Odchudzanie ciągle w toku, zabłyśniemy w nowym roku cz. III - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-12, 08:45   #1081
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dot.: Odchudzanie ciągle w toku, zabłyśniemy w nowym roku cz. III

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
To łap kawałek
Może mają odpowiedni mikroklimat na tej siłowni Wspomagający ćwiczenia np
Dzieki
JAkos na siłowni wogole lepiej mi sie cwiczy jak patrze jak niektorzy zasuwaja na biezni to az zazdroszcze im kondycji

Wogole kilku przystojniaków tam widziałam wczoraj

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 08:49   #1082
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Dzieki
JAkos na siłowni wogole lepiej mi sie cwiczy jak patrze jak niektorzy zasuwaja na biezni to az zazdroszcze im kondycji

Wogole kilku przystojniaków tam widziałam wczoraj
No no
Gdzie jak nie na siłowni można dorwać wysportowane ciacho
Był nawet kiedyś o tym odcinek "Rozmów w toku"

Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie.

arnama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 08:54   #1083
Junx
Raczkowanie

Cześć dziewczynki
Z żalem i wściekłością stwierdzam, że przez te święta zdziadowałam się Jadłam wszystko, ale w niewielkich ilościach, ale nie ćwiczyłam nic. Dziś się zmierzyłam i w brzuchu (pod pępkiem) z powrotem wróciło mi 5cm Jak to niewiele potrzeba żeby zniszczyć to na co się tak ciężko pracowało... Ale to motywuje mnie jeszcze bardziej do pracy!

Junx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 08:59   #1084
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
No no
Gdzie jak nie na siłowni można dorwać wysportowane ciacho
Był nawet kiedyś o tym odcinek "Rozmów w toku"
Ojjj mozna z tym, ze tam wcale nie wyglądam dobrze ale w sumie nikt dobrze chyba nie wygląda spocony itp

Cytat:
Napisane przez Junx Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
Z żalem i wściekłością stwierdzam, że przez te święta zdziadowałam się Jadłam wszystko, ale w niewielkich ilościach, ale nie ćwiczyłam nic. Dziś się zmierzyłam i w brzuchu (pod pępkiem) z powrotem wróciło mi 5cm Jak to niewiele potrzeba żeby zniszczyć to na co się tak ciężko pracowało... Ale to motywuje mnie jeszcze bardziej do pracy!
za swieta
Fajnie , ze jestes
napewno szybko uda Ci sie to zrzucic bedzie dobrze

Think happy - be happy

M

Stary 2012-04-12, 09:05   #1085
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Ojjj mozna z tym, ze tam wcale nie wyglądam dobrze ale w sumie nikt dobrze chyba nie wygląda spocony itp

za swieta
Fajnie , ze jestes
napewno szybko uda Ci sie to zrzucic bedzie dobrze
A ja tam wiem.... czy się nie wygląda atracyjnie
Wyobraź sobie pięknego, wyrzeźbionego, spoconego faceta
Albo piękna, zgrabna, wysportowana kobieta...
Czyż to nie wygląda sexy (pomijając zapach )

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Cytat:
Cześć dziewczynki
Oj to przykro....
Ale dasz radę!!!

Stary 2012-04-12, 09:32   #1086
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
A ja tam wiem.... czy się nie wygląda atracyjnie
Wyobraź sobie pięknego, wyrzeźbionego, spoconego faceta
Albo piękna, zgrabna, wysportowana kobieta...
Czyż to nie wygląda sexy (pomijając zapach )

w sumie racja
oj wyglada wygląda, wczoraj takiego faceta widziałam

mam ochote na KFC ale odpuszcze sobie kupie piers kurczaka i pomysł na chrupiące kąski wyjdzie +/- na to samo

Think happy - be happy

M

Edytowane przez aguniaaaaa041986
Czas edycji: 2012-04-12 o 09:51
Stary 2012-04-12, 10:09   #1087
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
w sumie racja

mam ochote na KFC ale odpuszcze sobie kupie piers kurczaka i pomysł na chrupiące kąski wyjdzie +/- na to samo
Noooo własnie

No zrób, domowe może mniej kaloryczne

Ja się właśnie uporałam z moim czarnym płaszczem- ofutrzonym przez Munisława Kiedy rolka, szczotka, a nawet golarka do ciuchów nie pomogły, zrobiłam mu depilację za pomocą grubej, samoprzylepnej taśmy prawie jak wosk Grunt że wygląda jak nowy

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-12, 10:27   #1088
PannaMigotkaa20
Zadomowienie

Arnama hahahahha sposób z taśmą całkiem całkiem Nie wpadłam jeszcze na takie działanie, ale próbowałam już golić bluzki i wychodziło miodzio .

PannaMigotkaa20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 10:35   #1089
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Noooo własnie

No zrób, domowe może mniej kaloryczne

Ja się właśnie uporałam z moim czarnym płaszczem- ofutrzonym przez Munisława Kiedy rolka, szczotka, a nawet golarka do ciuchów nie pomogły, zrobiłam mu depilację za pomocą grubej, samoprzylepnej taśmy prawie jak wosk Grunt że wygląda jak nowy
hehehe dobry pomysł ale smiesznie brzmi ta depilacja ciuchów

Think happy - be happy

M

Stary 2012-04-12, 10:36   #1090
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PannaMigotkaa20 Pokaż wiadomość
Arnama hahahahha sposób z taśmą całkiem całkiem Nie wpadłam jeszcze na takie działanie, ale próbowałam już golić bluzki i wychodziło miodzio .
No ja mam chyba jakąś do dupy golarkę

Stary 2012-04-12, 12:04   #1091
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
fajny facet na siłowni to jest to

Cytat:
ja zawsze tak 'golę' moje ciuchy wiem, ze zawsze zadziała. no i zaoszczędzam te 8 czy 10zł, które dałabym za rolkę.

Cytat:
Cześć dziewczynki
5cm... wcale tak dużo nie przybyło. tylko po kilkudniowym jedzeniu brzuch jest napompowany, napuchnięty... musi zejść to, a na pewno będzie mniej na plusie niż 5cm
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-12, 17:44   #1092
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
Mój rowerek po pół h jazdy tempem ok 19-20 km/h pokazuje 300 spalonych kcal. Z tego co szukałam w necie to taka wartość jest prawidłowa, wiadomo trza patrzyć na wagę itp, ale przede wszystkim jest to wyznaczane tempem, więc kto wie czy jak tak pędzisz to tyle nie leci
Przynajmniej około

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Minthema Gdzie Twoje butki!!!!?????
JUUUŻ Wstawiłam Wczoraj za pózno wróciłam żeby cyknąć zdjęcie.
Dorzuciłam jeszcze zdjęcie dzisiejszych papci : )

Co do rowerka to ja już saama nie wiem, najważniejsze ze po tej godzinie czuję wysiłek, to gorąco i mrowienie na nogach i brzuchu

Dzisiaj byłam w Bro i w sumie nic nie było. Za to rzuciłam sie na zakupy w Pepco i Schleckerze, bransoletkę (całe 8 zł) i różoffe czy bardziej koralowe tenisówki z atmosphere (cała DYCHA ) do śmigania, jestem od nich uzależniona (zużyłam z 5 par białych, mam miętowe, fioletowe, czarne i granatowe) a dawno ich nie nosiłam i nie kupowałam nowych. A ten kolor do mnie wołał 'mamo' A w drogerii wzięłam kremową pomadkę w płynie, niby 'matowy błyszczyk' ale jestem gapa i wzięłam nie ten kolor co chciałam Jestem tak okropnie wściekła bo ten mi nie bardzo podchodzi. Albo dam mamie albo wystawię na wymiankę a jutro skoczę bo mojego łososia. "Indian red" jest nie dla mnie

Cytat:

ja też taśmuję rzeczy, a co, moja golarka jest tak tępa że nitki by nie przecięła a co dopiero inne farfoły
Munisław to kicia? : )

co do zdjęć, wybaczcie białe stopy, to przez światło
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1050684.jpg (76,4 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1050685.jpg (77,2 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1050694.jpg (105,2 KB, 10 załadowań)

minthema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 17:57   #1093
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

minthema fajne buciki

Własnie tak sobie mysle, ze musze jakis dresik na all upatrzec i jakis trampki albo niedrogie adidasy, bo nie mam w czym na siłownie smigac

Think happy - be happy

M

Stary 2012-04-12, 18:29   #1094
minthema
Zakorzenienie

ja rowerkuję w najkach capri których na codzień prawie w ogóle nie nosiłam. chociaż nie, w gimnazjum trochę nosiłam. a tak to tylko w góry a w ramach dresiku - leginsy i koszulka, niestety to zestaw tylko do domu bo wszystkie moje legi mają pozszywane dziry na tyłku znaczy nie widać ich, tylko jak się przyjżeć ale no na wf już ich nie biorę, muszę sobie nowe kupić..

Stary 2012-04-12, 20:36   #1095
kalirona
Rozeznanie

Minthema, ja wczoraj w Pepco z TŻ spędziłam 2 godziny xD nie wspominając o innych sklepach . Widziałam właśnie takie trampki jak Ty masz i mam głupie pytanie, ale już raz się tak "nadziałam" na tanie trampki i wolę zapytać... Czy po śmiganiu w nich cały dzień nie śmierdzą Ci bardzo nogi i podeszwy? Bo w tamtym roku kupiłam trampki też za 10, albo nawet mniej w Auchanie i tak mi nogi (nawet nie śmierdziały, waliły!) że wstyd było ściągać buty...
W ogóle wyhaczyłam w Pepco bokserkę za 9.99 taka ciemnoniebieska + biały T-shirt z napisem + bladoróżową marszczoną bluzeczko-tunikę .
Jestem baaaaaaaaardzo pozytywnie zaskoczona tym sklepem, są tam fajne rzeczy i tanie za całe zakupy zapłaciłam 55zł, gdzie w galeriach tyle bym pewnie zapłaciła za samą bluzko-tunikę... Oprócz Pepco była jeszcze Szachownica i kupiłam sobie "sexy gatki" bo w sumie mam większość takich zwykłych ze wzorkami czy coś, a teraz kupiłam sobie takie koronkowe xD. Za 4 sztuki poszły niecałe 2 dychy . W ogóle kolejny przykład na "co producent to rozmiar" wszystkie majtki są na mnie dobre a rozmiary na metkach to: M, XL, XL i XXL
I jeszcze tusz do rzęs i antyperspirant xD więc zakupy zaliczam do udanych . Ale się rozpisałam o jakichś "śmieciach"...

A co do diety to przez cały dzień trzymam się ładnie, ale jak nadejdzie wieczór, to...

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

A co do linku od Kotowe, to wydaje mi się, że Azjatka na 11 zdjęciu w wersji big jest w ciaży... Popatrzcie na jej brzuch. Kobietom w ciąży robi się taka ciemna linia

kalirona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 21:33   #1096
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kalirona Pokaż wiadomość
Minthema, ja wczoraj w Pepco z TŻ spędziłam 2 godziny xD nie wspominając o innych sklepach . Widziałam właśnie takie trampki jak Ty masz i mam głupie pytanie, ale już raz się tak "nadziałam" na tanie trampki i wolę zapytać... Czy po śmiganiu w nich cały dzień nie śmierdzą Ci bardzo nogi i podeszwy? Bo w tamtym roku kupiłam trampki też za 10, albo nawet mniej w Auchanie i tak mi nogi (nawet nie śmierdziały, waliły!) że wstyd było ściągać buty...
W ogóle wyhaczyłam w Pepco bokserkę za 9.99 taka ciemnoniebieska + biały T-shirt z napisem + bladoróżową marszczoną bluzeczko-tunikę .
Jestem baaaaaaaaardzo pozytywnie zaskoczona tym sklepem, są tam fajne rzeczy i tanie za całe zakupy zapłaciłam 55zł, gdzie w galeriach tyle bym pewnie zapłaciła za samą bluzko-tunikę... Oprócz Pepco była jeszcze Szachownica i kupiłam sobie "sexy gatki" bo w sumie mam większość takich zwykłych ze wzorkami czy coś, a teraz kupiłam sobie takie koronkowe xD. Za 4 sztuki poszły niecałe 2 dychy . W ogóle kolejny przykład na "co producent to rozmiar" wszystkie majtki są na mnie dobre a rozmiary na metkach to: M, XL, XL i XXL
I jeszcze tusz do rzęs i antyperspirant xD więc zakupy zaliczam do udanych . Ale się rozpisałam o jakichś "śmieciach"...

A co do diety to przez cały dzień trzymam się ładnie, ale jak nadejdzie wieczór, to...
Pepco jest super! Będę tam zaglądać częściej, na jakimś blogu modowym znalazłam fajną bransoletkę i od razu zaczęłam kombinować jak by tu sobie taką zrobić (te szafiarskie blogi to czasami takie burżujskie są że olaboga) a dzisiaj wchodzę i na wejściu identyczna bransoletka co chciałam ;o I od razu banan na japie bo taniej mnie to wyszło niż jakbym miała sama w castoramie się zaopatrywać w potrzebne rzeczy.
Co do tych butów - nie wiem jak w tych konkretnie ale są z atmosphere a takie już miałam i przechodziłam i powiem tak, jest różnie, czasami wali tak że po zdjęciu butów od razu wietrzyłam pokój, czasami nie.. ale myślę że to niestety bardziej od naszych stóp czy skóry zależy, moja mama i siostra też czasami narzekają ; ) A i powiem ci że posypywanie stóp rano talkiem takim zwykłym dla dzieci fajnie działa bo syrki już potem nie odstraszają tak
A bokserki też widziałam ale na nie chcę naciągnąć mamę, jak już ona widzi coś co jest tanie to może mi sama kupić ; )
W ogóle musze tam częściej wchodzić, jeden przystanek dalej niż wysiadam zwykle ale do domu mam tak samo długo. W ogóle mam takie ambitne plany żeby czasami zaglądać do lumpka jeszcze pare przystanków dalej ale ze mnie taki leń że nie wiem czy coś z tego wyjdzie AAle wiosna jest, jest więcej energii na wszystko (oprócz nauki)

dzisiaj:
-owsianka z łyżką otrębów, słodzikiem, musem z malin
-serek wiejski
-filet z mintaja na parze, kasza kuskus z "sosem" z pomidorów w puszce, suszonych, kukurydzy, cebuli i bazylii (uduszone w garnku, bez tłuszczu)
-pół szklanki soku pomidorowego (wiem wiem nie było czasu na kolację)
+czerwone, zielone, pokrzywa, kilka jajeczek takich czekoladowych (kocham je )
+1h roweru

Edytowane przez minthema
Czas edycji: 2012-04-12 o 21:34
Stary 2012-04-13, 06:30   #1097
piekielkoo
Zadomowienie

Dzień dobry
Dodałam w końcu zdjęcia Zuzi urodzinowe Wiem że już dawno obiecywałam, ale na wszystko brakuje mi czasu bo nic nie mam poukładana, oczywiście nie ćwiczyłam, jadłam co tylko było słodkie i tłuściutkie, ale powoli się resetuje. Mówiłam to już chyba z milion razy ale trzeba próbować
Do tego przygotowywałam się do powrotu taty i miałam przeczucie że mama przyjedzie razem z nim, wczoraj patrze jest tata tylko i mówię że byłam pewna że mama też przyjedzie odwracam się i kogo widzę... mamę. Tęskniłam ale bardziej obawiam się znów tych kłótni które były. Ale trzeba żyć, ciepło się robi zawsze mogę siedzieć pół dnia na dworze
W święta rodzinka nas olała... mieliśmy mieć gości i nie mieliśmy o powodzie już pisała nie będę bo bez sensu, do babci mojej chciałam jechać to podała najpierw kilkanaście powodów dla których może lepiej nie, a dopiero potem oczywiście zapraszam więc sobie odpuściliśmy. I w niedzielę zostaliśmy zaproszeni na drugi dzień świąt przez moją koleżankę internetowa z drugiego forum tym o dzieciach. Widzieliśmy się już 2 razy a że dawno nie bo w grudniu 2010 ostatnim razem, no teraz przedostatnim, bardzo się ucieszyłam Rodzinka im się powiększyła od ostatniego spotkania. Więc święta minęły miło
A i co zabiera mi sporo czasu to to że wzięłam się za szycie ubranek dla Zuzi lalek, bo te "orginalne" to obraz nędzy i rozpaczy, fajnie wyglądają takie gotowe przeze mnie zrobione, nawet nie wiedziałam ze umiem takie cuda robić hahah Ale że ręcznie szyję i zupełnie nie mam wprawy w te klocki bardzo dużo czasu mi to pochłania.

Cmokam Was
Stary 2012-04-13, 08:21   #1098
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

hej

piekielkoo fajnie, ze jestes widze, ze odkrylas nowy talent fajnie pewnie super te ubranka CI wychodza

W koncu piatek
Dzisiaj mija 2 tydzien z therm line jutro rano sie zmierze i napisze o efektach
wczoraj pojezdzilam na rowerku pohulalam i spa sobie zrobiłam i z wrazenia chyba nie moglam wstac dzisiaj

Think happy - be happy

M

Stary 2012-04-13, 08:22   #1099
Eldo_rado
amor vincit omnia

co do Pepco... uwielbiam!

piekielko
ale z Ciebie zdolniacha, szyjesz ubranka swojej Księżniczce pokaż nam jakieś swoje dzieła w wolnej chwili
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-13, 08:24   #1100
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

ja w Pepco moze raz byłam ale kusicie , po wypłacie sie chyba wybiore tylko musze obczaic gdzie jest

Think happy - be happy

M

Stary 2012-04-13, 09:33   #1101
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez minthema Pokaż wiadomość
JUUUŻ Wstawiłam Wczoraj za pózno wróciłam żeby cyknąć zdjęcie.
Dorzuciłam jeszcze zdjęcie dzisiejszych papci : )

Co do rowerka to ja już saama nie wiem, najważniejsze ze po tej godzinie czuję wysiłek, to gorąco i mrowienie na nogach i brzuchu

Dzisiaj byłam w Bro i w sumie nic nie było. Za to rzuciłam sie na zakupy w Pepco i Schleckerze, bransoletkę (całe 8 zł) i różoffe czy bardziej koralowe tenisówki z atmosphere (cała DYCHA ) do śmigania, jestem od nich uzależniona (zużyłam z 5 par białych, mam miętowe, fioletowe, czarne i granatowe) a dawno ich nie nosiłam i nie kupowałam nowych. A ten kolor do mnie wołał 'mamo' A w drogerii wzięłam kremową pomadkę w płynie, niby 'matowy błyszczyk' ale jestem gapa i wzięłam nie ten kolor co chciałam Jestem tak okropnie wściekła bo ten mi nie bardzo podchodzi. Albo dam mamie albo wystawię na wymiankę a jutro skoczę bo mojego łososia. "Indian red" jest nie dla mnie

ja też taśmuję rzeczy, a co, moja golarka jest tak tępa że nitki by nie przecięła a co dopiero inne farfoły
Munisław to kicia? : )

co do zdjęć, wybaczcie białe stopy, to przez światło

Nareście
No te już ładniejsze, choć nadal zbyt toporne, jak dla mnie ale może tak wychodzą na zdjęciu czy coś Natomiast trampy super!!!!

Tak Muniek to nasz kocurek- wariat

Dzięki za fotki

Piekielko... smutno ze z rodziną tak wyszło, no ale dobrze ze ogólne wrażenia po świetach mimo wszystko pozytywne

Super że dzięki córce odkryłaś u siebie nowe zdolności
Może wrzucisz zdjecie tych ciuszków

Tak w ogóle Dzień dobry
Ja już po pogrzebie, wszystko odbyło się ładnie, zgrabnie, tylko Panowie "łapiduchy" mieli problemy z dźwignięciem trumny Mogli dać jakichś lepiej zbudowanych dla Wujka i oszczędzić rodzinie takich widoków

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

Cytat:
ja w Pepco moze raz byłam ale kusicie , po wypłacie sie chyba wybiore tylko musze obczaic gdzie jest
U mnie jest Pepco, ale jakiś super cudów tam nie ma niestety

Stary 2012-04-13, 09:49   #1102
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

arnamadobrze, ze juz po wszystkim i masz to za soba

Co do obsługi pogrzebów przypomniała mi sie sytuacja z pogrzebu mojej babci, własni Ci panowie ktorzy maja za zadanie niesc trumne jak gdyby nigdy nic palili fajki podczas nabożeństwa i sie smiali, az w kaplicy ich było slychac, myslalam ze mnie trafi

Think happy - be happy

M

Stary 2012-04-13, 10:01   #1103
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
arnamadobrze, ze juz po wszystkim i masz to za soba

Co do obsługi pogrzebów przypomniała mi sie sytuacja z pogrzebu mojej babci, własni Ci panowie ktorzy maja za zadanie niesc trumne jak gdyby nigdy nic palili fajki podczas nabożeństwa i sie smiali, az w kaplicy ich było slychac, myslalam ze mnie trafi
No wczoraj odespałam te stresy

Tych nie było słychac, gdzies się ładnie ulotnili, no ale jednak widok słaniającego się pod ciężarem trumny gostka i przekrzywianie jej na wszystkie strony nie fajnie wygląda
Wujek był gruby, ciężki więc jak Go widzieli mogli jakoś inaczej się przygotować.

Stary 2012-04-13, 10:24   #1104
piekielkoo
Zadomowienie

Wrzucę wrzucę zdjęcia na pewno jak dokończę podusie Znaczy poszewka już gotowa ale środek może dziś uda mi się przygotować, właśnie czekam jak sąsiadka przywiezie mi nowe poduszki, zanim potnę starą bo nie będę miała na czym spać hihi
Stary 2012-04-13, 10:32   #1105
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez piekielkoo Pokaż wiadomość
Wrzucę wrzucę zdjęcia na pewno jak dokończę podusie Znaczy poszewka już gotowa ale środek może dziś uda mi się przygotować, właśnie czekam jak sąsiadka przywiezie mi nowe poduszki, zanim potnę starą bo nie będę miała na czym spać hihi
A ja sie zastanawiam gdzie Ty dałas te zdjecia Przed chwila mnie olśniło i sprawdziłam Fajne urodzinki, a mała jest prześliczna

Stary 2012-04-13, 10:50   #1106
PannaMigotkaa20
Zadomowienie

Hej dziewuchyy Wczoraj troszkę zaniedbałam was, bo najpierw uczelnia, później dorwałam z bratem małą robotę na cmentarzu(200zł wpadnie do portfela) a wieczorem na studencki czwartek . Kaca nie ma na szczęście Tylko mam taką refleksję odnośnie tego jak się panienki ubierają. Miałam wrażenie, że wyglądam jak biedna mysz kościelna , spodnie i bokserka + płaskie baletki. Większość dziewczyn była ubrana jak panny spod latarni i to dosłownie . Omg co się dzieje z tym światem .

U mnie też jest pepco ale jakichś super okazji tam nie widziałam .

PannaMigotkaa20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 10:54   #1107
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

piekielkoo super fotki widze, ze imprezka sie udała

PannaMigotkaa20 nie martw sie tak samo mam jak ide na imprezy panny poubierane niewiadomo jak;/ od stroju taniej prostytutki do sukienek balowo-sylwestrowych
Ale mam to gdzies olewam i bawie sie dobrze

Fajnie ze dodatkowa kasa Ci wpadła na co przeznaczysz?

Think happy - be happy

M

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-13, 11:29   #1108
arnama
Zakorzenienie

Wiecie co? Musze się pożalić...
Zaniedbałam się całkiem od wielkiego piątku nie ćwiczyłam ani brzuszków... W święta jadłam normalnie, po świętach wt, śr, czw pizza wpadła, wczoraj chipsy, do tego niemal codzień piwka, drinki i zero ćwiczeń

Waga stoi, mierzyć się chyba nie ma po co, ale już czuję się cieżko i źle mi z tym.
Jak już tak odpuściłam to cięzko mi się teraz zabrac za cokolwiek.
Postanowiłam dać sobie czas na "przyjemności" do niedzieli, a od Poniedziałku, zacząć walczyć na nowo

Stary 2012-04-13, 11:37   #1109
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie co? Musze się pożalić...
Zaniedbałam się całkiem od wielkiego piątku nie ćwiczyłam ani brzuszków... W święta jadłam normalnie, po świętach wt, śr, czw pizza wpadła, wczoraj chipsy, do tego niemal codzień piwka, drinki i zero ćwiczeń

Waga stoi, mierzyć się chyba nie ma po co, ale już czuję się cieżko i źle mi z tym.
Jak już tak odpuściłam to cięzko mi się teraz zabrac za cokolwiek.
Postanowiłam dać sobie czas na "przyjemności" do niedzieli, a od Poniedziałku, zacząć walczyć na nowo
Kazdemu sie zdarza, wiec sie nie przejmuj
Nastan sie psychicznie i od poniedziałku od nowa dasz rade

wczoraj ten pomysł na chrupiące kąski zrobiłam z tym , ze piekłam kurczaczka w tej panierce w piekarniku i do dipu zamiast majonezu dałam jogurt naturalny, rewelacyjne wyszły

Think happy - be happy

M

Stary 2012-04-13, 12:38   #1110
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Kazdemu sie zdarza, wiec sie nie przejmuj
Nastan sie psychicznie i od poniedziałku od nowa dasz rade

wczoraj ten pomysł na chrupiące kąski zrobiłam z tym , ze piekłam kurczaczka w tej panierce w piekarniku i do dipu zamiast majonezu dałam jogurt naturalny, rewelacyjne wyszły
No własnie taki mam plan: nastawić psychicznie, bo po świętach się ogarnać nie mogę i tylko powtarzam: A to od jutra już nie będę jadła a teraz jeszcze chipsik to jest najgorsze...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości