Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11 - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-16, 15:42   #1141
Margot85
Wtajemniczenie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Czytam sumiennie ale, że mam humor okresowy i wszystko mnie denerwuje bez powodu to się nie odzywam za dużo bo samej siebie mi żal, że taka marudna przez hormony jestem
Liczę, że jutro będę już mniej warcząca
Ćwiczę tylko tifoczki leń wyszedł ze mnie- wczoraj o diecie zapomniałam a dziś walczę z hormonami zajadle aby nie podjadać

Cindy Tż Ci służy, pięknie wyglądasz zazdroszczę brzusia
Stary 2013-03-16, 16:24   #1142
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cindy chudzinko Ty śliczny brzuszek też uważam, że możesz się brać za umięśnienie

A ja siedziałam 2 godzinki z olejkiem winogronowym na włosach, później odżyweczka moja fructis i serum joaśki na końce mam nadzieję, że włoski będą takie fajne jak ostatnio
Stary 2013-03-16, 17:48   #1143
mielnus
Wtajemniczenie

cindy gratuluje chłopaka, w końcu się doczekałas Teraz wasz najlepszy okres.. motylki gołąbeczki i te sprawy. Wyglądasz bosko... zero cellulitu... tak dalej!

Ja sobie ostatnie 2 dni odpusciłam z dietą... znowu zaczne jutro. Jestem troche zdołowana i postanowiłam sobie dac 2 dni wolnego od diety, aż się uspokoję
Stary 2013-03-16, 17:55   #1144
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Ja poćwiczyłam trening i ćwiczenia na brzuch. Tiffoczki sobie dzisiaj daruje szczerze powiedziawszy to już mi sie nudzą :P Nie lubie tak codziennie tego samego ćwiczyć. Zrobiłam sobie koktajl bananowo-mandarynkowy Zaraz ide się wykąpać i wymasuje się bańkami, nałoże balsami antycell
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 18:11   #1145
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cocktailraspberry
Kochana tak zerknełam w Twoj podpis i widze 181 dni, czyzybym przegabiła Twoja date slubu?

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

Tak w ogole to co Was tak mymiotło dzisiaj z wątku?
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 18:12   #1146
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Cocktailraspberry
Kochana tak zerknełam w Twoj podpis i widze 181 dni, czyzybym przegabiła Twoja date slubu?

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

Tak w ogole to co Was tak mymiotło dzisiaj z wątku?
: hahaha: co to to nie 181 dni jest do 30.06 od nowego roku czyli walka o piękne ciało Taki sobie termin wyznaczyłam z racji, że zaczynają sie wakacje

Swoją drogą policzyłam treningi i od 4 marca ćwicze codziennie oprócz jednego dnia co daje nam 12 razy. Przez cały styczeń ćwiczyłam 16 razy, a w lutym 12. Czyli teraz w połowie miesiąca wyrobiłam norme

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2013-03-16 o 18:17
Stary 2013-03-16, 18:41   #1147
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
: hahaha: co to to nie 181 dni jest do 30.06 od nowego roku czyli walka o piękne ciało Taki sobie termin wyznaczyłam z racji, że zaczynają sie wakacje

Swoją drogą policzyłam treningi i od 4 marca ćwicze codziennie oprócz jednego dnia co daje nam 12 razy. Przez cały styczeń ćwiczyłam 16 razy, a w lutym 12. Czyli teraz w połowie miesiąca wyrobiłam norme
eeee no nie mow
A juz sie podjarałam
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-16, 18:57   #1148
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
eeee no nie mow
A juz sie podjarałam
Oj przykro mi nie pobawisz sie

Po podliczeniu wyszło mi dzisiaj ok.1300kcal (wiadomo, że nie wylicze idealnie )

ś- 3 parówki cielęce (malutkie były), 2 kromki ciemnego chleba
2ś- nie cała bułka jogurtowa
o- gołąbek w sosie pomidorowym
p- koktajl bananowo mandarynkowy, cukierek tiki taki i malaga( jak sprawdziłam, że jeden ma 120kcal to mi sie odechciało cukierków
k- bułka ciemna z serkiem czosnkowy,szynką i pomidorem

Czas edycji: 2013-03-16 o 19:47
Stary 2013-03-16, 21:54   #1149
zooska
Zakorzenienie

Helol ja melduje sie tylko ze zyje. Jestem padnieta,od 10 do 20 pracowalam,nogi mi do d.py wlaza :/ 10godz stania, i like it... Dieta ok,wczoraj tylko 100sciskow zrobilam,na wiecej mi zakwasy nie pozwolily,przy 50scisku czulam taki okrutny bol w nogach,ze to jakas masakra,dziwne uczucie. Dzisiaj nie mialam sily na cwiczenia,ale jutro po pracy na bank pocwicze,bo juz mnie wyrzuty sumienia zzeraja wczoraj zrobilam wege hamburgery na kolacje,postaram sie fote wkleic,nie wiem czy cos tam widac. Z Tz do d.py oczywiscie,jestem zla,chce mi sie plakac. Tydzien dobrze to za wiele,musi zyebac.

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg

Edytowane przez zooska
Czas edycji: 2013-03-16 o 21:56
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 22:07   #1150
zooska
Zakorzenienie

Hamburger
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Hamburger.jpg (106,0 KB, 37 załadowań)

Stary 2013-03-16, 23:28   #1151
heroine86
Zakorzenienie

Zoośka, 10 godzin pracowałaś? Matko brawo za wczorajsze ściski eh, ale Ty się masz z tym TŻ-tem

Moje ćwiczenia:
-65 min na rowerku (25,8 km)
-Tiffoczki
-Mel B Cool Down
-40 wymachów bioder
-40 wymachów każdej nogi w pozycji leżącej
-20 wymachów każdej nogi w pozycji klęczącej
-20 wymachów każdej nogi w pozycji stojącej
-50 skrętoskłonów
-150 wspięć na palce

Tyle na dzisiaj... brzuch mnie boli i nie ma mowy o brzuszkach czy skakaniu i tak mnie wytrzęsło przy Tiffoczkach

W ogóle mam dziś dzień pełen wrażeń... chyba Was opuszczam
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-17, 00:16   #1152
monika01011986
Zakorzenienie

heja lachonki moje
Nadrobiłam Was i jestem na bieżąco
U mnie wszyscy smacznie śpią więc mam chwilkę dla Was
U mnie dziś na wadze 63,3 !!! spadek -0,6 także ładnie
Dziś nie ćwiczyłam ale tyle co ja się w domu narobiłam to chyba przez rok tak nie zapierdzielałam.... Po remoncie łazienki jest co sprzątać.... cały dom w kurzu! Teraz mieszkanie się błyszczy a jeszcze dziś popołudniu był totalny syf! Także nogi mi w dupe wchodzą.
Z dietką wzorowo na kolację w sumie kolbę ugotowanej kukurydzy spożywczej wpierdzieliłam (bez soli,masła itp) ale myślę że mi nie zaszkodzi

Cindy gratuluję chłopaka! Super, że w końcu masz tą drugą połówkę! A mówiłam że się znajdzie jakiś rycerz !!!

Mielnuś współczuję Ci strasznie ale wiem, że kobiety z gorszymi problemami zachodzą w ciąże także głowa do góry! Będzie dobrze! Moja siostra też nie mogła mieć dzieci, ma niedrożność jajników i milion innych chorób kobiecych których nazw nie pamiętam. Lekarze powiedzieli że niema szans na dzieci. Zrobili co prawda in vitro ale dziecko mają! urodziło się piękne i zdrowe i bez problemów druga ciąża była już naturalna - wpadli bo myślała z mężem że normalnie w cięże nie zajdzie (bo tak jej lekarze mówili) a tu ZONK! w ciąże zaszła i urodziła drugiego synka A nadżerkę to i ja miałam! wypalili mi i po 2 tygodniach już nawet o niej nie pamiętałam Głowa do góry kochana!!! Będzie dobrze!

Pipson Ty to twarda babeczka jesteś! Ja też raz zawinęłam folią uda a wcześniej posmarowałam je żelem rozgrzewającym z Eveline. Myślałam że zwariuję! tak mnie piekło że aż mi się słabo robiło! zrywałam tą folię szybciej niż zawinęłam :P

Makaroniku gratuluje spadku centymetrów! Włoski śliczne! Widać że naturalne i bardzooo zdrowe

Like a Women nie lubisz narzeczonej swego brata???

