|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1141 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() wróciłam już z korków i byłam w nowym CH w takim tanim sklepie i kupiłam sobie stringi za 0,39 gr ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1142 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Ale dużo piszecie, ciężko Was nadrobić, jeszcze przy słabym necie i wizażu.
Lula sukienki, które wstawiłaś są piękne ![]() ![]() U mnie się przygotowania nawet nie zaczęły, a już się stresuje ![]()
![]() |
#1143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1144 |
Zakorzenienie
|
Miałam nadrobić, ale wizaż coś nie działa takjak powinien. Z trudem strony mi sie otwierają i jakoś dziwnie
![]() Qrcze coś dzisiaj z tym spaniem jest nie tak.Nawet w TVN mówili, że ludzie tej nocy nie mogli spać :/ Qrcze przedwczoraj dopadła mnie jakaś "wysypka" w okolicach brody wyskoczyły mi jakieś małe krosteczki hmmm. nie chcą schodzić ![]() Uciekam, bo zmęczona jestem po te nieprzespanej nocy ![]() buziaki
#1145 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() joanwi to pobiłaś mnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1146 |
Zakorzenienie
|
Tż często powtarza że co jak co ale z głodu to raczej nie umrzemy
![]() poniżej jego rekordowa zdobycz ![]() ![]() a te ryby to jego druga miłośc (tzn. mam nadzieję że DRUGA?!), a niech ma chłopak, lepsze to niż miałby na wódkę chodzic albo co gorsze na dziw.ki, zresztą jak wygrywa kolejne zawody wędkarskie to ja pękam z dumy ![]() chyba tu sama zostałam?... Edytowane przez mabi84 Czas edycji: 2010-01-04 o 19:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#1147 |
Zadomowienie
|
Mabi a jakiś obiad planujecie czy tak zupełnie bez niczego?
Oo jaka ryba piękna ![]() ![]()
że życie z Panem podzielę" Kult ![]() Edytowane przez Madzik08 Czas edycji: 2010-01-04 o 19:49 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i teraz mi się spac chce strasznie, ale jeszcze list z j. ang. musze napisac ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- ze mną też wizaż nie chce za bardzo współpracować ![]() a jutro chyba nie będzie wykładu (a chciałam nawet iść) to pójdę na shopping ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1149 |
Zakorzenienie
|
a ja myslalam ze jak kupuje za 2,5zl to tanio hihi
#1150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() wku,rz.a mnie ten wizaz, ze tak zle dziala ehhhh juz go nie lubie-narazie ![]() poczytalam ksiazke i zjadlam barszczu z uchachami ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1151 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1152 |
Zakorzenienie
|
Siema!
jeszcze nigdy nadrabianie nie bylo tak pasjinujace jak dzis - dzieki Mici of course. dziewczyny juz powiedzialywszystko co mysle o tym od dluzszego czasu,ale to i tak nie ma sesnu bo widac, ze Micia go nie zostawia.a jej TŻ podnosi mi tak samo cisnienie jak Marek z M jak M ![]() ![]() lula piekne te sukienki - b.w moim stylu ![]() karolinusienka teraz sobie przypomnialam, ze 2 czesc po koniec sie rozkreca ![]() joanwi niezle ![]() ![]() pociag z olsztyna dzis byl opozniony 50 minut ![]() ![]() ![]() ![]() faktycznie wizaz cos sie wiesza, chyba odwyk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1153 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1154 |
Zakorzenienie
|
a ja wlasnie widzialam prezerwatywe wielokrotnego uzytku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1155 |
Zakorzenienie
|
oto ona
![]() mnie przypomina rybe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1156 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. u Tż nie ma tradycji wesel a już napewno nie takich dużych 2. u mnie niestety ta tradycja jest-i co z tego?- jak rodzina cała skłócona a na weselach udaje "Lubiczów z Klanu"... 3. niewątpliwie z takim weselem wiążą się koszty i to niemałe (a my wolelibyśmy oszczędności przeznaczyc na własne M) ...i mogłabym tak wymieniac dalej argumenty "przeciw" dla mnie nie jest ważne wesele, ja po prostu chcę byśmy byli małżeństwem i tyle, a robic coś pod publiczkę dla nas nie ma sensu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1158 |
Zakorzenienie
|
karolinusienka musze pokazac ja M.
![]() mabi jest w tym troche racji... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
Zakorzenienie
|
jolkajp ![]() karolinusienka też już dziś ją "podziwiałam" a czytałaś cały artykuł? masakra ![]() ja to chyba jestem nienormalna jakaś? nie umiem wielocytowac ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- mam pytanko trochę nie na temat...dużo nas i nie kojarzę jeszcze dokładnie kto czym się zajmuje czy któraś z Was studiuje pedagogikę? albo jest już po takich studiach? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() stringi podobno są niezdrowe, choc sama mam z 50 par ![]() widziałam na onecie ![]() dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1161 |
Zadomowienie
|
jolkajp rybak z Ciebie nie będzie
![]() mabi u mnie i u Ł. są wesela w rodzinie, np. moja siostra zrobiła takie że nie da rady jej dorównać. Ja w sumie nigdy wesel nie lubiłam, poza tym chodzi o pieniądze, które wole wydać na podróż poślubną lub mieszkanie. Z rodziną dobrego kontaktu nie mam, nawet nie przyjadą odwiedzić chorego brata (mojego ojca) więc po co mi taka rodzina na własnym weselu?
że życie z Panem podzielę" Kult ![]() Edytowane przez Madzik08 Czas edycji: 2010-01-04 o 20:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#1162 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dziwnie sie te krosteczki pojawily, ale moze przed @ jestes? ![]() dobranoc ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1163 |
Rozeznanie
|
Pomocy! któraś z was dawała linka na youtube takiej dziewczyny co sie sama czesała fajnie. nie moge tego odnaleźć. HELP ME!
#1164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1165 |
Zadomowienie
|
Pozostaje mieć nadzieje, że narzeczony jednak stanie po mojej stronie i obejdzie się bez obrażania się.
Dobranoc ![]()
![]() |
#1166 |
Zakorzenienie
|
wiesz nawet gdybym chciała z tym walczyc to nie mam szans bo mnie zna od ponad 3lat a wędkarzem jest od ponad 20
![]() były momenty że trochę mnie wkurzało to jego hobby ale jak widzę ile radości mu to daje...to tak jakby mi zabrac wizaż... a to małżeństwo które niby ma byc świadkami na naszym ślubie-on to najlepszy przyjaciel Tż i też zapalony wędkarz, a ona jak czasem chłopaki pójdą na ryby i zostajemy same to mi się żali że na te ryby to już nie może patrzec czasem ![]() Madziko8 trzymam kciuki ![]() Edytowane przez mabi84 Czas edycji: 2010-01-04 o 21:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#1167 |
Zakorzenienie
|
Mabi, madzik to faktycznie nieciekawie z rodzina w Waszym przypadku...wiadomo-nie cala rodzine sie lubi, ale tych co nie lubimy to wysylamy jedynie zawiadomienie (bo to moja chrzestna niestety), a na wesele i tak by nie przyszli...a ze strony TŻ to juz calkiem nie maja obiekcji,zeby zapraszac-nie maja kontaktu to wynocha.u mnie jednak troche ingerencji mamy bedzie, bo nie wszystkich znam,ale ze to najblizsza rodzina mamy...itd.ale nie przeszkadza mi to zbytnio
![]() moj tez jest zapalonym wedkarzem-w sobote na lod chcial isc,ale na szczescie mial jakas fuche do zrobienia i nie zdazyl.bo jak na lod idzie to akurat sie o niego boje... ![]() ide sie kapac i grac ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Madzik i ja sie dolaczam do trzymajacych kciuki ![]() ![]() dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też się boję o swojego jak idzie na lód, i sama też się boję chodzic,w tym roku nie byłam i modliłam się żeby staw nie zamarzł na tyle żeby łowic spod lodu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1170 |
Rozeznanie
|
mam cos ciekawego
![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Aqq7n...eature=channel
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:20.