|
|
#1141 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
a jak sobie pomysle ze ja za rok pewnie bede miec tak samo to ![]() ![]() Ale nieraz trzeba.Cytat:
![]() CO Ty chcesz zeby slub Ci zlecial>? Toz to najpiekniejszy dzien w zyciu i ja bym chciała taka chwile zatrzymac Wiem ze to pewnie ze wzgledu na obowiazki i wogole...Ale zobaczysz jak napiszesz "Jestem mezatka" zleci jak nie wiem co.Mam nadzieje ze ten okres dostaniesz przed weselem. Cytat:
A jutro dopierro bedzie smiechu ![]() Nowi nauczyciele?Uuu moze jacys fajni beda![]() A mnie avek agolka nie kusi bo nie lubie kokosu
|
|||
|
|
|
#1142 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1143 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co prawda widziałam go tak 3/4 ale dziewczyny wzdychały na jego widok więc pewnie jakiś ładny ^^ . W czwartek mam religię to się okaże . ![]() A ja kocham kokos to i kusi Malinka a Ty co się czaisz ?
|
|
#1144 | |
|
Zakorzenienie
|
Malinko, co tam?
![]() Cytat:
na szczescie u mnie nie ma takich.Tez mam nowego ksiedza;D Tez mlodego i fajnego. Ja sie juz juto przekonam jak uczy bo mam az 2 lekcje religii ![]()
|
|
|
|
|
#1145 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i fajnie.A nauczycielki te mnie nie uczyły. Ale znam je. Jedynie czasem z nimi mieliśmy zastępstwo.
|
|
#1146 |
|
Zakorzenienie
|
robie przyczajkę. jakoś nie mogę się "wgryźć" znowu
|
#1147 |
|
Wtajemniczenie
|
Wgryzaj się teraz
już dajesz radę, widzisz ?
|
|
#1148 |
|
Zakorzenienie
|
tylko coś strasznie zęby bolą
|
#1149 |
|
Wtajemniczenie
|
jak wypadną to się nowe wstawi - sztuczne, a te już boleć nie będą
![]()
|
#1150 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1151 |
|
Zakorzenienie
|
no trzymam za słowo
![]() Baby ale w wgryzaniu się w wątek tak
|
#1152 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj kusi mnie, kusi ![]() i co? wymyśliłaś coś? Cytat:
na pewno okres przyjdzie lada chwila, a w dniu ślubu będziesz najpiękniejszą, promienną Panną Młodą dramat jak można? ![]() czary-mary - cudowne uzdrowienie i już sie wgryzaj jakoś tak późno ściągnęłam na mieszkanie, jeszcze zakupy musiałam zrobić, bo lodówka pusta no i posprzątałam, bo po ostatniej imprezie wszystko sie przyklejało do podłogi idę jeszcze poczytać, póki spać nie się nie chce ![]() edit: dobranoc
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2008-09-02 o 02:00 |
||
|
|
|
#1153 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale zimno rano dzis..pierwszy raz wlaczylam ogrzewanie na chwile bo mi stopy do kafelek przymarzaly w lazience...Teraz popijam kawke na rozgrzanie, sniadanie juz w brzuchu i lece zaraz do roboty..Nie mam w sumie nic do zrobienia w tym tygodniu i tak siedze i sie nudze.. Juz bym mogla jechac do polski... ![]() dzis sie spakuje wieczorem,przynajmneij czesciowo zebym nic nie zapomniala ![]() no, to milego dzionka laleczki
|
|
#1154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tu cicho znowu czyżbyście się uczyły? ![]() no ja rozumiem uczennice w szkole, ale gdzie się wszystkie studentki podziewają, hę? ![]() ja na uczelni byłam na chwilę, później z kumpelami na mieście, ponarzekać na nasz ciężki los a teraz idę sobie obiad zrobić i do nauki... błeudanego popołudnia
|
|
|
|
|
