Powiększanie piersi cz.7 - Strona 399 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-17, 18:42   #11941
beatabo1986
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość

beatabo to nie jest zabieg a operacja i może być cięzko, nawet bardzo, ja bym nie dała rady a Ty jak musisz to od razu doktorowi powiedz niech Cie odpowiednimi miksturami nafaszeruje
chcesz bejbika adoptować?? to trzymam mocno kciuki zeby szybko sie udało
tak jak piszesz jooasi operacja, dlatego faktycznie porozmawiam z lekarzem, a dzidziunie chcemy adoptować bo jedną małą niunię już mamy i teraz chcemy dla niej braciszka i myślę, że na Boże Narodzenie już będzie maluch z nami.
Stary 2012-04-17, 19:05   #11942
MILENKA2012
Raczkowanie

Cytat:
Ilove i co dr zrobi z Twoim cycuniami? coś Ci poopowiadał? czemu ten implancik taki maluni, kolejna dziewczynka od K. z implantami ponożej 300 napewno tego chcesz?? mnie sie też wydawało że 250 to dla mnie max a teraz to był płakuniała z takimi maleństwami. dla mnie też straszne było ściągnąć stanik i tak stać przed obcym facetem jak przed własnym mężem miałam problem z tymi zwisami, zawsze coś gdzieś przykrywałam.
Joasi, coś mi się wydaje że Ty to byś wszystkie implanty poniżej 300g wycofała z rynku
ten MX 290g(11,5/10,6/5,5) to wcale nie tak malunio...raczej średniunio ale nie wiem jakie ma oczekiwania Ilove i jakie ograniczenia w budowie pewnie jest to jakoś uzasadnione ze właśnie ten a nie inny...
Ilove a kiedy masz termin?

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

Cytat:
beatabo to nie jest zabieg a operacja i może być cięzko, nawet bardzo, ja bym nie dała rady a Ty jak musisz to od razu doktorowi powiedz niech Cie odpowiednimi miksturami nafaszeruje
Joasi, a jakie Ty masz na myśli mikstury? podpowiedz proszę o co prosić bo to moze się przydać
MILENKA2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 19:33   #11943
sherry.b
Raczkowanie

zero stresu, zeeero
luz kompletny
prócz tego, że przez moją pracownicę, muszę !!! w piątek być już w pracy, na 10 godzin.
Nieźle, co? Miała któraś z Was taki hardcore?
Nie wiem jak, ale choćbym się zesrrr musze być w pracy i tak codziennie po 10 godzin, w soboty tylko 5 godzin. I to już mnie stresuje nie na żarty.
sherry.b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 19:51   #11944
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sherry.b Pokaż wiadomość
zero stresu, zeeero
luz kompletny
prócz tego, że przez moją pracownicę, muszę !!! w piątek być już w pracy, na 10 godzin.
Nie wiem jak, ale choćbym się zesrrr musze być w pracy i tak codziennie po 10 godzin, w soboty tylko 5 godzin. I to już mnie stresuje nie na żarty.
moze byc ciezkoczym sie zajmujesz??

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

dziewczyny teraz tak sobie pomyslalam rzadko jestem w Polsce przebywam za granice zjade tak z 2 tyg przed op na badania itp potem operacja czyli beda cyce do tego dojdzie jeszcze ten spuchniety brzuch upal wiec moze wieksza opuchlizna niz u was to wszyscy pomysla ze w ciazy jestemm hehew ogole mam takie schizy ze ktos tu ze znajomych czy rodziny zajrzy i beda wiedziec ze to ja hehheh szkoda ze nicku nie da sie zmienicDD chociaz po nicku to i tak mnie nie rozpoznaja heeh chyba mi odbija ale obsesyjnie o tym myslehihi
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 19:51   #11945
MILENKA2012
Raczkowanie

Cytat:
zero stresu, zeeero
luz kompletny
Sherry, R U kidding
luz kompletny dzień przed jeszcze jakoś zniosę choć to dla mnie abstrakcja ale powrót do pracy na 10godzin po 2dniach toż Ty normalnie jesteś cyborgiem - no fenomen normalnie nie z tej ziemi
mam tylko nadzieję że bedzie wszystko ok i będziesz sie super czuła i dasz radę
no po Tobie to sie można spodziewać że już z wybudzeniówki będziesz do nas pisała...
hm a jak byś dała radę to i w trakcie cos byś skrobnęła

Edytowane przez MILENKA2012
Czas edycji: 2012-04-17 o 19:55
MILENKA2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 19:57   #11946
malinkac
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ilovesleeping Pokaż wiadomość
Dzień dobry już po konsultacji i mam wstępnie wszystko dobrane Pan dr to przemiły człowiek i z chęcią się oddam w jego ręce. Pośmialiśmy się, starał się mnie odstresowac bo ja taka wystraszona byłam jak stałam przed nim z cyckami na wierzchu ale później już było lepiej. Dr Kasprzyk jest suuuper!!! taka moja opinia
A więc tak. Mam allergany 290cc. Wysoki profil, projekcja 5,5, szerokośc 11,5. No i tak teraz szukałam i znalazłam ten model (jeśli się mylę to mnie poprawcie).
http://www.justbreastimplants.com/br...ergan410MX.htm czy to jest ten 5 od góry?
Będę miała cięcie wokół otoczki, z racji na moją wyjściówkę

Tzn to ma byc ten extra wysoki profil.
no to teraz już będzie z górki
ale nie widzę Cię w odliczance... na kiedy termin ?
Stary 2012-04-17, 20:09   #11947
jooasi
Wtajemniczenie

Milenko nie wycofałabym oj nie, ale napewno nie dała dziewczynie powyżej 165 i 50kg wagi Ty teraz mówisz, że duże bo przed operacją wszystko jest dużo jak się ma swoje g... dla mnie też tak było i w głowe sie pukałam jak dziewczyny na więcej namawiały ale po operacji punkt odniesienia się zmienia i okazuje się, że ten wielki implant trzymany w rece jest mikruskiem w piersi i 3/4 dziewczyn pisze, że niedosyt czują, czasem nawet te co mają implant 450cc

co do miksturek jam nie doktor i anestezjolog, nazw nie znam ale jak się powie, że jest mus natychmiast do żywych wrócić to oni już wiedzą co robić Sherry Ty też z lekarzem pogadaj, dziewczyno współczuje Ci bardzo i nie wyobrażam sobie siebie w takiej sytuacji mam nadzieję, że uda Ci się śmigać tuż po jak naszemu robokopowi Zabuli

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-17, 20:19   #11948
beatabo1986
Raczkowanie

jooasi widzę z opisu że masz 325 cc czy taka rozmiarówka będzie duża bo ja też mam mieć jeden 300 drugi 325 i nie chcę żeby się okazało że potem będę zawiedziona że jednak za mało. Mi niby lekarz powiedział że nie da się więcej bo mam małą klatkę piersiową, ale może jednak wymusiłabym an nim więcej

a tak z innej beczki pytanie do dziewczyn, które mają już operację za sobą każda z was miała opuchnięty brzuch czy to też indywidualna sprawa?
Stary 2012-04-17, 20:29   #11949
malinkac
Raczkowanie

dziewczynki wiem, że ten temat był już poruszany ale nie pamietam odpowiedzi i nie umiem się dokopać....
jak to jest z solarium?
u mnie w czwartek minie 4 mies. nchciałabym przez jakiś czas chodzić raz w tygodniu na 10 min. mam te blizny zakryć albo posmarować blokerem?
co się może stać z bliznami?
Joasi Ty na pewno będziesz wiedziała....
Stary 2012-04-17, 20:32   #11950
grazia78
Raczkowanie

Witam was dziewczynki
Ja znowu szpital- mama,dom i mój tata. Bosze jestem umordowana na nic czasu nie mam mój brat ma wszystko w dupie zaprzeproszeniem no nic dam radę jakoś
Widzę,że cycolinek nam przybywa supcio bardzo się cieszę dzielne dziewczynki ja nadal bez kostiumu mam czas jeszcze 2 miechy mam nadzieję,że coś znajdę.

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Cytat:
Napisane przez malinkac Pokaż wiadomość
dziewczynki wiem, że ten temat był już poruszany ale nie pamietam odpowiedzi i nie umiem się dokopać....
jak to jest z solarium?
u mnie w czwartek minie 4 mies. nchciałabym przez jakiś czas chodzić raz w tygodniu na 10 min. mam te blizny zakryć albo posmarować blokerem?
Kochana ja zaczęłam chodzić na solarium ale blizny mam zakrywać i na cycki duży nadmuch daję siedzę około 10 minut i nic mi nie jest już widać,że jestem opalona
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 20:46   #11951
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez beatabo1986 Pokaż wiadomość
jooasi widzę z opisu że masz 325 cc czy taka rozmiarówka będzie duża bo ja też mam mieć jeden 300 drugi 325 i nie chcę żeby się okazało że potem będę zawiedziona że jednak za mało. Mi niby lekarz powiedział że nie da się więcej bo mam małą klatkę piersiową, ale może jednak wymusiłabym an nim więcej

a tak z innej beczki pytanie do dziewczyn, które mają już operację za sobą każda z was miała opuchnięty brzuch czy to też indywidualna sprawa?
beata to są średnie implanciki, nie wiem jakie masz gabaryty, ja mam bardzo wąską klatkę i rozstaw pomiędzy piersiami tylko 17cm i u mnie już nic więcej się nie da wcisnąć i dlatego też moje piersi wyglądają na spore. przy szerszej klatce ten sam implancik wydaje się mniejszy.
jak Krajewski powiedział, że szerszy nie wejdzie to chyba faktycznie tak jest bo on robi raczej spore piersi i wykorzystuje powierzchnie

brzuszek hmmm powinno być indywidualnie ale nie słyszałam żeby któraś nie spuchła

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

malinko możesz ale nie na maksa nawiew dobry a na blizny bloker i szeroki plaster

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-17, 20:47   #11952
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magdalena_81 Pokaż wiadomość
Aniko to po wakacjach ja napiszę na forum jak moje lato minęło ponieważ u mnie nikt a ikt prócz męża i przyjaciółki nie wiedzą - a wierz mi mam w rodzinie mnóstwo osób co mi w cycki zaglądały - po operacji nie chodzę w gąbkach i cycuchy całkiem znikają w ciuchach, sama się zastanawiam co to będzie na plaży ale zamierzam jak dziewczyny podpowiadały - powiem o ziółkach, ćwiczeniach, maściach i tyle niech myślą - w końcu na jednego podziała na drugiego nie a jeśli chodzi o porównywanie się z kamiluwą - to każde wkładki u każdej dziewczyny wyglądają zupełnie inaczej, nigdy tak samo nie wyjdą - któraś tutaj kiedyś taki mądry artykuł wklejała - w każdym razie jaką decyzję podejmiesz - jestem również z Tobą i tak będziesz o nich myślała - ale pewnie zdajesz sobie sprawę z tego prawda??
Madziu .
Mi dr wybrała o ponad 100 ml większe od Twoich, więc i różnica byłaby duża. Ponadto wydaje mi się, że moje cycuchy wyszłyby jednak większe, bo swojego cycka troszkę już mam. Dziękuję Ci Kochana za te słowa, naprawdę

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
ANIKA a ty nie możesz mieć mniejszych???w takim układziea Tobie mogą mniejsze wyjść niż KAMILUWIE...aczkolwiek pewnie nie mikruski..

ILOVE..przemęczymy się wspólnieja już rok czekam...ale cieszę się z jednej str,bo rozmiar mi się troszkę zmniejszył,a ja dojrzałam do tego że chcę mniejsze,zdecydowanie,a że się ponoć daaa to git

dobrej nocki
Klaudeczko, no ponoć się nie da, bo mam lewusa rozciągniętego , a mniejsze raczej nie wyjdą, zważywszy na wyjściówkę. Mam nadzieję, że rozumiesz mnie, bo sama chcesz niewielkie

Cytat:
tak jak piszesz jooasi operacja, dlatego faktycznie porozmawiam z lekarzem, a dzidziunie chcemy adoptować bo jedną małą niunię już mamy i teraz chcemy dla niej braciszka i myślę, że na Boże Narodzenie już będzie maluch z nami.
Beatabo, jesteście wspaniali . Już Was uwielbiam i życzę maluszka jak najszybciej . Adopcja w Polsce to jak droga przez pustynię
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 21:04   #11953
malinkac
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez grazia78 Pokaż wiadomość
Kochana ja zaczęłam chodzić na solarium ale blizny mam zakrywać i na cycki duży nadmuch daję siedzę około 10 minut i nic mi nie jest już widać,że jestem opalona
dzięki

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Cytat:
malinko możesz ale nie na maksa nawiew dobry a na blizny bloker i szeroki plaster
Tobie również
Stary 2012-04-17, 21:15   #11954
Jezioranka77
Raczkowanie

Dziewczyny podajcie mi namiary na jakies fajne modele staników, może jakies strony gdzie mogę cos kupić mam trochę problem bo rozm. jaki mi najlepiej odpowiada to 80 E/F , na razie bardzo odpowiadają mi modele Katie Price,no ale ile można mieć staników w różu)))
Jezioranka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 21:49   #11955
Gipsy
Raczkowanie

Cytat:
zero stresu, zeeero
luz kompletny
Trzymam kciuki Oj podpadła ta pracownica... Możę być ciężko w pracy ale nie wymaga wysiłku to powinnaś dać radę. Każdy inaczej to znosi, ja np. po wyjściu z kliniki po sklepach z mamą przez parę godzin śmigałam

Malinka – ja byłam wczoraj na 8 minut (jestem niecałe 3 miesiące po) i jak na razie wszystko w porządku : )

Ilove – cieszę się, że jesteś zadowolona. Dobrze pamiętam, że to Ty się na początku upierałaś przy lekarzu-kobiecie? : ) Moim zdaniem cięcie na otoczce to wcale nie takie złe rozwiązanie (przynajmniej wizualnie) ale dlaczego u Ciebie inaczej się nie da? Też bym się zastanowiła nad większym implantem bo masz całkiem szeroką klatkę. Ja bardzo żałuję, że się nie upierałam…

Edytowane przez Gipsy
Czas edycji: 2012-04-17 o 21:50
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-17, 22:35   #11956
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Milenko nie wycofałabym oj nie, ale napewno nie dała dziewczynie powyżej 165 i 50kg wagi Ty teraz mówisz, że duże bo przed operacją wszystko jest dużo jak się ma swoje g... dla mnie też tak było i w głowe sie pukałam jak dziewczyny na więcej namawiały ale po operacji punkt odniesienia się zmienia i okazuje się, że ten wielki implant trzymany w rece jest mikruskiem w piersi i 3/4 dziewczyn pisze, że niedosyt czują, czasem nawet te co mają implant 450cc

co do miksturek jam nie doktor i anestezjolog, nazw nie znam ale jak się powie, że jest mus natychmiast do żywych wrócić to oni już wiedzą co robić Sherry Ty też z lekarzem pogadaj, dziewczyno współczuje Ci bardzo i nie wyobrażam sobie siebie w takiej sytuacji mam nadzieję, że uda Ci się śmigać tuż po jak naszemu robokopowi Zabuli
I ja mam niedosyt.......... a raczej mialam, bo obiecalam nie narzekac
Chcialam 350cc, potem dziewczynki mnie przekonaly na 400cc a mam 450cc, bo lekarz tak zdecydowal I dzieki mu za to, chociaz jakby mu sie 550cc wsadzic chcialo, to bym juz byla wniebowzieta

Odnosnie Sherry to ja w nia wierze Chyba w biurze pracuje, wiec napewno da rade Wystarczy wiedziec, ze cos musimy po operacji i wierzyc, ze bedziemy w stanie to zrobic Ja baaaaardzo chcialam zwiedzic te cholerne Czechy i zrobic tam zakupy, bo ze wsi przylecialam No i tak sobie to wkrecilam, ze sie udalo

A odnosnie KOSZMAROW NOCNYCH to dzisiaj snilo mi sie , ze bylam na wakacjach na Menorce i taki realny byl ten sen achhhhhhhhhhhhhh....:love : slonko grzalo moje bikini SUPER bylo, nie chcialam sie budzic i nie wiem dlaczego mielismy tylko pokoj z jednym lozkiem na nas 4 Nagle pukanie do drzwi, a tam moja mama i babcia:confused : Przylecialy do nas na wakacje No i jednak wstalam do pracy
Takie mam koszmary Ado moich wakacji 6 tygodni zostalo W koncu wygrzeje panny na sloneczku:jup i:

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

Cytat:

Ja wygladalam jak parowa przez 1,5 mc

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

Cytat:
jak to jest z solarium?
Nasz doktorek pozwala po 2 mc Ja poszlam po 3 mc i dostalam wytyczne od MYA Czyli bloker na blizny i plasterek
Niestety ciagle zapominalam kupic kremik z faktorem 50 i od samego poczatku uzywam te ochraniacze na oczy Naklejam po 3 na blizne i jest git

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Jezioranka77 Pokaż wiadomość
Dziewczyny podajcie mi namiary na jakies fajne modele staników, może jakies strony gdzie mogę cos kupić mam trochę problem bo rozm. jaki mi najlepiej odpowiada to 80 E/F , na razie bardzo odpowiadają mi modele Katie Price,no ale ile można mieć staników w różu)))

Jezioranka ja niestety nie pomoge, bo kupuje w sklepach, albo na Ebay A bylam w albumie i Fajniutke masz te cycuchy Powiedz mi ta panterka to bikini tak??? Gdzie kupilas??? Baaardzo mi sie podoba

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

AAA takie bikini znalazlam http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...ht_1288wt_1110
Na dole pisza, ze to nie jest Victoriassecret, tylko podobne Cena jest fajna
Stary 2012-04-17, 23:34   #11957
fizol87
Raczkowanie

Jako facet jestem zwolennikiem implantow(kazdy moze robic to na co ma ochote), ale jako praktycznie lekarz nie jestem. Utrudniaja diagnostyke raka piersi zaslaniajac w badaniach zmiany mogace byc nowowtworem i to jest niefajne i to powinno byc szeroko propagowane bo rak piersi jest u kobiet najczestszy. Dodatkowo radzilbym zwrocic wieksza uwage na profilaktyke i jej regularnosc. Tak z ciekawosci wiedzialyscie o tym?
Stary 2012-04-18, 00:09   #11958
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
jak to jest z solarium?
pamiętam, że pytałam lekarza w dniu operacji to mi powiedział, że po 2 miesiącach można... ale blizny zakrywać.

jak dla mnie to ona ma dziwne pomysły
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 06:03   #11959
anika75
Zadomowienie

Cytat:
zero stresu, zeeero
luz kompletny
Sherry.b, trzymam dziś kciuki
W piątek do pracy na 10h, o kurczę, obyś dała radę, ale powiedz o tym doktorkowi

---------- Dopisano o 07:03 ---------- Poprzedni post napisano o 06:59 ----------

Cytat:
Napisane przez fizol87 Pokaż wiadomość
Jako facet jestem zwolennikiem implantow(kazdy moze robic to na co ma ochote), ale jako praktycznie lekarz nie jestem. Utrudniaja diagnostyke raka piersi zaslaniajac w badaniach zmiany mogace byc nowowtworem i to jest niefajne i to powinno byc szeroko propagowane bo rak piersi jest u kobiet najczestszy. Dodatkowo radzilbym zwrocic wieksza uwage na profilaktyke i jej regularnosc. Tak z ciekawosci wiedzialyscie o tym?
W imieniu dziewczyn dziękuję za troskę, ale implant jest umiejscawiany pod mięsień, więg gruczoł na usg doskonale widać i nic nie jest zasłonięte. Poza tym badamy się, a jakże, my tu raczej wszystkie reformowalne
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 07:22   #11960
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Sherry.b, trzymam dziś kciuki
W piątek do pracy na 10h, o kurczę, obyś dała radę, ale powiedz o tym doktorkowi

---------- Dopisano o 07:03 ---------- Poprzedni post napisano o 06:59 ----------

W imieniu dziewczyn dziękuję za troskę, ale implant jest umiejscawiany pod mięsień, więg gruczoł na usg doskonale widać i nic nie jest zasłonięte. Poza tym badamy się, a jakże, my tu raczej wszystkie reformowalne
hejka!!podpisuję się pod tym co piszesz..lekarz na konsultacji sam mówi o profilaktyce...a i pod mięśniem implnt niczego nie zasłania..także nie ma się o co martwić...gdyby było inaczej pewnie połowa z nas nie zdecydowałaby się na operację
ANICZKO jasneeeeeeeeee że Cię rozumiemapropos mniejszych piersi,byliśmy z całą rodzinką na basenie,była taka pani z dzieckiem i kazałam tż obserwować jej biust bo miała nie za duży ale idealnyi zachodziłam w głowę,czy to implant czy niei ja też chciałabym by tak gdybali i na mój temat,..ale to taka bzurka,na marginesie...jestem więcej niż pewna że nie za duży chcę,jak mówiłam,tak mi się poprzestawiało że w moich wypychaczach czuję się zbyt potężna...więc nie wyobrażam sobie mieć dużych...jednak nieeee..a takie średnie..owszem

SHERRY wiem gdzie pracuje i co robi,...praca siedząca ale kurde SHERRY jakby moja pracownica mi tak zrobiła,to poważnie bym się zastanowiła nad jej przyszłością..bo to barrrrrrrrdzo nie ładnie,,ojj bardzoi 10 godz siedzieć to ciężko chyba dziewczynki co??ale jak mus to mustrzymam kciukasy i myślę sherry o TOBIE!!!
Stary 2012-04-18, 08:08   #11961
Darling15
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Trzymam mocno kciuki za sherry b. !!:roza :

A co do profilaktyki to pewnie większość z nas nawet częściej się bada niż inne kobitki. Tak dla pewności, że wszystko jest ok
Darling15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 08:20   #11962
korinka
BAN stały

Sherry...o masakra! kurcze oby jej nie bolało bo będzie miała ciężko w piątek!!
W każdym razie powodzenia! trzymaj się dzielnie !!
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 08:43   #11963
KasiaPolak
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez issabel1 Pokaż wiadomość
Hej no ja juz tez po badaniach jutro ide odebrac wyniki z krwi mam nadzieje ze wszystko bedzie ok choc mialam dzisiaj zle sny ze cos bylo nie tak . Masz juz cos naszykowane do kliniki?

Wiesz co mam dresik i tak sobie myślę że dziś wieczorem wybiore się na zakupy po jakieś wilgotne chusteczki bo nie sądzę żebym dała rade po operacji się umyć przed wyjściem z kliniki a tak to chcociaż się odświeżę .i tak się jeszcze zastanawiam co jeszcze może mi się przydać ? Może dziewczyny które są już po coś nam podpowiedzą ?
KasiaPolak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 08:55   #11964
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Cytat:
Napisane przez KasiaPolak Pokaż wiadomość
Wiesz co mam dresik i tak sobie myślę że dziś wieczorem wybiore się na zakupy po jakieś wilgotne chusteczki bo nie sądzę żebym dała rade po operacji się umyć przed wyjściem z kliniki a tak to chcociaż się odświeżę .i tak się jeszcze zastanawiam co jeszcze może mi się przydać ? Może dziewczyny które są już po coś nam podpowiedzą ?
Powiem szczerze że ja nic prócz dresu nie mialam ze sobą. Mieszkam 15 minut samochodem od kliniki więc nie pomogę. jak tylko mogłam wstać to wsiadłam do samochodu i wróciłam do domku....
Ise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 09:10   #11965
201711291009
Konto usunięte

Dziewczyny wpadłam na chwileczkę bo się spieszę i nawet nie mam czasu przeczytac wszystkich postów, szukałam tylko tych co się odnoszą do mnie więc już odpisuję.

Cytat:
Ilove i co dr zrobi z Twoim cycuniami? coś Ci poopowiadał? czemu ten implancik taki maluni, kolejna dziewczynka od K. z implantami ponożej 300 napewno tego chcesz?? mnie sie też wydawało że 250 to dla mnie max a teraz to był płakuniała z takimi maleństwami. dla mnie też straszne było ściągnąć stanik i tak stać przed obcym facetem jak przed własnym mężem miałam problem z tymi zwisami, zawsze coś gdzieś przykrywałam.
joasi doktor mi zrobi cięcie wokół otoczki i do tego mi przetnie gruczoł...szok jakby mi wsadził tylko implant to bym miała takie jak mam teraz tylko że większe a tak to powiedział, że mi się ładnie rozejdzie pierś na implancie. Zaufałam mu, powiedział, że swojego gruczołu mam jakoś około 200ml czy jak to tam się mierzy czy waży no i jak dojdzie te 290 to myślę, że będzie dobrze. I robiłam przymiarki i one nie były wcale takie małe. Były w sam raz cudowne i najchętniej mogłabym iśc z nimi do domu no i miałam szansę poczuc jak to jest jak się ma ten staniczek hehe

Cytat:
Napisane przez MILENKA2012 Pokaż wiadomość
Joasi, coś mi się wydaje że Ty to byś wszystkie implanty poniżej 300g wycofała z rynku
ten MX 290g(11,5/10,6/5,5) to wcale nie tak malunio...raczej średniunio ale nie wiem jakie ma oczekiwania Ilove i jakie ograniczenia w budowie pewnie jest to jakoś uzasadnione ze właśnie ten a nie inny...
Ilove a kiedy masz termin?

milenko terminu jeszcze nie mam ustalonego bo to się wiąże z zadatkiem a mnie na razie na niego nie stac...czekam na TZ aż wróci w maju termin sobie ustalę. Chciałam op miec w sierpniu ale Doktor powiedział, że w sierpniu wyjeżdża więc albo w lipcu albo wrześniu. To mówię no to lipiec
No i właśnie to średniunio mi pasuje
Cytat:
Napisane przez Gipsy Pokaż wiadomość
Ilove – cieszę się, że jesteś zadowolona. Dobrze pamiętam, że to Ty się na początku upierałaś przy lekarzu-kobiecie? : ) Moim zdaniem cięcie na otoczce to wcale nie takie złe rozwiązanie (przynajmniej wizualnie) ale dlaczego u Ciebie inaczej się nie da? Też bym się zastanowiła nad większym implantem bo masz całkiem szeroką klatkę. Ja bardzo żałuję, że się nie upierałam…
gipsy tak to ja się upierałam przy kobiecie ale teraz nie żałuję niczego i wiem, że dr Kasprzyk to najlepszy wybór dla mnie no kocham go
aaa i właśnie jeśli chodzi o tą szerokośc klatki... Doktor mnie mierzył i...mam 71 pod piersiami a nie 77 tak jak ja to sobie mierzyłam nie wiem jak mi tak wyszło
A cięcie wokół otoczki żeby rozłożyc mi pierś na implancie, no coś tam Doktor będzie z tym robił. Zobacz sobie moją wyjściówkę o co kaman

Edytowane przez 201711291009
Czas edycji: 2012-04-18 o 09:14
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 09:11   #11966
issabel1
Raczkowanie

sherry powodzenia dzisiaj trzymam kciuki

Kasiapolak no ja tez mam spodnie z dresu i bluze z krotkim rekawkiem rozpinana w tym bede chyba w klinice przeciez to nie musi byc pidzama przeciez chusteczki takie dla dzieci ech no i to chyba wszystko aaaaa wode z dziubkiem mineralna a nie wiem co jeszcze

Ise to mialas super ja mam 120km do kliniki
Stary 2012-04-18, 09:11   #11967
kicia_nh
Zadomowienie

sherry.b 18.04 - DZIŚ
POWODZENIA!!! TRZYMAMY KCIUKI

Andzikus 23.04 - 6
issabel1 24.04 - 7
KasiaPolak 24.04 - 7
ania1919 27.04 - 10
beatabo 02.05 - 15
MILENKA2012 14.06 - 58
Olivkaa200 12.07 - 86
klaudeczka2010 03.09 - 139

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 09:42   #11968
kamiluwa
Raczkowanie

Cytat:
Kasiapolak no ja tez mam spodnie z dresu i bluze z krotkim rekawkiem rozpinana w tym bede chyba w klinice przeciez to nie musi byc pidzama przeciez chusteczki takie dla dzieci ech no i to chyba wszystko aaaaa wode z dziubkiem mineralna a nie wiem co jeszcze

Hejka dziewuszki oczywiści nie musi być pidżama, ważne aby było wygodnie a góra ROZPINANA!!! Ja proponuję słomki zabrac do picia - akurat w mojej klinice mieli, bo mozliwe że nawet z butelki z dziubkiem na początku będzie Wam cięzko pić. Chusteczki dla dzieci - jak najbardziej
Stary 2012-04-18, 09:42   #11969
KasiaPolak
Raczkowanie

Cytat:
sherry powodzenia dzisiaj trzymam kciuki

Pocieszę Cię ja mam do kliniki 350 km
KasiaPolak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 10:32   #11970
issabel1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez KasiaPolak Pokaż wiadomość
Pocieszę Cię ja mam do kliniki 350 km
KasiaPolak no to niezle , a Ty pozniej masz jakis hotelik oczywiscie?

Dzis ide odebrac wyniki mam nadzieje ze wsio bedzie ok ostatnio nawet spac nie moge przez to wszystko glupie sny mam Kasia a jak Twoje masz juz wszystko?

Edytowane przez issabel1
Czas edycji: 2012-04-18 o 10:35
issabel1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości