|
|
#91 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: the sims 2
ja czekam na nowy dodatek
aa teraz ro urozmaicam sobie zycie dodatkami z str o simsach
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
Możesz kupować dowolne dodatki i dowolnie je instalować, kolejność nie gra roli.
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właściwie miałam taką nadzieję, bo interesują mnie najwyżej dwa dodatki. A jak to jest: czy te dodatki są instalowane NA tej podstawowej grze? Tzn czy są elementy z podstawy i do tego te dodatki? I czy jak teraz gram i zainstaluję dodatek, to zachowam te rodziny, domy które mam teraz?
|
|
|
|
|
|
#94 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W zależności od dodatku, który zainstalujesz pojawią się nowe funkcje oraz przedmioty do kupienia. Będzie to ta sama podstawowa wersja, ale jakby "bogatsza" |
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
A ja musiałam dodatki instalować po kolei...
Muszę jeszcze skombinować Czas Wolny no i czekam na Osiedlowe Życie... ![]() Ciekawe czy będzie fajne ^^ Narazie również ściągam różne ciuszki, simsy z internetu. Mam dużo modelek, aktorek itp. Są śliczne
|
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
a jak coś ściągne z internetu to jak to wgrać do gry?
|
|
|
|
|
#97 |
|
Rozeznanie
|
Musisz w folderze EA Games ->the sims2, prawdopodobnie w moich dokumentach, utworzyć folder o nazwie Downloads i tam wkopiować rzecz ściągnieta z internetu.
|
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
jakie macie dodatki? ma ktoś własny biznes? ja znowu zainstalowałam
|
|
|
#99 |
|
La Moderatoiure
|
Och ja tez lubię Sims'y
![]() Jak mi się nudzi to czasami gram,owszem, przyznaję się bez bicia ![]() Do Sims 2 mam dwa dodatki : Zwierzaki i 4 Pory roku. Ale zdecydowanie wolę zwierzaki Czekam z niecierpliwością na Sims 3
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam wszystkie oprócz Czas Wolny i Osiedlowe Życie.
No i tych Mini-dodatków mam mało, bo wszystkie simy (znane osoby, modelki), meble, a nawet jedzenie ściągam z neta :P |
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez luuuubie Simsy
od paru dni znów mam na nie jazdę... wczeniej nie gralam bo nie mialam wlasnego kompa... ost kupilam laptopika, a od chlopaka dostalam simsy 2 - juuuupi ![]() niestety nie mam jeszcze żadnych dodatków, ale to kwestia czasu... ![]() powiedzcie mi jak to jest z tymi dodatkami np ikea itp... czy to sie jakos doinstalowuje do podstawowje gry? czy jakos inaczej? Dla "utudnienia " powiem, że mam viste pozdrawiam
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#104 |
|
Zadomowienie
|
a ja mam problem z nimi taki ze jak chce wprowadzic kod na cenzure albo wzrost to sie nie udaje ale np na dorobienie pieniedzy jest ok
nie wiem co zled robie . myslalam ze to wina dodatku- szyk i akcesoria wiec wyprobowalam na zwyklych the sims 2 ale tez nic wie ktos co jest nie tak?
|
|
|
#105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z kodów to używam tylko motherlode, ale rzadko i maxmotives w krytycznych sytuacjach
|
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
jak wpiszesz to wszystko: energia, pęcherz itp im rosnie na maksa
![]() Przydatne jak ma się dużo dzieci, a wszyscy umierają xD |
|
|
|
|
#110 |
|
Zadomowienie
|
ten kod to fajna sprawa XD ale chcialam pozbyc sie cenzurki i zobaczyc co oni tam maja XD
|
|
|
#111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#112 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba każdy się domyśla co tam jest XD
A znając simsy, to tak jak w pierwszej części będą wyglądały jak gołe lalki barbie. Czy facet czy dziewczynka. :P Bo w The Sims 1 udało mi się zdjąć blokadę kodem. |
|
|
|
|
#114 |
|
Konto usunięte
|
Żeby usunąc cenzurę,trzeba ściągnac program SimPe o ile dobrze pamiętam.
|
|
|
|
|
#115 |
|
Rozeznanie
|
to istnieje taki dodadtek, jak "Osiedlowe życie"? nic o nim nie słyszałam... możecie napisać coś więcej.. chyba, że mam skorzystać z wyszukiwarki
![]() Melduję się również, jako maniaczka simsów 2 zazwyczaj mam intensywną fazę ekploatacji simsow, a później nawet miesięczna przerwa ![]() I oczywiście z niecierpliwością czekam na 3..
|
|
|
|
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Osiedlowego życia jeszcze nie mam, ale są takie zapowiedzi itp na youtube
|
|
|
|
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem uzalezniona, ale jeszcze to kontroluje. W krytycznych momentach ich mecze, zabijam.. jezu;/Zastanawiam sie tylko czy jesli mam sims2 sciagniete z neta i odpalam z deamonem-> crack to czy moge sciagac z tych stronek ktore podalyscie rozne ciuchy, dodatki z mebli itp? Bo nie odpalam z ea games-> sims.. kurcze. A przede wszystkim pozdrawiam simso-graczy )))))
|
|
|
|
|
|
#118 |
|
Optymistka
|
Ja rowniez uwielbiam grac w Sims 2. Przynajmniej uwielbialam. Mam Sims 2 i Sims 2 Zwierzaki, gdy gralam w sama Sims 2 to wszystko bylo ok, a jak zainstalowalam Zwierzaki to tragedia ;/ To znaczy, jak tworzyłam rodzinę, budowałam itp. to wszystko było okay. Dopiero jak puściłam 'tryb życia' to się tak jakby zacinało, gra strasznie powoli chodziła, nie wiem jaka może być tego przyczyna
? Za slaby komputer ?Dodam, że mam oryginały. |
|
|
|
|
#119 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niezła jesteś, takie bez cenzury i z innymi rozbudowanymi funkcjami jest Red Light - simsy dla dorosłych,słyszałyście o tym?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:24.

aa teraz ro urozmaicam sobie zycie dodatkami z str o simsach 

nie wiem co zled robie . myslalam ze to wina dodatku- szyk i akcesoria wiec wyprobowalam na zwyklych the sims 2 ale tez nic

? Za slaby komputer