![]() |
#91 | |||
Raczkowanie
|
Dot.: Jestem leniwa...ale z tym walczę :-p
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
dzieki dziewczyny .... wiem ze nie jestem sama ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
ja także
![]()
![]() |
#93 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A ja się akurat ze znajomymi bardzo często spotykam, nie było chyba nigdy tak abym cały weekend w domu siedziała. Często tez na jakies imprezy chodzę |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, po uczelni pojechałam do centrum handlowego (przemogłam się, bo mikołajki już niedługo), kupiłam prezenty dla mamy i taty i... nie pochodziłam po sklepach, choć chcę sobie od kilku miesięcy kupić nowe spodnie... Wsiadłam w samochód i pojechałam do domu. Pogadałam z mamą i tu sterczę, bo nie chce mi się uczyć
![]() Albo idę, nie mogę spocząć na laurach! Szkoda tylko, że po moich meblach można pisać palcem. Nie mam czasuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
paula-zla,
![]() ![]() Shiruvii, ![]() ![]() Notatki w dłoń, i heja do nauki ![]() ![]() ![]() ![]() Doli, oj ja też tak mówiłam, a że do pracy będę chodzić i w ogóle że szkoła to głupota. Ale uwierz mi, w pracy na początku jest fajnie, później ciężej, a później to już od charakteru zależy ... aaa ... no i od pracy. Niektórym się udaje robić to w czym się czują dobrze i co ich interesuje, a inni niestety mają mniej szczęścia. Ja już jestem po spotkaniu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#96 |
Rozeznanie
|
Rany, rany
![]() No dobra, będę szczera. Wróciłam do domu i okazało się, że przyszła paczka z allegro, elektryczna maszynka do mielenia. I tylko dlatego, że chciałam ją wypróbować, zrobiłam obiad, kopytka ![]() Tż był zachwycony, do momentu, kiedy zajrzał do szafy w poszukiwaniu koszulki. Wtedy oto wprost pod jego nogi wyleciała wielka, skotłowana góra zmemłanych ciuchów. Postanowiłam zrobić porządek w szafie, ale oczywiście po chwili mi sie znudziło i wszystko z powrotem wepchnełam ![]() Jestem beznadziejną gospodynią, w sobote mam 3 koła i nic nie umiem. Jutro cały dzien bede sie uczyć ![]()
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Rozeznanie
|
Wczoraj miałam taki fajny dzień, a dzisiaj lipa - nic mi sie nie chce. Nie dam rady sie w sobie zebrać i zrobić czegoś na jutro a mam tyle do roboty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Pouczyłam się do jutrzejszego sprawdzianu z angielskiego "aż " 40 minut.
A raczej rozwiązałam parę zadań. Szkoda tylko, że z anglika wszystko umiem a matma czeka aż w końcu do niej przysiądę i postaram się ją zrozumieć ![]()
![]() |
![]() |
#99 |
Konto usunięte
|
Ja próbowałam się ze romantyzm wciąć, ale nie wyszło... Teraz na mecz zerkam.
![]() Jutro planuję jakieś większe zakupy ubraniowe i muszę z dwie godziny pochodzić, chociaż bardzo tego nie lubie( dla niektórych kobiet to dziwne, ale ja naprawde tego nie znosze) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Jeju cudowny watek!!! Idealny dla mnie
![]() jestem straaaaaaaasznym leniem, no po prostu mega leniem i jakby to jeszcze nazwac to nie wiem ![]() moge sie do Was przylaczyc? ![]() ja w pazdzierniku mialam praktyki i nie moge sie zebrac zeby oddac dzienniczek praktyk naszej opiekunce a jest juz grudzien ![]() ![]() ![]() ale ten przyklad to pikus jesli chodzi o moje lenistwo ![]() Doli jesli chodzi o sylwestra to czekam az jakies zaproszenie sie urodzi :d |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
To taki tekst na pocieszenie
![]() Nie jestem leniwa, mam tylko zawyżone wymagania motywacyjne!!! <hahahaha> PS. Pewnie już to słyszałyście:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Wątek idealnie dla mnie!
Dziś wstałam o 10 (nie jest źle) i myślałam, że cos wreszcie dziś zrobię, ale niestety... O 16 zaczęłam w popłochu myc włosy i suszyć je bo o 17 miałam wyjść... Jak zwykle wszystko na ostatnią chwilę... Zawsze tak mam ![]() ![]()
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Rozeznanie
|
Mi pomaga jak sobie nastawie budzik wcześniej (np jakieś 15 min) przed czasem kiedy muszę wstać. Jest mi łatwiej wstać jak sobie trochę poleżę niż jakbym musiała zczłapać z łóżka od razu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja mam problemy i ze wstawaniem porannym i z sennością w dzień, gdy mam tylko trochę więcej czasu (czyt. nie muszę zaraz gdzieś wychodzić ![]() ![]() A macie jakieś sposoby żeby zebrać się w sobie i wziąć za naukę? Nawet głupich notatek nie chce mi się przepisać. Jutro nie idę na uczelnie to może coś uda mi się od rana zrobić... jeśli wstanę o jakiejś normalnej godzinie a nie o 12 ![]()
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Za co te baty?
![]() Przecież się pouczyłam i sterczałam nad książkami bite kilka godzin. Zrobiłam sobie małą rozpiskę jak mam jutro wykorzystać dzień, żeby ze wszystkim zdążyć do momenty mojego wyjazdu do TŻ. A teraz piszę swój własny dekalog co robić, by być bardziej szczęśliwą i mniej leniwą ![]()
![]() |
#107 |
Wtajemniczenie
|
Ranyyy, zdołowana, znudzona i zmiętloszona wchodze na kompa odstresować się od problemów życia codziennego, a raczej udać, że mam milion ważniejszych spraw od tego co naprawdę powinnam zrobić i tu wchodzę i nagle wątek o lenieniu się
![]() Na jutro powinnam w tym momencie siedzieć już obkuta w łóżku i przewracać się na drugi bok. ALE nie chciało mi się uczyć, bo i po co, po prostu nie pójdę na lekcje, pff. ALE nie chciało mi się iść pluskać, bo po co, pójdę później (jak będę nieprzytomna). ALE nie chciało mi się wspinać na łóżko (śpię na piętrowym), bo i po co, mogę się kimnąć na sofie. No to już jest przegięcie ![]() Zróbcie mi jakiś przetrzep pyska, wstaje rano nieprzytomna, bo niewyspana, wracam ze szkoły i idę spać i później jestem jeszcze bardziej umierająca i o zabraniu się do czegokolwiek nie ma nawet mowy. Normalnie dno i dwa metry mułu ![]()
Edytowane przez kochana-plotkara Czas edycji: 2008-12-04 o 22:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jejjkuuu! ja kiedyś nie byłam taka leniwa!!! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja właśnie padam na twarz...dlatego idę spać ![]() Dzisiaj przy komputerze siedziałam godzinę (teraz, bo zerkałam na KWC na podkłady), telewizja...jakieś 2 godziny ("Gotowe na wszystko" właśnie obejrzałam ![]() ![]() Zamierzałam się po przyjściu pouczyć francuskiego, ale cóż - jak wróciłam i zjadłam to było już po 21, a od 21 do 22 to tak mi jakoś minęło szybko, że nawet nie zauważyłam kiedy ![]() Ale dzisiaj chociaż mogę się usprawiedliwić brakiem czasu ![]() Jutro MUSZĘ się nauczyć francuskiego na sobotę, posprzątać TROCHĘ w pokoju...a resztę dnia spędzić miło w towarzystwie TŻta, bo dzisiaj nie miałam czasu świętować imienin - więc może chociaż jutro ![]() ![]() Dobrej nocki ![]()
![]() |
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do budzenia się, to ja też zawsze nastawiam z godzinę wcześniej budzik i robię miliard drzemek, ale w końcu wstaję. Gorzej jest jak mam wolne...ale chcę wstać wcześniej - wtedy przestawianie drzemek przeciąga się na 3 godziny ![]() Dobra, już stąd spadam ![]()
![]() |
![]() |
#111 | ||
Zadomowienie
|
Dzień dobry leniwce
![]() mollyy, ![]() Cytat:
![]() ![]() Oby z planem Ci się udało! Dzisiaj nauka nauka nauka ![]() ![]() ![]() madzia_g, oczywiście, możesz się do Nas przyłączyć. Witamy ![]() ![]() ![]() Wyznaczamy cel? W poniedziałek obowiązkowo, obie idziemy oddać dziennik praktyk i książkę ... ? Tylko co, jesli która się nie wywinie ![]() paula-zla, gratuluję! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Albo inaczej, razem stwórzmy taki, i w pierwszym poście umieśćmy! ![]() Hyhy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Dorota ! ![]() Edytowane przez dodek89 Czas edycji: 2008-12-05 o 07:26 Powód: literówka |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, mam darmowy kupon na myjnię automatyczną (niestety nie bezdotykowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | ||
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
No i znów tu siedzę zamiast suszyć włosy i gotować się do wyjścia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
igawyrwal, wiem o jaką myjnię chodzi. Często z TŻ myjemy na niej auto
![]() ![]() ![]()
![]() |
#115 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Budzę się i przestawiam budzik ![]() ![]() A najgorsze jest to, że ogólnie pomimo tego, że naukę przekładam ciągle na później i w efekcie końcowym uczę się może 20min w autobusie, to wejściówki zaliczam ( a to się coś ściągnie, a to akurat się trafi pytanie z tego co przed chwilą sobie czytałam, a to coś z głowy sobie wymyślę i akurat będzie dobrze...) i tak np wczoraj dostałam 4 ucząc się zaledwie niecałe 30min. No ale kiedyś ten fart się skończy... ![]() A dziś: wstałam o 10.00 (pomimo że planowałam o tej godzinie już wychodzić z psem na specer ![]() 11.00-12.00Byłam godzinę z psem na spacerze Aktualnie przez 1,5h się obijam. Powinnam sprzątnąć mieszkanie i się ogarnąć, bo o 16.00 daję korepetycje ![]() Odmówiłam wyjście ze znajomymi wieczorem...bo mi się nie chce tyłka ruszać (ale jutro też mamy się spotkać więc mam nadzieję, że choć na jutro się zmobilizuję) PASKUDNY LEŃ ZE MNIE. POMOCY! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj weszłam na kompa i sobie mówię "Ok,od dzisiaj ograniczam, siedzę tylko do 17"
![]()
![]() |
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
no wllasnie nie taka to myjnia...
![]() Edytowane przez igawyrwal Czas edycji: 2008-12-05 o 17:37 Powód: blad |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Rozeznanie
|
Ja to chyba jednak jestem niereformowalna.
Zwolniłam się z pracy wcześniej, symulując straszny ból głowy, żeby mieć więcej czasu na naukę. Zaszłam do sklepu, żeby kupić red bulla naprawde psychicznie nastawiona na całe popołudnie nauki, ale spotkałam przypadkiem 2 koleżanki, z którymi nie widziałam się już blisko 3 tygodnie i postanowiłyśmy, że wpadną do mnie na chwile. No i tak sie tak chwila przedłuzyła, że dopiero wyszły ![]() Podsumowując : nauka- zero sprzątanie- zero obiad- zero Postępy w walce z lenistwem- zero ![]() Teraz to i tak już się niczego nie nauczę, mam za mało czasu, żeby to wszysto opanować, więc postanowiłam, ze zrobie sobie ściągi. To i tak jest ogromny postęp jak dla mnie, bo ostatnimi czasy zrobiłam się tak leniwa, że mi sie nawet ściąg robić nie chciało, tylko 15 minut przed kolokwium latałam xerować od kogoś, a później przy pisaniu szperałam w tych ściągach jak pijany zając w kapuście, bo nawet nie wiedziałam gdzie co jest ![]() ![]()
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Rozeznanie
|
hejka ja jestem tu nowa i tak samo leniwa jak wy
lenistwo to moje drugie imię ![]() mam nadzieję że mogę się do was przylaczyc Edytowane przez klaudiat Czas edycji: 2008-12-05 o 19:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:10.