Czekoladko jak tam nóżka??? Ty teraz w domku sobie siedzisz na zwolnieniu??

Heroine kochana tak mi Ciebie szkoda ten okres Cie wykończy byłaś u lekarza z tym? teraz są sposoby na takie mocne bóle, nasza Mureczkateż tak miała i lekarz dał jej tabletki i pomogły trzymaj się kochana niedługo przestanie boleć W sumie to skoro dałaś radę tyle ćwiczeń zrobić to chyba tak źle nie jest co?? A cóż za dzień pełen wrażeń miałaś? co się działo??????

Margotko a to Ty też okresa masz? no bo cóż to za hormony Cie tak rozdrażniają?

Coctail Ty to tak ładnie ćwiczysz i dbasz o skórę !! Pewnie wyglądasz już przepięknie! Daj jakieś nowe foty

Zosia tyle godzin pracowałaś? biedaku Ty mój Mam nadzieję że chociaż Ci dobrze zapłacą za to... A hamburger świetny zjadłabym takiego co do TŻ to mi już brak słów..... podziwiam Cię że dajesz radę w tak toksycznym związku Rozumiem że miłość jest ślepa ale ile można????

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 00:35   #1153
monika01011986
Zakorzenienie

Dobra idę spać wrzucam Wam foty moich kudłów które już dawno wam obiecałam pokazać ale jakoś nie miałam kiedy :/ jakość zdjęć kiepska bo telefonem robione! także włosy wyglądają jak matowe a w realu są bardziej błyszczące....
Dobranoc wszystkim buzioleee
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg włosy.jpg (18,3 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg włosy2.jpg (19,8 KB, 54 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg włosy3.jpg (17,3 KB, 48 załadowań)

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 00:51   #1154
pipson
Zadomowienie

heroine, kochana, jak to opuszczasz?! (
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 07:43   #1155
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
Gratulacje

A najważniejsze, że już weeeeeeeeeeeeek

Ooooj tak, w końcu weekend!

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Słoneczko u mnie co prawda śniegu nawalone, no ale już nie sypie
właśnie zjadłam śniadanko brzuch mnie boli bardzo, wzięłam już nospę i nurofen... oj, to będzie ciężki dzień a miałam iść do Rossmana i nie wiem czy dam radę...

Makaron, gratulacje! no i włosy cudne
U mnie to samo Śnieg leży, zimno, a słońce wręcz je.bie przez okno!

Do cudności im brakuje miliard lat świetlnych, ale dziękuję

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
łał!
Stary 2013-03-17, 07:45   #1156
zooska
Zakorzenienie

Dzien dobry witam znad porannego kubka kawy. Jaaak mi sie nie chce isc do pracy! Zjadlam sn,2 zapakowalam juz. Mam tylko 10min przerwy dzisiaj,wiec oprocz kanapki to ja chyba nie zdaze nic zjesc. Milego dnia!

Stary 2013-03-17, 07:50   #1157
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez patiuszka Pokaż wiadomość
A ja wczoraj poległam, poszłam do koleżanki na imprezkę i wypiłam 3 piwa
Która tam ma czas żeby mnie wychłostać? To poproszę pięknie o karę

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Makaron gratuluję spadku cm aa i włoski masz śliczne widać różnicę olejowanie popłaca
Do śliczności im brakuje, ale dziękuję bardzo Oj taaak, olejowanie bardzo popłaca!
Musze isc w koncu do fryzjera, żeby ładnie zaczęły się układać i może za rok z olejowaniem będę zadowolona z nich

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
Chciałam was nadrobić, ale było tego za dużo i nie dałam rady .

Nikt za mną nie tęsknił

Sory, że znów tylko o mnie napiszę Jeszcze się wkręcę w wątek, spokojnie
No u mnie bardzo fajnie. D. się okazał strzałem w 10 Już wczoraj mi powiedział, że mnie KOCHA ja mu niestety nie odpowiedziałam tym samym, bo ja potrzebuję czasu. No i wszystko mi w nim odpowiada, jest dla mnie bardzo dobry, czuły, kochający. Cóż mam powiedzieć Mam chłopaka

Z dietą to akurat mam problem, ale w drugą stronę. Za mało jem Nie umiem dużo jeść. Np. teraz zjadłam pół porcji płatków tych co zawsze jadłam... i jestem najedzona. Nie odczuwam w ogóle głodu... Zaraz zostaną ze mnie kości nie no nie, muszę zacząć jeść więcej. Wiecie, że dziś płatki muesli wydawały mi się za słodkie ja już siebie nie poznaję co do jedzenia. A i ulubione tosty z serem, majonezem i ketchupem mi wcale nie smakują
Z mojego ciała jestem zadowolona, ale i zaskoczona. Dotykam swój brzuch, boczki, i żebra a tam taka pustka. Coraz mniej tłuszczu w ciele, wyczuwam kości biodrowe, żebra. Dawno tego nie czułam, były pod pierzynką z tłuszczu. Dziwnie się czuję, ale i się cieszę. Zaraz wrzucę nowe foty. Na wagę wcale nie wchodzę więc nie wiem ile ważę W każdym bądź razie zadowolona jestem

Dziś idę na domówkę do kumpeli z moim TŻ [COLOR="Silver"]
Suuuuper, że znalazłaś w końcu kogoś fajnego!!! Dużo szczęścia zyczę

Cindy, boskie ciało Chce takie u siebie! Myślę, że spokojnie możesz już zająć się umięśnieniem... Tylko musisz zmienić dietę
Stary 2013-03-17, 08:01   #1158
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Like, a co, nie podoba Ci się pindzia Twojego brata?
Tragedia z nią.Jest tak pusta i goopia,że nie wyrabiam przy niej.Czasem jak coś powie,to nie wiem czy mam się śmiać,czy płakać
Pisałąm już kiedys o niej,to taka laska w stylu-plastic it's fanatstic,solar i białe kozaczki Mój brat był już żonaty z taką "lalą" i tak go żonka przerobiła,że zbierał się prawie rok.Kocham go nad życie,bo jest naprawdę cudownym człowiekiem,a widać,że ta laska tylko na kasę leci.No,ale trudno-jego sprawa.Ja mogę tylko nauczyć się ją tolerować.

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

Cytat:
Napisane przez sanderaM Pokaż wiadomość
Like skoro to Twój brat to ja bym się wypowiedziała nie chciałabym żeby sobie życie zmranował;/
Tak też zrobiłam
Stary 2013-03-17, 08:02   #1159
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Helol ja melduje sie tylko ze zyje. Jestem padnieta,od 10 do 20 pracowalam,nogi mi do d.py wlaza :/ 10godz stania, i like it... Dieta ok,wczoraj tylko 100sciskow zrobilam,na wiecej mi zakwasy nie pozwolily,przy 50scisku czulam taki okrutny bol w nogach,ze to jakas masakra,dziwne uczucie. Dzisiaj nie mialam sily na cwiczenia,ale jutro po pracy na bank pocwicze,bo juz mnie wyrzuty sumienia zzeraja wczoraj zrobilam wege hamburgery na kolacje,postaram sie fote wkleic,nie wiem czy cos tam widac. Z Tz do d.py oczywiscie,jestem zla,chce mi sie plakac. Tydzien dobrze to za wiele,musi zyebac.
Ehhh, Ty to masz z tym swoim TŻ... Mi by się nie chciało tyle użerać..
A hamburger wygląda bardzo zjadliwie
za ćwiczenia, to i tak dużo przy zakwasach

Cytat:
Zoośka, 10 godzin pracowałaś? Matko brawo za wczorajsze ściski eh, ale Ty się masz z tym TŻ-tem

Moje ćwiczenia:
-Tiffoczki
-Mel B Cool Down
-40 wymachów bioder
-50 skrętoskłonów
-150 wspięć na palce

Tyle na dzisiaj... brzuch mnie boli i nie ma mowy o brzuszkach czy skakaniu i tak mnie wytrzęsło przy Tiffoczkach

za ćwiczenia, jak zwykle
I... jak to opuszczasz?

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
heja lachonki moje
Dziś nie ćwiczyłam ale tyle co ja się w domu narobiłam to chyba przez rok tak nie zapierdzielałam.... Po remoncie łazienki jest co sprzątać.... cały dom w kurzu! Teraz mieszkanie się błyszczy a jeszcze dziś popołudniu był totalny syf! Także nogi mi w dupe wchodzą.
Z dietką wzorowo na kolację w sumie kolbę ugotowanej kukurydzy spożywczej wpierdzieliłam (bez soli,masła itp) ale myślę że mi nie zaszkodzi

Makaroniku gratuluje spadku centymetrów! Włoski śliczne! Widać że naturalne i bardzooo zdrowe
Za spadek
To już remont skończony? Pokaż łazienkę

A dziękuję Mi tam się bardziej Twoje podobają Wygladają na takie miękkie i błyszczące! Ale dziękuję bardzo za komplement

Ja właśnie wstałam, TŻ jeszcze śpi Przestawiamy się oboje na zdrowe jedzenie, wczoraj się pożegnaliśmy ze słodkimi rzeczami i zjedliśmy lody Tak wiem, źle ale to ostatni raz
Byliśmy wczoraj na zakupach, kupiliśmy duuużo owoców, warzyw, trochę chudego mięsa, oliwę z oliwek...
Dzisiaj jemy to:
http://zdrowe-odzywianie-przepisy.bl...urczakiem.html
A jutro gotujemy wielki gar tego:
http://zdrowe-odzywianie-przepisy.bl...li-gownej.html

Na 16 jedziemy spotkac sie z lektorem i wszystko umówić

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-17, 09:00   #1160
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
heja lachonki moje

Like a Women nie lubisz narzeczonej swego brata???
Wierz mi,jej się nie da lubić.Dawałam sobie szanse na lepsze poznanie jej,ale z marnym efektem.Mam nadzieję,że przynajmniej on wie na co się pisze i będzie szczęśliwy,bo jak nie to ją ubije
Piękne masz te włoski,mi zawsze się podobały takie czarnulki

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
Ja właśnie wstałam, TŻ jeszcze śpi Przestawiamy się oboje na zdrowe jedzenie, wczoraj się pożegnaliśmy ze słodkimi rzeczami i zjedliśmy lody Tak wiem, źle ale to ostatni raz
Lody nie są takie złe,także nie przesadzajmy.Ja jak się odchudzałam to prawie codziennie jadłam lody.Bez czekolady takie Big Trio,czy Big Milk,albo z pudełka też z Algidy.Nie są takie tłuste i wbrew pozorom,nie aż tak kaloryczne jak np.czekolada
Stary 2013-03-17, 10:04   #1161
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki my wczoraj byliśmy u znajomych, fajnie było i nawet z jedzeniem ok wczoraj nie ćwiczyłam, dziś postaram się zmobilizować, może już mnie plecy nie będą bolały przy brzuszkach
Dziś u mnie ładna słoneczna pogoda, tyle że zimno jest, ale od razu jakoś tak lepiej jak słoneczko za oknem

Zoska jejka tyle godzin na nogach :/ bidulka kochana zastanów się czy warto nadal to z Tż ciągnąć? Jesteś wspaniałą kobietą i zasługujesz na kogoś kto będzie traktował Cię jak księżniczkę
Heroine jak zwykle wymiatasz ćwiczeniami
Kochana co się stało? nie opuszczaj nas proszę
Monia śliczne masz te włoski zazdraszczam pokaż zdjęcia mieszkanka po remoncie
Stary 2013-03-17, 10:21   #1162
czbasia
Zakorzenienie

Dzień dobry Dziś u nas w nocy siarczysty mróz -16 st było. A teraz pięknie i słonecznie. Aż żyć się chce Pchwalę się. Ułożyłam 1000 puzli. Znaczy 999 bo jednego brakuje Alem wściekła, a takie ładne, miałam w ramki oprawić. A teraz jak z tą dziura?? :beczy:

Mielnus!! Będzie dobrze. Ja też mam problemy natury kobiecej, dużo starsza jestem od Ciebie, a dobrej myśli jestem i nie załamuję się. Co nas iei zabije nas wzmocni Trzymaj się kochana* Wylecz to dziadostwo i głowa do góry Grunt to pozytywne myślenie!!!

Cindy gratuluję, świetnie wyglądasz. A jeszcze niedawno twierdziłaś, że faceci to zło i nie potrzebujemy ich. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia Cieszę się, że jesteś szczęśliwa! należało ci się
Monia śliczne masz te włoski!!
Heroine a co się stało kochana??/
Miłego dzionka
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 10:50   #1163
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
heja lachonki moje

Coctail Ty to tak ładnie ćwiczysz i dbasz o skórę !! Pewnie wyglądasz już przepięknie! Daj jakieś nowe foty
Pewnie teraz u Ciebie lśni Fajnie, że remont coraz bliżej końca
Długie masz już włoski i widać, że zadbane I takiee proste

A jeśli chodzi o mnie wcale tak pięknie nie wyglądam Zrobie nowe foty, ale dopiero w kwietniu jako podsumowanie miesiąca
Jedynie co moge powiedzieć to 6 dni trzymałam dietki i są spadki niewielkie ale cieszą Ale wole nie zapeszać

Czas edycji: 2013-03-17 o 11:16
Stary 2013-03-17, 12:10   #1164
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail a co Ty za głupoty opowiadasz ;p jak to pięknie nie wyglądasz, wyglądasz wyglądasz i to bez względu na to czy trzymasz dietkę czy nie, wiem co mówię kochana a teraz jak są spadki i tyle ćwiczysz to pewnie już wyglądasz idealnie
Stary 2013-03-17, 12:17   #1165
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Cocktail a co Ty za głupoty opowiadasz ;p jak to pięknie nie wyglądasz, wyglądasz wyglądasz i to bez względu na to czy trzymasz dietkę czy nie, wiem co mówię kochana a teraz jak są spadki i tyle ćwiczysz to pewnie już wyglądasz idealnie
Nie jest tak jakbym chciała i zastanawiam się czy w ogóle kiedyś do tego dojdę Jak wrzuce zdjęcie to będziesz mogła zobaczyć, że wcale tak pięknie nie jest jakby mogło się wydawać

O jedynie co się zmieniło to na początku ćwiczyłam 3x w tyg i zawsze było ,, o nie dzisiaj trzeba poćwiczyć ;/ '' A teraz jak mam wolny dzień tak jak dzisiaj to aż mi dziwnie jak to dzisiaj nie ćwicze Także jeden plus Chociaż ja tam nic nie mówie, bo jeszcze dzisiaj sie może skończyć na treningu

Czas edycji: 2013-03-17 o 12:20
Stary 2013-03-17, 12:32   #1166
alexis77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
dziewczyny... jestem przerażona Byłam wczoraj u gina... nie jest dobrze. Okazało się że mam zespół policystycznych jajników, będe miała problemy zajścia w ciąże w przysłości, albo wogóle nie zajde Dodatkowo mam małą nadżerkę i jeszcze jakiegoś wirusa;( Masakra... załamka Niestety tego zespołu nie da się wyleczyć... Mam zrobić badanie krwi jak dostane już okres, kobieta wtedy przepisze mi tabletki które urelgulują okreś i zawalcza z hormonami niewłąściwymi...
Kochana trzymaj się jakoś , wiem że teraz Ci bardzo ciężko ale dasz radę dobrze że masz oparcie w narzeczonym bo to bardzo ważnenie możesz się załamywac , wszystko się jakoś powolutku ułoży, wyleczysz to dziadostwo i będziesz miała śliczną dzidzie uszy do góry , ściskam Cię ze wszystkich sił i życzę Ci żeby wszystko się dobrze ułożyło
A swoją drogą po tym co napisałaś mam stracha iść jutro do gina ale wiem że gdyby coś było źle to lepiej wiedzieć wcześniej i leczyć
Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
No u mnie bardzo fajnie. D. się okazał strzałem w 10 Już wczoraj mi powiedział, że mnie KOCHA ja mu niestety nie odpowiedziałam tym samym, bo ja potrzebuję czasu. No i wszystko mi w nim odpowiada, jest dla mnie bardzo dobry, czuły, kochający. Cóż mam powiedzieć Mam chłopaka

Z dietą to akurat mam problem, ale w drugą stronę. Za mało jem Nie umiem dużo jeść. Np. teraz zjadłam pół porcji płatków tych co zawsze jadłam... i jestem najedzona. Nie odczuwam w ogóle głodu... Zaraz zostaną ze mnie kości nie no nie, muszę zacząć jeść więcej. Wiecie, że dziś płatki muesli wydawały mi się za słodkie ja już siebie nie poznaję co do jedzenia. A i ulubione tosty z serem, majonezem i ketchupem mi wcale nie smakują
Z mojego ciała jestem zadowolona, ale i zaskoczona. Dotykam swój brzuch, boczki, i żebra a tam taka pustka. Coraz mniej tłuszczu w ciele, wyczuwam kości biodrowe, żebra. Dawno tego nie czułam, były pod pierzynką z tłuszczu. Dziwnie się czuję, ale i się cieszę. Zaraz wrzucę nowe foty. Na wagę wcale nie wchodzę więc nie wiem ile ważę W każdym bądź razie zadowolona jestem

Dziś idę na domówkę do kumpeli z moim TŻ

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

Dodałam foty. Myślicie że już czas na umięśnienie?
Świetnie Cindy że u Ciebie tak dobrze i widzę że dużo się u Ciebie ostatnio pozmieniało , jakaś taka radosna jesteś , chyba nawet wiem już dzięki komu Ciałko masz świetne , ja tam żadnego tłuszczyku nie widzę myślę że spokojnie możesz sie wziąść za ujędrnianie
Cytat:

Moje ćwiczenia:
-Tiffoczki
-Mel B Cool Down
-40 wymachów bioder
-50 skrętoskłonów
-150 wspięć na palce

klask i: za ćwiczonka!
Kochana co się dzieje? nie wygłupiaj się , jak to nas opuszczasz? nie wyobrażam sobie naszego forum bez Ciebie wracaj szybko !!
Cytat:
Dobra idę spać wrzucam Wam foty moich kudłów które już dawno wam obiecałam pokazać ale jakoś nie miałam kiedy :/ jakość zdjęć kiepska bo telefonem robione! także włosy wyglądają jak matowe a w realu są bardziej błyszczące....
Dobranoc wszystkim buzioleee
Monia śliczne masz włoski i jakie one długie są
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 13:21   #1167
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail wiadomo, że my, kobiety zawsze będziemy dążyć do ideału przy takiej ilości i regularności ćwiczeń, pewnie ciałko super wygląda będę czekała na zdjęcia
Stary 2013-03-17, 14:16   #1168
heroine86
Zakorzenienie

Cześć Kochane

Cytat:
Heroine kochana tak mi Ciebie szkoda ten okres Cie wykończy byłaś u lekarza z tym? teraz są sposoby na takie mocne bóle, nasza Mureczkateż tak miała i lekarz dał jej tabletki i pomogły trzymaj się kochana niedługo przestanie boleć W sumie to skoro dałaś radę tyle ćwiczeń zrobić to chyba tak źle nie jest co?? A cóż za dzień pełen wrażeń miałaś? co się działo??????
nie byłam mi zazwyczaj nospa+coś przeciwbólowego pomaga da się żyć dzisiaj z rana od razu wzięłam i bardzo nie boli jeszcze tylko jutro i potem będzie lepiej, dziękuję
Eh, musiałam podjąć ważną decyzję w ciągu dwóch godzin...

Cytat:
Tragedia z nią.Jest tak pusta i goopia,że nie wyrabiam przy niej.Czasem jak coś powie,to nie wiem czy mam się śmiać,czy płakać
Pisałąm już kiedys o niej,to taka laska w stylu-plastic it's fanatstic,solar i białe kozaczki Mój brat był już żonaty z taką "lalą" i tak go żonka przerobiła,że zbierał się prawie rok.Kocham go nad życie,bo jest naprawdę cudownym człowiekiem,a widać,że ta laska tylko na kasę leci.No,ale trudno-jego sprawa.Ja mogę tylko nauczyć się ją tolerować.
Fakt, pisałaś o tej plastikowej dziuni dobrze, że wyraziłaś swoje zdanie, bo to w końcu Twój brat. No ale to też Jego życie, nic Mu nie możesz kazać... życzę Mu szczęścia w takim razie może ta pusta lala się wyrobi

Cytat:
za ćwiczenia, jak zwykle

Cytat:
Lody nie są takie złe,także nie przesadzajmy.Ja jak się odchudzałam to prawie codziennie jadłam lody.Bez czekolady takie Big Trio,czy Big Milk,albo z pudełka też z Algidy.Nie są takie tłuste i wbrew pozorom,nie aż tak kaloryczne jak np.czekolada
Też mam takie zdanie podobno lody nawet sprzyjają chudnięciu a sorbety to w ogóle malutko kcal mają

Cytat:
Heroine jak zwykle wymiatasz ćwiczeniami
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
za ćwiczonka!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2013-03-17, 14:23   #1169
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
heroine, kochana, jak to opuszczasz?! (
Cytat:
I... jak to opuszczasz?
Cytat:
Kochana co się stało? nie opuszczaj nas proszę
Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Heroine a co się stało kochana??/
Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Kochana co się dzieje? nie wygłupiaj się , jak to nas opuszczasz? nie wyobrażam sobie naszego forum bez Ciebie wracaj szybko !!
Kochane jest mi tak przykro, ale nie opuszczam Was dlatego, że mi się tak ubzdurało, tylko dlatego, że wyjeżdżam za granicę... pojawiła się szansa wyjazdu, musiałam wczoraj szybko podjąć decyzję, kupić bilet... naprawdę jest mi ciężko, ale nie mam już siły do szukania pracy tutaj... jadę do mojej siostry i jak tylko załatwię wszystkie formalności to będę z nią pracowała, no może na innym dziale nie jest to praca marzeń, ale zarobię tam więcej przez tydzień niż u nas przez miesiąc... także wiecie (Madziu, wiesz o czym mówię, nie? ) naprawdę jesteście Kochane, i aż normalnie teraz ryczę jest mi cholernie smutno... zostawiam TŻ-ta i to przed świętami... pewnie dalibyśmy jakoś radę żyć oszczędnie z pensji TŻ-ta, ale nie mielibyśmy żadnych oszczędności, a tu TŻ musi spłacać kredyt studencki i jeszcze 10 tys na doktorat... tym bardziej mi jest smutno, bo raczej nie będę miała internetu... bo nawet bibliotekę zlikwidowali (w której można było korzystać) i będę odcięta od rzeczywistości...
Eh
Stary 2013-03-17, 14:31   #1170
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Kochane jest mi tak przykro, ale nie opuszczam Was dlatego, że mi się tak ubzdurało, tylko dlatego, że wyjeżdżam za granicę... pojawiła się szansa wyjazdu, musiałam wczoraj szybko podjąć decyzję, kupić bilet... naprawdę jest mi ciężko, ale nie mam już siły do szukania pracy tutaj... jadę do mojej siostry i jak tylko załatwię wszystkie formalności to będę z nią pracowała, no może na innym dziale nie jest to praca marzeń, ale zarobię tam więcej przez tydzień niż u nas przez miesiąc... także wiecie (Madziu, wiesz o czym mówię, nie? ) naprawdę jesteście Kochane, i aż normalnie teraz ryczę jest mi cholernie smutno... zostawiam TŻ-ta i to przed świętami... pewnie dalibyśmy jakoś radę żyć oszczędnie z pensji TŻ-ta, ale nie mielibyśmy żadnych oszczędności, a tu TŻ musi spłacać kredyt studencki i jeszcze 10 tys na doktorat... tym bardziej mi jest smutno, bo raczej nie będę miała internetu... bo nawet bibliotekę zlikwidowali (w której można było korzystać) i będę odcięta od rzeczywistości...
Eh
o nie... ale widzę,że podjęłaś już decyzję,więc mam nadzieję i trzymam kciuki żeby była trafna
Czasem przychodzi w życiu taki moment,że trzeba wziąć życie w swoje ręcę i coś z nim zrobić,nawet jak to oznacza duże zmiany.No nic na pewno będzie dobrze

---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ----------

Cytat:
Cześć Kochane

Fakt, pisałaś o tej plastikowej dziuni dobrze, że wyraziłaś swoje zdanie, bo to w końcu Twój brat. No ale to też Jego życie, nic Mu nie możesz kazać... życzę Mu szczęścia w takim razie może ta pusta lala się wyrobi
No juz ja jej w tym pomogę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości