|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymianki :D:D:D:D zapraszam;-)
mam malutką torebeczkę tweedową do ręki w brązach
|
|
|
|
|
#92 |
|
BAN stały
|
Dot.: Troszke kosmetyków...ZOBACZ I WYBIERZ!!
Hej Agii jednak doszłam do wniosku ze jesli dalej cie cos u mnie interesuje to ja jestem zainteresowna:
ZIAJA 100 procent pielęgnacji Maska liftingująca, ZIAJA 100 procent pielęgnacji Mleczko + tonik oczyszczanie. ZIAJA PRO, serum łagodzące Eveline Laboratories - Pure Control - specjalistyczny krem nawilżajaco-matujący antybakteryjny (trudno mi określić jego zużycie...myśle że 50% powinno być) Rexona for teens, dezodorant Cool Green - St.Ives Oczyszczająco - rozgrzewająca maseczka do twarzy(7,5 ml)kupiona w sklepie,wystarczy przynajmniej na 4 razy, Maseczka likwiduje wągry, pozostawiając skórę głęboko oczyszczoną. pecjalistyczne mydełko z mydlarni, zawiera zieloną glinkę, zalecany do skóry tłustej, z problemami trądzikowymi (dosyc gruby, okrągły płat) oddam raczej za cos fajnego bo bylo drogie N.Y.C. Błyszczyk do ust ROLL-ON - w kulce TRUSKAWKOWY z drobinkami brokatu, pięknie wypełnia usta, wydają sie duże i soczyste:P smakuje faktycznie jak truskawka! (użyty raz) Sensique,Trendy Compact (Puder prasowany)matujący, jasny AVON- Radiant Lifting Eyeshadow-Wygładzający cień do powiek Beyond Colour kolor Heather(taki lekki brąz): N.Y.C sypki cień do powiek z fantastycznymi drobinkami, subtelny, złoty, pięknie się mieni UNDER TWENTY-Tonik oczyszczająco-kojący Przeciw!TRĄDZIKOWI (zostalo ok 30%) Ziaja, Bio, Krem aloesowy Miss Sporty, Fabulous Lash Building Mascara Miss Sporty, XX Fibre Base Coat N.Y.C sypki cień do powiek z fantastycznymi drobinkami, subtelny, złoty, pięknie się mieni +próbeczki - Perfecta czysta cera, arbuzowy żel do mycia twarzy (2x) -Powitanie z Afryką- Królewski Krem Piękności mirra, kadzidło, złoto -Mincer Pharma-Anti allergique- krem ujędrniający multiwitaminowy -Mincer Mona Lisa- Retinol Q10 + wit.C- krem kondycjonująco-ujędrniający półtusty -Mincer- young medical-krem na noc do cery tłustej (8x po 2ml) |
|
|
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
Hmmm...Z toników mam tylko nagietkowy Ziaji ok 1/3, bo Garniera nie toleruje moja skóra
Odżywki do paznoki powymieniałam ale sama używałam olejku rycynowego- mam do oddania tak pół opakowania z 30 gram.Znalazłam też błyszczyk do oddania Inglot yoghurt malinowy z drobinkami- zostało go ponad połowa z 15 ml. a ty chyba szukasz właśnie inglota Dołozyłam tez rekawice świnke do mycia - kupiona w Rossmanie, nowa.
