| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2011-12-01, 19:55 | #1141 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-03 
				 | 

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Mureczko cieszę się, że do nas wróciłaś   No a kg na pewno szybko zgubisz przy systematycznych ćwiczeniach  i dietce oczywiście  A co do prawka, to własnie te przepisy mnie zmobilizowały, żeby w końcu pójść. Teraz żałuję, że nie zrobiłam tego wcześniej  bo teraz to wszystko pod presją czasu :/ No ale mam nadzieję, że uda mi się zdać chociaż za 3-4 razem   
				__________________ | 
|     | 
|  2011-12-01, 20:14 | #1142 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2011-08 
				 | 

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Meedzik ja tez zamierzam regularnie ćwiczyć.Mam koleżankę,która zawzięła się i codziennie ćwiczyła 10 minut rano i wieczorem i uda zrobiły się jędrniejsze i było mniej cm  Tinekk a ile dajesz tych płatków owsianych-masz takie do gotowania czy błyskawiczne?Bo ja mam takie zmielone i do jogurtu daje 2 łyżki stołowe, troche słonecznika i just fitów.Kawę traktujesz jako posiłek?Ja pije 3,4 kawy w ciągu dnia,pierwszą zaraz jak tylko się obudzę  Ale masz rację, kawusia zapycha Moje menu-jak byście mogły oceńcie-będę wdzięczna 2 kromki ciemnego chleba+ sałatka z tuńczyka(tuńczyk ,cebulka, kukurydza z puszki,starte jajko,jogurt naturalny,troszkę majonezu) 2 michałki szklanka barszczu +2 krokiety (kapusta i grzyby) jogurt Fruvita(trochę Just fitów i słonecznika),jablko | 
|     | 
|  2011-12-01, 20:54 | #1143 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-09 Lokalizacja: Asarum/Karlshamn, Sweden 
				 | 

Cytat: 
  w zeszlym roku gadal tez i na moj temat (powiedziala mi kolezanka) teraz schudlam i sie odczepil  . Ale innym dziewczynom jest przykro, bo nikt nie lubi slyszec ze ma duzy tylek. Czy faceci lubia tezsze kobiety - watpie. Ja w glebi duszy wiem, ze chce byc szczupla - dla siebie. Nie odchudzam sie dla meza czy zeby mi przyjaciolki zazdroscily. To po to, zeby samej czuc sie dobrze we wlasnym ciele. Dzis jedzenie OK do 16:00. Potem - TZ sie uparl ugotowac obiad dzis, uszykowal danie typu parowki w sosie pomidorowym, ale masla nie zalowal  ani zasmazki i przypraw. To wszystko z ryzem. Najadlam sie uczciwie, potem jeszcze troche slodyczy wpadlo. Ale dzis - powiedzmy sobie - za Andrzejki i Mikolajki razem wziete (oni tu nie obchodza oczywiscie). Przeplukuje sie zielona herbata. | |
|     | 
|  2011-12-01, 21:05 | #1144 | |
				 | 

Cytat: 
 Ja komentarze na swój temat puszczam mimo uszu,mam gdzies co inni mówią.Chociaz mój mąż ciągle mi mówi,żebym sie nie odchudzała,bo nie jestem gruba itd i nawet jak przytyje ze 20 kg to i tak kochanego ciałka nigdy nie za duzo....Hmm jestem ciekawa czy gdybym naprawdę przytyła 20kg to podtrzymywał swoje zdanie.Ja rozumiem,że jemu się teraz podobam ale NIE PODOBAM SIE SOBIE i to jest najwzniejsze | |
|     | 
|  2011-12-01, 21:09 | #1145 | 
				 | 

Kamikadze masz rację, systematyczność przed wszystkim to już jest połowa sukcesu   a ile zamierzasz ćwiczyć tym motylkiem? Tzn ile ścisków między udami ? I ile ta Twoja koleżanka ćwiczyła? Po jakim czasie zobaczyła efekty? Ciekawe czy spadną nam od tego jakieś cm  Dobrze by było  paulownia zgadzam się z Tobą. Niby wszyscy tylko gadają, że faceci lubią jak kobieta ma trochę ciałka a jak przyjdzie co do czego to gapią się i podrywają szczupłe laski  No i masz rację, ja też schudłam tylko dla siebie i powiem Ci, że 100 razy lepiej czuję się teraz w swoim ciele. Wiem, że mogę wszystko założyć i nic mi się nie wylewa jak to kiedy było   
				__________________ | 
|     | 
|  2011-12-01, 21:10 | #1146 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-01 
				 | 

Dziewczyny, ja mam straszny brzuch, normalnie tak mnie wydęło, jakbym zjadła 10 kg kapusty z grochem   Cały czas coś mi się tam przelewa i burczy... Od czego tak może być? Dzisiaj zjadłam od rana w kolejności: 1. mleko z justfitami, 2. duży jogurt truskawkowy, 3. kawę, 4. jabłko, 5. sucharki i herbatniki cynamonowe oraz 6. sałatkę z sałaty lodowej, pomidorów i fety. Żadnych soków owocowych, słodyczy, sosów, nic  Piłam herbatę, zwykłą i czerwoną, ale ja nigdy po herbacie tak nie mam, jestem przyzwyczajona do tych herbat. Czuję się jakbym połknęła bombę  Btw, gdzie się Monia dzisiaj podziewa? ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- 
				__________________ "Nawet najmniejsza osoba może zmienić bieg przeznaczenia" http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqdqk3ct8jh1u6.png Edytowane przez patiuszka Czas edycji: 2011-12-01 o 21:14 | 
|     | 
|  2011-12-01, 21:11 | #1147 | 
				 | 

Kamikadze mi to samo mówi mój Tż   że nawet gdybym 80 kg ważyła to by mnie kochał i bym mu się podobała  hehe ciekawe   
				__________________ | 
|     | 
|  2011-12-01, 21:20 | #1148 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-02 Lokalizacja: Niemcy, Baden-Württemberg <3 
				 | 

hej dziewuszki   Ja dziś miałam cięzki dzień.... byłam w Kwidzynie załatwić kilka spraw i przy okazji w T-mobile. Wzięłam telefon w mixie - miesięcznie muszę doładowywać po 50 zł ale mam do męża za darmo i do tego jeszcze telefon Samsung galaxy mini - pod choinkę dam dla męża. Więc naprawde się opłacało. Liczba doładowań to 24 więc tragedii nie ma. Fatalnie się dziś czuje.... nawet Ibuprom nie pomaga za bardzo.... katar nie mija, kości znowu zaczęły mnie boleć. Chyba faktycznie będe musiała iść do tego lekarza.... Z mężem pokłóciłam się na amen... mam go serdecznie dość, moja mama go nienawidzi za to że jest taki dla mnie. Tym razem poszło o pieniądze, ale nie o ich brak tylko o to że on może sobie kupować co mu sie podoba a ja nie mogę i nie mam prawa bo to on pracuje a nie ja!!! Do tej pory kupowałam sobie wszystko za swoją kuroniówkę ale w grudniu juz mi się kuroń skończy. Boże dlaczego trafiłam na takiego idiote!! ?? Mam serdecznie dość.....   
				__________________ 175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg   06.2011 - 57 kg  2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg  cel : 60 kg | 
|     | 
|  2011-12-01, 21:27 | #1149 | |
				 | 

Cytat: 
  Pisałam rano o moich podobnych obawach, co do męża na imprezie, a tu widzę, że pokłóciłaś się na maksa i widzisz, to takie błędne koło jak u mnie, niby się polepsza, długo długo może być super, aż tu nagle bum, i coś odwala tym chłopom, że ręce opadają i przykro tylko od tego, co wygadują. No i pomimo, że u mnie już długo jest dobrze, to ja się nie umiem tym cieszyć, bo spodziewam się, że zadzieje się np. coś takiego jak u was, nieraz już tak było... I to całkiem bez powodu, ot tak, szajba jakaś czy co  Przeczekaj go kochana, to najlepszy sposób i się nie przejmuj   
				__________________ "Nawet najmniejsza osoba może zmienić bieg przeznaczenia" http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqdqk3ct8jh1u6.png | |
|     | 
|  2011-12-01, 21:28 | #1150 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-08 Lokalizacja: z Bałtyku :) 
				 | 

HEJ Mam pytanie co do tej strony tabele kalorii. Jak dodać tam kolejny dzień?   
				__________________ 01.03-Palette c10 | 
|     | 
|  2011-12-01, 21:31 | #1151 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-02 Lokalizacja: Niemcy, Baden-Württemberg <3 
				 | 

Cytat: 
  ona po prostu jest zazdrosna o mój wygląd i za wszelką cęnę chce być w jakiś sposób lepsza ode mnie więc wymyśla, że chude dziewczyny sa nie atrakcyjne itd. Nie raz mi gadała, że będe miała anoreksje i takie tam - ja oczywiście mam z tego niezły ubaw ale ogólnie nie chce mi się słuchać takich bzdur i wolę ją omijać szerokim łukiem. A ta baba z Twojej pracy to widzę też nie lepsza od mojej szwagierki!!! Jakby się dobrały to pewnie by wszystkich ludzi na świecie obgadały .... 
				__________________ 175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg   06.2011 - 57 kg  2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg  cel : 60 kg | |
|     | 
|  2011-12-01, 21:31 | #1152 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-01 Lokalizacja: ...małe miasteczko... 
				 | 

Hejka  U mnie kolejny dzien diety. Nie poddaje sie, kusi mnie zeby zjesc cos slodkiego ale pochowalam wszystkie lakocie aby nie widziec i narazie sie wstrzymuje  Byłam dzisiaj na zakupach. Kupiłam leginsy i super bluzke ale narazie wygladam jak salceson  zakupiony stanik tez okazal sie za mały, pod biustem i w biuscie. Nie bede go zwracala tylko mam motywancie zeby za jakis czas pasował jak ulał  Odwiedziłam tez apteke, zakupiłam suplementy na odchudznie. Herbetke Linea błonnik z ananesem i CLA Asystor Slim KLIK Zobaczymy czy choc troche mnie wspomogą. A dzisiaj jadłam: ś.2 kromki chleba razowego z jajkiem na twardo i odrobina majonezu light+2 kawałki czerwonej papryki l.- o.parowka odtluszczona p.jabłko k.4 chlebki sonko razowe+plaster sera zółtego+plaster mielonki i papryka czerwona 
				__________________ Rączki malutkie, ale chwycą Cię za serce na zawsze  ^^^Moje skarby^^^ Jakub 20 czerwca 2009 r. Blanka 15 września 2011 r. | 
|     | 
|  2011-12-01, 21:33 | #1153 | |
				 | 

Cytat: 
 A potem gotuje takie tluste zarlo i kupuje dla mnie ciastka  Monika - zacznij szukac pracy, udowodnisz mu ze tez potrafisz  . Moja mama zawsze mowila, za pania Simone de Beauvoir - Kobieta powinna zarabiac swoje wlasne pieniadze. | |
|     | 
|  2011-12-01, 21:35 | #1154 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2011-08 Lokalizacja: lc 
				 | 

Cytat: 
   zalana łzami..Szymon wyszedł nie chciał ze mną gadać odepchnął mnie i spytałam zależy Ci na mnie ? on nie... a to co nie jesteśmy już razem a on nie...  Przez całe dwa tyg. byłam zajęta po pracy pisałam jego pracę mgr.. a on mi wypala nagle takie coś....bo jak położyłam się na chwilę klepnęłam go po brzuchu.. i powiedział, że jestem durna, czepiam się o wszystko no i nie wspominając juz o tym że wypił troszkę. Mama moja przyleciała jak nagle wyszedł i tato co jest? no powiedziałam, że zerwał ze mną. A mama o co chodzi potem.. okazało się zadzwoniła to niego, on powiedział że jest zły musiał wyjść. Zostało mi jeszcze coś do dopisania.. 3 strony chyba będę jutro spuchnięta w tej pracy.. załamałam się jak tak może powiedzieć... po tylu latach..   
				__________________ ćwiczę z Ewą skalpel 5   Edytowane przez Gosia2011 Czas edycji: 2011-12-01 o 21:36 | |
|     | 
|  2011-12-01, 21:39 | #1155 | ||
				 | 

Cytat: 
  Co do męża to mój na każdej imprezie, okazji czy w każde Święto chleje.... czasami tak, że chodzić nie może. On po alkoholu robi się strasznie agresywny - uważa się wtedy za Boga ( choć po trzeźwemu też się za Boga uważa ale troche mniej). Nie można się odezwać do niego bo zaraz jest awantura... a ja się w ogóle nie odzywam to też jest źle i tez jest awantura... także on jest po alkoholu po prostu nie do zniesienia. Ja już wiem, że Święta i sylwester będą do dupy  jak co roku.... własnie przez alkohol. ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat: 
  mój mąz nie wie co to kompromis niestety. A Śięta dla niego to tylko okazja żeby się nachlać i tyle. No i mamy grudzień.... Oby szybko zleciał! 
				__________________ 175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg   06.2011 - 57 kg  2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg  cel : 60 kg | ||
|     | 
|  2011-12-01, 21:41 | #1156 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-08 Lokalizacja: z Bałtyku :) 
				 | 

hallo   
				__________________ 01.03-Palette c10 | 
|     | 
|  2011-12-01, 21:42 | #1157 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-08 
				 | 

Hej   Medzik to super, że Ci się jazdy podobają pewnie gdzieś się dzisiaj po drodze mijałyśmy  Monia trzymaj się musisz to jakoś przeczekać. Twój mąż nie rozumie, że ok on pracuje, ale przecież Ty zajmujesz się domem dziećmi to pewnie wymaga większego zaangażowania i poświęcenia czasu niż praca. Tinek robisz mi tylko ochotę na chałwe  dobrze, że się powstrzymałaś Murka fajnie, że do nas wróciłaś. Zrob sobie czasami przerwę w nauce i tu z nami porozmawiaj  Kamikadze1706 masz rację mi też wszyscy mówią po co się odchudzam przecież dobrze wyglądam, ale nie rozumieją że ja się źle czuję. Także musiałam im przetłumaczyć, że robię to dla siebie. Że warto dbać o siebie póki mam możliwości niż być później wielka i płakać nad kg. paulownia co do facetów to mnie najbardziej dobijają Ci co obgadują dziewczyny, że są grube. Tylko patrzą na długonogie blondynki szczuplutkie a sami wyglądają jak takie smoki, z wielkim piwnym brzuchem. Jak się wymaga od kogoś aby był szczupły to może warto zobaczyć na siebie  No chyba, że niektóre szczupłe panie lubią wielkich panów   | 
|     | 
|  2011-12-01, 21:44 | #1158 | |
				 | 

Cytat: 
  po prostu głupio  jej i próbowała się wytłumaczyć bezsensu. A szwagierke mam w d... tylko wkurza mnie to, że tak piekne dni jak Święta będe musiała spędzić w takim zrypanym towarzystwie - szkoda  mi tego czasu po prostu. A tej stronki na fb nie widziałam. Moim zdaniem dziewczyna jest szczera - jest ładna i szczupła więc czemu ma gadac inaczej?  Ona bardzo dużo osiągnęła bo wczesniej przecież była naprawdę gruba! więc ma się czym chwalić   
				__________________ 175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg   06.2011 - 57 kg  2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg  cel : 60 kg | |
|     | 
|  2011-12-01, 21:46 | #1159 | |
				 | 

Cytat: 
  Ze świętami mam spokój, bo mój się wstydzi przy rodzinie napić, ale ze znajomymi potrafi polecieć na całośc i ja się z tym muszę męczyć, bo on wtedy zupełnie nie kontaktuje, co prawda agresywny nie jest, ale ma jakieś urojenia, nic nie kuma, potrafi zostawić mnie samą w środku miasta idąc do kibla i nie wracając - bo zapomina że ze mną był  Kiedyś powiedziałam mu w pubie, że wychodzę do domu, bo się szczerzył do jakiejś cizi, a on zrobił aferę o 2 w nocy, dzwonił do mojej mamy, że zaginęłam, że gdzieś poszłam z kimś-kompletnie mu się porąbało - a ja spałam w domu 10 min. drogi od pubu  No i jeszcze obrażony przez 2 tygodnie, że mnie szukał w jakimś lesie... a do domu nie przyszedł sprawdzić ani nie zadzwonił do mnie- ot wariat kompletny i już   
				__________________ "Nawet najmniejsza osoba może zmienić bieg przeznaczenia" http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqdqk3ct8jh1u6.png Edytowane przez patiuszka Czas edycji: 2011-12-01 o 21:48 | |
|     | 
|  2011-12-01, 21:53 | #1160 | ||
				 | 

Cytat: 
 ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)  A byłam dziś na dworze ale do Biedronki nie zaszłam. Wskoczyłam tylko szybko do POLO po otręby i tyle było z moich zakupów  ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat: 
 No dokładnie  Jak można mieć pretensje do kogoś że ktoś jest szczupły????!!! to chore przecież.....  zamiast obrabiać ludziom dupe powinno się poprosić ich o radę czy pomoc a po jakimś czasie samemu było by się pieknym i szczupłym. Nie rozumiem co daje takim ludziom obgadywanie?? przeciez od tego nie schudną!!   
				__________________ 175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg   06.2011 - 57 kg  2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg  cel : 60 kg | ||
|     | 
|  2011-12-01, 21:53 | #1161 | 
				 | 

Jak tak Was czytam, dziewczyny, to mnie dreszcze przechodza  i ciesze sie ze takich problemow nie mam - oboje z mezem jestesmy abstynentami  . Poza tym w alkoholu tez jest sporo kalorii... | 
|     | 
|  2011-12-01, 22:07 | #1162 | ||||
				 | 

Cytat: 
 Też przez to przechodziłam.... też tak gadali i nie tylko szwagierka ale i moja babcia i mama. Takim ludziom nigdy nie dogodzisz!!! Mama to ja rozumiem, że tak mówi bo się martwi ale szwagierka?? i to ciągle? przy każdej imprezie? Masakra! I to nie gada tak ogólnie o mnie tylko ona gada o SOBIE, że jest idealna itd i że nie potrzebuje schudnąć bo będzie miała zmarszczki!!!!  Nie dobrze mi jak to słysze.... ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat: 
 Dziękuję ślicznie  Zobaczymy jak to będzie przez te Święta ale naprawdę obawiam się że będzie źle. Mam nadzieję ze zostanę miło zaskoczona..... ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat: 
    tez mam taką małą nadzieję....  ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat: 
 ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Witamy  miło Cię poznać   
				__________________ 175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg   06.2011 - 57 kg  2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg  cel : 60 kg | ||||
|     | 
|  2011-12-01, 22:17 | #1163 | 
				 | 

Monia niestety niektórzy mężczyźni myślą,że jak przynoszą  pieniądze do domu to sa bogami.Mój mąż taki nie jest,nawet jak nie pracowałam to nigdy mi niczego nie zabraniał kupować i zawsze to co zarobił było dla nas.Kokosów nie mamy,życie takie drogie.Ja teraz pracuje na 3/4 etatu a połowa mojej pensji idzie na opłaty studiów.Masz dwoje dzieci i nie pracujesz ,więc póki co  jesteś niestety uzalezniona od niego na całego .Ale nie możesz pozwolić sie poniżać.Musisz sie zastanowić i przemyśleć jak z nim postępować,może znaleźć jakieś zajęcie.Myślę ,że mąż doskonale wie ,że mając kasę ma władze i wykorzystuje to!Co do alkoholu to jest okropne.Nie wiem  czy mogę Ci coś doradzić (ja z mężem nie mam takiego problemu) ale może dla dobra dzieci spróbuj porozmawiać o tym z mężem.Powiedz jak bardzo Ci zależy żeby te święta były piękne,bez alkoholu,bez awantur. Meedzik z tego co wiem to ona ćwiczyła 2 miesiące i starciła 3 cm.Ja dzis zrobiłam 80 (4 serie po 20 ścisnięć), nie wiem czy to mało czy dużo,ale dopiero zaczęłam ,a nie chce mieć jutro zakwasów | 
|     | 
|  2011-12-01, 22:18 | #1164 | |
				 | 

Cytat: 
  Cieszę się że u Ciebie wszystko dobrze  Fajnie, że w szkole też u Ciebie lepiej  no a że kujon jesteś to dobrze  matura tuż tuż więc ucz się pilnie   
|     | 
|  2011-12-01, 22:22 | #1165 | 
				 | 

Monia zapomnialabym-najlepsze jest to,że moja teściowa jest malutka i drobniutka,je jak ptaszek a mnie by ciągle karmiła!!!!Sobie nałoży odrobinkę ziemnaiczków,a mi ładuje ile wlezie bo przecież nie wyrzuci.Jak mnie to wku.....   Ja myślę, że ta cała sytuacja jest poprostu wynikiem tego ,że ona mnie poprostu nie lubi.Wiem o tym. | 
|     | 
|  2011-12-01, 22:49 | #1166 | ||||||||
				 | 

Cytat: 
  nie znam takiego odważnego  Faceci raczej starają się żyć w  zgodzie z koleżankami z pracy więc ten Twój kolega to jakiś dziwny przypadek   Jakby na mnie coś gadał to bym mu dała popalić! Na pewno on idealny nie jest więc znalazłoby się coś czym mozna mu dowalić  Dziewczyny powinny mu coś powiedzieć.  ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------    ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Cytat: 
  ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Cytat: 
  dopiero w maju tego roku przestałam pracować bo mąz wyjechał w delegacje i ciężko było mi pracować i wychowywać samej dwoje dzieci... nie wyrabiałam po prostu. Umówiliśmy się że dopóki synek nie pójdzie do przedszkola to będę z nim w domu siedziała. Czyli byle do września..... ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat: 
 ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat: 
 ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat: 
  żaden facet nie jest wart naszych łez!!!! Ja już przestałam płakać bo stwierdziłam, że nie warto..... nic mi to nie da. Piszesz, że był wypity troche więc już wiesz czemu się tak zachował. Faceci to świnie i nikt mi nie wmówi że tak nie jest!!!!!! Jutro pewnie będzie ok jak wytrzeźwieje  Zastanów się tylko czy chcesz całe życie znosić te jego fochy gdy on troche wypije?? ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Cytat: 
 Mój to czy rodzina czy obcy to pije bez namysłu.... Dobrze, że chociaż masz Ty z tym spokój. A urojenia to faktycznie widzę że potrafi mieć ... ale po alkoholu to naprawde ludziom odbija  ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Cytat: 
 Oj mój mąż to od zawsze uważał się za Boga a teraz to już w ogóle! On to by mnie najchętniej rozliczył z każdej złotówki. On np. może sobie codziennie kupować po 2-3 piwa i to jest ok a jak ja ide na solarium to już jest afera!! bo pieniądze bezsensu wydaje!!! Rozmawiałam z nim nie raz, ale on jak słyszy tylko temat alkoholu to juz jest awantura no bo ja z niego robię pijaka przecież....  i on uważa że po alkoholu jest normalny i że się bezsensu go czepiam. Oczywiście nigdy na drugi dzien nic nie pamieta co robił gdy był pijany.... ale na pewno był normalny!!!   
				__________________ 175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg   06.2011 - 57 kg  2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg  cel : 60 kg | ||||||||
|     | 
|  2011-12-01, 22:52 | #1167 | |
				 | 

Cytat: 
  Oni coś z mózgami maja nie tak chyba   
				__________________ "Nawet najmniejsza osoba może zmienić bieg przeznaczenia" http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqdqk3ct8jh1u6.png | |
|     | 
|  2011-12-01, 22:52 | #1168 | |
				 | 

Cytat: 
 A skoro ona jest malutka i drobniutka to pewnie nie chce abyś Ty czasem nie była chudsza od niej bo wtedy nie będziesz miała jej czego zazdrościć (ona tak myśli). Teraz ona czuje się "lepsza" od ciebie bo jest chudsza. 
|     | 
|  2011-12-01, 22:59 | #1169 | 
				 | 

Monia mam nadzieję, że wszystko się jakoś poukłada z mężem   trzymam kciuki, żeby te święta były takie jak sobie wymarzyłaś. Spróbuj z nim jeszcze porozmawiać. Gosia strasznie mi przykro  kochana trzymaj się   Cocktail no możliwe, że gdzieś się minęłyśmy dziś  Ja zaliczałam prawie wszystkie ronda po kolei  Kamikadze no to mam nadzieję, że nam też coś dadzą te ćwiczenia  ja w pierwszy dzień zrobiłam 100 ( 5 x 20 powtórzeń ) a teraz robię po 200  zakwasów nie miałam na szczęście   
				__________________ | 
|     | 
|  2011-12-01, 23:11 | #1170 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2011-06 Lokalizacja: Łódź 
				 | 

Cześć    Przede wszystkim dziękuję Wam dziewczyny za ciepłe słowa.   Ale dzisiaj na wątku smutno...  Na szczęście nie mam takich przykrych doświadczeń. Monika- tak Ci współczuję...   Wszystkim Wam serdecznie życzę, żeby wszystko się poukładało. Dobranoc.   | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:27.