|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1141 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII
Przykro mi ja teraz nie moge bo tz w szkole a na dodatek to w jego aucie moje dokumenty ciazowe wszystkie sa wiec ja odpadam :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#1142 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII
Cytat:
![]() hd gratulacje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1143 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mialam, mialam i widzisz? kurde zla jestem, ze z tych moich planow nici ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1144 |
Zakorzenienie
|
Mlode ziemniaczki, mizeria i kotleciki z piersi kurczaczka
![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1145 |
Wtajemniczenie
|
mniam mniam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1146 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1147 |
Zakorzenienie
|
A dziekujemy
![]() ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1148 |
Wtajemniczenie
|
ja jadlam na miescie a zaraz zupke gotuje ogorkowa
|
![]() ![]() |
![]() |
#1149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Całe rozwarcie jest bolesne - ponoć największy kryzys jest przy 7 cm.. jak już osiągnie się pełne rozwarcie to tylko uf uf uf i małe na świecie ![]() Dlatego partych to ja wogóle się nie stracham tylko całej tej męki jaka do nich prowadzi ![]() Mała uwaga.. gdybym rodziła identyko jak moja matka to byłoby to już jutro xD
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg Edytowane przez Siala_Bala Czas edycji: 2010-06-26 o 13:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1150 |
Raczkowanie
|
Hejka
![]() Byłam wczoraj popołudniu z Wami i teraz mam nadrabiania 12 stron!! ale szalejecie ![]() Miłego popołudnia wszystkim życze ![]()
#1151 |
Raczkowanie
|
niezawsze czytalam o porodzie skoobs ,nie pogniewalabym sie jakbym miala taki sam szybki porod
![]() W sumie agravka masz racje mogloby sie zaczac cos dziac ,bo na watku wieje nuuda. Moze po weekendzie sie cos ruszy. Nie wiem czy wam mowilam.. ostatnio polozna mowila mi ,ze u nas w szpitalu sa 2 polozne z Polski ![]()
![]() |
#1152 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny.
Ja dzisiaj nie w humorze. Od rana jestem nabuzowana. Wszystko działa mi na nerwy. Znajomi dzisiaj brali ślub cywilny, pojechałam pod USC z kwiatami i małym upominkiem. Myślę, że to miły gest. W sumie to są jedyni znajomi M., z którymi utrzymuję kontakt i oni ze mną. B. jest przyjacielem M. z czasów technikum samochodowego, a ten burak (już nie mam słów) M. nawet się nie zjawił żeby złożyć im życzenia, chociaż wiedział co, gdzie i kiedy, ale nieeeee, bo po co... Miły gest wobec kogoś kogo się lubi i zna z 10 lat to chyba nie w jego stylu. Boże jak on się zmienił. Wezmę się za prasowanie ciuszków Małej. A Wy zacznijcie w końcu rodzić! Ja mam jeszcze czas. Dzisiaj pełnia jest chyba więc... może coś się w końcu ruszy.
#1154 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ja już właśnie po obiadku - dziś serwowane u Mnie były PIEROGI Z TRUSKAWKAMI I JAGODAMI :P Mniam mniam. Dawno nie pisałam, bo ciągle "coś". W środę dowiedzieliśmy się że mojego Męża wujek zmarł (w Dzień Ojca). Tak nagle... W piątek dzwoni do mnie M że w mieście wpadł w poślizg i uderzył w krawężnik (remontują ulicę, i auto wpadło w poślizg na błocie). Dwie przednie opony "wybuchły" - złapał gumę. Co się strachu najadłam. Ale całe szczęście że jemu się nic nie stało i że auto całe. Wymiana gum i opon - 140 zł. Więc nie planowany wydatek. Wczoraj byliśmy na pogrzebie tego Wuja. I usłyszałam że nie powinnam przychodzić na pogrzeb, skoro jestem w ciąży. Ale nie oglądałam zmarlego, chociaż trumna była otwarta - siedziałam sobie w Kościele w ławce, tak więc nic nie widziałam. Dodatkowo nie wiem co będzie dalej ze mną - tzn. moje cukry utrzymują się na poziomie 180-200 od 3 dni, a lekarka chciała aby po jedzeniu były w granicy 120. Jakoś to nie realne - po mimo że trzymam dietę. Czytałam w necie - że w ciąży na cukrzycę nie podaje się tabletek - tylko trzeba robić sobie zastrzyki z insuliny. Ehhh ;/ We wtorek mam wizytę, tak więc zobacze co mi powie. Scoobs - GRATULACJE !!! HD - Tobie również Gratuluję 5+
#1155 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
wogóle troche się boje tego mojego szpitala ;/ wczoraj przyjechała dziewczyna tydzień po terminie na badania. zero skórczy zero rozwarcia odchodzenia czopa czy cokolwiek. i o 9 wieczorem miała usg i super wszystko wporządku miała zostać na noc i dzisiaj do domu jechać a tu o 23 poszła do toalety i już nie wróciła . salowa przyszła po jej rzeczy bo okazało się, że wody jej odeszły zielone i od razu cesarke jej zrobili. a co by było jakby jej te wody nie odeszły i miałaby się zgłosić dopiero za kolejny tydzień? a 2 godziny wczesniej niby było ok ;/ hd gratulacje ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1156 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mam nadzieje, ze nigdy nie doznam tego bolu ucinaina reki, ale wyobrazam sobie, ze to jest ze sto razy gorsze. Cytat:
Wydaje mi sie, ze kazdy odczuwa bol inaczej, ale ja na przyklad rozwarlam sie do 10cm bez znieczulenia, nawet paracetamolu nie wzielam. Bolalo, ale dalo sie przezyc, najgorsze, ze moj tz jak jechal samochodem, to mu sie wydawalo, ze musi jak na filmach i ciagle przyspieszal i hamowal nagle, to jeszcze mi pogarszalo sytuacje. Jak bym miala porownac bole parte, te juz mialam w basenie i z gazem, to one byly dla mnie gorsze, ale wlasnie to jest ta koncoweczka, i to czulam, jakby cale cialo wypychalo malego, takim calocialowym skorczem. Dla mnie bylo ciezkie to, ze polozne, mowily, zebym tak mocno nie pchala, ale cialo to robilo jakby samo i ciezko bylo to pchanie wyluzowac. Jestem pewna, ze kazda kobieta ma jakies inne doswiadczenia, ale mam nadzieje, ze nie obrazicie sie, ze tak to szczegolowo opisalam. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1157 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() No i rozpakowywać się,bo już czas najwyższy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1158 |
Rozeznanie
|
A w ogole to wydawalo mi sie, ze Belunia miala wczoraj jakies objawy porod?
---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- He he, wlasnie tak, kazda kobieta inaczej to przechodzi... |
![]() ![]() |
![]() |
#1159 | ||||||||
Zadomowienie
|
Dopiero udało mi się nadrobić zaległości
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez mam we wtorek wizyte kontrolna u diabetologa ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1161 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
W sumie stosuje się do zaleceń tej diabetyczki - to co mi powiedziała co mi wolno to jem, czego nie wolno nie jem. Zastrzyki też nie będą na mnie robić wrażenia. W listopadzie jak miałam nogę w gipsie musiałam się kłuć CLEXANĄ ![]()
![]() |
#1162 |
Wtajemniczenie
|
W sumie to chyba wolałabym Twoją wersję,bo jednak parte trwają krócej,a rozwieranie kilkanaście godzin czasem,więc lepiej żeby bolało te 20min niż tyle godzin.No ale ja już po wszystkim,więc przez najbliższe parę lat nie będę musiała się tym przejmować
![]() jusdan77 o Espumisanie słyszałam,ale lekarz mówił żeby na razie nic nie dawać,przeczekać,więc zaczekam.Ona nie ma tych problemów tak non stop,więc lepiej nie faszerować maleństwa jak nie ma konieczności.Dzisiaj na przykład i w nocy i w dzień jest spokój-znowu aniołeczek.Nawet spacerowałyśmy sobie troszkę dzisiaj.Już drugi raz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1163 |
Zakorzenienie
|
lazurowa ty tu nie kracz z tą pełnią
![]() kasienka współczucia przeżyć scoobs tak belunia miała wczoraj jakies symptomy...zastanawiała sie czy jechac na egzamin na 18:00....dała by znać czy wszystko ok u niej |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1164 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No ja myślę, że jeśli się ludzie znają i lubią to takie gesty są normalne. Mi też byłoby miło gdyby w takiej sytuacji znajomi o mnie pamiętali.
![]() |
#1165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1166 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale teraz w rejonie gdzie mieszkam, usłyszałam po swoim Ślubie Cywilnym, że skoro kogoś nie zaprosiłam na przyjęcie (chodzi tu akurat o kogoś z rodziny) to mogłam dać tylko zaproszenie do samego Urzędu. Dla mnie to głupota. Bo jeśli właśnie ktoś wiedział, gdzie i o której był Ślub - to jeśli by chciał to by przyszedł bez zaproszenia. A druga sytacja - babcia mojego M dostała zaproszenie do SAMEGO KOŚCIOŁA na I Komunie swojej wnuczki. To też dla mnie Głupota, bo do Kościoła to się idzie bez zaproszenia. Dziwne zwyczaje.
![]() |
#1167 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() ja niestety znow na szybko. hd GRATULACJE!!!!! u mnie nic sie nie dzieje. tyle tylko ze rano znow kawal czopa tym razem dla odmiany z krwistymi niteczkami niby wiec moze cos sie wreszcie ruszy. zadnych skurczy nie mam i co bardzo dziwne wogole mnie dzis brzucho nie boli. maly tylko sie strasznie rozpycha. |
![]() ![]() |
![]() |
#1168 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale jeśli ja nie mam apetytu, aby tyle jeść, to co zrobić ?;/ ehh
![]() |
#1169 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kiedyś było tak, że czy pod USC czy pod Kościół przychodzili znajomi, koledzy z pracy itp. z własnej nieprzymuszonej woli i to było normalne. A teraz się ludzie pozmieniali chyba. Każdy myśli, że trzeba dać kasę czy co? bo ja tego nie rozumiem. ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Cytat:
![]() |
#1170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:47.