Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11 - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-16, 06:21   #1111
tinekk
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
Witam
Mierzyłam się dzisiaj i z ud poleciał mi 1 cm i z tyłka 4 cm podobno Mierzyłam kilka razy i nie dowierzam z tym dooopskiem, ale zmierze jeszcze jutro albo w poniedziałek.
Wstawiam do albumu moje włosy po 2 miesiącach olejowania- umyte tego samego wieczoru, jakoś dziwnie się ułożyły... ale różnica jest
Spadam zaraz do pracy
Gratulacje

Ja wstałam i już po słodkim śniadanku
Na 11 umówiłam się z koleżanką w kawiarni, na plotki bo dawno sie nie widziałyśmy

A najważniejsze, że już weeeeeeeeeeeeek

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 08:55   #1112
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Dzień dobry

Słoneczko u mnie co prawda śniegu nawalone, no ale już nie sypie
właśnie zjadłam śniadanko brzuch mnie boli bardzo, wzięłam już nospę i nurofen... oj, to będzie ciężki dzień a miałam iść do Rossmana i nie wiem czy dam radę...

Monia, no przygody miał niezłe... dobrze, że dotarł szczęśliwie do domu, bo wczoraj masakra na drogach była

Makaron, gratulacje! no i włosy cudne

Chyba muszę się wziąć za sprzątanie... a tak mi się nie chce
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 09:02   #1113
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
dziewczyny... jestem przerażona Byłam wczoraj u gina... nie jest dobrze. Okazało się że mam zespół policystycznych jajników, będe miała problemy zajścia w ciąże w przysłości, albo wogóle nie zajde Dodatkowo mam małą nadżerkę i jeszcze jakiegoś wirusa;( Masakra... załamka Niestety tego zespołu nie da się wyleczyć... Mam zrobić badanie krwi jak dostane już okres, kobieta wtedy przepisze mi tabletki które urelgulują okreś i zawalcza z hormonami niewłąściwymi...
O qurcze,współczuje Ci bardzo ,ale mogę Cię pocieszyć,ze moja kuzynka też miała problemy i przez kilka lat bezskutecznie starała się o dzidziusia.Aż w końcu zaszła w ciążę i urodziła ślicznego chłopczyka.Także uszy do góry!Naprawdę,w "tych" sprawach nigdy nic nie jest przesądzone.
O jakim wirusie mówisz,HPV?

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
Witam
Mierzyłam się dzisiaj i z ud poleciał mi 1 cm i z tyłka 4 cm podobno Mierzyłam kilka razy i nie dowierzam z tym dooopskiem, ale zmierze jeszcze jutro albo w poniedziałek.
łał!
Stary 2013-03-16, 09:04   #1114
mielnus
Wtajemniczenie

like tak... HPV;/ Jednym słowem mam wszystko;/
Stary 2013-03-16, 09:49   #1115
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
like tak... HPV;/ Jednym słowem mam wszystko;/
o shit a jaki masz ten rodzaj HPV,bo z tego co wiem to jeden jest rakogenny,a drugi wywołujący kłykciny i inne stany zapalne,więc przy tym drugim Twój TŻ też musi brać leki

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

W ogóle to mój brat się wczoraj zaręczył!!! Pan Bóg mu chyba rozum odebrał
Dzwonił i zaprosił Nas na małą imprezkę.Ja chyba tego nie przeżyje
Nie powinnam się wtrącać,ale nie byłabym sobą jakbym mu nie powiedziała co o tym myślę,choć on wie jakie jest moje zdanie.
Mam im coś kupić,z okazji zaręczyn?
Teść ma odebrać dzieci ok.19-tej to będę mogła sobie podrinkować i pewnie powiem wtedy co myślę o tych zaręczynach albo lepiej trzymać język za zębami,bo to w końcu ich sprawa
Stary 2013-03-16, 09:52   #1116
mielnus
Wtajemniczenie

ja mam to drugie. I prawie na 100% jestem zarażona przez TŻ. On był moim pierwszym i jedynym. Mój tż miał za to dziewczyny wcześniej. Gin powiedziała ż eto da się wyleczyć, tylko będziemy musieli się smarować kremami... ((( mam dosyć, poważnie.

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

któras z was miała takie problemy???? Czy tylko ze mną jest coś nie tak??? Od wizyty u gina to czuje się psychicznie strasznie

Edytowane przez mielnus
Czas edycji: 2013-03-16 o 10:36
mielnus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 10:00   #1117
heroine86
Zakorzenienie

mielnus, eh... współczuję ale jak gin mówi, że da się wyleczyć to głowa do góry

Like, a co, nie podoba Ci się pindzia Twojego brata?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-16, 10:53   #1118
patiuszka
Zadomowienie

Witajcie

mielnus no teraz to są sposoby na tego Hpv i dobrze Widzisz to nie ma reguły, ja niby zawsze byłam zdrowa, a nie mogę zajść
A teraz na dodatek jajnik mnie kłuje od trzech dni, a nie mam ani owu ani zbliżającego się @.
Stary 2013-03-16, 10:54   #1119
sanderaM
Rozeznanie

Hej laski
Ja dzisiaj wstałam o 8 Zaraz zjem obiadek i mykam do pracy od 13 do 23 ;/
Ale rano poczytałam książki poćwiczyłam wykąpałam i jestem piękna i pachnąca A wieczorem przyjeżdża do mnie mój Tż i zostaje na jutro więc pewnie tu nie zajrzę oby tylko udało mi się wziąć wolne na jutro A w ogóle to właścicielka mieszkania ma nam zmienić kuchenkę Może będziemy miały jakiś fajny piekarnik wreszcie
Moje menu :
I płatki + mleko
II kotlet z piersi + marchewka+ jabłko
III jogurt
IV pomarańcza
V wieśniak z papryką i ogórkiem
+ skalpel
i może jakieś % z Tż
U mnie dzisiaj też piękna pogoda Dobrze że wczoraj nie padało współczuje dziewczynom ze wschodu
I Tobie Mielnus też Jej też jeszcze nie byłam u gina muszę się wybrać jak najszybciej
Like skoro to Twój brat to ja bym się wypowiedziała nie chciałabym żeby sobie życie zmranował;/

Edytowane przez sanderaM
Czas edycji: 2013-03-16 o 10:55
sanderaM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 11:03   #1120
patiuszka
Zadomowienie

A ja wczoraj poległam, poszłam do koleżanki na imprezkę i wypiłam 3 piwa
Która tam ma czas żeby mnie wychłostać? To poproszę pięknie o karę
Stary 2013-03-16, 11:21   #1121
mielnus
Wtajemniczenie

mi się okres spóźnia 3 tygodnie już. Nie moge się go doczekać... od razu lecen a badanie krwi i spowrotem do gin, powiem jej ze decyduje sie na pobranie wycinka do analizy koszt 200 zł . Gin przepisze mi tablety hormonalne żeby wszystko uregulować. Jedynym oparciem jest mój narzeczony. Bardzo sie martwi o mnie... mam tylko nadzieje ze dytologia dobrzer wyjdzie. Ostatnie dni to jestem naprawde załamana....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-16, 11:23   #1122
meeedzik
Zakorzenienie

Patiuszka a masz hihi a tak serio to ja akurat nie powinnam Ci to machać bacikiem, bo sama wybieram się dziś do znajomych z Tż i też %% wpadną
Monia cieszę się, że już prawie skończyliście remonty i brawo za ćwiczenia
Heroine oj bidulko mam nadzieję, że po tabletkach brzuch przestał Cię boleć a co do pogody to u mnie też dziś słonecznie
Makaron gratuluję spadku cm aa i włoski masz śliczne widać różnicę olejowanie popłaca
Mielnus zdrówka kochana mam nadzieję, że szybko się wyleczysz i będzie ok ja też miałam problemy ginekologiczne, miałam sporą nadżerkę, którą usuwałam za pomocą kwasów i zapalenie, ale po tabletkach mi przeszło
Choć chyba nie wszystko jest ok, bo boli mnie podczas seksu i znów muszę się wybrać do gina :/
Like a co nie tak z narzeczoną brata ? ja też bym powiedziała, skoro to Twój brat ale może lepiej na trzeźwo jak po pijaku
Sandera miłego weekendu
Stary 2013-03-16, 11:30   #1123
mielnus
Wtajemniczenie

tez mam nadżerkę, ale niby małą i jak cytologia dobrze wyjdzie tomoj organizm sam sobie poradzi, tak powiedziała gin. Nie mam niby się tym wogóle przejmować... Trzymajcie za mnie kciuki, proszę.... żeby wszystko dobrze poszło...
Stary 2013-03-16, 11:35   #1124
meeedzik
Zakorzenienie

Mielnus ja też miałam małą i powiedziała mi, że nie muszę się tym przejmować, a przy kolejnej wizycie ( jakoś po roku-dwóch ) okazało się, że jest spora, a przez zapalenie nie mogła mi jej usunąć, najpierw musiałam zapalenie wyleczyć :/
Oczywiście będę mocno trzymała kciuki za Ciebie
Stary 2013-03-16, 12:13   #1125
mielnus
Wtajemniczenie

ja to chyba będę musiała ją odwiedzać co miesiąc;/ dziewczyny jestem przerażona;(

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-16, 12:21   #1126
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Jezu mielnus zdrowkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kochana!!!!
Sciskamy Cie tu wszytskie z calych sil, napewno wszytsko sie dobrze skonczy

A ja nadal stoje w miejscu mimo wzorowego trzymania sie diety
No coz zycie nigdy mnie nie piescilo

Byłam na zakupach ludzie na mnie patrzyli jak na wariatke, kupilam sobie piekne boteczki zeby miec stabilna noge jak zdejma mi ta orteze, pozatym wiosna tuz tuz dzisiaj juz pieknie jest na dworze az chce sie zyc

Przymierzam sie do SB zaczne od 2 fazy a na jedynke wskocze dopiero po swietach na wszelki wypadek
Takze pozwolicie ze wniose troche plazowych reguł na watek
No i niewyobrazam sobie Was opuscic chociaz dla SB istnieje odrebny watek

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Dzisiaj na obiadek ryż brazowy z papryczka i tunczykiem
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 13:26   #1127
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
No właśnie, wiek już nie ten... co ja mam powiedzieć już mam dość, bo ćwiczę, nie obżeram się, a z tego jest ;/ chyba pozostało mi się z tym pogodzić... tylko jak? zawsze ten sam odwieczny problem, że nie założę stroju kąpielowego, że beznadziejnie wyglądam w tej sukience, te dżinsy są za małe no i jak to zaakceptować?
Mam ten sam problem. To znaczy zaczynam już nie mieć.

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Ladywithweapon Pokaż wiadomość
Cindy i jak tam? zdecydowalas sie na wakacje?
Moj brat wysłał mi oferty i chyba w czerwcu będę się opalać w Grecji :P
Teraz to się wszystko pozmieniało, gdzieś na pewno pojadę ale z moim D

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 13:40   #1128
Ladywithweapon
Zadomowienie

tygryskowym-okiem.blogspot.com/2013/03/osz-te-oblesnie-miesnie-i-te-paskudne.html
Tutaj cos o mięsniach

Zjadlam pyszny obiadek Piers z kurczaka zapiekana z brokułami. Przeszlam juz na 2faze, wiec dzien zaczęłam od owsianki z jabłkiem. Na wadze 60,1 (a lada moment mam miec @), więc jestem zadowolona. Powoli mija mi przeziębienie, więc dzis wskakuje na rowerek, zeby spalic ekstra porcje węgli, bo się zamieszalam w jadlospisie.
Jedna rzecz jest namacalna: nie mam juz wypchanego brzucha, nawet jak czuje się bardzo syta. Jem lekko i jest taki płaski :P Chyba powinnam zrobic fotki. I cały czas czuje mięsnie- marzy mi się super umięśniony brzuch.... ciekawe czy uda mi się kiedys go miec
Ladywithweapon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 13:53   #1129
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patiuszka Pokaż wiadomość
A ja wczoraj poległam, poszłam do koleżanki na imprezkę i wypiłam 3 piwa
Która tam ma czas żeby mnie wychłostać? To poproszę pięknie o karę
Jak tak prosisz ładnie to wymierzę Ci te baciki haha

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Heroine oj bidulko mam nadzieję, że po tabletkach brzuch przestał Cię boleć a co do pogody to u mnie też dziś słonecznie
Dziękuję nafaszerowałam się lekami i jest mi lepiej nawet chyba przesadziłam no ale wreszcie nie boli bardzo

Cytat:
tez mam nadżerkę, ale niby małą i jak cytologia dobrze wyjdzie tomoj organizm sam sobie poradzi, tak powiedziała gin. Nie mam niby się tym wogóle przejmować... Trzymajcie za mnie kciuki, proszę.... żeby wszystko dobrze poszło...
Kochana wszystko będzie dobrze oczywiście trzymamy za Ciebie bardzooooo moooocno!

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
A ja nadal stoje w miejscu mimo wzorowego trzymania sie diety
No coz zycie nigdy mnie nie piescilo
No to pjjjjona też mnie życie nie rozpieszczało zawsze wiatr w oczy

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
Teraz to się wszystko pozmieniało, gdzieś na pewno pojadę ale z moim D
Moim D? czyyyyy myyyyyyy o czymś nie wiemy?! gadajjjjj

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-16, 14:03   #1130
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cześć dziewczynki
Chciałam was nadrobić, ale było tego za dużo i nie dałam rady .
Mielnus, tak mi przykro, że wizyta u gina sprawiła, że jesteś załamana. Nie przejmuj się. Tego wirusa da się wyleczyć i go wyleczysz. Nadżerkę się usunie, a o dzidzie się powalczy! Będzie wszystko dobrze! Głowa do góry!
Takk czytam i tych waszych problemach z zajściem w ciążę, że zaczynam się bać, że mnie też to spotka. Chyba muszę się szybko brać za to
A tak na serio, dopiero co odrzuciłam tabsy i znów muszę zacząć brać na nowo . Na szczęście zostawiłam sobie 1 opakowanie, a mami mi prześle jeszcze 3.

Nikt za mną nie tęsknił

Sory, że znów tylko o mnie napiszę Jeszcze się wkręcę w wątek, spokojnie
No u mnie bardzo fajnie. D. się okazał strzałem w 10 Już wczoraj mi powiedział, że mnie KOCHA ja mu niestety nie odpowiedziałam tym samym, bo ja potrzebuję czasu. No i wszystko mi w nim odpowiada, jest dla mnie bardzo dobry, czuły, kochający. Cóż mam powiedzieć Mam chłopaka

Z dietą to akurat mam problem, ale w drugą stronę. Za mało jem Nie umiem dużo jeść. Np. teraz zjadłam pół porcji płatków tych co zawsze jadłam... i jestem najedzona. Nie odczuwam w ogóle głodu... Zaraz zostaną ze mnie kości nie no nie, muszę zacząć jeść więcej. Wiecie, że dziś płatki muesli wydawały mi się za słodkie ja już siebie nie poznaję co do jedzenia. A i ulubione tosty z serem, majonezem i ketchupem mi wcale nie smakują
Z mojego ciała jestem zadowolona, ale i zaskoczona. Dotykam swój brzuch, boczki, i żebra a tam taka pustka. Coraz mniej tłuszczu w ciele, wyczuwam kości biodrowe, żebra. Dawno tego nie czułam, były pod pierzynką z tłuszczu. Dziwnie się czuję, ale i się cieszę. Zaraz wrzucę nowe foty. Na wagę wcale nie wchodzę więc nie wiem ile ważę W każdym bądź razie zadowolona jestem

Dziś idę na domówkę do kumpeli z moim TŻ

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

Dodałam foty. Myślicie że już czas na umięśnienie?

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 14:10   #1131
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine dobrze, że tabletki pomogły tylko nie przesadzaj, bo jak weźmiesz za dużo to zas żołądek Cię rozboli
Cindy super, że jesteś szczęśliwa no i super, że masz już TŻ no i z figurki zadowolona może miłością żyjesz tylko nie przesadź zaś w drugą stronę
Stary 2013-03-16, 14:22   #1132
bialaczekoladka
Zakorzenienie

mielnus i na pocieszenie powiem Ci ze przy moim schorzeniu z zajsciem w ciaze mam bardzo podobnie... Prawdopodobienstwo zajscia jest bardzo małe, duze ryzyko chorobowe dla dziecka
I w zasadzie wszytsko na nie, ale ja i tak ostatecznie mam to gdzies, bo wiem ze wszytsko sprowadza sie jednak do psychiki!
I gdzies mam statystyki i opinnie lekarzy, trzeba sie starac probowac i wszytsko napewno bedzie dobrze, głowa do gory kochana! Jestesmy jeszcze dostatecznie młode mysle ze duzo przed nami i to własnie tych wspaniałych chwil

A ja zrobilam genialny obiad, chyba pierwszy raz w zyciu
Jestem pod wrazeniem bo nigdy dotad nie udało mi sie zrobic nic az tak pysznego
Nie wiem jak to w ogole mozliwe
A jednak!

Zaraz zabieram sie za sprzatanie, oczywiscie troche naciagane, ale robie postepy!
Dzisiaj udało mi sie osobiscie powiesic pranie bez kul
Stary 2013-03-16, 14:25   #1133
heroine86
Zakorzenienie

Cindy, oczywiście, że tęskniłyśmy miałam wczoraj Cię wywoływać, ale wiedziałam, że jesteś zapracowana nooooo superrr, że jesteś wreszcie taka radosna!!!! Bije optymizmem od Ciebie życzę dużo szczęścia no ja też bym nie mogła od razu wyznać miłości, bo do tego trzeba czasu także Cię rozumiem. Kochana, ciałko masz super jak Ty jesteś zadowolona to postaw na ujędrnianie jak dla mnie czas najwyższy bo szkielet z Ciebie zostanie i masz jeść, żebyś nie przesadziła

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Heroine dobrze, że tabletki pomogły tylko nie przesadzaj, bo jak weźmiesz za dużo to zas żołądek Cię rozboli
no wiem wiem... ja rzadko tabletki biorę, to może nic mi nie będzie

REKLAMA
Stary 2013-03-16, 14:49   #1134
mielnus
Wtajemniczenie

a co ugotowalas biala czekolado?
Stary 2013-03-16, 14:51   #1135
heroine86
Zakorzenienie

A ja byłam w Rossmanie, Naturze, Lidlu i w aptece straciłam majątek
Stary 2013-03-16, 14:53   #1136
mielnus
Wtajemniczenie

dzieki Cindy heroine, medzik... i inne dziewczyny... mam wieksza siłe już. Zawsze mogłobyc gorzej...
Stary 2013-03-16, 14:58   #1137
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
a co ugotowalas biala czekolado?
Wiesz kochana za bardzo sie nie narobilam
Skomplikowane to to tez nie było
Ale niebo w gebie

Tak wiec ugotowałam porcje ryzu brazowego i do tego sosik
Zeszklilam srednia cebule na łyzce oleju kokosowego, dodałam 5 łyzek koncentratu pomidorowego (znalazlam taki bez ulepszaczy bez cukru), dodałam cala papryke czerwona pokrojona w kosteczke i puszke tynczyka w wodzie, oczywiscie wode odcedzilam. Doprawilam ziolami prowansalskimi i ostra papryka
Wyszło genialne akurat wystarczy na dwie porcje, czyli bede miala jeszcze na jutro

REKLAMA
Stary 2013-03-16, 15:03   #1138
mielnus
Wtajemniczenie

a ja mam chcice.. zjadłabym coś... o 14:30 jadłam kurczaka... dalej mam apetyt.. ide po jogurta albo jabłko

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Czekoladko brzmi pysznie... proste i pyszne Wszystko przez przyprawy pewnie
Stary 2013-03-16, 15:05   #1139
heroine86
Zakorzenienie

A ja mam dziś pierś z kurczaka nadziewaną szpinakiem do tego rzodkiewki z jogurtem siedzi w piekarniku już nie mogę się doczekać
Stary 2013-03-16, 15:07   #1140
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Hej

Mielnus mam nadzieje, że wszystko sie ułoży. Nadżerke wyleczysz, wirusa też i będzie ok Musisz w to wierzyć a będzie dobrze. Swoją drogą teraz widzisz jak ważne są badania ja robie co pół roku teraz nie poszłam, ale rozmawiałam z ginem i nie musiałam. Trzymam kciuki żeby cytologia wyszła prawidłowo i za dalsze leczenie A co do dzidziusia to się nie załamuj moja sąsiadka też nie mogła mieć dzieci leczyła sie a teraz ma 2 także wszystko przed Tobą

Cindy fajnie, że jesteś szczęśliwa I że masz Tż oby ten okazał się super facetem

A u mnie nic nowego, rano przyjechała do mnie mama byłyśmy na zakupach kupiłam aż skarpetki A teraz będe siedzieć sama do wieczora
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości