Powiększanie piersi cz.7 - Strona 375 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-05, 20:23   #11221
Agatau88
Zakorzenienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Agatko a jaki staniczek miałaś na tym zdjęciu dla doktora? kurde może oni by sklepy u siebie otwierali i za brafiterów robili, bo nic dokładnie nie powiedzą a wszystkie staniki złe
wkurzające to jest, że nic innego, konstruktywnego się nie słyszy tylko czekać, czekać, czekać, uzbroić się w cierpliwość wrrrrrrrr żelkowe królewny to najbardziej cierpliwe kobiety na świecie
Kochana nie mialam stanika ale odcisniete fiszbiny pod. z ktoregoś co mam, chyba tego pierwszego z koronki ewy bien. bo mowie Ci ze bisut mi zmalal i ten stanik jest lekko za szeroki.
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 20:24   #11222
jooasi
Wtajemniczenie

mune kochana nie spiesz się tak do fiszbinek, miesiąc po operacji to króciutko baaaaardzo, w środku wszystko jest świeże i nie pogojone, nie zrobisz dobrze swoim cycuniom takim staniczkiem nawet jak masz zgode lekarza. mi niedługo cyknie 5 miechów a wciąż łaże w sportach, wczoraj pierwszy raz ubrane koronki zdjęłam z wielką ulgą po paru godzinach
biegne do albumiku
Stary 2012-04-05, 20:36   #11223
mune
Raczkowanie

Cytat:
mune kochana nie spiesz się tak do fiszbinek, miesiąc po operacji to króciutko baaaaardzo, w środku wszystko jest świeże i nie pogojone, nie zrobisz dobrze swoim cycuniom takim staniczkiem nawet jak masz zgode lekarza. mi niedługo cyknie 5 miechów a wciąż łaże w sportach, wczoraj pierwszy raz ubrane koronki zdjęłam z wielką ulgą po paru godzinach
biegne do albumiku
Nie no masz rację świętą . Ja się tak zachłysnęłam, ale zgadzam się w całej rozciągłości i dalej będę w sportowcach śmigać. To tylko na wyjścia....po 3 miesiącach to już z większym spokojem, a na razie ostrożnie

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

jooasi tam gdzie mi się wciska, to już mam żebra, staniczek dobrany przez brafitterkę i sprawdzała, czy nic nie wchodzi na cyca, tylko go okala. Więc owszem żre mnie po żebrach trochę

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

ten cielisty jest podszyty, ale przyjemny...dosyć niedrogi (esotiq). I właśnie doradzono mi cielisty, że pod białe rzeczy jest lepszy
mune jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 20:41   #11224
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mune Pokaż wiadomość
Wrzuciłam foty moich nowych cyców w nowych cycnikach , bez gąbek Narrreeeszcie!!!!! Oczywiście stoję pokrzywiona, ale nie chce mi się już powtarzać sesji...
To dla mnie dużo znaczy...jak patrzyłam w lustro to jak nie na siebie!!

zapakowałam się w rozmiar 65G . Latałam pół dnia jednym, bo już go nie zdjęłam i super , nic mnie nie gniotło, a ceny też mnie nie rozwaliły, choć wydałam trochę, bo jeden mnie szarpnął...ale nie żałuję.

Buziam wszystkie nowe i starsze, a także przyszłe cycolinki i zapraszam do albumiku
mune jaram się

Cytat:
Ilove nie masz łatwych piersi więc najlepsze będą anatomki, nimi łatwiej zniwelować błędy natury, które okrąglaski często uwypuklają co do rozmiaru to nie pamiętam Twoich wymiarków ale takie piersi koło 350cc pasują praktycznie każdej średniej budowy dziewczynie
joasi no to anatomki na 100% tylko teraz jeszcze te inne "rzeczy" podobierac
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 20:46   #11225
grazia78
Raczkowanie

Dobry wieczór moje drogie dopiero co wróciłam do domku z zakupow przed świątecznych
MYA kochana wrzuciłam fotki dwóch nowych staniczków jakiś czas temu
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 20:46   #11226
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
ZABOOOOOOOOOOO KOCHANA...coś czułam że ktoś mnie całuje i nie wiedziałam o co chodzi..a to ty:cmok : kochanie już teraz to UWIERZCIE lub nie...ale cycki będą...tam to po 1 wiadomo-problemy finansowe wypadły,po 2 coś nie mogłam się przekonać to tych cycków od pani dr....i chcę takie jakie mi zaproponował pan Węgrzyn ..TERAZ WIEM ŻE PÓJDĘ TAM NA LUZIKU

PUK PUK która się zajmuje odliczanką KICIA czy OLIWKA..możecie mnie wrzucić do odliczanki!!!

I MAYU, słonko pytam od początku..bo wiadomo ze pojemnoiść się zmieni...szerokość 12cm,wysokość 13,1.tylko projekcja z 6cm na 5,1...co o tym sądzisz????jak mówiłam..dla mnie idealne na przymiarce,on miał te sizery jakie trzeba nie to co moja dr...nawet te 330 cc były duze a co dopiero 390..dużoo za duże dla mnie,mam tylko nadzieję że wypełnią co mają wypełnić,pan dr powioedział że bezz problemu....... ..I NIE MOGĘ SIĘ DOCZKAĆ SPAKOWANEJ WALIZKI...

No te Twoje pannice sa chyba najdluzej wyczekiwane na forum Cos czuje, ze ta zmiana lekarza i wkladek doprowadzi Cie na stol i bedziemy ogladac te nowe nabytki juz we wrzesniu:jupi :
Pozdrawiam cieplutko wszystkie dziewczynki:c mok::cm ok:
Stary 2012-04-05, 20:48   #11227
jooasi
Wtajemniczenie

Ilove a Ty jedziesz do Skwierczowej czy innego dr wybrałaś

mune dobrze że rozsądna kobitka jesteś zepsuć łatwo a potem łezki i niebardzo jest co zrobić z takim cycem a szkoda by było bo śliczne piersiaki Ci wyszły.
jak się nic nie wciska to ok chyba podejde sobie po ten cielisty, koronki są fajne ale czasem trzeba zakryć suteczek, moje ciągle sterczą

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-05, 20:51   #11228
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Ilove a Ty jedziesz do Skwierczowej czy innego dr wybrałaś
joasiu ja do Kasprzyka
Stary 2012-04-05, 20:57   #11229
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Ilove nie masz łatwych piersi więc najlepsze będą anatomki, nimi łatwiej zniwelować błędy natury, które okrąglaski często uwypuklają co do rozmiaru to nie pamiętam Twoich wymiarków ale takie piersi koło 350cc pasują praktycznie każdej średniej budowy dziewczynie
Ale np moje+anatomki = zwiski. bo ja niestety gore piersi mialam mega pusta. nie widzialam piersi ilove ale jak ma takie jak ja mialam to anatomki musi miec pękate.
Stary 2012-04-05, 20:58   #11230
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Ale np moje+anatomki = zwiski. bo ja niestety gore piersi mialam mega pusta. nie widzialam piersi ilove ale jak ma takie jak ja mialam to anatomki musi miec pękate.
agatko zobacz sobie moją wyjściówkę. Mamy zupełnie inne i co to znaczy pękate?
Stary 2012-04-05, 21:06   #11231
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilovesleeping Pokaż wiadomość
Inne fakt
pekate=wypukłe od gory.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-05, 21:15   #11232
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
joasiu ja do Kasprzyka
a to coś mi się pomieszało

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

Cytat:
pękate od góry z anatomków są zdaje się tylko mentory.

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Cytat:
Agatko ja pamiętam Twoje anatomki i one napewno nie były zwiskami nie dałaś im szans na wybicie się i zaokrąglenie a ja wciąż jestem przekonana, że piękne by były. napewno nie tak spektakularne jak Twoje okrąglaski i nie dające efektu push-up w dekoldzie ale bardzo bardzo ładne, delikatne i kobiece
Stary 2012-04-05, 21:17   #11233
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Inne fakt
pekate=wypukłe od gory.
ale przecież wszystkie są wypukłe od góry...podstawę mają płaską a od góry są wypułke, czy to okrągłe czy anatomy w kształcie łezki... ale jestem ciemna masa chyba nie zrozumiałam

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

Cytat:

-

Agatko ja pamiętam Twoje anatomki i one napewno nie były zwiskami nie dałaś im szans na wybicie się i zaokrąglenie a ja wciąż jestem przekonana, że piękne by były. napewno nie tak spektakularne jak Twoje okrąglaski i nie dające efektu push-up w dekoldzie ale bardzo bardzo ładne, delikatne i kobiece
o to ja już nie miałam okazji zobaczyc anatomków Agatki
joasiu a ja bym chciała żeby mi było je ładnie widac w dekoldzie... to nie da rady?
Stary 2012-04-05, 21:27   #11234
jooasi
Wtajemniczenie

Ilove da się da, nic się nie martw oglądasz dziewczynek anatomki i ślicznie wychodzą, prawda?
ale ja za Mya bym Ci mentorki proponowała bo one właśnie w porównaniu z alerganami przy podobnych pojemnościach mają bardziej pękatą górę przy niższej projekcji czyli są jakby równiej napompowane, bardziej krąglutkie z profilu, alergany stożkowate. mam nadzieję że zrozumiale pisze
Stary 2012-04-05, 21:36   #11235
Gipsy
Raczkowanie

Hej hej : )

Widzę, że dziś dzień wrzucania fotek więc ja też nowy albumik dodałam. Poprzymierzałam sobie stare staniki z przed operacji i chociaż nie do końca jestem narazie zadowolona z efektu, to jednak jest cudowne uczucie włożyć stanik, który wcześniej służył za atrapę piersi i mieć coś w środku

A i pochwalę się, że po tych całych ABSach i basenie zszedł mi jeden centymetr z uda

Agatau88 - fajnie, że odpisał i to nawet nie tak na odwal się. Racja, cierpliwość to podstawa ale łatwo mu mówić, sam nigdy implantów nie miał. Miałaś wcześniej anatomki? Po jakim czasie od pierwszej operacji je wymieniłaś?

Mune - kocham Twoje cycki

Cytat:
żelkowe królewny
Ha ha Ale mi się podoba to określenie!

Edytowane przez Gipsy
Czas edycji: 2012-04-05 o 21:37
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-05, 21:49   #11236
martkka sz
Raczkowanie

Cytat:
Agatko a jaki staniczek miałaś na tym zdjęciu dla doktora? kurde może oni by sklepy u siebie otwierali i za brafiterów robili, bo nic dokładnie nie powiedzą a wszystkie staniki złe
wkurzające to jest, że nic innego, konstruktywnego się nie słyszy tylko czekać, czekać, czekać, uzbroić się w cierpliwość wrrrrrrrr żelkowe królewny to najbardziej cierpliwe kobiety na świecie
uwielbiam okreslenie "ZELKOWE KROLEWNY" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ----------

aaa!! AGATKA!! dodaj zdjecia tych anatomek bom ciekawa jakbym wygladala w takich ( mam watpliwosci, czy okraglaski byly dobra decyzja w moim przypadku)!! my bardzo podobna wyjscioweczke mialysmy !!pils plis plis!! choc na chwilke!! masz zdjatka??
Stary 2012-04-05, 21:49   #11237
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Ilove da się da, nic się nie martw oglądasz dziewczynek anatomki i ślicznie wychodzą, prawda?
ale ja za Mya bym Ci mentorki proponowała bo one właśnie w porównaniu z alerganami przy podobnych pojemnościach mają bardziej pękatą górę przy niższej projekcji czyli są jakby równiej napompowane, bardziej krąglutkie z profilu, alergany stożkowate. mam nadzieję że zrozumiale pisze
joasiu tego posta zrozumiałam taak dziewczynek anatomki pięknie wychodzą i mi się jak najbardziej WSZYSTKIE podobają mimo, że są tak różne. No ale nieraz tu czytałam, że ich w staniku tak nie widac jak okrągłych... i się trochę martwię bo nie chciałabym już nosic push upów
Cytat:
Napisane przez Gipsy Pokaż wiadomość

Widzę, że dziś dzień wrzucania fotek więc ja też nowy albumik dodałam. Poprzymierzałam sobie stare staniki z przed operacji i chociaż nie do końca jestem narazie zadowolona z efektu, to jednak jest cudowne uczucie włożyć stanik, który wcześniej służył za atrapę piersi i mieć coś w środku

A i pochwalę się, że po tych całych ABSach i basenie zszedł mi jeden centymetr z uda
gipsy jak ładnie te Twoje panienki wyglądają są takie zgrabne!
gratuluję 1cm mniej chociaż Ty i tak taka chudzinka to nie wiem z czego chciałaś chudnąc
Stary 2012-04-05, 21:50   #11238
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
No te Twoje pannice sa chyba najdluzej wyczekiwane na forum Cos czuje, ze ta zmiana lekarza i wkladek doprowadzi Cie na stol i bedziemy ogladac te nowe nabytki juz we wrzesniu:jupi :
Pozdrawiam cieplutko wszystkie dziewczynki:c mok::cm ok:
NO CHYBA NAJDŁUŻEJnie pomyślałabym że będę miała tak pod górkę!!!ale masz racjęęęęęęę...już zaklepane!!!i nie mogę się doczekać tego bólu..(wiem-głupie)i tego wszystkiego PO!!!buzioleee:cm ok::cmo k:

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2012-04-05 o 21:52
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 21:54   #11239
martkka sz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Gipsy Pokaż wiadomość

Agatau88 - fajnie, że odpisał i to nawet nie tak na odwal się. Racja, cierpliwość to podstawa ale łatwo mu mówić, sam nigdy implantów nie miał. Miałaś wcześniej anatomki? Po jakim czasie od pierwszej operacji je wymieniłaś?

