![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Grudzień u Kucyka. Zapraszam
Podobaja mi się perfumy
Perfumy Miss Dior Cherie EDP, pojemność wyjściowa 50ml zostało ok 45%. Jest kartonik. 7.Perfumy Chanel Coco Mademoiselle EDP pojemność wyjściowa 50ml zostało ok 45%. Jest kartonik. Oddasz któryś z flakonów za moje rzeczy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Wymiary podam jutro. Ciebie proszę o to samo
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Podoba mi się Perfumy D&G L'imperatrice 3 ,ale korektor już wymieniłam.Może coś innego Ci się za perfumy u mnie podoba? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Za nic z mojego watku ani fragrantici nie oddalabys mdch?
![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:13 ---------- Poprzedni post napisano o 06:35 ---------- A może chciałabys buta + ok. 8/30 flowerbomb edp w starej wersji + odlewkę flowerbomb extreme? Coco M. wygląda slicznie ![]() ---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:13 ---------- Myśl ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#96 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
a rozumiem - czyli Ty bierzesz:
podkład Kanebo (ubytek na foto) + baza lift up (możemy ja potraktować jak gratis, bo nie mam mozliwości sprawdzic, ile tak jest w środku - opakowanie całkiem nieprześwitujące ![]() Ewentualnie oczywiście skoryguj to co napisałam powyżej ![]() jak potrzeba jeszcze jakichś kodów/zdjęć czy informacji to pisz śmiało, bo ja już nie pamiętam, co podawałam a co nie ![]() zaraz dodam zdjęcia Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2016-12-08 o 07:37 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
msi moja córka przejrzeć Twoje ciuszki
to najpewniej w piątek się uda, bo normalnie w tygodniu po szkole to ma straszny zachrzan ![]() dam znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Coco m. Chcę na 100%
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#101 |
Wtajemniczenie
|
No trudno, skoro nie podoba Ci się nic więcej
![]() Jeżeli SdL jest ok. 25 ml, to zgoda. Wstawiam zdjęcia. Kingdom kupiłam ponad rok temu w zaufanej perfumerii - kod 4G04, jest to wersja splash. Poisona kupił mi mąż w Sephorze dwa lata temu - kod 2WG2. Wszystkie perfumy są u mnie prawidłowo przechowywane i gwarantuję, że zapachy są bez zarzutu.
Edytowane przez IwBond Czas edycji: 2016-12-08 o 11:37 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Wtajemniczenie
|
MP niestety jest poza negocjacjami (chyba w ogóle zdejmę go z wątku, bo to mój ukochany zapach i chyba za nic go nie oddam).
Pozwól, że jeszcze przemyślę tę wymianę ![]() Ponosiłam wczoraj SdL i już sama nie wiem. Mam swojego jeszcze trochę, a rzadko go używam (właściwie tylko w lecie). Nie mówię nie, ale muszę się zastanowić, żeby nie żałować. Coś grymaśna ostatnio jestem, nic mnie nie porywa. Do 18-go jest kilka dni. No chyba, że coś Ci się trafi, to wtedy nie patrz na mnie ![]()
![]() |
#103 |
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
Hehe, ambaras jest właśnie taki, że gdybym miała tę bershkową parkę to nie potrzebowałabym innej
![]() ![]() Kobaltowy golfik h&m mam i mikrodermabrazję tbs też, natomiast żel i krem effeclar są już na wylocie ![]() Jak byś widziała naszą ewentualną wymianę? ![]() ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Dziękuję, marynarki już nie potrzebuję ![]() Też wolałabym większą wymianę, ale nie znalazłam nic więcej poza olejkiem (no i parką) ![]() Chętnie oddałabym Ci golf, aby pozbyć się w końcu kartonu, w którym przechowuję nienoszone ciuchy, a który zalega mi na szafie ![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Tak wiem, na parkę nie liczę nawet ![]() Między mikrodermabrazją, a olejkiem występuje zbyt duża różnica wartości, aby taka wymiana mogła mieć miejsce wg mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Wtajemniczenie
|
Owszem,szukam szamponów i odżywek do cienkich,słabych włosów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
rozumiem, nic innego nie wpadło mi w oko;/
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Namyśliłaś się kochana?
![]()
![]() |
#107 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() Edytowane przez dorhis Czas edycji: 2016-12-08 o 20:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
mam pomadki mac plumfull, crosswires ,coral bliss, kilka razy mazniete oraz mac roze: love cloud, blushbaby(wklad), dollymix,pinch me rozswietlacz mary luminizer, bronzer mac refined golden, mam tez roz clarins sunset coral I tawny pink, benefit dallas roz ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
hej, coś za
1.Perfumy D&G L'imperatrice 3 EDT pojemność wyjściowa 50ml, zostało z 85%. Mam z przemiłej wymianki, jest kartonik. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
To jeszcze raz ja
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- Rozumiem, ja też po niektórych zapachach masz straszne migreny ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
hej
chciałam tylko napisać, że młoda dziś po szkole leci na jakąś imprezę harcerską z nocowaniem wwięc zajrzymy do twojego wątku dopier o jutro; wstępnie mogę powiedzieć, że rozmiary S wchodzą w grę, bo ona rośnie ![]() jakbyś tam miała pod ręką jakieś zdjęcia Gucia to oczywiście chętnie zerknę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
A gdybym oddała cale meteoryty (4 razy maźnięte pędzlem) ? Tegoroczna limitka carousel
![]() Napisz jakiej kolorowki szukasz - może akurat cos mam ![]()
![]() |
#113 |
Zadomowienie
|
Hej, czy udało Ci się przetestować Angela Sucree?
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1481275158 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1480838934 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Meteoryty: https://www.google.pl/search?q=guerl...iw=601&bih=962
Mam tez pomadkę Dior rouge hollywood: http://www.beyondblush.com/2015/04/d...ng-shades.html http://www.thehappysloths.com/2015/0...-victoire.html
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Mam MF lasting performance 102 i Rommel wake me up nie pamiętam jaki kolor
![]()
![]() |
#118 |
Wtajemniczenie
|
Noszę standardowy rozmiar XS, czasem XXS więc myślę że 10 byłaby na mnie za duża. Ubrań mam o wiele za dużo to mogę grymasić, noszę raczej klasyczne rzeczy, dopasowane, podkreślające talię, długości mini bądź maxi, nie lubię biodrówek ani oversize
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Mogłabym zaproponować jeszcze takie meteorki: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1479762540
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:35.