|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Czytam sumiennie ale, że mam humor okresowy i wszystko mnie denerwuje bez powodu to się nie odzywam za dużo bo samej siebie mi żal, że taka marudna przez hormony jestem
Liczę, że jutro będę już mniej warcząca Ćwiczę tylko tifoczki Cindy Tż Ci służy , pięknie wyglądasz
|
#1142 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cindy chudzinko Ty
śliczny brzuszek A ja siedziałam 2 godzinki z olejkiem winogronowym na włosach, później odżyweczka moja fructis mam nadzieję, że włoski będą takie fajne jak ostatnio
|
#1143 |
|
Wtajemniczenie
|
cindy gratuluje chłopaka, w końcu się doczekałas
Teraz wasz najlepszy okres.. motylki gołąbeczki i te sprawy. Wyglądasz bosko... zero cellulitu... tak dalej!Ja sobie ostatnie 2 dni odpusciłam z dietą... znowu zaczne jutro. Jestem troche zdołowana i postanowiłam sobie dac 2 dni wolnego od diety, aż się uspokoję
|
#1144 |
|
Zakorzenienie
|
Ja poćwiczyłam trening i ćwiczenia na brzuch. Tiffoczki sobie dzisiaj daruje szczerze powiedziawszy to już mi sie nudzą :P Nie lubie tak codziennie tego samego ćwiczyć. Zrobiłam sobie koktajl bananowo-mandarynkowy
Zaraz ide się wykąpać i wymasuje się bańkami, nałoże balsami antycell
|
|
|
|
#1145 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktailraspberry
Kochana tak zerknełam w Twoj podpis i widze 181 dni, czyzybym przegabiła Twoja date slubu? ![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Tak w ogole to co Was tak mymiotło dzisiaj z wątku?
|
|
|
|
#1146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
181 dni jest do 30.06 od nowego roku czyli walka o piękne ciało Taki sobie termin wyznaczyłam z racji, że zaczynają sie wakacje ![]() Swoją drogą policzyłam treningi i od 4 marca ćwicze codziennie oprócz jednego dnia co daje nam 12 razy. Przez cały styczeń ćwiczyłam 16 razy, a w lutym 12. Czyli teraz w połowie miesiąca wyrobiłam norme
Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2013-03-16 o 19:17 |
|
|
|
|
#1147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A juz sie podjarałam
|
|
|
|
|
#1148 |
|
Zakorzenienie
|
Oj przykro mi nie pobawisz sie
![]() Po podliczeniu wyszło mi dzisiaj ok.1300kcal (wiadomo, że nie wylicze idealnie )ś- 3 parówki cielęce (malutkie były), 2 kromki ciemnego chleba 2ś- nie cała bułka jogurtowa o- gołąbek w sosie pomidorowym p- koktajl bananowo mandarynkowy, cukierek tiki taki i malaga( jak sprawdziłam, że jeden ma 120kcal to mi sie odechciało cukierków ![]() k- bułka ciemna z serkiem czosnkowy,szynką i pomidorem Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2013-03-16 o 20:47 |
|
|
|
#1149 |
|
Zakorzenienie
|
Helol
wczoraj zrobilam wege hamburgery na kolacje,postaram sie fote wkleic,nie wiem czy cos tam widac. Z Tz do d.py oczywiscie,jestem zla,chce mi sie plakac. Tydzien dobrze to za wiele,musi zyebac.
- wege od 8 lat - dbam o włosy i paznokcie - zdrowe odżywianie Edytowane przez zooska Czas edycji: 2013-03-16 o 22:56 |
|
|
|
#1150 |
|
Zakorzenienie
|
Hamburger
|
#1151 |
|
Zakorzenienie
|
Zoośka, 10 godzin pracowałaś? Matko
brawo za wczorajsze ściski eh, ale Ty się masz z tym TŻ-tem Moje ćwiczenia: -65 min na rowerku (25,8 km) -Tiffoczki -Mel B Cool Down -40 wymachów bioder -40 wymachów każdej nogi w pozycji leżącej -20 wymachów każdej nogi w pozycji klęczącej -20 wymachów każdej nogi w pozycji stojącej -50 skrętoskłonów -150 wspięć na palce Tyle na dzisiaj... brzuch mnie boli i nie ma mowy o brzuszkach czy skakaniu i tak mnie wytrzęsło przy Tiffoczkach ![]() W ogóle mam dziś dzień pełen wrażeń... chyba Was opuszczam
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#1152 |
|
Zakorzenienie
|
heja lachonki moje
Nadrobiłam Was i jestem na bieżąco U mnie wszyscy smacznie śpią więc mam chwilkę dla Was U mnie dziś na wadze 63,3 !!! spadek -0,6 także ładnie Dziś nie ćwiczyłam ale tyle co ja się w domu narobiłam to chyba przez rok tak nie zapierdzielałam.... Po remoncie łazienki jest co sprzątać.... cały dom w kurzu! Teraz mieszkanie się błyszczy a jeszcze dziś popołudniu był totalny syf! Także nogi mi w dupe wchodzą. Z dietką wzorowo na kolację w sumie kolbę ugotowanej kukurydzy spożywczej wpierdzieliłam (bez soli,masła itp) ale myślę że mi nie zaszkodzi Cindy gratuluję chłopaka! Super, że w końcu masz tą drugą połówkę! A mówiłam że się znajdzie jakiś rycerz !!! Mielnuś współczuję Ci strasznie Moja siostra też nie mogła mieć dzieci, ma niedrożność jajników i milion innych chorób kobiecych których nazw nie pamiętam. Lekarze powiedzieli że niema szans na dzieci. Zrobili co prawda in vitro ale dziecko mają! urodziło się piękne i zdrowe i bez problemów druga ciąża była już naturalna - wpadli bo myślała z mężem że normalnie w cięże nie zajdzie (bo tak jej lekarze mówili) a tu ZONK! w ciąże zaszła i urodziła drugiego synka A nadżerkę to i ja miałam! wypalili mi i po 2 tygodniach już nawet o niej nie pamiętałam Głowa do góry kochana!!! Będzie dobrze! Pipson Ty to twarda babeczka jesteś! Ja też raz zawinęłam folią uda a wcześniej posmarowałam je żelem rozgrzewającym z Eveline. Myślałam że zwariuję! tak mnie piekło że aż mi się słabo robiło! zrywałam tą folię szybciej niż zawinęłam :P Makaroniku gratuluje spadku centymetrów! Włoski śliczne! Widać że naturalne i bardzooo zdrowe Like a Women nie lubisz narzeczonej swego brata??? ![]() Czekoladko jak tam nóżka??? Heroine kochana tak mi Ciebie szkoda byłaś u lekarza z tym? teraz są sposoby na takie mocne bóle, nasza Mureczkateż tak miała i lekarz dał jej tabletki i pomogły trzymaj się kochana niedługo przestanie boleć W sumie to skoro dałaś radę tyle ćwiczeń zrobić to chyba tak źle nie jest co?? A cóż za dzień pełen wrażeń miałaś? co się działo?????? Margotko a to Ty też okresa masz? no bo cóż to za hormony Cie tak rozdrażniają? Coctail Ty to tak ładnie ćwiczysz i dbasz o skórę !! Pewnie wyglądasz już przepięknie! Daj jakieś nowe foty ![]() Zosia tyle godzin pracowałaś? biedaku Ty mój Mam nadzieję że chociaż Ci dobrze zapłacą za to... A hamburger świetny zjadłabym takiego co do TŻ to mi już brak słów..... podziwiam Cię że dajesz radę w tak toksycznym związku Rozumiem że miłość jest ślepa ale ile można????
|
#1153 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra idę spać
wrzucam Wam foty moich kudłów które już dawno wam obiecałam pokazać ale jakoś nie miałam kiedy :/ jakość zdjęć kiepska bo telefonem robione! także włosy wyglądają jak matowe a w realu są bardziej błyszczące.... Dobranoc wszystkim buzioleee
|
#1154 |
|
Zadomowienie
|
heroine, kochana, jak to opuszczasz?!
(
|
|
#1155 | |
|
Zadomowienie
|
![]() Ooooj tak, w końcu weekend! ![]() Cytat:
Śnieg leży, zimno, a słońce wręcz je.bie przez okno! Do cudności im brakuje miliard lat świetlnych, ale dziękuję ![]()
|
|
|
#1156 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
witam znad porannego kubka kawy. Jaaak mi sie nie chce isc do pracy! Zjadlam sn,2 zapakowalam juz. Mam tylko 10min przerwy dzisiaj,wiec oprocz kanapki to ja chyba nie zdaze nic zjesc. Milego dnia!
|
#1157 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Do śliczności im brakuje, ale dziękuję bardzo Oj taaak, olejowanie bardzo popłaca! Musze isc w koncu do fryzjera, żeby ładnie zaczęły się układać i może za rok z olejowaniem będę zadowolona z nich ![]() Cytat:
![]() Cindy, boskie ciało Myślę, że spokojnie możesz już zająć się umięśnieniem... Tylko musisz zmienić dietę
|
|
|
#1158 | |
|
Zadomowienie
|
Tragedia z nią.Jest tak pusta i goopia,że nie wyrabiam przy niej.Czasem jak coś powie,to nie wiem czy mam się śmiać,czy płakać
![]() Pisałąm już kiedys o niej,to taka laska w stylu-plastic it's fanatstic,solar i białe kozaczki ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Cytat:
|
|
|
#1159 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A hamburger wygląda bardzo zjadliwie ![]() za ćwiczenia, to i tak dużo przy zakwasach ![]() Cytat:
za ćwiczenia, jak zwykle ![]() I... jak to opuszczasz? Cytat:
Za spadek ![]() To już remont skończony? Pokaż łazienkę ![]() A dziękuję Mi tam się bardziej Twoje podobają ![]() Ja właśnie wstałam, TŻ jeszcze śpi Przestawiamy się oboje na zdrowe jedzenie, wczoraj się pożegnaliśmy ze słodkimi rzeczami i zjedliśmy lody Tak wiem, źle Byliśmy wczoraj na zakupach, kupiliśmy duuużo owoców, warzyw, trochę chudego mięsa, oliwę z oliwek... ![]() Dzisiaj jemy to: http://zdrowe-odzywianie-przepisy.bl...urczakiem.html A jutro gotujemy wielki gar tego: http://zdrowe-odzywianie-przepisy.bl...li-gownej.html ![]() Na 16 jedziemy spotkac sie z lektorem i wszystko umówić
|
|
|
#1160 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Piękne masz te włoski,mi zawsze się podobały takie czarnulki ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Lody nie są takie złe,także nie przesadzajmy.Ja jak się odchudzałam to prawie codziennie jadłam lody.Bez czekolady takie Big Trio,czy Big Milk,albo z pudełka też z Algidy.Nie są takie tłuste i wbrew pozorom,nie aż tak kaloryczne jak np.czekolada
|
|
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
my wczoraj byliśmy u znajomych, fajnie było i nawet z jedzeniem ok wczoraj nie ćwiczyłam, dziś postaram się zmobilizować, może już mnie plecy nie będą bolały przy brzuszkach ![]() Dziś u mnie ładna słoneczna pogoda, tyle że zimno jest, ale od razu jakoś tak lepiej jak słoneczko za oknem ![]() Zoska jejka tyle godzin na nogach :/ bidulka ![]() Heroine jak zwykle wymiatasz ćwiczeniami Kochana co się stało? nie opuszczaj nas proszę Monia śliczne masz te włoski pokaż zdjęcia mieszkanka po remoncie
|
#1162 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Dziś u nas w nocy siarczysty mróz -16 st było. A teraz pięknie i słonecznie. Aż żyć się chce Pchwalę się. Ułożyłam 1000 puzli. Znaczy 999 bo jednego brakuje Alem wściekła, a takie ładne, miałam w ramki oprawić. A teraz jak z tą dziura?? :beczy: Mielnus!! Będzie dobrze. Ja też mam problemy natury kobiecej, dużo starsza jestem od Ciebie, a dobrej myśli jestem i nie załamuję się. Co nas iei zabije nas wzmocni Trzymaj się kochana * Wylecz to dziadostwo i głowa do góry Grunt to pozytywne myślenie!!! Cindy gratuluję, świetnie wyglądasz. A jeszcze niedawno twierdziłaś, że faceci to zło i nie potrzebujemy ich. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia Cieszę się, że jesteś szczęśliwa! należało ci się![]() Monia śliczne masz te włoski!! Heroine a co się stało kochana??/ Miłego dzionka
|
|
|
|
#1163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie, że remont coraz bliżej końca ![]() Długie masz już włoski i widać, że zadbane I takiee proste A jeśli chodzi o mnie wcale tak pięknie nie wyglądam Zrobie nowe foty, ale dopiero w kwietniu jako podsumowanie miesiąca ![]() Jedynie co moge powiedzieć to 6 dni trzymałam dietki i są spadki niewielkie ale cieszą Ale wole nie zapeszać
Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2013-03-17 o 12:16 |
|
|
|
|
#1164 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail a co Ty za głupoty opowiadasz ;p jak to pięknie nie wyglądasz, wyglądasz wyglądasz i to bez względu na to czy trzymasz dietkę czy nie, wiem co mówię kochana
a teraz jak są spadki i tyle ćwiczysz to pewnie już wyglądasz idealnie
|
#1165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak wrzuce zdjęcie to będziesz mogła zobaczyć, że wcale tak pięknie nie jest jakby mogło się wydawaćO jedynie co się zmieniło to na początku ćwiczyłam 3x w tyg i zawsze było ,, o nie dzisiaj trzeba poćwiczyć ;/ '' A teraz jak mam wolny dzień tak jak dzisiaj to aż mi dziwnie jak to dzisiaj nie ćwicze Także jeden plus Chociaż ja tam nic nie mówie, bo jeszcze dzisiaj sie może skończyć na treningu
Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2013-03-17 o 13:20 |
|
|
|
|
#1166 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie możesz się załamywac , wszystko się jakoś powolutku ułoży, wyleczysz to dziadostwo i będziesz miała śliczną dzidzie A swoją drogą po tym co napisałaś mam stracha iść jutro do gina ale wiem że gdyby coś było źle to lepiej wiedzieć wcześniej i leczyć ![]() Cytat:
Ciałko masz świetne , ja tam żadnego tłuszczyku nie widzę ![]() Cytat:
![]() ![]() klask i: za ćwiczonka! ![]() Kochana co się dzieje? nie wygłupiaj się , jak to nas opuszczasz? Cytat:
|
||||
|
|
|
#1167 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail wiadomo, że my, kobiety zawsze będziemy dążyć do ideału
przy takiej ilości i regularności ćwiczeń, pewnie ciałko super wygląda będę czekała na zdjęcia
|
#1168 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane
Cytat:
nie byłam mi zazwyczaj nospa+coś przeciwbólowego pomaga dzisiaj z rana od razu wzięłam i bardzo nie boli jeszcze tylko jutro i potem będzie lepiej, dziękuję ![]() Eh, musiałam podjąć ważną decyzję w ciągu dwóch godzin... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
podobno lody nawet sprzyjają chudnięciu a sorbety to w ogóle malutko kcal mają ![]() Dziękuję ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#1169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pojawiła się szansa wyjazdu, musiałam wczoraj szybko podjąć decyzję, kupić bilet... naprawdę jest mi ciężko, ale nie mam już siły do szukania pracy tutaj... jadę do mojej siostry i jak tylko załatwię wszystkie formalności to będę z nią pracowała, no może na innym dziale nie jest to praca marzeń, ale zarobię tam więcej przez tydzień niż u nas przez miesiąc... także wiecie (Madziu, wiesz o czym mówię, nie? pewnie dalibyśmy jakoś radę żyć oszczędnie z pensji TŻ-ta, ale nie mielibyśmy żadnych oszczędności, a tu TŻ musi spłacać kredyt studencki i jeszcze 10 tys na doktorat... tym bardziej mi jest smutno, bo raczej nie będę miała internetu... bo nawet bibliotekę zlikwidowali (w której można było korzystać) i będę odcięta od rzeczywistości...Eh
|
|
|
|
|
#1170 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale widzę,że podjęłaś już decyzję,więc mam nadzieję i trzymam kciuki żeby była trafna ![]() ![]() Czasem przychodzi w życiu taki moment,że trzeba wziąć życie w swoje ręcę i coś z nim zrobić,nawet jak to oznacza duże zmiany.No nic na pewno będzie dobrze ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:48.

Tż Ci służy

Zaraz ide się wykąpać i wymasuje się bańkami, nałoże balsami antycell

wczoraj zrobilam wege hamburgery na kolacje,postaram sie fote wkleic,nie wiem czy cos tam widac. Z Tz do d.py oczywiscie,jestem zla,chce mi sie plakac. Tydzien dobrze to za wiele,musi zyebac.
eh, ale Ty się masz z tym TŻ-tem

byłaś u lekarza z tym? teraz są sposoby na takie mocne bóle, nasza Mureczkateż tak miała i lekarz dał jej tabletki i pomogły
niedługo przestanie boleć 

ja mu niestety nie odpowiedziałam tym samym, bo ja potrzebuję czasu. No i wszystko mi w nim odpowiada, jest dla mnie bardzo dobry, czuły, kochający. Cóż mam powiedzieć