Wiosną świętujemy roczki, zatem mamy pierwsze kroczki-marcowo-kwietniowe mamusie2009 - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-25, 10:02   #1141
Tun1a
Wtajemniczenie

Dot.: Wiosną świętujemy roczki, zatem mamy pierwsze kroczki-marcowo-kwietniowe mamusi

Cytat:
Napisane przez mati393 Pokaż wiadomość
codziennie. A Wasze dzieci maja zarosniete ciemiaczko?? U Mikolaja nadal jest wyczuwalna "dziura".

A dajecie 2-3 razy w tygodniu jajo?? Ja daje rzadziej.
Ola też jeszcze ma dziure.
Jajo daje bo Ola lubi paste jajeczna i jajecznice.
Stary 2010-03-25, 11:37   #1142
monix0
Zakorzenienie

Dot.: Wiosną świętujemy roczki, zatem mamy pierwsze kroczki-marcowo-kwietniowe mamusi

Mati co do samodzielnego jedzenia to ja karmię Dawidka 1 łyżką, a 2 On sam siebie karmi inaczej jeść nie chce. Jajo dawałam 2 razy w tygodniu, ale przestałam bo nie wiem z czego uczulenie na uszkach i teraz testuje...póki co podejżewam jogurt, ale czekam aż się zagoi i dam jajo...
Alkamor jak na diecie?dajesz rade?
Joanna bardzo fane buty, cena tez
Tuna skąd ja znam to przepakowywanie, polecam mieć zapasowy smoczek w wózku ukryty żeby juz takich niespodzianek nie było

wrąbałam się w szoka ostatanio na zakupach....widziałam mamę z 2 dzieci, w tym nie było nic dziwnego....jedno dziecko w wózku( te młodsze) a starsze na moje oko gdzies ok 2-3 lata w nosidełku na plecach mamy....do tego w koszyku pod wózkiem... wózeczek dla lali....a na złożonej budzie wózka hulajnoga.....w rękach reklamówki z zakupami i to nie jedna a kilkagdy stanęłam oko w oko z taką mamą poczułam się straszną niezdarą nie zdziwiłabym się jakby w domu miała 3 psy i 2 koty, królika, kanarka, papugę, żółwia, chomika i zawsze błysk, poprasowane i ugotowane( nie byle co tylko wymyślne dania np pieczone ziemniaki z kaczką faszerowaną śliwką)juz nie będę dodawała że zawsze pewnie ma wszystko wygolone, wybalsamowanie, wymalowane i jest gotowa na sex 24h/na dobe....po co się dobijać....

kto oprocz buziaka( jak jest u Ciebie?) ma rowerek 4 kołowy dla swojego bobasino? przymierzałam dziś Najlepszego do takiego srzętu i te podstawki pod nózki są w innym miejscu niz Dawidkowe stópki zgłupiałam
monix0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 11:58   #1143
zanka205
Zakorzenienie

my mamy rowerek
Filip wczoraj był na pierwszym spacerze
on ma nogi gdzie trzeba

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 12:16   #1144
anya_krk
Zakorzenienie

GG do anya_krk Wyślij wiadomość przez MSN do anya_krk

Cytat:
Napisane przez jo@n@ Pokaż wiadomość
Specjalnie dla Ciebie
a to takie męskie myślałam, że może uniseksy. Ładniutkie
Cytat:
codziennie. A Wasze dzieci maja zarosniete ciemiaczko?? U Mikolaja nadal jest wyczuwalna "dziura".

dziura jeszcze jest. Też daję rzadziej.
Cytat:
Napisane przez monix0 Pokaż wiadomość
Mati co do samodzielnego jedzenia to ja karmię Dawidka 1 łyżką, a 2 On sam siebie karmi inaczej jeść nie chce. Jajo dawałam 2 razy w tygodniu, ale przestałam bo nie wiem z czego uczulenie na uszkach i teraz testuje...póki co podejżewam jogurt, ale czekam aż się zagoi i dam jajo...
Alkamor jak na diecie?dajesz rade?
Joanna bardzo fane buty, cena tez
Tuna skąd ja znam to przepakowywanie, polecam mieć zapasowy smoczek w wózku ukryty żeby juz takich niespodzianek nie było

