Starania o dziecko - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-16, 16:43   #1141
asiaczek82
Rozeznanie

Dot.: Starania o dziecko

Niewiem czy noramlne na najbliższej wizycie powiedz o tym lekarzowi i nie bierz gorących kapieli...moze to anemia ciązowa ale wsumie na to zawczesnie....??

Sushi wyszło rewelacyjne a robilam je sama poszlo moment a radochy przy jedzeniu pałeczkami było co niemiara.... polecam

Super że czujesz sie nieżle poza tymi omdleniami....;]

i absolutnie nie dzwigaj!!!!

Edytowane przez asiaczek82
Czas edycji: 2009-11-16 o 16:44
asiaczek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-16, 17:24   #1142
anula_81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiaczek82 Pokaż wiadomość
Niewiem czy noramlne na najbliższej wizycie powiedz o tym lekarzowi i nie bierz gorących kapieli...moze to anemia ciązowa ale wsumie na to zawczesnie....??

Sushi wyszło rewelacyjne a robilam je sama poszlo moment a radochy przy jedzeniu pałeczkami było co niemiara.... polecam

Super że czujesz sie nieżle poza tymi omdleniami....;]

i absolutnie nie dzwigaj!!!!
Asiaczku kochana dziekuje za pocieszenie, Na innym watku znalazlam to http://www.forumginekologiczne.p l/sp...i%C4%85%C5%BCy
wiec moz eto ciaza mnoga i dlatego bo w sumie duze prawdopodobienstwo jest przy odstawieniu tabletek. No zobaczymy. przyznam ze ja mam dosc slaby organizm i w przeszlosci czesto mdlalam przy okresie wiec mam nadzieje ze to nic powaznego

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-16, 17:52   #1143
asiaczek82
Rozeznanie

anula ale byłby numer ale to fakt masz szanse na blizniakiw cyklu po odstawienny jest najwększe prawdopodobieństwo

Stary 2009-11-16, 18:43   #1144
EdziaO
Zakorzenienie

Asiaczek może to jest jakieś wyjście sama już nie wiem. Musze to przemyśleć jakby się zorganizować.

Dziewczyny biedne jesteście z tymi przeprowadzkami bo ja sobie nie wyobrażam przenosić tej tony makulatury i od nowa upychać sensownie. Prządek w szufladzie to czasem cały dzień

„Błogosławiony, który daje swoim dzieciom korzenie i skrzydła”
EdziaO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-16, 19:11   #1145
anula_81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EdziaO Pokaż wiadomość
Asiaczek może to jest jakieś wyjście sama już nie wiem. Musze to przemyśleć jakby się zorganizować.

Dziewczyny biedne jesteście z tymi przeprowadzkami bo ja sobie nie wyobrażam przenosić tej tony makulatury i od nowa upychać sensownie. Prządek w szufladzie to czasem cały dzień
No powiem ci ze jest to straszny balagan alema swoje plusy. Wyrzucilismy tony papierow, starych projektow, szkicow, tzn dziadostwa ktore jak jest to nikomu nieprzeszkadza bo nikomu nie chce sie wywalic, ale przy przeprowadzce juz zawadza i szczesliwie poszlo w kosz.

Dostalam biurko na szczescie kolo najblizszej oprocz meza osoby w biurze fantastycznej szwedki, ktora jako jedyna na razie wie o naszych dzieciaczkowych ekscesach . twarda jestem na razie w niemowieniu. Rodzice nic nie wiedza. Rodzice TZ przylatuja na swieta i chxcemy im w wigilie powiedziec, jesli wszystko (odpukac) bedzie ok i 2 grudnia bedzie cos widac na USG wlozymy im w kartke swiateczna to zdjatko i zapakujemy

Co do moich omdlen to przeczytalam gdzieniegdzie, ze niektore dziewczyny tak maja. Postaram sie poczekac te dwa tygodnie na wizyte u lekarza. nie moge panikowac prawda? przeciez musi byc dobrze???

Fajnie kochane moje ze mamy sie tu wszystkie nawzajem.

A co u was poza tym> EdziaO?? jak humorek? u Asiaczka powinien byc przedni skoro jest taka zdolniacha ze sama suchi robi!!! A ja je tylko wcinam, a slyszalam ze w ciazy sie surowej rybki nie powinno? prawda to?

