![]() |
#1141 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 - część VI
Cytat:
![]()
![]() |
#1142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1143 |
Zadomowienie
|
my zastanawiamy sie nad imieniem bo raczej nie bedzie Fabian
#1144 |
Raczkowanie
|
podkłady
Biorę opakowanie - 5 sztuk, wystarczy ![]() maszyna Mam Silver Crest i jestem zadowolona. Malos Ale słodkie ujęcie ![]() GGI Kciuki za Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1145 |
Zadomowienie
|
Czesc kochane, ja mam dzis zabiegany dzień, bo mąz miał kolejny etap rozmowy o prace i musiałam pojechac po zaswiadczenie do gina, bo zapomniałam wziac we wtorek. do tego okazało sie, ze kasa chorych sie rozleniwiła i musze załatwic troche papierów od pracodawcy, zeby mi zasiłek okołoporodowy wypłacili na czas.
![]() TŻ bedzie pewnie miał nowa robotę na dzień mężczyzny ![]() GGI- trzymaj sie w dwupaku jak najdłuzej i nie stresuj- teraz juz dzieciaczkowi nic nie bedzie, jak przyjdzie na świat. Anni- dacie rade z trójkami. Zel i Nurofen nie dają rady, czy nie stosujecie? Pokrowce z nosidła, wózek- prałam zawsze zgodnie z instrukcją. Mam zupełnie inna energie- u nas przepiekne słońce, choc jeszcze troche chłodno. Człowiek od razu weselszy, problemy mniejsze i na wszystko patrzy sie zupełnie inaczej. A co tu tak ucichło w ogóle? Pakujecie torby?? ![]()
#1146 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Obchodzimy to, więc dnia chłopaka już nie ma :P Kupiłam tż perfumy, bo mu już się kończą no i dobry obiadek robię ![]() Cytat:
![]() Najważniejsze że badania wyszły dobrze. GGI 34 tc to nie jest tak strasznie, wiesz u mnie wtedy był 31 tydzień jak młoda nam napędziła takiego stracha... Teraz dzidziuś już ma prawie wszystko wykształcone i podają ci sterydy na płucka więc będzie dobrze. Ja tam wierzę że chociaż do końca marca pozostaniemy jeszcze w dwupaku ![]() ![]() ![]() No głowa do góry kochana ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1147 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() tabaska Ty jesteś z Leszna? Jeju, jaki świat mały.. Kejka z mojego rodzinnego miasta, Ty z leszna :O |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1148 |
Zadomowienie
|
Agnessssa dzieki bardzo! A czemu mówisz aby na tych lekarzy nie trafić?
Kopycio Poli ost usg małego miałam w 32 tyg. . Chciałabym jednak wiedzieć jakiego klocka noszę w sobie. . Może być i 2d aby sprawdził czy wszystko jest w porządku ![]() Annihilate ja też mam hustawke nastrojów. . Kropcia mi mówią ze na twarzy troszkę spuchlam a po sobie widzę ze ręce mam napuchniete i juz sciagnelam obrączkę i pierścionki.. GGI lepiej dmuchać na zimne.. ale trzymam kciuki żeby Cię jeszcze wypuścili do domciu w dwupaku ![]()
#1149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1150 | ||
Mama Land
|
Cytat:
Mam nadzieję, ze jednak Maluszek posiedzi jeszcze w brzuszku! Kolana do siebie, pozytywne nastawienie i słuchać lekarzy ![]() Cytat:
![]() ![]() Początkowo trochę się bałam, ale wyprałam w 40st i puściłam na 800 obrotów, dzięki czemu szybko wyschło ![]() Danika: Dzięki za patent - też skorzystam z takiego pakowania ![]() MaLoS: ![]() Nie ma jeszcze 15, a już wszyscy kurierzy dotarli (3 sztuki!)! Nawet od razu wrzuciłam pościel do prania i już mam gotową ![]() ![]()
![]() |
#1151 |
Zadomowienie
|
hej hej, dawno mnie nie było ale dalej jestem w trójpaku!
miałam gorsze dni. Coś tam nadrobiłam... wczoraj nawał emocji spowodował, ze wieczorem sobie sporo popłakałam i jakoś mi się lepiej zrobiło ![]() ![]() na uczelni egzaminy w większości napisane - zostały jeszcze 2. czekam na wyniki, bo poszło mi mega źle i liczę się z tym, że mnie wywalą ![]() chodzić dalej nie mogę, czuje się jak słoń. Z TŻ ciche dni ![]() ![]() GGI - trzymaj się cieplutko ![]() ![]() Sun - Gratulacje !!!!!
