|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
![]() Iza gratuluje serduszka |
|
|
|
|
#1142 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja tu jestem babą od torbieli jak by co ![]() Czynnościowe torbiele powinny wchłaniać się z cyklu na cykl bo miałam takie kiedyś. Najgorsze są endometrialne... takie jak mam teraz. Przy 4 cm torbieli to nie ma co operacji robić... Ja w tym momencie mam torbiel endo już prawie 6 cm i nadal bronię się rękami i nogami- a dodam przy tym, że bóle są tak silne że nie mogę normalnie funkcjonować. Przy 1 operacji torbiel miała już coś ok 10 cm, miałąm bóle takie, że lądowałam co chwilę na pogotowiu no i cykle potrafiłam mieć 12 dniowe
|
|
#1143 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
za badanie tż
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||
|
|
|
#1144 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Już 37tc? jejku jak ten czas leci, niedługo będziemy witać Tymka na świecie Bardzo mi przykro z powodu Twojej mamy,mam nadzieje że wszystko się dobrze skończy. Cytat:
![]() Cytat:
Wkrótce los się do Ciebie uśmiechnie i ponownie ujrzysz II kreseczki na teście, tym razem z szczęśliwym zakończeniem Cytat:
Cytat:
![]() Jasne,Witaj Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ale naskrobałyście A ja chyba zaczynam czuć pierwsze ruchy.. . zaczęło się wczoraj wieczorem... na razie cały czas obserwuje czy to na 100% jest to ![]() A to mój brzuchol przez który ostatnio mam problemy z znalezieniem odpowiedniej pozycji do spania Jutro zaczynamy równy 16t
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
||||||||
|
|
|
#1145 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
teraz już musi być dobrze!a ta karta ciąży to takie oficjalne potwierdzenie, że dzidzia ma sie dobrze Cytat:
witaj Cytat:
Cytat:
dzastin jaki ładny masz już brzuszek ja narazie mam mniejszy, jak "po wielkim najedzeniu", ale gonie Cię, gonię
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2013-05-13 o 17:46 |
||||
|
|
|
#1146 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Dzastin piekny brzuszek
Co do ruchow to pewnie to Ja pierwsze smyranie czulam juz pod koniec 15tc a w 16tc delikatne kopniaczki Teraz jak maly sie rozszaleje to nawet widac golym okiem jak brzuszek podskakuje A znasz juz plec? Bo nie wiem czy nie przegapilam...Dzis w Biedronce kupilam mietowy kocyk w zwierzatka, recznik z kapturkiem z zeberka i dwa 3-paki body w hipopotamy zyrafy itp
|
|
|
|
#1147 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
ja też, ja też!
nie mogłam się powstrzymać ten niebieski w jakieś samoloty czy coś...
|
#1148 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U Was już wszyscy wiedza o Twojej ciąży? bo z tego co pamiętam to dość długo to ukrywałaś. ![]() Planujesz iść na L4? Cytat:
![]() Płci jeszcze nie znamy, w następną środę (22.05) mam wizytę, to będzie 17t1d więc mam nadzieje,że dzidzia pokaże co tam ma między nóżkami
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
||
|
|
|
#1149 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czyli jest szansa na ciążę bo jak mi sie wchłonie to dziadostwo to będę miała tableyki antykoncepcyjne na poł roku tak czy siak wznawiamy starania za te 7-8 miesięcy
|
|
|
|
|
#1150 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
![]() No i mamy wizyte tego samego dnia z tymze u nas juz polowkowe Biore ze soba TZta i poprosze doktorka zeby przelaczyl na 3D na chwile
|
|
|
|
|
#1151 |
|
Zakorzenienie
|
czekoladowa, ja problemow z torbielami nie mam, ale z tego coo dziewczyny tutaj kiedys pisaly to branie tabletek anty w niczym nie pomaga, bo problemu nie rozwiazuje tylko go ucisza na czas brania. wiec moze warto bedzie jednak jeszcze raz skonsultowac te tabletki s ginem?
dzastin sliczny brzuszek ![]() oj jak uwielbiam czytac o Waszych zakuppach, kopniaczkach, szczesiwych wizytach |
|
|
|
#1152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o ciąży w ten weekend dowiedziała sie moja babcia i pare osób z rodziny. Do tej pory wiedzieli tylko rodzice i rodzeństwo. Ale juz po czwartkowej wizycie wiem że jest dobrze i że już nie ma co sie stresować... choć wciąż mało osób wie. Ale i ukrywać jest coraz ciężej, bo jak mam coś luźnego to może tak nie widać, ale jak jakaś bluzeczka czy sweterek obciślejszy to już coś tam powoli można zauważyć a co do płci może Ci już powie mi powiedział teraz, w 14 tc (już 15) i powiedział to tak już pewnie.ciekawa jestem czy faktycznie tak wcześnie mógł już faktycznie poznać. Siostra TZ stwierdziła że napewno sie pomylił, bo jest za wcześnie. az mi się przykro zrobiło, bo jakbym powiedziała że dziewczynka to byłoby ok, bo sama ma małą dziewczynke i liczyła że i u nas bedzie. A jak powiedzieliśmy że chłopiec, to takie niezadowolenie od razu i komentarz- dowiecie się później, bo teraz jest za wcześnie. no ale w końcu to lekarz powiedział, a nie że sama sobie wymyśliłam... ![]() aaa a co do l4 to narazie nie przewiduje, czuje sie bardzo dobrze, może w 6,7 miesiącu...
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2013-05-13 o 18:40 |
|
|
|
|
#1153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1154 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
![]() a mam troche sukieneczek... zdarzało mi sie czasem coś kupić bo jakoś przewidywałam dziewczynkę, ale nie szkodzi, nic straconego, może jeszcze sie trafi w otoczeniu i ciuszki się przydadzą
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2013-05-13 o 18:41 |
|
|
|
|
#1155 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Hej
![]() Iza bardzo się cieszę że u Was ok trzymam kciuki oby dzidzia rosła zdrowo!Ja czekam na @, i wznawiajmy z mężem chyba dzialania, chociaż jakoś staram się już o tym nie myśleć, chociaż to cholernie ciężkie,widać bo my z tz zostaliśmy właśnie ostatnia parą bezdzietna wśród naszych najbliższych znajomych cieszę się szczęściem moich znajomych, ale... same wiecie o czym mówię:banghead: Trochę dołujące. No cóż, oby w końcu przyszedł nasz czas...Buziak i pozdrawiam! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Żona Edytowane przez Kejthx Czas edycji: 2013-05-13 o 19:40 |
|
|
|
#1156 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Byliśmy z tż na krótkim spacerze,weszliśmy do biedronki i...kupiliśmy kocyk.Boje się bardzo,ale niech ten kocyk będzie na szczęście ![]() Pytałam dziś gina o farbowanie włosów i powiedział żebym raczej się wstrzymała a jak już musze to u fryzjera. Dziś mój tż farbował spodnie farbą do ubrań .Zajeło mu to jakieś 30 minut i miał w kuchni cały czas otwarte na ościerz okno.Myślicie że takie coś mogło zaszkodzić fasolce?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|||
|
|
|
#1157 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() mam sekundke więc odpowiem tylko na pare cytatów ![]() Cytat:
![]() ja też tak dziwnie ruchy czułam, niby mocne ale coraz rzadziej.. a czasami to wogóle ledwo co ![]() Cytat:
to dobrze że nie tylko mój heha że patrzy w góre to niezbyt dobrze, ale nic więcej nie poradzisz ![]() Frytki? ostatnio zjadłam dwie i jarałam się tym cały dzień przy naszych kolkach nie ma szans na takie rarytasy ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
klask i:kochana przed Sylwestrem będziemy mieć tu dobrą impreze! Witaj ![]() Cytat:
No i najczęściej królują ziemniaki ![]() Ale w czerwcu juz normalne wypłata więc będziemy rządzić
|
||||||||
|
|
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
iza a czy pizza ktora zjadlas 2 tyg temu zaszkodzila?;>
|
|
|
|
#1159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hehe nie To mój tż przez pół spaceru się tym zamartwiał że mógł nie farbować i mi się udzieliło
|
|
|
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
izus nie pij, nie pal, nie cpaj, nie bierz lekow bez konsultacji
ale zyj i licze na to, ze jak juz sama kiedys bede w ciazy to mi przypomnisz moje slowa i je zacytujesz![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#1162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie moj TZ nakrecil ze nie mam czyscic toalety srodkami na bazie chloru mimo ze robilam to zawsze przy otwartym oknie. Teraz mnie w tym wyrecza a ja w sumie nie protestuje, niech sie wykaze ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1163 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przyjdzie,przyjdzie Wasz czas, mam nadzieje że już niedługo Cytat:
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1164 |
|
Zadomowienie
|
Dzastin i Iza dzięki za słowa wsparcia
![]() Luna, Kamil slodziaszek, a i widzę, że ty ekstra wygladasz !!!
|
#1165 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
włącz koniecznie pozytywne myślenie, żeby i dzidziuś był wesoły ![]() Witaj Cytat:
trzymam kciuki, żeby wszystko było ok ![]() Cytat:
@ mi się spóźnia robiłam dzisiaj test, ale wyszedł negatywny... popłakałam się wiecie, niby przeczuwałam że nic z tego, ale jak wczoraj @ nie było (powinna być w sobotę) to taka nadzieja się we mnie obudziła... dzwoniłam do tej ginekolog, która mi przepisała leki na tą grzybicę, czy to może one wpływają w jakiś sposób na cykl i może one mi wstrzymały @ ale gin powiedziała, że to nie przez te leki, więc już nie wiem co się znowu dzieje ![]() przepraszam za te smęty Edytowane przez 07_Pati_07 Czas edycji: 2013-05-13 o 21:48 |
|||
|
|
|
#1166 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1167 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pomożemy Ci poskładać Twoje serduszko, będzie wszystko dobrze ![]() Wszystkiego największego z okazji rocznicy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Taki sen to możemy kiedyś zamienić w rzeczywistość witaj Cytat:
Cytat:
Ej, a Twoja ciąża mi jakoś wolno leci ![]() Przyjdzie Luna super boy! A Ty jak zwykle śliczna Dobry wieczór U mnie zapowiada sie ciekawy tydzień - jutro i środa jadę na inne biuro niż zawsze, tam jest ruch mega, czwartek - szkolenie w krakowie, piątek - powrót na moje biuro
|
|
#1168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiecie co jest najgorsze? ze z gory zakladam niepowodzenie. ze wiem, ze musze poronic, tylko dlatego, zeby w koncu otrzymac jakas pomoc od tego pier******** systemu... |
|
|
|
|
#1170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:52.

a jeśli nie to czeka mnie operacja jajnika 5 lat temu też miałam operacje na torbiel (prawy jajnik) ale wtedy torbiel była bardziej skomplikowana... już nie pamiętam dokładnie jaka byla...

I nie wiem ile jeszcze rpzytyje w ciągu tych 5 tygodni...

za badanie tż
teraz już musi być dobrze!
czyli jest szansa na ciążę
bo jak mi sie wchłonie to dziadostwo to będę miała tableyki antykoncepcyjne na poł roku tak czy siak wznawiamy starania za te 7-8 miesięcy

klask i:
trzymam kciuki, żeby wszystko było ok
wiecie, niby przeczuwałam że nic z tego, ale jak wczoraj @ nie było (powinna być w sobotę) to taka nadzieja się we mnie obudziła...
, spotkałyśmy się w większym gronie, my tutaj z forum w górach. Zima była a my w jakiejś chacie drewnianej imprezkę robiłyśmy. Same baby i nasze dzieci. Wesoło było, gwarno i % lały się strumieniami. Jeżeli sny są na odwrót...