Zosienka jest juz z nami

Zosia
Stary 2009-11-16, 19:25   #1146
kalinkap13
Rozeznanie

Witam Was wszystkie starające sie o dzidzie
ja z moim narzeczonym ostatnio rozmawialimsy nt.i fajnie by bylo gdybym zaszla w ciaze (hmm..urodzila ;p) jeszcze przed slubem..
przez dlugi czas bralam tabletki anty (podejrzenie PCO, ale nie stwierdzone?) az w koncu zdecydowalam ze koniec tego swinstwa! zmienilam lekarza i kazal mi odstawic tabletki zeby zrobic badania hormonalne.tabletki odlozylam na pocz.pazdziernika, pierwszy okres pojawil sie po 29 dniach (3 listopad) no 11 i 13 dc kochalam sie z narzeczonym bez zabezpieczenia..
dzis (14 dc) pojawil sie wodnisty sluz..i tak sie zastanawiam czy byla mozliwosc ze zaszlam w ciaze...na dodatek kluje mnie prawy jajnik od dwóch dni..sama nie wiem od czego (owulacja???)
tak bardzo bym chciala chodzić za jakiś czas z brzuszkiem..

nasze dwa szczęścia - Filipek i Fabianek
kalinkap13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-16, 20:30   #1147
Engelchen
Raczkowanie

Anula to prawda
nie wolno surowej ryby i owocow morza, miesa (metki tez) i plesniowych serow oraz mleka prosto od krowy
aha i jeszcze watrobki i pasztetow
poczytaj o tym bo to naprawde wazne

Kalinka wychodzi na to ze masz dni plodne wiec nic tylko przytulajcie sie duzo i trzymamy kciuki
Engelchen jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-16, 20:41   #1148
asiaczek82
Rozeznanie

Engelchen ma racje powinno sie unikać ale jak troszke sie zje to nie zaszkodzi mój maly żyje i ma sie doobrze i nie ma żadnej alergii

A sushi bylo troszke oszukane bo ryby były wędzone a krewetki obgotowane

lece sie kąpać i spać bo wziełam już dawczeke bromergeronu wiec w ciągu godziny zalicze zgon

Stary 2009-11-16, 20:42   #1149
kalinkap13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Engelchen Pokaż wiadomość

Kalinka wychodzi na to ze masz dni plodne wiec nic tylko przytulajcie sie duzo i trzymamy kciuki
a czy jest mozliwosc ze zaszlam w ciaze kochajac sie z tz 11 i 13 dc ? dzis jest 14 dc i pojawil sie sluz, a jajnik prawy kluje od dowch dni..
ojj, tak bym chciala "zaciazyc"..

Stary 2009-11-16, 20:44   #1150
anula_81
Zakorzenienie

Dzieki dziewczynki!!
Na razie doczytalam, zeby tez nie jesc duzo soli, miesa czerwonego, surowej ryby wlasnie(niestety bo uwielbiam!!!) itp
Za to duzo kurczaczka, warzywek , owockow, mleczka, jajek itp.
Jeszcze jutro o tym poczytam. Na razie lece pod prysznic bo moj mezulek wroci zaraz ze squosha wiec musze byc sliczniutka i czysciutka
Do jutra dziewczynki, moze uda mi sie w pracy do was zagladnac, a jak nie to dopiero wieczorkiem bo ide na basen Maluszek musi miec zdrowa i wysportowana mame

Zosienka jest juz z nami

Zosia
Stary 2009-11-17, 06:55   #1151
anula_81
Zakorzenienie

A tu dziewczyny jeszcze spia, ja od rana w pracy probuje sie w tym balaganie ogarnac, ehh nie jest latwo nic nie dziala tak jak trzeba...Na szczescie dla relaksu dzisiaj basenik.

Zosienka jest juz z nami

Zosia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-17, 07:33   #1152
asiaczek82
Rozeznanie

Kto śpi ten spi ja już od pól godziny próbuje sie połapać w tym syfie

dam rade ... najgorsze to to planowanie umawianie a teraz pakowanie i wywalanie wszyskei co zbędne

Jestem super haaapyyyy jedziemy na rocznice w góry do krynicy zdrój bieżemy 3 dni urlpu i jedziemy na nartki jaka jestem szczęsliwa pierwszy raz na nartkach będe jeżdzić od 6 lat a mój synek będzie miał nartki pierwszy raz na nogach ciekawe jak to będzie

będe zaglaać a tym czasem wracam do wywalania wszyskiego co niepotrzebne

Stary 2009-11-17, 07:35   #1153
sanderinka
Zakorzenienie

Ja juz nie spie :P nadrabiam zaleglosci

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

sanderinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 08:33   #1154
anula_81
Zakorzenienie

Cytat:
Kto śpi ten spi ja już od pól godziny próbuje sie połapać w tym syfie

dam rade ... najgorsze to to planowanie umawianie a teraz pakowanie i wywalanie wszyskei co zbędne

Jestem super haaapyyyy jedziemy na rocznice w góry do krynicy zdrój bieżemy 3 dni urlpu i jedziemy na nartki jaka jestem szczęsliwa pierwszy raz na nartkach będe jeżdzić od 6 lat a mój synek będzie miał nartki pierwszy raz na nogach ciekawe jak to będzie

będe zaglaać a tym czasem wracam do wywalania wszyskiego co niepotrzebne
Ale ci fajnie<!!
My w tym roku mielismy w Alpy jechac ale jesli wszystko pojdzie dobrze i fasolka sie bedzie dobrze rozwijac to sobie odpuszcze. Ja jezdze na desce ato niebezpieczne w ciazy

Ale fajnie ze twoj synus sie nauczy)))))

Buzka z deszczowego OSLO

Zosienka jest juz z nami

Zosia
Stary 2009-11-17, 09:46   #1155
Czarniawa228
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kalinkap13 Pokaż wiadomość
a czy jest mozliwosc ze zaszlam w ciaze kochajac sie z tz 11 i 13 dc ? dzis jest 14 dc i pojawil sie sluz, a jajnik prawy kluje od dowch dni..
ojj, tak bym chciala "zaciazyc"..
Czesc Kalinka
Ja miałam podobnie przy ostatnim cyklu, też jajniki dawały o sobie znać...bolały jak jasny grom
Może to być wynik zbliżającej się bądź obecnej owulacji więc najlepiej próbować i próbować..
Mi ciężko trafić w ten odpowiedni moment i tylko marzę o wielkim brzuszku
Ale próbuję bo nie poddam się tak kurka wodna łatwo

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Ale jajeczko też może gdzieś tam się ukrywa)) więc głowa do góry )
Czarniawa228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 09:57   #1156
bunia1234
Raczkowanie

Cześć dziewczyny, chwilke nie pisalam, jestem jeszcze przed testowaniem jeszcze 2 dni zaczekam 18-19- termin niby @. w poprzednim cyklu tez bolaly mnie piersi a nigdy wczesniej tego nie mialam, zobaczymy co wyjdzie teraz mam mieszane uczucia, czy wyszlo nam a tydzien temu bylam pewna, mam takie dziwne hustawki nastroju, raz chcew mi sie krzyczec a zachwile smiac. Jeszcze czekam na koncowy efekt do czwartku i testuje, zobacze. Trzymam kciuki za was dziewczyny, oby sie nam udalo wszystkim i to w wymazonym momencie.
Trzeba zyc pozytywnie
bunia1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 14:04   #1157
kalinkap13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Czarniawa228 Pokaż wiadomość
Czesc Kalinka
Ja miałam podobnie przy ostatnim cyklu, też jajniki dawały o sobie znać...bolały jak jasny grom
Może to być wynik zbliżającej się bądź obecnej owulacji więc najlepiej próbować i próbować..
Mi ciężko trafić w ten odpowiedni moment i tylko marzę o wielkim brzuszku
Ale próbuję bo nie poddam się tak kurka wodna łatwo

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Ale jajeczko też może gdzieś tam się ukrywa)) więc głowa do góry )
ojj, ja tez sie nie poddam tak bardzo bym chciala..ze az po nocach dzieciaczki mi sie snia marze o tym zeby zajsc w ciaze...ale nie wiem do konca czy bez "wspomagaczy" sie uda -przy podejrzeniu pco.. oby. a jak nie- to za ok. miesiac i tak wizyta u mojego gin i mi wsio powie..
dzis jeszcze troche jajnik mnie boli (kluje). ale mniej.mam nadzieje ze to oznaki owulacji (albo po- kochalam sie z tz 11 i 13 dc wiec moze cos sie zagniezdzilo ) bo przez dlugi czas bralam tabletki anty wiec nie pamietam juz jak to jest funkcjonowac bez tabletek..
trzymam za Ciebie kciuki zeby marzenie o brzuszku sie spelnilo

ps. hmm..kolejna obserwacja? - > sluz, tym razem jakis taki gesty..grudkowaty??grr

Edytowane przez kalinkap13
Czas edycji: 2009-11-17 o 15:55
Stary 2009-11-17, 17:12   #1158
anula_81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bunia1234 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, chwilke nie pisalam, jestem jeszcze przed testowaniem jeszcze 2 dni zaczekam 18-19- termin niby @. w poprzednim cyklu tez bolaly mnie piersi a nigdy wczesniej tego nie mialam, zobaczymy co wyjdzie teraz mam mieszane uczucia, czy wyszlo nam a tydzien temu bylam pewna, mam takie dziwne hustawki nastroju, raz chcew mi sie krzyczec a zachwile smiac. Jeszcze czekam na koncowy efekt do czwartku i testuje, zobacze. Trzymam kciuki za was dziewczyny, oby sie nam udalo wszystkim i to w wymazonym momencie.
Trzeba zyc pozytywnie
Bunia kochana trzymam kciuki!!!! trzeba myslec pozytywnie wtedy sie udaje i nie nakladac na siebie zbyt wielkiej presji.

trzymam kciuki mocno, choc ciezko sie tak na klawiaturze pisze

A co poza tym u was dziewczynki? Asiaczek ty juz na nartkach? Edzia, dziewuszki co tam u was?

Zosienka jest juz z nami

Zosia
Stary 2009-11-17, 17:23   #1159
asiaczek82
Rozeznanie

Bunia trzymam kciuki bardzo mocno!!!!!!!!!!!!!1
Anula na nartki dopiero 8 stycznia nie dopisłam tego bo byłam tak "podniecona" ze jedziemy
w pracy mam przepraszam za wyrażenie burdel na kółkach:/

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-17, 17:52   #1160
EdziaO
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki

U mnie humor trochę lepiej chyba powoli zaczynam wychodzić z jakiegoś nie wiem załamania czy coś?Jakoś totalnie nie byłam ostatnio sobą.

4 cykl oficjalnie otwieram:-(

W pracy zbliża się koniec roku brrrrrr....bilanse,rachun ki zysków,przepływy....a ciężko się skupić nad tym wszystkim a już musze się spinać w całość.

Staram się myśleć pozytywnie mimo wszystko.

Trzymam kciuki za testujące i działająceJa weszłam w fazę wyczekiwania-która ma taki plus że nic w niej zrobić nie można-nie ma na co czekać i nic się nie zdarzy bo rozkręca się @ po plamieniu uciążliwym. W pt robię LH,FSH,estadriol i prolaktynę.

Dziewczyny ja uwielbiam kocham narty. Jedyną korzyścią z tego że nie będzie nam się udawało jest to że pojedziemy na nartyNa samą myśl mi weselej.

Macie czasem takie dziwne stany?Mnie dopadł chyba pierwszy aż taki. A niestety mam tą wadę, że nie umiem wyłączyć się i nie myśleć o tym co mnie trapi.

Ale cóż trzeba się zebrać jakoś i zabrać za to wszystko nie?

---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

Anula który Ty miałaś clearblue owulacyjny-cyfrowy(7 w opakowaniu) czy też normalny paskowy (5szt w opakowaniu)?Kupię sobie a co

---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ----------

Anula który Ty miałaś clearblue owulacyjny-cyfrowy(7 w opakowaniu) czy też normalny paskowy (5szt w opakowaniu)?Kupię sobie a co

Edytowane przez EdziaO
Czas edycji: 2009-11-17 o 17:29
Stary 2009-11-17, 18:28   #1161
anula_81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EdziaO Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki

U mnie humor trochę lepiej chyba powoli zaczynam wychodzić z jakiegoś nie wiem załamania czy coś?Jakoś totalnie nie byłam ostatnio sobą.

4 cykl oficjalnie otwieram:-(

W pracy zbliża się koniec roku brrrrrr....bilanse,rachun ki zysków,przepływy....a ciężko się skupić nad tym wszystkim a już musze się spinać w całość.

Staram się myśleć pozytywnie mimo wszystko.

Trzymam kciuki za testujące i działająceJa weszłam w fazę wyczekiwania-która ma taki plus że nic w niej zrobić nie można-nie ma na co czekać i nic się nie zdarzy bo rozkręca się @ po plamieniu uciążliwym. W pt robię LH,FSH,estadriol i prolaktynę.

Dziewczyny ja uwielbiam kocham narty. Jedyną korzyścią z tego że nie będzie nam się udawało jest to że pojedziemy na nartyNa samą myśl mi weselej.

Macie czasem takie dziwne stany?Mnie dopadł chyba pierwszy aż taki. A niestety mam tą wadę, że nie umiem wyłączyć się i nie myśleć o tym co mnie trapi.

Ale cóż trzeba się zebrać jakoś i zabrać za to wszystko nie?

---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ----------

Cyfrowy kochana ten siedem w opakowaniu Takie sliczne buzki pokazuje usmiechniete, dlatego kupilam, plus wydawalo mi sie ze w owulacje nietak latwo trafic a tu pierwszy raz zobaczylam sluz, sprawdzilam i bylo)

Polecam, z tego co czytalam sa podobno bardzo skuteczne

Zosienka jest juz z nami

Zosia
Stary 2009-11-17, 18:33   #1162
asiaczek82
Rozeznanie

Edziulka witamy zpowrotem będziemy sierpniówkami

Stary 2009-11-17, 18:38   #1163
anula_81
Zakorzenienie

Ja mam dzisiaj kiepski humor dziewczyny, wszystko mnei wnerwia, zaczynam przestawac widziec oznaki ciazy, glodna chodze ciagle i jakas rozdrazniona. A moj mezus zwala ciagle wszytsko na ciaze! i mnie jeszcze bardziej denerwuje!!! Bo ja mu mowie, ze ciaza bedzie potwierdzona na 100% jak zobaczymy na USG , to on mnei wysmiewa ze jestem zwariowany niedowiarek...ehh i wkurza mnie tym jeszcze badziej

Zosienka jest juz z nami

Zosia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-17, 18:43   #1164
asiaczek82
Rozeznanie

A w polsce nie m a tych cyfrowych znalazłam tylko te ciązowe

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Anula bo jesteś niedowiarek bete masz piękną i wciązy jesteś

Edytowane przez asiaczek82
Czas edycji: 2009-11-17 o 18:42
Stary 2009-11-17, 19:00   #1165
anula_81
Zakorzenienie

Cytat:
A w polsce nie m a tych cyfrowych znalazłam tylko te ciązowe

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Anula bo jesteś niedowiarek bete masz piękną i wciązy jesteś

******** buziaczki przesylam, cyfrowe mozna przez neta zamowic, moge wam kupic tez tutaj jak chcecie i wyslac, ale tu wszystko mega drogie, 7 testow kosztuje 389NOK czyli prawie 200 zl....

Ps. wiem, ze jestem niedowiarek, ale ja juz tak mam, chorowita jestem i raczej zawsze mi bylo pod gorke w zyciu, a tu nagle wszystko sie uklada, praca, mieszkanko slub i fasolka w pierwszym cyklu? jakos nie moge wlasnie uwierzyc

Zosienka jest juz z nami

Zosia
Stary 2009-11-17, 20:34   #1166
bunia1234
Raczkowanie

Dzieki dziewczyny za kciuki ja tez za was trzymam, jutro zatestuje chyba, to bedzie 26dc zobacze, albo poprawie albo popsuje sobie dzień przed zebraniem z moimi dyrektorkami. za 12h bede wiedziec co tesciki pokaza, jakie wy uzywacie, ja dostalam pre-test zekomo dobre ale jakos podchodze z umiarem do nich zadnych innych czulszych nie dostane w moim zaglebiu, poprostu dziura (co do testów nic czulszego oprucz 25 nie mozna dostac), no tyle mojego narzekania oby do jutra a piersi tak boooola ala......, moze cos zamieszkało....
Stary 2009-11-17, 20:38   #1167
anula_81
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieki dziewczyny za kciuki ja tez za was trzymam, jutro zatestuje chyba, to bedzie 26dc zobacze, albo poprawie albo popsuje sobie dzień przed zebraniem z moimi dyrektorkami. za 12h bede wiedziec co tesciki pokaza, jakie wy uzywacie, ja dostalam pre-test zekomo dobre ale jakos podchodze z umiarem do nich zadnych innych czulszych nie dostane w moim zaglebiu, poprostu dziura (co do testów nic czulszego oprucz 25 nie mozna dostac), no tyle mojego narzekania oby do jutra a piersi tak boooola ala......, moze cos zamieszkało....
Trzymam kciuki kochana, napisz od razu o wynikach testu bo umieramy z ciekawosci***

Zosienka jest juz z nami

Zosia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-18, 06:38   #1168
bunia1234
Raczkowanie

Czesc dziewczyny, ja juz na nózkach teraz trzeba czytac jeszcze raz umowe i na zebranie z dyrektorkami, uroki samozatrudnienia, nikt nie mowi kiedy do pracy ale plany nadaja do wykonanie.
Humor moj taki troche mieszany, raniutko zatestowalam i wyszla druga kreseczka ale taka bladziudka bardzo, pokazala sie po 2 minutkach, wiec chyba sie udalo , ale musze jeszcze zaczekac i zrobic za pare dni test, wtedy bede miala pewnosc je sie udalo. To mial byc moj 2 cykl staran i ostatni - i chyba poszlo.
(teraz czekamy na nastepny i do gin jak sie potwierdzi, a za 3 mies. moze bede znala plec a chcielismy dziewczynke, wstrzelilismy sie 2,5 dnia przed owulka w cyklu nieregularnym, ach jakie mam mieszame uczucia).
Anula_81 teraz czekamy na potwierdzenie ...
Stary 2009-11-18, 06:48   #1169
EdziaO
Zakorzenienie

Bunia wielkie choc niesmiałe jeszcze gratulacje ale myślę, że strzał w 10

Anulka dzięki bardzo. Nie martw się wszystko jest dobrze i będzie dobrze. Dbasz o siebie, uważasz robisz wszystko jak należy. Nie denerwuj

Asiula to masz link http://www.apo-discounter.pl/clearbl...ny-p-1733.html
Ja juz na sierpień chyba sie nie wyrobię ale na początek września to czemu by nie
Dziewczynki pracowac się nie chce!

Stary 2009-11-18, 06:59   #1170
anula_81
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc dziewczyny, ja juz na nózkach teraz trzeba czytac jeszcze raz umowe i na zebranie z dyrektorkami, uroki samozatrudnienia, nikt nie mowi kiedy do pracy ale plany nadaja do wykonanie.
Humor moj taki troche mieszany, raniutko zatestowalam i wyszla druga kreseczka ale taka bladziudka bardzo, pokazala sie po 2 minutkach, wiec chyba sie udalo , ale musze jeszcze zaczekac i zrobic za pare dni test, wtedy bede miala pewnosc je sie udalo. To mial byc moj 2 cykl staran i ostatni - i chyba poszlo.
(teraz czekamy na nastepny i do gin jak sie potwierdzi, a za 3 mies. moze bede znala plec a chcielismy dziewczynke, wstrzelilismy sie 2,5 dnia przed owulka w cyklu nieregularnym, ach jakie mam mieszame uczucia).
Anula_81 teraz czekamy na potwierdzenie ...
Hej Bunia!! Ja tez mialam taka slabiutka kreseczke a za trzy dni test pokazal juz ewidentnie!! Slabiutka to tez ciaza!! poczekaj trzy dni i testuj jeszcze raz ale ci juz pomalut gratuluje

Zosienka jest juz z nami

Zosia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości