|
|
#1111 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Cytat:
![]() Z tymi P. zawsze problem jakiś ![]() --- Kto się kochał, ręka w górę: Szczytuję z Limahlem! |
|
|
|
|
#1112 |
|
Zakorzenienie
|
Gryszardzie, koń wystarczy.
![]() ![]() Winterko, 100 lat i spełnienia wszystkich marzeń Ci życzę! ![]() Lecę se. ---------- Dopisano o 02:00 ---------- Poprzedni post napisano o 01:45 ---------- Ja ni.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
#1113 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad2. z moim czy Gryksianym? ![]() Cytat:
![]() ad2. ja nie ![]() Cytat:
ad2. udanego urlopu życzę 20 gości
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-09-16 o 02:01 |
|||
|
|
|
#1114 | ||
|
BAN stały
|
Ufff!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1115 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o rany - przepakowywałam torebkie - nie mam sił nerwów i czasu an takie trwonienie - że tez kobiety robią to codziennie ![]() dobrze ze mam dwie tylko kurde baza DV jak zwykle zaiebista - tzn jak zwykle tylko baza, na mnei bazy jakoś o dziwo świetnie siedzą - nawet mimo początkowo niekoniecznych zapachów ehhh ważne jak ktoś kończy? dzie Karkki sie znika? ---------- Dopisano o 02:12 ---------- Poprzedni post napisano o 02:11 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1116 |
|
Zadomowienie
|
Ktoś pytał o pędzle, polecam te http://allegro.pl/bambo-kabuki-flat-...803818773.html
Mam jeszcze z EDM i niczym się nie różnią, a kosztują grosze. No i miękuchne są jak nie wiem co
|
#1117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem po czemu albo mam ryło z papieru sciernego abo co - bo powaga myję jako przykazanoaha i dodam ze szukam nie flata i nie kabuki - nie wiem jak sie nazywają te pozostałe Maestro też byłoby w ciemno - a tam mają ten kształt co chcem - ehh wzdech Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-16 o 02:26 |
|
|
|
|
#1118 |
|
Zadomowienie
|
Może tajemnica tkwi w ilości, ja mam w sume 9, to i myć trza rzadziej
![]() ]Moje EDMy się nawet odkleiły od drewna, ale dałam radę, ja i mój przyjaciel Poxipol
|
#1119 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, fajny był podobno, podobno , ale jak to się robi ![]() Cytat:
, tzn. więcej, ale te dwie naszam na codzieńbazy są najlepsiejsze ![]() Karkki na mini urlop się wybiera, chyba? Cytat:
![]() a do dry-flo się nadadzą, bo to chyba do minerałów są ![]() Edit doczytałam, wiem, dzięki
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-09-16 o 02:31 |
|||
|
|
|
#1120 |
|
Zadomowienie
|
A co się mają nie nadać, ja nimi nakładam wsio. Skrobi nie będziesz poprostu tak wcierać mocno we futro
|
#1121 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Trzeba rozpuścić duuużo cukru w wodzie, a później wetrzeć w owłosienie i poczekać, aż wyschnie, albo potraktować suszarą (no tak se myślę, że to tak właśnie działa, alem nie próbował nigdy)
|
|
|
|
|
#1122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, dziękujęRejcz to mechacenie, flicowanie widziałam na Winterowych pędzlach
|
|
|
#1123 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do Limahla, tak pośrednio - to mój małżonek jak jeszcze był mi nie znanym chłopcem, był na koncercie KajaGooGoo. Jak ja mu zazdrościłam tej przeszłości... ![]() Dwie ich piosenki miałam zapisane fonetycznie i wykute na blaszkę! No ale miłością mą muzyczną i nie tylko w owym czasie był Modern Talking z niesamowitym Thomasem Andersem. Ich tekstów wykutych miałam więcej. Ja, kasetowy Kasprzak i Thomas Anders nagrany z radia...
Jeszcze w zielone gramy... Edytowane przez AniaM69 Czas edycji: 2011-09-16 o 02:46 |
|
|
|
|
#1124 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wszystko mam sztuk 1 góra dwa - i zajeżdżam na eksploatacyjną śmierć dżinsy naszam non stop do pęknięcia - do skończenia błat to - błąt srogi - a ja mądra po szkodzie no cuda cuda na skórze te bazy - a wiadomo dzie? czy to niespodziewanka w celu uniknięcia paparaców ? Cytat:
myslę że do zwykłych sypańców i prasowańców, mocno pyłkowych sprawie sobie nówkę i ze się na nich tak nie zflicuje - prochi to jednak grubo mielony som jako i bambus |
||
|
|
|
#1125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
edit: no! doczytałam. Moja największa miłość. Nawet mój osobisty Fińczyk nie może z Nim rywalizować. Się musiał pogodzić, że ma dożywotnią konkurencję. ![]() Cza kiedyś wyjść z budki i ślaban opuścić. Lecę se TAM. ![]() Idę. NA DOBRANOC Kolorowych.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#1126 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() --- Wypryszczyło mnie, nosz kufa!
|
||
|
|
|
#1127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#1128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
milion lat świetlnych tam juz nie bylam a z piosnkom dobranocką byłam szybciejsza - odpaliłam se ino hyżo jak wkleiłaś Johna - nie nie jestem fanem - po prostu nieftóre muzyczne kawałki uwielbiam i klimat no to nawet nie muszę życzyć udanego urlopienia - to sie nie może nie udać - upoluj co fajnego i powiedz nam po powrocie dzie warto zajrzeć ![]() przeterminowane śledzie popchnęłam 5cioma krówkami ( cukierkami) - chcę wierzyc że nie jestem gópia ino ktoś mi potajemnie tasiemca wszczyknał ( wcisnął?) Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-16 o 03:02 |
|
|
|
|
#1129 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i do dziś sama w to nie wierzę Cytat:
wogle się przejęłam, bo 90% tych pędzli to z fiefiórki ![]() ![]() , erdolę, kupię tylko syntetyczny ![]() Cytat:
![]() eeee godzina późna, palę i spadam, kolorowych
|
|
|
#1130 | ||
|
BAN stały
|
Tak fogle to jak się na coś uprę, to mógłbym w tym i rok przechodzić, a reszta ciuchów leży zapomniana odłogiem, jestem kompletnie amodny ![]() Cytat:
Cytat:
![]() --- Palę i spać lezę |
||
|
|
|
#1131 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1132 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
No to się pochwaliłam przecież. I co z tego, że po dwóch tygodniach, musiało się uprawomocnić
![]() nom Ja poproszę wszystko niemoro
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#1133 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
o rany Karkki - ja też się w nim kochałam jak byłam gówniarą. To nasz drugi wspólny obiekt po Mike'u Pattonie? Dobrze pamiętam? kurcze, wygooglałam sobie sobie jak teraz wyglądają niektórzy z gwiazd lat 80-tych ale i tak nikt nie przebije jego - Pete Burnes - omg co to jest z obciachowych koncertów byłam w wieku 5 lat z mamą na Shakin Stevensie ![]() I też mi się marzy Paryż, a w niedzielę lecę znów w odwrotnym kierunku
|
|
#1134 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zresztą zawsze mogę Cię upchnąć do bagażnika (jak mi już to prawko wydadzą ![]() Cytat:
Może jakiś sfelerowany nabyłaś?Albo podróbę? Cytat:
Cytat:
|
|
#1135 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry!!!
Win- jeszcze raz ucałowania urodzinowe!!! obr Winter.jpg Już się poprawiam- to z braku kawy
|
#1136 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1137 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale gdzie som atrybuty Winterry? ![]()
szczęścia, lżejszości bytu, pociechy ze syna i męża ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Cytat:
Kiedyś myślałam że szczytem miękkości są pędzle Pixie i Hakuro, le teraz mam Lumiere, i miększych na świecie to musi nie ma w porównaniu z Lumiere Hakuro to drapaki o sephorowych to już nawet nie wspomnę
|
|
#1138 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
ha! królowa śniegu ![]() ten też mi się podoba, każdy jest inny ale widać wspólny mianownik fajnie byłoby zobaczyć je wszystkie. kto następny? kiedy ja? czy też będę taka szczupła??? ![]() Winter - Wszystkiego Najlepszego, Spełnienia Marzeń, Spokoju, Szczęścia i Zdrowia
Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice Edytowane przez agnes_bdg Czas edycji: 2011-09-16 o 08:57 |
|
|
|
|
#1139 |
|
Zakorzenienie
|
Winter, wszystkiego najpomyślniejszego Ju,ponownie gratuluję obrazka
|
|
|
|
#1140 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
se pralke czysci specjalnym czyściwem we puynie ![]() Cytat:
bidna
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:12.

- bo powaga myję jako przykazano

Lecę se
milion lat świetlnych tam juz nie bylam 

ale gdzie som atrybuty Winterry?