Mune - kocham Twoje cycki

Ha ha Ale mi się podoba to określenie!
GIPSY nawet nie widzialam, ze Ty tez sie tymi Zelkowymi Krolewnami zachwycalas!! no!! moja proznosc zostala zaspokojona :P

Edytowane przez martkka sz
Czas edycji: 2012-04-05 o 22:01
martkka sz jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-05, 22:02   #11240
mune
Raczkowanie

Cytat:
ale przecież wszystkie są wypukłe od góry...podstawę mają płaską a od góry są wypułke, czy to okrągłe czy anatomy w kształcie łezki... ale jestem ciemna masa chyba nie zrozumiałam

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

o to ja już nie miałam okazji zobaczyc anatomków Agatki
joasiu a ja bym chciała żeby mi było je ładnie widac w dekoldzie... to nie da rady?
Ilove

tutaj dziewczynki lubią mentorki, ale ja obstaję jednak przy allerganach...do takiej budowy jak moja. Jeśli ktoś ma szczupłą klatkę i dosyć wypukłą (są bardziej wklęsłe też klateczki). I teraz tak, jak dostaniesz ekstra projekcję (jak ja np.) i masz szczupłą klateczkę, to może się okazać, że będą wyglądać z boku dość pękato. Zobacz moje allergany i porównaj z wyjściówką (budową klatki) zobacz też jak wyglądają z boku w stanikach bez gąbek i poduszek. Teraz stań bokiem do lustra i zobacz jak naturalnie Ci się klatka kształtuje jak się wyprostujesz, czy delikatnie idzie do przodu, czy raczej jest prosta lub wklęsła. Ja się zastanawiałam nad mentorami, ale tak się bałam nienaturalnej buły z boku, że nie było mowy o nich i nie żałuję...Jak dziś mnie laska z żelkami, brafitterka w sklepie zobaczyła, to była przekonana, że mam okrągłe !!!! nie żartuję, a to allergany o ekstra projekcji ! Jak się ma mało tkanki własnej, a klatkę wypukłą, to nawet anatomy będą wyglądały jak okrągłe. Ja mam nadzieję, że one mi się jeszcze ułożą.
Dlatego też czasem jest też odwrotnie, okrągłe wyglądają jak anatomiczne, to wszystko zależy od wielu czynników. Porozmawiaj z lekarzem o tym czego oczekujesz, ja się dużo głowiłam i wybrałam dobrze, ale to dobrze w moim przypadku więc trudno mi Ci doradzić, bo to zależy od tego, czego Ty oczekujesz.

Dziewczynki kochane, dziękuję Wam za wszystkie cudowne komentarze albumiku ja jestem przeszczęśliwa i aż nie mogę uwierzyć, że one są moje i że tak wyglądam w staniku bez gąbek!!!
Stary 2012-04-05, 22:11   #11241
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Ilove

tutaj dziewczynki lubią mentorki, ale ja obstaję jednak przy allerganach...do takiej budowy jak moja. Jeśli ktoś ma szczupłą klatkę i dosyć wypukłą (są bardziej wklęsłe też klateczki). I teraz tak, jak dostaniesz ekstra projekcję (jak ja np.) i masz szczupłą klateczkę, to może się okazać, że będą wyglądać z boku dość pękato. Zobacz moje allergany i porównaj z wyjściówką (budową klatki) zobacz też jak wyglądają z boku w stanikach bez gąbek i poduszek. Teraz stań bokiem do lustra i zobacz jak naturalnie Ci się klatka kształtuje jak się wyprostujesz, czy delikatnie idzie do przodu, czy raczej jest prosta lub wklęsła. Ja się zastanawiałam nad mentorami, ale tak się bałam nienaturalnej buły z boku, że nie było mowy o nich i nie żałuję...Jak dziś mnie laska z żelkami, brafitterka w sklepie zobaczyła, to była przekonana, że mam okrągłe !!!! nie żartuję, a to allergany o ekstra projekcji ! Jak się ma mało tkanki własnej, a klatkę wypukłą, to nawet anatomy będą wyglądały jak okrągłe. Ja mam nadzieję, że one mi się jeszcze ułożą.
Dlatego też czasem jest też odwrotnie, okrągłe wyglądają jak anatomiczne, to wszystko zależy od wielu czynników. Porozmawiaj z lekarzem o tym czego oczekujesz, ja się dużo głowiłam i wybrałam dobrze, ale to dobrze w moim przypadku więc trudno mi Ci doradzić, bo to zależy od tego, czego Ty oczekujesz.

Dziewczynki kochane, dziękuję Wam za wszystkie cudowne komentarze albumiku ja jestem przeszczęśliwa i aż nie mogę uwierzyć, że one są moje i że tak wyglądam w staniku bez gąbek!!!
mune mi chyba trochę ta klata idzie do przodu...no i mam szeroką, bo Ty to chudzinka jak nie wiem i chyba rozstaw też masz mały. A ja mam pod biustem 77 i rozstaw 20.
Pójdę na konsultację i zobaczę co lekarz powie i wszystko napiszę
Stary 2012-04-05, 22:14   #11242
martkka sz
Raczkowanie

MUNE fajny avatarek!
Stary 2012-04-05, 22:21   #11243
mune
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez martkka sz Pokaż wiadomość
MUNE fajny avatarek!
hi hi, czas było zmienić. Ja to zawsze żabulkowi zazdrościłam takich fajnych cyckowych avatarków

Ilove sporo masz pod cycem, ja widzisz wchodzę teraz w 65 G. Zastanów się na spokojnie, bo to zależy od Twoich oczekiwań. Pogadaj, bo masz pełen wybór implancików u naszego lekarza, mentorki, allergany i jeszcze trzecie jakieś wprowadza...brazylijska firma, ponoć dobra. Ja bym już np. nie chciała bardziej pękatych, bo to co mam jest dla mnie aż nadto
Stary 2012-04-05, 22:32   #11244
celina777
Rozeznanie

Jakie tablety polecacie na włoski ? Właśnie umyłam i zostawiłam kupę włosów w łazience ,mam tak od 2 tyg. To lininie na wiosnę ale jutro muszę cosik zakupić aby wspomóc trochę od środka

Mune avatarek extra Czad! Gdzie taki piękny znalzłaś...?

Edytowane przez celina777
Czas edycji: 2012-04-05 o 22:35
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 22:41   #11245
martkka sz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Jakie tablety polecacie na włoski ? Właśnie umyłam i zostawiłam kupę włosów w łazience ,mam tak od 2 tyg. To lininie na wiosnę ale jutro muszę cosik zakupić aby wspomóc trochę od środka

ja przetestowalam bardzo duzo roznych tabsow i szamponow. chyba najbardziej zadowolona bylam po tabletkach INNEOV.

---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ----------

Dziewczeta zycze wam kolorowych!

spadam spac, bo czeka mnie jutro ciezki dzien. u nas swieta niestety dopiero za tydzien buziole

Edytowane przez martkka sz
Czas edycji: 2012-04-05 o 22:48
martkka sz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 22:58   #11246
mune
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość

staniczek z curvy kate...polecam bo chodzi Ci o staniczek ??? Bardzo dobrze mi trzyma, pomimo, że jest wycięty mają w krk w king square

na włoski brałam krzem organiczny, mogę polecić, a do tego polecam maskę WAX...też mi lecą włochy strasznie
Stary 2012-04-05, 23:14   #11247
celina777
Rozeznanie

Cytat:
staniczek z curvy kate...polecam bo chodzi Ci o staniczek ??? Bardzo dobrze mi trzyma, pomimo, że jest wycięty mają w krk w king square

na włoski brałam krzem organiczny, mogę polecić, a do tego polecam maskę WAX...też mi lecą włochy strasznie
O staniczek tez ale głownie o całość. To jest niesamowite ,ze można mieč cycki jak z reklamy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-05, 23:31   #11248
magdalena_81
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to magdalena_81

Hej jak obiecałam tak zrobiłam -dzisiaj dzień zdjęć - i u mnie w albumie moje krzywusy dobrej nocki
Stary 2012-04-06, 05:30   #11249
kicia_nh
Zadomowienie

sherry.b 18.04 - 13
Andzikus 23.04 - 18
issabel1 24.04 - 19
ania1919 27.04 - 22
beatabo 02.05 - 27
MILENKA2012 09.05 - 34
kicia_nh 11.07 - 97
Olivkaa200 12.07 - 98
klaudeczka2010 03.09 - 151

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 07:50   #11250
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Jejku ja mam kryzys jak ja do pracy pójdę po Świętach?? jak ja nie ruszam rękoma i mnie wciąz bolą te cycki... płakać mi się zachciało.. myślicie że to minie wszystko do poniedziałku?? kurde smutno mi bardzo!
Ise jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości