![]() |
#1141 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czarna lista part 2
Cytat:
Zgadaj się z tymi dwoma dziewczynami i zgłoście do Moderatora.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1143 |
Zakorzenienie
|
Przyszła kolej na mnie. Miesiąc temu umawiałam się na wymianę z laską o nicku kapeluszkaa. Wymieniłyśmy się adresami, ona miała wysłać pierwsza. Najpierw zwlekała z datą wysłania, a gdy niby paczka już poszła a ja jej nie otrzymywałam napisała, że dała tacie do wysłania. Od tamtej pory nie mogę się z nią skontaktować w celu wyjaśnienia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1144 |
Konto usunięte
|
Za co Beautylicious dostała bana?? Coś mi się właśnie takie podejrzane wydawało, że na wątku pisze "wymieniam się tylko do 16 września-więc spieszmy się", na każdym wątku się praktycznie wpisywała (targowiskowym), a ciągle miała 0 przekupek
![]() EDIT: już wiem, że klon, ale kogo? ![]() ![]() Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab Czas edycji: 2010-09-14 o 18:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1145 |
Zakorzenienie
|
Zgłaszam na czarną listę użytkowniczkę redo92.
Zrezygnowała z wymiany po wymienieniu adresów, czekałam na paczkę przeszło tydzień, bo tłumaczyła, że nie może jej wysłać, bo gdzieś tam jest. Postanowiłam poczekać. Wczoraj wysłała mi wiadomość na pw że jednak rezygnuje i wie że dostanie negatywa (wiadomość mam zachowaną), ponieważ dostała już leginsy od kogoś innego i moich nie potrzebuje.Dodam jeszcze,że wizażanka chciała jednoczesniej wysyłki, na co sie nie zgodziłam ponieważ mam dużo wiecej przekupek i wolę być ostrożna.Całe szczęście, bo nie straciłam swoich rzeczy. Zaraz wystawie negatywa zgodnie z regulaminem. Starciłam kopertę (bo już paczkę zapakowałam) i czas.
![]() |
#1146 |
Zakorzenienie
|
Pomocy wizażanki !
![]() Wymieniałam się już jakieś trzy Tygodnie temu z RoOxAnKaA Zadomowienie ![]() I dogadałyśmy się tak że wysyłamy paczki razem (wysłałyśmy) ale ona miała mi kilka dni później (jak zamówi u siebie i kupi) dosłać HYDROLAT. Do dziś nie widzę ani hydrolat ani odzewu z jej strony po-prostu ignoruje mnie ... Proszę mediatorka o sprawdzenie jej dostępności czy jest ... i co mam z tym zrobić ???? Wysłałam jej niedawno kolejną wiadomość że jeśli nie odezwie się do poniedziałku zgłaszam to jako oszustwo! Ps. Boje się wystawić negatyw bo ona wtedy wiadomo po złości zrobi to mi ![]() CO ROBIĆ ???!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1148 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
FurtadOwa jeżeli ta wizażanka ma ustawione u siebie w profilu tryb niewidzialności to wchodzisz w przekupki i po prawej stronie masz ostatnią aktywność. Edytowane przez kucyk ponny Czas edycji: 2010-09-15 o 13:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1151 |
Zakorzenienie
|
Ostatnia jej aktywnosc to 12,09 (niedziela) poczekam do poniedziałku ajk sie nie odezwie wystawie negatywa ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1152 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, czy wymieniała się ktoraś z Was z PxD ? Prawie dwa miesiace temu wysłałam jej tpik River Island, ktory nie był tani jako 1 z racji, że nie miałam jeszcze wtedy przekupek. Wizażanka najpierw zwlekała z wysyłka, gdyz miała zastzeżenia c do tpiki, potem go rzekomo wysłała ale na zły adres, potwm juz nic nie odpisała... Wystawienie negatywa nie zwroci mi moic rzeczay i pieniędzy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tego co wiem to w tej chwili padł jej komputer. Ale część paczuszki do mnie wysłała (miała wysłać dwie osobne paczuszki) Jedna już dotarła bez zastrzeżeń.
