|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#11941 |
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
tak jak piszesz jooasi operacja, dlatego faktycznie porozmawiam z lekarzem, a dzidziunie chcemy adoptować bo jedną małą niunię już mamy i teraz chcemy dla niej braciszka i myślę, że na Boże Narodzenie już będzie maluch z nami.
#11942 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ten MX 290g(11,5/10,6/5,5) to wcale nie tak malunio...raczej średniunio ![]() Ilove a kiedy masz termin? ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#11943 |
Raczkowanie
|
![]() luz kompletny prócz tego, że przez moją pracownicę, muszę !!! w piątek być już w pracy, na 10 godzin. Nieźle, co? Miała któraś z Was taki hardcore? Nie wiem jak, ale choćbym się zesrrr musze być w pracy i tak codziennie po 10 godzin, w soboty tylko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11944 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- dziewczyny teraz tak sobie pomyslalam rzadko jestem w Polsce przebywam za granice zjade tak z 2 tyg przed op na badania itp potem operacja czyli beda cyce do tego dojdzie jeszcze ten spuchniety brzuch upal wiec moze wieksza opuchlizna niz u was to wszyscy pomysla ze w ciazy jestemm hehe ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11945 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() luz kompletny dzień przed jeszcze jakoś zniosę choć to dla mnie abstrakcja ![]() ![]() mam tylko nadzieję że bedzie wszystko ok i będziesz sie super czuła i dasz radę ![]() no po Tobie to sie można spodziewać że już z wybudzeniówki będziesz do nas pisała... hm a jak byś dała radę to i w trakcie cos byś skrobnęła ![]() ![]() Edytowane przez MILENKA2012 Czas edycji: 2012-04-17 o 19:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11946 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale nie widzę Cię w odliczance... na kiedy termin ?
![]() |
#11947 |
Wtajemniczenie
|
Milenko nie wycofałabym oj nie, ale napewno nie dała dziewczynie powyżej 165 i 50kg wagi
![]() ![]() ![]() co do miksturek jam nie doktor i anestezjolog, nazw nie znam ale jak się powie, że jest mus natychmiast do żywych wrócić to oni już wiedzą co robić ![]() ![]() ![]()
#11948 |
Raczkowanie
|
jooasi widzę z opisu że masz 325 cc czy taka rozmiarówka będzie duża bo ja też mam mieć jeden 300 drugi 325 i nie chcę żeby się okazało że potem będę zawiedziona że jednak za mało. Mi niby lekarz powiedział że nie da się więcej bo mam małą klatkę piersiową, ale może jednak wymusiłabym an nim więcej
![]() a tak z innej beczki pytanie do dziewczyn, które mają już operację za sobą każda z was miała opuchnięty brzuch czy to też indywidualna sprawa?
#11949 |
Raczkowanie
|
dziewczynki wiem, że ten temat był już poruszany ale nie pamietam odpowiedzi i nie umiem się dokopać....
jak to jest z solarium? u mnie w czwartek minie 4 mies. nchciałabym przez jakiś czas chodzić raz w tygodniu na 10 min. mam te blizny zakryć albo posmarować blokerem? co się może stać z bliznami? Joasi Ty na pewno będziesz wiedziała....
#11950 | |
Raczkowanie
|
Witam was dziewczynki
![]() Ja znowu szpital- mama,dom i mój tata. Bosze jestem umordowana na nic czasu nie mam ![]() ![]() ![]() Widzę,że cycolinek nam przybywa supcio bardzo się cieszę ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11951 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak Krajewski powiedział, że szerszy nie wejdzie to chyba faktycznie tak jest bo on robi raczej spore piersi i wykorzystuje powierzchnie ![]() brzuszek hmmm powinno być indywidualnie ale nie słyszałam żeby któraś nie spuchła ![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- malinko możesz ale nie na maksa ![]() ![]()
![]() |
#11952 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mi dr wybrała o ponad 100 ml większe od Twoich, więc i różnica byłaby duża. Ponadto wydaje mi się, że moje cycuchy wyszłyby jednak większe, bo swojego cycka troszkę już mam. Dziękuję Ci Kochana za te słowa, naprawdę ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#11953 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#11954 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny podajcie mi namiary na jakies fajne modele staników, może jakies strony gdzie mogę cos kupić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11955 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Malinka – ja byłam wczoraj na 8 minut (jestem niecałe 3 miesiące po) i jak na razie wszystko w porządku : ) Ilove – cieszę się, że jesteś zadowolona. Dobrze pamiętam, że to Ty się na początku upierałaś przy lekarzu-kobiecie? : ) Moim zdaniem cięcie na otoczce to wcale nie takie złe rozwiązanie (przynajmniej wizualnie) ale dlaczego u Ciebie inaczej się nie da? Też bym się zastanowiła nad większym implantem bo masz całkiem szeroką klatkę. Ja bardzo żałuję, że się nie upierałam… Edytowane przez Gipsy Czas edycji: 2012-04-17 o 21:50 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#11956 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Chcialam 350cc, potem dziewczynki mnie przekonaly na 400cc a mam 450cc, bo lekarz tak zdecydowal ![]() ![]() Odnosnie Sherry to ja w nia wierze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A odnosnie KOSZMAROW NOCNYCH to dzisiaj snilo mi sie , ze bylam na wakacjach na Menorce i taki realny byl ten sen achhhhhhhhhhhhhh....:love : slonko grzalo moje bikini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Takie mam koszmary ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Niestety ciagle zapominalam kupic kremik z faktorem 50 i od samego poczatku uzywam te ochraniacze na oczy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Cytat:
Jezioranka ja niestety nie pomoge, bo kupuje w sklepach, albo na Ebay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- AAA takie bikini znalazlam http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...ht_1288wt_1110 Na dole pisza, ze to nie jest Victoriassecret, tylko podobne ![]() ![]()
![]() |
#11957 |
Raczkowanie
|
Jako facet jestem zwolennikiem implantow(kazdy moze robic to na co ma ochote), ale jako praktycznie lekarz nie jestem. Utrudniaja diagnostyke raka piersi zaslaniajac w badaniach zmiany mogace byc nowowtworem i to jest niefajne i to powinno byc szeroko propagowane bo rak piersi jest u kobiet najczestszy. Dodatkowo radzilbym zwrocic wieksza uwage na profilaktyke i jej regularnosc. Tak z ciekawosci wiedzialyscie o tym?
#11958 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
jak dla mnie to ona ma dziwne pomysły ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11959 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W piątek do pracy na 10h ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:03 ---------- Poprzedni post napisano o 06:59 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#11960 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ANICZKO jasneeeeeeeeee że Cię rozumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SHERRY wiem gdzie pracuje i co robi,...praca siedząca ale kurde SHERRY jakby moja pracownica mi tak zrobiła,to poważnie bym się zastanowiła nad jej przyszłością..bo to barrrrrrrrdzo nie ładnie,,ojj bardzo ![]() ![]() ![]()
![]() |
#11961 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Trzymam mocno kciuki za sherry b. !!
![]() ![]() ![]() A co do profilaktyki to pewnie większość z nas nawet częściej się bada niż inne kobitki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11962 |
BAN stały
|
Sherry...o masakra! kurcze oby jej nie bolało bo będzie miała ciężko w piątek!!
W każdym razie powodzenia! trzymaj się dzielnie !! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11963 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiesz co mam dresik i tak sobie myślę że dziś wieczorem wybiore się na zakupy po jakieś wilgotne chusteczki bo nie sądzę żebym dała rade po operacji się umyć przed wyjściem z kliniki a tak to chcociaż się odświeżę .i tak się jeszcze zastanawiam co jeszcze może mi się przydać ? Może dziewczyny które są już po coś nam podpowiedzą ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11964 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11965 | |||
Konto usunięte
|
Dziewczyny wpadłam na chwileczkę bo się spieszę i nawet nie mam czasu przeczytac wszystkich postów, szukałam tylko tych co się odnoszą do mnie
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No i właśnie to średniunio mi pasuje ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() aaa i właśnie jeśli chodzi o tą szerokośc klatki... Doktor mnie mierzył i...mam 71 pod piersiami a nie 77 tak jak ja to sobie mierzyłam ![]() ![]() A cięcie wokół otoczki żeby rozłożyc mi pierś na implancie, no coś tam Doktor będzie z tym robił. Zobacz sobie moją wyjściówkę o co kaman ![]() Edytowane przez 201711291009 Czas edycji: 2012-04-18 o 09:14 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#11966 |
Raczkowanie
|
sherry powodzenia dzisiaj
![]() ![]() Kasiapolak no ja tez mam spodnie z dresu i bluze z krotkim rekawkiem rozpinana w tym bede chyba w klinice przeciez to nie musi byc pidzama przeciez ![]() ![]() Ise to mialas super ja mam 120km do kliniki ![]()
#11967 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() POWODZENIA!!! TRZYMAMY KCIUKI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#11968 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#11969 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pocieszę Cię ja mam do kliniki 350 km ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11970 |
Raczkowanie
|
KasiaPolak no to niezle , a Ty pozniej masz jakis hotelik oczywiscie?
Dzis ide odebrac wyniki mam nadzieje ze wsio bedzie ok ostatnio nawet spac nie moge przez to wszystko glupie sny mam ![]()
24/04 godz 14-30 dr. J.J Wroclaw MENTOR ANATOMKI CPG333 380cc 12cm/11,5cm/5.8 cm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez issabel1 Czas edycji: 2012-04-18 o 10:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:03.