|
|
#1141 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 6
Cytat:
![]() Jak chcesz to Ci wyślę, jak nie zużyjesz to trudno ![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Cytat:
![]() Nie kupujesz nic? |
||
|
|
|
#1142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1143 |
|
Zakorzenienie
|
W sensie mam rzeczy z aventu a nie zniżkę, kupiłam od hubiworld na allegro
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1144 |
|
Zakorzenienie
|
Gdybym nie miala laktatora to bym z checia przygarnela
|
|
|
|
#1146 |
|
Zakorzenienie
|
mi wyskoczył jakiś błąd jak chciałam zarejestrować się po tę zniżkę
jakie laktatory z aventu macie? |
|
|
|
#1147 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Dziewuszki, jak sie zapiszecie do newslettera aventu to dostaniecie te 40% znizki ja zamierzam skorzystac ale w styczniu- bede bazowala na butelkach aventu bo maja najlepsze opinie. Chwale sie ze maz powiedzial ze zamowil cos maluchowi (ale nie chce powiedziec co- mam nadzieje ze nie miecz swietlny). Wczoraj pokazywal mi taka przytulanke poduche slonika ale mowi ze to nie to Ja dzisiaj znow mam chate wolna bo maz pojechal na offroad. Ubiore dzis balkon w lampki, dokoncze ozdoby w domu i nastawie ciasto na pierniczki bo we wtorek bede robic. A jutro badania i krzywa wiec dzis sie nie obzeram mandarynkami i ciastkami...I chwale sie ze po tym isoptinie co dostalam w piatek, cisnienie ze 135/80 spada mi do 117/70 a i tak biore tylko pol tabletki raz dziennie. Szkoda ze efekt jest tylko po wzieciu tabletki- jakbym zapomniala to sie nie utrzyma. Dopegyt dziala przynajmniej dlugofalowo. A tetno ze 115 spada na 96-100 takze jest cacy ![]() Milego dnia Czarodziejka- trzymam za ciebie mocno kciuki Aaa i zeby tak super nie bylo to pojechalam wczoraj do apteki glownie po pojemnik na mocz i glukoze. Po pojemniki sie ostatecznie wracalam a glukozy zapomnialam i bede musiala jutro rano przed badaniem kupic :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez asiula1306 Czas edycji: 2017-12-17 o 11:49 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak czy inaczej, jakby któraś nie chciała się rejestrować to odstąpię swój kod
|
|
|
|
|
#1149 |
|
Zakorzenienie
|
nawet z tym 40% się u nich nie opłaca kupować, cena na stronie laktatora ręcznego to 229 zł, w gemini 120
|
|
|
|
#1150 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Infekcję załatwisz Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
A potem, że ludzie cuda wypisują. Cytat:
![]() My całkiem dobrze stoimy z prezentami, jeszcze tylko muszą przesyłki pospływać
|
||||||||
|
|
|
#1151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to już nie będę się bawić w żadne newslettery, skoro takie mają ceny ![]() Zamawialam w środę resztki prezentów i co, jeszcze nawet ich nie wysłali
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1152 |
|
Zakorzenienie
|
Do mnie juz ida ostatnie paczki z prezentami- w piatek zostaly wyslane to pewnie jutro dotra
a tak to mam wszystko kupione ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1153 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasia, doczytałam co pisała Asiula i sie do newslettera zapisze, także dziękuje
![]() Asiula, dziękuje za informacje. To ja jutro sie zarejestruje i zobaczę czy bedzie działać. Bardzo ładnie działa Ci ten lek. Oby tak dalej ![]() My wczoraj zrobiliśmy zamowienie na prezenty dla rodziców i w środę bede mogła odebrac także głowę mam spokojną ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1154 |
|
Zakorzenienie
|
Z innej paki- nie wiem czy macie insta i obserwujecie mamęginekolog ale w instastory mówiła wczoraj o tym że nie wolno do łóżeczka wkładać ochraniaczy na szczebelki w okresie noworodkowym i żadnych kołderek ani poduszek. Ochraniacze są nawet zakazane w Stanach ze względu na większe ryzyko śmierci łóżeczkowej. Jak już dziecko ma spać w czymś to tylko w śpiworku. I dodała że niedługo będzie post o śmierci łóżeczkowej więc warto się zainteresować
|
|
|
|
#1155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale widze że za zapisanie sie do newsletera jest właśnie -40% ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1156 |
|
Zakorzenienie
|
Płyn Lovela z kartą Moja Biedronka za 13,99 za 1,5 l !!!!
|
|
|
#1157 |
|
Zakorzenienie
|
A kupujecie te pojemniczki do przechowywania mleka w lodówce?
