Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. III :-) - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-08, 12:57   #1141
Marta1122
Rozeznanie

Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. III :-)

Cytat:
Napisane przez dafreen Pokaż wiadomość
też się zastanawiałam, ale padło w końcu na ziajkę... tańsza więc stwierdziłam, że spróbuję... ja nie cierpię jak coś się nie wchłania, kluskuje albo mazia...
perfectę ma moja koleżanka i też sobie chwaliła, spróbuję następnym razem

nie wspominając jak mało wygodne jest to dla malucha, jak ma wszystko pozawijane, ja bym chyba wścieku dostała
też mam oliwke i balsam z rossmana jak pokoncze to kupie ziajke tez może.z rossmanowksich jestem zadowolona super sie wchlaniaja, oliwke zazwyczaj uzywam na brzuch i piersi a na nogi i pupe balsam.

niunia jest z nami!:confuse d:

8.08.2009 10 rocznica znajomości i nasz ślub
Marta1122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 12:58   #1142
kropka75
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;17045328]Sluchajcie, głupie pytanie
Mam śliczne śpioszki, dostałam, całe w czerwono-białe paseczki. Z CZYM to prać??? Z białymi czy czerwonymi rzeczami? No dylemat mam...[/QUOTE]
Ja pasiaki piorę zawsze na kolor.
Proszek na białe wyżera kolory, to raz, a dwa jak kolor puści to z białym wszystko będzie różowe.

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 13:00   #1143
araczki
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kardashi Pokaż wiadomość
I jak ja siebie wyobrażam to samej siebie mi żal.. Jestem tak panicznie wstydliwa.. że nie wiem co ja tu na wątku robie
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;17044096]Wiecie co, łatwość nawiązywania kontaktów to jednak cholernie przydatna rzecz, jak sobie wyobrażę małża na porodówce, to mi go żal normalnie [/QUOTE]

Boziu jakie Wy fajne jestescie

Cytat:
Napisane przez kasiaaX Pokaż wiadomość
Dziewczyny zwolniłam sie zpracy i uciekam pod kocyk bo mnie zamęczy to przeziebienie,papa
kuruj sie i walcz z cholera

Olivko, Ty tez odpoczywaj i niech maluszek posiedzi jeszcze w brzuszku
Dla mnie brzoskwinia babska sie wydaje i z tamtejszych propozycji najbardziej biala przypada mi do gustu ale ja lubie biale po prostu

körö körö kirkkoon
araczki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 13:03   #1144
cate_
Zadomowienie

Szaja Ty to potrafisz doprowadzić człowieka do porządku a listę mam skopiowaną już dawno i przerażają mnie braki na niej. Troszkę mnie pociesza, że Wasze listy też nie są kompletne, bo myślałam że już wszystko pokupowałyście
Cytat:
Napisane przez olivka_7 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
nie było mnie chwilę, bo jednak okazało się że ból brzucha to nie niestrawność. Dzwoniłam do ginka i kazał przyjechać bo akurat był jeszcze w szpitalu. No i zostawił mnie na kilka dni pod kroplówką z magnezem żeby minął ból brzucha- bo jak się okazało miał charakter skurczowy tzn. ja skurczy nie czułam bolało jak przed @ ale jak mnie badał to wyczuł że brzuch "mi się stawia" i że mam skurcze. Ale co ja tam w tym szpitalu przeszłam to masakra...
Współczuje przejść w szpitalu.
Leż i odpoczywaj, wszystko na pewno będzie dobrze

Marta kciuki za koleżankę i dzieciątko.
cate_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 13:03   #1145
asia193
Raczkowanie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;17045328]Sluchajcie, głupie pytanie
Mam śliczne śpioszki, dostałam, całe w czerwono-białe paseczki. Z CZYM to prać??? Z białymi czy czerwonymi rzeczami? No dylemat mam...[/QUOTE]
Zanim wrzucisz do pralki, wrzuć do miski z proszkiem i odczekaj trochę, zobacz czy ci te paski nie puszczą koloru. A jak będzie wszystko ok to wrzuć juz namoczone do pralki z białymi.
asia193 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 13:03   #1146
dafreen
Zadomowienie

GG do dafreen

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
Ja dostałam parę rzeczy od koleżanki, w r. 56 z Tesco, te całe Cheerokee czy jak to się tam pisze i są takie maleńkie, że szok. [COLOR=Silver]
no właśnie, różne te rozmiary są... tylko wczoraj byliśmy u znajomych, ich synek własnie skończył 3 miesiące... malusi nie jest bo ma 65 cm o ile pamiętam... a mimo wszystko taki malutki mi się wydawał... zgłupieć można

Cytat:
Napisane przez Marta1122 Pokaż wiadomość
też mam oliwke i balsam z rossmana jak pokoncze to kupie ziajke tez może.z rossmanowksich jestem zadowolona super sie wchlaniaja, oliwke zazwyczaj uzywam na brzuch i piersi a na nogi i pupe balsam.
oliwka mi pasuje i lubię, używam w sumie od początku... balsam u mnie słabo się wchłaniał dlatego szukałam czegoś innego

Cytat:
Proszek na białe wyżera kolory, to raz, a dwa jak kolor puści to z białym wszystko będzie różowe.
to tak jak ja

Bruno już w domku
dafreen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 13:05   #1147
araczki
Zadomowienie

Szaja, ja bym pracla z kolorami

körö körö kirkkoon
araczki jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-08, 13:07   #1148
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Cytat:
Napisane przez asia193 Pokaż wiadomość
Zanim wrzucisz do pralki, wrzuć do miski z proszkiem i odczekaj trochę, zobacz czy ci te paski nie puszczą koloru. A jak będzie wszystko ok to wrzuć juz namoczone do pralki z białymi.

Tiaaaa Toście mi poradziły

Cate, no Nie martw się nic, ja mam w sumie drobiazgi kupione i tyle Damy radę. Jak myśmy się rodziły, to połowy tych rzeczy na świecie nie było i co - takie fajne wyrosłyśmy
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 13:39   #1149
margo80
Zakorzenienie

Olivko -trzymaj się dzielnie
Marta - kciuki dla koleżanki i jej dzidka

dostałam wczoraj prawie całą pakę podkładów na łóżko Seni. zostało po Dziadku...
mogę więc wykreślić chociaż jedną rzecz z listy. a nawet dwie, bo można ich użyć zamiast ceratki na łóżeczko dzidka

resztą będę się zajmować, gdy już będę wiedziała, ile mnie wyniesie montaż pieca ostatecznie (czyli jutro - kończą nareszcie ). może będę się mogła w końcu wykąpać u siebie i spać w sypialni, a nie na sofie w salonie...

Kees - kciuki za badanie
Szaja - ja bym chyba z kolorami to prała

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 14:09   #1150
ewaw80
Raczkowanie

Witam wszystkich
Jestem tu pierwszy raz, ja mam termin na 19 maja. Szukając informacji na temat szkoły rodzenia i wyprawki dotarłam na to forum i bardzo miło mi się czyta wypowiedzi na interesujące mnie tematy.
Od dziś na pewno będę tu często zaglądać.
ewaw80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 14:11   #1151
yustyna777
Raczkowanie

Witam,
co Was trochę nadrobię w czytaniu i chcę coś napisać to brzuch mi zaczyna twardnieć i uciekam do łóżka Mimo zażywania leków skurcze mam cały czas, tzn. przy każdym ruchu. Lekarz twierdzi, że póki mnie one nie bolą to mam leżeć i na tym koniec
Olivka - wiem co przeżywasz, bo mam to samo, tylko, że ja te skurcze czuję (nie bolą, ale czuję), a to dopiero 22 tydzień. Czy możesz napisać jakie mocniejsze tabletki dostałaś, bo ja mam No-spę i Buscopan, ale mnie one nie pomagają niestety
Kees - za wizytę.
yustyna777 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-08, 14:11   #1152
kardashi
Zakorzenienie

Cytat:
też się zastanawiałam, ale padło w końcu na ziajkę... tańsza więc stwierdziłam, że spróbuję... ja nie cierpię jak coś się nie wchłania, kluskuje albo mazia...
perfectę ma moja koleżanka i też sobie chwaliła, spróbuję następnym razem

nie wspominając jak mało wygodne jest to dla malucha, jak ma wszystko pozawijane, ja bym chyba wścieku dostała
A ja w końcu nie kupiłam niiic Nie mogłam sie zdecydować i wąchałam i oba ładny mają zapach.. Ale chyba kupie ta ziajkę Jest mniejsza a ja nie lubie jak tak długo coś stoi i stoi

Wogole jestem wkurzona! Schodzę, zaglądam do skrzynki, a tam awizo z dzisiejsza data! A nikt mi nie dzwonił na chatę a siedze dziś cały dzien! Już któryś raz tak! I dobrze że pojechałam autem bo to gondola Ale lezy w aucie i czeka aż tż ją przyniesie
A myślałam że to ochraniacze..
Ile to mozna paczkę wysyłać

i jeszcze przez pól miasta tłukłam się za nauką jazdy ktora jechała 30 km!! Nauczą takich nimków tak jeździć i pozniej bedą tak jeździć..

10.11.12 - zapuszczam włosy

Edytowane przez kardashi
Czas edycji: 2010-02-08 o 14:12
kardashi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 14:30   #1153
Silpe
Zadomowienie

Witajcie kobietki po dlugim jak dla mnie wekeendzie wczoraj wieczorkiem wrocilam z polski , Boze ile tam sniegu !!!
Juz jestem po pracy wiec skrobne co u mnie

W czwartek mialam polowkowe !! Dzidek zdrowy , duzy , rosnie jak na drozdzach - nie wiem skad to ma , ja jestem dosc szczupla i mam 165 a moj 180 i tez szczuply , wysoki a dzieciak juz taki wielki - mam wrazenie , ze jak tak dalej pojdzie urodze przed terminem
Do tego strasznie ruchliwy , nie dal sie pomierzyc ale wszystko w normie , u mnie tez nie ma sie do czego przyczepic
No moze po zatym , ze od jakiegos czasu- juz to pisalam boli mnie z prawej strony pod zebrami i to czasem masakrycznie ale wlasnie sie dowiedzialam , ze to norma , dzieciak sie pcha , przesuwa narzady a bolec bedzie jeszcze bardziej
No i na koniec bomba - moje dziecko zmienilo plec mial byc chlopak , no na 90 % a tu na badaniu juz na dzien dobry sie okazalo ze DZIEWCZYNA jak ta lala , juz raczej nie moze byc mowy o pomylce , pieknie bylo widac co ona tam ma wiec pomalu przywykam do mysli , ze bedzie corka . W sumie zawsze mialam przeczucie ze urodze dziewczynke ale juz tak sie nastawilam na tego chlopca , ze chwile czulam sie zawiedzona , ale juz mi przeszlo
Lea - skarbie zmien na liscie co trzeba - bedzie GABRIELA
mysle ze juz nie bedzie pomylki , jak by co zawsze zostaje Aleksander

za to moj maz chwile pomyslam podumal , powiedzial ze wazne ze zdrowe , no szkoda ale nastepnym razem i na drugi dzien osobiscie zakupil pierwszy ciuszek dla swojej dziewczyny

Silpe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 14:36   #1154
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8
Konto usunięte

olivka, odpoczywaj, a na pewno Twój dzidek jeszcze w brzuszku posiedzi.

Cytat:
Napisane przez ewaw80 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich
Jestem tu pierwszy raz, ja mam termin na 19 maja. Szukając informacji na temat szkoły rodzenia i wyprawki dotarłam na to forum i bardzo miło mi się czyta wypowiedzi na interesujące mnie tematy.
witaj.
zaglądaj , zaglądaj, im nas więcej, tym raźniej.
Napisz cosik więcej o sobie i dzidku.

Cytat:
Napisane przez Silpe Pokaż wiadomość
No i na koniec bomba - moje dziecko zmienilo plec mial byc chlopak , no na 90 % a tu na badaniu juz na dzien dobry sie okazalo ze DZIEWCZYNA jak ta lala , juz raczej nie moze byc mowy o pomylce , pieknie bylo widac co ona tam ma wiec pomalu przywykam do mysli , ze bedzie corka . W sumie zawsze mialam przeczucie ze urodze dziewczynke ale juz tak sie nastawilam na tego chlopca , ze chwile czulam sie zawiedzona , ale juz mi przeszlo
hi, hi, to Ci dzidek psikusa zrobił.
ale ja zawsze myślałam, że w tą stronę płeć się "nie zmienia".
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 14:56   #1155
Silpe
Zadomowienie

[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;17047972]

hi, hi, to Ci dzidek psikusa zrobił.
ale ja zawsze myślałam, że w tą stronę płeć się "nie zmienia". [/QUOTE]

TA ... ja tez ptaszek odlecial
Nigdy nie bylo powiedziane , ze na 100% , ale na to wskazywalo , teraz juz wiem , ze przynajmniej do polowy ciazy nie ma szans na stuprocentowa pewnosc . Zreszta zawsze mialam inne przeczucia ,dla tego wyprawke kupowalam w neutralnych kolorach Jest dobrze

Stary 2010-02-08, 15:06   #1156
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

W takich sytuacjach to mi tylko tatusiów szkoda Oni są mniej elastyczni, mam wrażenie, i gorzej takie szoki przechodzą
Silpe, gratuluję dziewuszki
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 15:16   #1157
Silpe
Zadomowienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;17048786]W takich sytuacjach to mi tylko tatusiów szkoda Oni są mniej elastyczni, mam wrażenie, i gorzej takie szoki przechodzą
Silpe, gratuluję dziewuszki [/QUOTE]

Dzieki szaja , ale z ta alastycznoscia to nie tak do konca , przynajmniej u nas bo to raczej ja wiecej o tym myslalam , moj maz bardzo szybko przeszedl nad tym do pozadku i jeszcze mnie pocieszal , na dowod tego podalam fotke co zakupil juz nastepnego dnia , natomiast ja wyrodna matka kupilam dziecku - zielone spioszki

Edytowane przez Silpe
Czas edycji: 2010-02-08 o 15:18
Stary 2010-02-08, 15:19   #1158
Darianna25
Zakorzenienie

Witajcie,

[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;17040426]i jeszcze zabawki różne.
1. Klocki sensoryczne Fisher Price.
2. Przytulanka Miś- Tchibo.
3. Raczkujący Miś Fisher-Price.
4. Kolorowy szalejący Dinozaur.
5. Bączek Chicco i Mięciutka książeczka-biedronka.
6. Duży kalejdoskop Marks and Spencer i Mały kalejdoskopik Tolo.
7. Multikolorowy Lew.
8. Kolorowy pilot i Kolorowy telefonik z przyciskami -zwierzątkami.[/QUOTE]

Już zabawki. Ja ma taki telefon tylko i jakies maskotki co córka już nie chciała.
Cytat:
piękny brzunio

dzień dobry
idę Was ponadrabiać, kilka dni mnie nie było...
A co robiłaś jak Cię nie było?

Cytat:
Kobitki - o jakich nocach w szpitalu Wy piszecie? Będziecie po porodzie, padnięte jak kawki i nie będziecie same. Teraz w większości szpitali dziecko jest 24h z matką, gdzie Wy chcecie mieć czas i siły na lapka?

Moje koleżanki to błagały położne, żeby dziecko zabrać na 3 godz. i dokarmić, bo padały na pyski i na rzęsach chodziły, wszystkie jak jedna. Marzyły o śnie tylko.

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Dokładnie.

Cytat:
witam was wszystkie, i gratki za kolejny tydzien ciąży
ja po weekendzie wypoczęta i zwarta do pracy, tlyko babki z pracy mnie wnerwiają bo co chwile któraś pyta czemu ja jeszcze pracuje..
nie potrafią zrozumieć że nie każda musi leżeć i tyć bo jest w ciąży

jutro zaczynamy 28 tydzień a dziś dostałam piękne życzenia od tż z okazji półrocznicy ślubu hehe. mam ochote zrobić mu jakąś niespodzanke też, kulinarną to nie bo się odchudza może jakieś pomysły macie??

i jeszcze jeden temat-powiedźcie co ja moge uzywać na cellulit teraz?zauważyłam na udach i pośladach
Nic nie używam. Ja słyszałam,ze tych kremó typowych na cellulit nie można używać.

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;17045041]Podkłady? Zapomnij, będzie z ciebie ciekło że hoho
Ja chyba na majtki się zdecyduję bawełniane, potem wywalę i tyle. Kupię sobie takie zwyklaki po 2zł.[/QUOTE]

Ja mam zamiar zrobić tak samo.

Cytat:
Ja dostałam parę rzeczy od koleżanki, w r. 56 z Tesco, te całe Cheerokee czy jak to się tam pisze i są takie maleńkie, że szok.

Dokadnie. Już o tym wcześniej pisałam, ze angielskie rozmiary potrafią być o 2 cm mniejsze od polskiego odpowiednika.

Cytat:
Witam wszystkich
Witaj i napisz coś o sobie.

Cytat:
Witajcie kobietki po dlugim jak dla mnie wekeendzie wczoraj wieczorkiem wrocilam z polski , Boze ile tam sniegu !!!
Juz jestem po pracy wiec skrobne co u mnie

W czwartek mialam polowkowe !! Dzidek zdrowy , duzy , rosnie jak na drozdzach - nie wiem skad to ma , ja jestem dosc szczupla i mam 165 a moj 180 i tez szczuply , wysoki a dzieciak juz taki wielki - mam wrazenie , ze jak tak dalej pojdzie urodze przed terminem
Do tego strasznie ruchliwy , nie dal sie pomierzyc ale wszystko w normie , u mnie tez nie ma sie do czego przyczepic
No moze po zatym , ze od jakiegos czasu- juz to pisalam boli mnie z prawej strony pod zebrami i to czasem masakrycznie ale wlasnie sie dowiedzialam , ze to norma , dzieciak sie pcha , przesuwa narzady a bolec bedzie jeszcze bardziej

za to moj maz chwile pomyslam podumal , powiedzial ze wazne ze zdrowe , no szkoda ale nastepnym razem i na drugi dzien osobiscie zakupil pierwszy ciuszek dla swojej dziewczyny
Gratuluję córci.
Body śliczne. Mój maz to nic by nie kupił najlepiej az dziecko się urodzi.

A ja własnie słyszałam,że szybciej z chłopaka wyjdzie dziewczynka niż z dziewczynki wyjdzie chłopak. Podobno pępowina moze sie tak ułożyć że niby chłopak wychodzi.
Darianna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 15:23   #1159
yolanda9
Zadomowienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;17031620]Yolanda, ja sama się taka urodziłam, a Agatka na każdym usg jest malutka Nie za mała, ale malutka. Ja sama mam 156cm, małż 179, ale jest szczupły. No to słoniątka nie będzie [/QUOTE]
no to teraz wszystko jasne
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;17037717]
Tak CO jakiś czas się odzywają, sutki teraz też mam tkliwe. A w ogóle to urosły wam? bo mi bardzo [/QUOTE]
u mnie tak samo i wtedy najlepiej ich nie dotykać, ale to na szczęście mija i powraca co jakiś czas
Cytat:
Napisane przez marhalczar Pokaż wiadomość
..no i dzisiaj zaczal sie 26 tydzien c. , czuje sie dobrze , a mala rosnie jak na drozdzach... a brzusio juz taki duzy....
Ale duży brzuś
Cytat:
Poród... no cóż. Wkręcam sobie, że od tego zacznie się najlepsza część mojego życia i tak musi być. Damy radę jak miliony przed nami.
Ja w ogóle nie boję się porodu.... bo jak się można bać czegoś czego się jeszcze samemu nie przeżyło, a doświadcza tego miliony kobiet.... Ja poprostu wychodzę z tego samego założenia co Kropka

[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;17040292]moje weekendowe zdobycze allegrowe: [/QUOTE]
oj szalejesz szalejesz

[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;17040426]i jeszcze zabawki różne. [/QUOTE]
o i znów

Cytat:
dziewczyny trzymajcie kciukasy za moja koleżanke..jest w 34 tygodniu ciąży i ma lekkie skurcze.zabrali ją do szpitala by próbować przetrzymać ja z 2 tygodnie jeszcze...no i kciuki jeszcze wieksze za jej dzidka kochane, bo malutkiemu nie wchłonęły sie jelitka i będzie od razu operowany...musi być dobrze!! jest w specjalnej klinice muszą dac rade z takim przypadkiem
oby wszystko było dobrze!
Cytat:
Napisane przez kasiaaX Pokaż wiadomość
Dziewczyny zwolniłam sie zpracy i uciekam pod kocyk bo mnie zamęczy to przeziebienie,papa
i bardzo dobrze! odpoczywaj i kuruj się!
Cytat:
Witam wszystkich
Witaj
Cytat:
No i na koniec bomba - moje dziecko zmienilo plec mial byc chlopak , no na 90 % a tu na badaniu juz na dzien dobry sie okazalo ze DZIEWCZYNA jak ta lala , juz raczej nie moze byc mowy o pomylce , pieknie bylo widac co ona tam ma

ale niespodzianka Gratuluję córeczki!
Fajowe body

Ja dostałam dzisiaj przesyłkę z zakupionym na allegro śpiworkiem A dodatkowo w paczce były dwa gratisy Zdjęcia poniżej:

yolanda9 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-08, 15:25   #1160
Darianna25
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;17048786]W takich sytuacjach to mi tylko tatusiów szkoda Oni są mniej elastyczni, mam wrażenie, i gorzej takie szoki przechodzą
Silpe, gratuluję dziewuszki [/QUOTE]

No włąsnie. Mój był zły,ze sie na chłopaka nastawiłam.

Olivko
Darianna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 15:58   #1161
myszka1986
Rozeznanie

GG do myszka1986

Cytat:
Ale cudne body
Cytat:
Napisane przez yustyna777 Pokaż wiadomość
Witam,
co Was trochę nadrobię w czytaniu i chcę coś napisać to brzuch mi zaczyna twardnieć i uciekam do łóżka Mimo zażywania leków skurcze mam cały czas, tzn. przy każdym ruchu. Lekarz twierdzi, że póki mnie one nie bolą to mam leżeć i na tym koniec
Olivka - wiem co przeżywasz, bo mam to samo, tylko, że ja te skurcze czuję (nie bolą, ale czuję), a to dopiero 22 tydzień. Czy możesz napisać jakie mocniejsze tabletki dostałaś, bo ja mam No-spę i Buscopan, ale mnie one nie pomagają niestety
Kees - za wizytę.
Ja do nospy brałam jeszcze scopolan w czopku.
Cytat:
Witam wszystkich
Witaj.
myszka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 16:01   #1162
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Darianna25 Pokaż wiadomość
Już zabawki. Ja ma taki telefon tylko i jakies maskotki co córka już nie chciała.
już kiedyś pisałam, że potem jak już dzidek będzie na świecie, a oprócz tego będę miała jeszcze dom na głowie i Maksia, to na komp i wyszukiwanie okazji na Allegro nie będę mieć czasu, a teraz mam go pod dostatkiem siedząc 8 godzin w pracy i nie mając nic ciekawszego do roboty. więc jeśli jest okazja, to trzeba brać.
Za te wszystkie zabawki razem z przesyłką zapłacę 56zł. na innej aukcji sam misiu- też używany (!) kosztuje 75zł : http://www.allegro.pl/item905156040_..._puchatek.html
a te klocki sensoryczne z fisher nowe kosztują 45zł. http://www.allegro.pl/item904550534_...owe_74121.html
więc te niespełna 57zł za wszystko już z przesyłką to czysty interes.

Cytat:
Napisane przez yolanda9 Pokaż wiadomość

Ja dostałam dzisiaj przesyłkę z zakupionym na allegro śpiworkiem A dodatkowo w paczce były dwa gratisy Zdjęcia poniżej:
śpiworek świetny!!
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 16:06   #1163
ewaw80
Raczkowanie

yolanda9 śliczny śpiworek, szukam już tyle czasu i na nic takiego ładnego nie trafiłam, popatrzę na alegro za twoim przykładem
Stary 2010-02-08, 16:16   #1164
kitty241
Raczkowanie

GG do kitty241

Dziewczęta, ja wiem, że może nie w porę i że to nie miejsce ale mam taką małą prośbę. Was to nic nie zakosztuje a może wiele dobrego zrobić. Mojej dobrej koleżanki siostrzeniec ma dość spory kłopot, zresztą same przeczytajcie i jak możecie puśćcie dalej...ja będę wam wdzięczna i Albercik http://img17.imageshack.us/img17/1933/apel2.jpg

wg tego suwaczka to mamy więcej tyg niż doktor przepowiedział...nieprawd opodobne
kitty241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 16:17   #1165
ewaw80
Raczkowanie

Cytat:

Dopiero za tydzień mam usg, w sumie to nastawiłam się na chłopaka tak wyszło w jednym z usg, na ostatnim sią tak wiercił że nie dało rady zobaczyć i mam pewne obawy czy to na pewno chłopak a ja już wyprawkę szykuje hmm i nie wszystkie rzeczy będą pasowały do dziewczynki, cóż chyba się wstrzymam z następnymi zakupami
Stary 2010-02-08, 16:22   #1166
joanna200
Rozeznanie

Cytat:
Witajcie,
Przeczytałam wszystko i nic nie pamietam.
Dziś mam bardzo emocjonujący dzień.
Miałam kolejne usg i niespodzianka córcia.
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość

wrzucam fotki córeczki. była dość spokojna podczas badania. zaczęła od drapania się paluszkiem wskazującym prawej rączki po czole. potem nam pogroziła wkładała też stópki do buzi i uraczyła nas uśmiechem stópki ma chyba po tatusiu
śliczna córa..

Cytat:
Napisane przez kees26 Pokaż wiadomość

Tylko różne źródła róznie podają, od kiedy zaczyna się ten III trymestr. Wg mojej książki "W oczekiwaniu na dziecko" 27 tc to ostatni tydzień II trymestru.

To ja wg takiego liczenia 27 tydzień zaczynam w czwartek

Kochane życzę Wam miłego dzionka, zaraz mąż zabierze mi komputer, więc dziś już tu pewnie nie zajrzę. Ale mam do Was prośbę - trzymajcie dziś za nas kciuki, mamy wieczorem echokardiografię serduszka Lenki
Wg mojej książki "Ciąża. Przewodnik po dziewięciu najważniejszych miesiącach w życiu kobiety" III trymestr zaczyna się od 26 tygodnia, ale co to ma za znaczenie tydzień w tą czy w tą..

Kciuki oczywiście zaciśnięte..

Cytat:
Witam wszystkich
Witaj..

Cytat:
również gratuluję córy

U nas remont mały od piątku.. także już mam dość tego kurzu i huku.. no ale co zrobić.. trzeba teraz bo przy dziecku to już nie będzie warunków..

poza tym ok, mała szaleje jak nie wiem, brzuch podskakuje przez cały dzień i czasem też mam wrażenie że ona w ogóle nie śpi hihi

joanna200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 16:55   #1167
dafreen
Zadomowienie

GG do dafreen

Cytat:
Witam wszystkich
witamy

Cytat:
Napisane przez kardashi Pokaż wiadomość
A ja w końcu nie kupiłam niiic Nie mogłam sie zdecydować i wąchałam i oba ładny mają zapach.. Ale chyba kupie ta ziajkę Jest mniejsza a ja nie lubie jak tak długo coś stoi i stoi

Wogole jestem wkurzona! Schodzę, zaglądam do skrzynki, a tam awizo z dzisiejsza data! A nikt mi nie dzwonił na chatę a siedze dziś cały dzien! Już któryś raz tak! I dobrze że pojechałam autem bo to gondola Ale lezy w aucie i czeka aż tż ją przyniesie
A myślałam że to ochraniacze..
Ile to mozna paczkę wysyłać
ziajka mała, ale wydajna
a ten twój listonosz to jakiś nieprzytomny jest? czego on nie dzwoni tylko karteczki zostawia?

Cytat:

gratki zdrowej dziewczyneczki proszę jaka mała żartowinisia rośnie

a bodziak piękny, córunie są tatuniów

Cytat:
A co robiłaś jak Cię nie było?
a głównie okopywałam się w dołku.... i przyjmowałam gości i gościłam się poza domem

Bruno już w domku
dafreen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 17:10   #1168
Edzia400
Zakorzenienie

[QUOTE=kumkura;17029409]
1.....dzis moje lewa pieś wypuszczała pierwsze krople "czegos"...takie pół-przezroczyste..dziwne uczucie

znalazłam na prawej misce biustonosza plamke zołta kiedy scisnełam lekko piersi pojawil sie przezroczysty płyn malutko strasznie ale był

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------

Cytat:
Napisane przez kitty241 Pokaż wiadomość

http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014
Edzia400 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 17:19   #1169
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cate_ Pokaż wiadomość
Szaja Ty to potrafisz doprowadzić człowieka do porządku a listę mam skopiowaną już dawno i przerażają mnie braki na niej. Troszkę mnie pociesza, że Wasze listy też nie są kompletne, bo myślałam że już wszystko pokupowałyście
Najbardziej w tyle to jestem ja Bo z rzeczy dla dziecka mamy tylko wanienkę
Podobno krążyła tu jakaś lista rzeczy dla bejbika-podpowie ktoś w którym poście jej szukać?
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 17:27   #1170
kardashi
Zakorzenienie

Slipe gratuluje różowej niespodzianki

Kurdę, ja mam wizytę za tydz.. I nie chce juz niespodzianki że bedzie chłopaczek Już sie tak nastawiłam na tą dziewczynkę.. i tyle dziewczęcych ubranek mam

Byłam jeszcze w sklepie. I kupiłam tą Ziajkę i kupiłam flanelkę na 'prześcieradełko' do gondoli i jest cacy

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
Najbardziej w tyle to jestem ja Bo z rzeczy dla dziecka mamy tylko wanienkę
Podobno krążyła tu jakaś lista rzeczy dla bejbika-podpowie ktoś w którym poście jej szukać?
Na poprzedniej stronie była

10.11.12 - zapuszczam włosy

kardashi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości