![]() |
#91 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Remake wątku alorah+nowości;)
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
Teraz 2 świetne rzeczy:
1.Cudna krótka, czarna sukienka z halką w kropeczki! Posiada 2 warstwy co widać na zdjęciu.Ma "wcięty" dekolt,to też widać. Pod biustem ma wstążkę,która podkreśla kształty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2.Film "Mr & Mrs. Smith" z Angeliną Jolie i Bradem Pittem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
no jedyne co mi teraz wpadlo w oko to te bluzeczki z rozszerzanymi rekawami - w watku jest zdaje sie niebieska a mam jeszcze biala... reszta hmm kiedys sluchalam metalu ale wieksozsc muzyki mam na mp3 takze tez odpada... no nic nie zawracam glowy
buzka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
Alorah, mnie tam przetarcia nie przeszkadzają... dałabyś wymiarki tych pierwszych jeansów? Może znajdziesz u mnie coś za nie? Wrzuciłam parę rzeczy w Twoim stylu, mam jeszcze jakieś kasety z wiadomą muzyką
![]() I poproszę jeszcze wymiarki tych spodni http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1146762954 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
![]()
Tak jak obiecywałam(coprawda to nie bluzka) nowa super rzecz. Mam na wymianę(lub do uzgodnienia) :
1.Śliczny gorsecik XS z firmy Vila (http://www.vila.dk/)zapinany z boku na suwak, z pięknymi wzorkami przeszywanymi złotą nitką.Oddam tylko za coś co mi się NAPRAWDĘ spodoba,najlepiej coś z mojej listy.Na mnie niestety jest za MAŁY ![]() ![]() Edytowane przez alorah Czas edycji: 2006-05-22 o 15:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
To ja czekam na wymiarki obu par jeansów
![]() Link do moich fotek jest zaraz pod listą ciuszków w moim poście :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Rozeznanie
|
hej alorciu
![]() podoba Ci sie u mnie kostiumik moro, ja u Ciebie znalazłam 3 rzeczy jednak najbardziej zalezy mi na bluzeczce tej: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1146858178 chętnie stroj za wymienie http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1146837580 zapraszam i przepraszam za zwloke mam mature i ucze sie ciagle do biologii na środe i na czwartek do ustnego polskiego ![]() ![]()
![]() |
#104 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Rozeznanie
|
to ja będę czekac na fotki, a nie masz może czarnego lub brązowego kostiumu kąpielowego? 2czesciowego? albo jakegos stroju? tyle, ze z majtkami takimi biodrowymi no i ne takie wyciate tylko raczej pełne
![]()
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
Teraz dodam takie 2 śmiszne rzeczy(bardzo dziewczęce, wtym roku dziewczęcość jest cool:P:P)
1.Świetne rybaczki w fioletowo białą kratkę!! Rozmiar 38, przyjaciółka przywiozła mi z Berlina,ale metka z firmą ucięta bo drapała.Świetne na lato, i na wycieczki.Wstawiam 3 fotki, przód tył i faktura spodenek. 2.Różowa bluzeczka(taki jasny, albo brudny róż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zadomowienie
|
Kurka....nikt już nic nie chce?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zadomowienie
|
![]() 1.Torebka(w sklepie mówili że 2 stronna ale ta brązowa jest gorsza),firmowa"Blend" z ciekawą rączką
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zadomowienie
|
Nikt nie chce takich fajnych rzeczy? Ani tej pomarańczowej bluzeczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
BAN stały
|
Cytat:
co powiesz na taka wymianke ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Czy nadal jesteś u mnie zainteresowana bluzką i spódniczką? Mi u Ciebie podobają się spodenki moro, i niestety nic wiecej nie moge dla siebie wypatrzeć ![]() Jeśli jesteś zainteresowana to poszukaj prosze jeszcze czegoś poza wątkiem, a jeśli nic nie znajdziesz to ewentualnie zrobimy wymiankę 1:1, chociaż to mało opłacalne ![]() Czekam na odp ![]()
![]() |
![]() |
#113 |
Zadomowienie
|
![]()
Trochę rzeczy dokładam,tylko 3 narazie.
1.Czarny tiszort z nadrukiem,rozmiar chyba S,pasuje do wszystkiego. 2.Taka śliska trochę bluzeczka biała z kapturkiem, jest śliczna, rozmiar 34/36 firma to "Hennes" Znana również jako H&M,bluzeczka od znajomej z Ameryki. 3.Śliczna zielona(bezfirmowa-bo nie ma metki,a nie pamiętam gdzie kupiona była") bluzeczka z cienkiej siateczki, rozmiar oceniam na S albo XS,oddam tylko za coś z listy, ALBO HORROR NA DVD!!! |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Z tych nowo dodanych rzeczy zainteresowała mnie: 2.Taka śliska trochę bluzeczka biała z kapturkiem, jest śliczna, rozmiar 34/36 firma to "Hennes" Znana również jako H&M,bluzeczka od znajomej z Ameryki. i standardowe moje pytanka: ![]() - jakie są dokładne wymiarki? - ile była noszona i w jakim jest stanie? - czy dałabyś rade pstryknąć fotkę na osobie? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
BAN stały
|
Cytat:
ta jeszcze mi sie podoba http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1147003129 wogole duzo mi sie u ciebie podoba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
pIWONIA to są: Wymiary: Od pachy do pachy:37cm Od metki w dół:42cm Kapturek:26cm szer na dole:38cm 100% Poliester, a stan bardzo dobry,mało noszona(jakieś 5,6 razy może założona). Chyba nie dam rady cyknąć foty na kimś bo na mnie źle leży,a siora odmawia współpracy.Mogę zrobić więcej normalnych zdjęć. kasienkaaa którą dokładnie byś chciała bluzeczkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() To ja Ci trzymam te rzeczy, Ty mi trzymaj spodenki moro i czekam na dokładkę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:46.