Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2 - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-20, 19:12   #1141
anulciak85
Zakorzenienie

Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2

Furry mam straszne zmiany nastrojow, ciagle chce mi sie plakac o przede wszystkim czuje do siebie wstret i odraze...nie czuje sie dobrze w swoim ciele...nie lubie siebie....

Dlatego ja sie tez nie odzywam bo nie mam co pisac...cwicze i diete trzymam jako tak. Nawet dzis na 80tce babci zjadlam jeden kawalek sernika i to dla diabetykow.a na kolacje troche wedliny z indyka i lososia wedzonego ze szpinakiem. No ze zbliza sie @ to na wadze jakis kilogram wiecej
Stary 2013-03-20, 19:28   #1142
Furry Sue
Zadomowienie

Milenka śliczna ta Twoja niunia jaki pyszczek fafuśny

Anulciak - kurczę, niedobrze nie podoba mi się to co piszesz, o wstręcie i odrazie. To stałe uczucie, czy zjawia się i znika wraz z huśtawkami? Wiele z nas miewa na pewno to samo, w zależności od cyklu.. ja sama też mam momenty, gdy czuję się tak beznadziejna i nieatrakcyjna, że nie mam ochoty wychodzić z domu (i zdarza się, że np odwołuję spotkanie! ) czy to się jednak nie poprawia wraz z ubytkiem wagi? Przecież masz efekty i to fantastyczne, 20kg!

78*77*76*75*74*73*72*71*7 0*69*68*67*66*65!

https://www.facebook.com/taauhandicraft/
Furry Sue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 19:33   #1143
Beatagr3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Joanna XL Pokaż wiadomość
Co do "ciastka które chce mnie skrzywdzić" - no bo mój głupi mózg mówi sobie: "no przecież juz schudłaś, wciskasz sie w te tamte spodnie co ci zrobi jedno ciasteczko (a raczej, w moim przypadku, kabanosek, kieliszek winka, lyżka lodów etc) od jednego nie utyjesz , zjedz mnie , nooo zjeeeeedz " A ja stara i głupia i niereformowalna - bo wiadomo że na jednym sie nie skończy
Ja też tak często myślałam, ale teraz dobrze wiem, że na jednym się nie skończy więc nie biorę wcale.

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Joanna Jezu, co takie wzburzenie Jak Boga kocham, dziś waga pokazała to co w podpisie nadal Na innej się wolę nie ważyć, bo pewnie byłoby więcej.
Nie wiem czemu wyglądam jak wyglądam, taka po prostu moja uroda, niestety Wierz mi, że chciałabym zobaczyć juz dwie cyferki na wadze. Wiem, że to nie będzie aż tak radykalna zmiana to 5 kg w dół, ale psychicznie mnie te dwie cyferki podbudują...Ale ostatnio kiepsko mi waga spada. Im dalej las tym więcej drzew i trudniej gubić kg, ale nie chcę się poddać...Bo się nie mogę doczekać, jak juz bede szczupłą laską

Furry nie wiesz co mówisz nie mam o czym pisać wiec nie pisze, no
sukcesów wielkich nie ma, porażek nie ma chyba że miłosna porażka Ale ja nie o tym
Ja sie nie bede wazyc na innej wadze bo bedzie wiecej!
Kiedyś się doczekasz bycia szczupłą laską, tylko musisz być cierpliwa i konsekwentna i nie podjadać żadnych słodyczy
I nie przejmuj się, mnie też waga nie chciała lecieć w lutym cały czas stała, a teraz znowu poszła w dół.
Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
Ja wszystko rozumiem ;p
Ja mam motywację nadal - mogłabym sobie zrobić dzień dziecka, bo przecież schudłam AŻ (tylko) 17kg. Ale po co mi to. By potem się wkurzać że waga nie chce spadać itd... ?
Ja mam zasadę jedną- albo robię coś porządnie albo daję spokój
Też teraz tak podchodzę do diety, wiem, że mogłabym zrobić sobie dzień przerwy, bo przecież już trochę schudłam, ale na jednym dniu by się nie skończyło. Jedyny czas kiedy sobie poluzuję troche to święta, oczywiście wszystko z głową i nie za dużo. A po świętach zrobię sobie wyzwanie 100 dni bez słodyczy
Cytat:
Napisane przez Niuuniiaaa Pokaż wiadomość

Coś tam tata o tym mówił, że trzeba coś wykupić bla, bla, bla ja robiłam kawę więc 5 przez 10 słyszałam. No właśnie nie chodzi o lotnisko tylko o wjechanie do miasta, bo siostra K. się przeprowadza i trzeba zabrać część rzeczy z obecnego mieszkania do PL , bo przeprowadza się do mniejszego ale nadal w Berline. Ale swoją drogą teściowie nie umieli nawet powiedzieć czy to sam Berlin, jakiś pobliski land czy co jakoś mało zorganizowani byli więc nic nie załatwili.
Ale te nalepki - hehe se wymyślili niedługo w Warszawie podpatrzą
Mój tata też musiał mieć jakąś nalepkę I załatwiał jak miał do niemiec jechać.

Jestem po kolacji, teraz trochę nauki, a potem do wyrka.
Stary 2013-03-20, 19:41   #1144
nadalka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Beatagr3 Pokaż wiadomość
Też teraz tak podchodzę do diety, wiem, że mogłabym zrobić sobie dzień przerwy, bo przecież już trochę schudłam, ale na jednym dniu by się nie skończyło. Jedyny czas kiedy sobie poluzuję troche to święta, oczywiście wszystko z głową i nie za dużo. A po świętach zrobię sobie wyzwanie 100 dni bez słodyczy
ja tak samo mam wrażenie że nie skończyłabym na jednym wyskoku, a nie mam obsesji jedzeniowej ale wiem że jak bym spróbowała to bym nie mogła się powstrzymać, a jak bym mogła, to miałabym wyrzuty sumienia, że pozwoliłam sobie na mały kawałek i mam ochotę na więcej
Na święta też planuję - tyle że jakieś sałatki, bez majanaza no i jakieś chude mięsko. Słodycze sobie daruję
Stary 2013-03-20, 19:46   #1145
Furry Sue
Zadomowienie

Cytat:
jak ty czytasz
No jak pierdoła saska sama nie wierzyłam, jak dziś doczytałam.. no trudno, od jutra adios jogurty

Stary 2013-03-20, 19:47   #1146
nadalka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Furry Sue Pokaż wiadomość
No jak pierdoła saska
Stary 2013-03-20, 19:51   #1147
Furry Sue
Zadomowienie

Nie kumam tylko, czemu na SB można groszek, a nie można jogurtów

Carla - cofam te jogurtowe śniadania! A dziś na kolację zrobiłam sałatkę z kurczakiem na parze, plus kapusta pek., cebula, czosnek, groszek, oliwki i sos - olej rzepakowy z musztarda i przyprawami, wyszlo miodzio

Idę w kimę, ledwo patrzę na oczy.. ja chcę już być zdrowaaaa...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-20, 19:53   #1148
ogolnie
Zakorzenienie

Iza taka karma Wielkopolanek z powiatów po sąsiedzku
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 20:33   #1149
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Napisane przez miiilenka Pokaż wiadomość
Moja tez tak robi! Po wieczornym spacerze i sikanku, wracam z nia a ona stoi juz bez smyczy i patrzy na recznik na grzejniku Sa bardzo, bardzo madre. Nauczyla sie pukac ogonem w drzwi, zeby jej piłeczke rzucac a teraz zdjecie z wczorajszego bieganka za piłeczka i jej łapy w sniegu... 15 min woda rozmrazałam! Ale co tam - wazne, ze jest szczesliwa
Jest śliczna i bardzo podobna do mojej
A tak moja gwiazda wygląda

Edytowane przez lolita25
Czas edycji: 2013-03-22 o 07:09
lolita25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 21:27   #1150
mckwadrat
Wtajemniczenie

Cytat:

A jak ktos się pasjonuje humanistyka - to niech chwilę pomyśli i pójdzie po rozum do głowy na informatykę Nawet kiepscy informatycy mają dobrze płatną prace bez większych problemów a przez studia można się przeczołgać przy pomocy kolegów i odrobinie samozaparcia ... I tak bym zrobiła, gdybym była taka mądra 7 lat temu
ja jestem na filologii polskiej i już pracuję i to w zawodzie. nie mam żadnych pleców, raczej szczęście i zaczynanie od zera z pokorą po szczebelku do góry chyba jak wszędzie

ogolnie mogę się przyłączyć do Twojej owsiankowej diety??

CARLA_23 a nie orientujesz się może ile po skończeniu kremu z kwasami można się opalać?

DZIEWCZYNY nie odchodźcie! ŻADNA! kto będzie mnie motywował do dalszych działań? Wyśpijcie się i jutro się tu widzimy
mckwadrat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 21:43   #1151
Kinia_Sw
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez CARLA_23 Pokaż wiadomość
[/COLOR]Kinia przestań się czaić i zdawaj nam relację czym dziś nagrzeszyłaś[COLOR="Silver"]
Czesc dziewczyny własnie wróciłam z pracy i mam zamiar nadrobić dzisiejszy dzień ba forum

Kolejny dietetyczny dzień zaliczony..

byłam u lekarza to dala mi tylko maść na ten mój żylak a on mnie bardzo boli i swędzi ... nie wiem co mam zrobić bo odkąd zaczęłam ćwiczyć on się powiększył , zaczął mnie bolec i w jego okolicy jest sine tak jak by to był mega siniak... zobaczymy po tej maści.... za 2 tyg mam nadzieje ze będzie ok...

na wywiadowce u mojej córeczki wszytko było ok z wyjątkiem tego ze nie odpowiada na pytania pań, ze nie chce z nimi rozmawiać... panie twierdza ze ona je rozumie tylko je ignoruje , a ja sama nie wiem co mam o tym myśleć, w domu używamy języka polskiego a w szkole cały czas po angielsku wiec ja nie wiem czy ona je tak do końca rozumie.... z dziećmi się bawi i z innymi edukacyjnymi sprawami nie ma problemu tylko to ze się nie chce odzywa, bo nie chce żeby się cofała, ... podłamała mnie ta sytuacja....

w pracy problemy bo obcięli mi stawkę godzinowa i już mam dosyć ...

tak ze dzisiejszy dzień do dupy.... jedynie co to tylko się trzymałam dietetycznych posiłków...
Kinia_Sw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 22:06   #1152
miiilenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kinia_Sw Pokaż wiadomość
byłam u lekarza to dala mi tylko maść na ten mój żylak a on mnie bardzo boli i swędzi ... nie wiem co mam zrobić bo odkąd zaczęłam ćwiczyć on się powiększył , zaczął mnie bolec i w jego okolicy jest sine tak jak by to był mega siniak... zobaczymy po tej maści.... za 2 tyg mam nadzieje ze będzie ok...
Idz z tymi zylakami do lekarza specjalisty, poki ie bedzie za pozno. Warto sie tym zajac za wczasu.

Lolitko jest przesliczna pileczka, galezie...byle co, byle bylby aport nigdy nie podejrzewałam, że bede miec spaniela. Zakochałam sie w tych psach. Chciałabym jezcze miec takiego czarnego podpalanego i owczarka niemieckiego. Poki co mam swoja Sarenke

CI
ASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach

http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW
miiilenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 22:20   #1153
bananova
Przyczajenie

Witam,
dołączyłam dziś do forum, bo wsparcia w odchudzaniu mam niewiele :P
Walczę dopiero od kilku dni, ale dzielnie będę dążyć do celu!
Moja niegdyś idealna sylwetka sportsmenki trenującej 6 dni w tygodniu
mocno podupadła. Przy 170 cm i 70 kg czuję się jak słoń. Wiem, że to nie tragedia, ale kiedyś płaski brzuch teraz brzydko wychodzi ze spodni, nie wspomnę o boczkach i udach... Zatem mam nadzieję, że choć kilka z Was okaże wsparcie i popchnie mnie do wymarzonych 56 kg!

Nie jestem na jakiejś specjalnej diecie. Wyeliminowałam praktycznie węglowodany, pozostał ciemny chleb. Obiady jadam tylko z elektrycznego grilla, wszelkie warzywa, również grillowane lub nie. Twarożki, jogurty, soki, niegazowana woda z cytryną, piersi z kurczaka i ryby. A przede wszystkim bardzo, bardzo duża ilość cytrusów zwalczających paskudny cellulit. Nie ma go dużo, ale mimo wszystko...
Wiem, że może być ciężko osiągnąć wymarzoną wagę ze względu na to iż kiedyś dużo trenowałam i niestety, ale mięśnie nie łatwo "zgubić". Mierzę też obwody, które mnie załamały :-P

Mimo iż trenowałam nie jestem zakochana w bieganiu, ponieważ niestety mnie nudzi. Dużo chodzę, spaceruję z psem i pływam 3 razy w tygodniu.

Mam nadzieję, że nie będę w tym wszystkim sama!
Stary 2013-03-20, 22:33   #1154
Kinia_Sw
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez miiilenka Pokaż wiadomość
Idz z tymi zylakami do lekarza specjalisty, poki ie bedzie za pozno. Warto sie tym zajac za wczasu.
wiem tylko tak tu w uk yi tylko prywatnie a wizyta droga , wiec musze isc w pl tylko jak nazywaja sie specjalusci od tego typu schorzen?
Kinia_Sw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 04:48   #1155
anulciak85
Zakorzenienie

Cytat:
wiem tylko tak tu w uk yi tylko prywatnie a wizyta droga , wiec musze isc w pl tylko jak nazywaja sie specjalusci od tego typu schorzen?

Kinia chirurg ogolny moja kolezanka miala robionego zylaka wczoraj wlasnie. Zabieg robi sie w znieczuleniu do kregoslupa.

Furry mam tak od jakis 3 tyg i udaje wszedzie (nawet do tej pory tu) ze jest ok. Ale wszystko jest jeszcze gorzej jak zjem cos nie tak(np.wczoraj u babci na urodzinach) i mimo ze wiem ze za kilka dni @ i wzrost na wadze jest normalny to mam wyrzuty sumienia...czuje ze jestem nikim...nawet te 20kg mnie nie cieszy....

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-21, 04:56   #1156
kwiatuszek2 3
Rozeznanie

witam dziewczynki z rana kurka nie było mnie pół dnia i miałam 4 strony do nadrobienia wspaniale produkujecie
ja miałam wczoraj intensywny dzień. pojechaliśmy z D do castoramy kupić wannę i kafelki. oczywiście wróciliśmy z lżejszym portfelem . za to zakupy się udały

milenko wspaniały ren twój piesek a ten śnieg powlepiany.....i ta mina ....cudny. już się zakochałam
ps. milenko nie wiedziałam że taka ostra babka jesteś zawsze tak cichutko siedzisz na form a tu proszę milenka ma pazurki

---------- Dopisano o 05:56 ---------- Poprzedni post napisano o 05:51 ----------

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
lolitko twój kudlacz też jest cudny mam takie pytanko ..dużo czesania macie z tymi psiakami?
ps. lolitko -zakaz wrzucania zdjęć z plaży pelnej słońca w marcu ....gdzie za oknem dowaliła kolejna porcja śniegu
plaża.......jak ja bym na niej poleżała.....
cel III 69,68,67,2,66,65-23,1 kg
cel IV 65,64,63,62

kwiatuszek2 3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 05:00   #1157
nadalka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mckwadrat Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNY nie odchodźcie! ŻADNA! kto będzie mnie motywował do dalszych działań? Wyśpijcie się i jutro się tu widzimy
no, z tym wyspaniem to różnie bywa
Stary 2013-03-21, 05:26   #1158
kwiatuszek2 3
Rozeznanie

Cytat:

na wywiadowce u mojej córeczki wszytko było ok z wyjątkiem tego ze nie odpowiada na pytania pań, ze nie chce z nimi rozmawiać... panie twierdza ze ona je rozumie tylko je ignoruje , a ja sama nie wiem co mam o tym myśleć, w domu używamy języka polskiego a w szkole cały czas po angielsku wiec ja nie wiem czy ona je tak do końca rozumie.... z dziećmi się bawi i z innymi edukacyjnymi sprawami nie ma problemu tylko to ze się nie chce odzywa, bo nie chce żeby się cofała, ... podłamała mnie ta sytuacja....

w pracy problemy bo obcięli mi stawkę godzinowa i już mam dosyć ...

tak ze dzisiejszy dzień do dupy.... jedynie co to tylko się trzymałam dietetycznych posiłków...
kinia na żylaki moja siostra kupowała czopki i była zadowolona. musiałabym spytać ją o nazwę. i powiem ci że miała dość sporego....wyłaził jej na wieżch a po tych czopkach wszystko się wchłoneło.

a co do twojej córki , to moi znajomi też z uk mieli podobny problem bo ich syn w ogóle nie chcial gadać. nawet nie bawił się z dziećmi- wolał sam. aż w końcu jakąś blokada pękła i gada jak nakręcony. znajomy mówi ze nawet dogaduje się po angielsku lepiej niż oni. słyszalam że taka blokada to naormalne zjawisko dla dzieci dwu języcznych. porostu trzeba dać dziecku czas

---------- Dopisano o 06:05 ---------- Poprzedni post napisano o 06:03 ----------

Cytat:
no, z tym wyspaniem to różnie bywa
ha ha znowu cię wyprzedziłam

---------- Dopisano o 06:14 ---------- Poprzedni post napisano o 06:05 ----------

Cytat:
Napisane przez anulciak85 Pokaż wiadomość

Furry mam tak od jakis 3 tyg i udaje wszedzie (nawet do tej pory tu) ze jest ok. Ale wszystko jest jeszcze gorzej jak zjem cos nie tak(np.wczoraj u babci na urodzinach) i mimo ze wiem ze za kilka dni @ i wzrost na wadze jest normalny to mam wyrzuty sumienia...czuje ze jestem nikim...nawet te 20kg mnie nie cieszy....
anulciak trochę zmartwiły mnie twoje posty. mnie też 2 lata temu dopadł konkretny dół. i trzymało mnie z dobre pół roku. czułam się ja ekscybicjonista emocjonalny, bo gdzie poszłam tam płakałam.
powiedz , czy kiedyś miałaś już takie stany czy to pierwszy raz, wiesz czasami człowiek poradzi sobie sam , a czasami potrzebny jest specjalista, albo przynajmniej zaufana osoba z którą można o wszystkim rozmawiać i płakać w nieskączoność .
co do wagi to osiągnełaś już piękne wyniki, ale myślę że to nie one są powodem twojego złego samopoczucia.

---------- Dopisano o 06:17 ---------- Poprzedni post napisano o 06:14 ----------

Cytat:
No jak pierdoła saska sama nie wierzyłam, jak dziś doczytałam.. no trudno, od jutra adios jogurty
fury - już ci to mówiłam - kocham cię -
po twoich postach widać że masz dystans do siebie.....a to już umiejętność wyższego kalibru

---------- Dopisano o 06:21 ---------- Poprzedni post napisano o 06:17 ----------

a cha , bym zapomniała . MONIA ty mi tu doła nie wyłapuj i nigdzie nie znikaj. pamiętaj że I TAK CIĘ ZNAJDĘ więc nie próbuj się chować

największa gaduła ( no może 2 za aśką) na forum nie ma co pisać....też by kto pomyślał

---------- Dopisano o 06:26 ---------- Poprzedni post napisano o 06:21 ----------

no dobra a teraz spowiedz od razu mówię ze możecie mnie bić....ale nie wykluczajcie mnie z wątku w ogóle nie wiem czy powinnam to pisać...no dobra raz kozie śmierć. wczoraj zżarłam tortille ( nie była dietetyczna)
dobra spadam, bo zaraz posypie się grat kopniaków
cel IV 65,64,63,62

Edytowane przez kwiatuszek2 3
Czas edycji: 2013-03-21 o 05:27
Stary 2013-03-21, 05:36   #1159
Joanna XL
Zakorzenienie

Chciałam być pierwsza w pierwszy dzień wiosny ale jak widać z Wami sie nie da Wiosna zreszta tylko i kalendarzu (i w sercu bo za oknem ... śniezyca
Ale co ja sie bede denerwować- w koncu przyjdzie

Mam w końcu spadek - co prawda minimalny - ale po blisko miesiącu krążenia w te i spowrotem miło jest zobaczyć coś czego jeszcze nie było Poza tym to piękna równa cyferka 76 - a ja lubie równe cyferki

Podsumowując zimą poszło 9 kg - jakby na wiosne poszło podobnie to latem będzie lepiej niż ... w ciagu ostatnich 5 lat ...

kwiatuszek a w jakim kolorze planujecie łazienke?

anulciak 20 kg to ogromny sukces który na pewno jest widoczny... Wiem że trudno w to uwierzyc - ale tak jest Jedno to krókie dołki i spadki nastroju - wiele z nas - a przynajmniej ja- mamy dni gdy czujemy sie brzydkie, niepotrzebne, tłuste itd, ja potrafie nie wynurzać sie z mojej pieczary przez pare dni ... Ale utrzymujące sie nastroje depresyjne to już nie żarty -wiec może dziewczyny maja racje że dobrze zebys o tym z kimś zaufanym pogadała
Miejmy nadzieje, że poprostu przydługa zima Cię dołuje - i jak przyjdzie wiosna to poczujesz się lepiej

---------- Dopisano o 06:36 ---------- Poprzedni post napisano o 06:33 ----------

kwiatuszku czy to jakaś metoda żeby minimalizować grzeszki przez minimalizowanie czcionki? Bo ja też chce

Nie grzeszymy, nie grzeszymy - lato i plaża coraz blizej

Miłego dnia dziewczyny
Joanna XL jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-21, 05:47   #1160
kwiatuszek2 3
Rozeznanie

Cytat:
"nie wiem, to się wypowiem"
ja kiedyś przeczytałam taki tekst.
" jak nie masz nic do powiedzenia to nie oblekaj tego w słowa"
.........samo życie.........
a ten twój też mszę zapamiętać...dobry jest

---------- Dopisano o 06:47 ---------- Poprzedni post napisano o 06:37 ----------

Cytat:
Chciałam być pierwsza w pierwszy dzień wiosny ale jak widać z Wami sie nie da Wiosna zreszta tylko i kalendarzu (i w sercu bo za oknem ... śniezyca
Ale co ja sie bede denerwować- w koncu przyjdzie

Mam w końcu spadek - co prawda minimalny - ale po blisko miesiącu krążenia w te i spowrotem miło jest zobaczyć coś czego jeszcze nie było Poza tym to piękna równa cyferka 76 - a ja lubie równe cyferki

Podsumowując zimą poszło 9 kg - jakby na wiosne poszło podobnie to latem będzie lepiej niż ... w ciagu ostatnich 5 lat ...

kwiatuszek a w jakim kolorze planujecie łazienke?

---------- Dopisano o 06:36 ---------- Poprzedni post napisano o 06:33 ----------

kwiatuszku czy to jakaś metoda żeby minimalizować grzeszki przez minimalizowanie czcionki? Bo ja też chce

Nie grzeszymy, nie grzeszymy - lato i plaża coraz blizej

Miłego dnia dziewczyny
ha ha jak chcesz być 1 to jutro o 4 musisz wstać

łazienkę robimy tak- kibel wiszący obudowany fioletowymi kaflami. wanna narożnikowa do tego fartuch wokól wanny z fioletowo białymi magnoliami i biala podłoga. jak będzie efekt końcowy to wrzucę zdjęcia

asiu gratuluję spadeczku oczywiście nie bierz że mnie przykładu- przynajmniej tego złego
cel IV 65,64,63,62

Stary 2013-03-21, 05:48   #1161
nadalka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek2 3 Pokaż wiadomość
ha ha znowu cię wyprzedziłam
mogłabym być już o 5, ale muszę najpierw dziecko nakarmić, przebrać, zająć, i siebie ogarnąć

I Ty zaczynasz się łamać ?
Stary 2013-03-21, 06:42   #1162
CARLA_23
Wtajemniczenie

Specjalnie tak szybko wstałam żeby jako pierwsza tu zajrzeć a widzę że Wy Kochane już od godziny smarujecie

---------- Dopisano o 06:56 ---------- Poprzedni post napisano o 06:49 ----------

Cytat:
Furry mam straszne zmiany nastrojow, ciagle chce mi sie plakac o przede wszystkim czuje do siebie wstret i odraze...nie czuje sie dobrze w swoim ciele...nie lubie siebie....

Dlatego ja sie tez nie odzywam bo nie mam co pisac...cwicze i diete trzymam jako tak. Nawet dzis na 80tce babci zjadlam jeden kawalek sernika i to dla diabetykow.a na kolacje troche wedliny z indyka i lososia wedzonego ze szpinakiem. No ze zbliza sie @ to na wadze jakis kilogram wiecej
Czyli przez zbliżającą się @ masz taki humorek zrąbany Nic się nie przejmuj w tym czasie chyba każda z nas widzi siebie w krzywym zwierciadle

---------- Dopisano o 07:00 ---------- Poprzedni post napisano o 06:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Niuuniiaaa Pokaż wiadomość

Dziewczyny ja tylko pozornie takie niewiniątko jestem każdy temat tabu to temat dla mnie i często sprawdzony na własnej skórze no ale żeby nie było nikogo nie zabiłam aaa o policji powiem tylko tyle, że siedzenia z tyłu w aucie są mega nie wygodne i że miałam więcej szczęścia niż rozumu (na happy end podziałały znajomości, nie wyobrażam siebie w ośrodku ) ogólnie jest tak, że jak się ze mną dobrze żyje to jestem aniołek o stoickim spokoju hehe do czasu (ale żadna ze mnie patologia, miałam taki głupi okres wtedy)
No to już wiadomo za kim młodsza siostra ma charakterek buntownika Czyli jest dla niej nadzieja że z tego wyrośnie
Brawo za trzymanie diety

---------- Dopisano o 07:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:00 ----------

Cytat:
ja tak samo mam wrażenie że nie skończyłabym na jednym wyskoku, a nie mam obsesji jedzeniowej ale wiem że jak bym spróbowała to bym nie mogła się powstrzymać, a jak bym mogła, to miałabym wyrzuty sumienia, że pozwoliłam sobie na mały kawałek i mam ochotę na więcej
Na święta też planuję - tyle że jakieś sałatki, bez majanaza no i jakieś chude mięsko. Słodycze sobie daruję
Słodycze w święta też sobie darujesz? Podziwiać Ciebie to mało

---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:03 ----------

Cytat:
Nie kumam tylko, czemu na SB można groszek, a nie można jogurtów

Carla - cofam te jogurtowe śniadania! A dziś na kolację zrobiłam sałatkę z kurczakiem na parze, plus kapusta pek., cebula, czosnek, groszek, oliwki i sos - olej rzepakowy z musztarda i przyprawami, wyszlo miodzio

Idę w kimę, ledwo patrzę na oczy.. ja chcę już być zdrowaaaa...
Ja też przeoczyłam te jogurty a kilka razy czytałam
Super kolacyjka Moja wyobraźnia ostatnio ogranicza się tylko do wieśniaka z warzywami

---------- Dopisano o 07:18 ---------- Poprzedni post napisano o 07:05 ----------

Cytat:
Napisane przez mckwadrat Pokaż wiadomość

CARLA_23 a nie orientujesz się może ile po skończeniu kremu z kwasami można się opalać?
Ogólnie to ile specjalistów tyle opinii jak w każdej dziedzinie
Kwasy AHA oraz BHA są fotouczulające, więc opalanie nie wchodzi wgrę i konieczna jest ochrona wysokimi, fotostabilnymi filtrami. Skóra po kwasach jest bardziej podatna na niekorzystny wpływ promieni słonecznych i istnieje groźba powstania przebarwień.
Ja kwasy robiłam sobie w zeszłym roku i po dwóch tygodniach jechałam na urlop i wszystko było Ok Więc myślę że te dwa tygodnie to taki optymalny czas...Zresztą możesz zadać to pytanie na forum kosmetycznym.
Ja mam tylko w tym zakresie wiedzę teoretyczną bo kosmetyczką nie jestem
A i takie pytanko mi się nasuwa czy dla Was kosmetyczka a kosmetolog to jedno i to samo? Bo w pracy dziewczyny( farmaceutki) myślały że określeń tych używa się zamiennie

---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ----------

Kwiatuszku weź się w garść przecież nie chcesz stracić tytułu terminatora
Łazienka zapowiada się obiecująco czekam na zdjęcia
Kinia Brawo że pomimo nieciekawego dnia nie popłynęłaś z jedzeniem

---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ----------

Asiu Brawo za spadek

---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ----------

Milenka, Lolita Psiaki faktycznie cudne

---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ----------

No to spadam na śniadanko
Chyba po raz pierwszy cieszę się że na popołudnie idę do pracy
Pewnie dopiero jutro wieczorkiem do Was zajrzę. Miłego dnia i myślcie o mnie cieplutko

"W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu"

Edytowane przez CARLA_23
Czas edycji: 2013-03-21 o 06:44
CARLA_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 07:28   #1163
kwiatuszek2 3
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez CARLA_23 Pokaż wiadomość

Kwiatuszku weź się w garść przecież nie chcesz stracić tytułu terminatora
wiem, wiem. ale tak jak to asia napisala wraz ze spadkiem kg. spadła też motywacja. brakuje mi takiego świezego powiewu matywacji. jak ważyłam 90 kg to miałam większe zacięcie niż teraz. oczywiście dietki nie żucam i odchdzam się dalej.
dobra kończe te wywody bo zaczynam się tłumaczyć.....a dla mojego wyskoku nie ma wytłumaczenia. zresztą dzisiejsza opuchlizna to dla mnie największa kara . obiecuję się poprawić .
ale to chyba pokazuje że oprócz terminatora jestem też człowiekiem
cel IV 65,64,63,62

Stary 2013-03-21, 07:36   #1164
Niuuniiaaa
Rozeznanie

Witam się wiosennie

Milenka no przysnęło mu się mój niedźwiedź jest na dworze, bo w domu się męczył, nie było problemów z jego wychowaniem o dziwo ale strasznie był smutny i snuł się z konta w kąt a tam lata sobie wolny ma bardzo dużo miejsca a do kojca jest zamykany tylko wtedy jak jacyś goście przyjdą i to mu pasuje patrząc po jego wesołych ślepiach

Anulciak zawsze możesz się nam wygadać ja gdy się tak czuje czasami z miesiąc to potrafię się w domu, ba w swoim pokoju zabarykadować z miesiąc i wychodzić tylko wtedy kiedy muszę. Z resztą rozmowy ze mną wtedy też nie ma. Mam nadzieje, że to jednak stan przejściowy - może za dużo obowiązków, pośpiech, zmęczenie? W odchudzaniu masz bardzo duże wyniki godne podziwu

Nadalka oo właśnie u mnie nie słodycze a sałatki będą zmorą
świąt

Furry "pierdoła saska"

Lolita twoja psina też słodziak
Może mój da sobie foto z piłką zrobić (a jak widzi aparat to albo siada, albo się kładzie i pozuje )

Kinia może mała musi się przystosować i wrosnąć w środowisko szkolne? A z żylakami maszeruj do chirurga - z tym nie ma żartów.

Olu widzę tą mega czcionkę tortilla lepsza niż kebab czy pizza
ale no co Ty kto jak kto ale Ty Olu pamiętaj pokazać nam łazienkę -uwielbiam kwadratowe wanny

Aśka za 9kg

Carla zdecydowanie kosmetolog i i kosmetyczka to coś innego to kosmetolog to specjalista z dużo większą wiedzą od zwykłej kosmetyczce np. po kursie... Ale faktycznie świadomość tego jest bardzo mała.
A siostra eh ona jest zupełnie inna z charakteru, ja miałam jakieś woje racje, przekonania i się ich trzymałam mało co bezmyślnie robiałam - ona przeciwnie

Ale przyszła do mnie ostatnio, że chce mi w tym roku pomóc w domu jak dom zostanie na mojej głowie... Hmm... Jak wspomniałam coś o zeszłym roku to zaczęła się drzeć, że ma zeszły rok w d...ie no ale może faktycznie mi pomoże

"Wiara czyni cuda, lecz tylko walka daje efekty."

10.2012
nie palę
nie piję gazowanego

Edytowane przez Niuuniiaaa
Czas edycji: 2013-03-21 o 07:37
Niuuniiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 07:39   #1165
miiilenka
Zadomowienie

Cytat:
witam dziewczynki z rana kurka nie było mnie pół dnia i miałam 4 strony do nadrobienia wspaniale produkujecie
ja miałam wczoraj intensywny dzień. pojechaliśmy z D do castoramy kupić wannę i kafelki. oczywiście wróciliśmy z lżejszym portfelem . za to zakupy się udały

milenko wspaniały ren twój piesek a ten śnieg powlepiany.....i ta mina ....cudny. już się zakochałam
ps. milenko nie wiedziałam że taka ostra babka jesteś zawsze tak cichutko siedzisz na form a tu proszę milenka ma pazurki

---------- Dopisano o 05:56 ---------- Poprzedni post napisano o 05:51 ----------

lolitko twój kudlacz też jest cudny mam takie pytanko ..dużo czesania macie z tymi psiakami?
dziekje w imienie Sheili Moja sie Nazywa Sheila a lolitki Shila hehehe Cicha woda brzegi rwie Ja jestem osoba, ktora ma swoje zdanie, ale szanuje zdanie innych. Ale jestem tez wybuchowa i nie dam sobie
Sarenkę czeszę co 2 dzień, mam szczescie, bo ona to uwielbia No i moja jest troche mniej obrośnieta od psa lolitki
Cytat:

no dobra a teraz spowiedz od razu mówię ze możecie mnie bić....ale nie wykluczajcie mnie z wątku w ogóle nie wiem czy powinnam to pisać...no dobra raz kozie śmierć. wczoraj zżarłam tortille ( nie była dietetyczna)
dobra spadam, bo zaraz posypie się grat kopniaków
Coooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooo? Kwiatuszku to ja wczoraj siegnelam po czekolade, ale stanela mi przed oczami moja sylwetka robiaca skalpel i rzucilam ta czekolada w szafke. Ja Ci dam tortille! Prosze Cie! Zeby mi to bylo ostatni raz! Bo ja Ciebie tez znajde!

anulciak a ja mysle, ze to cos innego jest. Jak tak miałam, przynajmniej taki okres, ze schudlam juz te 14 kg i mialam dosyc. Mialam dosyc siebie bo jestes wstretna, grube etc. i mialam dosyc odchudzania. Bylam tak zmeczona ciaglym mysleniem... co zjem, czego nie moge zjesc, ile jeszcze zostalo. Moze ten brak samoakceptacji to wlasnie takie zmeczenie? Mam nadzieje, ze wraz ze sloneczkiem poprawi Ci sie humor. Tymczasem walcz i zacznij siebie akceptowac, przynajmniej w czesci.

Ja juz po sniadanku zaraz biore sie za dokonczenie sprzatania szafek w kuchni, a nie chce mi sie okropnie A popoludniu chodakowska i mel b Wczoraj po obiedzie oczywiscie przyszla niemoc... juz mialam rezygnowac z cwiczen, bo przeciez lepiej polezec po obiadku nie? Ale na sile sie przebralam i zaczelam cwiczyc nie myslac o tym jak bardzo bym chciala polezec i jakos poszlo. A ponziej bylam w niebie Wieczorem tak jak pisalam, zla na siebie rzucilam czekolade do szafki z hukiem

Miłego dietetycznego dnia! I zebym nie musiala czytac o zadnych grzeszkach!

CI
ASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach

http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW

Edytowane przez miiilenka
Czas edycji: 2013-03-21 o 07:47
miiilenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 07:40   #1166
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:

ps. lolitko -zakaz wrzucania zdjęć z plaży pelnej słońca w marcu ....gdzie za oknem dowaliła kolejna porcja śniegu
plaża.......jak ja bym na niej poleżała.....
No ja staram się moją wyczesywąć pare razy w tygodniu,zwłaszcza teraz gubi bardzo dużo włosów.
Ona jezdzi z nami na każde wakacje w Polsce więc mam dużo zdjęc a plaże celowo wrzuciłam żeby dodać tu troche słońca
Stary 2013-03-21, 07:45   #1167
anulciak85
Zakorzenienie

Ja wiem ze 20kg to duzo ale ja nadal widze sie gruba....wybieram wielkie ciuchy...niewiem co sie ze mna dzieje....
Stary 2013-03-21, 07:46   #1168
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

U mnie dziś jakoś dziwnie,od wczoraj zaczeło mnie boleć podbrzusze,jakoś nie mam apetytu więc wypiłam kawe i troche owsianki zjadłam.
Zastanawiam się czym może być spowodowany ten ból,okres dopiero za tydzień mam dostać,chociaż wolałabym go nie dostać,w toalecie byłam,takie dziwne uczucie
Może przejdzie,i w pracy zjem coś więcej.
Miłego dnia!!!!
Stary 2013-03-21, 07:52   #1169
Furry Sue
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Ściągnęłam Cię myślami miałam Cię wczoraj poprosić, żebyś też wrzuciła zdjęcia swojej psiny spaniele są boskie, ale tylko te mi się podobają - to są cocker spaniele? Bo ją jeszcze chyba King Charles S., takie łaciate, nie? I pewnie mnóstwo innych, o których nie pamiętam

Stary 2013-03-21, 08:02   #1170
nadalka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wiem ze 20kg to duzo ale ja nadal widze sie gruba....wybieram wielkie ciuchy...niewiem co sie ze mna dzieje....
to przytyj z powrotem te 20, to wtedy przynajmniej Twoje słowa staną się realne

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości