|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#11131 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
![]() Dawno Cie nie widzialam ![]()
![]() |
#11132 |
Zadomowienie
|
Kochana Ty chyba też masz zaległości w galerii do nadrobienia
![]()
#11133 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11134 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
dr kazał trzymac łokcie przy sobie... przy ciele i się tak staram ale wtedy troszkę bardziej mnie ciągnie no i... czuję taką opuchliznę po bokach... to normalne? i kiedy mogę umyć piersi? już? bo w sumie nic nie mówił ... a ja się boję w ogóle dotykać... chyba kupie polecany przez Mune stanik bo ja w tym długo nei dam rady wkurza mnie strasznie... jakiś hiszpańki shit ://// suwak z przodu sam mi się rozsuwa ehhh jestem niepocieszona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11135 |
Raczkowanie
|
Martus są śliczne, idealnie pasują do Twojej perfekcyjnej figurki
![]() nie wiem czy masz okrągłe czy anatomiczne ale wyglądają bardzo naturalnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11136 |
Raczkowanie
|
martus Nooooo niezle torpedy
![]() ![]()
#11137 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A Ty nie masz kontroli po tygodniu i miesiącu???? ![]() A widzisz, co lekarz, to obyczaj, ja miałam szybko się rozciągać, delikatnie unosić ręce....a Ty masz łokcie przy sobie trzymać....mnie jak się zaczęłam delikatnie ruszać od razu zrobiło się lepiej i zakwasy przechodziły. Na ale trzeba słuchać lekarza, nie będę Ci motać... Boszzze, jak się nie mogę jutra doczekać, czy wszystko dobrze i czy będę mogła ruszyć na zakupy stanikowe. Aaaaaaa, zaszaleję.....po raz pierwszy nie u chińczyka na tandecie ![]() Edytowane przez mune Czas edycji: 2012-04-04 o 13:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11138 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#11139 |
Zakorzenienie
|
Oliwka
ja mam za tydzien kontrole u doktora ![]() A powiem Ci ze ciesze sie ze mam okragle, anatomy byly strasznie plaskie na gorze. Te zpoczatku byly takie mocno okragle ale teraz widzę ze gora im się spłaszcza. I obacz zdjęcia w albumie jak zmalały. Jednak do mojej skory ta pojemnosc byla konieczna. Mialam takie kryzysy ze za małe, za duże, a teraz chyba sa juz jakie beda. Jesli tylko to przewieszenie sie zrobi. MyaDiva wyjasnij mi proszę co to znaczy? Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2012-04-04 o 15:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#11140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#11141 |
Wtajemniczenie
|
Agatko przewieszenie to jest takie jakby zagięcie piersi na dole, jakby delikatne opadniecie, tak że pierś nie stoi przyklejona jak połówka pomarańczy tylko widać, że zwisa swoim ciężarem. nie wiem jak to wytłumaczyć bo tu nie o klapciate zwisy chodzi.
---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Olivka nie kombinuj już bo przekombinujesz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Ise niech Ci mamcia przeszyje te ramionczka żeby je skrócić, to nie musi być super ładnie bo i tak przed nikim w tym paskudzie rozbierać się nie będziesz ![]() ja też miałam zalecenie trzymania łokci przy sobie i podnoszenia rąk na pełną wysokość dopiero po 6 tyg. na własne zalecenie skróciłam ten okres bo nic zrobić nie mogłam ![]() ![]() widzę, że tak ciężko jak ja znosisz rekonwalescencje ale już dobrze będzie, naprawde, jeszcze tydzień i śmigać będziesz ![]() co do mycia, ja mogłam po 4 dniach jeszcze ze szwami cycki moczyć ale większość musi czekać do ich zdjęcia. staniczek mune jest supcio ale ich w sklepach nie ma ani w necie, nie wiem skąd doktorek je bierze. mune a można jakoś u niego zamówić? ja bym nawet teraz taki wzięła ![]() ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- dziewczyny ja dziś po raz pierwszy wbiłam się w koronkowe fiżbinki, to tragedia normalnie, drut mnie ciśnie w żebra i cały czas się drapie bo koronka gryzie a mięciutka jest w dotyku. masakra ![]() ![]()
#11142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#11143 |
Wtajemniczenie
|
malutka drobniutlka Mya ma taki implancik i wcale jej nie dociąża bo anatomki tego nie robią więc u Ciebie wyjdzie z tego fajny średni cycek
![]() a ja mam małe okrąglasy a drobiną nie jestem i moje okrąglasy są "mało okrągłe" a i tak mam wrażenie przeciążonej klatki ![]()
#11144 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() niby wczoraj była moja kontrola po tygodniu ![]() Jooasiu ja to mam rozpuszczane szwy. Myślisz że można się już kąpać? jutro minie równo tydzień... Mnie ten stanik ciśnie pod biustem :// chyba 80 jednak byłby lepszy... jeszcze dziś mamę po proszę to mnie pomierzy i na eBayu kupie taki jak Twój Mune... bo jak każda pisze że jej "pancernik" jest wygodny i ulga jak go załozyła itp. to ja swojego nie lubie bo po 1. prawie w ogóle nie jest zabudowany... widzę całą klatkę prawie a po.2 nie wygodny , nie praktyczny i ciśnie :/ ehh oby mi piersi nie zdewastował... Ja mam teraz takie uczucie rozpychania tych mięśni... łapią mnie takie skurcze bolesne bardzo co jakiś czas i wtedy zastygam i wolę się nie ruszać i czekam aż przejdzie... Jooasiu mi lekarz w sumie nie mówił ile mam te ręce razem trzymać, ale skoro powiedział że mam dochodzić do siebie przez 2 tyg to zakładam że nie dłuzej niż 2 tyg bo cięzko i w sumie staram się je troszkę rozruszać bo przyjeżdża do mnie rodzina na święta a ja nie mam jak sięgnać lyżką czy widelcem do ust :P bo nie mam sił rąk utrzymać w powietrzu.... teraz jak piszę na klawiaturze to tak że zarzuciłam przedramiona na laptopa :PPP wstyd hihiihi i piszę nie ruszając ramionami ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11145 |
Wtajemniczenie
|
Ise każda ma swoje patenty, ja długo łapki słabe miałam o pokrojeniu mięska na talerzu czy ukrojeniu kromki chleba nie było mowy ale minęło nie wiem kiedy
![]() ja w sumie nie wiem czemu lekarze nie pozwalają się kąpać, wiadomo nie namaczanie w wannie tylko szybki prysznic, czyste lepiej się goi i wysusza no ale ja nie lekarz, mój pozwalał na szczęście ![]() ![]()
#11146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#11147 | |
Raczkowanie
|
Ise, skoro odciąganie łokci od tułowia sprawia ból, to chyba dobrze, że lekarz kazał Ci trzymać je blisko
![]() ilovesleeping, haha, no dla mnie zmieszczenie się w rozmiar oznaczało, że sylwetka pozostała proporcjonalna. też wcześniej wypychałam push upami (doszłam w tym do perfekcji, miałam nawet taki, co dodawał 2 rozmiary i ważył z kilogram chyba ![]() mune, doskonale Cię rozumiem, ja też już podglądam i wybieram ![]() ![]() ![]() milenka, mam okrągłe, taki najbardziej tu krytykowany model moderate plus ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11148 |
Rozeznanie
|
wrzuciłam fotki, kiepskie chyba bo mama nie umie robić a sama widziałam piersi pierwszy raz i mi się w pewnym momencie zrobiło słabo i usiadlam i myślałam że zemdleje... tak mi się podobają :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#11149 |
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczynki
![]() Napiszcie mi, o co ja do cholerki mam pytać doktorkę ![]() ![]() Śniegu u nas strasznie dużo i ciągle sypie, na ulicy bardzo ślisko. Ja, zamiast przygotowywać się do świąt wybędę z domu na 15-16 godzin ![]() Ogólnie to dupa. Cycków się zachciało, cholera. Przepraszam za słownictwo ![]() Martka, martus, tonia śliczne te Wasze cycuszki i wiecie co? Tylko Wasze albumiki i innych dziewczynek zachęcają mnie jeszcze do tego jakże trudnego kroku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ślicznie wyglądają ![]() ![]() ![]()
![]() |
#11151 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#11152 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#11153 |
Rozeznanie
|
dziękuje wam dziewczyny bo jak je obejrzałam na żywo to miałam kryzys i mi sie płakać chciało i że sa okropne...ehhh ale na zdjęciu faktycznie lepiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11154 |
Raczkowanie
|
anika, z własnego doświadczenia powiem Ci, że same w sobie cycki to pikuś- i tak przecież na golasa po ulicy nie latasz, a w dzisiejszych czasach staniki czynią cuda.
ALE to co zrobione cycki robią w głowie-bezcenne! ja osobiście poczułam się bardziej sexy, pewna siebie, zadowolona z ciała (po dzieciach to nie jest łatwe ;> ). znajomi mówią, że to widać i słychać. choć chodzę w bluzce pod szyję i pancernym staniku ![]() ja jestem dopiero 2 tygodnie po, ale już dziś wiem, że to były świetnie wydane pieniądze ![]() ![]()
#11155 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
Dr. E.S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez celina777 Czas edycji: 2012-04-04 o 19:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11156 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11157 |
Rozeznanie
|
Dziś sie dowiedzialam, ze bardziej będzie mi pasowało zrobić operacje w połowie sierpnia( chodzi o opiekę nad maluszkiem w pierwszych dniach) a Dr stanowczo powiedziała,ze wrzesień ze względu na upały...myślicie ze połowa sierpnia będzie ok i sie zgodzi bo to 2 tyg różnicy a w sierpniu już chyba takich upałów nie będzie...mam stres bo jak we wrześniu to po tygodniu od op zostanę sama z moim bardzo żywym synkiem
![]() Aż sie boje do Dr zadzwonić i zapytać ...mam STRES!
![]() |
#11158 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11159 | ||
Wtajemniczenie
|
Ise jak Ty możesz na takie piękności narzekać?????? naprawde są cudne i nie pisze tego by Ci humor poprawić, będą z tego jedne z ładniejszych piersi na forum
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#11160 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:33.