|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1141 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 452
|
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XVI zimowo;)
Witajcie w³osomaniaczki
![]() Mogê siê do³±czyc?;> Dbam o w³osy od lutego ,ale muszê przyznac,¿e dopiero teraz je pokocha³am Chocia¿ mam w swojej historii kilka w³osowych pora¿ek... Ale ju¿ odkry³am dobry patent na siano i teraz lubiê moje loki ;DWczoraj je podciê³am ,pierwszy raz sama
|
|
|
|
#1142 | |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 1 029
|
To niepicie przynajmniej na zdrowie Ci pójdzie, nie ma co narzekaæ
![]() A ja zjad³am du¿o za du¿o suszonych daktyli. Ale s± taak dobre ![]() A teraz tylko my¶leæ, co na g³owê. Tak jak my¶la³am, skrêcane wa³ki wysz³y jako tako (jak na pierwszy raz to ok), ale tylko lewostronnie. Prawa strona to pora¿ka. Ale nie od razu Rzym zbudowano i bêdê mêczyæ siê dalej, by osi±gn±æ zamierzony sukces ![]() ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
![]() Powiedz co¶ wiêcej. Jakich kosmetyków u¿ywasz, jaki masz ogólny typ w³osa. Mo¿e jakie¶ zdjêcie byæ pokaza³a ?
|
|
|
|
|
#1143 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 853
|
Cytat:
Przekona³a¶ mnie do tych kremów. Ju¿ wcze¶niej czai³am sie na ten oliwkowy, ale da³am sobie szlaban, bo mam z 10, których nie u¿ywam. Przez ciebie bêdê mia³a wyrzuty sumienia ;p Czym siê ró¿ni 'trzymanie jako olej' i 'trzymanie jak maskê'?? Lepiej stosowaæ na suche czy wilgotne w³osy? Cytat:
Chocia¿ tak sobie my¶lê... ja nie mam krêconych w³osów, wiêc chyba niekoniecznie wasze sposoby na mnie podzia³aj±? No ale mo¿e co¶ mi przypasuje, mam nadziejê.
samica leniwca _______________________ *projekt denko. *o w³osy dbam i zapuszczam! Edytowane przez leniwca Czas edycji: 2012-12-25 o 15:33 |
||
|
|
|
#1144 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 31 910
|
NIe ka¿da tutaj ma krêcone w³osy, np. ja nie mam
![]() Poza tym pielêgnacja prostych i krêconych nie ró¿ni siê jako¶ znacz±co, po prostu krêconych nie musisz stylizowaæ i ugniataæ Radze przeczytaæ pierwszy post i przejrzeæ forum fryzjerskie oraz blogi w³osowe, np. Anwen, bo widzê ¿e z wiedz± niezbyt i du¿o Ciê trzeba doszkoliæ
|
|
|
|
#1145 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 488
|
sanlan nie ma co pokazaæ, bo oprócz mnie nikt nie zobaczy ró¿nicy
bo dop robi³am pierwsza k±piel rozja¶niajaca, chce to zrobic stopniowo Na skalpie shea, na d³ugo¶ci argan zaraz zmywam i nowa od¿ywk±
|
#1146 |
|
BAN sta³y
|
Hm.
A ja tego oliwkowego na razie nie kupiê. Kakaow± Isankê koñczê w³a¶nie 2 opakowanie. Dobrze, ¿e jest taka wydajna ![]() Teraz sobie siedzê z Kallos Vanilla i maceratem na oliwie z oliwek ![]() Pachnie mi pachnie ![]() A, jak ju¿ wspomnia³am, nie utrwalam na razie mocnego skrêtu. Nie ma sensu, je¿eli mi siê to u mnie nie podoba ![]() Koniec z ob¿arstwem na kolejny rok
|
|
|
|
#1147 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 452
|
Moj patent to po prostu wyjscie z b³êdu i niedoczytanie
Czyta³am te w³osowe blogi i wiedzia³am,¿e tak nie mo¿na ,ale nie wiem czemu ci±gle tak robi³am i by³o straszne siano. Tu Was rozczarujê,bo to ¿adne odkrycie po prostu przesta³am czesac w³osy (teraz tylko na mokro,po na³o¿eniu od¿ywki) i pozby³am siê siana. Taka ma³a rzecz,a tak du¿o zmienia odkry³am to na basenie,jak nie mia³am ze sob± szczotki ![]() W³osy mam krêcone,skrêtu nie umiem okreslic,bo w ka¿dym miejscu jest inny Trochê rurek,fal i takich innych lokow bez nazwy . Jesli chodzi o kosmetyki,to myjê w³osy szamponem z Alterry . Od¿ywki ju¿ mam wszystkie na wykonczeniu ale jest Isana z babassu (*), alterra z granatem,balsam mrs. Potters, silikonowa od¿ywka Gliss kurr ,maski z isany i alterry Olejujê g³ownie BDFM,chocia¿ wczoraj dosta³am olejek z alverde z paczul± Od czasu do czasu fundujê k³aczkom jakies p³ukanki,ale to ju¿ rzadziej Jak uzbieram stosown± kwotê,to planujê zakup po³produktow ![]() Na zdjêcie na razie chyba nie mam odwagi i nie wiem jak tutaj dodac je z telefonu,bo na razie do komputera dostêpu nie mam ;/Ale¿ siê rozpisa³am
|
|
|
|
#1148 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 221
|
Cytat:
![]() W³osy maj± przecie¿ taki sam budulec, tylko inn± fakturê Ja mam krêcone, i pielêgnujê tak, jak ka¿da dziewczyna tutaj, tylko dodatkowo stylizujê
|
|
#1149 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() muszê to jako¶ na raty roz³o¿yæ, bo jak patrzê na ilo¶æ informacji to mi siê w g³owie nie zmie¶ci ;p Cytat:
Trzymam 2-5h.
samica leniwca _______________________ *projekt denko. *o w³osy dbam i zapuszczam! Edytowane przez leniwca Czas edycji: 2012-12-25 o 16:00 |
||
|
|
|
#1150 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 793
|
moje w³osy po Kalpi Tone
Edytowane przez moooniek Czas edycji: 2012-12-25 o 16:20 |
|
|
|
#1151 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 410
|
Te¿ mam zamiar to samo kupiæ
![]() Cytat:
![]() Jeszcze raz siê uczep swoich w³osów to ![]() ¦liczne
|
|
|
#1152 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 805
|
Cytat:
VisionAM i inne Warszawianki - zbieram siê do zrobienia zamówienia i zakupu ruskich kosmetyków - ewentualnie jeszcze na ZSK. Czy która¶ jest chêtna, ¿eby siê do³±czyæ i zminimalizowaæ koszty wysy³ki?
|
|
#1153 | |
|
BAN sta³y
|
Cytat:
Bo co, jak co, ale ruskie bym kupi³a
|
|
|
|
|
#1154 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale w czwartek/pi±tek bd jechaæ na rakowieck± 5 zobaczyæ jaki asortyment ruskich kosmetyków tam maj±. Kiedy bd robiæ zamówienie?
|
|
|
#1155 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 664
|
Cytat:
bardzo ³adne!
|
|
#1156 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko daj znaæ, z której strony chcesz zamawiaæ i kiedy.Co do ZSK to zastanawiam siê nad panthenolem, ale sama nie wiem czy to dobry pomys³ na zimê? ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Cytat:
![]() Mo¿e ja te¿ siê wybiorê w takim razie
|
||
|
|
|
#1157 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() http://bioarp.pl/Mazowieckie
|
|
|
#1158 | |
|
BAN sta³y
|
Cytat:
A co tam jest, jaki sklep ? Bo na rakowieckiej jestem co najmniej dwa razy w miesi±cu i mo¿e bym tam wpad³a. Jakie ceny u nich s± ? edit. ok stronê poda³a¶, ale jako¶ ma³o mi ona mówi. Mo¿esz mi powiedzieæ co¶ wiêcej od siebie ?
Edytowane przez CleoDuquesne Czas edycji: 2012-12-25 o 17:21 |
|
|
|
|
#1159 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ceny nie wiem czy na miejscu sa takie jak na bioarp. Mam zamiar tam kupiæ jak na razie tylko serum do tr±dzikowej i maske dro¿d¿ow±. A tak to poprosze tatê ¿ebym mi z Kaliny zamówi³.
|
|
|
#1160 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 812
|
Dziewczyny, ja siê tu nie udzielam, ale bardzo chêtnie siê do³±czê do wspólnego zamówienia
.P.S. Nie wiecie mo¿e gdzie w Warszawie mozna dostaæ kosmetyki z serii Joanna Argan Oil? Widzê, ¿e to jaka¶ nowa, a bardzo by mi siê przyda³y akurat trzy z tej serii
|
|
|
|
#1161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pewnie, byle przez ¶wiêta ![]() Vyenna - powy¿ej dwóch godzin pod foli± (bez dop³ywu powietrza) ¼le robi cebulkom w³osa, które potrzebuj± powietrza ![]() A krakowskie zamówienie z Kaliny? :P
|
|
#1162 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde ja na Bioarpie ju¿ sobie upatrzy³am kosmetyki w sam raz dla mnie
Zaraz przeszperam Kalinê |
|
|
|
#1163 |
|
BAN sta³y
|
|
|
|
|
#1164 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1165 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Cytat:
Ju¿ do Ciebiê piszê
|
|
|
#1166 |
|
Zakorzenienie
|
Znalaz³am te same kosmetyki na Kalinie, ale niestety nie wszystkie, które mnie interesuj±... no i odrobinê taniej wychodz±, chocia¿ ja chcê maksymalnie 100z³ wydaæ, wiêc to i tak wiele nie oszczêdzê
![]() Pisaæ mi tu szybko, z którego sklepu to zamówienie i kiedy, bo siê napali³am i nie wiem co robiæ
|
|
|
|
#1167 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 248
|
Witam ¶wi±tecznie
![]() Robi³am sobie foty, ¿eby zobaczyæ przyrost miesiêczny i ca³kiem ca³kiem. Wreszcie co¶ ruszy³o ![]() Czy jakie¶ katowickie wspólne zamówienia te¿ siê tutaj odbywaj±? |
|
|
|
#1168 | ||
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 2 204
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1169 | ||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 182
|
Cytat:
no to ja mam bingacza 100% b³oto na razie na stanie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
co by zmaksymalizowaæ jej dzia³anie mo¿na k³a¶æ j± na noc.ale z drugiej strony skoro du¿o rzeczy Ciê puszy, to mo¿e shea i kokos w tym mase³ku niekoniecznie...
|
|
#1170 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:14.

Olejujê g³ownie BDFM,chocia¿ wczoraj dosta³am olejek z alverde z paczul±

.