|
|
#91 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Ano 'epizod' z pobytem w centrum onkologii w Wawie i zabieg tam. No i czekanie aż tamtejszych doktorków oświeci co mi było x_X Generalnie pokręcona sprawa,ale luuz ,grunt ,aby myśleć pozytywnie .
|
|
|
|
#92 |
|
Zadomowienie
|
A ja wam si nie pochwaliłam
mam nowz telefon no a oprcz tego ból głowy ale to szczegół
|
#93 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jej!teraz to dopiero przeczytałam1Dobra to narazie nie mów-chociaz mnie ciekawosc zzera ale obiecaj ze powiesz ![]() ![]() Meile wysłane ![]() Edit: Schism jaki Ty masz avatar!Straszny ;PKrytia-jaki tel? ![]() A w ogole to miałam napisac Ci Baby tak: Oddawaj włosy!!!!!!!!!! Zawsze chciałam mieć takie włosy! Jestes sliczna-masz taka urodę taka no.....taką troche brazylijską??![]() Dobra-ja idę dziś juz chyba spać-chyba bo jestem jakas dzis niedodudana i w ogole jakby lekko przygnębiona-a jeszcze widziałam dziś mojego eks przyjaciela..a potem jeszcze na zdj i łza mi się w oku zakręciłaale spokojnie....juz jestem ponad tym ![]() Dobra to jakby co to dobranoc
|
|
#94 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ta pizza bardzo ciekawie brzmi ![]() quote] ta pizza to taka kupna firma Alberto, ale sa poprostu rewelacyjne! ciasto ultracienkie, cala pizza ma nicale 700 kal-z szynka i pieczarkami (wegetariaska 600),sa tanie ale przepyszne poprostu. Ja dzis zroilam pol wegetarianskiej czyli 300 kal i oblozylam ja swieza papryka,czerwona cebulka i pomidorami..Na koniec jak juz gotowa wlaczam funkcje grilla na ok 3-4 min i wtey wierzch taki pieknie zarumieniony...![]() ja juz po kapieli,zalegam na sofie ale zaraz ide sie klasc bo mam super ksiazke i nie moge sie doczekac az pojde czytac ![]() kolorowych dziewczynki
|
|
#95 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#96 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no, trzeba trzeba!Cytat:
Jestem zwolenniczką Sagemów, więc będę miała sagema my511x (teraz mam trochę starszego, z potłuczoną obudową- od przewrotu na rolkach^^ ale działa i bardzo go lubię)Cytat:
kiedyś sapa spróbuję zrobić jakąś taką fajną pizzę warzywną na jakimś razowym cieście ^^Miłej książki ![]() I dobrych snów
|
|||
|
|
|
#97 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() jeszcze z niejednym sobie pogadasz na g całą noc, łamaczko męskich serc ![]() Cytat:
![]() tja, jak to u mnie ale wieczorem zajmowałam się sprawami ogrodowymi jeszcze wiec trochę ruchu w tym moim lenistwie wpadło ![]() miałam zagrać i nie zagrałam w końcu.... i tak bym nie trafiła nic ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a ona mi tu jeszcze mówi że w czymś jak potwór wygląda już to widzę ![]() poszedł TŻ, a aj idę tym razem naprawdę wcześnie spać bo naprawdę wcześnie muszę wstać na 8 mam do dermatologa do Kato, wiec zanim się przebiję przez poranne korki to dramat będzie jak nic ![]() no ale później nad wodę, więc ta wizja mnie pociesza ![]() dobrej nocki Kochane
|
|||||
|
|
|
#98 |
|
Wtajemniczenie
|
ehhh ,zapowiada sie fajny dzien
poodpoczywaj za mnie tez mam nadzieje,ze dojedziesz do lekarza bez problemowczy ktos widzial Madame ? cos ostatnio rzadko wpada... ![]() dzien dobry ![]() ja jak zwykle rano rozkoszuje sie kawka w lozku, za 15 min wypad do lazienki i potem do pracy..Fajnie,ze juz sroda dzis, pojutrze znowu weeknd ja tak od weekendu do weekendu zyje.. ale nic to,chyba nie ja jedyna.![]() milego dnia wam zycze dziewczynki
|
#99 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miłego dnia ![]() Baby, czy Ty przypadkiem rozdajesz zdjęcia i zostałam pominięta? ;> ![]()
|
|
|
|
|
#100 | |
|
Wtajemniczenie
|
nie wiem od czego miałabym zacząć. powiem w skrocie - duuuuzoooo rowerowania, czyli nic nowego caly miesiac mnie nie bylo, TŻ się stęsknil jak nigdy.. ![]() no i ja tez troszke ![]() Cytat:
Mam nadzieje, ze szanowni doktorzy wkoncu CI powiedza co i jak.. ![]() Ale upał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zaraz ide do piekarni i po owoce i najchetniej zostalabym juz w domu caly dzien, ale chyba sie nie da
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a ja mam pytanie trochę z innej beczki,bo wiem że niektóre z Was stosowały tabletki anty,żeby przywrócić miesiączkę,ja mam bardzo nieregularną i chciałabym ją sobie wyregulować i moje pytanie brzmi,czy te tabletki były stosowane w sposób taki,który również zabezpiecza przed ciążą
![]()
|
#103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chcesz je brać dla regularnej miesiączki to je będziesz brać regularnie tak jak wszystkie kobity co ich używają z gruntu do zabezpieczenia przed ciążą - u ciebie jeśli dobrze skumałam pytanie to załatwisz dwie sprawy za jednym zamachem . Inaczej trudno mi sobie wyobrazić jak regulować miesiączkę niż jak tym, że po prostu będziesz brała te tabsy tak jak normalnie się je bierze
|
|
|
|
|
#104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobre z pożytecznym
|
|
#105 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ale popoludniu to sie zmieni napewno.. mam nadzieje,ze sie nie ugotujecie bo co ja sama na wizazu bede robila
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
No masz załatwioną regularność prawie co do godziny jak będziesz je brać o tym samym czasie a podług typu tabletek zagwarantowaną też możliwość przesunięcia "miesiączki o dalsze 3tygodnie, kocham anty A tak ogółem i szczegółem - doberek dzionek wszystkim wizażankom Słońca mniej, lenia tyle samo, narazie zmuszam się do życia pu-erhem a robić trzeba a nima kómu ...
|
#107 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
A Wy kochane trafiłyscie?![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
miłego |
||||||
|
|
|
#108 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
No to tak: ładana?Eeee no taka jakas taka.... A ile bys mi dała tylko nie patrz w profilu?No albo hiszpanka tez ![]() Kolezanka do mnie dzwoniła ze zdała prawo jazdy A jutro jedziemy do Krk bo ona chce papiery złozyć
|
|
#109 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja się jednak nie ugotuję, bo się zachmurzyło i dobrze, przynajmniej nie jest tak gorąco i można normalnie egzystować
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aaa wiecie co? Dzis snilo mi sie ze jem Danio waniliowego :P Bardzo mi "smakował" bo rzekomo czlam smak ^^ A przyzekam ze ostatnio o Danio myslałam moze rok temu
|
|
|
|
|
#111 |
|
Rozeznanie
|
Baby no nie gadaj!Masz loki?Ja też!Ale mnie zaskoczyłas ![]() Ehehehehe Baby mam 19 lat.....
|
#112 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale nie cierpie ich i prostuje wlosy. Co prawda zajmuje mi to godziny no ale...![]() 19 lat? Przepraszam To ciesz sie ze Cie odmlodzilam ![]() Jak bedziesz miala 30 to ja bede myslec ze masz 26
|
||
|
|
|
#113 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nic się nie stało Raz chciałam kupic tacie papierosy-i baba w sklepie mówi do mnie, nieletnim nie sprzedajemy no to ja wyciagam dowod-a ona taaakie gały i mówi mi ze to nie moj
|
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hihi, mi na ślubie kuzyna jego kuzynowstwo dało wtedy 15lat maksa...byłam na drugim roku studiów ), normalnie na zajęciach na oddziale mi pacjenci nie wierzą, że jestem studentką, co staż na internistycznym się spotykałam w tym roku ze zdaniem - a pani taka młoda, napewno studentka?
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wpadłam się zameldować,żebyście o mnie nie zapomniały. TŻ mi znowu wyjechał,dziś rano,,tym razem nad morze z rodzicami na kilka dni,wraca w niedzielę,ale obiecał,że będzie dzwonić i pisać,więc się nie martwię,jak wtedy,poza tym po tej rocznicy jakoś tak jesteśmy chyba jeszcze bliżej,więc teoretycznie w ogóle nie powinnam się zamartwiać ![]() Niedługo idę na chwilę do koleżanki,a potem umówiłam się z inną,może o plażę zahaczymy,choć chyba mam @,więc najwyżej się poopalam,wczoraj ładnie się zjarałam,więc muszę uzyskać ładny kolorek ![]() Miłego dnia
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#116 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tżeta to Ty masz niezłego. Nie chce Cie straszyc ,ale ...nie no dobra nie powiem Na pewno dasz rade chwilke bez niego wytrzymac. A jak sie zobaczycie to bedziecie stesknieni i wogole...![]() Zazdroszcze tych kolezanek. Ja tylko siedzie w domu Nic kompletnie nie robie i tak mi ycie mija...;(Poopalaj sie ładnie a wlasnie. Ślicznie wygladaszCytat:
Fajnie teraz bedzie jak Cie beda odmladzac ![]() A jaki masz zawód? Cytat:
![]() Hehe ...dobrze ze ta sprzedawczyni chociaz ostrozna była A dowod to ja tez mam ju z
|
|||
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
Baby - Ty mnie nawet nie strasz,że on mógłby ... no wiesz...
![]() dziękuję za komplement,i w ogóle za komentarza na Naszej Klasie ![]() Jestem pewna,że masz jakieś koleżanki,może odnów jakieś stare kontakty .
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Baby - we wrześniu rozpoczynam 4.rok na medycynie
.Agness - fajnie się zapowiada popołudnie . Tylko nie wiem czy jak wczorej się zjarałaś na słońcu to sobie jakoś pomożesz jak znowu dzisiej się rzucisz na opalanie .
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Enex - nie,dzisiaj nie będę tak szaleć
.
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
Ewusia - nie nie jesteś dziwna
garden - wymyśl wymyśl, nigdy nic nie wiadomo... mojej siostrze np. pękł drut w gorescie ślubnym powinna więc mieć coś innego do przebrania... a tak to się męczyła z drutem... Herosy to taka taka taka... fajna gra Mango - odpuść... ale nie mam jak simsów załatwić Coff - ale już niedługo tyle dobrze schism - trzeba się było zapytać kolegi - co się wgapiasz? :p ludzie są wredni... Lolcia - dobre z pożytecznym haha fajnie sklecone wyreguluje ci się i po odstawieniu także będą regularne i mniej bolesne jeśli Cię bolą ![]() Baby - ja też siedziałam w domu... ale wczoraj wyciągłam przyjaciółkę (tą od wypadku) na spacer, a potem spotkałam się z moim ex i poszliśmy do pubu... matko bomba atmosfera... siedzieliśmy w 7 osób stolik dostawiony do baru wkoło ludzie gitara śpiew normalnie cudoo... dziewczyny jaka masakra! nawet nie wiem co mam myśleć o tym wszytskim... kurde boję się tu napisać, żeby ktoś z "reala" nie wyczaił... kurde nie mogę się pozbierać... muszę dzisiaj załatwić te sprawę... bo przyszłość chyba nie będzie za fajna... kurde... jutro jadę do Kielc
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:42.

mam nowz telefon no a oprcz tego ból głowy ale to szczegół

Jestes sliczna-masz taka urodę taka no.....taką troche brazylijską??

już to widzę
na 8 mam do dermatologa do Kato, wiec zanim się przebiję przez poranne korki to dramat będzie jak nic

ale nic to,chyba nie ja jedyna.![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

...