Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM! - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-16, 13:24   #1051
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!

hej dziewczynki
u mnie dzisiaj zdrowo : na sniadanie zjadlam gartkę płatków fitness z mlekiem + kanapka z serem i sałatą. przed chwilą dostałam czekoladki od mojej właścicielki domu, od której wynajmuje pokój i zjadłam dwie kosteczki. trochę magnezu zawsze się przyda!
nie wiem jakim cudem, ale dzisiaj na wadze zobaczyłam 52,3! strasznie się z tego powodu cieszę!
już tak blisko celu!
a co do świąt - dzisiaj mam wolne, więc mam chwile czasu żeby poprzeglądać jakieś ciekawe, nisko tłuszczowe przepisy. na pewno będę robić piernika i pierniczki w kształcie serca TŻ się uparł i koniec
a moja opcja na święta - zjeść wszystko, ale oczywiście po trochu. nie mogłabym rzucić się na jedzenie, bo chyba do końca przyszłego roku męczyłyby mnie wyrzuty sumienia haha ... nie no żartuje oczywiście. To będą święta na spokojnie
dalej nie wiem co chcę dostać pod choinkę.. TŻ mnie o to męczy a ja ciągle mówie : nie wiem.
ahh no i oczywiście czekam do 5 stycznia, bo wtedy mam dostać kolejną @! ajjj dlaczego ten czas tak powoli leci
a na 8 stycznia jestem umówiona do fryzjera. muszę ściąć te moje kłaki, bo się nie chcą układać.
a Ania dalej mi nie powiedziała gdzie mieszka? jak chcesz to pisz na pw

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 14:12   #1052
69love69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
hej dziewczynki
u mnie dzisiaj zdrowo : na sniadanie zjadlam gartkę płatków fitness z mlekiem + kanapka z serem i sałatą. przed chwilą dostałam czekoladki od mojej właścicielki domu, od której wynajmuje pokój i zjadłam dwie kosteczki. trochę magnezu zawsze się przyda!
nie wiem jakim cudem, ale dzisiaj na wadze zobaczyłam 52,3! strasznie się z tego powodu cieszę!
już tak blisko celu!
a co do świąt - dzisiaj mam wolne, więc mam chwile czasu żeby poprzeglądać jakieś ciekawe, nisko tłuszczowe przepisy. na pewno będę robić piernika i pierniczki w kształcie serca TŻ się uparł i koniec
a moja opcja na święta - zjeść wszystko, ale oczywiście po trochu. nie mogłabym rzucić się na jedzenie, bo chyba do końca przyszłego roku męczyłyby mnie wyrzuty sumienia haha ... nie no żartuje oczywiście. To będą święta na spokojnie
dalej nie wiem co chcę dostać pod choinkę.. TŻ mnie o to męczy a ja ciągle mówie : nie wiem.
ahh no i oczywiście czekam do 5 stycznia, bo wtedy mam dostać kolejną @! ajjj dlaczego ten czas tak powoli leci
a na 8 stycznia jestem umówiona do fryzjera. muszę ściąć te moje kłaki, bo się nie chcą układać.
a Ania dalej mi nie powiedziała gdzie mieszka? jak chcesz to pisz na pw

gratuluje spadku ja widzę, po ciuchach, że waga leci w dół, spodnie, które były za ciasne teraz się robią powoli za luźne, i bluzki już się tak nie opinają na tłuszczu na biodrach ;P
69love69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 15:06   #1053
agniesikk
Zakorzenienie

Gratuluję dziewczyny, powoli do sukcesu
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 17:13   #1054
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
Hej laseczki!
Dieta idzie mi kiepsko ;/w ciągu dnia jem bardzo, bardzo mało, a po powrocie do domu wciągam wszystko jak odkurzacz. Dzisiaj przyjeżdża po mnie TŻ, więc będzie koniec celibatu i może uda mi się opanować apetyt?

Psyhe! Kochana Ja pamiętałam! ale nie miałam jak napisać Ci pięknych życzeń Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń MIŁOŚCI!

Love, praktyki nie zając! :P to erasmus? ciężko jest się wkręcić ;/

Agnes, faktycznie straszna wiadomość dobrze, że mogłaś być przy TŻ , żeby go wspierać.

Zoooska,oj...doskonale ;]wręcz za dobrze! Cię rozumiem. Mój też tak czasami ma, ten beznadziejny dystans mu się włącza, potrzeba bycia nieograniczonym, nieprzytłoczonym- bla, bla, bla. oni tak mają ;] są jak sprężyny. Najpierw zbliżają się do nas na maxa, a później fiuuuuuuu ! i znowu są daleeeko, daleko. Polecam Ci książkę "mężczyźni są z marsa,a kobiety z wenus". Czytałaś? Pomaga ich zrozumieć
Wiem, że musisz czuć się potwornie, ale nie załamuj się, bo jestem pewna,że za chwilę będzie ok. Ty będziesz zdezorientowana, że mu nagle przeszło, a on - zdziwiony, że Ty się nie cieszysz tą nagłą metamorfozą;] echh facety :P

Love. z tymi świętami jest ciężko ;p ja też mam w planach nie przejmować się założeniami diety,ale jak to wyjdzie w praktyce, to się dopiero okaże
mamy takl od 1,5roku od 2 jestesmy razem, zarzeka sie,ze mnie kocha, zalezy mu na mnie itd, nie widze tego, jutro idziemy albo zakonczyc to wszystko,albo wszystko stanie na głowie i bedzie poprawa

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

Waga mi spadła do 58kg zobaczymy ile sie utrzyma, czy to przez stres czy odzywianie.

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 17:26   #1055
pumma86
Raczkowanie

Witam wszystkie zmobilizowane kobietki!! Od jutra zamierzam zawalczyć z moją wagową porażką - waga 63, wzrost, 178, mój cel - 58....przeraża mnie ta różnica...no ale nie jestem sama jak widzę! Będzie ciężko wiem to już dzisiaj dlatego licze na Wasze wsparcie i również 3 mam kciuki za Was!!
pumma86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 18:21   #1056
69love69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pumma86 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie zmobilizowane kobietki!! Od jutra zamierzam zawalczyć z moją wagową porażką - waga 63, wzrost, 178, mój cel - 58....przeraża mnie ta różnica...no ale nie jestem sama jak widzę! Będzie ciężko wiem to już dzisiaj dlatego licze na Wasze wsparcie i również 3 mam kciuki za Was!!

jak dla mnie to teraz masz odpowiednią wagę, ja jestem 4cm wyższa od Ciebie i chce zbić tak do ok 65kg, więc nie wiem z czego Ty chcesz zrzucać :P
Stary 2010-12-16, 18:25   #1057
agniesikk
Zakorzenienie

Każdy ma inną budowę ciała
Stary 2010-12-16, 19:23   #1058
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
heeeej

czasu nie mam nic a nic z TZ chyba sie znow zakochujemy. Dietowo dobrze-dzis wleciała jagodzianka. A tak to dziś ubrałam spodnie które byly mega ciasne. Weszłam w nie na luzie i to po praniu Po @ waze sie i mierze jestem ciekawa!

Cindy, ja po rozstaniu z TZ przerabialam to -kazdy facet kopal mnie w dupe. Nikt w zyciu mnie nie zostawil, zawsze bylam dobrze traktowana i nagle pach! Mimo iż mowilam ze nie szukam faceta, dobrze mi, chce byc singielka, sama,niezlezna, szukalam kogos kto zapcha te cholerna pustke. W ciągu 6 miesięcy, 4 razy porządnie oberwałam. Jeden - wrocil do bylej. Drugi po prostu sie zabawił. Trzeci nie chciał się wiązać. Czwarty, kochał inna. Oznajmił mi to za późno. Ja myslałam że umrę, plakałam tak mocno, że zanosiłam się z płaczu. I to bolo po kilku tygodniach znajomosci, zdazylam sie zakochać. Wtedy byla nadwrazliwa. Lgnelam jak zagubiony psiak

To ze umawiasz sie z kims i nagle nie odzywa sie, normalka. To po prostu trzeba olac. Boli Cie to wszytsko, bo za bardzo chcesz kogos po prostu miec choc pewnie przyznasz ze nie chcesz potem wyluzowałam i pach-jeden po drugim. I tak oto skrzywdzilam kogos"niechcaco". Kwestia podejscia, nastawienia.

Czesto wychodzisz z domu? ja kazdego faceta, poznawalam na imprezie. U znajomych, w klubie. Siedzac w domu nie zmienisz nic. Takze glowa do gory A dodam jeszcze, że dwójka z tych co mnie olali,baaardzo tego żaluje. Jeden do dziś chce ze mną być. Także wiesz. Glowa do góry, nie zabiegaj, nie myśl. Ciesz się życiem. Polecam książke DLACZEGO MĘŻCZYŹNI KOCHAJĄ ZOŁZY. Aż mi wstyd za siebie... ze tak o kogos zabiegałam
dokładnie, życie jest za krótkie by je marnować na bycie nieszczęśliwym!
Jesteś kochana, że tak napisałaś. Dokładnie wiesz o co mi chodzi i co czuję. Ja chcę ich olać, wziąć to na luz, ale nie takie łatwe to jest. Będę się starać, ale ta pustka... sama wiesz o co mi chodzi bejb Muszę dać radę i cieszyć się z tego, że jestem sama.

Ja mam bańki chińskie, to szczypie i nie przyjemne w użyciu jest heh

agnesuk- jakie słodkie, że on się tak zaangażował

ania- ale fajnie, że CI dał perfumy właściwie bez okazji, żeby poprawić Ci humor

psyhe- najlepszego

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 19:46   #1059
agnesuk
Wtajemniczenie

dziewczynki... mam pytanko : zauwazylam dziwny kolor sluzu.. jest ciemno brazowy, a czasem wyglada jakbym miala @.
moze mi ktoras pomoc? bo ja juz nie wiem co robic i co myslec?
dziekuje

Stary 2010-12-16, 20:32   #1060
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

co do świąt to ja się nie odchudzam hehe ;P z resztą teraz tez sie nie odchudzam. W śr mam urodziny, w sob będę robila impreze dla qmpeli, w niedziele jak nie bd kaca piwko z kolega, w pon wigilia z pracy, sroda urki, pt wigilia, sob niedz swieta. Pozniej tydz moze sie ogranicze a na sylwka dni jade do Zakopca z ekipa 15 osobowa (kolega mnie zaprosil) a pozniej na narty na 2dni takze dzieje sie. Od stycznia dieta, dieta DIETA! juz bez sciemy, z cwiczeniami... ciagle sie zastanawiam aeorbik, basen, silka co wybrac? moge 2 z wymienionych bo kasy nie starczy na 3 hmmm

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 22:10   #1061
69love69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
co do świąt to ja się nie odchudzam hehe ;P z resztą teraz tez sie nie odchudzam. W śr mam urodziny, w sob będę robila impreze dla qmpeli, w niedziele jak nie bd kaca piwko z kolega, w pon wigilia z pracy, sroda urki, pt wigilia, sob niedz swieta. Pozniej tydz moze sie ogranicze a na sylwka dni jade do Zakopca z ekipa 15 osobowa (kolega mnie zaprosil) a pozniej na narty na 2dni takze dzieje sie. Od stycznia dieta, dieta DIETA! juz bez sciemy, z cwiczeniami... ciagle sie zastanawiam aeorbik, basen, silka co wybrac? moge 2 z wymienionych bo kasy nie starczy na 3 hmmm

zazdroszcze planów na sylwka, ja jestem w czarnej dupie , żadnych opcji

a co do ćwiczeń ja bym wybrała siłke i aerobik ;d ale u mnie w miescie jest kilka duzych klubów, w ktorych na 1 karnecie mozesz wchodzic i na to i na to wiec moze da się na wszystko :d albo chociaz czasem skoczyc na basen
Stary 2010-12-17, 07:23   #1062
psyhe666
Zakorzenienie

Hej

Dziekuje za zyczenia

Waga 46,7
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-17, 08:30   #1063
69love69
Zakorzenienie

gratuluje psyhe

a ja wczoraj miałam taką mega niespodzianke, okazało się, że nie doczytałam do końca listy osob na praktyki i wyszło na to, że jednak się dostałam!!! jeszcze tylko rejestracja na stronie firmy, mam nadzieje, ze wszystko pojdzie dobrze i w wakacje jadę
Stary 2010-12-17, 10:30   #1064
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczynki... mam pytanko : zauwazylam dziwny kolor sluzu.. jest ciemno brazowy, a czasem wyglada jakbym miala @.
dziekuje
heh nie wiem...ja tak przed @ mam w sumie...tak to nie wiec jezeli nie jestes przed @ to moze idz do lekarza sie dowiedz??

u mnie niezle z dieta ale tylko dlatego, ze nie mam czasu jesc
dimiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-17, 10:47   #1065
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Zależy jaką masz figurę, z czego chcesz schudnąć. Jakieś miejsce Cię denerwuje czy co? Bo nie da się schudnąć tylko z ud...z cycków Ci poleci

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Cytat:
dziekuje
To jest normalne i wcale nie musi znaczyć że jesteś w ciąży
Może to być skutek nieprzyjęcia tabletki anty

Stary 2010-12-17, 11:21   #1066
adusia1554
Rozeznanie

Agnes jeżeli juz nie brałaś tabletek po tym jak zapomnailas tamtej to byc moze orgnizm sie przestawia na brak hormonow stad te krwawienia.

Pumma ja tez uwazam ze przesadzasz ok moze byc tak ze nie podobaja ci sie np uda ale to tylko ukierunkowanymi cwiczeniami na dana partie ciala da sie poprawic a nie dieta a w ogole to wyobrazam sobie ciebie jak wieszaka no ale coz taka moda ze kazdy ma byc chudy jak hamulec od karuzeli masakra. A najlepsze jest to ze faceta to sie w ogole nie podoba
adusia1554 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-17, 12:32   #1067
aante_e
Miss Pudernica

Witam
Zaraz lecę robić 8 minute buns i legs, ostatnio takie miałam zakwasy na tyłku, że ledwo dawałam radę wysiedzieć na ćwiczeniach Ale może jakieś efekty będą.

Dzisiaj idę na koncert rockowy z TŻtem i mam się ubrać na czarno, a ja nie znoszę tego koloru, mam tylko czarne rurki i eleganckie rzeczy w tym kolorze Muszę wymyśleć jakąś wersję pośrednią np. granatowa bluzka. Będzie ciemno, więc może nie zobaczy różnicy
Stary 2010-12-17, 14:44   #1068
69love69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Witam
Zaraz lecę robić 8 minute buns i legs, ostatnio takie miałam zakwasy na tyłku, że ledwo dawałam radę wysiedzieć na ćwiczeniach Ale może jakieś efekty będą.

Dzisiaj idę na koncert rockowy z TŻtem i mam się ubrać na czarno, a ja nie znoszę tego koloru, mam tylko czarne rurki i eleganckie rzeczy w tym kolorze Muszę wymyśleć jakąś wersję pośrednią np. granatowa bluzka. Będzie ciemno, więc może nie zobaczy różnicy

a czemu musisz ubrać się na czarno?? przeciez niekoniecznie trzeba pokazywac strojem jakiej muzyki się słucha ;P tak samo idąc na koncert hip-hopowy nie trzeba wcale ubierać wielkiej bluzy i spodni z krokiem w kolanach :P
Stary 2010-12-17, 14:45   #1069
zooska
Zakorzenienie

Powodzenia w dobieraniu stroju, faceci to daltonisci, a przy ciemnym pomieszczeniu...spokojnie nie zauważy, że masz fioletową bluzkę

Ja idę dzisiaj na godz na cellu stop na fitness, ała już czuję ból w nogach

Stary 2010-12-17, 15:44   #1070
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
mamy takl od 1,5roku od 2 jestesmy razem, zarzeka sie,ze mnie kocha, zalezy mu na mnie itd, nie widze tego, jutro idziemy albo zakonczyc to wszystko,albo wszystko stanie na głowie i bedzie poprawa
Yyy że ile? Paranoja. Przecież to okres motylków, latania za sobą, umierania z tęsknoty każdego dnia. A On po pół roku poczuł potrzebę odsuwania się? Życzę Ci jak najlepiej ale po kilku miesiącach zakochania przychodzi miłość i dojrzałe uczucie albo nie. Dla mnie takiego uczucia nie ma w kimś kto ma takie podejście. Może to i dobre, ale jeśli dwie osoby mają taki sam punkt widzenia. A nie jednej jest dobrze,a druga czuje się krzywdzona.
Tylko nie zwolnij sobie przemiany materii przez takie jedzenie, pilnuj regularnych posiłków i jedz chociaż malutkie porcje
Cytat:
Ja tu porażki nie dostrzegam :P

Cytat:
dziekuje
Masz zwykłe plamienia z powodu zapomnianej tabletki. Przestudiuj całą ulotkę to nie będziesz dygała Powinnaś wziąć tamta zapomnianą tabletkę pomimo tego,że minęło 12h. Bo z hormonami nie ma żartów. U mnie głupi antybiotyk przesunął okres o tydzień, w dodatku @ trwała prawie 2 tygodnie.
Cytat:
Napisane przez 69love69 Pokaż wiadomość
a ja wczoraj miałam taką mega niespodzianke, okazało się, że nie doczytałam do końca listy osob na praktyki i wyszło na to, że jednak się dostałam!!! jeszcze tylko rejestracja na stronie firmy, mam nadzieje, ze wszystko pojdzie dobrze i w wakacje jadę
Super Ale jak mozna nie zauwazyc siebie na liście, ja to bym ją chyba 10 razy wzdłuż i wszerz przeczytała
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-17, 17:30   #1071
69love69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Super Ale jak mozna nie zauwazyc siebie na liście, ja to bym ją chyba 10 razy wzdłuż i wszerz przeczytała

też się nad tym zastanawiam :P
Stary 2010-12-17, 20:23   #1072
agnesuk
Wtajemniczenie

dziekuje dziewczynki za wszystko
robie 3 miesieczna przerwe od tabletek,wiec pewnie stad te plamienia. ale wszystko bedzie dobrze
u mnie dzisiaj niegrzecznie troche : na sniadanie jogurt bez tluszczu + dwa suchary i herbata.
na obiad zjadlam garstke frytek z jajkiem, pozniej zjadlam kilka kulek czkoladowych... wypilam szklanke coli dietetycznej i na kolacje juz nic nie jadlam, bo za duzo dzis kalorii. :/
w ogole mam takie wahania nastroju... wczoraj chcialo mi sie plakac, za chwile smiac, plakac... wkurzalam sie co sekunde o byle co... esh te HORMONY :/ ajjjj

jutro bede trzymac sie grzecznie

Stary 2010-12-18, 10:13   #1073
69love69
Zakorzenienie

Dziewczyny, gdzie Wy się podziewacie?Rzucilyscie wszystkie diete czy co :P ostatnio 3 posty dziennie to szał już :P
Stary 2010-12-18, 11:36   #1074
agnesuk
Wtajemniczenie

Mnie tez to strasznie dziwi
malo sie tu dzieje, oj maaaalo
dziewczyny pewnie zabiegane przed swietami? pieka, sprzataja, kupuja prezenty

ja zaraz sniadanko : 2 kanapki z jajkiem, salata, szynka, pomidorem i ogorkiem zdrowy mix robie.o!

Stary 2010-12-18, 12:38   #1075
dimiti
Zakorzenienie

ja jestem troche podlamana bo caly tydzien praktycznie malo jadlam bo nie bylo kiedy a na wadze od wtorku tylko -0,2kg:/ i nie wiem czy to ta waga taka kijowa czy co...mam jeszcze jedna, ale mama ja przykryla sloikami i nie chce jej gmerac
Stary 2010-12-18, 12:47   #1076
69love69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dimiti Pokaż wiadomość
ja jestem troche podlamana bo caly tydzien praktycznie malo jadlam bo nie bylo kiedy a na wadze od wtorku tylko -0,2kg:/ i nie wiem czy to ta waga taka kijowa czy co...mam jeszcze jedna, ale mama ja przykryla sloikami i nie chce jej gmerac

no pewnie Ci sie zwolinil metabolizm, jak się je za mało to też niedobrze, bo wtedy organizm co zjesz to sobie zostawia na chude czasy. no ale wiem jak to jest, tez czasem mam takie dni ze nie ma kiedy zjeść cos porządnego

a ja mam dzisiaj dzień sprzątaniowy :P i jeszcze chce ubrac choinke, tylko najpierw trzeba ja znalezc, nikt nie wie gdzie jest jeszcze sie okaze, ze poszla do smieci
Stary 2010-12-18, 13:12   #1077
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
no pewnie Ci sie zwolinil metabolizm, jak się je za mało to też niedobrze, bo wtedy organizm co zjesz to sobie zostawia na chude czasy. no ale wiem jak to jest, tez czasem mam takie dni ze nie ma kiedy zjeść cos porządnego

a ja mam dzisiaj dzień sprzątaniowy :P i jeszcze chce ubrac choinke, tylko najpierw trzeba ja znalezc, nikt nie wie gdzie jest jeszcze sie okaze, ze poszla do smieci
ehm no moze...mniej wiecej tydzien mialam taki, ze chodzilam niewyspana bo trzeba bylo sie uczyc, jesc nie bylo kiedy bo tez brakowalo czasu i wogole...
za to wydaje mi sie, ze mi moje piersi zmalaly!

hehe no w sumie racja- pora na choinki juz!
sprzataniem nie strasz dzisiaj jeszcze kolezanka do mnie przychodzi na noc- wiec chyba poczatkiem tygodnia bede latala ze scierka!

Edytowane przez dimiti
Czas edycji: 2010-12-18 o 13:13
Stary 2010-12-18, 14:09   #1078
zooska
Zakorzenienie

U mnie ładnie i zdrowo Nawet coraz mniej słodyczy jem, ostatnio czuję się taka pełna.
Dzisiaj na śniadanko bułka z serem i warzywami, do tego jogurt truskawkowy, kawa z mlekiem bez cukru. Drugie śniadanie banan i 3 mandarynki

Ale mam zakwasy w tyłku po wczorajszym xD

Stary 2010-12-18, 14:21   #1079
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie dzisiaj niegrzecznie troche : na sniadanie jogurt bez tluszczu + dwa suchary i herbata.
na obiad zjadlam garstke frytek z jajkiem, pozniej zjadlam kilka kulek czkoladowych... wypilam szklanke coli dietetycznej i na kolacje juz nic nie jadlam, bo za duzo dzis kalorii. :/
w ogole mam takie wahania nastroju... wczoraj chcialo mi sie plakac, za chwile smiac, plakac... wkurzalam sie co sekunde o byle co... esh te HORMONY :/ ajjjj

jutro bede trzymac sie grzecznie
Za dużo kalorii? To może 1000 było.

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2010-12-18 o 14:22
Stary 2010-12-18, 14:29   #1080
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
a czemu musisz ubrać się na czarno?? przeciez niekoniecznie trzeba pokazywac strojem jakiej muzyki się słucha ;P tak samo idąc na koncert hip-hopowy nie trzeba wcale ubierać wielkiej bluzy i spodni z krokiem w kolanach :P
Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Powodzenia w dobieraniu stroju, faceci to daltonisci, a przy ciemnym pomieszczeniu...spokojnie nie zauważy, że masz fioletową bluzkę
Na czarno dlatego, że żartowałam sobie że założę buty na obcasie i będę dreptać za nim w tłumie. Ale na szczęście założyłam zwykły t-shirt, jeansy i płaskie kozaki, stałam pod samą sceną i 2 godziny skakałam i tańczyłam, mam kilka siniaków co prawda, ale super było Nawet nie mam wyrzutów za wczorjszą kolację : frytki i gingers, bo na pewno wszystko wytrząsłam:p

Cytat:
dziewczyny pewnie zabiegane przed swietami? pieka, sprzataja, kupuja prezenty
Właśnie wróciłam z zakupów prezentowych, brakowało mi tylko prezentu dla TŻ. My robimy sobie Mikołajkowo-gwiazdkowo-imieninowy jeden prezent. Oboje mamy urodziny w jednym gwiazdkowym dniu
Kupiłam mu wodę Hoggar YR, pachnie trochę imbirowo do tego kubek, z takim napisem jak w załaczniku. No i czekolada Nussbeiser, jest miłośnikiem czekolady, może i dla mnie jakaś kosteczka się uchowa, bo jestem słodyczowo wyposzczona

Cytat:
Oj ja też tak mam, że waga stoi i stoi. Teraz co prawda spadła na 58 kg, ale potrafi być nie wiadomo skąd 60 i to rano, a wieczorem nie jadam aż tak dużo.

Cytat:
za to wydaje mi sie, ze mi moje piersi zmalaly!
Ja mam wszystkie staniki w miseczkach za duże i to nie trochę za duże, ale nie mam co w nie włożyć Zawsze nosiłam miseczkę A, jak przytyłam to B, a teraz chyba znowu powrót do dawnego rozmiaru. Co mnie akurat cieszy, bo lubię mały biust.

Zaraz lecę robić obiad. Dzisiaj będzie sos pieczarkowy ze zrazami, kluseczki śląskie i gotowana marchewka. Wieczorem pewnie grzaniec, zrobiłam dzisiaj zapas przyprawy kamisa, świetna jest
I chyba w końcu nie minie mnie wizyta u ginegologa. Znowu nie ma już okresu 5 tygodni. W ciąży raczej nie mogłabym być, ale zrobiłam na wszelki wypadek dziś test i negatywny. Nigdy nie miałam regularnych miesiączek, ale od kilku miesięcy czasami mam co 2-3 tygodnie, a czasami i 6 nie mam.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 240_03-big.jpg (45,2 KB, 8 załadowań)

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości