Plotkowy dla dietetyczek :) V - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-29, 20:49   #91
schism_
Zadomowienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Ano 'epizod' z pobytem w centrum onkologii w Wawie i zabieg tam. No i czekanie aż tamtejszych doktorków oświeci co mi było x_X Generalnie pokręcona sprawa,ale luuz ,grunt ,aby myśleć pozytywnie .
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-29, 21:06   #92
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

A ja wam si nie pochwaliłam mam nowz telefon no a oprcz tego ból głowy ale to szczegół
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Życie jest do kitu i tyle.
Krytia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-29, 21:11   #93
Tarantulek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
Własnie spotkało mnie chyba MEGA szczescie Ale na razie nie mowie nic zeby nie zapeszac^^
Gdyby tylko wszystko poszło tak jak idzie to...jestem najszczesliwszym człowiekiem na Ziemii

A i zastanawiam sie z kim by se tu na Feela w sobote isc? Jest jakas chetna wizazanka?

Jej!teraz to dopiero przeczytałam1Dobra to narazie nie mów-chociaz mnie ciekawosc zzera ale obiecaj ze powiesz

Meile wysłane

Edit: Schism jaki Ty masz avatar!Straszny;P

Krytia-jaki tel?

A w ogole to miałam napisac Ci Baby tak: Oddawaj włosy!!!!!!!!!!Zawsze chciałam mieć takie włosy! Jestes sliczna-masz taka urodę taka no.....taką troche brazylijską??

Dobra-ja idę dziś juz chyba spać-chyba bo jestem jakas dzis niedodudana i w ogole jakby lekko przygnębiona-a jeszcze widziałam dziś mojego eks przyjaciela..a potem jeszcze na zdj i łza mi się w oku zakręciłaale spokojnie....juz jestem ponad tym

Dobra to jakby co to dobranoc

To ja Mercy!
Tarantulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-29, 21:17   #94
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Agolku : a pizze sama piekłas ? Bo interesujaca mi sie wydaje^^
Zazdroszcze Ci tyle ruchu...ja nie mam wcale ruchu w tygodniu o to chodzi..8h w pracy na dupsku siedze.. a ze w Szkocji cieplo nie wiecej niz 30 dni w roku wiec korzystam z kazdej okazji zeby chociaz 30 min na powietrzu pobyc..
!
[quote=garden_d;8399266]^^
Ta pizza bardzo ciekawie brzmi
quote]

ta pizza to taka kupna firma Alberto, ale sa poprostu rewelacyjne! ciasto ultracienkie, cala pizza ma nicale 700 kal-z szynka i pieczarkami (wegetariaska 600),sa tanie ale przepyszne poprostu. Ja dzis zroilam pol wegetarianskiej czyli 300 kal i oblozylam ja swieza papryka,czerwona cebulka i pomidorami..Na koniec jak juz gotowa wlaczam funkcje grilla na ok 3-4 min i wtey wierzch taki pieknie zarumieniony...

ja juz po kapieli,zalegam na sofie ale zaraz ide sie klasc bo mam super ksiazke i nie moge sie doczekac az pojde czytac

kolorowych dziewczynki
Stary 2008-07-29, 21:19   #95
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:
Napisane przez Tarantulek Pokaż wiadomość
Jej!teraz to dopiero przeczytałam1Dobra to narazie nie mów-chociaz mnie ciekawosc zzera ale obiecaj ze powiesz

Meile wysłane

Krytia-jaki tel?

A w ogole to miałam napisac Ci Baby tak: Oddawaj włosy!!!!!!!!!!Zawsze chciałam mieć takie włosy! Jestes sliczna-masz taka urodę taka no.....taką troche brazylijską??

Dobra-ja idę dziś juz chyba spać-chyba bo jestem jakas dzis niedodudana i w ogole jakby lekko przygnębiona-a jeszcze widziałam dziś mojego eks przyjaciela..a potem jeszcze na zdj i łza mi się w oku zakręciłaale spokojnie....juz jestem ponad tym

Sony ericsson k580i
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Życie jest do kitu i tyle.
Krytia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-29, 21:37   #96
garden_d
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość
Ano 'epizod' z pobytem w centrum onkologii w Wawie i zabieg tam. No i czekanie aż tamtejszych doktorków oświeci co mi było x_X Generalnie pokręcona sprawa,ale luuz ,grunt ,aby myśleć pozytywnie .
mhm no, trzeba trzeba!

Cytat:
Napisane przez Krytia Pokaż wiadomość
A ja wam si nie pochwaliłam mam nowz telefon no a oprcz tego ból głowy ale to szczegół
oooo, a ja się pochwalę za to, że w czwartek będę miała nowy Jestem zwolenniczką Sagemów, więc będę miała sagema my511x (teraz mam trochę starszego, z potłuczoną obudową- od przewrotu na rolkach^^ ale działa i bardzo go lubię)

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez garden_d Pokaż wiadomość
^^
ta pizza to taka kupna firma Alberto, ale sa poprostu rewelacyjne! ciasto ultracienkie, cala pizza ma nicale 700 kal-z szynka i pieczarkami (wegetariaska 600),sa tanie ale przepyszne poprostu. Ja dzis zroilam pol wegetarianskiej czyli 300 kal i oblozylam ja swieza papryka,czerwona cebulka i pomidorami..Na koniec jak juz gotowa wlaczam funkcje grilla na ok 3-4 min i wtey wierzch taki pieknie zarumieniony...

ja juz po kapieli,zalegam na sofie ale zaraz ide sie klasc bo mam super ksiazke i nie moge sie doczekac az pojde czytac

kolorowych dziewczynki
To super kiedyś sapa spróbuję zrobić jakąś taką fajną pizzę warzywną na jakimś razowym cieście ^^
Miłej książki

I dobrych snów
garden_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-29, 23:31   #97
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Co do 4 nad ranem, to ostatnio o 3:30 moja mamusia weszła do pokoju i lekko się zdenerwowała, że siedzę jeszcze na gg ^^ (pisałam z Tż-em i przyjacielem, i tak trudno było mi ich zostawić^^)...ale całe szczęście złość nie potrwała zbyt długo
hehe, moja mama jak mieszkałam z nimi też się zawsze wkurzała jak siedziałam do późna na kompie

Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość

Tak, w poniedziałek

Też tak kiedyś gadałam na gg oczywiście z facetami...
Och, zazdroszczę

muszę ten poniedziałek zapamiętać koniecznie

jeszcze z niejednym sobie pogadasz na g całą noc, łamaczko męskich serc
Cytat:
Własnie spotkało mnie chyba MEGA szczescie Ale na razie nie mowie nic zeby nie zapeszac^^
Gdyby tylko wszystko poszło tak jak idzie to...jestem najszczesliwszym człowiekiem na Ziemii
oho
Cytat:
pracowity dzien

tja, jak to u mnie ale wieczorem zajmowałam się sprawami ogrodowymi jeszcze wiec trochę ruchu w tym moim lenistwie wpadło

Cytat:
gracie w Lotto dzis? mam nadzieje,ze moi rodzice graja
miałam zagrać i nie zagrałam w końcu.... i tak bym nie trafiła nic

Cytat:

Poniedziałek,tfu wtorek spędziłam na bezpłatnej saunie czyt.zdychaniu w ukropie ,potem wyściubiłam nos,idąc na śniadanio-obiad do GreenWaya, pech chciał,że spotkałam kumpla z LO, który udając,że mnie nie zna raczył 'zapuścić' żurawia na me lanserskie szramy na szyi i po boku żuchwy . Miło...

trza było mu z półobrotu

Cytat:

no wiec właśnie a ona mi tu jeszcze mówi że w czymś jak potwór wygląda już to widzę

poszedł TŻ, a aj idę tym razem naprawdę wcześnie spać bo naprawdę wcześnie muszę wstać na 8 mam do dermatologa do Kato, wiec zanim się przebiję przez poranne korki to dramat będzie jak nic

no ale później nad wodę, więc ta wizja mnie pociesza

dobrej nocki Kochane

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-30, 07:42   #98
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
no ale później nad wodę, więc ta wizja mnie pociesza
ehhh ,zapowiada sie fajny dzien poodpoczywaj za mnie tez mam nadzieje,ze dojedziesz do lekarza bez problemow

czy ktos widzial Madame ? cos ostatnio rzadko wpada...

dzien dobry

ja jak zwykle rano rozkoszuje sie kawka w lozku, za 15 min wypad do lazienki i potem do pracy..Fajnie,ze juz sroda dzis, pojutrze znowu weeknd ja tak od weekendu do weekendu zyje.. ale nic to,chyba nie ja jedyna.

milego dnia wam zycze dziewczynki
Stary 2008-07-30, 08:10   #99
garden_d
Zakorzenienie

Cytat:
ja jak zwykle rano rozkoszuje sie kawka w lozku, za 15 min wypad do lazienki i potem do pracy..Fajnie,ze juz sroda dzis, pojutrze znowu weeknd ja tak od weekendu do weekendu zyje.. ale nic to,chyba nie ja jedyna.

milego dnia wam zycze dziewczynki
Mmm, miałabym ochotę na kawę z mleczkiem w filiżance

Miłego dnia

Baby, czy Ty przypadkiem rozdajesz zdjęcia i zostałam pominięta? ;>
Stary 2008-07-30, 08:21   #100
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

witaj Kochana opowiadaj jak było!!

nie wiem od czego miałabym zacząć. powiem w skrocie - duuuuzoooo rowerowania, czyli nic nowego

caly miesiac mnie nie bylo, TŻ się stęsknil jak nigdy.. no i ja tez troszke

Cytat:
Wszyscy grają w totka,gram i Ja !

Baby-Trzymam kciuki,aby wszystko poszło po twej myśli...

Odnośnie gier wszelkiej maści ,chyba już z nich wyrosłam Mając 10-12 wiosen namiętnie grywałam na Playstation w Tomb Raider'y , parę lat później doszły Simsy (godzinami 'układałam w myślach scenariusz dalszej gry ), Wraz z kolejnymi dodatkami itp odeszły w niepamięć
Tak czy owak żadna najbardziej wypasiona na komp/konsolę nie zastąpi starego ,poczciwego Twistera [sic!] ; D

Poniedziałek,tfu wtorek spędziłam na bezpłatnej saunie czyt.zdychaniu w ukropie ,potem wyściubiłam nos,idąc na śniadanio-obiad do GreenWaya, pech chciał,że spotkałam kumpla z LO, który udając,że mnie nie zna raczył 'zapuścić' żurawia na me lanserskie szramy na szyi i po boku żuchwy . Miło...

Powizażuję trochę,potem chłodny prysznic i spaaaać

no tak, czyli kolega zachował się podwójnie beznadziejnie... ale co poradzic

Mam nadzieje, ze szanowni doktorzy wkoncu CI powiedza co i jak..

Ale upał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zaraz ide do piekarni i po owoce i najchetniej zostalabym juz w domu caly dzien, ale chyba sie nie da

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 08:26   #101
garden_d
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
Ale upał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zaraz ide do piekarni i po owoce i najchetniej zostalabym juz w domu caly dzien, ale chyba sie nie da
Dlatego sama wolę nie wystawiać nawet głowy za okno, bo boję się gorącej fali ciepła. Na szczęście póki co w domku mam całkiem przyjemnie, a i planów na wyjścia nie (choć nie wiem czy to taki plus:P), może wieczorkiem wyjdę na spacer z kimś
Stary 2008-07-30, 09:10   #102
LoLcIa123
Zakorzenienie

Dziewczyny a ja mam pytanie trochę z innej beczki,bo wiem że niektóre z Was stosowały tabletki anty,żeby przywrócić miesiączkę,ja mam bardzo nieregularną i chciałabym ją sobie wyregulować i moje pytanie brzmi,czy te tabletki były stosowane w sposób taki,który również zabezpiecza przed ciążą

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 09:17   #103
enex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ja mam pytanie trochę z innej beczki,bo wiem że niektóre z Was stosowały tabletki anty,żeby przywrócić miesiączkę,ja mam bardzo nieregularną i chciałabym ją sobie wyregulować i moje pytanie brzmi,czy te tabletki były stosowane w sposób taki,który również zabezpiecza przed ciążą

Jeśli chcesz je brać dla regularnej miesiączki to je będziesz brać regularnie tak jak wszystkie kobity co ich używają z gruntu do zabezpieczenia przed ciążą - u ciebie jeśli dobrze skumałam pytanie to załatwisz dwie sprawy za jednym zamachem. Inaczej trudno mi sobie wyobrazić jak regulować miesiączkę niż jak tym, że po prostu będziesz brała te tabsy tak jak normalnie się je bierze
enex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 09:19   #104
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enex Pokaż wiadomość
Jeśli chcesz je brać dla regularnej miesiączki to je będziesz brać regularnie tak jak wszystkie kobity co ich używają z gruntu do zabezpieczenia przed ciążą - u ciebie jeśli dobrze skumałam pytanie to załatwisz dwie sprawy za jednym zamachem. Inaczej trudno mi sobie wyobrazić jak regulować miesiączkę niż jak tym, że po prostu będziesz brała te tabsy tak jak normalnie się je bierze
Oo,to gites majonez dobre z pożytecznym

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 09:28   #105
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość

Cytat:
Dlatego sama wolę nie wystawiać nawet głowy za okno, bo boję się gorącej fali ciepła. Na szczęście póki co w domku mam całkiem przyjemnie, a i planów na wyjścia nie (choć nie wiem czy to taki plus:P), może wieczorkiem wyjdę na spacer z kimś
a u m nei dla odmiany chlodno... nawet mi teraz ciut za chlodno ale popoludniu to sie zmieni napewno.. mam nadzieje,ze sie nie ugotujecie bo co ja sama na wizazu bede robila

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-30, 09:29   #106
enex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Oo,to gites majonez dobre z pożytecznym

No masz załatwioną regularność prawie co do godziny jak będziesz je brać o tym samym czasie a podług typu tabletek zagwarantowaną też możliwość przesunięcia "miesiączki o dalsze 3tygodnie, kocham anty.

A tak ogółem i szczegółem - doberek dzionek wszystkim wizażankom.
Słońca mniej, lenia tyle samo, narazie zmuszam się do życia pu-erhem a robić trzeba a nima kómu. Zapowiada się dalszy z serii nudziarskich dni...
Stary 2008-07-30, 10:12   #107
Baby14
Zakorzenienie

Dzien dobry oswiadczam iz millionerka nie zostałam A Wy kochane trafiłyscie?
Cytat:
Ty zawsze myślisz pozywtywnie kochana

Cytat:
Napisane przez Krytia Pokaż wiadomość
Gratuluje zakupu^^
Cytat:

ok powiem :P

Meile wysłane doooszło ! Ale z Ciebie ładna dziewczyna ! Ile masz latek Mercy?

Krytia-jaki tel?

A w ogole to miałam napisac Ci Baby tak: Oddawaj włosy!!!!!!!!!!Zawsze chciałam mieć takie włosy! Jestes sliczna-masz taka urodę taka no.....taką troche brazylijską?? Ale po co CI takie kłaki? Podoboja Ci sie pod wgledem jakim ?^^ Brazylijska uroda...no no ciekawe. Wiele osob mnie brało za Hiszpanke ,ale jak juz na Brazylie przeszlo to niezle ;D

nie przejmowac sie ! ;-))

[quote=agolek;8400422]
Cytat:
^^
quote]

Ale tej firmy nie ma w Polsce?( Kurcze brzmi okropnie ciekawie..

kolorowych dziewczynki
Cytat:
Mmm, miałabym ochotę na kawę z mleczkiem w filiżance
o ! I ja tez. Zaraz zrobie ;D

Miłego dnia

Baby, czy Ty przypadkiem rozdajesz zdjęcia i zostałam pominięta? ;>
No miałam na poczte wysylac ,ale ze z mojej nie wysyla sie listow to juz trudno...chyba ze chcesz na NK zobaczyc?

Cytat:
No masz załatwioną regularność prawie co do godziny jak będziesz je brać o tym samym czasie a podług typu tabletek zagwarantowaną też możliwość przesunięcia "miesiączki o dalsze 3tygodnie, kocham anty.

A tak ogółem i szczegółem - doberek dzionek wszystkim wizażankom.
Słońca mniej, lenia tyle samo, narazie zmuszam się do życia pu-erhem a robić trzeba a nima kómu. Zapowiada się dalszy z serii nudziarskich dni...
No u mnie tez nudy... DO soboty bede siedziec i tylka nie ruszac;/

miłego
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 10:33   #108
Tarantulek
Rozeznanie

Cytat:
ehhh ,zapowiada sie fajny dzien poodpoczywaj za mnie tez mam nadzieje,ze dojedziesz do lekarza bez problemow

czy ktos widzial Madame ? cos ostatnio rzadko wpada...
Pewnie imprezuje;P
Cytat:
Dzien dobry oswiadczam iz millionerka nie zostałam A Wy kochane trafiłyscie?

uuuuuuuuuu

No to tak:

ładana?Eeee no taka jakas taka....A ile bys mi dała tylko nie patrz w profilu?

No albo hiszpanka tezWłosy Twoje bym chciała poniewaz są ciemne, wygladaja na sline, podatne na układanie, takie zdrowe, miekkie i jest ich duzo-i są proste!

Kolezanka do mnie dzwoniła ze zdała prawo jazdyTrzeba będzie to oblać.A jutro jedziemy do Krk bo ona chce papiery złozyć

To ja Mercy!
Stary 2008-07-30, 10:34   #109
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
a u m nei dla odmiany chlodno... nawet mi teraz ciut za chlodno ale popoludniu to sie zmieni napewno.. mam nadzieje,ze sie nie ugotujecie bo co ja sama na wizazu bede robila

ja się jednak nie ugotuję, bo się zachmurzyło i dobrze, przynajmniej nie jest tak gorąco i można normalnie egzystować

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-30, 11:05   #110
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:
No to tak:

Nastepna skromna !
Nie patrze w profil i daje Ci...15?

No albo hiszpanka tezWłosy Twoje bym chciała poniewaz są ciemne, wygladaja na sline, podatne na układanie, takie zdrowe, miekkie i jest ich duzo-i są proste!

Wiec tak :
ciemne- bo farbowane ^^
silne- nie powiedziałabym
podatne na układanie- to one nie sa. Chyba ze wyprostuje je rano i wieczorem
duzo- ostatnio wypadła połowa
proste- bo prostowane ! W rzeczywistosci mam spierzone loki

Widzisz/:? Pozory myla^^

Kolezanka do mnie dzwoniła ze zdała prawo jazdyTrzeba będzie to oblać.A jutro jedziemy do Krk bo ona chce papiery złozyć
To oblewajcie. Tylko potem juz raczej za kolko nie wsiadajcie

Aaa wiecie co? Dzis snilo mi sie ze jem Danio waniliowego :P Bardzo mi "smakował" bo rzekomo czlam smak ^^
A przyzekam ze ostatnio o Danio myslałam moze rok temu
Stary 2008-07-30, 11:10   #111
Tarantulek
Rozeznanie

Cytat:
To oblewajcie. Tylko potem juz raczej za kolko nie wsiadajcie

Baby no nie gadaj!Masz loki?Ja też!Ale mnie zaskoczyłas

Ehehehehe Baby mam 19 lat.....

To ja Mercy!
Stary 2008-07-30, 11:13   #112
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:
No to tak:

Cytat:

Baby no nie gadaj!Masz loki?Ja też!Ale mnie zaskoczyłas

Ehehehehe Baby mam 19 lat.....
No pewnie ze mam loki Ale nie cierpie ich i prostuje wlosy. Co prawda zajmuje mi to godziny no ale...

19 lat? Przepraszam
To ciesz sie ze Cie odmlodzilam
Jak bedziesz miala 30 to ja bede myslec ze masz 26
Stary 2008-07-30, 11:20   #113
Tarantulek
Rozeznanie

Cytat:
No pewnie ze mam loki Ale nie cierpie ich i prostuje wlosy. Co prawda zajmuje mi to godziny no ale...

19 lat? Przepraszam
To ciesz sie ze Cie odmlodzilam
Jak bedziesz miala 30 to ja bede myslec ze masz 26
Ja tak samo-nie cierpie loków i tez prostuje

Nic się nie stałoRaz chciałam kupic tacie papierosy-i baba w sklepie mówi do mnie, nieletnim nie sprzedajemy no to ja wyciagam dowod-a ona taaakie gały i mówi mi ze to nie moj Ja mowie ze to mój i ze mam 18 lat, ona sie przyglada, przyglada i mowi no dobra ale...ale następnym razem to niech sobie tata sam idzie po papierosy bo to nigdy nic nie wiadomo

To ja Mercy!
Stary 2008-07-30, 11:29   #114
enex
Zakorzenienie

Cytat:

Nic się nie stałoRaz chciałam kupic tacie papierosy-i baba w sklepie mówi do mnie, nieletnim nie sprzedajemy no to ja wyciagam dowod-a ona taaakie gały i mówi mi ze to nie moj Ja mowie ze to mój i ze mam 18 lat, ona sie przyglada, przyglada i mowi no dobra ale...ale następnym razem to niech sobie tata sam idzie po papierosy bo to nigdy nic nie wiadomo

Hihi, mi na ślubie kuzyna jego kuzynowstwo dało wtedy 15lat maksa...byłam na drugim roku studiów. W szpitalu na praktykach i teraz dawały pielęgniarki po 17-18 (mam prawie 22), normalnie na zajęciach na oddziale mi pacjenci nie wierzą, że jestem studentką, co staż na internistycznym się spotykałam w tym roku ze zdaniem - a pani taka młoda, napewno studentka?
Stary 2008-07-30, 11:43   #115
agness51
Zakorzenienie

Dzień dobry

Wpadłam się zameldować,żebyście o mnie nie zapomniały.
TŻ mi znowu wyjechał,dziś rano,,tym razem nad morze z rodzicami na kilka dni,wraca w niedzielę,ale obiecał,że będzie dzwonić i pisać,więc się nie martwię,jak wtedy,poza tym po tej rocznicy jakoś tak jesteśmy chyba jeszcze bliżej,więc teoretycznie w ogóle nie powinnam się zamartwiać

Niedługo idę na chwilę do koleżanki,a potem umówiłam się z inną,może o plażę zahaczymy,choć chyba mam @,więc najwyżej się poopalam,wczoraj ładnie się zjarałam,więc muszę uzyskać ładny kolorek

Miłego dnia .

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 11:47   #116
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Wpadłam się zameldować,żebyście o mnie nie zapomniały.
TŻ mi znowu wyjechał,dziś rano,,tym razem nad morze z rodzicami na kilka dni,wraca w niedzielę,ale obiecał,że będzie dzwonić i pisać,więc się nie martwię,jak wtedy,poza tym po tej rocznicy jakoś tak jesteśmy chyba jeszcze bliżej,więc teoretycznie w ogóle nie powinnam się zamartwiać

Niedługo idę na chwilę do koleżanki,a potem umówiłam się z inną,może o plażę zahaczymy,choć chyba mam @,więc najwyżej się poopalam,wczoraj ładnie się zjarałam,więc muszę uzyskać ładny kolorek

Miłego dnia .
O Aguś Tżeta to Ty masz niezłego. Nie chce Cie straszyc ,ale ...nie no dobra nie powiem Na pewno dasz rade chwilke bez niego wytrzymac. A jak sie zobaczycie to bedziecie stesknieni i wogole...

Zazdroszcze tych kolezanek. Ja tylko siedzie w domu Nic kompletnie nie robie i tak mi ycie mija...;(
Poopalaj sie ładnie a wlasnie. Ślicznie wygladasz

Cytat:
Hihi, mi na ślubie kuzyna jego kuzynowstwo dało wtedy 15lat maksa...byłam na drugim roku studiów. W szpitalu na praktykach i teraz dawały pielęgniarki po 17-18 (mam prawie 22), normalnie na zajęciach na oddziale mi pacjenci nie wierzą, że jestem studentką, co staż na internistycznym się spotykałam w tym roku ze zdaniem - a pani taka młoda, napewno studentka?
Nie narzekaj Fajnie teraz bedzie jak Cie beda odmladzac
A jaki masz zawód?

Cytat:

A znow moje kolezanki ,ktore maja wlosy proste jak druty chciały by miec krecone...

Hehe ...dobrze ze ta sprzedawczyni chociaz ostrozna była
A dowod to ja tez mam ju z
Stary 2008-07-30, 11:49   #117
agness51
Zakorzenienie

Baby - Ty mnie nawet nie strasz,że on mógłby ... no wiesz...

dziękuję za komplement,i w ogóle za komentarza na Naszej Klasie

Jestem pewna,że masz jakieś koleżanki,może odnów jakieś stare kontakty .

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
Stary 2008-07-30, 11:57   #118
enex
Zakorzenienie

Baby - we wrześniu rozpoczynam 4.rok na medycynie.

Agness - fajnie się zapowiada popołudnie. Tylko nie wiem czy jak wczorej się zjarałaś na słońcu to sobie jakoś pomożesz jak znowu dzisiej się rzucisz na opalanie.
Stary 2008-07-30, 12:00   #119
agness51
Zakorzenienie

Enex - nie,dzisiaj nie będę tak szaleć .

Stary 2008-07-30, 12:09   #120
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Ewusia - nie nie jesteś dziwna

garden - wymyśl wymyśl, nigdy nic nie wiadomo... mojej siostrze np. pękł drut w gorescie ślubnym powinna więc mieć coś innego do przebrania... a tak to się męczyła z drutem... Herosy to taka taka taka... fajna gra

Mango - odpuść... ale nie mam jak simsów załatwić

Coff - ale już niedługo tyle dobrze

schism - trzeba się było zapytać kolegi - co się wgapiasz? :p ludzie są wredni...

Lolcia - dobre z pożytecznym haha fajnie sklecone wyreguluje ci się i po odstawieniu także będą regularne i mniej bolesne jeśli Cię bolą ale pamiętaj, żeby przed dobraniem tabsów zrobić badania hormonalne, ja narazie mam odstawienie na 3 ms przez ten szpital

Baby - ja też siedziałam w domu... ale wczoraj wyciągłam przyjaciółkę (tą od wypadku) na spacer, a potem spotkałam się z moim ex i poszliśmy do pubu... matko bomba atmosfera... siedzieliśmy w 7 osób stolik dostawiony do baru wkoło ludzie gitara śpiew normalnie cudoo...

dziewczyny jaka masakra! nawet nie wiem co mam myśleć o tym wszytskim... kurde boję się tu napisać, żeby ktoś z "reala" nie wyczaił... kurde nie mogę się pozbierać... muszę dzisiaj załatwić te sprawę... bo przyszłość chyba nie będzie za fajna... kurde...

jutro jadę do Kielc na praktyki... nie mogę sie doczekać

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości