![]() |
#1141 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wakacje nad Baltykiem- zbiorczy
Ojej, ja byłam w Rowach raz i był to ostatni raz w moim życiu, kiedy tam się pojawiłam. Szczerze nienawidzę tej miejscowości. O ile jeszcze inne większe nadmorskie wsie i miasteczka lepiej lub gorzej radzą sobie z kiczem i tandetą, to Rowy nawet wspierają wszelkie inicjatywy, który zwiększają poziom brzydoty. Jak dla mnie jest to królestwo bajzlu, tandety i brudu. Chyba nie istnieje tam coś takiego jak służby sprzątające. I jeszcze na dodatek jest to gniazdo wrzeszczących dzieciaków, które oblazły całą miejscowość. Jeśli ktoś chce jechać tam, to tylko po rozpoczęciu roku szkolnego. A te domki, o których wspomniała x2martynaL to już w ogóle cyrk na kółkach.
Edytowane przez Brangien Czas edycji: 2012-09-23 o 19:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1142 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1143 |
Rozeznanie
|
O faktycznie, tak się zapędziłam w wylewaniu szczerości, że aż przeoczyłam reklamę
![]()
![]() |
#1144 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Ja lubię Dębki i Białogóre, ale to bardzo małe miejscowści, więc poza sezonem morze być tam strasznie pusto. A coś na Półwyspie Helskim? Tam jest bardzo ładnie, klika miejscowości połozonych blisko siebie, więc można pojechać i na miejscu zdecydować co Ci najbardziej odpowiada.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1145 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
www.e-wczasy.net.pl Edytowane przez x2martynaL Czas edycji: 2012-11-23 o 09:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1146 |
Raczkowanie
|
Odświeżam bo mam zapytanie odnośnie Gdańska.
Czy możecie polecić jakieś bary/puby w których można też potańczyć? Docelowo chcemy iść gdzieś ze znajomymi na piwo ale fajnie by było troszkę potańczyć. Dyskoteka odpada ze względu na to że będzie za głośno, za mało miejsca do siedzenia no i wjazd płatny. A znajomi raczej Gdańska od tej strony nie znają więc takich miejsc nie polecą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1147 |
Przyczajenie
|
Mielno-noclegi
Hej, macie może jakieś noclegi do polecenia, niedaleko imprezowej części Mielna? (dla 2-3 osób) Oczywiście w miare przystępnej cenie. Dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1148 |
Raczkowanie
|
Cześć!
Ja z całego serca mogę polecić Trzęsacz/Rewal. Idealne miejsce na spokojne, ale nie nudne wakacje. Niestety nad morzę podróżuję aż z Lublina, dlatego w tym roku szukam miejsca, gdzie łatwiej będzie dotrzeć. Czy mogłybyście polecić jakąś niewielką miejscowość w okolicach Gdańska? Najlepiej z wygodnym połączeniem z Trójmiastem. Wakacje jak zwykle na ostatnią chwilę - lubię to! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1149 |
Rozeznanie
|
Witam, my się wybieramy nad morze tylko nie wiemy jeszcze gdzie...
Dźwirzyno, a może Władysławowo? Już sami nie wiemy. Chcielibyśmy blisko morza i żeby było w miarę spokojnie. Dyskoteki, jakies kluby nas nie interesują. Byłabym wdzięzna, jeśli ktoś podpowiedział, pozdrawiam.
![]() |
#1150 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
W tym roku jadę do Rewala (już drugi raz) i z całego serca mogę polecić. Jest spokojnie, ale również w centrum nie brakuje atrakcji. Jeśli się dobrze znajdzie kwatery to do morza można mieć 50m. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1151 |
Przyczajenie
|
Hej, planuję wyjazd nad nasze morze, polecicie jakieś ładne miejsce? W miarę spokojne, żeby nie było tłumów na plaży, ale żeby można było wyjść na miasto?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1152 |
Przyczajenie
|
To ja też zapytam, co polecacie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1153 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny poszukuję jakiejś miejscówki nad morzem, gdzie można coś pozwiedzać.
Może być to kawałek do pojechania, ale po prostu żeby nie leżeć plackiem cały dzień na plaży. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1154 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Trójmiasto bo Szczecin nie leży nad morzem! ![]()
'Ironia kiedy płacząc przez niego, tylko do Niego chciałabym się przytulić...' `Nawet w snach na Jego widok mam motylki w brzuchu. Co On takiego w sobie ma, że poszłabym za Nim na koniec świata?` 27.12.10 <3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1155 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1156 |
Zadomowienie
|
wybaczam
![]()
'Ironia kiedy płacząc przez niego, tylko do Niego chciałabym się przytulić...' `Nawet w snach na Jego widok mam motylki w brzuchu. Co On takiego w sobie ma, że poszłabym za Nim na koniec świata?` 27.12.10 <3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1157 |
Zakorzenienie
|
hej, czy któraś Wizażanka jest w stanie polecić nocleg w nadmorskim miescie na teraz? Chciałam jechać za tydzień na 3 dni (2 doby), pod uwagę brałam Międzyzdroje,ale od 2 tygodni dzwonię i wszystko pozajmowane, nie wiem czy szukać jeszcze czegoś w tym mieście czy odpuścić i pojechać gdzie indziej. Myślałam o Rewalu lub Pobierowie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1158 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zawsze się coś znajdzie. A Międzyzdroje polecam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1160 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1161 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1162 |
Zadomowienie
|
super
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1163 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wakacje nad Baltykiem- zbiorczy
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1164 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wakacje nad Baltykiem- zbiorczy
Zdecydowałam się na wyjazd do Stegny, gdzie będę pierwszy raz. Możecie coś powiedzieć o tej miejscowości? Pensjonat jest bez wyżywienia, dlatego szukam też polecanych miejsc z dobrym jedzeniem.
![]()
![]() |
![]() |
#1165 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wakacje nad Baltykiem- zbiorczy
Cytat:
![]() ![]() To też na tą samą ulice trafiasz ![]() ![]() ![]() "Nasza" ulica blisko Biedronki więc chyba te same okolice co Zwycięstwa. Ważne, że centrum miasta ![]() będę czekać na Twoje relacje z pobytu, po 10 sierpnia będziemy dzwonić i szukać ![]()
'Ironia kiedy płacząc przez niego, tylko do Niego chciałabym się przytulić...' `Nawet w snach na Jego widok mam motylki w brzuchu. Co On takiego w sobie ma, że poszłabym za Nim na koniec świata?` 27.12.10 <3 Edytowane przez aaniolekk Czas edycji: 2013-07-28 o 23:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1166 |
Wtajemniczenie
|
Odgrzewamy temat
Jedziemy nad morze większą ekipą, więc musimy wcześniej zabierać się za wszelakie rezerwacje
![]() Szukamy jakiejś miejscowości, żeby wieczorem było gdzie posiedzieć na piwie, potańczyć (niekoniecznie na dyskotece, raczej w jakims barze). Tylko żeby knajpy nie kończyły imprezy o 23 ![]() Myśleliśmy wstępnie nad Darłówkiem albo Krynicą Morską. Co polecacie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1167 |
Przyczajenie
|
![]()
z wypadów nad Morze najlepiej wspominam pobyt w Międzywodziu - niewielkie miasteczko położone blisko Międzyzdrojów. Pełno w nim atrakcji a ceny noclegów nie są zbyt duże. Można tam pojechać samemu/z rodziną/ze znajomymi i świetnie się bawić, pełno knajpek i różnego rodzaju imprez.
____________________ Tanio wygrało, drogo przegrało http://marcingorecki.pisze.se/ pora na inspekcję! Edytowane przez ExtraHal76 Czas edycji: 2015-01-31 o 15:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1168 |
Zakorzenienie
|
Cześć cześć !
![]() W tym roku planuję coś szybciej zarezerwować licząc na jakiś mały upust ![]() Możecie polecić nadmorskie miasto, w którym jest ładnie, czysto, i w razie gdyby nie dopisała pogoda jest co robić za nie tak duże pieniądze? ![]() I ew. jakiś sprawdzony nocleg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1169 |
Zakorzenienie
|
czesć
mogłybyście polecić jakiś ciekawy, nie za drogi ![]() -Łebie -Rowach -lub Ustce? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1170 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale w razie gdyby ktoś był zainteresowany to bylismy tu: http://www.leba-kurort.pl/noclegi,do...empingowe.html Bardzo fajna właścicielka, jej siostra już mniej ![]() My byliśmy w 8 osób w tym domku murowanym (4 pokoje 2osobowe, każdy z łazienką i tv, na kazdym pietrze mieliśmy lodówke i czajnik elektryczny) Łebe jako miasto polecam, chociaż zalezy kto co woli. Dużo ludzi, na plaze najlepiej to max. o godzinie 10 sie rozkładać ![]() W razie braku słoneczka jest gdzie pójść. Ma wydmy szliśmy na pieszo plażą, wracaliśmy już melexem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.