![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: debiut :)
Fajnie, że szukasz czegoś nowego we wrapkach. Zdjęcia są niewyraźne. Poza tym jest ok.
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
1. ciekawy kształt, trochę chyba mało ciasno owinięte, ale ja się specjalnie na wrapach nie znam
2. ładne, ale na górze trochę się sytuacja komplikuje, widać ciekawy pomysł, ale jeszcze wymaga trochę pracy 3. jeśli to wisior to strzeliłabym mu fotkę pod innym kątem. ogólnie ładny, trochę napakowany na środku za bardzo, ale fajny 4. bardzo ładne, i jakie równe kulki! 5. jw. tylko kolory trochę mdłe 6. nice ![]() mała uwaga, coś zdjęcia się pokopały odrobinę, może to wizaż, ale jak nie to potrnuj z ostrością, bo niby wszystko widać ale jakoś te detale umykają
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
2 i 3 praca mi się podoba...tylko troszkę krzywe owinięcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Rozeznanie
|
Nie wiem, dlaczego ominelam Twoj watek
a robisz ciekawe rzeczy Najbardziej spodobaly mi sie te czarne z kwiatuszkami z koralikow. Tylko niestety, jakosc zdjec odbiera, powiedzialabym , 3/4 uroku Twoim kolczykom. I ciekawer, jak wygladalyby zoksydowane te owijance |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
"Kwiatek" bardzo fajny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
ostatnie czarne chyba z listkiem baaaaardzo fajne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
Anula1410, Rhogata - dzieki za odwiedziny
![]() ![]() mekinking - dziekuje za tak szczegolowe komentarze, sa naprawde bardzo pomocne ![]() pati7624 - dzieki ![]() ![]() smieszka250, cayen1 - milo, ze tez znalazl swoja publicznosc choc nie byl moim nr 1 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
meduski sliczne
![]() ![]() widać że starasz się kombinować i wychodzą z tego bardzo nieszablonowe i oryginalne prace ![]() a we wrapkach jak sie wycwiczysz to normalnie smigac będziesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Wrapki gdzieniegdzie nierówne, ale ciekawe - najładniejszy kwiatek
![]() A filcowe kulki takie równe i do przytulania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Rozeznanie
|
6- piękne. Te gwiazdko-kwiatki robiłaś sama? Z wrapków-najciekawszy pomysł to 2, choć troszkę rzeczywiście w środku "sytuacja się komplikuje". Ale po dopracowaniu techniki-bomba.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
falling in love, naila- dziekuje serdecznie za odwiedziny i opinie
![]() Whitecoffe - ![]() ![]() to wspaniale slyszec tyle milych slow od osob, ktore prace od dawna podziwiam - to bardzo budujace ![]() ![]() ![]() ten weekend jest dosyc wazny bo siostra zabiera moje prace na duzy kiermasz i jesli cos sie sprzeda to beda fundusze na nowe "inwestycje" i prace w srebrze - oby sie udalo ![]() Edytowane przez lookrecya Czas edycji: 2009-03-25 o 09:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Przejrzałam cały wątek i wybrałam wg mnie najpiękniejsze :
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1227459978 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1228167673 Dobra robota ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Bardzo podobają mi się Twoje prace
![]() A najbardziej: te kolczyki - są boskie ![]() Piękny wraping ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#104 |
Zadomowienie
|
wrzucam troszke nowosci - czesc zdjec do poprawy, techniki do dopracowania, ale ciagle cos kombinuje i bardzo jestem ciekawa co o tym sadzicie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Ale piękne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
5 bardzo ciekawe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zadomowienie
|
klaudens, smieszka250 - dziekuje
![]() ciekawe te Wasze komentarze bo zwykle wizazanki typuja co innego niz ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Wtajemniczenie
|
Ale pomysłowe!
![]() ![]()
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
ale miks technik
![]() 1. podobają mi się filcowe korale, bo są w naturalnym kolorze, a to nieczęsto się spotyka. mniej mi się podoba połączenie z drewnem, ale chyba ogólnie nie lubię drewna ![]() 2. fajne te gwiazdeczki, fajnie jakby ich więcej było 3. jakoś do mnie nie przemawiają, ten czarny drut jakiś smętny jest 4. za to te bardzo fajne, najładniejsze z wrzutu całego chyba 5. i te też fajne, trochę tam widać nierówności, ale kolory nadrabiają 6.a kwiatek też jakoś czegoś w nim brakuje, ale zupełnie nie wiem czego. tak czy inaczej fajne to wszystko ![]()
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
obie pary siateczkowe 3 i 4 cudne. A 5 wyglądają jakby witrażowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Filcowe korale bardzo fajne
![]() ![]()
![]() |
#114 |
Rozeznanie
|
1-bardzo ładna, a do tej pory myślałam, że filcowane kulki nie mogą ładnie wyglądać. Bardzo trafione to połączenie z drewnem. 2-to coś dla mnie, niby proste ale jednocześnie eleganckie-super, może rzeczywiście tych gwiazdek mogłoby być więcej ale i tak piękne.4-ja bym chyba nie użyła tu czarnego drutu.5-te bardzo mi się podobają, fajnie dobrane kolorki, tylko w tym jednym kolczyku zamknięcie "ramki" minimalnie nierówno ale pomysł super, zresztą i ta nierówność niknie przy atutach-ogólnie bardzo dobre wykonanie, zwoje równiutkie, gęste, wykończenie staranne-dla mnie bomba.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zadomowienie
|
kofeinaa - dziekuje
![]() heurek - ciesze sie, ze kwiatek znalazl swojego amatora ![]() mekinking - jak zwykle szczegolowy komentarz-dziekuje bardzo ![]() 3kolczyki nie sa z czarnego drutu tylko po oksydzie - moze troche za ciemna ale na zywo wyglada o niebo lepiej i torzy fajne tlo dla kamienia ksiezycowego- na zdjeciu wyszly beznadziejnie ![]() cayen1 - ciesze sie ze sie podobaja ![]() ![]() arizoona, ayumi88 - dziekuje ![]() Whitecoffe - dziekuje ze szczegolowy komentarz ![]() ![]() ![]() jeszcze raz wszystkim dziekuje za odwiedziny i komentarze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
4, 5, 6 i 3 - te są naj w takiej wlaśnie kolejności
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
Witaj, moje typy w Twoich pracach to rozgwiazdy ( dla mnie praca nr 1, the best) oraz kolczyki czerwono-pomarańczowo-żółte. Samej mi chodzi po głowie podobna praca z drobnych koralików.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zadomowienie
|
pora na prezentacje majowego dorobku
![]() ![]() co powiecie o nowej formie zdjec? uprzedzam, ze w rzczywistosci sa ostre, przynajmniej na centralnej czesci bizu, bo wizaz pewnie znow narozrabia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Rozeznanie
|
Najbardziej podoba mi się serduszkowy komplet z perłami i wisiorek z koralem i lawą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Mi sie najbardziej podobają ostatnie, czerwone kolczyki. Bardzo ładny, pomysłowy kształt.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:04.