|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nie odkładam życia na potem! - zmieniam się :-)
Cytat:
Co do 2010 to cieszę się, że się kończy, bo nie należał on do najbardziej udanych. Mam nadzieję, że nowy rok będzie dla mnie lepszy, że uda mi się zmienić kilka rzeczy w sobie i swoim otoczeniu. Dobrej zabawy dziewczyny
|
|
|
|
|
#1082 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1083 |
|
Zakorzenienie
|
No i mamy 2011...
|
|
|
|
#1084 |
|
Zadomowienie
|
Taaa....
![]() Ja rozpoczęłam go rozmową z kimś bliskim (mam nadzieję, że to oznacza więcej spotkań w nowym roku) i nauką hiszpańskiego ![]() Za to Sylwek był najgorszy w moim życiu ![]() U Was też tak wieje? Jak dobrze, że nie muszę wyłazić z domu...
|
#1085 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No wieje, wieje, ale grunt, że jesteśmy w domku. A czemu najgorszy Sylwester w życiu?
|
|
|
|
|
#1086 |
|
Zadomowienie
|
W skrócie: mój facet o 18 przyjechał do mnie tak nawalony, że nie wpuściłam go do domu i kazałam wracać do kolegów. Sylwestra spędziłam więc sama...
mam nadzieję, że przynajmniej Wy bawiłyście się dobrze
|
#1087 |
|
Zadomowienie
|
My spędziliśmy Sylwestra "w kapciach", nawet się nie przebrałam z domowych ciuchów. TŻ zaraz po północy skończył imprezę, więc przenieśliśmy się ze znajomymi do kuchni i siedzieliśmy do około 5:00 poruszając - jak to alkoholu
- same poważne i dołujące tematy. Tak więc impreza pierwsza klasa
|
|
|
|
#1088 | |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
U mnie wieje koszmarnie, zwłaszcza, że mieszkam na 9-tym piętrze i tu wrażenie jest takie, że za chwilę cały wieżowiec się przewróci. Chciałam na chwilę otworzyć okno, ale obawiam się, że nie byłabym w stanie go zamknąć. Cytat:
|
|
|
|
|
#1089 |
|
Zakorzenienie
|
dawno mnie tu nie było
![]() wiyajcie w 2011 ja spędziłam sylwestra jednak z przyjaciółką i jej chłopakiem i ze swoim TŻ ![]() to chyba był najlepszy Sylwester ![]() siedzieliśmy sobie, piliśmy, jedliśmy, niby troche potańczyliśmy a do 5 rozmawialismy ![]() i rano jeszcze TŻ mnie obudził jak roletę zwijał. ![]() i o 15 dziś do domu dotarłam
|
|
#1090 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się Sylwester udał, spędziłam go z bliskimi znajomymi, tak więc - nie ważne gdzie, ważne z kim
![]() Dzisiaj bezczelnie się obijam... brak snu robi swoje, nie potrafię się zająć niczym konkretnym. |
|
|
|
#1091 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Zupełnie jak ja
Taki czas również jest potrzebny ![]()
|
|
#1092 |
|
Zadomowienie
|
też bym chciała tż. cóż.
2011. brak mi optymizmu, kompletnie. nie mam nadziei że będzie coś lepiej, że coś się zmieni. |
|
|
|
#1093 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
moniaszelki, a jak było na imprezie sylwestrowej?
|
|
#1094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ta przerwa nauczyła tylko leniuchowania.. ale cieszę się że jeszcze tą przerwę mam
|
|
|
#1095 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam sobie listę planów na rok 2011, jednym z nich jest zdanie egzaminu FCE, tylko mam dylemat - czy wyrobię się z przygotowaniami w pół roku do sesji letniej, czy powinnam realnie planować zdawanie w sesji zimowej - za rok...
Z góry określony termin egzaminu chyba w końcu zmotywowałby mnie do systematycznej nauki, tak myślę A przygotowywałabym się samodzielnie, bo niestety nie mam już czasu i przede wszystkim pieniędzy, żeby się na kurs zapisać.Sporo mam tych planów i mimo ich ogromnej ilości liczę na to, że uda mi się większość zrealizować. Jedno jest pewne... trzeba zwalczyć swojego lenia i zacząć żyć o wiele bardziej aktywnie. Czyli: jak w tytule wątku. Zmienić się - no i nie odkładać życia na potem Zazdroszczę znajomym, którzy robią ciekawe rzeczy, zwiedzają nowe miejsca, imponuje mi, że potrafią pogodzić ze sobą dużą ilość różnych zajęć. Dlaczego i ja nie mogłabym być taka?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to bym chciała chodzić raz w tygodniu na areobik ale jeśli nie to to zacznę ćwiczyć w domu bo 5 kg muszę zrzucić.
|
|
|
#1097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak na prawdę - to lubisz aerobik? Ja szczerze nie cierpię Dlatego zapisałam się na taniec (1 w tygodniu) i 2 razy w tygodniu wpinam się. I nie muszę NIGDY zmuszać się do pójścia na trening, po prostu odliczam dni i minuty do każdego następnego...,![]() Od wiosny znowu planuję bieganie (uwielbiam), do tego muszę dorzucić systematyczne rozciąganie w domu i jakieś ćwiczenia na siłę. Tydzień jest za krótki... ![]() ![]() A jeśli chodzi o angielski to chyba dam sobie jednak więcej czasu na przygotowania - czyli cały 2011 rok. |
|
|
|
|
#1098 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() Mam podobne odczucia, co beoneself też zazdroszczę znajomym, którzy studiuje 2 kierunki, pracują, mają hobby i jeżdża na fajne wakacje pod namiot. Mi nieustannie towarzyszy uczucie, że życie przecieka mi przez palce, dlatego moim naczelnym postanowieniem jest w 2011 roku żyć aktywnie & carpe diem i oczywiście szereg innych postanowień. Wczoraj oglądałam film z Pattinsonem "Na zawsze twój" i grany przez niego bohater rozmyślał, że w wieku 22 lat Mozart miał skomponowanych 30 symfonii, a Gandhi trójkę dzieci, mnie ten wiek dosiegnie za 3 miesiące więc trzeba ruszyć tyłek ![]() Dzisiaj dobrze się spisałam, wklepałam wszystkie balsamidła, grzecznie czytałam i nie siedziałam cały dzień w necie. POzdrawiam
|
|
|
|
#1099 | |
|
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny, przyjmijcie i ode mnie życzenia noworoczne zdrowia, szcześcia, miłości oraz dużo silnej woli do realizacji waszych postanowień
Cytat:
U mnie co do Sylwka, to muszę powiedziec że byl naprawdę udany, choc raczej nietypowy, tym razem nie pchalismy się na zadna zorganizowaną zabawę, nie ogranizowalismy wlasnej tylko spedzilismy go we dwójkę z moim TZ. Mielismy dobry film, wyszla nam dobra lazania, popijalismy sobie dzin z tonikiem i naprawde odpoczelam. |
|
|
|
|
#1100 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
Zrobiłam przekąski, pooglądaliśmy, pogadaliśmy, obaliliśmy Jaśka wędrowniczka. Wypoczęłam i było mi dobrze A dziś zaraz się biorę za robotę ![]()
|
|
|
#1101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze pamiętam że jesteśmy z tego samego miasta? ![]() Mój sylwester też nie był zbyt udany, poszłam na impreze w pubie z kolezankami i znajomymi z pracy jednej z nich ale średnio się bawiłam. Lokal w klimatach PRL nietknięty remontem na oko tak od lat 60-tych, muzyka zbyt alternatywna jak dla mnie (ja jestem prosty człowiek i uważam że dobra muzyka na balety to taka która leci w radiu i która wszyscy znają to była chyba jedyna impreza od roku że cały czas tańczyłam sama... Nie robię żadnych postanowień na nowy rok, co ma być to będzie, a nie chcę się frustrować w razie gdyby coś nie wyszło. Jedyne czego bym chciała to żeby nowy rok był conajmniej tak samo dobry jak poprzedni bo śmiało mogę powiedzieć że 2010 to był najbardziej udany rok w moim życiu, więc ciężko będzie go przebić - ale kto wie
|
|
#1102 |
|
Zadomowienie
|
moj sylwester byl taki sobie.
znalam tam tylko jedna kolezanke, zostalam zapoznana z innymi, ale bylam tak spięta, wogle prawie się nie odzywałam.. jak wybiła 24 było fajnie, fajerwerki, szmpan przed klatką i potem trochę potańcówy, ale stwierdzilam ze mam jakieś zachwianie swojej osobowości. Z jednej strony wydaje mi sie ze chcialabym takie zycie - imprezy, nocne powroty do domu, a z drugiej strony jestem chyba inna w środku. I powstaje taki konflikt ktorego nie potrafie rozwiązać. Sama nie wiem czego chcę. Imprezy chyba jednak nie sa dla mnie, nie umiem się wybawić, a zdrugiej strony spotk. w większym gronie gdzie wszyscy zamulają..:| A na imprezach sama jestem takim zamulaczem. Dobra. Koniec marudzenia, zrzędzenia. Nie wiem jak, ale musze odnaleźć kim jestem. |
|
|
|
#1103 |
|
Rozeznanie
|
mój sylwester udał się znakomicie. Nie wiem po kiego grzyba stresowałam się zabawą wśród obcych ludzi. Towarzystwo okazało się sympatyczne, muzyka dobra, mieszkanie duże, żarcie smaczne, a alkohol pity w ilościach sporych, ale nie przesadnych
Szybko się wyluzowałam i przestałam stresować, duża w tym zasługa gospodyni imprezy, mojego kumpla i jego dobrego kolegi, którzy dbali o moje dobre samopoczucie ![]() Teraz jeszcze odpoczywam, bo wróciłam dziś koło 16 do domu... ale od jutra biorę sie ostro za teksty do referatu - muszę.
"cokolwiek wymyślę, okazuje się szczytem głupoty, cokolwiek uczynię, szczyty te przekracza"! robisz mi nieporządek w chaosie... 2012: książki: 11/52 filmy: 36/104 Edytowane przez wiedzma_com_pl Czas edycji: 2011-01-01 o 21:50 |
|
|
|
#1104 |
|
Zadomowienie
|
MAM POMYSŁ. Żeby dodać otuchy sercom naszym, napiszmy co nam się udało zrealizować w 2010 roku. Takie Podsumowanie SUKCESÓW
![]() co do mnie: -udało mi się pogodzić dwie szkoły i nie zrezygnować nawet z nienajgorszymi ocenami;p -dużo zmieniło się w moim wyglądzie na dobre, zaczęłam o siebie dbać -mam nowego kotka -doceniłam swoje życie -hmmmm co by tu jeszcze. To chyba wszystko |
|
|
|
#1105 | |||
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Cytat:
bawiłam się na sali z koleżankami, a potem dołączył Tż ![]() Cytat:
Cytat:
http://agnieszka-nowak.blogspot.com/...1_archive.html w jednym z jej postów jest napisane jak wygląda jej tydzień, wręcz wydaje się nieprawdopodobne, że godzi tyle rzeczy A jednak da się![]() Motywacji sobie i wam życzę w tym roku
|
|||
|
|
|
#1106 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) to bardzo mile spedzony czas w ruchu ![]() ja chyba tez zacznę biegać ![]() Cytat:
-ja również zmieniłąm swój wizerunek -charakter na lepszy i korzystniejszy dla mnie -mam pieska -rozpoczęłam nowy etap w życiu -ogólnie jestem zadowolona ze zmian jakie nastąpiły we mnie - ale nie jestem narcyzem
|
|
|
#1107 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale Sylwester nie Sylwester noc jak każda inna, nie ma co przeżywać ![]() Trzeba to sobie tak tłumaczyć ![]() Cytat:
Ale dzisiaj wróciłam od domu o 7 rano , spałam o dziwio tylko do 11 , a wstałam rześka i wypoczęta aczkolwiek i tak nic konkretnego dzisiaj również nie zrobiłam Cytat:
Do mnie w ogóle nie dociera, że już mamy 2011 ![]() Cytat:
Ale dziwne, że przez całą imprezę byłaś spięta, bo jednak alkohol(nawet w niewielkich ilościach) ośmiela i przełamuje lody. Jeszcze na pewno nie jedna i nie lepsza impreza Cię czeka, więc główka do góry
|
||||
|
|
|
#1108 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
Ale dostałam spida
|
|
|
#1109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- napisałam połowę pracy magisterskiej - pojechałam do Indii - po prawie 2 latach bycia samą przełamałam zastój w stosunkach damsko-męskich w ciągu tego roku poznałam więcej facetów niż przez całe życie. Fakt że tylko z jednym byłam w związku i to dość krótkim, ale w końcu coś się zaczęło dziać - stałam się bardziej pewna siebie
|
|
#1110 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Chyba też będę musiała sobie zrobić takie podsumowanie zeszłego roku.
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.

Jak dobrze, że nie muszę wyłazić z domu...

- same poważne i dołujące tematy. Tak więc impreza pierwsza klasa