Ja póki co mam paczkę woreczkow do mrozenia, ale zastanawiam sir nad tymi pojemnikami? Przydaja sie czy lepiej np w butelce mleko trzymać od razu? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1159 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry wszystkim 😊
Ja już po obiedzie, mąż pojechał do pracy czyli przede mną cały dzień leżenia, książka, komputerek i herbatki 😉 W ogóle to mi smutno trochę, bo mąż miał mieć drugi dzień świąt wolny a wczoraj mi powiedział że całe święta musi iść do pracy 😢 wigilia i Boże Narodzenie 1 zmiana a w 2 dzień drugą zmiana. Pokomplikowalo mi to plany. Teraz pojedziemy do mojego rodzinnego domu po południu w Boże nar i kolejnego dnia przed południem już trzeba będzie wracać... czyli można powiedzieć że pojedziemy się tam przespać 😐 do du.py, aż mi się odechciało tych świąt. 🙁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1160 | |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry!
Moje wczorajsze zakupy targowe: IMG_5492.jpg IMG_5493.jpg IMG_5494.jpg Dziewczyny! Jesli byscie gdzies widzialy znizke na laktator medela swing to dajcie koniecznie znac ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Ja juz widzialam niedawno jej live na ten temat . Rowniez wyznaje zasade, ze im mniej otulaczy, dodatkow i gadzetow w lozeczku tym lepiej. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
#1161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Asiula i co w końcu kupiłaś mamie? Bo pamiętam sie zastanawiałas ostatnio ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1162 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Na wystawie kotów rasowych nie było tych które mnie interesowaly ![]() Ja juz dawno po obiedzie. Teraz czas na herbate. Muszę dziś ogarnąć prezenty dla rodziny. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1164 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#1165 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
149. Wszystko bylo poprzeceniane Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
#1166 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
||
|
|
|
#1167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Asiula I punamama dziekuje za odp Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1168 |
|
Zadomowienie
|
Przekonalyscie mnie, nie będę pchala do łóżeczka nic więcej niż przescieradelko. Mam spiworek to ewentualnie w tym będzie mały spal. Z tego co mi się przypomina to u mojej siostry mały często spal w tym rozku, Tak w ciągu dnia, czy to na łóżku czy w gondoli.
Joanna a co do tych śledzi jeszcze, to może jakieś na slodko? W jakiej takiej salsie? Z ananasem, rodzynka itp? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1169 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja chciałam kupić ragdolla, ale doszliśmy z mężem do wniosku, że jednak nie. Ja ogólnie wolę psy, ale w bloku póki co odpada jak dla mnie. Wizja codziennych spacerów, głównie porannych, mnie zniechęca mimo że w domu rodzinnym zawsze był pies. Dlatego była opcja kota, żeby mieć jakieś zwierzę, ale po dłuższym namyśle stwierdziliśmy, ze jeszcze nie teraz. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1170 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej!
Ciężki mam weekend, zjazd na studiach, źle mi się siedzi tyle godzin, nie mam siły myśleć. To nie jest dobry czas na studiowanie dla mnie Jeśli chodzi o pościel to ciężko mi będzie zostawić puste łóżeczko, tak pięknie miało być (ochraniacz też już mam) No ale nie to jest najważniejsze, przyjdzie czas na pościel. Puna A za ile dorwałaś kurkę na targach? A jeśli chodzi o śledzie to te pod pierzynką dla mnie są najlepsze pod słońcem. Dzięki nim polubiłam śledzie Naprawdę polecam.A! zapomniałam się pochwalić, że wczoraj zamówiłam trzy obrazki ze small design i ramki do nich
Edytowane przez Torrence Czas edycji: 2017-12-17 o 15:36 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:12.

13.03.2008
wiec dzis sie nie obzeram mandarynkami i ciastkami...

oprócz luteiny rano i wieczorem mam jeszcze dodatkowe globulki na środek dnia
na szczęście poza tym wszystko ok, anemii nie ma, ale żelazo jeszcze zostaje, szyjka średnia ale daje radę, serduszko ładnie bije. Ciekawe czy mi się mała przekreci, bo od dłuższego czasu jest głową do góry.
Dlatego człowiek się wstydzi sam dopominać....

. Rowniez wyznaje zasade, ze im mniej otulaczy, dodatkow i gadzetow w lozeczku tym lepiej.
no ale skoro bezpieczniej to chyba warto się dostosować do tej rady. A samo hasło "śmierć lozeczkowa" powoduje u mnie wystąpienie potu i dreszczy
kokon świetny