![]() |
#91 | |||
Raczkowanie
|
Dot.: planeta nibiru a koniec świata?
Cytat:
![]() No chciałem dobrze, ale znowu czuję się prowokowany! (Więc jak by ktoś szukał ewentualnych winnych rozrostu tego offtopowego raka na zdrowym ciele tego zacnego forum to ja tu jestem raczej w charakterze ofiary!) No co? Przynajmniej próbowałem ![]() Zaraz tam groźba, chłopaki są może trochę gbury i z myśleniem mają problem, ale to mili goście... Cytat:
Cytat:
![]() A co za różnica, chłopaki o imię pytają na końcu ![]() Ja apel jak najbardziej popieram! Choć z drugiej strony to czy dyskusja o nibi.... no, o mieszkańcach tej planety to offtop? Chyba nie, a że na marginesie coś się dopisze to chyba nie przestępstwo? ![]() Rodzynek też się fajnie bawi. Tylko jakie centki? To przecież prążki są! ![]() Za późno, i tak już jesteś winna! ![]() A ponadto jaki znowu offtop? Przecież złowroga planeta Nubira wraz z jej dziwnymi mieszkańcami (z czymś, nie wiem z czym, ale chyba nie chcę wiedzieć na czole) przewija się tu nieustannie wywołując lęk i niepokój ![]()
When I was a kid I used to pray every night for a new bicycle. Then I realize God doesn’t work that way, so I stole one and prayed for forgiveness. - Emo Philips Edytowane przez Le Tigre Czas edycji: 2009-03-13 o 21:12 Powód: Poprawka cytowania |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dokładnie najpirw jest współwinowajczynią a potem daje dyla ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() no tak.. może ktoś to doceni i da Ci punkcika ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() oj.. tak nie ładnie.. ![]() - Miło mi,Zbychu jestem,muszę Ci nawalić,a Ty jak masz na imię? - Przeemuś.. - No,Przemuś,miło mi ku*** <jep!> ![]() Cytat:
![]() ![]() poza tym,masz rację.. jak się od czasu do czasu coś napisze na marginesie i to na temat! to gitara.. ![]() ale fakt faktem.. zaczynam się bać.. ![]() Cytat:
![]() tajger,pokaż swoje prążki! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Lena_20 Czas edycji: 2009-03-13 o 21:56 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
wrocilam
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
No wlasnie
![]() Cytat:
![]() Eh to zdjecie... no z przymruzonymi oczami, co zrobic :/ Potwierdzam, Le Tigre to moje mniej przystojne aczkolwiek bardziej rozsadne alter-ego ![]() Dziewczyny, nie palcie/zazywajcie/pijcie tego swinstwa - bo jeszcze skonczycie tak jak my!!! Uprzejmie prosze na przeniesienie na spolecznosci ![]() A jak sie nie da, to zeby punktow bylo chociaz mniej niz 4...
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |||
Raczkowanie
|
Tak, to coś w rodzaju symbiozy - ja myślę, oni robią. Jakiś podział ról musi być!
Cytat:
Cytat:
![]() Nie boję! A co! Ale z drugiej strony to jak sobie porównam dysproporcje sił to może trochę ![]() Nie udało się, ale próbowałem! ![]() Wiem, że nie chcę, ale mając w perspektywie desant w 2012 to wolę się przygotować na inwazję smerfów z .... na czole ![]() Cytat:
![]() ![]() A ja nie! Ja jako jedyny chciałem przywrócić tu porządek! (To notka dla ewentualnej Karzącej Ręki Sprawiedliwości ![]() Teraz to już za późno! Narozrabiałaś to zobaczysz! ![]() Już miałem gotową odpowiedź, ale w ostatniej chwili się powstrzymałem ![]() Idę spać. Ciekawe, czy jak się rano obudzę, to wątek będzie skasowany czy nie? I czy dostaniemy po banie czy nie? A może po bani? ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
![]() |
#97 | |||
Zakorzenienie
|
oj biedny
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:46 ---------- Poprzedni post napisano o 01:44 ---------- Cytat:
![]() co juz spac idziesz? ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja lubię smerfy,a Ty? ![]() Cytat:
![]() matko,jeszcze wparują tu obrońcy praw zwierząt i mnie zlinczują ![]() słabo się starałeś.. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ale z drugiej strony to daje mozliwości całkiem nowych ciekawych pozycji.. ![]() pozdrów Zbigniewa ![]() Cytat:
![]() ![]() ah.. no cóż.. trzeba będzie ponieść konsekwencje,o ile Karząca Ręka nie ułaskawi nas.. Może ze względu na piątek 13 bedzie łagodniejsza kara? Że niby sobie pecha wynagradzaliśmy przemiłą konwersacją przeplatajacą się z rozmową jakże na temat o ... dupce maryni? ![]() ![]() I nie ja zobaczę,tylko my,ha! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() to uwazaj... brakuje Ci trzech.. ![]() nie karajcie nas proszę... ![]()
Edytowane przez Lena_20 Czas edycji: 2009-03-14 o 01:05 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
uwazam, uwazam
![]() chcesz jeden punkt? odstapie za free ![]() ![]()
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
nie! broń Cię! Jako recydywa policzą mi jako 2
![]() ![]() dobra.. jak za free,to biorę i oddaje tajgerowi,niech się nacieszy ![]()
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
biere
![]() zaraz pójdę po moda i przetransportujemy punkcik do tajgera... to sie chłopak zdziwi jak wejdzie jutro na wizażżż.. ![]() ![]()
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() hehe troszke sie zdziwi ![]()
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
ja sie boję,ze my też się zdziwimy
![]() ![]()
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
hehe ja juz na dwoch watkach takie offtopy prowadze, ze jutro bedzie bolec
![]()
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niegrzeczna,oj niegrzeczna. ![]()
![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() btw, cos czuje, ze jutro bedzie ciezko na wizazu ![]()
![]() |
![]() |
#108 |
Wiedźma
|
Chyba gatunkistą.
![]() Przepraszam, że tak Was podglądam, ale kiedyś strzeliłam w jakimś wątku na Perfumach potworny wykład na temat tego, dlaczego ta teoria jest z punktu widzenia fizyki bzdurna i wlazłam tu ciekawa, jakie są argumenty za, a tymczasem... Sodoma i Gomoria, jak mawiała babcia mojego kolegi. ![]() Seks międzygatunkowy, krzyżówki wyrakotigrowe i anatomia nibiryjczyków... Aż żałuję, że nie zajrzałam wczesniej. ![]()
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
zaraz muszę wygrzebać stary wątek odwykowy dla łoftopowców,bo jak jutro tu zajrzę to będę pomarańczowa jak te guziki forumowe
![]() to dopiero byłby dla mnie koniec świata,a nie jakaś tam fruwająca po kosmosie nubira ![]() może ktoś przedstawić pełną odmianę tegoż że słowa? ![]() ---------- Dopisano o 03:21 ---------- Poprzedni post napisano o 03:16 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (ja juz sie nic nie odzywam ![]()
![]() |
![]() |
#112 | |
Wiedźma
|
Oł yes, yes, yes! chcę być Wasza zakładniczką. obiecuje, że będę miała syndrom sztokholmski wielki jak stodoła.
![]() ![]() Cytat:
![]() Zaczęło się od czegoś w tym stylu: KLIK (pod koniec posta) Potem pisałam z grubsza tyle, że po pierwsze nie może to być planeta Układu Słonecznego w znaczeniu, w jakim rozumiemy to słowo w odniesieniu do naszych osmiu planet, bo po pierwsze: nie mogłaby się poruszać po tak wydłuzonej orbicie, jaką sugeruje teoria zaginionej planety Nibiru, bo po wejściu w pole przyciągania Słońca na tyle blisko, by zacząć oddziaływac na inne planety nie mogłaby się już od niego tak bardzo oddalić, a gdyby z kolei sie oddaliła - przyciaganie zmniejszyłoby się na tyle, że nie wróciłaby juz do układu - masa bezwładościowa byłaby za duża i obrazowo mówiąc "wywaliloby" ją z zakrętu. Siły oddziaływania wzajemnego ciał w układzie muszą być stabilne - inaczej zmiany nie będą okresowe. Elipsy, po których poruszają się ciała niebieskie o dużej masie mogą być wydłużone tylko do pewnego stopnia - przyciąganie zmienia się wraz z odległością. Dlatego nawet jeśli okaże się, że istnieje planeta X, której istnienie teoretycznie dopuszczają japońscy naukowcy, to z założenia musi mieć ona "trasę" tak odległą od Słońca, że mogłaby wpływać co najwyżej na obiekty pasa Kuipera, nie na Ziemię. I jeszcze pisałam, że to stary flame. Jednym słowem bzdura propagowana przez nawiedzonych ludzi mających więcej wspólnego z astrologią, niż astronomią. Żadne poważne towarzystwo astronomiczne tego nie potwierdziło. Jedyna wypowiedź godnej zaufania osoby, z jaką się oficjalnie zetknęłam to wypowiedź gościa z NASA, który na pytanie, dlaczego oficjalnie nie ogłoszą, że Nibru to bzdura odparł, że nie zajmują się dementowaniem wszystkich idiotyzmów, jakie ludzie wymyslą. I słusznie. ![]()
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2009-03-14 o 03:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to cholerrrra kto do mnie machał! ![]() widocznie jednak pływa gdzieś po przestworzach sobie jakaś mała wysepka o nazwie nibiru,gdzie mieszka sobie paru smerfów.. Bo faktycznie,jak mi tak machali,to za duża planetka to nie była ![]() mianuję Cie naszym zakładnikiem.. ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#115 | |||
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chyba, że chcesz nimi pukać... ![]() ![]() O proszę! Zaczęło się od miłych tekstów o smurfach i stosunkach, a teraz chcecie mi obcinać coś, czego nie mam... PALUCHA! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#116 | |||
Zakorzenienie
|
oczywiście
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() tak,zwłaszcza monopolowy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
jestem
![]() obylo sie bez banow z tego co widze ![]()
![]() |
#118 | |
Raczkowanie
|
Ha, ja też jestem! I nawet nie zbanowany
![]() ![]() ![]() Ps. Na niebie widzę takie białe, duże i okrągłe. Czyżby to Nibiru?! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dobra, reszta słownych podchodów jutro (dziś?), jak mi weekend z głowy wyparuje ![]()
When I was a kid I used to pray every night for a new bicycle. Then I realize God doesn’t work that way, so I stole one and prayed for forgiveness. - Emo Philips Edytowane przez Le Tigre Czas edycji: 2009-03-15 o 01:14 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
No wiesz, dokładnie nie wiem, ale po obserwacjach Leny i CC Chanel to ja boję się przyglądać Nibiru i jej mieszkańcom, wymachującym "takim fajnym, niebieskim [...]". To nie na moje nerwy
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:35.