![]() |
#91 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Kosmetyki za rzeczy dla przyszłej mamy:)
cytat:"
A co wybrałabyś z tego: MK ONE- super brązowa bluzeczka z brokatem, stan bdb, rozm. ok. L ATMOSPHERE- fioletowa tunika kopertowo zakładana z boku wiązanie, stan bdb-, rozm. z metki 46, ale myslę że tak na L/XL będzie dobra (zawsze można sobie przerobić na mniejszą) BOURJOIS- sypki cień Suviez mon regard kolor 07 *YVES ROCHER- couleurs nature- sypki cień- ciemne winogrono *YVES ROCHER pur desir de rose -zużyte ok. 1/4 z 60 ml za: BALSAM NA NOC OLIWKOWY KREM LIFTINGUJACY DO BIUSTU 3.Yves Rocher serum ujędrniajaco wyszczuplajace za 150ml pozstalao ok 110 fajny aplikator i konsystencja. 4.Nawilżajacy krem poziomkowy do ciała 250ml zostało ok 240" wszytsko ![]()
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
o.b.- 2 tampony normal, 4 tampony light flow
YVES ROCHER- ming shu perfumowany żel do kąpieli 50 ml NOWY YVES ROCHER- Neonatura 50 ml edp NOWE AVON- pur blanca- NOWA gwiazdka 30 ml LANCASTER- brązowy cień do powiek 3g NOWY AVON naturals- sztyft przeciw wypryskom z olejkiem z drzewa herbacianego NOWY 7 ml może coś za to ? Odpisz na moim wątku proszę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Rozeznanie
|
mam bardzo fajne spodenki ciążowe - dresowe bawełniane, do chodzenia po domciu, baaardzo wygodne. Rozmiar M miałam je na sobie jedynie 2 razy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Rozeznanie
|
Hej interesuje mnie neonatura
![]() w zamian mogę zaoferować: - płytkę dla przyszłej mamy z muzyką relaksacyjną, -termosik do butelki - kosmetyki HIPPa dla baba-nowe (balsam do ciałka i płyn do kąieli) - jakieś grzechotki - te używane - mnostwo dzieciowych gazetek, napisz czy jest coś co by Ciebie konkretniej interesowało? Moja córcia ma na imię Anastazja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
a cos za to:
ATMOSPHERE- fioletowa tunika kopertowo zakładana z boku wiązanie, stan bdb-, rozm. z metki 46, ale myslę że tak na L/XL będzie dobra (zawsze można sobie przerobić na mniejszą) BOURJOIS- sypki cień Suviez mon regard kolor 07 *YVES ROCHER- couleurs nature- sypki cień- ciemne winogrono *YVES ROCHER pur desir de rose -zużyte ok. 1/4 z 60 ml
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kosmetyki HIPPa -nowe (balsam do ciałka i płyn do kąpieli), ale to za mało za perfumy. Generalnie najbardziej poszukuję kosmetyków dla dzidziusia i zabawek edukacyjnych (tzn. mata edukacyjna, stolik edukacyjny itp.). |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
*CHOPARD- Madness- edp miniaturka NOWA 5 ml
mam 2 plytki cd z czytanymi bajkami : brzydkie kaczatko i bazyliszek
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
*BOURJOIS- sypki cień Suviez mon regard kolor 07 NOWY *YVES ROCHER- couleurs nature- sypki cień- ciemne winogrono NOWY ATMOSPHERE- fioletowa tunika kopertowo zakładana z boku wiązanie, stan bdb-, rozm. z metki 46, ale myslę że tak na L/XL będzie dobra (zawsze można sobie przerobić na mniejszą) *YVES ROCHER- Neonatura 50 ml edp
![]() |
#100 |
BAN stały
|
zainteresowalo mnie
BOURJOIS- sypki cień Suviez mon regard kolor 07 NOWY *LOREAL -Glam Shine Holographic- 720 Sizzle NOWY oraz http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5378400 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5378400 ale potrzebuje szrokosci obu na dole i na gorze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
Czy byłabyś zainteresowana sterylizatorem do butelek firmy Avent do mikrofalówki - używany jakieś 9 miesięcy, mi juz niepotrzebny, a przydatny, za AVON- pur blanca- NOWA gwiazdka 30 ml ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1.KREM LIFTINGUJACY DO BIUSTU AVON czy może być stosowany przez kobiety w ciąży? 8.Palmoliwe, zel pod prysznic oliwkowy, zostalo okolo 60% 9.Mleczko wygladzajace Nivea, 250ml, uzyte 2 razy 18.AVON Solutions, Cellu-Sculpt Leg Perfector upiększający krem modelujący nogi Z 200ML pozostało jakies 150ml 3.Balsam do ust mango AVON |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A stan oceniam jako bardzo dobry, w zasadzie po umyciu wygląda jak nowy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zastosowanie: w czasie i po ciąży; podczas stosowania diety i ćwiczeń; po kąpielach słonecznych; w czasie menopauzy. Im dłużej stosujesz, tym efekt jest bardziej widoczny! ps.mozesz wkleic fotke neonatury??
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
Interesowałoby mnie
*YVES ROCHER- couleurs nature- sypki cień- ciemne winogrono NOWY *BOURJOIS- sypki cień Suviez mon regard kolor 07 NOWY masz zdjęcie tego cienia YR?
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Rozeznanie
|
*BOURJOIS- sypki cień Suviez mon regard kolor 07 NOWY
*LANCASTER- brązowy cień do powiek 3g NOWY *LOREAL -Glam Shine Holographic- 720 Sizzle NOWY cos za nie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
Teraz tak jeszcze patrzę i w sumie 3 rzeczy by mnie interesowały
*YVES ROCHER- couleurs nature- sypki cień- ciemne winogrono NOWY *BOURJOIS- sypki cień Suviez mon regard kolor 07 NOWY *LANCASTER- brązowy cień do powiek 3g NOWY tylko nie wiem czy ta ostatnia nie jest dla Ciebie zbyt wartościowa żeby sie ze mną wymieniać? Mogłabym oddać Avon Senses, Balsam do ciała Fantastic Day, cały, nowiutki! Oriflame, Soothing Foot Cream, z rumiankiem, ze 150 ml została około połowa Avon Senses, scrub do ciała Fantastic Day, cały, nowiutki! Avon Planet SPA, rozświetlające mleczko do ciała sake
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
LA ROCHE POSAY- Anthelios dermo pediatrics- miniaturka 5 ml NOWA- 4 sztuki ważne do 02.2008 LA ROCHE POSAY- Anthelios XL- miniaturka 5 ml NOWA ważna do 12.2007 LA ROCHE POSAY- Anthelios XL creme- miniaturka 5 ml NOWA- ważna do ? nie ma podanej daty. Są przechowywyane w lodówce ![]() Mogę zrobić próbkę (np. do pojemniczka z Sephory) Anthelios XL Creme brązującego (całego nie oddam bo używam). W wątku niestety nic nie wypatrzyłam (oprócz perfum Miss Dior Cherie- ale to zdecydowanie za wiele jak za próbki filtrów ![]() Kremami Hipp jestem zainteresowana- jak możesz to napisz jakie to dokładnie ![]() Szukam dla dzidzi- pampersów, zabawek edukacyjnych (najchętniej karuzela z misiami Fisher Price i mata edukacyjna- ale to marzenie ściętej głowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Sweet odpisałam Ci tu:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=213905&page=3 A za puder dziękuję, moja siostra się ze mną podzieli, bo mówi, że i tak nie korzysta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
A ja mam płytkę CD:" Relaksacyjna muzyka dla przyszłych mam. Najpiękniejsze utwory muzyki klasycznej". Płytka była dołączona trzy lata temu do gazetki"Dziecko" (jejku, jak ten czas leci, moja córcia ma już 3 latka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:16.