|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1141 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII
Cytat:
Kurcze przecież ludzie widzą że jest mokra nawierzchnia to jeszcze warują Nie ogarniam tego na prawde... A za samochód dostaniecie jakies pieniażki z odszkodowania czy coś?
![]() |
#1142 |
Rozeznanie
|
No..taką kwotę ile był wart samochód..podobno (z ubezpieczenia tamtego kolesia a miał ubezp. w Warcie, no i jeszcze Tż musi zgłosić w swoim ubezpieczeniu o kasacji autka to zwrócą mu jeszcze za ubezpieczenie którego już nie wykorzysta a miał bodajże do grudnia)
Moje aniołki ** [*] 18.01.2014r. 9t4d [*] 17.07.2013r. 9t4d 25.08.2012 r. Nasz ślub 07.10.2011 r. zdany egzamin na prawko Edytowane przez karolinka85 Czas edycji: 2011-07-16 o 21:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#1143 |
Zakorzenienie
|
aha...to oby nie zaniżyli przypadkiem. Mam nadzieje że dostaniecie odpowiednia kwotę bo przecież nie dosyć że przez jakiegoś barana macie problemy, musicie szukać nowego autka (o ile będziecie) to mogło sie to gorzej skończyć :/
Dobrze ze chłopak przynajmniej się przyznał.
#1144 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
kurcze od razu jak Tż zadzwonil do mnie że miał wypadek to myślałam ze zawału dostane..zamówiłam taxi i za jakieś 10 min byłam tam przy nim..bo nie mogłabym siedzieć w domu nie wiedząc co z Tż-tem.. podobno ludzie zatrzymywali swoje samochody i podchodzili do tż-ta pytać czy wszystko w porządku.. dajcie spokój człowiek jeździ normalnie żeby nie spowodować żadnego wypadku a tu wyjeżdza taki debil i ...szkoda gadać ![]()
![]() |
#1145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W takim razie mam nadzieje że dostaniecie ładna sumkę na kupno nowego autka i całe szczęście że Twój TŻ o tym wcześnie myślał ![]() ![]()
![]() |
#1146 |
Rozeznanie
|
Dobra dziewczynki lecę do łóżeczka do mojego tż-cika się poprzytulać..tak bardzo się cieszę że nic mu się nie stało..
![]()
#1147 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja na pewno dużo na biżu nie wydam, bo generalnie mało noszę, może nawet nic nie wydam, tylko pożyczę, albo coś ze swojej wezmę... Zobaczy się, póki co nie zamierzam niczego kupować, chyba, że mi wpadnie w oko i będzie idealne do mojej wizji ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziś moja Mama wróciła z sanatorium, więc wyszliśmy po Nią, zanieśliśmy Jej jedzonko i dopiero wróciliśmy... Dobrze, że to tylko 300m do przejścia ![]() aa, tu jeszcze oryginalny pomysł na sesję plenerową ![]() ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#1148 | |||
Zakorzenienie
|
dziewczynki obiad wyszedł przepyszny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() właśnie napisała do mnie moja świadkowa że ma dwa wolne miejsca na wyjazd nad jezioro i to Białe ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1149 |
Zakorzenienie
|
Jagodziu, bardzo się cieszę, że obiadek wyszedł i, że teściowie byli zadowoleni.
No i zazdraszczam wyjazdu. ![]() Karolinka85, to dobrze, że Twojemu TŻ nic się nie stało. Tak to jest, jak się jakiś młot dorwie samochodu w taką pogodę i tak strasznie mu się śpieszy ![]() ![]() Chatko, nie ma to jak zrobić sobie zdjęcie w tak odpowiednim miejscu. Świetna pamiątka na całe życie ![]() Paulinka, super, że wesele się udało ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1150 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piękny masz gorset... Pozwól, że sobie go zapiszę, bo nadawałby się do mojej wymarzonej sukni ![]() ![]() Cytat:
Tak jak jakiś czas temu w miejscowości, w której mam rodzinę, też był wypadek.. Kobieta mężatka, matka jednego dzieciaczka, siostra mojego kolegi, mówi że nie ma drugiej takiej co tak idealnie prowadzi, zawsze z odpowiednią prędkością itd a tu masz babo placek... http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll...0104/957776946 poczytajcie sobie... przeżyła tylko dlatego, że położyła tułów na stronie pasażera...
![]() |
#1151 |
Rozeznanie
|
Dziewczynki, Dziękuję Wam
![]() samochód samochodem...najważniejsz y jest Tż!
#1152 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Zakorzenienie
|
Co myślicie o takich tiulowych etolach? Bolerka mi się nie podobają, a do kościoła pasuje się troszkę zakryć i się zastanawiam nad takim rozwiązaniem. Zdjęcia tylko dla przykładu, bo żadne z tych mi się nie podoba akurat
![]()
#1154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też się zastanawiam co do kościoła ale ja będę pewnie musiała mieć coś cieplejszego, a futerka to raczej średnio mi się podobają...
![]() |
#1155 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Sama jeszcze nie myślałam, ile wydam na biżu. Najpierw suknię muszę mieć, wtedy zobaczymy. I też wolałabym te krótsze kolczyki, ale wszystko zależy od fryzury jaką chcesz mieć. Cytat:
![]() Cytat:
![]() i zazdroszczę wypadu nad jezioro. U nas tez dzisiaj ładnie, ale TŻ o 21 wyjeżdża do Austrii (jeszcze swoim autem), więc będziemy się starali ten dzień na spokojnie przeleżeć, słonko odpada, bo wiadomo jak to po nim może być. Jeszcze się TŻ przegrzeje i może go coś w trakcie złapać(chociażby głupi ból głowy). Cytat:
Póki co, z nakryć ślubnych, najbardziej podobają mi się sweterki. Reszta odpada. Zobaczymy na jak długo. Zrobiliśmy wczoraj tego grilla. Hamburgery oczywiście pyszniutkie, nażarliśmy się bardzo bardzo bardzo. A rano dostałam opiernicz od mamy, bo nie posprzątałam wszystkiego. Byłam tak padnięta, że zostawiłam sobie miski do pomycia na rano. Ale mama oczywiście wstała 15 min wcześniej i nie mogła poczekać, aż to pomyję. No trudno- moja wina (bije się w pierś).
![]() |
#1156 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Udanej niedzieli nad Białym, zazdraszczam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1157 | |
Zakorzenienie
|
karolinka85
![]() Masakra jakich idiotów można na drogach spotkać. Mi ostatnio też jeden gość tak wyjechał, że z piskiem opon ledwo zdążyłam wyhamować. Ale miałam nerwy później ![]() Dobrze, że Twojemu TŻtowi nic się nie stało. Cytat:
![]() http://allegro.pl/szale-szal-slubny-...694623849.html Oglądam sobie właśnie zdjęcia ze ślubu Anji Rubik i jestem rozczarowana... W ogóle nie podoba mi się jej stylizacja ![]() Nena dobrze typowałaś, Anja miała krótką sukienkę ![]() http://www.fakt.pl/Anja-Rubik-wziela...,109282,1.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1158 | ||
Zakorzenienie
|
Witam niedzielnie!
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() naprawdę strzelałam, ale kiedyś czytałam albo słyszałam jak mówiła, że jej największym atutem są nogi (zresztą nie dziwne) więc od razu wiedziałam, że w sukni raczej nimi będzie chciała się pochwalić niż np. dekoltem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1159 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jeżdżę już prawie trzy lata i póki co (odpukać!) nie miałam żadnej stłuczki. Dopiero niedawno miałam pierwszą kontrolę policyjną. I to panowie zatrzymali mnie raczej żeby sobie pogadać niż wlepić mi mandat, bo przekroczyłam prędkość zaledwie o 5km ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1161 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1162 |
Podróżniczka
|
Dzień dobry niedzielnie!
![]() Dopiero wstałam i jestem ledwo żywa. ![]() ![]() Szczerze mówiąc jedna z gorszych imprez na jakich byłam ![]() ![]() Za to objadłam się tak, że nie wiem czy do kolacji coś zjem ![]() Na szybko z tego co nadrobiłam. Karolinko, dobrze, że TŻtowi nic się nie stało ![]() Co do etoli, to mnie się takowe nie podobają, już wolę sweterek albo ostatecznie bolerko, które pewnie i tak będę miała ![]() ![]() Stylizacja Anji Rubik w ogóle mi się nie podobała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1163 |
Wtajemniczenie
|
Witam dziewczynki w niedzielne popołudnie
![]() Właśnie wróciłam z giełdy w Zamościu ![]() ![]() Wczoraj jak był u mnie Tż to napaliliśmy się żeby poćwiczyć kilka ruchów z tego o to filmiku ![]() ![]() To klaskanie tyłeczkami jest super ![]() http://www.youtube.com/watch?v=CMTjj...eature=related
![]() Edytowane przez malwus20 Czas edycji: 2011-07-17 o 13:23 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1164 |
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny!
![]() ![]() Ja to chodzę rozdrażniona bo Ci znajomi o których wczesniej Wam pisałam że NAGLE zdecydowali się na ślub i wesele w czerwcu uznali że to jest NASZA wina że nie powiedzieliśmy im o naszych planach (o ślubie i weselu) no myślałam że zwariuję...nie miałam potrzeby mówić im o ślubie i weselu skoro on (ten znajomy) jak mówił niedawno mojemu TŻ że on na slub i wesele to ma jeszcze czas i mu sie nie śpieszy...no ✂✂✂✂.....tak się wkurzyliśmy z Tż że po prostu OLEWAMY totalnie i jak ten znajomy pyta sie mojego TŻ coś w sprawie wesela Tż odpowiada NIE WIEM...i koniec nie bede sie przejmowała czyjąś głupotą bo nie ma sensu... Postaram się częściej zaglądać...Pozdrawiam Was ![]()
Edytowane przez martuha24 Czas edycji: 2011-07-17 o 13:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#1165 |
Zakorzenienie
|
Siemka!!!!!
TŻ mnie opuszcza o godz. 21.30 ![]() ![]() ![]() Teraz sobie smacznie śpi, bo przed nim 500 km drogi. Co do ślubu Anji Rubik. Nie będę oryginalna, jak stwierdzę, że zawiodłam się. Taka piękna kobieta, mogła chociaż zrobić sobie lepszą fryzuję. Jak dla mnie wygląda, jakby rano wstała, na szybko się uczesała, umalowała, wskoczyła w kieckę i już. A Sasha to najlepiej wyglał w polskim Tap Madl, serio wtedy to mi się nawet podobał ![]() I przyznam, że suknia i stylizacja Kate Moss już mi się bardziej podobała.
#1166 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No no, fajnie, że sobie ćwiczycie taniec i że Wam wychodzi ![]() ![]() Cytat:
Ja dziś od rana źle się czuję, w końcu tak strasznie mnie głowa rozbolała, że musiałam się położyć... Przedrzemałam tak z 2 godziny, w końcu budzę się, wchodzę do kuchni, a tam... TŻ piecze ciasto! Rabarbarowca ![]() ![]()
![]() |
#1167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oj cicho tu strasznie dzisiaj ![]() ![]()
![]() |
#1168 |
Zakorzenienie
|
U mnie pogoda koszmarna dziś, jest zimno i w ogóle nie fajnie. Muszę iść do sklepu, bo karta międzynarodowa mi się skończyła i nie mam jak do Polski zadzwonić.
No i zostałam sama, bo TŻ w pracy do północy. I mam ochotę na coś dobrego do jedzenia, ale nie wiem co.. Brak pomysłu. |
![]() ![]() |
![]() |
#1170 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:22.