|
|
#1081 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozłąka z ukochanym - 2012
|
|
|
|
|
#1082 |
|
Zadomowienie
|
no i pojechał
|
|
#1083 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#1084 |
|
Zakorzenienie
|
ja upieklam cisto i juz mam cały nos założony
![]() ide pod kołdre
|
|
#1085 |
|
Zadomowienie
|
nikomu nie życzę związku na odległość, absolutnie nikomu
|
|
#1086 |
|
Zakorzenienie
|
To prawda. Tortura okrutna.
Dzisiaj byłam w szpitalu, znowu mam problemy z żołądkiem i pewnie mnie położą. I znowu jego tutaj nie ma. Niby mam najcudowniejszego i najukochańszego faceta na świecie. Ale gdzie on jest, no gdzie.. I jeszcze jak mi obiecał, że na pewno przyjedzie za tydzień, dwa, maksymalnie pod koniec listopada, tak teraz znowu cisza.
|
|
#1087 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
dziewczyny przecież nie możemy się załamywać.. |
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1088 | |
|
sissy that walk
|
No pewnie, że nie można! Mamy wspaniałych TŻ którzy nas kochają, to jest najważniejsze. Są daleko, ale wiemy, że są. A spotkania to coś wspaniałego
Wolałabym 100 lat żyć na odległość w moim aktualnym związku, niż być sama lub z kimkolwiek innym.
|
|
|
|
#1089 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1090 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Widzisz, mi powiedział mój że w piątek przyjadą, a tak na prawde nadal na 100 % nie wiadomo Ehh dziewczyny nie mówie że nie ma co się załamywać bo się tak nie da. Ja wiem że łatwo nie jest al czasem dobrze jest się wypłakać, zeby rano wstać z lżejszym duchem ![]() Piotruś już po inhalacji , jeszcze tylko antybiotyk. Leży z kakaem a ja popijam gorącą czekolade
|
|
|
|
|
|
#1091 |
|
Zakorzenienie
|
Macie racje dziewczyny, chyba trzeba się znowu wziąć w garść, zacisnąć zęby i walczyć dalej. To prawda, lepiej żyć z nim, na odległość, niż w takiej nicości jaka byłaby bez niego. Mam nadzieję, że wszystko jakoś tam się na spokojnie ułoży..
Dzięki, od razu czuję się lepiej, bo Wy mnie rozumiecie.. ![]() Mart989 ucałuj Piotrusia! : ))
|
|
#1092 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1093 |
|
Zadomowienie
|
Jak się nie załamywać widząc inne zakochane pary? Albo nie mając do kogo się przytulić w czasie długich wieczorów? Tż był dwa tygodnie- nie powiedziałam mu nawet połowy tego, co planowałam. Ba, nawet nie zrobiliśmy wszystkiego, co mieliśmy zaplanowane, dwa tygodnie to stanowczo za mało. Nic już nie będzie takie samo i to mnie przeraża
![]() Czy ktoś jeszcze czeka na Tżta do świąt?
|
|
#1094 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
owszem, też czekam na tż'ta do świąt, a raczej on czeka na mnie.. długo jeszcze musicie być w rozłące? |
|
|
|
|
|
#1095 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale... studia, praca lic. zwłaszcza, że teraz zrobiłam sobie wolne od uczelni żeby z nim być Rozłąka najprawdopodobniej do czerwca- wtedy kończę studia, a co dalej chciałabym zacząć nowy kierunek, ale kolejnych lat w rozłące nie wytrzymam
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1096 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ja jestem w UK chodzę tu do szkoły, zostało mi jeszcze 2,5 roku.. ale w czerwcu też ma do mnie już tu przylecieć, i ma być ze mną te 2 lata i wracamy razem do Polski.. nie wiem co z tego wyjdzie, ale wierzę, że damy radę 4zł bilety? jaaacie :O |
|
|
|
|
|
#1097 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u mnie jest odwrotnie, to ja do niego dołączam, tu nie ma przyszłości 4 zł wizzairem, tanioszka tylko szkoda, że obowiązki raczej nie pozwolą na na chociaż kilkudniowy wypad. niech chociaż minie ten listopad
|
|
|
#1098 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
szybko nam minie, tylko musimy sobie znaleźć coś dobrego i pożytecznego do roboty.. |
|
|
|
|
|
#1099 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1100 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas główna bariera to pieniądze. W sumie u mnie czas też, bo u mojego TŻta na studiach egzaminy są w innych terminach. No i ja mam jeszcze inżynierkę.. Chciałabym, żeby dzisiaj był w Polsce. Zwłaszcza dzisiaj.
|
|
|
#1102 | ||
|
sissy that walk
|
Cytat:
Niby budują lotnisko u nas (mieszkam w Świdniku, więc będę miała kilka kroków), ale na razie będą loty tylko do Berlina i Frankfurtu, więc zupełnie mi się nie opłaca stąd latać, bo jeszcze pół Niemiec do przejechania pociągiem. Z tym, że mnie bilet w obie strony z opłatami i bagażem wynosi ponad 400 zł. Pominę, że dostać się do Pyrzowic komunikacją to horror.
Edytowane przez mary_poppins Czas edycji: 2012-11-11 o 12:20 |
||
|
|
|
|
#1103 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() a ja umieram dalej, mam taki katar ze z rolka papieru chodze ale nie bede juz brała kropli do nosa, brałam miesiac czasu Sudafet to dziadostwo strasznie uzaleznia musze jakos wytrzymac i je odstawic... beda straszne noce z zatkanym nosem przede mna ![]() ![]() posprzatalam troche i sie ogarniam, idziemy do kumpli tz na proszony obiad ![]() ciekae co zrobia ? ![]() :brzyda l:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1104 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja na lotnisko mam bliżej do Rzeszowa, ale nie ma połączeń do Brukseli, jedynie LOT, ale ile to kosztuje to każdy wie
|
|
|
#1105 |
|
BAN stały
|
kurczę, jednak to dobrze, że ja do lotniska tu i w Polsce mam bliziutko, tak samo tż, bo jak tak patrzę na was dziewczyny to nie zazdroszczę..
|
|
|
|
|
#1106 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1107 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1108 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
póki co liczę na Świdnik, bo do Modlina mam prawie 300 km tak to bym fruwała co tydzień ![]() Tż się nie odzywa i mnie denerwuje takie mam wrażenie, że rozstanie spływa po nim jak po kaczce tylko ja siedzę i przeżywam
|
|
|
#1109 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ale to przeszło...może nie może się odezwać, a napewno zrobi to później, spokojnie nie panikuj. |
|
|
|
|
|
#1110 |
|
Wtajemniczenie
|
hej, wróciłam właśnie ze spacerku. Pięknie dziś było!! Cieplutko jak w październiku! Ale już zimno się robi więc do domku przyszliśmy. Od razu małemu się lepiej oddycha
Mogło by tak za tydzień być ciepło to byśmy grila zrobili heh |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:05.

I jeszcze jak mi obiecał, że na pewno przyjedzie za tydzień, dwa, maksymalnie pod koniec listopada, tak teraz znowu cisza.

Wolałabym 100 lat żyć na odległość w moim aktualnym związku, niż być sama lub z kimkolwiek innym.
Widzisz, mi powiedział mój że w piątek przyjadą, a tak na prawde nadal na 100 % nie wiadomo 

ale... studia, praca lic.
u mnie jest odwrotnie, to ja do niego dołączam, tu nie ma przyszłości 

takie mam wrażenie, że rozstanie spływa po nim jak po kaczce tylko ja siedzę i przeżywam