|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
Cytat:
?ja tez lubie maly biust mialam zawsze A tak jak Ty- jak przytylam urosl mi do C, ale ja w 'najwiekszym' okresie wazylam 15kg wiecej teraz zostalo mi tak mniej wiecej 9 do zrzucenia a pozniej zobaczymy...
|
|
|
#1082 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jak przytyłam miałam D, a ważyłam 7kg więcej, teraz już mi się unormował i nie chudnie całe szczęscie
Mały biust jest super przy ćwiczeniach!!!Właśnie, co ćwiczycie w domku na nóżki? abs?
|
#1083 |
|
Miss Pudernica
|
A potem będzie leciec na łeb na szyję , aż do 50 kg
![]() Robię 8 minte legd, bunce i może zacznę arms, ale to jak moja kondycja się trochę poprawi, bo na razie ledwo daję radę te ćwiczenia zrobić na raz A jak nie to robię brzuszki zwykłe i skrętne, nożyce, trochę rozciągania, różne wymachy i skłony. U mnie to nie jest długo, 15 minut do 20 to wszystko, bo się szybko nudzę
|
#1084 | |
|
Zakorzenienie
|
hehe moze byc i 50
tylko, ze w tedy przy moim 172 moge wygladac znowu jak kostucha!![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Cytat:
najgorszy brzusio:/
|
|
|
#1085 |
|
Rozeznanie
|
Cześc śnieżynki
Wiecie jestem mega ciekawa co mój TŻ szykuje mi na gwiazdkę Ten wredot nic mi nie chce zdradzic Ajjjj a mnie dobiega właśnie z kuchni zapach makowca i w ogóle takie pysznści ryby po grecku, kurcze pieczone, sałatka, bigosik ... mama szykuje jakąś impreze na wieczór
|
#1086 |
|
Zakorzenienie
|
Sześć dziewszyny!
Gratuluje wszystkim spadków, ja mam zamiar utrzymać moje 62 do sylwestra i o niczym innym nie marzę ![]() Jeeeeest weekend! ![]() Poszłabym piec ciasteczka ale wtedy wszystkie zjem |
|
|
|
#1087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam miseczkę C, hehe :P I Bogu dziękuję, że są jędrne! Bo czasem jak się tak przyjrzeć, to dziewczyny w moim wieku mają niezłe zwisy. Ja tam lubię swój biust i w sumie nie chciałabym mieć mniejszego (ale to nieuniknione przy odchudzaniu), bo mam ogólnie kobiecą sylwetkę, tj. talię, biodra i krągłe piersi. Chłopakowi się podoba ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1089 |
|
Zakorzenienie
|
Mi urosły z B do C (chociaż to zależy jeszcze od obwodu), kiedy zaczęłam używać tabletek antykoncepcyjnych. Uwielbiam takie większe i w sumie z tego powodu odchudzanie ani trochę mi się nie podoba
|
|
|
|
#1090 |
|
Zakorzenienie
|
Laski wynocha na wątek o prawidłowym dobieraniu stanika!!!
Nie ma A B czy C. Rozmiar to nie tylko miska. Ja wysprzątałam pokój, powiesiłam świąteczne ozdoby i od razu bardziej się nastroiłam Wczoraj szalałam z tż po galeriach, ale w końcu spotkaliśmy Mikołaja Uwielbiam prezenty
|
|
|
|
#1091 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wzrost z B do C w poście miał oznaczać różnicę
|
|
|
|
|
#1092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to samo mialam napisac! ale sie rozpisalyscie no wreszcie! ja wlasnie wrocilam z zakupów świątecznych z mamą, 15kg sledzi kupione dietowo spoko, na kolacje bedzie rybka
|
|
|
|
|
#1093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale fajnie masz z rozmiarem bo jest ogólnodostępny chociaż ja nie narzekam bo mam w mieście dwa porządne sklepy+dużo z Kostarami itp. więc jest w czym wybierać. Tylko $ dużo idzie :/Domyślam się,że śledz?:p |
|
|
|
|
#1094 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mam filmiki z youtuba na nozki
ale czasami mi sie nie chceeeeee ja wlasnie wrocilam ze swiatecznych zakupow i oto moj prezent pod choinke : wymarzona sukienka!! i kolejny powod do usmiechu - weszlam w 34 bez zadnego problemu na wadze 52, wiec jestem przeszczesliwa! dzis na obiad ryz z sosem smietanowo - ziolowym TZ zamiast perfumy wybral sobie koszule i spodnie pod choinke to byl bardzo udany dzien. a co do rozmiaru stanika - mialam caly czas A, po tabletkach mialam B. zdecydowanie wole jak mam malutkie. hehe i wyobrazcie sobie, ze w koncu spadl snieg angole juz ledwo funkcjonuja, haha wiecie,ze Oni nawet nie maja opon zimowych? haha debile, nie ma co!
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2010-12-18 o 18:40 |
|
|
|
#1095 |
|
Zakorzenienie
|
agnes! sam seks
wyglądasz świetnie jak robisz os śmietanowo ziołowy? Bo ja mam często ochotę a nie umiem
|
|
|
|
#1096 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1097 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.prostegotowanie.pl/sosy/s...o-ziolowy.html
![]() BS - oczywiscie daj jogurt naturalny, majonez light Ja nie daje kwasnej smiatany i tej pasty. podsmaz kurczaka na patelni, wlej pozniej sos chwile gotuj i polej ryz dziekuje TZ jest zachwycony
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2010-12-18 o 18:49 |
|
|
|
#1098 |
|
Przyczajenie
|
waga : 53 cel: 48 wzrost :161
|
|
#1099 |
|
Wtajemniczenie
|
witamy witamy
i zyczymy powodzenia. magda - masz jakies ciekawe menu? cwiczenia? opowiedz nam cos o sobie ![]() a co do zdjecia - wybaczcie za ryj, bo mam nie wyjsciowy i te cholerne dlugie wlosy :/
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2010-12-18 o 18:57 |
|
|
|
#1100 |
|
Zakorzenienie
|
Agnes, że niby jakie??? Długie?
![]() wczoraj z okazji moich urodzin wypiłam ponad 0,5l wódki
|
|
#1101 |
|
Wtajemniczenie
|
no, wiesz... na avatarze mam krotkie, i jakos sie ukladaja, a teraz jak dam troche zelu to stercza dziwnie i mnie wkurzaja, nie mozna ich ulozyc, bo sa za dlugie. wiem,ze to smiesznie brzmi
ale uwierz mi,ze sa naprawde nie do zniesienia.
|
#1102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam falowane, prawie do talii i tylko przy myciu jest full wypas roboty. A tak to wstaje, włosy przeczesze rękoma, wgniotę trochę odżywki i w drogę
|
|
|
|
|
#1103 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj jadłam uszka
Ale co tam- raz można.
|
|
|
|
#1104 | |
|
Zakorzenienie
|
a zaskoczę Cie :P brzuszki tuńczyka :P ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Cytat:
rozmiar 34, o matko, i Ty sie jeszcze odchudzasz :P jaki lachon w tej kiecce a sama kiecka też świetna ![]() ja narazie chciałabym wejść w 40 :P no ale ja jestem wysoka (182), więc to tez inaczej wygląda przy 34 to chyba bym byla jak przecinek ;p 14 stycznia mam połowinki więc chętnie bym na tę okazję wskoczyła w kiecke w mniejszym rozmiarze :d Edytowane przez 69love69 Czas edycji: 2010-12-18 o 19:58 |
|
|
|
|
#1105 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś, ślicznie wyglądasz w tej sukience! Ogólnie zgrabna z Ciebie kobitka
I masz rację- moja mama też ma krótką fryzurę, to o nią trzeba dbać bardziej, niż o długą- bo tylko trochę podrośnie, to już się źle układa ![]() Ciekawe co mi chłopak pod choinkę kupił Jeju, jak się cieszę, jestem taka stęskniona. Prawie 40 dni się nie widzieliśmy- normalnie wiem co Jezus czuł na pustyni poszcząc W środę nie idę do szkoły, będzie oooOooo..
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2010-12-18 o 20:50 |
|
|
|
#1106 | ||
|
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wszystkiego najlepszego |
||
|
|
|
#1107 |
|
Zakorzenienie
|
Raz się żyje, a schudnąć można X razy !!!^^
dzisiaj już zawaliłam diete, wepchałam w siebie 3 buły z żółtym serem i keczupem bleee ale miałam taka ochote, ze grzechem by było sie wszamac
|
#1108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak Ty wyglądasz pięknie!! Nie odchudzaj się! Naprawdę nie wiem z czego byś mogła schudnąć . Moim zdaniem figurka idealna i ładna z Ciebie kobitka . Chociaż fakt, lepiej Ci było z krótszymi włoskami, ale pewnie niedługo znowu ścinasz, co? Co do tej ciszy na wątku ... Ja się nie odzywam bo jednego dnia się odchudzam, drugiego nie, potem znowu dzień odchudzania i dzień 'nadrabiania', tragedia!
|
|
#1109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzwonię do niego, on coś szama: "Co jesz?" "Bułkę z keczupem" Ja dzisiaj trochę nagrzeszyłam, ale jutro wracam do diety, bo widzę efekty i nie chcę zaprzepaścić W ogóle trochę ograniczę jedzonko do świąt, może mi się trochę żołądek skurczy i coś schudnę, to nie będę jeść dużo w święta |
|
|
|
|
#1110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale mam silne postanowienie "od jutra..."
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.

i to rano, a wieczorem nie jadam aż tak dużo.
?
mialam zawsze A tak jak Ty- jak przytylam urosl mi do C, ale ja w 'najwiekszym' okresie wazylam 15kg wiecej
teraz zostalo mi tak mniej wiecej 9 do zrzucenia
Ajjjj a mnie dobiega właśnie z kuchni zapach makowca

. Moim zdaniem figurka idealna i ładna z Ciebie kobitka
W ogóle trochę ograniczę jedzonko do świąt, może mi się trochę żołądek skurczy i coś schudnę, to nie będę jeść dużo w święta