|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
hej dziewczynki
u mnie dzisiaj zdrowo : na sniadanie zjadlam gartkę płatków fitness z mlekiem + kanapka z serem i sałatą. przed chwilą dostałam czekoladki od mojej właścicielki domu, od której wynajmuje pokój i zjadłam dwie kosteczki. trochę magnezu zawsze się przyda! nie wiem jakim cudem, ale dzisiaj na wadze zobaczyłam 52,3! strasznie się z tego powodu cieszę! już tak blisko celu! a co do świąt - dzisiaj mam wolne, więc mam chwile czasu żeby poprzeglądać jakieś ciekawe, nisko tłuszczowe przepisy. na pewno będę robić piernika i pierniczki w kształcie serca TŻ się uparł i koniec a moja opcja na święta - zjeść wszystko, ale oczywiście po trochu. nie mogłabym rzucić się na jedzenie, bo chyba do końca przyszłego roku męczyłyby mnie wyrzuty sumienia haha ... nie no żartuje oczywiście. To będą święta na spokojnie dalej nie wiem co chcę dostać pod choinkę.. TŻ mnie o to męczy a ja ciągle mówie : nie wiem. ahh no i oczywiście czekam do 5 stycznia, bo wtedy mam dostać kolejną @! ajjj dlaczego ten czas tak powoli leci a na 8 stycznia jestem umówiona do fryzjera. muszę ściąć te moje kłaki, bo się nie chcą układać. a Ania dalej mi nie powiedziała gdzie mieszka? jak chcesz to pisz na pw
|
#1052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluje spadku ja widzę, po ciuchach, że waga leci w dół, spodnie, które były za ciasne teraz się robią powoli za luźne, i bluzki już się tak nie opinają na tłuszczu na biodrach ;P
|
|
|
|
|
#1053 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję dziewczyny, powoli do sukcesu
|
|
|
|
#1054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Waga mi spadła do 58kg zobaczymy ile sie utrzyma, czy to przez stres czy odzywianie.
|
|
#1055 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie zmobilizowane kobietki!! Od jutra zamierzam zawalczyć z moją wagową porażką - waga 63, wzrost, 178, mój cel - 58....przeraża mnie ta różnica...no ale nie jestem sama jak widzę! Będzie ciężko wiem to już dzisiaj dlatego licze na Wasze wsparcie i również 3 mam kciuki za Was!!
|
|
|
|
#1056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak dla mnie to teraz masz odpowiednią wagę, ja jestem 4cm wyższa od Ciebie i chce zbić tak do ok 65kg, więc nie wiem z czego Ty chcesz zrzucać :P |
|
|
|
|
#1057 |
|
Zakorzenienie
|
Każdy ma inną budowę ciała
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę dać radę i cieszyć się z tego, że jestem sama.Ja mam bańki chińskie, to szczypie i nie przyjemne w użyciu jest heh agnesuk- jakie słodkie, że on się tak zaangażował ![]() ania- ale fajnie, że CI dał perfumy właściwie bez okazji, żeby poprawić Ci humor psyhe- najlepszego
|
|
#1059 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczynki... mam pytanko : zauwazylam dziwny kolor sluzu.. jest ciemno brazowy, a czasem wyglada jakbym miala @.
moze mi ktoras pomoc? bo ja juz nie wiem co robic i co myslec? dziekuje
|
#1060 |
|
Zakorzenienie
|
co do świąt to ja się nie odchudzam hehe ;P z resztą teraz tez sie nie odchudzam. W śr mam urodziny, w sob będę robila impreze dla qmpeli, w niedziele jak nie bd kaca piwko z kolega, w pon wigilia z pracy, sroda urki, pt wigilia, sob niedz swieta. Pozniej tydz moze sie ogranicze a na sylwka dni jade do Zakopca z ekipa 15 osobowa (kolega mnie zaprosil) a pozniej na narty na 2dni takze dzieje sie. Od stycznia dieta, dieta DIETA! juz bez sciemy, z cwiczeniami... ciagle sie zastanawiam aeorbik, basen, silka co wybrac? moge 2 z wymienionych bo kasy nie starczy na 3 hmmm
|
#1061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdroszcze planów na sylwka, ja jestem w czarnej dupie , żadnych opcji ![]() a co do ćwiczeń ja bym wybrała siłke i aerobik ;d ale u mnie w miescie jest kilka duzych klubów, w ktorych na 1 karnecie mozesz wchodzic i na to i na to wiec moze da się na wszystko :d albo chociaz czasem skoczyc na basen
|
|
|
|
|
#1062 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dziekuje za zyczenia ![]() ![]() Waga 46,7
|
|
#1063 |
|
Zakorzenienie
|
gratuluje psyhe
![]() a ja wczoraj miałam taką mega niespodzianke, okazało się, że nie doczytałam do końca listy osob na praktyki i wyszło na to, że jednak się dostałam!!! jeszcze tylko rejestracja na stronie firmy, mam nadzieje, ze wszystko pojdzie dobrze i w wakacje jadę |
|
|
|
#1064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie niezle z dieta ale tylko dlatego, ze nie mam czasu jesc
|
|
|
#1065 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
![]() Może to być skutek nieprzyjęcia tabletki anty
|
|
#1066 |
|
Rozeznanie
|
Agnes jeżeli juz nie brałaś tabletek po tym jak zapomnailas tamtej to byc moze orgnizm sie przestawia na brak hormonow stad te krwawienia.
Pumma ja tez uwazam ze przesadzasz ok moze byc tak ze nie podobaja ci sie np uda ale to tylko ukierunkowanymi cwiczeniami na dana partie ciala da sie poprawic a nie dieta a w ogole to wyobrazam sobie ciebie jak wieszaka no ale coz taka moda ze kazdy ma byc chudy jak hamulec od karuzeli masakra. A najlepsze jest to ze faceta to sie w ogole nie podoba |
|
|
|
#1067 |
|
Miss Pudernica
|
Witam
Zaraz lecę robić 8 minute buns i legs, ostatnio takie miałam zakwasy na tyłku, że ledwo dawałam radę wysiedzieć na ćwiczeniach Ale może jakieś efekty będą.Dzisiaj idę na koncert rockowy z TŻtem i mam się ubrać na czarno, a ja nie znoszę tego koloru, mam tylko czarne rurki i eleganckie rzeczy w tym kolorze
|
#1068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czemu musisz ubrać się na czarno?? przeciez niekoniecznie trzeba pokazywac strojem jakiej muzyki się słucha ;P tak samo idąc na koncert hip-hopowy nie trzeba wcale ubierać wielkiej bluzy i spodni z krokiem w kolanach :P |
|
|
|
|
#1069 |
|
Zakorzenienie
|
Powodzenia w dobieraniu stroju, faceci to daltonisci, a przy ciemnym pomieszczeniu...spokojnie nie zauważy, że masz fioletową bluzkę
![]() Ja idę dzisiaj na godz na cellu stop na fitness, ała już czuję ból w nogach
|
#1070 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko nie zwolnij sobie przemiany materii przez takie jedzenie, pilnuj regularnych posiłków i jedz chociaż malutkie porcje Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale jak mozna nie zauwazyc siebie na liście, ja to bym ją chyba 10 razy wzdłuż i wszerz przeczytała
|
||||
|
|
|
#1071 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1072 |
|
Wtajemniczenie
|
dziekuje dziewczynki za wszystko
robie 3 miesieczna przerwe od tabletek,wiec pewnie stad te plamienia. ale wszystko bedzie dobrze u mnie dzisiaj niegrzecznie troche : na sniadanie jogurt bez tluszczu + dwa suchary i herbata. na obiad zjadlam garstke frytek z jajkiem, pozniej zjadlam kilka kulek czkoladowych... wypilam szklanke coli dietetycznej i na kolacje juz nic nie jadlam, bo za duzo dzis kalorii. :/ w ogole mam takie wahania nastroju... wczoraj chcialo mi sie plakac, za chwile smiac, plakac... wkurzalam sie co sekunde o byle co... esh te HORMONY :/ ajjjj jutro bede trzymac sie grzecznie
|
#1073 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, gdzie Wy się podziewacie?Rzucilyscie wszystkie diete czy co :P ostatnio 3 posty dziennie to szał już :P
|
|
|
|
#1074 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie tez to strasznie dziwi
malo sie tu dzieje, oj maaaalo ![]() dziewczyny pewnie zabiegane przed swietami? pieka, sprzataja, kupuja prezenty ja zaraz sniadanko : 2 kanapki z jajkiem, salata, szynka, pomidorem i ogorkiem zdrowy mix robie.o!
|
#1075 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem troche podlamana bo caly tydzien praktycznie malo jadlam bo nie bylo kiedy a na wadze od wtorku tylko -0,2kg:/ i nie wiem czy to ta waga taka kijowa czy co...mam jeszcze jedna, ale mama ja przykryla sloikami i nie chce jej gmerac
|
|
#1076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no pewnie Ci sie zwolinil metabolizm, jak się je za mało to też niedobrze, bo wtedy organizm co zjesz to sobie zostawia na chude czasy. no ale wiem jak to jest, tez czasem mam takie dni ze nie ma kiedy zjeść cos porządnego a ja mam dzisiaj dzień sprzątaniowy :P i jeszcze chce ubrac choinke, tylko najpierw trzeba ja znalezc, nikt nie wie gdzie jest jeszcze sie okaze, ze poszla do smieci
|
|
|
|
|
#1077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za to wydaje mi sie, ze mi moje piersi zmalaly! ![]() hehe no w sumie racja- pora na choinki juz! ![]() ![]() sprzataniem nie strasz dzisiaj jeszcze kolezanka do mnie przychodzi na noc- wiec chyba poczatkiem tygodnia bede latala ze scierka!
Edytowane przez dimiti Czas edycji: 2010-12-18 o 13:13 |
|
|
|
|
#1078 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie ładnie i zdrowo
Nawet coraz mniej słodyczy jem, ostatnio czuję się taka pełna.Dzisiaj na śniadanko bułka z serem i warzywami, do tego jogurt truskawkowy, kawa z mlekiem bez cukru. Drugie śniadanie banan i 3 mandarynki ![]() Ale mam zakwasy w tyłku po wczorajszym xD
|
#1079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2010-12-18 o 14:22 |
|
|
|
|
#1080 | ||||
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
Cytat:
Nawet nie mam wyrzutów za wczorjszą kolację : frytki i gingers, bo na pewno wszystko wytrząsłam:pCytat:
![]() Kupiłam mu wodę Hoggar YR, pachnie trochę imbirowo ![]() Cytat:
i to rano, a wieczorem nie jadam aż tak dużo.Ja mam wszystkie staniki w miseczkach za duże i to nie trochę za duże, ale nie mam co w nie włożyć Zaraz lecę robić obiad. Dzisiaj będzie sos pieczarkowy ze zrazami, kluseczki śląskie i gotowana marchewka. Wieczorem pewnie grzaniec, zrobiłam dzisiaj zapas przyprawy kamisa, świetna jest ![]() I chyba w końcu nie minie mnie wizyta u ginegologa. Znowu nie ma już okresu 5 tygodni. W ciąży raczej nie mogłabym być, ale zrobiłam na wszelki wypadek dziś test i negatywny. Nigdy nie miałam regularnych miesiączek, ale od kilku miesięcy czasami mam co 2-3 tygodnie, a czasami i 6 nie mam.
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:01.

trochę magnezu zawsze się przyda!
... nie no żartuje oczywiście. To będą święta na spokojnie

dobrze, że mogłaś być przy TŻ , żeby go wspierać.

z TZ chyba sie znow zakochujemy. Dietowo dobrze-dzis wleciała jagodzianka. A tak to dziś ubrałam spodnie które byly mega ciasne. Weszłam w nie na luzie i to po praniu