|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1141 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wiosną świętujemy roczki, zatem mamy pierwsze kroczki-marcowo-kwietniowe mamusi
Cytat:
Jajo daje bo Ola lubi paste jajeczna i jajecznice. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1142 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosną świętujemy roczki, zatem mamy pierwsze kroczki-marcowo-kwietniowe mamusi
Mati co do samodzielnego jedzenia to ja karmię Dawidka 1 łyżką, a 2 On sam siebie karmi
![]() Alkamor jak na diecie?dajesz rade? Joanna bardzo fane buty, cena tez ![]() Tuna skąd ja znam to przepakowywanie ![]() ![]() wrąbałam się w szoka ostatanio na zakupach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kto oprocz buziaka( jak jest u Ciebie?) ma rowerek 4 kołowy dla swojego bobasino? ![]() ![]()
#1143 |
Zakorzenienie
|
my mamy rowerek
Filip wczoraj był na pierwszym spacerze on ma nogi gdzie trzeba
#1144 | ||
Zakorzenienie
|
a to takie męskie
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() my już po spacerze nr 1.Tak się moje dziecko zmęczyło, że śpi od 11 ![]()
![]() |
#1145 |
Zadomowienie
|
My już pod spacerze, skróconym przez pogodę. Rano pięknie, ciepło zero wiatru. Poszłam w kurtce ale ją zdjęłam i śmigałam w krótkim rękawku. Jak wracałam to tak szalał (nadal szaleje) wiatr że nie wiedziałam jak mam iść z dziećmi żeby kurz im nie leciał na twarz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1147 |
Zadomowienie
|
anya ja nie oglądam wiadomości ani prognozy pogody.
Tunia wiesz co wymyślił mój mąż zanim pojechał do Niemiec? Że ma zamiar jechaćz kumplami w lipcu na Formułę1 chyba do Włoch ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1148 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Moj malzonek zawsze sie skarzyl rodzinie, ze ja go nie wspieram. Jak chcial jechac do Nowej Zelandii i zostac pasterzem owiec i ja, okropna zona wspomnialam, ze pewnie musialby wstawac kolo 5 rano conajmniej, to on na mnie z pretensjami, ze ja go zniechecam i sie mamie poskarzyl ![]() ![]() A potem sie skarzyl, ze jego praca nie jest wystarczajaco dobra dla mnie (to bylo 5 lat temu, pracowal jako doreczyciel w sklepie z alkoholem) i go umowilam na rozmowie w firmie, w ktorej pracuje do dzisiaj i w ciagu ostatnich 3 lat dostal 6 promocji. Boze jak ja sie ciesze ze pasterzem nie jest ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1149 |
Wtajemniczenie
|
Załatwiłam okuliste! Olka była super 1,5 h w wózku czekała ze mną i podrywała facetów......
Odebrałam wyniki badania krwi: anemia, ale taka malutka. Ciekawe na ile lat dostane przydatność do pracy w związku z tym, bo ja za rok nie chce znowu przechodzić pani okulistki ![]() Monix to była supermatka która dostanie superprzepuchliny i żylaki na starość. Żeby tak o siebie nie dbać! Spice najważniejsze to wspierać: jak ja mówie: Tak Kochanie, Oczywiście Kochanie. To on już wie, że głupoty gada, ale nie może mi zarzucić brak wsparcia ![]() Cassie puścisz meza na F1? ![]() U nas piękna pogoda! Ja cały dzień poza domem, Ola też (nie licząc godziny na drzemkę) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1150 |
Zakorzenienie
|
u nas ciemiączko już w sumie się zarosło, delikatne wgłębienie czuć pod palcem, ale minimalne, nie ma już dziurki
#1151 |
Zadomowienie
|
My tez juz nie mamy ciemiaczka, a szkoda, lubilam je. Tak lekko miekksze moze tam jest niz reszta czaszki, ale calkiem mozliwe, ze sie doszukuje
![]() A teraz wklejam zdjecie moich nowych butkow, dostalam od Mamy na urodziny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1152 |
Zadomowienie
|
Tun1a ja mam nadzieję że ten pomysł prędzej wyparuje z jego ślicznej główki niż się pojawił... mimo że mam do Niego 100% zaufanie to do jego kolegów nie i wizja D + L i inni nie bardzo mi się podoba. Czy go puszczę? Przypuszczam że mimo że powiem NIE on i tak pojedzie...
Spice zagląasz czasami na nk??? Jakiś miesiąc temy wysłałam Ci zaproszenie ![]() Zanka jak sięsprawuje krem mustella??? Dziewczyny jest mi niedobrze, ryczeć mi się chcę i mam ochotę zatłuć, upić co niektóre matki... Oglądałam właśnie wiadomości, pierwszy raz od wielu miesięcy. Matka spaliła noworodka w piecu... ludzie jakim trzeba być człowiekiem żęby coś takiego zrobić... normlanie nie mieści mi się to w glowie. Teraz ją powinni wsadzić do pieca i niech gnije aż zgnije, zdechnie i się spali żywcem... Niedobrze mi... |
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Zakorzenienie
|
hmmm średnio, już kończę butelkę a poprawy nie ma, no ale mam jeszcze balsam brązująco-ujędrniający z Eveline i jakoś maskuje mi te pręgi
#1154 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Po ciąży z Kevinkiem miałam pocięte pośladki. Tak jakby mi tygrys pazurami przejechał... Pomógł mi balsam z Oriflame na rozstępy i dod tego chodziłam na solarium. Wszystko pięknie poschodziło. W razie czego polecam moją metodę oczywiście o ile ten balsam nie zmienił swojego składu bo widziałam że jest nowe opakowanie ![]() No właśnie muszę się wybrać na solarkę i do fryzjera... ale to po roczku ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1155 |
Zadomowienie
|
haha mnie faceci smiesza. Wyskoczy jeden z jakims super 'meskim' pomyslem i kazdy sie wstydzi powiedziec, ze mu sie nie chce... I tym sposobem wszyscy jada i marza o lezeniu w domu na kanapie
![]() A tak w ogole to mialam cos napisac i zapomnialam. Cassie sorry, nie poznalam cie na nk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1156 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja się zastanawiam o czym myślał Bóg tworząc faceta... Mam dwóch małych facecików i szczerze to od początku lasencje podrywają ![]() ![]() Macie może jakieś pomysły jak mojemu D wybić tę F1 z głowy??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1157 |
Zakorzenienie
|
cassie
![]() ![]() a mnie to czemu na nk nie zaprosisz? ![]() ![]() ![]() ![]() zanka bo z tego co ja pamiętam to mamy podobne brzuchy. powiedz mi czy skóra Ci się zeszła chociaż troszkę?
#1158 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
2. Kiedy to jest? Jedyny neizawodny sposob, to zeby w ten sam dzien/weekend wymyslic cos bardziej atrakcyjnego, albo cos czego nie moze opuscic ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
Zadomowienie
|
Spice z PL do Włoch jest kawałek jazdy... a jak on już wcześniej kupi bilety które są cholernie drogie to ja nie będę miała nic do gadania. Bo znajc życie L je załatwi za plecami moimi i jego własnej żony :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#1160 |
Zakorzenienie
|
Ja pojadę na F1 bardzo chętnie bo to moja pasja i nałóg i wielka miłość. Na wizaz trafiłam przez F1 między innymi
Moje paskudne dziecko chce mnie wysłać do Świecia. Spał od rana 15 minut na spacerze po darciu paszczy w nocy
#1161 |
Zakorzenienie
|
bo zanka kiedyś wstawiała zdjęcie swojego brzucha i wiem
![]() ja też mam wielkie rozstępy ![]()
#1162 |
Zadomowienie
|
Ja się sporotem wogóle nie interesuję mój mąż również i dlatego zdziwił mnie fakt że ma zamiar jechać na F1 bo od czasu jak go znam a znamy się bardzo długo jeszcze ani raz nie oglądał F1 w TV jak leciała.
Mój mały terrozrysta co chwilę do mnie przychodzi ale jak dam mu żelka albo czekoladkę to idzie się bawić z rogalem na buzi ![]() jo@n@ rozumiem i wpółczuję... |
![]() ![]() |
![]() |
#1163 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wiesz, sprobuj mu spokojnie przemowic do rozumu... Bez krzyku, zakazow itp. Przeciez napewno wie, ze macie wydatki i ty zadnych ekstrawagancji nie wymyslasz, to nie jest jego ulubiony sport i to troche nie fair, zostawiac cie sama z 2 dzieci i jechac na wycieczke. Moze zrozumie... powodzenia. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1164 |
Zakorzenienie
|
Spicegirl szczypiorze ćwiczysz jeszcze?
![]()
#1165 |
Zakorzenienie
|
cassie ja nigdy w życiu nie byłam na solarium
![]() czoornoo może ciut się zeszła ale i tak jest tragiczna, pokazałabym Wam, ale bardzo się wstydzę, na serio to dla mnie ciężka sprawa
#1166 |
Zadomowienie
|
Spice i tak mam zamiar zrobić
![]() ![]() Zanka ja przed pierwszą ciążą teżnigdy na solarce nie byłam a ja się zaczęłam stopniowo opalać (bo ja to przy naturalnym słońcu jak się opalam to jak rak wyglądam mam tak jasną karnację) i wyglądałam jak człowiek, mężowi się bardzo podobałam, rozstępy się zaczęły rozjaśniać i co dla mnie było najważniejsze wygrzałam sobie bolący wówczas kręgosłup i miałam spokój do drugiego porodu no ale zawsze coś. Teraz jeszcze nie byłam bo zawsze coś mi wypadnie i nie mam po drodze. I nie żebym jakoś specjalnie zachwalała solarkę ale warto zobaczyć jak to jest bo ma wiele pozytywnych oddziaływań na człowieka (oczywiście z głową bo nie chodzi o to żeby się w wieku 30 lat pomarszczyć jak co niektóre ![]() Mi wrócił dobry humor, mój D miał być w domu 07.04 a wraca 02.04 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1167 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja jajko raz daję częściej niż 2-3 razy w tygodniu raz rzadziej,Zresztą ja się tych schematów już wogóle nie trzymam ![]() Cytat:
![]() co do rowerka...ja go nie mam niby dziadek TŻ miał kupić jak będzie ciepło ale chyba jednak zrezygnuje ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale super z tym przyjazdem ![]() jestem ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1168 |
Zakorzenienie
|
Alina jaką długą stopę ma Kubuś?
#1169 |
Zakorzenienie
|
witam
siedzę i słucham Bubla przez SPICE ![]() fajny ten "bubel" i taki "nonszalancki" wpada w oczko ![]() Ja rocznik 81 a mój A. 76 idealne zgranie - choć ostatnio marudzi, że coś za dużo wymagam i ciągle więcej chcę ![]() co ja poradzę taki charakter umyj okna ponarzekam na podłogi, jak umyjesz i podłogi to bankowo wanna brudna ![]() hihiii ![]() Monixo co racja to racja widzę "w oczach" jak mi Kajka rośnie i jak już kiedy się uśmiecha nie marszczy samego nochala a usteczkami się uśmiechać zaczyna kumata się robi ![]() no i ma (nie wiem skąd ![]() ![]() a jutro stawiamy mleczko (prawie już ostatni raz) ![]() martini dla tych co mogą mało finlandię dla tych co mogą więcej szkocką whiskey prosto z hiszpani ![]() tyle mam alkoholu na jutro, i jeszcze trochę żarełka i padam na ryjka więc ogólnie dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- z tego co wysłuchałam do tej pory to to jest moje ulubione Buble SPICE |
![]() ![]() |
![]() |
#1170 |
Zakorzenienie
|
hehe spokojnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:14.