|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Chętnie wymienię ubrania! zajrzyj.
Znajdziesz coś u mnie za bluzeczkę https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1238324746 ?
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Mogę wymienić za grzybka sweterkowego.
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
wlansie nie wiem na co sie zdecydowac.. a w tym poscie gdzie wklejalas biżu to z premedytacja sa 3 zdjecia takie same?bo moze cos innego chcialas mi jeszcze pokaz?
podobaja mi sie te kolorowe zawieszki- sa sliczne, ale troche nie w moim stylu:/ jesli chodzi o perfumy to nie wiem jak pachna- jutro postaram sie zajrzec do jakies perfumerii ;] ale jesli chodzi o kosmetyki pielegnacyjne to moze masz jakies peelingi? :d to twarzy lub ciala?
|
|
|
|
|
#98 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
kuurcze! zapomnialam o perfimerii:/ ale oliwka kwiatowa ladnie zabrzmiala
jakiej firmy i jaki stopien zuzycia?
|
|
|
|
|
#100 |
|
Rozeznanie
|
Niestety nic.
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
i jak?
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
a moglabys mi pokazac ktora to ta oliwka? Twoje zdjecie lub jakies z netu;]
|
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
a mozna przepraszam, ze to tak dlugo trwa
czyli Twoj sweterek i oliwka za moja szara bluzke h&m i dzinsowa marynarke?jesli tak to zapraszam na pw
|
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam na dokładke str. 1 i 11!!!
|
|
|
|
|
#113 |
|
Wtajemniczenie
|
no hej,
do tej tuniki poniże w postach są tez kolczyki -oddam razem, bo mi do niczego nie będą teraz pasowały, a do tej tuniki te koła są w sam raz prosiłabym o wymiary tej białej spódnicy-bo nie wiem czy to m też nie byłoby za duże-ja mam w pasie 70 cm, a w biodrach 87 ,coś by się dało wymienić bo podoba mi się ten biały golfik na krótki rękaw i żółty sweterek z zary ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- znajdziesz coś u mnie jeszcze do tej tuniki i kolczyków, bo mi podoba się spódnica-rzeczywiście spuścić można na biodra, sweterek żółty i golfik biały na krótki rękaw będzie więcej i ekonomiczniej ![]() aha ta spódnica ma podszewkę chyba prawda?, to cienki materiał, bo do pracy by mi się przydała do koszulek z kołnierzykiem odpisz umnie ![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- ok, zarezerwuj mi proszę bluzke białą i spudnicę - proszę do wieczora,w domu będę ok. 20, to zmierzę sukienkę i tą bluzkę białoniebieską i dam znać ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- to fanie , odezwę się napewnobo wiem że takie trzymanie czasem nie popłaca, niektóre wizażanki każą koniecznie zarezerwować, a potem kilka dni ani widu ani słychu po nich-człowiek chce być lojalny i nie robić wiochy, to trzyma,choc oferty są inne kuszące. Ja mam trzy takie przypadki- i póki co czekam. Ale obiecuję ty nie będziesz-dam znać na bank. Ale się rozpisałam
Zapuszczam, nie farbuję i wzorowo pielęgnuję loki już od 26.12.2007 r. ![]() Edytowane przez kosmarka Czas edycji: 2009-05-20 o 13:25 |
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sie
5. sweterkowa bluzeczka, S, Zara, z dużym dekoltem, o nią będzie trudno, zeżarła mi cały portfel i zauroczyła serce, ale dekolt dla mnie jest niewygodny. W idealnym stanie.to jest taki cieniutki sweterek tak? i poprosze jeszcze zdjecie na tobie sweterka i tego jeśli mozna 4. biała bluzeczka, S, Troll'a, koszulowa. Stan idealny, założona kilka razy. nie mysl ze chce obie rzeczy za kamizele;P obie mi się podobaja i chciałabym zobaczyc jak leżą na czlowieku:P czekam na odp ![]() ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- dziękuję za zdjęcia jednak wzór mi nie odpowiada myslałam ze jest troche inny slepne na starość, wolałabym tamten sweterek wymiary kami: długość: 52 cm pachy: 43 cm szer na dole: 36 cm
|
|
#115 |
|
Wtajemniczenie
|
hm, aaa gdzie ta plamka
![]() pasek na gumie czarny szeroki zakleszzczany sterbrną klamrą z przodu chcesz ?bo ja mam 2 i mi tyle nie potrzeba
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się u Ciebie zielony płaszczyk, może znajdziesz coś jeszcze u mnie oprócz spódniczki?
|
|
|
|
|
#118 |
|
Wtajemniczenie
|
ok to czeka co z tą plamą z bluzeczki
wklejam foto paska wymiary tuniko-sukienki, ja mam 168 i miałam ją raz na sobie i to jako sukienkę na dole ma 50 cm szerokości x2 czarny pasek ma 11 cm grubości jej długośc to 79 cm od paszki do paszki 45 cm w pasie 37-38 cm w biodrach 90cm a tuniczko-bluzka na lato pod paszkami ma 47 cm, długośc od pachy do dołu 44 cm, szerokość na dole trudno zmierzyć i nie ma sensu bo ona rozłożona ma kształt połowy koła
|
|
#119 |
|
Wtajemniczenie
|
pasek nie-ok
tuniczko-bluzka jak to nazwalam ma sznurki po bokach żeby związać z tyłu tunikę z pomarańczowymi efektami mierzyłam pod paszkami )
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
coś za http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1238395153 ?
![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- niestety tej sukienki za bluzkę nie oddam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:01.

jakiej firmy i jaki stopien zuzycia?

czyli Twoj sweterek i oliwka za moja szara bluzke h&m i dzinsowa marynarke?jesli tak to zapraszam na pw
,
do wieczora,