![]() |
#1141 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo- sierpniowe 2009 !
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1142 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1143 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1144 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja popadam w jakaś depresję.
![]() ![]() ![]() Żle się czuje sama ze sobą. Dzisiaj rano się popłakałam. Nawet zakupy mnie nie cieszą. Ostatnio TŻ dał mi kaskę na jakies zakupki, żeby mi humor poprawić. Kupiłam tylko jeden sweterek w którym i tak wyglądam grubo ![]()
![]() |
#1145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wyglądam okropnie - włosy przylizane, cera koszmarna z ważącymi się kosmetykami, policzki jakieś pucołowate - normalnie zbrzydłam ![]() moje nastroje doprowadzają mnie do szału (i nie tylko mnie) także nie martw się - to wszystko jest przejściowe - najważniejsze, żeby dzidzia urodziła się zdrowa, a potem będziesz się martwić teraz kup sobie nowy staniczek, bo biust Cię będzie bolał jak go ściśniesz w za małym staniku i głowa do góry - myśl pozytywnie, bo to wszystko się odbija na Twoim maleństwie
![]() ![]() |
![]() |
#1146 |
Rozeznanie
|
No ja po kolejnej wizycie u gina...
![]() Ważyłam sie znowu u niej, przybyło mi całe 100g ![]() Poza tym miałam badanie krwi, oddałam mocz i będzie cacy ![]() Cieszę się,że Gizmiatko wróciła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Podziwiam kobiety które pracują, bo chcą, a nie muszą. Wielki ukłon w ich stronę. Dla mnie jest to naprawdę stan odmienny ![]() Opuszczające mnie na chwilę, co chwilę mdłości, szybkie zmęczenie,ostatnio też senność i jak tu pracować ... Cera mi się poprawiła, a biust nadal w miejscu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1148 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny tydzień temu pisałam o tym że miałam ciemne plamienia, poszłam do lekarza który kazał mi lezec i brać Duphaston!Plamienie ustąpiło, wróciłam dzisiaj do pracy i od rana mam taki dość mocny skórcz-ból w prawym boku który trwa chwileczkę i potem mija.
Ponieważ mocno się zestresowałam tydzień temu znów mam ze myśli, czy którąś z was też tak czasem boli?????Jutro idę do lekarza... |
![]() ![]() |
![]() |
#1149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przy następnej wizycie zapytam lekarza o to
![]() ![]() |
![]() |
#1150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Źle się czujesz sama z sobą? eeee to tylko hormony w takie myślenie cię wpędzają, innych napewno rozczulasz swoim wyglądem z piłeczką ![]() Ja na czas ciąży zaplanowałam zapuścić włoski z krótkich (na chłopaka) chociaż na takie do uszka, i chcę w tym postanowieniu wytrwać, nawet jeśli wyglądałabym dziko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1151 |
Raczkowanie
|
Te moje bóle to najprawdopodobniej rozciąganie się macicy, ale martwi mnie to że nagle dzisiaj są nieco silniesze, upławy ciemne minęły i już się cieszyłam że wszystko OK.Ale pozostje mi czekać do jutrzejszej wizyty, wzięłam No-spę, i może mi przejdzie!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A że silniejsze...hmm tak na logikę to logiczne ![]() Ja od 3 dni zrozumiałam sens ostrzezen"nie podnos rąk" uczucie takie jakbym przesadzila z brzuszkami i miesnie jakos dziwnie czuje, wiec juz nie podnosze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Raczkowanie
|
Pozdrawiam wszystkie fasolki!
ja wczoraj robilam test- 2 kreseczki i od razu poszlam do lekarza -potwierdzila mi- to juz 6 tydzien! co rano mam mdlosci ale apetyt wielki i wech mam silniejszy niz zwykle wiec podrecznikowe objawy.mam OGROMNA nadzieje ze bedzie dobrze![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tylko strasznie sie boje zeby nie stracic...juz tyle sie historii nasluchalam i naczytalam... ratunku..
![]() |
#1154 |
Raczkowanie
|
Aha widzialam nasza niunie na usg- ma 3 mm
![]() ![]() ![]() ![]() <object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Malgosia &year=2009&month=8&day=4& babycount=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Malgosia &year=2009&month=8&day=4& babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed></object>
![]() |
#1155 |
Raczkowanie
|
oj cos mi z tym linkiem nie wyszlo
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1156 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Witam serdecznie i gratuluję ![]() Rozgość się i myśl tylko pozytywnie ![]()
![]() |
#1157 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja tez nie wiedziałam ze trzeba własne sztucce kubek, oraz termometr, w spzitalu lezalam w jednym pokoju z dziewcyznami kotre takze byly na podtrzymaniu, w sumie z jednej strony dobrze bo sie wpierałysmy ale z drugiej strony chcialabym lezec z kim innym tylko zkim z kobietami kotre sa w zaawansowanej ciazy ? to tez raczej nie ;-) ciesze sie ze ok poki co gin powiedzial ze na razie wsio ok ze mam za tydzien isc do swojego gina na kontrole i mam jesc dufaston -jak kolwiek sie to pisze ! ciesze sie ze juz w domku jestemy . Jedyne co to musialam mamie wczensiej powiedziec ze w ciazy jestem i nici wyszły z planow zeby powiedziec im w dniu babci, ale na szczescie tesciowie nie wiedza wiec choc oni bede? mieli niepsoedzianke ?! pozdrawiam
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nas wszystkie dręczą i zastanwiają te same kwestie co ciebie. I myślę że w imieniu wszystkich mogę się wypowiedzieć że drżymy żeby nie stracić... I te które przechodzą ciążę książkowo i te które od początku mają perypetie Wląsnie wymyłam toalete ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1159 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Gizmiatko cieszę się że wszystko w porządeczku ![]() ![]() ![]() Mam do was jeszcze pytanie czy upławy też są niebezpieczne??? Moje co prawda nie mają żadnego zabarwienia krwią ale są żółtawe i tak się zastanawiam czy jest wszystko w porządku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1160 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No ale mój tatuś twierdzi że wyglądam dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może gdyby były zabarwione, lub o jakimś zapachu, konsystencji czy większej ilości to pomyślałabym że to infekcja czy jakiś paciorkowiec (choć nie znam jego objawów ![]() Hmmm ale może ktoś ma wiedzę na ten temat, to chętnie skonfrontuje ze swoimi objawami. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1162 |
Raczkowanie
|
U mnie jest trochę większa ilość tych upławów i dlatego tak się zastanawiam. Może masz rację Kasiu że to może być jakieś zapalenie ale mi to jakoś nie przyszło do głowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1163 |
Zadomowienie
|
Ja też mam żółtawe upławy (wydzielina) i to była pierwsza oznaka ciąży która została do dziś. Nie ma to zapachu ani nie piecze więc uważam że to naturalna wydzielina w ciąży. Zresztą dziś oddałam mocz do badania więc jak będzie coś nie tak to bede wiedziała.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1164 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Nikka witaj na watku
![]() dziewczyny ja tez mam problem - wstaje rano i nie moge patrzec w lustro chocbym nie wiem jak sie pomalowala i ubrala to wygladam koszmarnie jestem blada jak trup i mam zaokraglona twarz - wygladam w ogole nie kobieco mnie to martwi tym bardziej, ze w pierwszej ciazy przytylam strasznie duzo i naprawde mocno zbrzydlam i normalnie nie moglam patrzec na siebie w lustro i boje sie ze teraz tez tak bedzie bo chyba sie zanosi ![]()
#1165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet przy 2(tylko domowych) kotkach elegancko z toxo ![]() Svinecko to musi być przykre, tak co rano z tym lusterkiem, ale uważam że ludzie przebywający z nami na codzień nie postrzegają nas w ten sposób jak my siebie same. Każdej z nas buźka się zrobi okrągła jak księżyc w pełni ![]() Co do kg. wole nie myśleć ile przybiorę.Masz jakiś patent w drugiej ciąży? jakby nie było masz zdecydowanie większe doświadczenie w tym temacie Edytowane przez katarzynka00 Czas edycji: 2008-12-09 o 22:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1167 | ||
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() co do wynikow - mialam je zrobic i 15-go mam wizyte u gin ale ze sie rozchorowalam to nie bylam jeszcze na badaniach, mam nadzieje ze do piatku juz sie podlecze na tyle zeby moc robic badania co do anemii - wiesz to jest mozliwe bo w pierwszej ciazy ja mialam i musialam brac zelazo - a po nim rozwalalo mi zoladek ![]() Cytat:
patenty.........hihi wiesz ja jestem z tych osob, ktore nie maja silnej woli o po prostu jesli mi sie chce to sie obzeram i tyle ![]() gin powiedziala, ze nie wskazane jest zebym tyle przytyla co w pierwszej ciazy - radzila mi jesc jak najmniej smazonego i jesli mam duzy apetyt to jesc czesciej ale niewielkie porcje - srobuj ![]() ja od jakiegos czasu nie mam problemow z jedzeniem bo ciagle mi niedobrze ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1168 |
Zakorzenienie
|
![]() Gizmiatko, wspaniale, ze już jesteś z nami i wszystko w porządeczku! Nikka1221 witaj! Mnóstwo uścisków dla wszystkich niezadowolonych z wyglądu! Poniekąd mogę do Was dołączyć. O ile twarz włosy wyglądają ok, ale też nigdy nie miałam z nimi większych problemów), to zauważyłam bardzo szybkie zmiany w sylwetce objawiające się głównie zanikiem talii ![]() Cóż mi pozostało, traktuje to humorystycznie, pewnie już za dwa tygodnie będę paradować w ciążowych ciuchach (nie ukończywszy jeszcze I trymestru), bo do niczego się nie zmieszczę ![]() Większość ciuchów wylądowało już w hermetycznych pudłach na poddaszu, zostałam bez kurtki/płaszcza zimowego (na szczęście u mnie ciągle jesień i to niezbyt zimna) - czas wybrać się na zakupy. Dosłownie kilka rzeczy sprzed ciąży nadaje się jeszcze do noszenia. Jednak... cieszę się. Tak bardzo chciałam być mamą, tak bardzo chciałam być w ciąży, poza tym czuję się świetnie. A ponarzekać troszkę zawsze można ![]()
#1169 | ||||
Raczkowanie
|
Gizmiatko ciesze się z fasolką wszystko dobrze odpoczywaj teraz i dbaj o maleństwo i o siebie.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1170 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do Anemi to ja proponuje sok z gotowanych buraczków i do tego marchewka ewentualnie jak lubisz to barszcz ! to jest najlepsyz sposób na anemie i bez chemi aaaa przypomnialo mi sie jeszcze jeden sposob ale tez z burakiem, a wiec odcina sie "czubek" buraka wydraza sie troche jego w środku i dosypuje sie cukier, czeka sie pare godizn i jak puszcza soczek to sie go spija ! Cytat:
ja tez sie ciesze ze jestem "tu" a nie "tam" nawet nie wies zjak bardzo ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:07.