![]() |
#1152 |
Wtajemniczenie
|
Mamusie kwietniowe 2016 - część VI
Salud skąd ja to znam... Mi tez mówią ze teraz lepiej ze bardziej kobieco
![]() Ja tam wole siebie szczuplutką... Ale usta i cycki fakt mogły zostać. Przywiozłam dziś wózek od taty i będę prała materacyk ze środka a cały przelecę gąbeczka z płynem do prania i wodą. Sen znów miałam zwariowany. Ze jechałam na porodówkę bo sie akcja zaczęła i dziecko sie przekręcalo gliwa w dół. Poród poszedł szybko tylko ... Urodziłam chłopca ![]() GGI trzymaj sie ![]() Trisdom zgadłas ja sprawdzałam torbę czy wszystko zapakowałam ![]()
"To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące." Kwietniowa Mamusia - Maja ![]() ![]() Edytowane przez kropcia007 Czas edycji: 2016-03-10 o 13:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#1153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oh jak słodko ![]() GGI trzymam kciuki żebyście zostały jak najdłużej w dwupaku ![]() Mi tez hormony szaleją, płacze co chwilę, i to w sumie z byle powodu, masakra. Cięzko dziś nadazyć bo co wejdę to wizaż się psuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1154 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja mam tez ostatnio humor do dupy, pisać mi sie nie chce... GGI biedna, wytrzymasz jakoś, bedzie dobrze. Ja mam wszystko twoje objawy+ jeszcze te poprzednie problemy ale nie kładł mnie do szpitala (wie, ze nie moge sobie pozwolić teraz na szpital) także nie łam sie. Wiele z nas ma podobne objawy i leży w domu, także moze twój jest nadgorliwy- ale to w sumie dobrze ![]() ![]() Ja nie piorę ani pokrowca na fotelik ani od wozka. Mam nowe, ale podchodzę do tego jak Justyna. Ale foteliki samochodowe piorę w razie konieczności (starszaków) i normalnie sie ściąga, w tych małych to w ogóle pikus to zdjąć. Trzeba tylko prac wg instrukcji, która jest gdzieś tam w środku na metce. Kocyki z minky i rożek (ten ostatni- bawełna+ dresowka) prałam w pralce na 30* i wirowanie na 800. Nic sie nie stało. SAMOPOCZUCIe mam do dupy. Dosłownie... Boli mnie kość ogonowa, pipa, rano sie budzę z bólem brzucha, bólem nóg. No masakra mowię wam....cały dzien praktycznie wszystko mnie boli... Ja mam juz tak dość... Jeszcze 10 dni... To jedyne pocieszenie. Jakbym miała łazić jeszcze 3 czy 4 tygodnie tak to bym zwariowała chyba ![]() ![]() Aha mi gęba nie spuchła. Chociaż tyle ![]() Edytowane przez gosiaczek071 Czas edycji: 2016-03-10 o 14:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#1155 |
Zadomowienie
|
Gosiaczek jeszcze 10 dni.? Jak to zlecialo!
![]() Dasz rade kochana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1156 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Ale cisza tu ostatnio, pewnie wszystkie się przygotowują ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1157 |
Rozeznanie
|
Głupi wizaż, co tu szwankuje?! Napisałam długiego posta i error
![]() Zrobiłam ostatnie zamowienie z Gemini, termometr microlife, części zamienne do medeli, probiotyk, frida, witaminy dla TŻ i mnie, pieluszki i kilka jeszcze rzeczy i 3 stówki poszłyyyy ![]() Muszę dokupić jeszcze staniki do karmienia i to juz w HM stacjonarnie kupie moze nawet jutro ![]() Ostatnia pralka do wyprasowania, do torby muszę wrzucić kilka rzeczy i wszystko gotowe, tylko czekać na księcia ![]() A fotkę faktycznie w dobrym momencie zrobiłam, nasza Dela tuliła sie do brzuszka, a Adaś aż sie wypinał do niej i cały sie podsuwał ![]() Humory---- tez mam spadek formy i wszystko mnie boli i wkurza, to chyba naturalne, ze przychodzi ogromne zmęczenie i frustracja tym stanem.... Beth--- dobrze, ze sie odezwałaś ![]()
![]() |
#1158 |
Wtajemniczenie
|
Wiem, ale po pierwsze Kubuś ma ceny z kosmosu, a po drugie ja już wszystko mam, więc się nie wybieram
![]() ![]() GGI no nieładnie z tym szpitalem. No al trzymaj nóżki razem i nie wypuszczaj maleństwa ![]() Smarrita nooo to 3mam kciuki za Twoje plany ![]() Gosiaczek ja mam to samo...co do joty....i nogi też mnie bolą, nie wiem od czego! 10 dni...jak to brzmi...ja od dziś mam równy miesiąc do terminu, a to znaczy, że została mi połowa... Co Wy macie z tym dniem mężczyzny ![]() ![]() ![]() A co do prania fotelików i wózków... Nie przyszło mi to do głowy nawet i szczerze mówiąc ... na pewno nie będę tego prać ![]()
#1159 |
Wtajemniczenie
|
Mi przy pierwszym dziecku nawet do glowy nie przyszlo prac wózek
![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1160 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
GGI kciuki żebyście jeszcze trochę wytrzymały w dwupaku ![]() Beth no nareszcie jesteś ![]() Dziewczyny które mają już dzieci. Polecicie coś na katar? Dzisiaj pół nocy miałam nieprzespane bo walczyliśmy z katarem ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1161 |
Rozeznanie
|
Az sie zaczelam oglądać w lustrze
![]() ![]() Dzis tez czekam na kuriera ![]() ![]() GGI Kurczę, trzymaj sie tam ![]() ![]() ![]() ![]() Malos Jak slodko ![]() ![]() Linaewen Z wózka wszystko powyciągałam, jest na suwaki i wypralam, z fotelika tez sie ściąga, wiec sru do pralki ![]() Lucy Pracusiu! Dzieki Tobie ruszyłam sie i ogarnęłam łazienkę, lece dalej ze sprzataniem ![]() ![]() Velika Ty jeszcze pracujesz? ![]() ![]() Dzis tez mi sie wiesza forum ![]() ![]() Gosia tylko 10 dni??? Woow! Z takiej racji chciałabym miec cesarke ![]() ![]() Obiad gotowy, pranie sie robi, dokupilam pieluch tetrowych, miałam trzy ![]() Biorę sie za żyrafę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1162 |
Raczkowanie
|
Wizaż ma jakies problemy. Wywala mnie co chwilę nie da się czytać.
Zobaczcie jakie fajne obrazki ns temat mamus. http://www.supermamy.pl/styl-zycia/6...ie-Jomard.html |
![]() ![]() |
![]() |
#1163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak za 10 lub max 11 dni bedzie moja cc...ehhhh Z jednej strony sie cieszę a z drugiej, ah szkoda gadac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1164 |
Winter is coming
|
cisza, bo wizaż szwankuje
![]() gosiaczek 10 dni, masakra ![]() beth dobrze, że się odezwałaś ![]() ![]() do mnie jutro przyjeżdża szafa dla małej ![]() Mi do ogarnięcia zostało jeszcze parę rzeczy, w sumie to nawet sporawo. Musimy pokoik skończyć, jeszcze pranie jedno czy dwa, dopakować torbę do końca itd. Ale od soboty ruszam z tym wszystkim, bo będę miała nadmiar wolnego czasu ;] a w przyszłym tygodniu przeprowadzam się na 4 dni do rodziców, bo mąż jedzie do Poznania na egzaminy, obym nie urodziła ![]()
#1165 |
Zakorzenienie
|
Mi sie wydaje, ze ineso tez urodziła. Ostatnio dość dużo soe odzywała i nagle cisza...tak było z Sunshine tez ...sprawdziłam jej ost wiad i jest z 2 marca na temat chusty, potem cisza
Edytowane przez gosiaczek071 Czas edycji: 2016-03-10 o 15:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#1166 |
Raczkowanie
|
GiGi trzymam kciuki byś jeszcze wytrzymała w dwupaku do 36 tygodnia albo dłużej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1167 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam nadzieję że u niej wszystko dobrze. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1168 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
palce puchną mi tylko jak jest za gorąco Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ciekawe czy w międzyczasie jeszcze któras się rozpakuje bo coś czuję ze po 21 już się sypną porody Cytat:
![]() Cytat:
![]() nawet dnia kobiet jakos szczególnie nie świętowaliśmy, a walentynek to juz w ogóle Cytat:
jaki tam ze mnie pracuś ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1169 |
Zadomowienie
|
Jowitazz mieszkam 10km od Leszna
![]() ![]()
#1170 | ||||||
Zakorzenienie
|
No nie da się dziś tu pisać !
Pocytowałam i wywaliło mnie errorem i dupka ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() trzymam kciuki i wysyłam pozytywne myśli by córeczka jeszcze posiedziała w Twoim brzuszku ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() chciałam otworzyć w nowym oknie większe ale no ... wizaż.... Na miniaturce i tak cudnie wygląda ![]() ![]() ![]() Cytat:
Ale my to w dupce mamy i w pralce wypierzemy ![]() Cytat:
![]() ja zaraz muszę popakować co mam do torby A i zapomniałam zrobić zdjęcie torby! To nic. Jutro zrobię ![]() ![]() Cytat:
Nie do wiary ![]() ![]() och I Antek będzie już z wami ![]() ![]() ![]() Noooo..... przerażające to było....
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:53.