![]() |
![]() |
#1154 |
Zakorzenienie
|
Moje drogie.... Chciałam na PW wyjaśnić swoją wymianę z LikeTheChocolate ale niestety się nie udało.... Jej ostatnia wiadomość... cytuję jedynie kawałek:
"Słuchaj kolezanko, uważaj sobie na słowa, napisałaś że Ci coś nie pasuje, napisałam ODEŚLIJ to czego ty jeszcze ode mnie chcesz. Jesteś dla mnie śmieszna, wysłałaś mi otwierany tusz, ale jakoś mnie to w oczy nie kole, trudno, jakoś tu niw trafiłam jeszcze na 100% wymianę wg tego co miało być(już nie mówię o tuszu Benefit, który dostałam od Ciebie i było go mniej niż połowę)." wytrącił mnie z równowagi.... ale od początku. Wysłałam jej nowy nieotwierany tusz Diora i używane mleczko do ciała sephora60/70 ze 150ml. Ona miała mi wysłać nową koszulkę szarą, w stanie idealnym koszulkę granatową i w bdb stanie arafatkę. Paczkę po pierwsze celowo opóźniła mimo tego że pisała do mnie że oczywiście wysłała. Potem okazało się że napisała że celowo tak zrobiła bo ode mnie paczuszki dostawała później (wcześniej już się wymieniałyśmy). Więc dostała moją paczkę otworzyła i dopiero wysłała rzeczy do mnie. W sumie za dużego problemu w tym nie mam. Teraz ja dostałam ciuszki w innym stanie niż było napisane... Poniżej zdjęcia; https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=107 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=108 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=109 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=110 Napisałam do niej wiadomość na PW.... staram się odzywać z kulturą, spokojnie a dostaje informację, że tusz wysłałam jej używany przez tydzień bo jej tak koleżanka powiedziała. A dodatkowo pisze , że kiedyś jej też wysłałam tusz zużyty do połowy. No bzdura totalna. Jeśli piszę w wątku że coś jest nowe to jest nowe. Nie zależy mi by tak ściemniać, nie mam w tym celu. Z resztą dziewczyny, które się ze mną wymieniają to wiedzą że jeśli wysyłam nowe rzeczy to tak jest. Teraz mi pisze dodatkowo o wymianie o której już właściwie zapomniałam bo wszystko było ok przekupki wystawione - teraz nagle jest problem. Jak dostała ode mnie paczuszkę to nie napisała że z tuszem coś nie tak tylko wysłała do mnie ciuszki bez zastrzeżeń. A teraz myślę że na złość wymyśliła to sobie. Wczoraj napisałam jej że w bluzeczce granatowej nie widzę wad. Ale byłam na chwilę tylko w domu (bo leżę z córcią w szpitalu) i nie sprawdzałam dokładnie. Dzisiaj jak tylko przybiegłam do domku chciałam porobić zdjęcia tych ubrań i dodatkowo na granatowej koszuli znalazłam dziurę pod pachą i różowe przebarwienia. Jak jej o tym napisałam to dostałam odpowiedź że pewnie w niej wczoraj paradowałam a teraz się czepiam bo sama ubrudziłam.... Tak o niczym innym nie marzę tylko o tym żeby paradować w nieupranej koszulce (przeze mnie) po szpitalu z dzieckiem na rękach. A jej ostatnią wiadomość którą na wstępie zacytowałam uważam za bardzo chamską. Nie jestem gówniarą by się do mnie tak mogła zwracać. Ja pisałam do niej cały czas z szacunkiem i wymagam tego samego. Nie odeślę jej rzeczy bo nie chcę w zamian otrzymać używanego już przez nią tuszu. Ja wysłałam nowy nieotwierany więc jego ważność była długa a teraz nie dość ze jest użyty to ważność ma rok po otwarciu. A właśnie dostałam kolejną bardzo miłą wiadomość od niej: Że może chcę ją na kasę naciągnąć (daleko mi do tego) i że tusz już na allegro sobie wystawiła bo beznadziejny jest. Że robię z siebie świętoszkę itd. Bluzka ma już dziurę pod pachą bo pewnie się w nią nie zmieściłam przymierzając. (akurat bluzeczka leży idealnie nie za duża nie za mała) Pisze że wysłałam jej mniej niż pół mleczka do ciała z Sephory... Miało być 60/70ml ze 150ml.... No to to jest mniej niż pół to nie wiem czego się czepia... Na koniec dodała że nie chce się jej ze mną dyskutować.... Nie to nie. Mogę dostać negatywa w odwecie... Nie zaszkodzi mi on w sumie w niczym.
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2010-09-18 o 13:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1155 |
Wtajemniczenie
|
Ożesz kurcze !!!!
Aż mi szczęka opadła jak zobaczyłam te zdjęcia i przeczytałam twojego posta . Co za beszczelna osoba. I jakiego ładnego negatywa ci wystawiła. Po prostu ręce opadają !!! Poproś Złośliwca to go usunie. Bo według mnie jest bezpodstawny i po co ma ci psuć opinie. A za odmianę to ona powinna ci zapłacić . Ja bym też używanego tuszu nie chciała. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#1157 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1158 |
Wtajemniczenie
|
I bardzo wymowny jest cytat z jej regulaminu :
" - nie proponować mi starych szmatek, a tym bardziej tandetnych " Kurcze ale ma tupet . Z tym tuszem też fakt. Dlaczego nie poczekała aż ty dostaniesz swoją przesyłke. Chyba jest standartem , że czeka się aż 2 strona dostanie swoje rzeczy zanim się coś użyje. I dlaczego ty masz być teraz stratna na tej wymianie. Ona dostała 2 rzeczy . Jedną używa a z 2 będzie miała korzyść finansową . Bo nie sądzę że chcesz nosić te jej rzeczy ? Edytowane przez MILA25* Czas edycji: 2010-09-18 o 13:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1159 |
Rozeznanie
|
Hmm...
Myślałam ze tylko ja mam z ta wizazanka problem... Jestem nowa wiec wysłałam pierwsza (06.09), zależało jej na czasie wiec wywnioskowalam ze wysylamy priorytetem... 2 dni pozniej bylo u niej, wszystko ok i pw. ze następnego dnia wysyła do mnie, no i cisza... okazalo sie ze ona do mnie wyslala ekonomicznym bo bezposrednio sie przecież nie umawiałyśmy na priorytet... (ale ok to szczegół) od wtorku proszę o nr. nadania/ skan potwierdzenia wszystko jedno... na początku obiecała ze się dowie na poczcie... potem byłam olana przez 4 dni aż w końcu wczoraj znowu napisałam 2 pw. i na to ona ze dziś rano mi prześle skan... jak widzę znowu się logowała a ja nic nie nie otrzymałam... Ok coś tam je wypadło... nie mogla wysłać albo faktycznie poczta polska trzyma 1,5 tyg. tez przeboleje... Ale jak się okazało widzę ze wymieniła się już na 1 z rzeczy które jej wysłałam !!! A były to drogie perfumy!!! Co teraz jeśli nie będę zadowolona z wymiany bo rzeczy nie będą takie jak w opisie?? przez post majka242007 denerwuje się jeszcze bardziej.. ![]() aha i skasowała już tez te swoje rzeczy z jej strony wymiankowej..;( czy z tym tez nie powinna poczekać do momentu az dostane paczke?
13.10 - Pilates z JF ![]() Edytowane przez legalna_blondynka Czas edycji: 2010-09-18 o 15:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1160 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() To tak jak ja się wymieniałam, a jedna z wizażanek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab Czas edycji: 2010-09-18 o 14:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1161 |
Zakorzenienie
|
wiesz co majka, Twoje 134 pozytywne przekupki mówią same za siebie i nawet nie chcę się wypowiadać o bezczelności z którą się napotkałaś ze strony drugiej, to woła o pomstę do nieba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1162 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1163 |
Zadomowienie
|
majka- to mówisz że ta arafatka od niej jest tragiczna, nie da się jej nosić? bo wcześniej mi się podobała ta jej arafatka (bardzo ją chwaliła że to nie taka zwykła apaszka tylko super ogromna itd) i miałam jej dać za nią bluzeczkę h&m , ale w końcu zrezygnowałam. No i dobrze.
Tylko tobie teraz współczuję.
![]() |
#1164 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tej niebieskiej bluzki nie założę. Przez te przebarwienia. Wyprałam ją myślałam , że to brudne może jest ale nie. Przebarwienia zostały. W szarej koszulce będę chodziła ale muszę ją najpierw całą maszynką ogolić. Miała być nowa ... A zmechacona jest calutka. Ale jak ją ogolę to myślę że będzie w świetnym stanie. ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- O! Kochana znajoma wizażanka wyszperała dla mnie wiadomość ![]() Otóż jak już wiemy ponoć wysłałam używany przez tydzień tusz Diora dodatkowo z opakowaniem coś było nie tak. A tu LikeTheChocolate swobodnie proponuje tusz wizażance Magdama1 wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post21954386 post 25: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...1&postcount=25 Już nie mówię o tym , że ja tusz wyceniłam jej na 120zł bo kupiłam ze zniżką a ona sobie 20zł jeszcze podniosła ![]()
![]() |
![]() |
#1166 |
Zakorzenienie
|
co do LikeTheChocolate to wydaje mi się, że niezłe ziółko z niej jest, na początku jak zaczynała na targowisku wymieniłyśmy się i ona wysłała pierwsza paczkę ze względu na jej staż, paczka do mnei doszła (opóźniona w czasie) zobaczyłam biustonosz, który miał być w stanie idealnym - koronka na nim była z dziurami- potargana, ogólnie było widać, że był już zużyty...
napisałam wizażance, że nie wyślę, jej za coś takiego mojej paczki i żeby mi przelała na konto kasę na zwrot paczki to jej odeślę i sprawa się zakończyłą, teraz żałuję, że negatywa jej nie wystawiłam... z tego co pamiętam to była to najbardziej nie miła wizażanka z jaką miałam doczynienia... jej późniejsze wiadomości były wręcz wulgarne... nigdy bym się już z nią nie wymieniła jej wątek omijam z daleka ... ![]() Edytowane przez admirable Czas edycji: 2010-09-19 o 14:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1167 |
Zakorzenienie
|
ale ja się z nią kiedyś wymieniałam i wszystko było ok. Miła i w ogóle. Teraz dopiero coś mi nie przypasowało to napisałam.... Bardzo wulgarna jest to prawda.
I dodatkowo pisze o dawniejszych wymianach. Że nigdy na 100% z wymian ze mną zadowolona nie była. To po co się wymienia dalej? W ogóle napisała, że jeszcze nigdy z żadnej wymiany na wizażu nie jest zadowolona w pełni.... Ale, że jej to nie przeszkadza. Cokolwiek to znaczy.
![]() |
#1168 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A swoja droga to widze ze ona kilku osoba sie narazila i nie maja ochoty na wymianki z nia |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1169 | |
:)
|
Cytat:
skoro nie jest nigdy zadowolona z wymian to po co się w ogóle wymienia?? Naprawdę dziewczyna ma tupet... szkoda gadać... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1170 |
BAN stały
|
Hahaha "dziewczyna ma tupet szkoda gadać"
![]() ![]() Co do admirable - to twoją sytuacje w ogóle przemilczę, szkoda słów ![]() Droga majeczko - jeśli proponowałabym komuś tusz to bez tego poszarganego pudełka, a jakby ktoś się pytał to na pewno powiedziałabym, że był testowany - kilka razy przez poprzednią właścicielkę i raz przez Ciebie ![]() Powiedziałaś koleżankom, że jak tylko coś Ci nie przypasowało powiedziałam odsyłaj, a Ty na to, że nie chcesz? To co chciałaś kasę?A może gratisową dokładeczke? Jak chciałaś to niby rozwiązać? ![]() Legalna_blondynka - wysłalam Tobie rzeczy, napisałam Ci WYRAŹNIE, że aparat mi padł, a skanera nie mam, więc do poniedziałku musisz czekać aż ktoś mi pożyczy aparat, bo potwierdzenia nadania pocztą Ci nie wyślę. Reasumując: "ta wizażanka" nie ma wielkiego tupetu, tylko nie lubi jak się jej coś zarzuca ![]() ![]() I nie jestem wulgarna, tylko jasno wyrażam swoje myśli, szczególnie gdy ktoś zwraca się do mnie tonem, którego nie lubię ![]() A co takie zainteresowane tuszem? Podać link do allegro? ![]() Więc moje drogie, taka straszna jestem, że zdecydowanie polecam 0mijać mnie szerokim łukiem ![]() ![]() Jeszcze się nie zdarzyło żeby wszystkim dogodzić, pozdrawiam ![]() Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2010-09-19 o 16:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:09.