|
|
#91 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Biżuteria malowana
Niezapominajki jak żywe! I świetne zdjęcie "porównawcze"
|
|
|
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
LadyArgerich, kulkam, spóźnione , ale szczere podziękowania za odwiedziny i komentarze! Niezapominajki też lubię, co zresztą widać na , jak to określiła kulkam, na "zdjęciu porównawczym" z mojego ogródka
![]() Wrzucam 3 ostatnie prace, wkrótce mam nadzieję, będzie tego więcej. |
|
|
|
|
#93 |
|
Zadomowienie
|
slicznosci - najladniejsza bransoletka, tylko strasznie sie swiatlo odbija i trudno ja popodziwiac
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Piękne!
![]() słoneczniki cudowne, kolczyki na bialym tle bardzo oryginalne i te trzecie tez piękne swietne zdjecie tej bransolety w plenerze
|
|
|
#95 |
|
Rozeznanie
|
Dołączam do grona podziwiających. Bardzo podobają mi się czarne koła. Az się zastanawiam czego używasz do malowania szczególików, bo liście i płatki są pocieniowane.
|
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Czarne koła lux
|
|
|
|
|
#97 |
|
Raczkowanie
|
Lookrecya, Titania, Yori, Naila, dziękuję
![]() Yori, mam zwykły pędzelek 0 lub 1, dostaniesz w każdym papierniczym. Ostatnio jakoś mało robię, ale za to mam pierwsze kolczyki w całości ze srebra. |
|
|
|
|
#98 |
|
Zadomowienie
|
śliczna ta biała bransa
zastanawiam się czy pasowałaby do kompletu do czarnej w iryski? co o tym myślisz ?
|
|
#99 |
|
Raczkowanie
|
orangecountry, dziękuję za odwiedziny
, bransoletka już ma właścicielkę, bo została zrobiona dla jednej z wizażanek, ale będą kolejne, nie wiem tylko czy z irysami.
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zadomowienie
|
Twoje korale są rewelacyjne ! Masz talent w rękach i ...dla mnie to po prostu bajka tak malować
jestem tylko za bardziej eleganckimi biglami do kolczyków, bo z pewnoscią nabrały by szlachetności i takiej oprawy na jaką zasługują Twoje ekskluzywne koralenajbardziej podobają mi sie z ostatnich naszyjniki niezapominajkowy i makowy, i grube dwie bransolety |
|
|
|
|
#101 |
|
www.dulcedo.pl
|
Bardzo ładne prace myślę, że naprawdę wyjątkowe. Też bym była za troszkę leprzą oprawą bo zdecydowanie na to zasługują te kwiatuchy
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
wow!
nowe piękne prace! podoba mi sie pomysl z zawieszeniem malowanego koralika na ten delikatnej wstążce ![]() btw, świetny avek nie zmieniaj go, to Ty we własnej osobie ?
|
|
|
#103 |
|
Zadomowienie
|
Przeczytałam cały wątek i jak nie przepadam za kwiatkami to Twoje są fantastyczne. Ostatnie wisiory są ekstra.
|
|
|
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
Słodka ta Twoja biżuteria, bardzo kobieca, moi faworyci:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1240247870 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1232555549 i jeszcze: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1244054919 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1237129201 Pozdrowionka
|
|
#105 |
|
Raczkowanie
|
falling in love, lubomirka, jestem bardzo wdzięczna za wasze wskazówki, bo pozwala to bardziej krytycznie spojrzeć na własne prace, no bo przyzwyczajenia to straszna rzecz, nawet nie pomyślałam o innych biglach, robiłam zwykle z posrebrzanych elementów i wszędzie miałam te zwykłe zamykane srebrne z drutu.
larencjusz, iwogg, dziękuję za komentarze, jest mi naprawdę baaardzo miło ![]() Titania, dziękuję za komentarz, niedługo się zabieram za korale dla Ciebie
|
|
|
|
|
#106 |
|
Osiołek z zakątka :)
|
Ooooo nowy wysyp Twoich cudownych prac
Podoba mi się niesamowicie biała bransoletka i pierwszy wisior na zielonych rzemykach - po słonecznikowych koralach podoba mi się najbardziej |
|
|
|
|
#107 |
|
Wtajemniczenie
|
Biała bransoletka bardzo ładna, taka letnia
|
|
|
|
|
#108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zaś juz dzialam odnosnie Twoich obrazków mam juz kontury i juz niedlugo wypełniam je
|
|
|
|
#109 |
|
Raczkowanie
|
za wszystkie komentarze i sugestie serdecznie dziękuję
dawno nic nie wrzucałam, miała trochę powtórek, którymi nie będę was nudziła, dziś trochę nowości: kolczyki i bransoleta z różnych stron, taka mieszanka kwiatowa |
|
|
|
|
#110 |
|
Wtajemniczenie
|
Śliczności! Producenci tenshy mogliby u Ciebie zamawiać wzory!
|
|
|
|
|
#111 |
|
Raczkowanie
|
jestem nadal zakochana w Twoich małych malowidłach...
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
Błagam, nawet nie ma co porównywać tego do tenshy. Tensha to chamsko drukowane kwiatki na akrylu, w dodatku tak, że widać raster (ten wzór drukarki). To co robi Taka1a to są małe obrazy, małe dzieła sztuki. Producenci tenshy mogli by co najwyżej całować ją po stopach
|
|
|
|
|
#113 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie chodziło mi o porównywanie jakości wykonania, ale o piękno wzorów - tzn. tamte kwiatki (wzory) też są same w sobie ładne i dopracowane - oczywiście jako nadruki siłą rzeczy w większości przypadków wyglądają dużo gorzej. Ale myślę, że same projekty też były robione przez jakiegoś zdolnego projektanta. I to miałam na myśli.
|
|
|
|
|
#114 |
|
Rozeznanie
|
Świetne
Talent w ręku
|
|
#115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chciałam na Ciebie naskoczyć, tylko podkreślić jakie cuda robi Taka1a . Mam trochę jej korali, sprzedałam już kilka sztuk biżuterii z tymi cudeńkami, w zabójczych cenach, więc tym bardziej doceniam
|
|
|
|
|
|
#116 |
|
Wtajemniczenie
|
Spoko
Przynajmniej udało mi się doprecyzować komplement
|
|
|
|
|
#117 |
|
Raczkowanie
|
arctia, nawzajem, podziwiam Twoje oryginalne i bardzo nietypowe fimowcekulkam, dziękuję, niestety producent tenshy się do mnie jakoś nie odzywa , a tak w ogóle to nawet i porównanie z tenshą mnie jakoś specjalnie by nie raziło, albo z decoupage. Kilka razy zdażyło mi się co prawda udowadniać, że są malowane i to kupującym na żywo, jeden pan nawet próbował paznokciem sprawdzić czy to nie jest naklejka smoczku, normalnie się zawstydziłam, dziękuję, ale co do sprzedaży, to raczej nie jest to zasługa moich koralików lecz Twojego cudownegosrebra tyska04, dziękuję,nie wiem czy talent czy poprostu trochę cierpliwości.Maluję małe ale taki większy obrazek |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#119 |
|
Raczkowanie
|
szajajaba, dziękuję
![]() a tu to co ostatnio porabiałam, znowu niezapominajki, które mnie prześladują, zdjęcie brzydkie, ale musiałam szybko oddać bransę. |
|
|
|
|
#120 |
|
Zadomowienie
|
Ostatnie i przedostatnie super. Elegancki komplet.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:46.

jestem również

ja zaś juz dzialam odnosnie Twoich obrazków