|
|
#95 |
|
Przyczajenie
|
Agiii,
nie znalazlam narazie nic za depilator, a moze masz cos z mojej listy 'poszukiwanych' kosmetykow? Poszukuje aktualnie następujących kosmetyków i akcesoriów: - dobrego pilnika do paznokci, - wody termalnej LPR w każdej ilości, - profesjonalnych szamponów i masek nawilżających, szczególnie Loreal Professionnel z serii SHINE CURL lub też TIGI CURL ROCK Amplifier. - dobre maskary, raczej nowe lub niedługo używane, - kosmetyki apteczne LPR: nawilżające, - Liposyne Vichy, - meteoryty Beige Chic - chocby odsypke, lub inne tego typu kulki.. |
|
|
|
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
Ten błyszczyk jest w tubce a na ustach ma lekko różowy kolorek- taki transparentny z błyszczącymi drobinkami, ślicznie pachnie malinami
a co do olejku rycynowego to uzywałam go do skórek żeby nawilżyć i do rzęs, bo miałam wtedy kruche i troche połamane- po olejku przestały wypadać i wzmocniły się
|
|
#99 |
|
Przyczajenie
|
Witaj
znalazlam u CiebieCAPIVIT A+E forte - działa tam gdzie nie dociera krem. (18 kapsułek) Ziaja, Bio, Krem aloesowy- nawilżający krem do twarzy i ciała. Lekki, intensywnie nawilżający krem do pielęgnacji całego ciała. Zawiera wyciąg ze świeżych liści aloesu - biostyminę, która ma działanie wybitnie nawilżające i ochronne oraz stymuluje procesy regeneracyjne zachodzące w skórze. Krem doskonale się rozsmarowuje i wchłania, nie wywołując podrażnień. Dzięki regularnemu stosowaniu skóra staje się delikatna, elastyczna i miękka. Wskazany do cery suchej, normalnej i wrażliwej, szczególnie w miejscach narażonych na zmarszczki. (zużycie ok. 1/5) ZIAJA 100 procent pielęgnacji Maska liftingująca, ekspresowe wygładzanie. Wzmacnia włókna kolagenu i elastyny Stymuluje syntezę kwasu hialuronowego w skórze właściwej. Doskonale wygładza i aktywnie spłyca zmarszczki. Wyraźnie poprawia napięcie naskórka, przyspiesza proces jego odnowy. ZIAJA 100 procent pielęgnacji Mleczko + tonik oczyszczanie. Tonizuje, odświeża i intensywnie nawilża. Wyraźnie wzmacnia płaszcz lipidowy naskórka. Skutecznie łagodzi podrażnienia.Doskonale usuwa makijaż oraz dokładnie oczyszcza skórę. Przywraca naturalne pH i doskonale zmiękcza naskórek.Przygotowuje skórę do dalszych zabiegów pielęgnacyjnych. ZIAJA PRO, serum łagodzące St.Ives Oczyszczająco - rozgrzewająca maseczka do twarzy(7,5 ml)kupiona w sklepie,wystarczy przynajmniej na 4 razy, Maseczka likwiduje wągry, pozostawiając skórę głęboko oczyszczoną. specjalistyczne mydełko z mydlarni, zawiera zieloną glinkę, zalecany do skóry tłustej, z problemami trądzikowymi (dosyc gruby, okrągły płat) oddam raczej za cos fajnego bo bylo drogie odpiss u mnie w watku
|
|
#102 |
|
Zadomowienie
|
up
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
znalazłam
|
|
|
|
|
#105 | |
|
Raczkowanie
|
Jeśli ma się zmarnować to mam ochote na większość
I oczywiście na przewodniki A utwardzacza ani zadnej odżywki do paznokci nie mam Może zrobimy większą wymianę? Cytat:
|
|
|
#106 |
|
Wtajemniczenie
|
Kolor pudru masz tu:
http://www.oriflame.pl/prod/catalog/...lameColourFace w opakowaniu wygląda na ciemniejszy, na twarzy jasnieje, zresztą poczytaj KWC. Widzę, że szukasz Bezacne, mogę Ci dołożyć połowę Benzacne, 5 %. U ciebie podoba mi się mydlo z zieloną glinką - najbardziej albo dezodorant Rexona albo wit. a+e |
|
|
|
|
#109 |
|
Rozeznanie
|
moze coś u mnie?
|
|
|
|
|
#110 |
|
Zadomowienie
|
up up!! usuwam wątek..... WIELKIE CZYSTKI!!
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
znalazlabys cos za :
*Tatry i Zakopane * Sudety * Kraków i Jura Krakowsko- Częstochowska * Beskid Śląski i żywiecki
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
Może teraz coś Ci wpadnie w oko w moich wątkach? U Ciebie interesuje mnie Miss Sporty, Fabulous Lash Building Mascara-tusz wydłużający, pogrubiający i podkręcający kolor czarny, zużycie minimalne, N.Y.C. Błyszczyk do ust ROLL-ON - w kulce TRUSKAWKOWY z drobinkami brokatu, pięknie wypełnia usta, wydają sie duże i soczyste:P smakuje faktycznie jak truskawka! (użyty raz), N.Y.C - lakier do paznokci- kolor taki fioletowo-śliwkowy...choziaz sama nie wiem jak okreslic kolor ((WOGÓLE NIE UŻYWANY!!!-wygrałam go w konkursie ale ja nie maluje paznokci )?
|
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Kosmetyków więcej nie mam niepotrzebnych, chyba że właśnie cienie. Mam jeszcze końcówkę odżywki do włosów Rossmann, narazie naprawde nic więcej. Jeszcze poszperam w kosmetykach.
|
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
Rezygnuje z tuszu (dostałam dziś od mamy nowy), ale jestem chętna na błyszczyk i lakier. Znalazłam jeszcze połyskliwy talk do ciała Avon magic zużyte ok.1/4, mam jeszcze tusz Orifleme turkusowy użyty kilka razy. Narazie tyle.
|
|
|
|
|
#115 |
|
Zadomowienie
|
-Arthes, Maskara XXL -tusz wydłużający i pogrubiający, kolor czarny, zostalo ok 80%
-Miss Sporty, XX Fibre Base Coat-Wydłużająca rzęsy baza pod tusz. Dodaje długości naturalnym rzęsom. Zawiera włókna wydłużające zainteresowana jestem tymi dwoma pozycjami ..niestety czarne plastkiowej nie mam już ,ale mam jeszcze jedna ceramiczna taka jak w moim wątku tylko bordowa więc moge zamiast tej czarnej dołożyć .... ???
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
już zrobiłam dokładeczkę....
|
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sie cien do powiek N.Y.C. ale chyba za ten cien staniczka nie oddam:/...a puder narazie jest w rezerwacji-jak sie zwolni to dam znać
Ale mogłabym za ten cien oddac branzoletki czarne i ta z koralikow
|
|
|
|
|
#119 |
|
Rozeznanie
|
agii, podobał Ci sie u mnie ten sweterek szaro-czerwony. sprawdzilas jego wymiarki? bo on jest stosunkowo mały.
co do tej bluzy fishbone to niestety nie moge jej nigdzie znaleźć :/ jeszcze moze poszukam, ale juz trace nadzieje. a mi sie podoba: * CAPIVIT A+E forte * Miss Sporty, Fabulous Lash Building Mascara * St.Ives Oczyszczająco - rozgrzewająca maseczka do twarzy * Soraya, Aksamitny make-up z wyciągiem z perły, kolor naturalny * Sensique,Trendy Compact (Puder prasowany)matujący, jasny * N.Y.C sypki cień do powiek z fantastycznymi drobinkami, subtelny, złoty, pięknie się mieni * N.Y.C. Błyszczyk do ust ROLL-ON - w kulce TRUSKAWKOWY * N.Y.C - lakier do paznokci- kolor taki fioletowo-śliwkowy
|
|
|
#120 |
|
Rozeznanie
|
Niestety nic nie znalazłam :-(
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:07.

Odżywki do paznoki powymieniałam ale sama używałam olejku rycynowego- mam do oddania tak pół opakowania z 30 gram.
Inglot yoghurt malinowy z drobinkami- zostało go ponad połowa z 15 ml. a ty chyba szukasz właśnie inglota

znalazlam u Ciebie