|
|
#91 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Różności...szybko wymienię:)
Niczego się nie doszukałam. Chyba nic nie wyjdzie z wymianki.
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
^^Błyszczyk w tubce L'oreal colour juice 404 Bali Dancer, róż taki przygaszony, mam z wymianki, minimalne zużycie
Podoba mi się ten błyszczyk. Nie mam wymiankowego wątku, ale mam na zbyciu puder w kompakcie Manhattan( użyty 3 razy), 2 khole arabskie, beżowo- złocisty błyszczyk Applause Flash (zużycie ok 1/3),utwardzacz Sally Hansen Hard as Nails (zużycie 1/3), lakier do łamliwych paznokci Avon, maseczkę do stóp Avon (raz użyta).
|
|
#93 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#94 |
|
Zadomowienie
|
Czyli
:^^Puder mineralny L'oreal True Match Minerals, odcień N6 Honey Beige, zużycie 1/4 (uzywałam jako bronzera) ^^Rozświetlający puder w kulkach Virtual JOKO, ważny do 2010 ^^Puder rozświetlający Vipera, użyty 5 razy ->transparentny z fioletowo-różowymi drobinkami, nr 504, nadaje karnacji jedwabistość i naturalny blask, optycznie eliminuje zmęczenie cery za (i tutaj poproszę o ewentualne poprawki bo mogłam coś pomylić ):~~~~ W. Seven - W7 Bronzing Mill (5.5g) cały puder bez pędzelka ~~~~ Nowy i nieużywany Shinner Brush puder z brązującymi drobinkami w wysuwanym pędzlu 3w1, 3,5g ZHC TM Brązer ~~~~ L'Oreal Paris Elseve condicionadoe para Cabelos Normais VITA-MAX B5+PP+E multiwitamina (wersja hiszpańska) 200ml cały ~~~~ Innéov Haarfülle, MASSE CAPILLAIRE - GĘSTOŚĆ WŁOSÓW - 8 tabl. tj. prawie cały listek z opakowania; kupione w czerwcu. ~~~~ STHER GARLIC 1000g – przeciwdziałanie wypadaniu włosów poprzez stymulację mieszków włosowych, naprawdę skuteczna (polecam jako maskę termiczą) – posiadam duży zapas, podzielę się odlewką ~~~~ STHER SHEA BUTTER 1000g – przepyszne masło shea wygładza włosy, ułatwia ułożenie i prostowanie włosów, odżywia skórę głowy, nie obciąża włosów tłustych- podzielę się odlewką |
|
|
|
|
#95 |
|
Zadomowienie
|
Ok
., Poproszę o rezerwację i zapraszam na PW ponieważ wkrótce wyłączam się i dopiero jutro będę uchwytna. Aha – sprawdzę czy dokładnie dysponuję wszystkimi tymi próbkami (czasem mogłam jakąś pojedynczą dorzucić do wymianki i nie zaznaczyłam w opisie). |
|
|
|
|
#96 |
|
Wtajemniczenie
|
zrobilam dokładkę, moze jeszcze cos znajdziesz?
|
|
#98 |
|
BAN stały
|
w watkach nic nie znalazlam a szukam najchetniej czegos jesiennego.. sukienki z dlugim rekawem, sweterkow, bluzek, torebki
|
|
|
|
|
#100 |
|
perfumove love
|
Cziki, odpowiedziałam u siebie w wątku biżuteryjnym. Jeżeli masz wątpliwości to zaproponuj śmiało coś, co by Ciebie satysfakcjonowało
|
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za Pojdynczy cień Clinique gołębio-niebieski, tester
|
|
|
|
|
#102 |
|
perfumove love
|
Kochana, lotion Oriflame jest w trakcie negocjacji z inną wizażanką
Co ewentualnie chciałabyś zamiast niego?
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
odpisałam
|
|
|
|
|
#104 |
|
Wtajemniczenie
|
Interesuje mnie bardzo ziaja nuno i oprócz tego jeszcze parę innych rzeczy m.in. cienie manahattan. Znajdziesz coś u mnie ??
|
|
#106 |
|
perfumove love
|
Tusz Rimmel jak najbardziej wolny
ode mnie bransoletka turkusowa oraz bordowa nakrapiana, cień 2True, tusz Rimmel za Twoje kulki APC, brązer, pomadkę i błyszczyk Wibo. Zgadza się? Jeśli wszystko gra, zapraszam na PW
|
|
|
|
|
#107 |
|
Raczkowanie
|
Pisalas przed chwila u mnie w watku i tam tez Ci odpowiedzialam.
Jesli jeszcze dzis sie dogadamy i dasz mi swoje dane, jutro wysle Ci priorytetem przesylke. Jesli nie, to pewnie dopiero w przyszlym tygodniu. pozdrawiam
|
|
|
|
|
#109 |
|
perfumove love
|
Wrzucam zdjęcia bransoletek
Trochę prześwietlone, w rzeczywistości ta czerwień jest ciemniejsza (a ja nie mam AŻ TAK włochatych dłoni ). Na pierwszym zdjęciu pokazany jest mój supełek
|
|
|
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
moglabys wyslac fotke tych dzurek?
|
|
#111 |
|
Zadomowienie
|
Sweterek moge oddac za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1216035745 oraz z drobnych rzeczy http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1219860617 i blyszczyk rimmel lub inny jaki ci pasuje
|
|
#112 |
|
Raczkowanie
|
Coś za
Błyszczyk Rimmel vinyl lip 6 ml, uzyty z 4 razy, jaśniutki Błyszczyk do ust Natural Collection, 8 ml, zapach i smak: malinowy, zużycie 3%
|
|
#113 |
|
Zadomowienie
|
^^Antytrądzikowy krem tonujący, odcień 01 naturalny, Ziaja nuno, z 60 ml zostało jakieś 50-55
cos u mnie?
|
|
#115 |
|
jak promyczek słońca....
|
|
|
|
#116 |
|
jak promyczek słońca....
|
Ta czarna chyba bardziej by mi się przydała
Co Ty na to?
|
|
|
#118 |
|
Raczkowanie
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
3.Mus samoopalający do twarzy i ciala -dla jasnej i ciemnej karnacji- 1/2 -Lirene
1.Wygładzający balsam do prostowania włosów cały 100ml -ADVANCE TECHNIQUES-avon 2.Woda termalna 1/2 z 50ml -Avene Paris. np. dwa pastelowe cienie +1 z rózy Ty mi farba +odlewki jakies+ probki podkladow widzisz to jakos ?
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
mogę oddać-
1)Róż Isa DoraPerfect Powder Rouge 01 Blushing Rose. Zużycie 10%. 2)Lakier Sally Hansen Hard as Nails, kolor Champaine frost. 3)Today Tomorrow, Always, Avon 1 ml. 5)Incandessence, Avon, 1ml. |
|
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
dzieki, ale nic nie upatrzyłam potrzebnego. .
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:57.

Co ewentualnie chciałabyś zamiast niego?