potem zaczęłam tego wymagać od niego a nawet kazałam się przepraszaćacelinka mam nadzieję że rączki nie odmarzły ![]() A ja znów wcinam surówkę z kiszonej kapusty mam ostatnio na nią taka jazdę że mama co dzień mi ją robi
|
|
|
|
#1097 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie dziękuję za kciuki ![]() Cytat:
Ja też często przełamywałam stres wsiadając za kierownicę dlatego dla Ciebie i tak trzymajMój TŻ też właśnie tak ma....Ja się uzewnętrzniam a on albo nie odzywa albo złośliwie kontratakuje....Ja zawsze go przepraszam, i myślałam, że nauczę i jego przepraszać jesli zrobi coś źle. Ale widocznie nie mam daru edukacyjnego
|
|
#1098 |
|
Zakorzenienie
|
magolinko, asiulku rączki całe i mam w nich czucie więc nie jest źle
szybciutko umyłam okna w sypialni i saloniku a kuchnie sobie zostawiłam na inny dzień raz dwa przetarłam i już, dokładnie umyję jak mrozy odpuszczą ![]() ja też się przełamałam w tamtym roku i jeździłam zimą i teraz już się nie boję ![]() mój tż tez tak ma, że jak nie mówi to nic nie mówi a jak mu się zbierze, to potem wywala wszystko na raz i ma okropny humor ... i jak ja coś chce powiedzieć to wywraca kota ogonem i to mnie najbardziej wkurza. Z przeprosinami też ma lekkie kłopoty, ale powoli się uczy ... |
|
|
|
#1099 |
|
Wtajemniczenie
|
acelinka:podziwiam Cie z tym myciem okien , ja to umyje tylko weewnatrz i mam to gdzies
i tak wszedzie jest snieg
|
#1100 |
|
Wtajemniczenie
|
asiulek może to nie chodzi o dar edukacyjny tylko po prostu Twój tż ma taki charakter. Jednemu przychodzą pewne rzeczy łatwiej a drugiemu trudniej. Człowiek się nie zmienia, można sobie jedynie wypracować jakieś zasady i po prostu starać się ich trzymać. U nas w związku zauważyłam, że dużo od tż się nauczyłam a on ode mnie, staramy się nie popełniać tych błędów które kiedyś popełnialiśmy i jakoś leci. Choć myślę że jeszcze poważnych problemów nie mieliśmy i nigdy nie można przewidzieć jak wszystko sie potoczy, kiedy takowe nadejdą. Eh ale rozkminkę walnęłam
![]() no i tak kochane moje jak myślałam Święta dla nas w tym roku nie będą aż tak udane tata nie może nic jeść, tylko jakiś płyn z apteki będzie pił i jakąś zupkę z apteki może jeść i tak do 28 grudnia, bo wtedy zawozimy go na chemię do Bydgoszczy. Gadałyśmy tak z mamą że nie mamy serca zrobić Wigilii, kiedy tatko nie może nic zjeść a on tak bardzo lubi bo jak się chłopina będzie czuł jak wszyscy będą wcinać smakołyki a on nicWięc w wigilię posiedzimy z rodzicami a potem do teściów na kolację wigilijną. mówię Wam dziewczyny że straszna Miałam umyć sobie głowę ale tak mi się nie chce że jutro nawalę lakieru na łepetynkę i śmignę do pracy, w piątek szkoła więc rano sobie umyję. acelinko ciesze sie że rączki całe ja porządki zaczynam od następnego tyg.
|
|
|
|
#1101 |
|
Wtajemniczenie
|
utopiłam pilota tv w herbacie.....
co za tydzień
|
#1102 |
|
Zakorzenienie
|
![]() magolinko, rzeczywiście nie wesoło z tą Wigilią zawsze można tylko podzielić się opłatkiem, posiedzieć przy herbatce a tatuś przy tym co moze, porozmawiac i tez będzie miło. Najważniejsze, że razem ![]() mi sie tez nie che łępetynki myć w szczególnosci z rana, a jak wieczorem myje to rano szopcia a jutro przed pracą jade do mamy farbować włoski w końcu i podciąć nic, wracam do nauki kochane trzymajcie kciukiz a mnie w sobote i niedzielę
|
|
|
|
#1103 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja już po kąpieli zajrzałam na chwilkę i idę kimac przed tv
Upss Cytat:
jak to się mówi czego oczy nie widzą tego sercu nie żal , a w taty przypadku zamiast do serca ma to odniesienie do żołądka![]() nie wiem co ja mam z tą głową że tak jej nie lubię myć ![]() Ucz się kochana ile wlezie, oby Ci nauka szybko do główki wchodziła strasznie jakaś śpiąca jestem dzisiaj, czuję że pójdę oglądać tv i zaraz usnę i znów przebudzę się koło 1 lub 2 w nocy i dopiero ledwo co widząc na oczy po omacku dowleke się do łózeczka ![]() Dobrej nocki dziewczyny |
|
|
|
|
#1104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my z tż często zasypiamy przed tv próbuję się uczyć ale jakoś mi się nie chce .. jeszcze troszke iz mykam do wanny i spać ![]() dobranoc
|
|
|
|
|
#1105 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Hehe, moją też
Ale bieżniki też mi się podobają Cytat:
Cytat:
Zdążyłam na kolację, było całkiem całkiem Chociaż zamysłem była impreza integracyjna, a takie robi się w jakimś klubie a nie przy kolacji :/ Ale było nieźle. I wczorajszy dzień nawet przeżyłam, dzisiejszy też Byle do piatku, i napięcie w pracy trochę opadnie A w piątek następna oficjalna kolacja, tym razem z managementem :/ To dopiero będzie sztywne:/ A co do gotowania i pieczenia, to ja owszem, gotuję, ale w pieczeniu to ja się nie widzę. Chociaż to fakt, nigdy nie próbowałam :/ Nadrabiam dalej ![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
Cytat:
Początki najtrudniejsze, potem juz idzie Przykro mi z powodu Wigilii, ale myślę, że to dobra decyzja, żeby nie robić tradycyjnej Wigilii. Tacie byłoby przykro, ale może mu tez być przykro, że Wy nie macie Wigilii .... Ale, najważniejsze, że będziecie razem Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kuruj się koniecznie
Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2010-12-15 o 22:42 |
|||||||
|
|
|
#1106 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W temacie pocztowym melduję, że prezent dla mojej chrześniaczki dotarł dziś, już go przepakowałam i jutro wysyłam Wysłaliśmy dziś też pocztówki. Pół godziny staliśmy w kolejce na poczcie A za paczkę do Anglii dla chrześniaka TŻta zapłaciliśmy ponad 100 zł My specjalnie kupiliśmy lekkie gry planszowe, ale teściowa dorzuciła nam ciężkie książki w twardych oprawach i dlatego tak drogo wyszło. No ale na szczęście dorzuca nam połowę do przesyłki, więc luz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja mam ostatnio fazę na kluski śląskie Nakulałam jakiś czas temu sporą porcję i zamroziłam. Fajnie się sprawdzają na szybki dodatek do mięska i sosu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
||||||
|
|
|
#1107 |
|
Zakorzenienie
|
a ja się jakoś rozregulowałam ostatnio. spać chodzę po pierwszej a potem rano masakra. ani bardzo nie wiem kiedy TŻ wraca z nocki...
gospella jak mogłaś mu to zrobić?? ![]() acelinka ja też umyję z wewnątrz. tak się zbierałam do tego, że się nie pozbierałam. a pierniczki robię czwarty dzień dobranocek
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1108 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skoro wasze było lekkie ajej cięzko to powinna dorzuciuć z 70% ceny z oknami nie było strasznie jakbym stwierdziła ze za zimno to był sobie dała spokój, ale rachu ciachu i po strachu wczoraj był lekki mrozik ale dzisiaj to jest ponad -10, masaka myślałam ze zamarzne jak zawoziłam tż'ta do pracy.kluseczki, mniam mniam ![]() Cytat:
![]() ja w kuchni chyba też umyję już tylko od srodka bo mi natchnienie przeszło ![]() agawo, oby czwartek i piatek szybko Ci zleciały ![]() a ja mogłabym jeszcze pospać, ale podejrzewam że jak się połoze to potem będe miała ogromne problemny ze wstaniem, więc wole nie
|
||
|
|
|
#1109 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
aaaaa dzisiaj tam jest Syberia ![]() masakra jakaś ze -10 albo i więcej na pewno jest aż ciężko się oddycha. A zapowiadają u mnie jeszcze pogorszenie pogody ... ![]() Straszne ... Co do mycia włosów to wiecie co dziewczyny ... ja tez nie cierpię ale oczywiście w weekend daje sobie na luz i pozostaje tylko przy umyciu ![]() a ja okienka umyłam zaraz na samym początku grudnia i bardzo dobrze wtedy nie było jeszcze aż takich wielkich mrozów teraz to bym pozostała chyba tylko na myciu wewnątrz :P w sobotę czeka mnie dalszy ciąg sprzątania i ubieramy choinkę
|
#1110 |
|
Zakorzenienie
|
tak ultra, dzisiaj Syberia u mnie też
co my mamy z tymi włosami to ja nie wiem a! wczoraj w tv pokazywali coś takiego jak "suchy szampon" taki spray do włosów, że się psika i wyglądają jak po umyciu on am jakieś drobinki które pochłaniają ten "tłuszcz" z włosów i wyglądają na świerzsze wiadomo ze nie można tego ciągle stosować ale jak się baaaardzo nie chce, albo nie ma czasu ... ciekawe ile to kosztuje i gdzie to można kupić ![]() u mnie choinka będzie w przyszłym tygodniu pewnie dopiero dzień przed Wigilią ... nie wiem na kieyd się tż umawiał z kumplem zeby jechać po choineczke, ewentualnie w rezerwie mamy sztuczną ![]() u mojej mamy stoi choinka od wczoraj bo stwierdziła, że muszą się naptrzec bo zaraz na początku stycznia będzie remont i już nie bedzie choinki
Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2010-12-16 o 07:38 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:58.

za wytrwałość w nadrabianiu wizażowych zaległości
i jeszcze zastanawiam sie nad tymi podkładkami bo też mi sie podobają 
żebyś zdążyła na tą kolację.
tęskniłam za Tobą 

spać mi się chce strasznie i nic mi się nie chce. Rano nawet miałam kłopoty wyjść z łózka co ostatnio rzadko mi się zdarza chyba muszę zacząć wcześniej chodzić spać
matko jak ten czas zapiernicza.

Próbowałam różnych sposobów ale już jestem bezsilna. A wizytę teściowej jakoś przezyłam, choć nie ukrywam, że nie było mi łatwo, jest ciekawska i irytująca. Zepsuł się jej tv i zapodała tak TŻtowi tę kwestię że musiał w poniedziałek pojechać i jej naprawić.

tata nie może nic jeść, tylko jakiś płyn z apteki będzie pił i jakąś zupkę z apteki może jeść
i tak do 28 grudnia, bo wtedy zawozimy go na chemię do Bydgoszczy. Gadałyśmy tak z mamą że nie mamy serca zrobić Wigilii, kiedy tatko nie może nic zjeść a on tak bardzo lubi
Nakulałam jakiś czas temu sporą porcję i zamroziłam. Fajnie się sprawdzają na szybki dodatek do mięska i sosu 

ale oczywiście w weekend daje sobie na luz i pozostaje tylko przy umyciu