wrąbałam się w szoka ostatanio na zakupach....widziałam mamę z 2 dzieci, w tym nie było nic dziwnego....jedno dziecko w wózku( te młodsze) a starsze na moje oko gdzies ok 2-3 lata w nosidełku na plecach mamy....do tego w koszyku pod wózkiem... wózeczek dla lali....a na złożonej budzie wózka hulajnoga.....w rękach reklamówki z zakupami i to nie jedna a kilkagdy stanęłam oko w oko z taką mamą poczułam się straszną niezdarą nie zdziwiłabym się jakby w domu miała 3 psy i 2 koty, królika, kanarka, papugę, żółwia, chomika i zawsze błysk, poprasowane i ugotowane( nie byle co tylko wymyślne dania np pieczone ziemniaki z kaczką faszerowaną śliwką)juz nie będę dodawała że zawsze pewnie ma wszystko wygolone, wybalsamowanie, wymalowane i jest gotowa na sex 24h/na dobe....po co się dobijać....

kto oprocz buziaka( jak jest u Ciebie?) ma rowerek 4 kołowy dla swojego bobasino? przymierzałam dziś Najlepszego do takiego srzętu i te podstawki pod nózki są w innym miejscu niz Dawidkowe stópki zgłupiałam
superwoman jakaś

my już po spacerze nr 1.Tak się moje dziecko zmęczyło, że śpi od 11
Stary 2010-03-25, 13:06   #1145
cassie24
Zadomowienie

My już pod spacerze, skróconym przez pogodę. Rano pięknie, ciepło zero wiatru. Poszłam w kurtce ale ją zdjęłam i śmigałam w krótkim rękawku. Jak wracałam to tak szalał (nadal szaleje) wiatr że nie wiedziałam jak mam iść z dziećmi żeby kurz im nie leciał na twarz Ja pół biedy bo bez przecwsłonecznych okularów z domu nie wyjdę ale dzieci biedne. Raz podwiew z tyłu raz z przodu. Na balkonie mi ciężki wieszak wywróciło, szok dawno u Nas nie było tak silnego wiatru.
cassie24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 13:14   #1146
anya_krk
Zakorzenienie

GG do anya_krk Wyślij wiadomość przez MSN do anya_krk

Cytat:
Napisane przez cassie24 Pokaż wiadomość
My już pod spacerze, skróconym przez pogodę. Rano pięknie, ciepło zero wiatru. Poszłam w kurtce ale ją zdjęłam i śmigałam w krótkim rękawku. Jak wracałam to tak szalał (nadal szaleje) wiatr że nie wiedziałam jak mam iść z dziećmi żeby kurz im nie leciał na twarz Ja pół biedy bo bez przecwsłonecznych okularów z domu nie wyjdę ale dzieci biedne. Raz podwiew z tyłu raz z przodu. Na balkonie mi ciężki wieszak wywróciło, szok dawno u Nas nie było tak silnego wiatru.
a widziałam dzisiaj w prognozie silny wiatr
Stary 2010-03-25, 13:59   #1147
cassie24
Zadomowienie

anya ja nie oglądam wiadomości ani prognozy pogody.

Tunia wiesz co wymyślił mój mąż zanim pojechał do Niemiec? Że ma zamiar jechaćz kumplami w lipcu na Formułę1 chyba do Włoch już widzę jak on tam jedzie tym bardziej że nawet go to nie interesuje. No chyba że chłopaki mają inny plan a wersja F1 jest dla żon No teraz mi to wpadło do głowy...
Stary 2010-03-25, 14:10   #1148
spicegirl
Zadomowienie

GG do spicegirl

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
pozwoliłam sobie podczytać one poprostu nieprzyzwyczajone do Twojego poczucia humoru są my Cię lubimy
Czy ja mam jakies dziwne poczucie humoru Nigdy sie nie spotkalam, zeby mnie ktos nie zrozumial, serio. A w tym przypadku jak Bozie kocham pisalam serio. We wczesniejszych postach dziewczyna pisala, ze jest zestresowana itd. i chcialam, zeby sie chociaz ta rodzaca nie martwila.

Cytat:
Napisane przez Tun1a Pokaż wiadomość
Zanka rozmowa jaką prowadzisz z TZ ... skąd to znam.... Jak mój ślubny roztacza przede mną kolejną wizje to ja myślę tylko: nie angażować sie, bo to jest tylko gadanie. I też przytakuje. Ostatnio u znajomych ja gadałam z panią domu, on z panem. Po jakimś czasie pan domu do małżonki, że mają z Marcelem plan: że będą mieli ule i robili miód. Ona sie od razu podgotowała i pyta mi sie czy ja sie zgadzam: to powiedziałam, że sie zgadzam. Nie ma co zabraniać, bo to jak z małymi dziećmi: zabrania sie to jeszcze bardziej chcą. Tyle genialnych pomysłów przyjęłam "na klate", że mam już wprawę
Hahaha fajny pomysl.
Moj malzonek zawsze sie skarzyl rodzinie, ze ja go nie wspieram. Jak chcial jechac do Nowej Zelandii i zostac pasterzem owiec i ja, okropna zona wspomnialam, ze pewnie musialby wstawac kolo 5 rano conajmniej, to on na mnie z pretensjami, ze ja go zniechecam i sie mamie poskarzyl Potem chcial zostac profesjonalnym pianista, a ja znowu wredna wspomnialam, ze musialby okolo 3-4 godzin dziennie cwiczyc... a ostatnio gral na pianinie jak mial 10 lat
A potem sie skarzyl, ze jego praca nie jest wystarczajaco dobra dla mnie (to bylo 5 lat temu, pracowal jako doreczyciel w sklepie z alkoholem) i go umowilam na rozmowie w firmie, w ktorej pracuje do dzisiaj i w ciagu ostatnich 3 lat dostal 6 promocji. Boze jak ja sie ciesze ze pasterzem nie jest

Cytat:

A ja bym jej plaskacza strzelila, ze inne matki wygladaja zle na jej tle

Juleczka

Maleństwo

spicegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 14:24   #1149
Tun1a
Wtajemniczenie

Załatwiłam okuliste! Olka była super 1,5 h w wózku czekała ze mną i podrywała facetów......
Odebrałam wyniki badania krwi: anemia, ale taka malutka. Ciekawe na ile lat dostane przydatność do pracy w związku z tym, bo ja za rok nie chce znowu przechodzić pani okulistki

Monix to była supermatka która dostanie superprzepuchliny i żylaki na starość. Żeby tak o siebie nie dbać!

Spice najważniejsze to wspierać: jak ja mówie: Tak Kochanie, Oczywiście Kochanie. To on już wie, że głupoty gada, ale nie może mi zarzucić brak wsparcia

Cassie puścisz meza na F1?

U nas piękna pogoda! Ja cały dzień poza domem, Ola też (nie licząc godziny na drzemkę)
Stary 2010-03-25, 15:00   #1150
zanka205
Zakorzenienie

u nas ciemiączko już w sumie się zarosło, delikatne wgłębienie czuć pod palcem, ale minimalne, nie ma już dziurki

Stary 2010-03-25, 15:09   #1151
spicegirl
Zadomowienie

GG do spicegirl

My tez juz nie mamy ciemiaczka, a szkoda, lubilam je. Tak lekko miekksze moze tam jest niz reszta czaszki, ale calkiem mozliwe, ze sie doszukuje
A teraz wklejam zdjecie moich nowych butkow, dostalam od Mamy na urodziny

Juleczka

Maleństwo

Stary 2010-03-25, 15:10   #1152
cassie24
Zadomowienie

Tun1a ja mam nadzieję że ten pomysł prędzej wyparuje z jego ślicznej główki niż się pojawił... mimo że mam do Niego 100% zaufanie to do jego kolegów nie i wizja D + L i inni nie bardzo mi się podoba. Czy go puszczę? Przypuszczam że mimo że powiem NIE on i tak pojedzie...

Spice zagląasz czasami na nk??? Jakiś miesiąc temy wysłałam Ci zaproszenie

Zanka jak sięsprawuje krem mustella???

Dziewczyny jest mi niedobrze, ryczeć mi się chcę i mam ochotę zatłuć, upić co niektóre matki... Oglądałam właśnie wiadomości, pierwszy raz od wielu miesięcy. Matka spaliła noworodka w piecu... ludzie jakim trzeba być człowiekiem żęby coś takiego zrobić... normlanie nie mieści mi się to w glowie. Teraz ją powinni wsadzić do pieca i niech gnije aż zgnije, zdechnie i się spali żywcem... Niedobrze mi...
Stary 2010-03-25, 15:18   #1153
zanka205
Zakorzenienie

hmmm średnio, już kończę butelkę a poprawy nie ma, no ale mam jeszcze balsam brązująco-ujędrniający z Eveline i jakoś maskuje mi te pręgi

Stary 2010-03-25, 15:24   #1154
cassie24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
hmmm średnio, już kończę butelkę a poprawy nie ma, no ale mam jeszcze balsam brązująco-ujędrniający z Eveline i jakoś maskuje mi te pręgi
Pytam z czystej ciekawości bo z tego co pamięam ten krem jest dość drogi.

Po ciąży z Kevinkiem miałam pocięte pośladki. Tak jakby mi tygrys pazurami przejechał...
Pomógł mi balsam z Oriflame na rozstępy i dod tego chodziłam na solarium. Wszystko pięknie poschodziło. W razie czego polecam moją metodę oczywiście o ile ten balsam nie zmienił swojego składu bo widziałam że jest nowe opakowanie

No właśnie muszę się wybrać na solarkę i do fryzjera... ale to po roczku bo teraz cieńko stoję z kasąa wypłata oczywiście po roczku
Stary 2010-03-25, 15:28   #1155
spicegirl
Zadomowienie

GG do spicegirl

haha mnie faceci smiesza. Wyskoczy jeden z jakims super 'meskim' pomyslem i kazdy sie wstydzi powiedziec, ze mu sie nie chce... I tym sposobem wszyscy jada i marza o lezeniu w domu na kanapie

A tak w ogole to mialam cos napisac i zapomnialam.
Cassie sorry, nie poznalam cie na nk

Juleczka

Maleństwo

Stary 2010-03-25, 15:38   #1156
cassie24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez spicegirl Pokaż wiadomość
haha mnie faceci smiesza. Wyskoczy jeden z jakims super 'meskim' pomyslem i kazdy sie wstydzi powiedziec, ze mu sie nie chce... I tym sposobem wszyscy jada i marza o lezeniu w domu na kanapie

A tak w ogole to mialam cos napisac i zapomnialam.
Cassie sorry, nie poznalam cie na nk
Spice no ale ważne że poznałaś

Ja się zastanawiam o czym myślał Bóg tworząc faceta... Mam dwóch małych facecików i szczerze to od początku lasencje podrywają co mnie czeka za kilka lat??? No i te pomysły na zabawę... Teraz oboję się kilają(gilgotają) czy jak to sięnazywa na podłodze a ile mają przy tym śmiechu

Macie może jakieś pomysły jak mojemu D wybić tę F1 z głowy???
Stary 2010-03-25, 15:40   #1157
czoornoo
Zakorzenienie

GG do czoornoo

cassie
a mnie to czemu na nk nie zaprosisz?

zadzwoniłam do kadr tam gdzie pracowałam i powiedziałam im że nie mam zamiaru czekać za wypłatą do 10kwietnia bo z jakiej racji jak już tam nie pracuję i że przelew ma być u mnie na koncie przed świętami bo nie mam za co jajek kupić (). i przelew wyjdzie od nich w poniedziałek

zanka bo z tego co ja pamiętam to mamy podobne brzuchy. powiedz mi czy skóra Ci się zeszła chociaż troszkę?

czoornoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 15:49   #1158
spicegirl
Zadomowienie

GG do spicegirl

Cytat:
Spice no ale ważne że poznałaś

Ja się zastanawiam o czym myślał Bóg tworząc faceta... Mam dwóch małych facecików i szczerze to od początku lasencje podrywają co mnie czeka za kilka lat??? No i te pomysły na zabawę... Teraz oboję się kilają(gilgotają) czy jak to sięnazywa na podłodze a ile mają przy tym śmiechu

Macie może jakieś pomysły jak mojemu D wybić tę F1 z głowy???
1. Daleko ta F1 od ciebie? Bo jak nie, to ja bym pewnie puscila... A moze tez pojedz, niech wezma rodzinki, a chlopcom sie napewno spodoba (Kevinkowi na 100%)
2. Kiedy to jest? Jedyny neizawodny sposob, to zeby w ten sam dzien/weekend wymyslic cos bardziej atrakcyjnego, albo cos czego nie moze opuscic

Cytat:
Napisane przez czoornoo Pokaż wiadomość
zanka bo z tego co ja pamiętam to mamy podobne brzuchy. powiedz mi czy skóra Ci się zeszła chociaż troszkę?
a skad ty wiesz, ze macie podobne? Czym moj sie rozni?

Juleczka

Maleństwo

Stary 2010-03-25, 16:02   #1159
cassie24
Zadomowienie

Spice z PL do Włoch jest kawałek jazdy... a jak on już wcześniej kupi bilety które są cholernie drogie to ja nie będę miała nic do gadania. Bo znajc życie L je załatwi za plecami moimi i jego własnej żony :/

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-25, 16:09   #1160
jo@n@
Zakorzenienie

GG do jo@n@

Ja pojadę na F1 bardzo chętnie bo to moja pasja i nałóg i wielka miłość. Na wizaz trafiłam przez F1 między innymi

Moje paskudne dziecko chce mnie wysłać do Świecia. Spał od rana 15 minut na spacerze po darciu paszczy w nocy

If you're out on the road
Feeling lonely and so cold
All you have to do is call my name
And I'll be there on the next train

jo@n@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 16:10   #1161
czoornoo
Zakorzenienie

GG do czoornoo

Cytat:
Napisane przez spicegirl Pokaż wiadomość
a skad ty wiesz, ze macie podobne? Czym moj sie rozni?
bo zanka kiedyś wstawiała zdjęcie swojego brzucha i wiem
ja też mam wielkie rozstępy

czoornoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 16:18   #1162
cassie24
Zadomowienie

Ja się sporotem wogóle nie interesuję mój mąż również i dlatego zdziwił mnie fakt że ma zamiar jechać na F1 bo od czasu jak go znam a znamy się bardzo długo jeszcze ani raz nie oglądał F1 w TV jak leciała.

Mój mały terrozrysta co chwilę do mnie przychodzi ale jak dam mu żelka albo czekoladkę to idzie się bawić z rogalem na buzi

jo@n@ rozumiem i wpółczuję...
Stary 2010-03-25, 16:58   #1163
spicegirl
Zadomowienie

GG do spicegirl

Cytat:
Spice z PL do Włoch jest kawałek jazdy... a jak on już wcześniej kupi bilety które są cholernie drogie to ja nie będę miała nic do gadania. Bo znajc życie L je załatwi za plecami moimi i jego własnej żony :/
no to faktycznie...
Wiesz, sprobuj mu spokojnie przemowic do rozumu... Bez krzyku, zakazow itp. Przeciez napewno wie, ze macie wydatki i ty zadnych ekstrawagancji nie wymyslasz, to nie jest jego ulubiony sport i to troche nie fair, zostawiac cie sama z 2 dzieci i jechac na wycieczke. Moze zrozumie... powodzenia.

Juleczka

Maleństwo

Stary 2010-03-25, 18:19   #1164
monix0
Zakorzenienie

Spicegirl szczypiorze ćwiczysz jeszcze?
monix0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 19:29   #1165
zanka205
Zakorzenienie

cassie ja nigdy w życiu nie byłam na solarium
czoornoo może ciut się zeszła ale i tak jest tragiczna, pokazałabym Wam, ale bardzo się wstydzę, na serio to dla mnie ciężka sprawa

Stary 2010-03-25, 19:43   #1166
cassie24
Zadomowienie

Spice i tak mam zamiar zrobić co z tego wyjdzie nie wiem ale próba musi być

Zanka ja przed pierwszą ciążą teżnigdy na solarce nie byłam a ja się zaczęłam stopniowo opalać (bo ja to przy naturalnym słońcu jak się opalam to jak rak wyglądam mam tak jasną karnację) i wyglądałam jak człowiek, mężowi się bardzo podobałam, rozstępy się zaczęły rozjaśniać i co dla mnie było najważniejsze wygrzałam sobie bolący wówczas kręgosłup i miałam spokój do drugiego porodu no ale zawsze coś. Teraz jeszcze nie byłam bo zawsze coś mi wypadnie i nie mam po drodze.
I nie żebym jakoś specjalnie zachwalała solarkę ale warto zobaczyć jak to jest bo ma wiele pozytywnych oddziaływań na człowieka (oczywiście z głową bo nie chodzi o to żeby się w wieku 30 lat pomarszczyć jak co niektóre ) hihi

Mi wrócił dobry humor, mój D miał być w domu 07.04 a wraca 02.04
Stary 2010-03-25, 19:52   #1167
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
Mimo że mamy pełno butów po Kevinku to mam na oku piękne butki właśnie z Deichmanna na Xaviera tylko nie wiem czy się opłaca inwestować w nowe jrmu tak szybko noga rośnie... obecnie wyrasta z 21

Nie podaję wit.D od czasu jak młody iał jakieś 6-7 miesięcy. W chwili obecnej ciemiączko ma zarośnięte.
ja te adidaski co kupiłam to jest rozmiar 25

Cytat:

mój ma zarośnięte

ja jajko raz daję częściej niż 2-3 razy w tygodniu raz rzadziej,Zresztą ja się tych schematów już wogóle nie trzymam

Cytat:

co do rowerka...ja go nie mam niby dziadek TŻ miał kupić jak będzie ciepło ale chyba jednak zrezygnuje u teściowej jest taki w mieszkaniu bo to jest tamtego wnuczka...i jak przychodzimy to Kuba się tam pakuje ale...to strasznie wywrotne jest

Cytat:
Napisane przez czoornoo Pokaż wiadomość

zadzwoniłam do kadr tam gdzie pracowałam i powiedziałam im że nie mam zamiaru czekać za wypłatą do 10kwietnia bo z jakiej racji jak już tam nie pracuję i że przelew ma być u mnie na koncie przed świętami bo nie mam za co jajek kupić (). i przelew wyjdzie od nich w poniedziałek
ale super

Cytat:

Zanka ja przed pierwszą ciążą teżnigdy na solarce nie byłam a ja się zaczęłam stopniowo opalać (bo ja to przy naturalnym słońcu jak się opalam to jak rak wyglądam mam tak jasną karnację) i wyglądałam jak człowiek, mężowi się bardzo podobałam, rozstępy się zaczęły rozjaśniać i co dla mnie było najważniejsze wygrzałam sobie bolący wówczas kręgosłup i miałam spokój do drugiego porodu no ale zawsze coś. Teraz jeszcze nie byłam bo zawsze coś mi wypadnie i nie mam po drodze.
I nie żebym jakoś specjalnie zachwalała solarkę ale warto zobaczyć jak to jest bo ma wiele pozytywnych oddziaływań na człowieka (oczywiście z głową bo nie chodzi o to żeby się w wieku 30 lat pomarszczyć jak co niektóre ) hihi

Mi wrócił dobry humor, mój D miał być w domu 07.04 a wraca 02.04
tez słyszalam, że solarium "pomaga" na rozstępy

ale super z tym przyjazdem

jestem

Maja
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 19:54   #1168
zanka205
Zakorzenienie

Alina jaką długą stopę ma Kubuś?

Stary 2010-03-25, 19:58   #1169
gabriellao0
Zakorzenienie

witam

siedzę i słucham Bubla przez SPICE
fajny ten "bubel" i taki "nonszalancki"
wpada w oczko

Ja rocznik 81 a mój A. 76
idealne zgranie - choć ostatnio marudzi, że coś za dużo wymagam i ciągle więcej chcę
co ja poradzę taki charakter umyj okna ponarzekam na podłogi, jak umyjesz i podłogi to bankowo wanna brudna
hihiii

Monixo
co racja to racja
widzę "w oczach" jak mi Kajka rośnie i jak już kiedy się uśmiecha nie marszczy samego nochala a usteczkami się uśmiechać zaczyna
kumata się robi
no i ma (nie wiem skąd ) jakieś 10 zębów już

a jutro stawiamy
mleczko (prawie już ostatni raz)
martini dla tych co mogą mało
finlandię dla tych co mogą więcej
szkocką whiskey prosto z hiszpani dla tych co już imprezują

tyle mam alkoholu na jutro, i jeszcze trochę żarełka i padam na ryjka więc ogólnie dobranoc

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

z tego co wysłuchałam do tej pory
to to jest moje ulubione Buble
SPICE
gabriellao0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 20:07   #1170
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
Alina jaką długą stopę ma Kubuś?
hehe spokojnie to tylko taka numeracja dziwna...15 cm

Maja
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości