|
|
#91 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Co myslicie o firmie BUTIK??
Mam jedną bluzkę z tamtąd - i chyba zalicza się do tych perełek (jest bardzo ciekawa, czarna, z wycięciem z tyłu, krzyżowana) ale nie jest chyba produkowana przez butik bo na metce pisze "D`bleu"
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
jak dla mnie to beznadziejna firma. Wiekszość bluzek jest u nich po 19.90 i nie dziwie sie bo z beznadziejnego materialu.nie mowiąc juz ze nie ich najwikszy rozmiar to L (przynajmniej w tym butiku co ja kupuje).
Jedynie co maja fajne to torby.
|
|
#93 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam żadnej rzeczy ale są spoks ubranka
|
|
|
|
|
#95 |
|
Raczkowanie
|
ja mam tylko jedną bluzkę z tego sklepu, ładną czarną bez "bajerów" z dekoldem takim jakby zakładanym i dosyć głębokim. nic się z nią nie dzieje, bardzo ją lubię, kupiona przez przypadek. ale wchodzenie do tego sklepu to dla mnie trauma- tłum i ciasnota i ja nigdy nic tam nie widzę dla siebie, za dużo rzeczy zbyt podobnych do siebie, a ja nie mam talentu do wykopalisk
|
|
|
|
|
#96 |
|
KWC
|
Niska jakość- to przede wszystkim i bardzo banalne wzory.
|
|
|
|
|
#97 |
|
Rozeznanie
|
Ehh sama nie wiem, kojarzy mi się z takim sklepikiem dla młodszej młodzieży. Torebki Snoopiego i w ogóle
![]() Chociaż przynam ze mam 2 rzeczy z tamtąd. Beżową bluze z kapturem i koszulke polo w zielono-morsko-białe paski. Materiał wydawał mi się dobry, cena też, wiec kupiłam. Narazie jestem zadowolona.
|
|
#98 |
|
Wtajemniczenie
|
kupuje tam fajne ciuszki do śmigania po domku,zabawne,ale nie do publicznego pokazywania sie-pół miasta w tym pomyka
|
|
|
|
|
#99 |
|
Rozeznanie
|
Nie za bardzo lubie ten sklep, jedynie kupilam spodnice bo z promocji, i zakiet jeansowy z odpinanym kapturem z materialum, ale cena nie za ciekawa byla bo 99zl chodziaz jestem dosyc z niego zadowolona, bo jest dopasowany i nie wisi na mnie w porownaniu do innych z roznych sklepow bo rozmairy maja wielkie. W butiku czy jak kto woli ups, bluzki maja tandetne zalozylabym taka do spania jedynie, i chodzi w nich pol miasta.
|
|
#100 |
|
Raczkowanie
|
ja mam z butiku 2 boskserki... zieloną i taką brzoskwinkową z napisem z przodu.... ta ostatnia jest suuper.. uwielbiam w niej chodzić
|
|
|
|
|
#101 |
|
Przyczajenie
|
Bluz są spox. kupiłam sobie moro różową i fajnie sie nosi. Polecam
|
|
|
|
|
#102 |
|
Raczkowanie
|
mam stamtąd 2 bluzki
niska jakość niestety = po pierwszym praniu juz do niczego sie nie nadają
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam spodenki tej firmy i dwie sportowe bluzeczki.
jestem z nich bardzo zadowolona dobrze sie piora nic sie z nimi niw dzieje gaturek bardzo dobry i sa bardzo wygodne tak ze bardzo poleca ta firme a to wazne
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
Mam kilka ubrań z butiku. Z niektorych jestem zadowolona a z niektorych nie.
Uwielbiam butikowy dresik który dostalam od TŻ - jest naprawde bardzo wygodny i mimo wielu pran dobrze sie trzyma. No i spodobał się wszystkim kolezankom ![]() Ostatnio do butiku w ogole nie zagladam - denerwuja mnie te wszystkie snoopy, myszki miki, kaczory donaldy itp. nie moj styl.
|
|
#105 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam te sama bluzke co Ty te czarna, moja jest koloru ciemno zielonego, taka nawet zgnita zielen bym powiedziala.... Po dwoch miesisach chodzenia, strasznie wyplowiala, na kolnierzyku sa przebarwienia, neiwiem moze od slonca...ale to dziwne bo nie przebywam zbyt dlugo w sloncu....a jednak przebarwienia i wyblakly kolor na kolnierzyku i plecach jest.....NIGDY WIECEJ BUTKIKU.
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam dwa t-shirty kupione w szale kupowania, gdy butik u nas otworzono, później byłam zła na siebie, bo za tą cene mogłam kupic coś lepszego w innym sklepie i lepszej jakosci, ale ogólnie nie narzekam
piorę ręcznie i jeszcze nic z nimi sie nie stało |
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
raz tylko kupiłam tam bluzkę w stylu marynarskim.
Przyszłam do domu, wypakowałam z siatki, przymierzyam i szczęka mi opadłla, bo bluzka okazala się być dziurawa. Przyznam , ze w sklepie nie robiłąm oględzin bluzeczki, bo nie przysz mi do głowy, ze moze być porwana ![]() Poza tym wkurza mnie nadmiernie kolrwy wystrój sklepu i muzyka techno, ktra słychać jeszcze zanim dobrzez przestąpi sie próg buitku. |
|
|
|
|
#108 |
|
Raczkowanie
|
a ja widzialam ich nowa kolekcje na www.butik.sklep.pl i musze powiedziec ze jestem mile zaskoczona, maja bardzo fajne bluzy moro i kurtki i bezrekawniki na zime. SUUUPEEERRRR
|
|
|
|
|
#109 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo fajny sklep,duzy wybor ,zwlaszcza bluzek w dobrych,niewygorowanych cenach
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Niektóre rzeczy są całkiem całkiem, chociaz kupiłam bluzke i się spiera kolor
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
ja do niedawna byłam raczej zadowolona, kupione ubranka były dobrej jakości i mam je do dziś. Kilka miesięcy temu kupiłam bluzkę, materiał wydawał się spoko ale zaraz po założeniu pokazały się przebarwienia chyba od dezodorantu
na szczęście szybko zniknęły ale niedawno zauważyłam z tyłu odbarwienia jakby po domestosie, dam ręke sobie obciąć że wcześniej ich nie było a nie używałam żadnego odplamiacza nie wiem skąd się wzięły
|
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
ja kupiłam w tym sklepie po raz chyba drugi w życiu i to nie bluzeczke ale płaszcz, uważam że jest bardzo dobrze wykonany,powinien być ciepły i zapłaciłam za niego 130 zł, przecena ze 180 chyba
|
|
|
|
|
#113 |
|
Raczkowanie
|
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...8d60307a8.html
taki płaszczyk?? mi sie ten podoba ale z tego co si edowiedziałam beda dopiero za kilka dni w sklepach
|
|
|
|
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#115 |
|
Raczkowanie
|
KajaW jak na butik ten płaszczyk jest boski
a moje zdanie na temat firmy butik jest takie:Nazwa firmy mimo iż banalna,fajnie brzmi i nieźle się prezentuje,tak nieźle że...ciuszki i ich fasony nie pasują do BUTIKU,jeśli miałabym nazwać sklep biorąc pod uwagę jakość ciuchów sklep nazywał by się "TOP SHOP" lub coś w tym stylu... A płaszczyki zima 2006 by BUTIK kiedy zjawią się w Krakowie?
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
Czasami mozna cos znalezc fajnego na poprawe humoru
Ostatnio kupilam sobie koszulke z myszka miki. Bluski gatunkowo sa dobre ale nie powiem zeby byly dopracowane.. w szczegolnosci moznaby zarzucic co neico tym tanszym. Teraz przymierzam sie do bluzy granatowej paski ze strony internetowej...
|
|
|
|
|
#117 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
płaszczyki i kurtki z tego co sie dowiedzialam pojawia sie za pare dni, jak pogorszy sie pogida bo teraz poki co jeszcze za ciepło na zimowa kolekcje buuu trzeba poczekac jeszcze pare dni
|
|
|
|
|
|
#118 |
|
Przyczajenie
|
z butiku mam: bluzę z myszką miki, torbe ze snoopy'ego, i pare bluzeczek. jak dla mnie calkiem fajna firma. nie mam nic przeciwko nioej a reklamowy sa naprawde spooko ;-)
OoOo! Orzeszek ;o]...ehh...3aski... jest dObrze...m&m rulezzzz!! ************************* *************** nuuuudy.... nie mam weny.... ************************* *************** .*.*Bee,bee,bee kOpytka niOsą mnie *.*. |
|
|
|
|
#119 |
|
Przyczajenie
|
karola6116 a w którym butiku w Rzeszowie kupiłas Bluze z Myszką? Na Grunwaldzkiej czy na Kopernika??Który Twoim zdaniem jest fajniejszy??
|
|
|
|
|
#120 |
|
La Moderatoiure
|
Mam dwie bluzki, narazie jestem zadowolona
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:55.

na szczęście szybko zniknęły ale niedawno zauważyłam z tyłu odbarwienia jakby po domestosie, dam ręke sobie obciąć że wcześniej ich nie było a nie używałam żadnego odplamiacza