#1155 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Chyba jestem pierwsza dziewczyna ,ktora wrocila ze szkoly i pisze^^ Nie jest zle Fajny plan lekcji. WYpuscili nas 2 godziny wczesniej... A dzisiaj nauczycielka zaproponowała mi jechac na "wymiane" do Lwowa Musze z mama pogadac,ale bym sie przejechała![]() Dzis jeszcze ide na Grupe Młodziezowa...Mam nadzieje ze z nowym ksiedzem bedzie jakas ciekawa... ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Tu jest cieplo przynajmniej.Cytat:
![]() milego dnia |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1156 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzień Dobry Właśnie(no 30 minut temu) wróciłam ze szkoły na nogachale była zabawa, przebierałam się w lesie przy drodze ![]()
|
|
#1157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale trzeba się za to wziąć w końcu
|
|
|
|
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
Witam,ja niedawno co wróciłam ze szkoły
mam beznadziejny humor,żadnej motywacji,aby się uczyć,czy w ogóle tam chodzić,nie wiem dlaczego,i jeszcze co chwila tylko słyszę,jak to będzie ciężko,dużo materiału itp... na szczęście jutro lekcje tylko do 12.20,więc może się spotkam z TŻ-tem po południu ...W ogóle wczoraj byłam na tym Feelu - miał być przed 19,a przyjechał dopiero po 21 a i tak wyszłam troszkę wcześniej,bo późno już było i nie zdążyłam na ostatni autobus i musiałam wracać taksówką więc położyłam się dopiero o 1,wstałam o 6 i ledwo na nogach stoję,ale nawet bym chyba nie zasnęła coś czuję![]() Miłego dnia
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#1159 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za rok jadą do Kanady a mnie nie bedzie juz![]() a u Ciebie to widze ze niezle zaczynaja...Boze jak moga na poczatku powinni zachecac a nie od razu walnac takie sprawdziany ale dasz radeJa tez na nogach wracałam do szkoly I ze szkoly^^ A jak szlam do szkoly to postanowilam isc przez lasek i szedl za mna gosciu co gonil kiedys chlopaka z siekiera...mialam z deka stracha,ale dałam rade![]() A Ty nie hałasuj w lesie bo sarenki wyploszysz;D Cytat:
Milego uczenia![]() Cytat:
A Feel to juz slynne ze sie spoznia...
|
|||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1160 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1161 |
|
Wtajemniczenie
|
Co, już byś chciała żebym ja Ci wstawiała nowe, coo ?
A ja.. jestem padnięęta . Zaraz poczytam co u Was .
|
#1162 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lwów jest piękny Cytat:
Cytat:
taka kolej rzeczy niestety... wakacje muszą się kończyć pomyśl sobie co dopiero będzie jak liceum się skończy, a później studia, dopiero dramat ![]() taaak, bo to takie są przecież "wielkie gwiazdy".... ![]() przepraszam, ale nie mam ani grama szacunku do twórczości tych panów, zero lokalnego patriotyzmu ![]() u mnie nic nowego, czyli czytam aż mnie oczy już bolą i wszystkie części ciała chyba sobie trochę tv pooglądam, dla urozmaicenia ![]() dobranoc
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2008-09-03 o 01:38 |
|||
|
|
|
#1163 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dzien dobry wszystkim, cos tu pusto ostatnio ja wlasnie sie zaczynam podnosic z lozka,ide wysuszyc glowe,zjesc cos,kawka i spadam..pojutrze koniec pracy i mozna sie zaczac stresowac slubem ![]() ![]() milego dzionka wam zycze
|
|
#1164 | |||
|
Raczkowanie
|
Hej, hej, heeej sokoły..! Wróciłam
Kto się cieszy palec do budki ![]() Slub, wesele i poprawiny - świetne Wogóle to sobie nieco zabalowałam ![]() ![]() . Ciągle nie wiem, czy były oczepiny na tym weselu, bo się wstyd pytać . Ale nikt nic nie opowiadał, to chyba nie było. Jak były to nie pamiętam z nich nic, a znając mnie to się tam wygłupiałam jak jakaś psychiczna Mam więc nadzieję, że jednak nie było Cytat:
Ale dasz radę. Ja się zawsze uczyłam (uczę ) na ostatnią chwilę, bo tylko wtedy dobrze mi to wychodzi. I tylko wtedy jest odpowiednia motywacja .Cytat:
Cytat:
Ależ to szybko przeleciało! ![]() Dopiero wstałam i muszę lecieć zaopatrzyć lodówkę, bo nie mam nic poza jogurtem bananowym, pomidorem i żóltym serem. dobre i to, ale przydało by się jakies pieczywko ![]() ![]() Miłego dnia
|
|||
|
|
|
#1165 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
geeeeazz. W sobote rano lecimy do Pl i wtedy to sie zacznie stressss...dobra,zaczynam prace. Buzka
|
|
#1166 | |||
|
Zakorzenienie
|
ale ż pytaj
po prostu czytałam, a że robiłam to przez tyle godzin i w tylu różnych pozycjach ze już nie umiem wymyślić takiej żeby mnie plery nie bolały ![]() Cytat:
ciekawe gdzie jest Jabłuszko, Tamoniczka (ją to widuję w innych wątkach...), Milka była i znikła, Lolcia tez nic nie melduje jak tam początek nowego roku już nie mówiąc o Nefruś, bo ta to dopiero wpada jak po ogień ![]() Cytat:
a że nie pamiętasz oczepin to moze i dobrze, bo to taka trochę głupia zabawa moim zdaniem przynajmniej dla panien, bo inni popatrzeć zapewne lubią ![]() Cytat:
![]() witajcie Kochane miałąm wstać wcześnie w wstałam o 10 no ale tak to jest jak się chodzi spać o 2.30 jem szybko śniadanie i do roboty. Musze ułożyć jakiś plan na dziś bo nie mam żadnego ![]() miłęgo dnia
|
|||
|
|
|
#1167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1168 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak to było w tej piosence: życie bez planu to cały mój plan ![]() a oczepiny to też moim zdaniem najdurniejsze co może być na weselach, więc może faktycznie dali sobie z nimi spokój. I tak jak napisała Agolek, pewnie już bym o nich uslyszala ![]() ![]() ![]() hiihihihihihihiihihi Agolku, tak właśnie miałabym na myśli wynajęcie willi,spa itd. i nie zapraszanie 250 gości (Zgroza,choc nie powiem, fajnie bylo )
|
|
|
|
|
#1169 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was
![]() Jak zwykle tylko czytam... u mnie też kiepska ekipa doszła do szkoły To będzie najnudniejszy rok...![]() I powiem Wam, że od wczoraj mam stresa, bo prawdopodobnie (u mnie wszystko możliwe ) pójdę dziś na spotkanie ze wspomnianym osobnikiem.Czuje się jak przed zabiegiem śmierć-życie.
|
|
#1170 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() oczepin tez nie bedzie Cytat:
to chyba nie kanibal przeciez wiec cie nie zje ![]() ja wlasnie wsuwam lunch, glodna bylam ze szok.
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:42.

a zaczynam już za dwa tygodnie
.
a z tą szkołą nie smutaj, ja miałam regularnie dwa razy w tygodniu do trzeciej stylem od 8:00 nonstop z jedną godzinówką plus jeden dzień do 14:15 bez przerwy i dwa do 13:30 bez przerwy, jak sobie wyobrażę, że 90%klasy dojeżdżało z wiosek to aż strach. Koleżanka wstawała co dzień przed 5 a wracała do domu jak były długie godziny koło 17, jak zajęcia dodatkowe koło 20...
a jak sobie pomysle ze ja za rok pewnie bede miec tak samo to 

na pewno okres przyjdzie lada chwila, a w dniu ślubu będziesz najpiękniejszą, promienną Panną Młodą
ale dasz rade
:roll eyes: