|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chętnie Oddam!!!
oki dam CI odpowiedz w najblizszym czasie
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. '
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chętnie Oddam!!! !dokładka!
jeżeli mogą się wysypywać to rzeczywiście odpadają
![]() to poczekam na zdjęcia pędzelków , przy okazji napisz mi później czy naturalne włosie, z czego i czy porządne wykonanie; chociaz i tak będzie zależało od kształtu.a lakier do zdobien brąz |
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
jak aplikatory to ja nie potrzebuję
|
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nie chcę ich
|
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
odpisuj im spokojnie bo ja sie nie zdecydowalam
dam znac jeszcze
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. '
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA PŁYT CD W 12# POŚCIE ATB, STONEBRIDGE,ASCETOHOLIX, BLUE, OZONE
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
*Inglot vertigo, pojedynczy cień malinowy,bardzo delikatnie połyskujący na złoto, dwa razy maźniety dla sprawdzenia koloru, także zuzycie prawie niewidoczne-Rezerwacja
*Manhattan Briliant Fusion to podwójny produkt: puder w kamieniu i róż. Wariacja trzech komponentów pudru i różu użyta razem zapewnia wyjątkową zmienność kolorów, złote drobinki zostały przezemnie starte, zuzycie oceniam na 40%, nie ma wgłebień wszystkie kolory równomiernie starte. Do malowania uzywałam duzego pedzla, a tego zalaczonego przez producenta, zabrudzły drobinki pudru wiec go wyprałm. *Mini zestaw Naomi Campbell Cat deluxe. Balsam do ciała z 50ml zostało więcej niz połowa (zużyłam ok 40%) oraz żel pod prysznic z 50ml zostało malutko ok.15ml dlatego wymienie razem, na jakąś miniaturke perfum lub...sama nie wiem, w każdym razie na cos co pachnie moze zznnajdziesz jeszcze cos u mnie? albo cos z ciuszkowego?;-) |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 |
|
Zadomowienie
|
niestety, ale dziękuje.
|
|
#103 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Droga gamaa. Cien inglota właśnie wymieniłam, więc nieaktualny. Zestaw Naomi Campbell jest w negocjacjach, jego losy mi nieznane, czekam na odpowiedz jednej wizazanki. Natomiast Manhattan jak najbardziej do wymiany, z tym że probki kremu Vichy to za niego za malo, dlatego pozwol ze przeszperam jeszcze w twoim watku
![]() Ps. Zaznaczam, ze chciałabym wszyskie 10 probek kremu(ewentualnie 5) Zobaczymy co mi sie spodoba... Ok??
|
|
#104 |
|
BAN stały
|
hej u ciebie do gustu przypadl mi
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4711393 |
|
|
|
|
#105 |
|
Rozeznanie
|
Mildness delikatne, wygładzajace mleczko dopielęgnacji ciała, przeznaczone do każdego rodzaju skóry, wzbogacone proteinami mleczymi oraz etraktem z wisni. Butla ma 500ml
Dlatego moge zrobic odlewke 150ml do pudełka takim po żelu, lub 250ml do opakowania po balsamie Jonson's Holoday skin (dokładnie wymyte).znajdziesz cos?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 |
|
Zadomowienie
|
moze znalazlam cos za max factora;-)
podobaj mi sie eyeliner sephory manhattan puder cat deluxe jak bys widziala wymianke? odp u mnie |
|
|
|
|
#107 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
serena.avon u ciebie podoba mi sie
Krem przeciwzmarszczkowy pod oczy Oriflame dla kobiet powyzej 40 roku zycia. zostalo ok 10 ml z 20 Moze znajdziesz jakąs próbeczke pomadki, w kolorze cielistym(bardziej z oriflame niz avon) Interesuja mnie również takie perfumy, jesli masz próbke któryś z nich daj znac(od razu zapisz jakie masz ![]() Avon, Incandessence EDP Avon, Today-Tomorrow-Always, Heart EDP Avon, Today Tommorow Always in Bloom EDP Avon, Little Black Dress EDP Oriflame, Divine EDT Oriflame, Nomadic for Her EDT Oriflame, Solliden for Her EDT Oriflame, Tsun Lai, Parfum de Toilette (Skoncentrowana woda toaletowa) Napisz jak widzisz wymianke oraz do którego pojemnika mialabym zrobic odlewke(150ml czy 250ml?)
|
|
#108 |
|
Rozeznanie
|
Niestety, nic nie znalazłam za rzeczy, które Ci się podobają u Mnie
|
|
#109 |
|
Wtajemniczenie
|
interesuje mnie ten roz/puder manhattan'u
|
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
a ciuszki Cie nie interesuja? moze wpadnie Ci cos w oko?
|
|
|
|
|
#111 |
|
Wtajemniczenie
|
wiem ze ta kuracja moze niebyc warta tego pudru/rozu(bo napewno jest troche tansza niz sam puder) ale moge jeszcze ci cos dorzucic np.jakies apteczne probki Phisiogel-hipoalergiczny zel do mycia/demakijazu twarzy
Emolium-krem do buzi,z maslem shea i olejkiem z orzeszkow macadamia+mocznik+hialuro nian sodu) Emolium-nawilzajacy szmpon Emolium-emulsja do ciala z olejkiem macadamia+maslo shea+i jeszcze jakies skladniki ApiPanten-emusja do ciala z propolisem i pantenolem oki to zarezerwuje go do jutra,to czekam na odp w moim watku
|
|
|
|
|
#112 |
|
Przyczajenie
|
hej hej!
Niestety nic nie wpadlo mi w oczko. pozdrawiam serdecznie!!
|
|
#113 |
|
Raczkowanie
|
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=4264 , interesowął by mnie ten , ale w zaleznosci który masz kolor i ile go jest
|
|
|
|
|
#114 |
|
Raczkowanie
|
no nie wiem chyba jednak podziękuję w takim razie , chyba że cos Ci sie u mnei spodoba , to dorzucila byc ten zel bo kilka rzeczy mi sie u Ciebie podoba
|
|
|
|
|
#117 |
|
Rozeznanie
|
Podoba mi sie eyeliner sephory.
|
|
|
|
|
#118 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam Cie bardzo ze dopiero teraz odpisuje. Jestem w trakcie pertraktacji
z innymi dziewczynami wiec jeszcze nie wiem ktore probki sa aktualne. Kiedy zakoncze z nimi wymianke i zostane wybrane przez ciebie rzeczy dam ci znac ok?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:38.

dam znac jeszcze 
Dlatego moge zrobic odlewke 150ml do pudełka takim po żelu, lub 250ml do opakowania po balsamie Jonson's Holoday skin (dokładnie wymyte).