|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1141 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
Furry mam straszne zmiany nastrojow, ciagle chce mi sie plakac o przede wszystkim czuje do siebie wstret i odraze...nie czuje sie dobrze w swoim ciele...nie lubie siebie....
Dlatego ja sie tez nie odzywam bo nie mam co pisac...cwicze i diete trzymam jako tak. Nawet dzis na 80tce babci zjadlam jeden kawalek sernika i to dla diabetykow.a na kolacje troche wedliny z indyka i lososia wedzonego ze szpinakiem. No ze zbliza sie @ to na wadze jakis kilogram wiecej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1142 |
Zadomowienie
|
Milenka śliczna ta Twoja niunia
![]() ![]() Anulciak - kurczę, niedobrze ![]() ![]()
#1143 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() I nie przejmuj się, mnie też waga nie chciała lecieć w lutym cały czas stała, a teraz znowu poszła w dół. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jestem po kolacji, teraz trochę nauki, a potem do wyrka. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Na święta też planuję - tyle że jakieś sałatki, bez majanaza ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1145 |
Zadomowienie
|
No jak pierdoła saska
![]() ![]()
#1147 |
Zadomowienie
|
Nie kumam tylko, czemu na SB można groszek, a nie można jogurtów
![]() Carla - cofam te jogurtowe śniadania! A dziś na kolację zrobiłam sałatkę z kurczakiem na parze, plus kapusta pek., cebula, czosnek, groszek, oliwki i sos - olej rzepakowy z musztarda i przyprawami, wyszlo miodzio ![]() Idę w kimę, ledwo patrzę na oczy.. ja chcę już być zdrowaaaa... ![]()
#1148 |
Zakorzenienie
|
Iza taka karma Wielkopolanek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak moja gwiazda wygląda ![]()
ŻONA ![]() MAMA LENKI ![]() Edytowane przez lolita25 Czas edycji: 2013-03-22 o 07:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1150 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ogolnie mogę się przyłączyć do Twojej owsiankowej diety?? ![]() CARLA_23 a nie orientujesz się może ile po skończeniu kremu z kwasami można się opalać? DZIEWCZYNY nie odchodźcie! ŻADNA! kto będzie mnie motywował do dalszych działań? Wyśpijcie się i jutro się tu widzimy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1151 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kolejny dietetyczny dzień zaliczony.. byłam u lekarza to dala mi tylko maść na ten mój żylak a on mnie bardzo boli i swędzi ... nie wiem co mam zrobić bo odkąd zaczęłam ćwiczyć on się powiększył , zaczął mnie bolec i w jego okolicy jest sine tak jak by to był mega siniak... zobaczymy po tej maści.... za 2 tyg mam nadzieje ze będzie ok... na wywiadowce u mojej córeczki wszytko było ok z wyjątkiem tego ze nie odpowiada na pytania pań, ze nie chce z nimi rozmawiać... panie twierdza ze ona je rozumie tylko je ignoruje , a ja sama nie wiem co mam o tym myśleć, w domu używamy języka polskiego a w szkole cały czas po angielsku wiec ja nie wiem czy ona je tak do końca rozumie.... z dziećmi się bawi i z innymi edukacyjnymi sprawami nie ma problemu tylko to ze się nie chce odzywa, bo nie chce żeby się cofała, ... podłamała mnie ta sytuacja.... w pracy problemy bo obcięli mi stawkę godzinowa i już mam dosyć ... tak ze dzisiejszy dzień do dupy.... jedynie co to tylko się trzymałam dietetycznych posiłków... |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1152 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Lolitko jest przesliczna ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1153 |
Przyczajenie
|
Witam,
dołączyłam dziś do forum, bo wsparcia w odchudzaniu mam niewiele :P Walczę dopiero od kilku dni, ale dzielnie będę dążyć do celu! Moja niegdyś idealna sylwetka sportsmenki trenującej 6 dni w tygodniu mocno podupadła. Przy 170 cm i 70 kg czuję się jak słoń. Wiem, że to nie tragedia, ale kiedyś płaski brzuch teraz brzydko wychodzi ze spodni, nie wspomnę o boczkach i udach... Zatem mam nadzieję, że choć kilka z Was okaże wsparcie i popchnie mnie do wymarzonych 56 kg! ![]() Nie jestem na jakiejś specjalnej diecie. Wyeliminowałam praktycznie węglowodany, pozostał ciemny chleb. Obiady jadam tylko z elektrycznego grilla, wszelkie warzywa, również grillowane lub nie. Twarożki, jogurty, soki, niegazowana woda z cytryną, piersi z kurczaka i ryby. A przede wszystkim bardzo, bardzo duża ilość cytrusów zwalczających paskudny cellulit. Nie ma go dużo, ale mimo wszystko... Wiem, że może być ciężko osiągnąć wymarzoną wagę ze względu na to iż kiedyś dużo trenowałam i niestety, ale mięśnie nie łatwo "zgubić". Mierzę też obwody, które mnie załamały :-P Mimo iż trenowałam nie jestem zakochana w bieganiu, ponieważ niestety mnie nudzi. Dużo chodzę, spaceruję z psem i pływam 3 razy w tygodniu. Mam nadzieję, że nie będę w tym wszystkim sama! ![]() _______________ 20.03.2013 - 70 kg cel: 56 kg |
![]() ![]() |
![]() |
#1154 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kinia chirurg ogolny ![]() Furry mam tak od jakis 3 tyg i udaje wszedzie (nawet do tej pory tu) ze jest ok. Ale wszystko jest jeszcze gorzej jak zjem cos nie tak(np.wczoraj u babci na urodzinach) i mimo ze wiem ze za kilka dni @ i wzrost na wadze jest normalny to mam wyrzuty sumienia...czuje ze jestem nikim...nawet te 20kg mnie nie cieszy.... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1156 |
Rozeznanie
|
witam dziewczynki z rana
![]() ![]() ja miałam wczoraj intensywny dzień. pojechaliśmy z D do castoramy kupić wannę i kafelki. oczywiście wróciliśmy z lżejszym portfelem . za to zakupy się udały ![]() milenko wspaniały ren twój piesek ![]() ps. milenko nie wiedziałam że taka ostra babka jesteś ![]() ![]() ---------- Dopisano o 05:56 ---------- Poprzedni post napisano o 05:51 ---------- lolitko twój kudlacz też jest cudny ![]() ps. lolitko -zakaz wrzucania zdjęć z plaży pelnej słońca w marcu ....gdzie za oknem dowaliła kolejna porcja śniegu ![]() ![]() ![]()
#1157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1158 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a co do twojej córki , to moi znajomi też z uk mieli podobny problem bo ich syn w ogóle nie chcial gadać. nawet nie bawił się z dziećmi- wolał sam. aż w końcu jakąś blokada pękła i gada jak nakręcony. znajomy mówi ze nawet dogaduje się po angielsku lepiej niż oni. słyszalam że taka blokada to naormalne zjawisko dla dzieci dwu języcznych. porostu trzeba dać dziecku czas ![]() ---------- Dopisano o 06:05 ---------- Poprzedni post napisano o 06:03 ---------- ha ha znowu cię wyprzedziłam ![]() ---------- Dopisano o 06:14 ---------- Poprzedni post napisano o 06:05 ---------- Cytat:
![]() powiedz , czy kiedyś miałaś już takie stany czy to pierwszy raz, wiesz czasami człowiek poradzi sobie sam , a czasami potrzebny jest specjalista, albo przynajmniej zaufana osoba z którą można o wszystkim rozmawiać i płakać w nieskączoność . co do wagi to osiągnełaś już piękne wyniki, ale myślę że to nie one są powodem twojego złego samopoczucia. ---------- Dopisano o 06:17 ---------- Poprzedni post napisano o 06:14 ---------- Cytat:
![]() po twoich postach widać że masz dystans do siebie.....a to już umiejętność wyższego kalibru ![]() ---------- Dopisano o 06:21 ---------- Poprzedni post napisano o 06:17 ---------- a cha , bym zapomniała . MONIA ty mi tu doła nie wyłapuj i nigdzie nie znikaj. pamiętaj że I TAK CIĘ ZNAJDĘ więc nie próbuj się chować ![]() największa gaduła ( no może 2 za aśką) na forum nie ma co pisać....też by kto pomyślał ![]() ---------- Dopisano o 06:26 ---------- Poprzedni post napisano o 06:21 ---------- no dobra a teraz spowiedz ![]() ![]() dobra spadam, bo zaraz posypie się grat kopniaków ![]()
start 02.12.2012 90,3 ![]() cel I89,83..,81,80 ![]() cel II 79,77,75,72,70, ![]() cel III 69,68,67,2,66,65 ![]() cel IV 65,64,63,62 ![]() Edytowane przez kwiatuszek2 3 Czas edycji: 2013-03-21 o 05:27 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
Zakorzenienie
|
Chciałam być pierwsza w pierwszy dzień wiosny ale jak widać z Wami sie nie da
![]() ![]() ![]() Ale co ja sie bede denerwować- w koncu przyjdzie ![]() Mam w końcu spadek - co prawda minimalny - ale po blisko miesiącu krążenia w te i spowrotem miło jest zobaczyć coś czego jeszcze nie było ![]() ![]() Podsumowując zimą poszło 9 kg - jakby na wiosne poszło podobnie to latem będzie lepiej niż ... w ciagu ostatnich 5 lat ... ![]() kwiatuszek a w jakim kolorze planujecie łazienke? ![]() anulciak 20 kg to ogromny sukces który na pewno jest widoczny... Wiem że trudno w to uwierzyc - ale tak jest ![]() ![]() Miejmy nadzieje, że poprostu przydługa zima Cię dołuje - i jak przyjdzie wiosna to poczujesz się lepiej ![]() ---------- Dopisano o 06:36 ---------- Poprzedni post napisano o 06:33 ---------- kwiatuszku czy to jakaś metoda żeby minimalizować grzeszki przez minimalizowanie czcionki? ![]() ![]() Nie grzeszymy, nie grzeszymy - lato i plaża coraz blizej ![]() Miłego dnia dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1160 | |
Rozeznanie
|
ja kiedyś przeczytałam taki tekst.
" jak nie masz nic do powiedzenia to nie oblekaj tego w słowa" .........samo życie......... a ten twój też mszę zapamiętać...dobry jest ![]() ---------- Dopisano o 06:47 ---------- Poprzedni post napisano o 06:37 ---------- Cytat:
![]() łazienkę robimy tak- kibel wiszący obudowany fioletowymi kaflami. wanna narożnikowa do tego fartuch wokól wanny z fioletowo białymi magnoliami i biala podłoga. jak będzie efekt końcowy to wrzucę zdjęcia asiu gratuluję spadeczku ![]() ![]()
![]() |
#1161 |
Zakorzenienie
|
mogłabym być już o 5, ale muszę najpierw dziecko nakarmić, przebrać, zająć, i siebie ogarnąć
![]() I Ty zaczynasz się łamać ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1162 | |||||
Wtajemniczenie
|
Specjalnie tak szybko wstałam żeby jako pierwsza tu zajrzeć a widzę że Wy Kochane już od godziny smarujecie
![]() ---------- Dopisano o 06:56 ---------- Poprzedni post napisano o 06:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:00 ---------- Poprzedni post napisano o 06:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() Brawo za trzymanie diety ![]() ---------- Dopisano o 07:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:03 ---------- Cytat:
![]() Super kolacyjka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:18 ---------- Poprzedni post napisano o 07:05 ---------- Cytat:
![]() Kwasy AHA oraz BHA są fotouczulające, więc opalanie nie wchodzi wgrę i konieczna jest ochrona wysokimi, fotostabilnymi filtrami. Skóra po kwasach jest bardziej podatna na niekorzystny wpływ promieni słonecznych i istnieje groźba powstania przebarwień. Ja kwasy robiłam sobie w zeszłym roku i po dwóch tygodniach jechałam na urlop i wszystko było Ok ![]() Ja mam tylko w tym zakresie wiedzę teoretyczną bo kosmetyczką nie jestem ![]() A i takie pytanko mi się nasuwa czy dla Was kosmetyczka a kosmetolog to jedno i to samo? Bo w pracy dziewczyny( farmaceutki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ---------- Kwiatuszku weź się w garść przecież nie chcesz stracić tytułu terminatora ![]() Łazienka zapowiada się obiecująco czekam na zdjęcia ![]() Kinia Brawo że pomimo nieciekawego dnia nie popłynęłaś z jedzeniem ![]() ---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ---------- Asiu Brawo za spadek ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ---------- Milenka, Lolita Psiaki faktycznie cudne ![]() ---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- No to spadam na śniadanko ![]() Chyba po raz pierwszy cieszę się że na popołudnie idę do pracy ![]() Pewnie dopiero jutro wieczorkiem do Was zajrzę. Miłego dnia i myślcie o mnie cieplutko ![]() ![]()
18.11.2014 ![]() ![]() ![]() "W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu" Edytowane przez CARLA_23 Czas edycji: 2013-03-21 o 06:44 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1163 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
dobra kończe te wywody bo zaczynam się tłumaczyć.....a dla mojego wyskoku nie ma wytłumaczenia. zresztą dzisiejsza opuchlizna to dla mnie największa kara . obiecuję się poprawić . ale to chyba pokazuje że oprócz terminatora jestem też człowiekiem ![]()
![]() |
#1164 |
Rozeznanie
|
Witam się wiosennie
![]() Milenka no przysnęło mu się ![]() ![]() ![]() Anulciak zawsze możesz się nam wygadać ![]() ![]() Nadalka oo właśnie u mnie nie słodycze a sałatki będą zmorą świąt ![]() Furry "pierdoła saska" ![]() Lolita twoja psina też słodziak ![]() Może mój da sobie foto z piłką zrobić (a jak widzi aparat to albo siada, albo się kładzie i pozuje ![]() Kinia może mała musi się przystosować i wrosnąć w środowisko szkolne? A z żylakami maszeruj do chirurga - z tym nie ma żartów. Olu widzę tą mega czcionkę ![]() ![]() ale no co Ty kto jak kto ale Ty Olu ![]() ![]() ![]() ![]() Aśka ![]() ![]() Carla zdecydowanie kosmetolog i i kosmetyczka to coś innego ![]() A siostra eh ona jest zupełnie inna z charakteru, ja miałam jakieś woje racje, przekonania i się ich trzymałam mało co bezmyślnie robiałam - ona przeciwnie ![]() Ale przyszła do mnie ostatnio, że chce mi w tym roku pomóc w domu jak dom zostanie na mojej głowie... Hmm... Jak wspomniałam coś o zeszłym roku to zaczęła się drzeć, że ma zeszły rok w d...ie ![]() ![]()
-17kg ![]() "Wiara czyni cuda, lecz tylko walka daje efekty." 10.2012 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Niuuniiaaa Czas edycji: 2013-03-21 o 07:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#1165 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Sarenkę czeszę co 2 dzień, mam szczescie, bo ona to uwielbia ![]() ![]() Cytat:
![]() anulciak a ja mysle, ze to cos innego jest. Jak tak miałam, przynajmniej taki okres, ze schudlam juz te 14 kg i mialam dosyc. Mialam dosyc siebie bo jestes wstretna, grube etc. i mialam dosyc odchudzania. Bylam tak zmeczona ciaglym mysleniem... co zjem, czego nie moge zjesc, ile jeszcze zostalo. Moze ten brak samoakceptacji to wlasnie takie zmeczenie? Mam nadzieje, ze wraz ze sloneczkiem poprawi Ci sie humor. Tymczasem walcz i zacznij siebie akceptowac, przynajmniej w czesci. ![]() Ja juz po sniadanku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dietetycznego dnia! I zebym nie musiala czytac o zadnych grzeszkach! ![]()
♥ CIASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach ![]() http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW Edytowane przez miiilenka Czas edycji: 2013-03-21 o 07:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ona jezdzi z nami na każde wakacje w Polsce więc mam dużo zdjęc a plaże celowo wrzuciłam żeby dodać tu troche słońca ![]()
![]() |
#1167 |
Zakorzenienie
|
Ja wiem ze 20kg to duzo ale ja nadal widze sie gruba....wybieram wielkie ciuchy...niewiem co sie ze mna dzieje....
|
![]() ![]() |
![]() |
#1168 |
Zakorzenienie
|
U mnie dziś jakoś dziwnie,od wczoraj zaczeło mnie boleć podbrzusze,jakoś nie mam apetytu więc wypiłam kawe i troche owsianki zjadłam.
Zastanawiam się czym może być spowodowany ten ból,okres dopiero za tydzień mam dostać,chociaż wolałabym go nie dostać ![]() ![]() Może przejdzie,i w pracy zjem coś więcej. Miłego dnia!!!! ![]()
#1169 |
Zadomowienie
|
Ściągnęłam Cię myślami
![]() ![]() ![]()
#1170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:45.