|
|
#1141 | ||||
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Win , wszystkiego najlepszego !
Cytat:
![]() Piękny ten wlazłkotek tylko pierzyna jakoś mi tam nie pasuje , zbyt trywialna ![]() Cytat:
Cytat:
i makijaże we wszystkich kolorach tęczy i włosy na żel ![]() Cytat:
![]() ![]() Ju , przepięknie Winter Ci wyszła , bardzo stylowo i klimatycznie
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#1142 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Winterko wszystkiego naj naj najlepszego
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A akurat chcę żeby ścięła mi włoski i grzywkę Cytat:
![]() Cytat:
Nawet nie wiem dlaczego
|
|
#1143 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#1144 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki wielkie dziewczyny
|
#1146 | ||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Winterko, wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dawno nie czytałam, a bardzo to lubię, lubię w ogóle takie parodie.Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Pani Zima mi się podoba, ale zwierza brakuje strasznie...
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
|
|
|
#1147 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam jej powiedzieć, żeby se doczepiła? A historyjka Twa Ju smutna... Miłego Paryżowania Jak tak to najlepszego Cytat:
Winterkowo ![]() I jeszcze tutaj napiszę : Winterio sto lat !
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#1148 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego naj naj dla mojej kochanej Winterry
|
#1149 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
daj im szansę jeszcze raz ![]() Cytat:
wow Winterko, wszystkiego najlepszego |
|||
|
|
|
#1150 | ||||||
|
BAN stały
|
No a jak inaczej da się postawić włosy na cukier? No chyba tylko poprzez nałożenie go na łeb, a coś mi mówi, że "na sucho" to się nie da
Cytat:
Kup Erdlę Cytat:
Cytat:
![]() Ale to jest hand made czyściwo? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
My śpiewaliśmy "Boys, boys, boys, Sabrina na golasa, boys, boys, boys, ma cyce aż do pasa" ![]() To może w rękawiczkach trza chodzić, albo plastrami pozaklejać? --- Idę zrobić se kawę
|
||||||
|
|
|
#1151 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu ruch dziś
|
|
|
|
#1152 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#1153 |
|
Zakorzenienie
|
Winter sto lat!!!
ja tu tylko przelotem ![]() Nowości z restyle mnie ubiły ![]() http://www.restyle.pl/Nowosc-snewproducts-pol.html a kasy ni ma Za 2 tygodnie z hakiem Finntroll!!!!! Eeessuuuu, umieram z radości (a Vreth dalej wygląda jak żul ![]() http://www.youtube.com/watch?v=d6vTwXt99Dc )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-09-16 o 14:14 |
|
|
|
#1154 |
|
grozi wypollizowaniem
|
bosz.....co za doopki w tych szkołach jazdy
![]() chce sie umowic mowie o co cho o gosc: -ale prosze pani co sobie pani mysli! przeciez ja nie mam terminow do konca pażdziernika! ![]() to moze kokufa czas zanabyc kolejne auto i instruktora frajerze
|
|
#1155 | |
|
BAN stały
|
A to działa tylko na pralkowy odór, czy na kamień i inne farfocle też?
Cytat:
|
|
|
|
|
#1156 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Kurde, Maja, wracaj na stałe bo brak mi Twoich postófff!!!! Cytat:
Winterio, sto lat tradycyjnie, pięknego umięśnienia, wymarzonych lakierów do paznokci, nieprzebranej kolekcji staników i perfum też, oraz grzecznego synka w różowej spódniczce życzę ja ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Ochbosz, ochbossz, będę się dzielić swoim szczęściem: dostałam pierwyj koment naszyjnikowy pt. "POZYTYW!!!!!! Naszyjnik - przeCUDNY !!!! Stylowy !!!! Rewelacja !!!! Polecam z całego serca Sprzedawcę !!!!!" Toć ba EDIT: ale wiem, pewnie to Wy się z uprzejmości zrzuciliście po grosiku i ktoś kliknął...
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2011-09-16 o 14:25 |
||
|
|
|
#1157 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
nom na wszystko dziala pono-kamien i syf wymywa.....ale na butelce pisało zeby dla optymalnych efektów uzywac raz na 2 miesionce ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Cytat:
, ale serio mam jakis niefart z tą zmiana instruktora to juz 3 szkoła do ktorej dzwoniłam , dzwoniłam tez do kolejnej pan ma oddzwonic za 20 min ciekawe czy oddzwoni , całkiem najsowy był przez tel ![]() ficisz, bodobią sieu ![]() ten był serio ładny, reszty nie pamietam bo byłam nieczeswa jak oglądałam kokufa! rozszyfrowałas nas ![]()
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-09-16 o 14:27 |
|
|
|
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
ja kceu zobaczyć naszyjnik Redzi
gibko, bo mię moze w każdy kwili wywalić
|
#1159 | |
|
Zakorzenienie
|
A co, miałam fioletowy wibrator walnąć i zdemaskować solenizantkę???
Cytat:
Chciałabym skonczyć Sabb nr2 w glanach i Skrb Ciebie już mam w zamyśle Dziękuję!!! dziś się widzimy Oj, chyba tylko Ty mnie wzięłaś na poważnie- resztya mnie zna, ale jak się zawezmę to dotrzymam, poza tym obiecałam- i przepadło ![]() No więc- miałam w planie krolika polarnego, takiego z czarnymi końcami uszu i czarnymi oczkami, ale się powstrzymałam- do kiedy Win nie zobaczy, a Ona biedna jest w pracy ![]() I jeszcze mnie przykrość spotkała- babka, co kupiła ode mnie Chloe, zarzuciła mi, że sprzedałam podróbę lub przeterminowane i że srebrna otoczka jest przyciemniała w jednym miejscu. Zgodziałam się na zwrot- bo co się będę wykłócać, a aukcję zweryfikowała mi Asiuuula, co prawda przez tel. teraz wkleiłam zdjęcia na oryginał czy podróbka i czekam na werdykt Trzuymajcie kciuki!!!
|
|
#1160 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. 3. i teraz już nie wiem czy żartujesz czy nie Didowate! Karmiłyście dida gotowcami czy same przecierałyście jabłka i marchewki? Oczywiście mówię o czasach kiedy gotowce były dostępne. I jeszcze, czy to jest u licha normalne, że did się ciągle kręci, wymachuje rękami, kopie i się wygina a spokój jest tylko podczas noszenia na rękach? Czy może to już ADHD Nawet jej nakarmić spokojnie nie mogę bo ciągle zgląda za i pod krzesełko, pluje, ziewa, kaszle, chichocze, gada, kwęka. Argh!---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1162 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Fogle zapomniałam skomentować - jak zawsze świetne!2. trzymam więc :/ |
|
|
|
|
#1163 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Się pytałem, bo siostra ma co chwilę jakieś problemy z pralką, i jak się nie zapcha gdzieś w środku i rozkręcać trzeba, to ubrania potrafi brudzić i takie tam historie
|
|||
|
|
|
#1164 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Moje pytanie stąd, że kuleżanki się zdziwiły czego ona taka ruchliwa, ponoć ichniejsze didy były bardzo spokojne. No szkoda... A przecierałaś od tzw. maleńkości? ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Pamiętaj chłopcze drogi, że rozmawiasz z przedstawicielem US
|
|
|
|
|
#1165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1166 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ju, a jak tam nasza wymianka? ![]() Pamiętaj dziefszyno, że mam wtyki w IS
|
||
|
|
|
#1167 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najulubieńsze -ziemniaki i marchew rosół -posiekane widelcem kluseczki, posiekane widelcem marchew i pietruch, zalane rosołem i om nom nom... niewybredne toto było ![]() co do ruchliwości... miałam to samo,strasznie ruchliwa była i prędka w przyswajaniu nowych umiejętności tak jej zostało... leniwe siedzenie na tyłku powoduje u Niej konsternację, nerwy i poczucie że marnuje czas... ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- co nie?
|
|
#1168 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i Ty pewnie powinnaś była to wywróżyć zanim zadzwoniłaś ze terminów nie mają Cytat:
wiedziałam Cytat:
|
|||
|
|
|
#1169 | ||||
|
BAN stały
|
Winter, 100 lat!
![]() Cytat:
![]() kojarzy mi się z bazą DV właśnie... sandałowiec to? Cytat:
(a znam aż... z 5 może )Cytat:
Liczyłam, że przesyłka z BU dziś przyjdzie, nawet kupiłam spirytus, a tu żadnego awizo Cytat:
Sukienka w stylu Dity też piękna, lecz nie na moją figurę. A za 2 tygodnie... to ja z kolei będę nad pięknym modrym Dunajem Ale... jakoś się tym nie ekscytuję, w ogóle o tym nie myślę, jestem chyba wyprana z uczuć i nie umiem się cieszyć. Może mi się jeszcze włączy Reisefieber. ![]() ___ 1. Polecam krokiety ruskie i ze szpinakiem z Biedronki. Od Jędrusia, czy tam kogoś.2. Zobaczyłam nową ramówkę Trójki, zasmuciłam się i idę spać. |
||||
|
|
|
#1170 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.

I kobiety o ramionach futbolistów 

Jak tak to najlepszego 

daj im szansę jeszcze raz